View Full Version : Cbr1000 Zx10 Gsxr1000 R1 ΠΟΙΟ???
Και γινομαι συνηγορος του διαβολου... ποιο και γιατι? Ειναι το gsxr το πιο γρηγορο? Στριβει καλυτερα? η Μηπως το r1 δειχνει τον δρομο? cbr ηρεμη δυναμη η κατι παραπανω?
ZX10 ειδικο μηχανακι για ειδικα χερια?
Για να ακουσω αποψεις!!
Σήμερα γιαπωνέζο ... CBR , διαφορετικά BMW > RSV4 > CBR > GSXR ... Τέλος . Γιατί δεν ξέρω να σου πω , διαίσθηση .
Περίμενε και το zx10r του 2011 , ακούγεται για πανηγύρι .
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Σήμερα γιαπωνέζο ... CBR , διαφορετικά BMW > RSV4 > CBR > GSXR ... Τέλος . Γιατί δεν ξέρω να σου πω , διαίσθηση .
καταπληκτικη επεξηγηση (επιτελους μια καλη παλια διαμαχη) :D
Περίμενε και το zx10r του 2011 , ακούγεται για πανηγύρι .
ο ανεμος στο ειπε?το ρυακι?το φεγγαρι?κανας αλλος γνωστης μοτοσυκλετων απο αυτους που κανεις παρεα? (πουλια , δεντρα , πηγαδια )
:rotflmao: :bigcry:
devil's animal
23/08/2010, 17:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
Και γινομαι συνηγορος του διαβολου... ποιο και γιατι? Ειναι το gsxr το πιο γρηγορο? Στριβει καλυτερα? η Μηπως το r1 δειχνει τον δρομο? cbr ηρεμη δυναμη η κατι παραπανω?
ZX10 ειδικο μηχανακι για ειδικα χερια?
Για να ακουσω αποψεις!!
καιρο ειχαμε να δουμε τετοιο θεμα....:rolleyes:
και ερχομαι εγω και γινομαι ο ιδιος ο διαβολος....
ποιο για ποιον? για σενα? για τον Μπουστα? για τον Ροσσι? για τον Γιωργο τον Κουλαδη??
το πιο γρηγορο που? στην πιστα? στην βουτα? στον χωματοδρομο του χωραφιου του παππου σου?
στριβει πως? με φορα? με φρενα? με μεγαλη κλιση? με μικρη?
για απαντησε μου εσυ πρωτα σε ολα αυτα και μετα θα σου απαντησω εγω σε ολα τ'αλλα...
:wave2:
μετα απο εμπειρια σε hornet 600 αποφασισα να ανεβω κατηγορια...ο ξαδερφος μ εχει cbr1000 07. το μηχανακι ειναι αλλου..στο στριψιμο στο πατημα στα γκαζια... και ομως διαβαζω τοσα αρθρα και το cbr θεωρειται το πιο αργο.. το πιο φιλικο..ακομα και φιλικο εμενα με τρομαζει οταν επιταχυνει σε ρυθμους πρωτογνορους για εμενα.. ποσο διαφορετικα ομως μπορει να ειναι τα αλλα 1000?
alexxxcbr
23/08/2010, 18:12
oxi pali..
:smokin: :smokin:
arazw.ara.zw
23/08/2010, 18:17
Σ'αυτα τα θέματα μιλάει η καρδιά!Ούτως ή άλλως είμαστε όλοι κάτω από τα όρια και των τεσσάρων!Η δικιά μου χτυπάει ninja!
θεωρω τον ευατο μου ετοιμο για το μεγαλο βημα αλλα απειρο και με πολλα να μαθω ακομα.. ευχαριστω οσους απαντησαν...
Allst@rf
23/08/2010, 19:22
συμφωνα με το μελος katath,εισαι μια χαρα ετοιμος να μεταπηδησεις στη κατηγορια SS.μη σου πω να παρεις και συ busa...
αν ο katath η οπως τον λενε ειναι ετοιμος gia busa.. εγω τοτε ειμαι ετοιμος για νασα!!
TristanVogt
23/08/2010, 19:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
συμφωνα με το μελος katath,εισαι μια χαρα ετοιμος να μεταπηδησεις στη κατηγορια SS.μη σου πω να παρεις και συ busa...
diladi gia pes mas esy trismegiste saroti ton piston xera tou oneirou ti prepei na kanei to palikari gia na parei ss afou parei thn adeia sou vevaia?
