View Full Version : Ανακατασκευη CB750 four K2 (1972)
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
19
20
makis206
19/04/2011, 13:50
Ντιπ για ντιπ θα μας τρελάνει ο σύντεκνος! Α ρε Χρήστο μερακλή!:beer: :beer:
John Steed
19/04/2011, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Μια δοκιμη στα γρηγορα, μου εδειξε οτι το τιμονι ειναι ψηλο και θελει η ισιο , η κλιπ ον ,
Κλιπόνια λέμε!!! :a48: :a48: :a48:
Stergios69
19/04/2011, 17:09
Θα θυμίζει και λίγο Joe Bar...
αντε και εχα σκασει προσπαθωντας να καταλαβω το αβαταρ σου.
αυτα ειναι τα ωραια cafe racer
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
αντε και εχα σκασει προσπαθωντας να καταλαβω το αβαταρ σου.
αυτα ειναι τα ωραια cafe racer
Και δεν ειναι αυτη η φωτο του avatar εχει ακομα δουλεια μεχρι αυτην...:beer:
Τελικα με πεισατε μερικοι μερικοι να το κανω cafe racer (εγω δεν ηθελα):rotflmao:
sapila racing
19/04/2011, 20:07
Πολύ ωραίο θα γίνει με αυτό το φαίρινγκ.
Σε σχήμα ειναι σχεδόν όμοιο με του Ducati 900SS του 1976-82.
Πολυ του πάει, μπράβο!!! :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Θα θυμίζει και λίγο Joe Bar...
:beer: :beer: :beer:
γινεται πολυ καλο,ειμαι περιεργος να δω τις χρωματικες επιλογες:winka:
John Steed
19/04/2011, 20:38
Τελικα με πεισατε μερικοι μερικοι να το κανω cafe racer (εγω δεν ηθελα):rotflmao:
Έπρεπε να ικανοποιήσεις το αδηφάγο κοινό..... :a01: :a01:
Συνεχιζουμε το φωτορομαντζο *
*που λεει και καποιος ...
Στην συνεχεια εβαψα τις μποτες (cafe racer κανω δεν θα τις αφηνα νικελ...)μαυρο ματ:smokin:
224041
Περασα κολαουζο τα σπειρωματα γιατι ειχα καταλοιπα απο την αμμοβολη αλλα και απο το βαψιμο
224047
Γρασσο στον πειρο που κραταει την βαση των δαγκανων ,
224049
Εβαλα τις βασεις για τις δαγκανες και το φαναρι...
Αλλα κατι δεν μου αρεσε...:rolleyes:
224055
harris_x
19/04/2011, 22:19
Αυτά είναι!!!!! :a23:
keep going :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Οι δαγκανες δεν μου "καθονταν" δεν ηθελα να τις κανω νικελ αλλα δεν μου αρεσαν οπως ηταν αλλα δεν ηθελα να τις βαψω μαυρες οπως τις δαγκανες..
Ετσι μια τις εβγαλα και επιασα δουλεια...
224057
Ετοιμα για βαψιμο...μαζι με τις δαγκανες
224059
Εντω μεταξυ ο shaolin monk ηταν για καφε με αλλα ρεμαλια και μου τηλ/σε να παω και εγω αλλα εμεις ειχαμε δουλεια να κανουμε οπως το να συνδεσω τον φουρνο και να βαψω τα δικα μου εξαρτηματα...
Νικο την αλλη φορα..:beer:
Στις 4:00 το πρωι γυρισα εκεινη την μερ...εχμ νυχτ......χμμμ πρωι :uplate:
224064
Βαψιμο με candy blue τις βασεις των δαγκανων και οι δαγκανες μαυρες ματ με βερνικι ματ..:beer:
Η μηχανη θα ειναι candy blue στο τεποζιτο ,fairing ,και πισω απο την σελα το καλυμμα της,ισως κανω καποια γραμμη στο τεποζιτο που θα πηγαινει πισω αλλα θα το δω... κατα τα αλλα η μηχανη θα εχει λιγα σημεια με μπλε οπως τα αμορτισερ και οι βασεις των δαγκανων και ισως λιγα μικρα εξαρτηματα στον κινητηρα ,χωρις υπερβολες,
καπως ετσι σκεφτομαι το τελικο αποτελεσμα..:smilea:
224072
Μια γενικη απο μπροστα...
