View Full Version : Γαστροσκοπηση...
reinmeister
26/08/2010, 07:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:smokin:
θεος...:lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :bawl:
tifoso4ever
26/08/2010, 11:48
Εγω επειδη εχω κανει τρεις - τεσσερεις γαστροσκοπησεις, την πρωτη και δευτερη κυριλε σε ιδιωτικο με σουπερ εξοπλισμο / περιβαλλον / νοσοκομες με ψιλοτακουνα (δεν κανω πλακα) και με μεθη και ξυλοκαϊνη, δεν καταλαβα και πολλα...(παρ΄ολο που κατεβαζω και αρκετα λιτρα μπυρας χωρις θεμα, αρα δεν ισχυει το αμα πινεις πολυ δεν πιανει, μονο αμα ασχολεισαι με "χημειες" δεν πιανει...)
Ενα χρονο μετα, λογω καλπαζουσας γαστριτιδας και χρονιου ελκους και κατι αλλων στομαχικων, αφου δεν προσεχα τη διατροφη μου κι επινα και τον αμπακο, ενα ωραιο βραδυ επαθα γαστροραγια και με τρεχανε στον ευαγγελισμο, οπου επρεπε να ξανακανω αλλη μια, οποτε δεν υπηρχε χρονος για αναισθησιες και τα λοιπα, οποτε με πιασανε στον υπνο και ειπα, ε, ποσο διαφορετικο μπορει να ειναι εστω και χωρις "μεθη",και καταπια ενα παλαιοτερης τεχνολογιας (OLYMPOUS ηταν το θυμαμαι ακομα...) το οποιο το αντεξα μονο και μονο επειδη ηδη ποναγα και με ειχε πιασει και πανικος γιατι δεν ηξερα τι σκατα ειχα παθει...
Μετα ενα μηνα μετα απο θεραπεια και αφου ειχα αποφυγει τα χειροτερα, επρεπε να κανω μια επαναληπτικη για να δουμε που βρισκοταν η κατασταση , και πηγα ΠΑΛΙ σε δημοσιο (μαλακια) λογω ελλειψης ρευστου, και παρ΄ολο που ακολουθηθηκε η σωστη διαδικασια, παλι επειδη μια το μαντζαφλαρι ηταν ΠΑΛΙ OLYMPOUS , και μια επειδη οι τυπισες δεν δινουν μια για το αν πονας ή οχι, απ' τη ζαλιζομουνα , απ΄την αλλη ενιωθα απιστευτη δυσφορια, την οποια και μετετρεψα σε οργη και θυμο για τις χοντρες και ασχημες νοσοκομες που με ταλαιπωρουσαν...
Συμπερασμα:
ΑΝ χρειαστει ποτε να κανετε , ΜΟΝΟ σε ιδιωτικο!!! Σκαστε τα και μην σκεφτειτε ουτε μια στιγμη τα δημοσια...
:beer:
Manalishi
26/08/2010, 12:09
:beer: :bigcry: :beer: :bigcry:
paramedic
26/08/2010, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
Εγω επειδη εχω κανει τρεις - τεσσερεις γαστροσκοπησεις, την πρωτη και δευτερη κυριλε σε ιδιωτικο με σουπερ εξοπλισμο / περιβαλλον / νοσοκομες με ψιλοτακουνα (δεν κανω πλακα) και με μεθη και ξυλοκαϊνη, δεν καταλαβα και πολλα...(παρ΄ολο που κατεβαζω και αρκετα λιτρα μπυρας χωρις θεμα, αρα δεν ισχυει το αμα πινεις πολυ δεν πιανει, μονο αμα ασχολεισαι με "χημειες" δεν πιανει...)
Ενα χρονο μετα, λογω καλπαζουσας γαστριτιδας και χρονιου ελκους και κατι αλλων στομαχικων, αφου δεν προσεχα τη διατροφη μου κι επινα και τον αμπακο, ενα ωραιο βραδυ επαθα γαστροραγια και με τρεχανε στον ευαγγελισμο, οπου επρεπε να ξανακανω αλλη μια, οποτε δεν υπηρχε χρονος για αναισθησιες και τα λοιπα, οποτε με πιασανε στον υπνο και ειπα, ε, ποσο διαφορετικο μπορει να ειναι εστω και χωρις "μεθη",και καταπια ενα παλαιοτερης τεχνολογιας (OLYMPOUS ηταν το θυμαμαι ακομα...) το οποιο το αντεξα μονο και μονο επειδη ηδη ποναγα και με ειχε πιασει και πανικος γιατι δεν ηξερα τι σκατα ειχα παθει...