Allst@rf
23/08/2010, 19:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από TristanVogt
diladi gia pes mas esy trismegiste saroti ton piston xera tou oneirou ti prepei na kanei to palikari gia na parei ss afou parei thn adeia sou vevaia?
πιστευω να σου απαντησε ο ενδιαφερομενος απο πανω...:wave2:
Allst@rf
23/08/2010, 19:32
η μαλλον δεν το εγραψα σωστα...
pisteyo na sou apanthse o endiaferomenos apo panw...:wave2:
TristanVogt
23/08/2010, 19:34
koukouroukou koukoufreta
Allst@rf
23/08/2010, 19:37
koukouroukou koukoufreta
:a014: :a014: :a014:
TristanVogt
23/08/2010, 19:42
ti 8es re tarifako e?:a31:
Allst@rf
23/08/2010, 19:43
ti 8es re tarifa e?:a31:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Shaolin Monk
23/08/2010, 19:44
koukouroukou koukoufreta
Αλλο ενα επικο θρεντ που η "αγενης ομαδα" των Χορνετ θα ξαναχτυπησει...:lol:
Οσο για το θεμα. Θεωρω το πιο φιλικο απο θεση οδηγησης το GSXR, ενω το πιο απαιτητικο το ZX10.
Ενω πιστευω οτι για καθημερινη χρηση + πιστα και ιδανικοτερο για εισοδο στα SS, το προηγουμενο CBR, γιατι δεν τρομαζει ενω ειναι πολυ γρηγορο (και πολυ ομορφο).
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ο ανεμος στο ειπε?το ρυακι?το φεγγαρι?κανας αλλος γνωστης μοτοσυκλετων απο αυτους που κανεις παρεα? (πουλια , δεντρα , πηγαδια )
:rotflmao: :bigcry:
Κι ύστερα ήρθαν οι κομμουνιστές ...
TristanVogt
23/08/2010, 19:48
ti sxesi exei to hornet tora?to palikari rotise kati aplo kai o valentino petaxe thn malakia tou
Shaolin Monk
23/08/2010, 19:55
ti sxesi exei to hornet tora?to palikari rotise kati aplo kai o valentino petaxe thn malakia tou
Ο Al εκανε πλακα ενω εσυ ησουν προσβλητικος. Το Χορνετ κολαει στο οτι εδω και λιγο καιρο οι προσβλητικοι του φορουμ για ενα περιεργο λογο ειναι κατοχοι αυτου του μοντελου... Το μηχανακι μια χαρα αξιολογο ειναι, δεν μας εκανε τιποτα...:wave2:
Allst@rf
23/08/2010, 19:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Ο Al εκανε πλακα ενω εσυ ησουν προσβλητικος. Το Χορνετ κολαει στο οτι εδω και λιγο καιρο οι προσβλητικοι του φορουμ για ενα περιεργο λογο ειναι κατοχοι αυτου του μοντελου... Το μηχανακι μια χαρα αξιολογο ειναι, δεν μας εκανε τιποτα...:wave2:
ονοματα δε λεμε ,υποληψεις δε θιγουμε...
r1 i αλλιως nitza :beer:
εκτος αν διαθετεις φραγκα για bmw rr (μακραν ανωτερο απο ολα τα 1000 ss)
Allst@rf
23/08/2010, 20:06
το φορουμ ειναι ελληνικο και εχει σαν κανονα να γραφουμε στα ελληνικα και οχι greeklish!!!
:a11: :a11: :a11: :a11:
giannis113
23/08/2010, 20:24
δες τα πρωτα οπως ειναι μαμα..
λοιπον.. για τα αλλα δε ξερω αλλα ξερω γιατο Κ8 ΚΑΙ ΤΟ R1 07
Το yamaha εχει.. καλυτερα φρενα καλυτερο στησιμο, ειναι διαφορετικα μεταξυ τους σιγουρα ειναι πιο πολεμικο και θεση οδηγησης και γενικα..
τωρα αν θες να το πειραξεις να το τουμπανιασεις δηλαδη παρε souzouki γιατι ετσι..
αντε και μη μου πει κανεις το αντιθετο γιατι σας εχω ολους με το χορνετ ανηκω και γω σε αυτην την πολεμικη ομαδα :smokin:
TristanVogt
23/08/2010, 20:25
Ο Al εκανε πλακα ενω εσυ ησουν προσβλητικος.
me thn plaka gelame eides tipota asteio se ayto pou egrapse?ego pio poly gia exypnada to ekopsa.