Το πανω νικελ καλλυμα των οργανων μου φαινεται υπερβολικο ,ισως το κανω μαυρο..
224079
Και μια απο πισω :blush: :rotflmao:
εχω βαψει και τις βιδες του πισω αμορτισερ πιστευω οτι του παει...
224081
Βρηκα και τον διακοπτη του συμπλεκτη που δεν αφηνει το ρελε της μιζας να οπλισει αν εχει ταχυτητα η μηχανη και δεν ειναι πατημενος ο συμπλεκτης,
Στην φωτο φαινεται οτι δεν εχουν μπει οι ταπες των καλαμιων ,αυτο γιατι περιμενω τις τσιμουχες και μετα θα βαλω τα λαδια και τοτε θα το κλεισω.
224085
Απο την φωτο φαινεται οτι με το να παει το φαναρι μπροστα για να μπει το fairing δεν φτανουν οτισμενα καλωδια ,και πρεπει να φτιαξω προεκτασεις για αυτα...
Λιγο γ@μ@σι αλλα τι να κανω!!
Το cafe racer θελει θυσιες :rotflmao:
224086
Καρεκλακι της Ντορας (της εξερευνητριας ειπαμε ετσι??) υπομονη ,καλωδια ,ακροδεκτες κονεκτορακια κλπ κλπ:eyepop: :uplate: :hypnotize
224089
Εβαλα και δυο πλαστικα καλυματα απο κονεκτορες που ειχα και καλυψα τις συνδεσεις ,πιο πολυ για προστασια αλλα και για αισθητικους λογους :smokin:
224091
Το μοντελο ηρθε να παρει το καρεκλακι της Ντορας και μου εφερε το απλο πρασινο :bigcry:
Και εβγαλε και μια φωτο :rotflmao:
224092
Εγιναν οι συνδεσεις ,και ολα καλα...:beer:
224093
Λογω ελειψης χωρου βγηκα στο σαλονι για φωτογραφιση διπλα στο juke box μου ,περιπου της ιδιας εποχης ειναι!!!
224094
Εδω με το fairing ,και του avatar (οχι της ταινιας):rotflmao:
224095
Και εδω φτασαμε στο σημερα...
Απο εδω και περα η προοδος θα ειναι φρεσκια :wave2:
Ευχαριστω για τα σχολια σας :beer:
224097
Pardalotzatziki
19/04/2011, 23:10
Ωχ....μου αρεσει υπερβολικα απο τωρα...
:beer: :beer:
χρηστο το candy blue ειναι εξαιρετη επιλογη:beer:
περιμενουμε εξελιξεις σε real time:smilea:
το juke box:a8:
zefos1100xx
20/04/2011, 00:52
Λογω ελειψης χωρου βγηκα στο σαλονι για φωτογραφιση διπλα στο juke box μου ,περιπου της ιδιας εποχης ειναι!!!
μονο το juke λες?
ασε ...τον πηρα ματι και τον rotel!....εχεις vintage τρελα ρε κρητικε!
σε παραδεχομαι!
(για το μηχανακι ουτε κουβεντα...ζηλευω!):lol:
Shaolin Monk
20/04/2011, 01:21
Εγω βλεπω τις φωτο και γελαω γιατι φανταζομαι τη φατσα της Ποπης να τραβας φωτογραφιες μεσα στο σπιτι.... :rotflmao: :bigcry: :bawl: :bawl: :lol: :bigcry: :rotflmao:
John Steed
20/04/2011, 07:17
Πόπη------->:a53:
:a49: <----------Χρήστος
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα μας τρελάνεις με το candy blue, είμαι σίγουρος! :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Ωχ....μου αρεσει υπερβολικα απο τωρα...
