PDA

View Full Version : Ανήλικοι έκλεβαν εξαρτήματα μοτοσικλετών και... κατασκεύαζαν καινούριες!

SVX
26/08/2010, 13:31
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=39579&catid=6

Συνελήφθησαν στο Βόλο.

Πρόκειται για τρία παιδιά ηλικίας 14, 15 και 16 ετών! Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τα εντόπισαν να οδηγούν τρία μηχανάκια χωρίς πινακίδες και τα σταμάτησαν για έλεγχο.
Έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι, όχι μόνο δεν είχαν άδεια οδήγησης αλλά... τα μηχανάκια τους ήταν συναρμολογημένα από κλεμμένα εξαρτήματα!

Όπως είπαν οι ανήλικοι, έκλεβαν οι ίδιοι τα εξαρτήματα (κινητήρες, αναρτήσεις κτλ) και με αυτά, συναρμολόγησαν τις τρεις μηχανές που οδηγούσαν!

Οι τρεις ανήλικοι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη..

georgemark
26/08/2010, 13:40
Κάτι οικογένειες που υπάρχουν.....................
αυτοί οι γονείς θέλουν γερό ταρακούνημα μπάς και προλάβουν να ισιώσουν τα
''ανερχόμενα αστέρια'' τους.

DIM.K30
26/08/2010, 13:41
Φτιαξτω μονο σου!!!!!!!!

ermiss
26/08/2010, 13:51
Υποτροφία για σχολές μηχανικών!!!!! (αν το έκαναν μόνα τους)

guzzistas
26/08/2010, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Υποτροφία για σχολές μηχανικών!!!!! (αν το έκαναν μόνα τους)

Καθόλου κακή ιδέα!!!! Αφού όμως τιμωρηθούν για αυτό που έκαναν.... (την κλοπή εξαρτημάτων)

ermiss
26/08/2010, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Καθόλου κακή ιδέα!!!! Αφού όμως τιμωρηθούν για αυτό που έκαναν.... (την κλοπή εξαρτημάτων)

Εννοείτε. Αλλά απο το να τα στείλεις σε καμιά φυλακή και να αναπτύξεις το ταλέντο τους στο κλέψιμο

Κοινωνική λειτουργό, 2-3 χρόνια με αναστολή για να είναι χεσμένα, ένα καλό χρηματικό πρόστιμο στους γονείς μπας και σοβαρευτούν και τα χώνεις σε μια σχολή μαθητείας ΟΑΕΔ για να αναπτύξουν το ταλέντο τους στα μηχανάκια.

guzzistas
26/08/2010, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Εννοείτε. Αλλά απο το να τα στείλεις σε καμιά φυλακή και να αναπτύξεις το ταλέντο τους στο κλέψιμο

Κοινωνική λειτουργό, 2-3 χρόνια με αναστολή για να είναι χεσμένα, ένα καλό χρηματικό πρόστιμο στους γονείς μπας και σοβαρευτούν και τα χώνεις σε μια σχολή μαθητείας ΟΑΕΔ για να αναπτύξουν το ταλέντο τους στα μηχανάκια.

...... στη χώρα που λέγεται Ουτοπία........

:sad: :sad:

Gi_4ce
26/08/2010, 14:26
Σιγα ρε παιδια τους μηχανικάτζες.

Στα 14 σας δεν λυνατε μηχανάκια (τα δικα σας εννοω, οχι αλλων...)

Παπια θα ειχαν. λυσε δεσε 20 βιδες.

TassosK
27/08/2010, 06:08
οπως τους χακεραδες τους παιρνει η CIA

Gandalf dr685sm
27/08/2010, 06:31
οπως τους χακεραδες τους παιρνει η CIA

Το FBI... η CIA δεν ασχολείται με παράνομους. Θέλει πιστοποιημένους αναλυτές δεδομένων.

Πάντως το 2004 είχα δει δύο παρεούλα με FBI που τους είχαν φέρει μαζί για κάποιες ανάλογες εργασίες.

Gandalf

sniper
27/08/2010, 06:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
...... η CIA δεν ασχολείται με παράνομους. Θέλει πιστοποιημένους αναλυτές δεδομένων.

....

A τέτοιους θέλει; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εκτός αν αναφέρεσαι στην NSA.... :D

Gandalf dr685sm
27/08/2010, 06:55
https://www.cia.gov/careers/opportunities/science-technology/view-jobs.html

i rest my case...

και οι δύο ( NSA CIA) πιστοποιημένους ζητάνε για "ευαίσθητες εργασίες"

giannisfitros
28/08/2010, 07:50
αμα ο γιος μου εκανε κατι τετοιο θα ημουν περιφανος!!!! θα ετρωγε λιγες ξηλιες που εκλεβε....

αλλα θα ημουν περιφανος.διοτι αντι να κατσει να παξει ιντερνετ,video games,καφεδακι,βολτιτσα

,αν και με παραπτωματα ""ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ"" ,εφτιαξε μια μηχανη.

αν απο τα 13 εχεις ταση δημιουργειας (περα απο την κλεψια) εισαι πολυ μπροστα

MOTO GP ΘΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΛΝΑ

MG
28/08/2010, 08:07
ε ρε ιδεες που δινει η De Agostini....
:lol: :lol: :lol: :lol:

chr1s_86
28/08/2010, 22:18
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Ρε πάτε καλά μερικοί; Τι λέτε;

konsttanttinos
29/08/2010, 00:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgemark
Κάτι οικογένειες που υπάρχουν.....................
αυτοί οι γονείς θέλουν γερό ταρακούνημα μπάς και προλάβουν να ισιώσουν τα
''ανερχόμενα αστέρια'' τους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisfitros
αμα ο γιος μου εκανε κατι τετοιο θα ημουν περιφανος!!!! θα ετρωγε λιγες ξηλιες που εκλεβε....