Hellspawn
24/08/2010, 02:36
Όπα, εδώ έχει φαϊ η υπόθεση!!!!
Hellspawn
24/08/2010, 03:38
Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση όσον αφορά το ZX10 του 2011...Τελικά οι φήμες περι big-bang και "ξαπλωμένου" μοτέρ είναι φούμαρα?
periklisk
24/08/2010, 04:27
Έχει σημασία ποιο είναι καλύτερο? Μήπως θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις έστω το 50% των δυνατοτήτων που έχουν αυτά τα μηχανάκια?
Πάρε όποιο σ' αρέσει στο μάτι καλύτερα:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Έχει σημασία ποιο είναι καλύτερο? Μήπως θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις έστω το 50% των δυνατοτήτων που έχουν αυτά τα μηχανάκια?
Ναι ρε θα μπορεσει, επειδη εισαι εσυ κουλαδι του κερατα δηλαδη; :smokin:
periklisk
24/08/2010, 04:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ναι ρε θα μπορεσει, επειδη εισαι εσυ κουλαδι του κερατα δηλαδη; :smokin:
συρε μαμησ ρε :smilea:
πετάΧτηκε και η Σωλίτσα :wave2:
harris_x
24/08/2010, 04:53
μετα απο εμπειρια σε hornet 600 αποφασισα να ανεβω κατηγορια...
Κατά την γνώμη μου μετά το γυμνό είναι καλύτερα να πας σε ss 600 και όχι 1000.
Η διαφορά είναι μεγάλη και δεν θα σε τρομάξει τόσο όσο το 1000 :winka:
αν δεν εχει κομπλεξ με τα νουμερα..και δε νιωθεις την αναγκη να εχεις οτι πιο πολυ σε οτι περνεις αλλα κοιτας παντα την ουσια...
παρε ενα gixxer 750.
Πιο φτηνό στα παντα απο τα 1000
πιο ηπιο σε γκαζια αλλα θα μπορεις να το χαρείς ευκολότερα και να το μαθεις και πιο γρηγορα.:beer:
mixalhsCr
24/08/2010, 05:12
Η γνωμη μου ειναι να παρεις οτι σου αρεσει οπτικα εσενα, ετσι και αλλιως πανω κατω τα ιδια ειναι.
Εκει που χανει το ενα κερδιζει το αλλο.
Arxagelos
24/08/2010, 05:15
πάρε 1000cc και αυτό που σου αρέσει περισσότερο, μην το ξεψειρίζεις. Μόνο BMw μη πάρεις γιατι οι μπιέλες έχουν ημερομηνία λήξεως. :rotflmao:
παρε ενα 1198 να νιωσεις λιγο...και αμα δε σε παιρνουν τα ?, 848...
και το πραπριλια ειανι πολυ ωραιο και με φανταστικο ηχο...
:beer: :beer: :beer:
χαχα. αν και γινεται ενα χαμος μες τις απαντησεις και μερικες ειναι οτι να ναι ευχαριστω!
μου αρεσει τρομερα το r1. το cbr οταν το παιρνω για ταξιδακια απο ηρακλειο για χανια η για σητεια το μηχανακι πραγματικα ειναι μαγεια. τρομερη ποιοτητα κυλισης αλλα και καρφωμενο κατω συνεχεια.αν το πηγαινεις χαλαρα δεν σε τρομαζει. η τρομαρα ηρθε βεβαια την πρωτη φορα με δευτερα στο κιβωτιο και 140 χιλιομετρα σε ανηφορικο δρομο!
χαχα. αν και γινεται ενα χαμος μες τις απαντησεις και μερικες ειναι οτι να ναι ευχαριστω!
μου αρεσει τρομερα το r1. το cbr οταν το παιρνω για ταξιδακια απο ηρακλειο για χανια η για σητεια το μηχανακι πραγματικα ειναι μαγεια. τρομερη ποιοτητα κυλισης αλλα και καρφωμενο κατω συνεχεια.αν το πηγαινεις χαλαρα δεν σε τρομαζει. η τρομαρα ηρθε βεβαια την πρωτη φορα με δευτερα στο κιβωτιο και 140 χιλιομετρα σε ανηφορικο δρομο!
Στη κρήτη εισαι ρε κοπέλι τι το θες το σσ...
παρε ενα adventure να τα κάνεις όλα.
Shaolin Monk
24/08/2010, 06:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Στη κρήτη εισαι ρε κοπέλι τι το θες το σσ...
παρε ενα adventure να τα κάνεις όλα.