:beer: :beer:
και λίγα λες.....:rotflmao: :rotflmao:
FRAGISCOS
20/04/2011, 13:18
Αν επιτρεπεται μαεστρο, μια ιδεα,θα μουαρεσε μπλε το καπακι των υγρων του μπροστινου φρενου.
Κατα τα αλλα:a8: :a18: :a013: :a19:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Εγω βλεπω τις φωτο και γελαω γιατι φανταζομαι τη φατσα της Ποπης να τραβας φωτογραφιες μεσα στο σπιτι.... :rotflmao: :bigcry: :bawl: :bawl: :lol: :bigcry: :rotflmao:
Καθε φορα που μπαινει στο δωματιο ακουω την ιδια "κασσετα" για το πως το εκανα ,σαν αχουρι κλπ:a1:
Οταν τωρα εβγαλα την μηχανη διπλα στο Juke box για φωτογραφια μου λεει .." κατσε να σου φερω και το ραδιο (ενα λαμπατο του "50" αλλη τρελα και αυτη που εχω) να βγαλεις ολες τις αντικες μαζι" :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
Αν επιτρεπεται μαεστρο, μια ιδεα,θα μουαρεσε μπλε το καπακι των υγρων του μπροστινου φρενου.
Κατα τα αλλα:a8: :a18: :a013: :a19:
Ναι Φραγκισκο το σκεφτηκα και εγω αλλα το εβγαλα και θα αλλαξω την τρομπα με μια απο το F για δυο δισκοφρενα ,και θα δω ...οστοσο δεν θελω να το "φορτωσω" μιας και θα ειναι και το fairing μπλε ...
Θα δω αυτο ειναι πολυ ευκολο να γινει οποιαδηποτε στιγμη... :beer: :beer:
zefos1100xx
26/04/2011, 22:58
Καθε φορα που μπαινει στο δωματιο ακουω την ιδια "κασσετα" για το πως το εκανα ,σαν αχουρι κλπ:a1:
Οταν τωρα εβγαλα την μηχανη διπλα στο Juke box για φωτογραφια μου λεει .." κατσε να σου φερω και το ραδιο (ενα λαμπατο του "50" αλλη τρελα και αυτη που εχω) να βγαλεις ολες τις αντικες μαζι" :rotflmao:
..βαλε φωτο κανενα ''λαμπατο'' ρε χρηστο να γουσταρουμε!!
...κασσετα ειπες?...παιζει κανα καλο εργαλειο?
(..για να μην πουν τιποτα οι μοντ βαλε στην φωτο και κανα εξαρτημα απο μοτοσυκλετα σε στυλ: ''διπλα στο Nakamichi dragon βλεπετε την βαση της δαγκανας κλπ κλπ...):rotflmao: :rotflmao:
yiannis4
26/04/2011, 23:21
Όλα τα λεφτά το fairing !!! Μοναδικό μηχανάκι.... μοναδική ανακατασκευή !!!
Και πάλι μπράβο !!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Τις τελευταιες μερες δεν ειχα να κανω και πολλα πραγματα μιας και για να συνεχισω πρεπει να κανω ακτινολογιση στους τροχους ,να βαλω λαστιχα ...,και να παραγγειλω τα τελευταια ανταλλακτικα για τον σκελετο..
Ο κινητηρας ειναι πληρης απο ανταλλακτικα ,θελει μονο ενα πρωτο ρεκτιφιε και ενα σετ βιδες και ειναι ετοιμος για συναρμολογιση...
(μετα το τελος της ανακατασκευης εχω σκοπο να φτιαξω το τριτο μοτερ σιγα σιγα οσο πιο "κακο" μπορει να γινει ...........αλλα περισσοτερα για αυτο αργοτερα .)