Μετα ενα μηνα μετα απο θεραπεια και αφου ειχα αποφυγει τα χειροτερα, επρεπε να κανω μια επαναληπτικη για να δουμε που βρισκοταν η κατασταση , και πηγα ΠΑΛΙ σε δημοσιο (μαλακια) λογω ελλειψης ρευστου, και παρ΄ολο που ακολουθηθηκε η σωστη διαδικασια, παλι επειδη μια το μαντζαφλαρι ηταν ΠΑΛΙ OLYMPOUS , και μια επειδη οι τυπισες δεν δινουν μια για το αν πονας ή οχι, απ' τη ζαλιζομουνα , απ΄την αλλη ενιωθα απιστευτη δυσφορια, την οποια και μετετρεψα σε οργη και θυμο για τις χοντρες και ασχημες νοσοκομες που με ταλαιπωρουσαν...
Συμπερασμα:
ΑΝ χρειαστει ποτε να κανετε , ΜΟΝΟ σε ιδιωτικο!!! Σκαστε τα και μην σκεφτειτε ουτε μια στιγμη τα δημοσια...
:beer:
Εσυ πάς στο νοσοκομείο για να γίνεις καλά ή για να γαμήσεις ρε φίλε???
Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Εσυ πάς στο νοσοκομείο για να γίνεις καλά ή για να γαμήσεις ρε φίλε???
Στην γαστροσκόπηση πας για το τσιμπουκάκι σου
Στην κωλονοσκόποηση για το πρωκτικό σου.
Στο ταμείο θα πας για πίπα κώλο...
Οι γκόμενες με τα ψηλοτάκουνα και τις ζαρτιέρες είναι απλά για ατμόσφαιρα στις τόοοσο προσωπικές σου στιγμές. Έτσι για να βγάζεις γούστα ...
konsttanttinos
26/08/2010, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Στην γαστροσκόπηση πας για το τσιμπουκάκι σου
Στην κωλονοσκόποηση για το πρωκτικό σου.
Στο ταμείο θα πας για πίπα κώλο...
Οι γκόμενες με τα ψηλοτάκουνα και τις ζαρτιέρες είναι απλά για ατμόσφαιρα στις τόοοσο προσωπικές σου στιγμές. Έτσι για να βγάζεις γούστα ...
:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πεθανα στα γελια !!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
pilotos_xtreme
28/09/2010, 20:06
μολις γυρισα κ γω απο γαστοσκοπιση.
μετρια ολισθαινουσα διαφραγματοκοιλη κ κλασσικα οισοφαγικη παλινδρομηση. αντε με τις υγειες μου 22 ετων μαλακας να χω τετοια προβληματα.
υ.γ.η μεθη που σου βαζουν τα σπαει ομως.:beer:
Manalishi
04/09/2023, 11:24
Άλλα ψάχνεις άλλα βρίσκεις....ρε τί γινότανε τότενες στο μοτο.γρ...
sanctusan
04/09/2023, 11:28
:bawl: :facepalm: :bawl: :facepalm: :bawl: :facepalm: :bawl: :facepalm:
Τhrow back 13 χρονια πριν.....
:lol:
για να καταλάβω, αυτό είναι που λένε κωλοβυθομέτρηση ?
karellen
04/09/2023, 16:50
για να καταλάβω, αυτό είναι που λένε κωλοβυθομέτρηση ?
Όχι ακριβώς.
Αυτό που λες εσύ το εφήρμοζαν στον ΕΣ όταν πέρναγες περιοδεύων. :evil:
Όχι ακριβώς.
Αυτό που λες εσύ το εφήρμοζαν στον ΕΣ όταν πέρναγες περιοδεύων. :evil:
κάνατε και περιοδείες τότενες????
Coyote.V
04/09/2023, 17:47
Βασικά έψαχναν να δουν αν σου έρχεται περίοδος.