Βγες μια φορα βολτα με Κρητικους και θα καταλαβεις...:evil: :smokin: :evil:
ΟΛΟΚΟΥΖΟΥΛΟΙ...:lol:
reinmeister
24/08/2010, 06:14
αν το αφησεις νορμαλ, κινεισαι μονο στον δρομο και δεν σε πειραζει η καταναλωση λαδιου,παρε cbr1000...
ειναι το πιο καλο απ ολα σε νορμαλ μορφη,για χρηση δρομου...
το gt των supersports ειναι το gsxr1000...επισης ειναι το πιο αξιοπιστο και αυτο με τα μεγαλυτερα περιθωρια βελτιωσης αποδοσης και συμπεριφορας...
Βγες μια φορα βολτα με Κρητικους και θα καταλαβεις...:evil: :smokin: :evil:
ΟΛΟΚΟΥΖΟΥΛΟΙ...:lol:
ΑΣΕ .......... χθές έδωσα σε κάποια ψυχή το μπούσα και κόντεψε να μου το γυρίσει με τα λινά !!!
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Shaolin Monk
24/08/2010, 06:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΑΣΕ .......... χθές έδωσα σε κάποια ψυχή το μπούσα και κόντεψε να μου το γυρίσει με τα λινά !!!
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μονο σε μενα δεν το δινεις κερατα... :evil:
...και να φανταστείς ότι ήταν η πρώτη του βόλτα με busa.
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αν το αφησεις νορμαλ, κινεισαι μονο στον δρομο και δεν σε πειραζει η καταναλωση λαδιου,παρε cbr1000...
ειναι το πιο καλο απ ολα σε νορμαλ μορφη,για χρηση δρομου...
το gt των supersports ειναι το gsxr1000...επισης ειναι το πιο αξιοπιστο και αυτο με τα μεγαλυτερα περιθωρια βελτιωσης αποδοσης και συμπεριφορας...
Οχι ρε,μην μου λες τετοια!!!
Καιει λαδια?????:eek:
To RR σκεφτομαι για προσεχως....μιας και η ΧονΔα ειναι εγγυηση (ειναι ακομα? ) και δεν θελω να ασχολουμε με ηλεκτροπαπαριες,μην πεσω σε λαδιερα.
μπορεί και να κάνω λάθος αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα για το zx10 όσον αφορά τα προβλήματα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
μπορεί και να κάνω λάθος αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα για το zx10 όσον αφορά τα προβλήματα.
αφου δεν εχει πουλησει και κανενα πως να ακουστει προβλημα?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
reinmeister
24/08/2010, 07:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Οχι ρε,μην μου λες τετοια!!!
Καιει λαδια?????:eek:
To RR σκεφτομαι για προσεχως....μιας και η ΧονΔα ειναι εγγυηση (ειναι ακομα? ) και δεν θελω να ασχολουμε με ηλεκτροπαπαριες,μην πεσω σε λαδιερα.
αν καιει λεει? διχρονο 1000 ειναι...αν σε ζοριζει κατι τετοιο , τοτε μακρυα...
Κι ύστερα ήρθαν οι κομμουνιστές ...
και αυτο απο διαισθηση το καταλαβες?η στο ειπε κανεις αλλος?:rotflmao:
:rotflmao:
:p :beer:
stamzx10
24/08/2010, 07:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
αφου δεν εχει πουλησει και κανενα πως να ακουστει προβλημα?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτα τα λίγα που έχει πουλήσει όμως είναι ασπαστα όλα τους,οσον αφορά τον κινητήρα και το πλαίσιο τους!!!:wave2: :wave2: :wave2:
project.breeze
24/08/2010, 07:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από vicr108
εκτος αν διαθετεις φραγκα για bmw rr (μακραν ανωτερο απο ολα τα 1000 ss)