Η παραγγελια για τα υπολοιπα που χρειαζονται εγινε...:
- Τακακια και τσιμουχες για τις δαγκανες
- Γκαζι και γκριπ
- Τρομπα φρενου απο το F για δυο δαγκανες (συμφερει πιο πολυ να παραγγειλω ολοκληρη τρομπα μαζι με μανετα παρα σετ επισκευης...):eyepop:
- Αλυσιδογραναζα
- Σετ φιλτρων
- φαναρι Η4 (εχω ενα αλλα ειναι φιξ και οχι Η4 οποτε φωτιζει σαν καντιλι):yuck:
- Μερικες τσιμουχες
-Τιμονι Tomaselli γιατι με το fairing αυτο που εχω δεν μπαινει..:(
κλπ ψιλοπραγματα συνολο 450 ευρουλακια για να ισιωσουμε ...
Και θελω ακομα λαστιχα εκει κατεληξα σε δυο επιλογες τα
AVON http://www.avon-tyres.co.uk/motorbike/cb-750-k0-k6-f1-f2
τα οποια οι Αμερικανοι και οι Αγγλοι "πινουν νερο στο ονομα τους"
Και τα
METZELLER http://www.metzelermoto.co.uk/web/fitment/metzeler/selectSearchTyresForm.do?mySelectActived=confirm&myEntryPoint=%2Ffitment%2Fmetzeler%2FhomeMotoFull&brandVehicle=5303&modelVehicle=117707&versionVehicle=226729&consent=Y
Το θεμα ειναι οτι θελω να ειναι συγχρονα και οχι "στρογγυλα" οπως τα παλια μιας και το παω για cafe racer αλλα δεν θελω να αλλαξω ζαντες μιας και δεν θελω να ξεφυγω πολυ απο το "μαμα" πολα ζηταω το ξερω...
οι ζαντες μου ειναι 215/18 πισω και μπροστα 185/19
χρηστο ξερεις να κανεις ακτινολογηση; η θα τις πας σε μαστορα;
γιατι ετσι και ξερεις ακτινολογηση να μου πεις απο που εμαθες.:eyepop:
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
..βαλε φωτο κανενα ''λαμπατο'' ρε χρηστο να γουσταρουμε!!
...κασσετα ειπες?...παιζει κανα καλο εργαλειο?
(..για να μην πουν τιποτα οι μοντ βαλε στην φωτο και κανα εξαρτημα απο μοτοσυκλετα σε στυλ: ''διπλα στο Nakamichi dragon βλεπετε την βαση της δαγκανας κλπ κλπ...):rotflmao: :rotflmao:
Σου κανει λαμπατο (την λαμπα την κραταω) RF 10ΚW που το εχω αφησει ημιτελες για χαρη των CB750???
Εδω διπλα στις ζαντες...:smokin:
224624
Σου κανει λαμπατο (την λαμπα την κραταω) RF 10ΚW που το εχω αφησει ημιτελες για χαρη των CB750???
Η προτιμας αυτο???
Εδω το γκριπ πανω στον χειροποιητο ενισχυτη μου!!:cool:
224625
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
χρηστο ξερεις να κανεις ακτινολογηση; η θα τις πας σε μαστορα;
γιατι ετσι και ξερεις ακτινολογηση να μου πεις απο που εμαθες.:eyepop:
Προσπαθησα με το πρωτο CB αλλα δεν το ειχα !!
Με το δευτερο μου φανηκε πιο ευκολο γιατι ειχα παρει τις μαμα ακτινες και καθησαν πιο καλα αλλα δεν εμπιστευομαι να το κανω μονος μου (αν και εχω καλο δασκαλο ):beer:
Το επομενο πραγμα που πρεπει να κανω ειναι να καθαρισω τα δισκοφρενα.
Ετσι τα εβαλα στην αμμοβολη ...μαζι με οτι αλλο ηθελε καθαρισμα..
224627
zefos1100xx
26/04/2011, 23:41
Η προτιμας αυτο???