αλλα θα ημουν περιφανος.διοτι αντι να κατσει να παξει ιντερνετ,video games,καφεδακι,βολτιτσα

MOTO GP ΘΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΛΝΑ

:lol:

mivvo
29/08/2010, 00:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από DIM.K30
Φτιαξτω μονο σου!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

giannisfitros
30/08/2010, 03:17
στα 17 εμαθα να οδηγω παπακι, μεχρι τα 16 ποδηλατο εκανα μονο και ....ετρωγα κατι

σαβουρες.στα 13 μου δεν ηξερα τι σημενει μηχανη και αυτοι την εφτιαξαν???????

SVX
30/08/2010, 03:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Ρε πάτε καλά μερικοί; Τι λέτε;

αν ειχε μπροστινο απο κανα GSX-R η παπια ....Θα σουλεγα εγω πως θα "σφιγγονταν".... :bigcry:

Παπακια, ξε-παπακια ... ηταν περιουσια καποιων ......

Δηλαδη αμα τα παιδια σας αυριο μεθαυριο ξεσκιστουν στις διαρρηξεις μινι -μαρκετ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ?
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΛΕΙΔΑΡΑΔΙΚΟ??? :alien:

Daemon
30/08/2010, 03:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
https://www.cia.gov/careers/opportunities/science-technology/view-jobs.html

i rest my case...

και οι δύο ( NSA CIA) πιστοποιημένους ζητάνε για "ευαίσθητες εργασίες"

Ασχετο με το θεμα αλλα ρε Μαγε.. ελεος.. μερικες φορες εχεις πολυ πλακα (χωρις παρεξηγηση :beer: )
Αν ψαχνανε καννα γκριζο χαρακτηρα να τους κανει καποια δουλεια θα το βαζανε στην σελιδα τους στα "Ευκαιριες εργασιας"?? :lol: :lol:

Απο'κει και περα μ'αρεσει η σιγουρια σου.. :beer:

Daemon
30/08/2010, 03:47
...

giannisfitros
30/08/2010, 03:52
ωραιος sxv αχαχαχαχαχαχα

izzy
30/08/2010, 11:36
μετα τα ποδηλατα ,το εκαναν και στα παπια ,η διαφορα ειναι το μοτερ οπου η τεχνολογια του ειναι για Iq τσαντας .
Ασε που ειναι και μοδα τα πιτσιρικια να οδηγουν παπια διχως χαρτια ...
Ας τους αναλαβει η δικαοσυνη :rotflmao:

chr1s_86
30/08/2010, 22:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
αν ειχε μπροστινο απο κανα GSX-R η παπια ....Θα σουλεγα εγω πως θα "σφιγγονταν".... :bigcry:

Παπακια, ξε-παπακια ... ηταν περιουσια καποιων ......

Δηλαδη αμα τα παιδια σας αυριο μεθαυριο ξεσκιστουν στις διαρρηξεις μινι -μαρκετ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ?
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΛΕΙΔΑΡΑΔΙΚΟ??? :alien:

+1000 :a013:

sv9cvk
31/08/2010, 05:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisfitros

MOTO GP ΘΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΛΝΑ

Αμα ο γιος μου εκανε τετοιο πραγμα , τοτε φταιω εγω σε μεγαλο ποσοστο που τον εκανα ετσι .....
Που σημαινει οτι θα ημουν κατι παραπλησιο σε κλεφτη και εγω :mad: Οποτε με αυτην την λογικη ναι !!!!θα ημουν περηφανος.....
Αλλα κλεφτης δεν ειμαι και τα παιδια μου προσπαθω να τους μαθω το σωστο ,οποτε αν εκανε τετοιο πραγμα θα αισθανομουν οχι περηφανος, αλλα αποτυχημενος σαν πατερας.....
Τι παει να πει δημιουργησε ????? Απο την περιουσια του αλλου?????? αυτο ειναι καλο δηλαδη????
Υπαρχουν αλλοι τροποι δημιουργιας ..... πιο σωστοι ......
Τουλαχιστον ετσι νομιζω..........:rolleyes:
Μπορει να κανω λαθος ...:mad:
Τα πραγματα εχουν αλλαξει τελευταια.....:sick:
Οι μεγαλυτεροι κλεφτες μας κυβερνουν (ολοι τους ετσι ??ανεξαρτητως παραταξης ,μην παρεξηγηθουμε)και δεν τους κανουν τιποτα (απλα συνεχιζουν χωρις αναστολες την δραση τους ):(
ΟΠΟΤΕ ισως να ειμαι εγω λαθος !!! :uplate:

mikros boudas
31/08/2010, 06:07
λιγο οφ-τοπικ αλλα σε σχεση με το θεμα για τους χακερ-
το τι ζητανε στις ιστοσελιδες δεν εχει και πολυ σχεση με αυτους που πραγματικα δουλευουν.εχουν και αγγελιες για να πας για πρακτορας αλλα πιο πολυ βιτρινα θα εισαι+πως καθε υπηρεσια εχει ξεχωριστα γραφεια με αλλο ονομα για τους οχι και τοσο συμβατικους εργαζομενους:beer:
για τα πιτσιρικια τωρα,ουτε εγω νομιζω πως εκαναν κατι το τρομερο,ενα παζλ συναρμολογησαν και μαλιστα απο κλεμμενα αντικειμενα