Ανώτερο σε τί;Έχεις καταφέρει να φτάσεις στο όριο όλα τα υπόλοιπα χιλιάρια και στο BMW τα βρήκες σκούρα;Για αξιοπιστία ας μην μιλήσω,τα διαβάσαμε σε άλλο thread που βαριέμαι να ψάξω τώρα.Ας μην παραβλέψουμε επίσης το γεγονός ότι παίρνοντας ένα οποιοδήποτε γιαπωνέζικο χιλιάρι και ρίχνοντας 6-7000 ευρώ που είναι η διαφορά με το BMW το κάνεις τόσο τούμπανο που το BMW δεν σε βλέπει πουθενά.Πέρα από το ψαλίδι του BMW που είναι καρατούμπανο όλο το υπόλοιπο μηχανάκι είναι πανάσχημο για τα γούστα μου και δεν συγκρίνεται με κανένα γιαπωνέζικο πόσο μάλλον με Ιταλικό :wave2:
giannis113
24/08/2010, 07:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από stamzx10
Αυτα τα λίγα που έχει πουλήσει όμως είναι ασπαστα όλα τους,οσον αφορά τον κινητήρα και το πλαίσιο τους!!!:wave2: :wave2: :wave2:
+599 oυτε απο το ενα ουτε απο το αλλο πασχουν τα zx
εγω αυτο θα επαιρνα σε μαυρο εινια γκαβλα :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
και αυτο απο διαισθηση το καταλαβες?η στο ειπε κανεις αλλος?:rotflmao:
:rotflmao:
:p :beer:
Όλα από διαίσθηση !!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis113
+599 oυτε απο το ενα ουτε απο το αλλο πασχουν τα zx
εγω αυτο θα επαιρνα σε μαυρο εινια γκαβλα :D
και το πρασινάκι μια χαρά είναι. :D
και εγώ αυτό θα έπαιρνα
Allst@rf
24/08/2010, 07:58
επειδη με μαλωσε το μελος tristanvogt και στεναχωρεθηκα,πρεπει να επανορθωσω με μια politicaly correct απαντηση...
παρε Honda...
απο κρητη ειμαι ναι!! on off δεν ξερω γιατι ειμαι ακομα μικρος να παρω. οταν θελω να παρω κατι να ηρεμησω θα κοιταξω σε αυτη την κατηγορια! το bmw εχω ακουσει απο τα καλυτερα εως τα χειροτερα. αλλα εξωτερικα ειναι χαλια.Προσωπικη αποψη παντα.
to R1 ΟΜΩς ΤΟ Εχω εεεερωτευτει... αλλα πως ειναι σε σχεση με το cbr? ποιοτητα κυλισης προβληματα? στησιμο?
:a014:
για αφητε τις φαγωμαρες και γραφετε για τα μηχανακια, μπας και ξεστραβωθω τι μηχανακι να παρω αμα μεγαλωσω :smokin:
Εσύ έχεις ΚΤΜ δεν έχεις ανάγκη :D
Allst@rf
24/08/2010, 08:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
:a014:
για αφητε τις φαγωμαρες και γραφετε για τα μηχανακια, μπας και ξεστραβωθω τι μηχανακι να παρω αμα μεγαλωσω :smokin:
:lol: :lol: :lol:
λαλακα μας ισοπεδωσες μεσημεριατικο...
Η προταση της ημερας!!!
Για να πηγαινεις και Ελουντα (καλη ωρα...) και να φθανεις και μεχρι τη θαλασσα χωρις αγχος!
207516
giannis113
24/08/2010, 10:25
απο κρητη ειμαι ναι!! on off δεν ξερω γιατι ειμαι ακομα μικρος να παρω. οταν θελω να παρω κατι να ηρεμησω θα κοιταξω σε αυτη την κατηγορια! το bmw εχω ακουσει απο τα καλυτερα εως τα χειροτερα. αλλα εξωτερικα ειναι χαλια.Προσωπικη αποψη παντα.
to R1 ΟΜΩς ΤΟ Εχω εεεερωτευτει... αλλα πως ειναι σε σχεση με το cbr? ποιοτητα κυλισης προβληματα? στησιμο?
στην κρητη δε θα παιρνα ss..
τι εννοεις ποιοτητα κυλισης; :eyepop:
παρε το r1 07-08 και τα λεμε.. το μηχανακι ειναι γκ@υλα σκετη απλα δεν ειναι τοσο πολιτικο.. μια ολωσωμη (η ενα Υ) θα το χρειαστεις για να μην καιγονται οι γαμπες σου και μια μεγαλυτερη ζελατινα (με μεγαλυτερη θα ειναι σαν του gixxer τη μαμα)
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Η προταση της ημερας!!!
Για να πηγαινεις και Ελουντα (καλη ωρα...) και να φθανεις και μεχρι τη θαλασσα χωρις αγχος!
+1
:D
ποιοτητα κυλισης ενοοω να ανεβαινω οπως το cbr και αν πεφτω σε καποια ανωμαλια λακουβα η το οτιδηοπτε αυτο απλα να προχαραει χωρις να επηρεαζεται!! οχι σαν τον χορνετ που χορεβα πεντοζαλι!
ποιοτητα κυλισης ενοοω να ανεβαινω οπως το cbr και αν πεφτω σε καποια ανωμαλια λακουβα η το οτιδηοπτε αυτο απλα να προχαραει χωρις να επηρεαζεται!! οχι σαν τον χορνετ που χορεβα πεντοζαλι!
άμα ψάχνεις να βρεις πώς θα αντιδράει ένα ss στη λακούβα τότε κάτι λάθος κάνεις φίλε μου.
10 φορές χειρότερα θα αντιδράει απο το hornet
μήπως τελικά είχε δίκιο ο dim που σου πρότεινε το 950? :D εκεί να δείς σταθερότητα και ποιότητα κύλησης πάνω απο τις λακούβες
Φιλε αν ψαχνεις ποιοτητα κυλισης κοιτα κανα στεισιον η πολυμορφικο...
Οι λακουβες εχουν να κανουν με τη αναρτηση...και δεν ειναι δυνατον να πεφτεις σε λακουβα,ανωμαλια η οτιδηποτε αλλο με ss και να μην επηρεαζεται...:eyepop:
δεν λεω οτι ψαχνω σουπερ σπορτ να μπαινω λακουβες και να κανω αλματα. απλα λεω οτι οσα ταξιδακια εχω κανει με το cbr Μονος η με συνοδηγο το μηχανακι ηταν υποδειγματικο στον τροπο που αποροφουσε τις ανωμαλιες. δεν ψαχνω ανεση γιατι το σουπερ σπορτ δεν την προσφερη αντιθετα προσφερει αφρεναλινη και πολλες φορες κοπο και πονο για να καταφερεις να το μαθεις. το χορνετ απτην αλλη ηταν βαρκα σε σχεση με το cbr.
...αφρεναλινη...
Κ-αφρεναλινη...
Lioulios
24/08/2010, 12:05
Η προταση της ημερας!!!
Για να πηγαινεις και Ελουντα (καλη ωρα...) και να φθανεις και μεχρι τη θαλασσα χωρις αγχος! Aν η foto είναι την Παρασκεύη ,τότε λίγο πιο πάνω από το σημείο αυτό διασταυρωθήκαμε :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Aν η foto είναι την Παρασκεύη ,τότε λίγο πιο πάνω από το σημείο αυτό διασταυρωθήκαμε :wave2:
Ναι φιλε,την Παρασκευη ηταν...ωραια η Κρητη...και τωρα arbite!!!!:(
δεν λεω οτι ψαχνω σουπερ σπορτ να μπαινω λακουβες και να κανω αλματα. απλα λεω οτι οσα ταξιδακια εχω κανει με το cbr Μονος η με συνοδηγο το μηχανακι ηταν υποδειγματικο στον τροπο που αποροφουσε τις ανωμαλιες.
κάτι δεν πάει καλά. είτε με σένα ή με το μηχανάκι...
Όποιο γούσταρης αδελφέ πάρε , όποιο σου κάθετε ποιο καλά !!
Μην μασάς…
Δηλ για να καταλάβω κάτι ρε παιδεία όλοι εσείς πήγατε από
50 / 125 / 250 / 350 / 400 / 500 / 600 / 750 / 1000 / 1300 ???
Δηλ αν δεν μπορεί από hornet 600 από τι μπορεί να πάει σε 1000????
:confused: :confused:
Allst@rf
30/08/2010, 07:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΒΑΝΤΖΟ
Όποιο γούσταρης αδελφέ πάρε , όποιο σου κάθετε ποιο καλά !!
Μην μασάς…
Δηλ για να καταλάβω κάτι ρε παιδεία όλοι εσείς πήγατε από
50 / 125 / 250 / 350 / 400 / 500 / 600 / 750 / 1000 / 1300 ???
Δηλ αν δεν μπορεί από hornet 600 από τι μπορεί να πάει σε 1000????
:confused: :confused:
απο παπι σε hayabusa... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=109073)
banditv400limit
01/09/2010, 11:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis113
στην κρητη δε θα παιρνα ss..
τι εννοεις ποιοτητα κυλισης; :eyepop:
παρε το r1 07-08 και τα λεμε.. το μηχανακι ειναι γκ@υλα σκετη απλα δεν ειναι τοσο πολιτικο.. μια ολωσωμη (η ενα Υ) θα το χρειαστεις για να μην καιγονται οι γαμπες σου και μια μεγαλυτερη ζελατινα (με μεγαλυτερη θα ειναι σαν του gixxer τη μαμα)
Εγώ πάντως με το gixxer τα πατάω τα r1:rotflmao:
giannis113
01/09/2010, 12:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από banditv400limit
Εγώ πάντως με το gixxer τα πατάω τα r1:rotflmao:
χαιρω πολυ :D
για την ζελατινα μηλησα ο ανθρωπας
to r1 theoritika to pio zimiariko stin katigoria exis mia pithanotita na sou vgei kai kalo.
to cbr den to nistevei to ladaki to paratsimpaei tha legame .
to bmw apo ta 8 prota pou poulithikan stoin Ellada ta tesera varesane ipervoliki dinami sou leei o germanos.
tora anamesa se gsxr kai zx kai ta dio poli kala alla to apolito oplo gia mena ine to zx
το cbr οταν το παιρνω για ταξιδακια απο ηρακλειο για χανια
To GSX-R έχει στείλει πολλούς στις μπάρες (στην ανηφόρα για Αγ. Πελαγία, στα "πέταλα" μετά το Φόδελε και στην "Παλιανή") φυσικά έχουν φύγει και σε άλλες στροφές που ακόμη δεν έχουν βάλει μπάρες... και ούτε θα βάλουν γιατί εμποδίζουν τα 4χ4 (που έχουν τα "πετσά") να βγούν απ'τη χωράφα....
Το R1 είναι καλό να παρακολουθεί αγωνιζόμενους (Ηράκλειο - Μπαλί) αλλά όχι για πολύ... μετά χάνονται...
CBR 1000... με 1000!!!
Γκάζι που δεν τρομάζει... ήπιο για νέους οδηγούς, όμορφο... και πάρε το σε κόκκινο... αν το πάρεις σε μαύρο θα πρέπει να αφήσεις και μουστάκα.... :lol:
Ολα τα μηχανακια που αναφερεις ειναι παρα πολυ καλα κ ο ανταγωνισμος ειναι πολυ κοντα, διαφορες αναμεσα τους ελαχιστες που οι περισσοτεροι ουτε καν καταλαβαινουν, απο αυτα που αναφερεις μεινε αναμεσα σε Cbr και Zx κ οποιο σου αρεσει στο ματι χτυπα το.
chester24
04/11/2010, 17:27
Κ-αφρεναλινη...
AKIS BUSA
04/11/2010, 18:26
Ι ιδια ιστορια....................χωρις τελος!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από banik
Ολα τα μηχανακια που αναφερεις ειναι παρα πολυ καλα κ ο ανταγωνισμος ειναι πολυ κοντα, διαφορες αναμεσα τους ελαχιστες που οι περισσοτεροι ουτε καν καταλαβαινουν.
+750
Αν γινόταν κιόλας να κάνεις ένα Test Drive ακόμα καλύτερα! Εσύ θα δεις πιο σε βολεύει η αλήθεια είναι.
Πάντως από αυτά που ακούω για το ΖΧR (Δεν έχω οδηγήσει κάποιο μοντέλο) άστο προς το παρόν γιατί είναι πολεμίστρα του κερατά. Όχι ότι τα άλλα δεν είναι αλλά το ninja μάλλον θα σε τρομάξει.
Στο CBR RR 600 (03) η θέση οδήγησης μου φάνηκε πολύ πάνω σε σχέση με το GSXR k7 που έχω τώρα. (1.80 ύψος έχω) και θυμάμαι πως μου είχε κάνει εντύπωση ότι το CBR δεν είχε τόσο φρένο από τον κινητήρα σε σχέση με το GSXR που όταν αφήνω το γκάζι το νιώθω να φρενάρει ενώ στο CBR νόμιζα ότι είχα νεκρά.
banditv400limit
05/11/2010, 00:03
GIXXER ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ:a2: :a23: :a25: :a08: :a015: :a016: :a44:
arazw.ara.zw
05/11/2010, 00:18
Φίλε μου πάρε το πράσινο βασιλιά της κατηγορίας και άσε τα gixxer απλά.....πίσω σου!!:smokin: :beer:
banditv400limit
05/11/2010, 00:37
καλα καλα ετοιμαζεται ηδη το νεο gixxer...δε λεω πολυ ομορφο κ με εντυπωσιακοτατους αριθμους αλλα ειπαμε...:D :D
χοντα το φιλικο
γιαμαχα το αλητικο
καβασακι το καβασακι :lol: :lol:
σουζουκι το κανιβαλιστικο.
διαλεξε και παρε
Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
....
Στο CBR RR 600 (03) η θέση οδήγησης μου φάνηκε πολύ πάνω σε σχέση με το GSXR k7 που έχω τώρα. (1.80 ύψος έχω) και θυμάμαι πως μου είχε κάνει εντύπωση ότι το CBR δεν είχε τόσο φρένο από τον κινητήρα σε σχέση με το GSXR που όταν αφήνω το γκάζι το νιώθω να φρενάρει ενώ στο CBR νόμιζα ότι είχα νεκρά.
Mιλάς για το CBR600 ή το 1000 (για το "μηχανόφρενο")
Το 1000 έχει αμφίδρομο συμπλέκτη ακριβώς για να μην έχει φρένο από την μηχανή και συμπεριφέρεται περίπου όπως τα δίχρονα
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
χοντα το φιλικο
Αυτή η φιλικότητα.....
γιαμαχα το αλητικο
Από πότε οι αλήτες πάνε αργά;
καβασακι το καβασακι :lol: :lol:
Προφανώς - σαν τις επιδόσεις του στα SB :lol: :lol:
σουζουκι το κανιβαλιστικο.
διαλεξε και παρε
Ποϊτάνα ανέχεια.... :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αυτή η φιλικότητα.....
Από πότε οι αλήτες πάνε αργά;
Προφανώς - σαν τις επιδόσεις του στα SB :lol: :lol:
Ποϊτάνα ανέχεια.... :evil:
βλεπεις τους αναβατες του και βγαζεις συμπερασματα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
απο τοτε που δεν χρειαζεται να πανε γρηγορα γιατι φαντασου οι διωκτες τους ποσο αργα πανε :smokin:
μη σου πω σαν τις επιδωσεις του στα τζιπια :rotflmao: :rotflmao:
ποιτανα δε θα πει τπτ!!!:smokin:
Mιλάς για το CBR600 ή το 1000 (για το "μηχανόφρενο")
Το 1000 έχει αμφίδρομο συμπλέκτη ακριβώς για να μην έχει φρένο από την μηχανή και συμπεριφέρεται περίπου όπως τα δίχρονα
Μονοδρομο μηπως?
Οσο για σενα Trooper, θα δεις επανω σε 1 εβδομαδα μερικα "φιλικα" CBR 1000RR:ninja:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
Μονοδρομο μηπως?
Οσο για σενα Trooper, θα δεις επανω σε 1 εβδομαδα μερικα "φιλικα" CBR 1000RR:ninja:
ναι ρε συ Δημήτρη.... ποϊτάνα βιασύνη
Όσο για τον νΤρούπερ.... προσέξτε τον.... ανέβηκε ένα λεβελ πάνω από Παγκόσμιος :rotflmao:
Μονοδρομο μηπως?
οχι ρε ντοκ!!!
εδω μιλανε μονο οσοι δεν με εχουνε και το ξερουνε.εσυ γιατι...?:winka:
ναι ρε συ Δημήτρη.... ποϊτάνα βιασύνη
Όσο για τον νΤρούπερ.... προσέξτε τον.... ανέβηκε ένα λεβελ πάνω από Παγκόσμιος :rotflmao:
συνεχισε να κρυβεσαι εσυ πισω απο το πισι σου...:smokin:
συνεχισε να κρυβεσαι εσυ πισω απο το πισι σου...:smokin:
Α ρπμ.....
οχι ρε ντοκ!!!
εδω μιλανε μονο οσοι δεν με εχουνε και το ξερουνε.εσυ γιατι...?:winka:
Δε μιλαω για μενα, αλλα στους χρονους σου θα ειναι και αλλα ¨φιλικα" χοντακια, να εισαι προετοιμασμενος...:eek: :lol:
Οι ταχυδρομοι και οι κουριερ εχουν παρει φωτια....:lol:
Α ρπμ.....
απο μεσα σου τη κλαψα!:smokin:
Δε μιλαω για μενα, αλλα στους χρονους σου θα ειναι και αλλα ¨φιλικα" χοντακια, να εισαι προετοιμασμενος...:eek: :lol:
Οι ταχυδρομοι και οι κουριερ εχουν παρει φωτια....:lol:
γενηθηκα προετοιμασμενος !!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
γενηθηκα προετοιμασμενος !!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ετσι, θελω εμπρηστικες δηλωσεις πριν το τρακντευ....:D
Αλλα ας μας μεταφερει καποιος στο αντιστοιχο θρεντ γιατι το ψοφησαμε το συγκεκριμενο...