Εδω το γκριπ πανω στον χειροποιητο ενισχυτη μου!!:cool:
τι εχεις εκει ρε τρελε???:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: (καλα σε λεω τρελο!):D
εμενα το πιο καλο μου κοματι ειναι ενα mkII Ken isiwata signature και ενα dual belt drive! (...απο λυχνιες γιοκ!):lol:
XΡΗΣΤΑΡΑ ΤΟ CB ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙ!! (...μην ξεφευγουμε σε θεματολογια...):rotflmao:
FRAGISCOS
26/04/2011, 23:44
:beer: :beer: :wave2: :wave2:
Xρονια πολλα:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
τι εχεις εκει ρε τρελε???:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: (καλα σε λεω τρελο!):D
εμενα το πιο καλο μου κοματι ειναι ενα mkII Ken isiwata signature και ενα dual belt drive! (...απο λυχνιες γιοκ!):lol:
XΡΗΣΤΑΡΑ ΤΟ CB ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙ!! (...μην ξεφευγουμε σε θεματολογια...):rotflmao:
Εχω και αλλα πολλα παρομοια .....:smokin: τα πιο πολλα τα εχω φτιαξει εγω ..... :)
Στο θεμα μας τωρα ....
Εδω μετα την αμμοβολη και προσπαθεια γυαλισματος-καθαρισματος :winka:
224628
Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
:beer: :beer: :wave2: :wave2:
Xρονια πολλα:wave2: :wave2:
Χρονια πολλα Φραγκισκο!!:beer:
Εδω τελειωμενος..
Δεν ξερω αν το εκανα καλα αλλα επιασα τον τροχο με ενα αυτοκολλητο γυαλοχαρτο και χαμηλες στροφες και προσεκτικα με 80αρι το περασα ολο κυκλικα και μετα με 360
Το ειχα κανει και στο αλλο CB και δεν ειχα κανενα προβλημα ,αλλα τοτε το εκανα με τριβειο γυρνωντας τον τροχο που πανω ηταν βιδωμενο το δισκοφρενο,και μολις τελειωσα γυρισα τον δισκο αναποδα και το γυαλισα απο την αλλη
Το αποτελεσμα ικανοποιητικο ..Οι χαρακιες εφυγαν και εγινε σαν καινουριο..:beer:
Το κεντρο του θα γινει ηλεκτροστατικη ,δεν θα μεινει ετσι ε?:D
224630
Σειρα ειχε η σελα ,δεν μπορουσα να την βλεπω ετσι καμενη ,αλλα ετσι και αλλιως η ωρα της πλησιαζει...
οποτε καιρος ειναι να την ετοιμαζω σιγα σιγα ..:rolleyes:
ΝΙΚΟΟΟ!!!:rotflmao:
224631
πανε τα καμενα..:beer:
224632
Δεν μπορω να με φανταστω χωρις τον θαλαμο αμμοβολης!!
224633
sapila racing
27/04/2011, 00:06
Χρήστο για λάστιχα βάλε καλύτερα τα Bridgestone BT45 στις original διαστάσεις, είναι φανταστικά λάστιχα.
Τα Metzeler είναι πολύ καλά για Ευρωπαικούς δρόμους, βγαζουν πάρα πολλά χιλιόμετρα, αλλά δεν ζεσταίνονται εύκολα, είναι σκληρά λάστιχα. Τα Avon δεν τα ξέρω, δεν έχω γνώμη.
Τα Bridgestone τα εχω δοκιμάσει εδώ και καιρό σε αυτές ακριβώς τις διαστάσεις στο SR500 και είναι αλλού, το πίσω δε εχει διπλή γόμμα, πιο μαλακό στα πλάγια. Ειδικά για cafe racer οτι πρέπει. Tώρα πλέον τα έχουμε φορέσει σε 3 μηχανάκια.
Αυτα είναι:
http://www.mandp.co.uk/productinfo/504584/Tyres/Road-tyres/Bridgestone/BT45
Χρόνια Πολλά!!
Δεν μπορω να με φανταστω χωρις τον θαλαμο αμμοβολης!!
Το αυτο...
224634
sapila racing
27/04/2011, 00:09
Το αυτο...
χμμμ ξέρεις τι σκέφτομαι. :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Χρήστο για λάστιχα βάλε καλύτερα τα Bridgestone BT45 στις original διαστάσεις, είναι φανταστικά λάστιχα.
Τα Metzeler είναι πολύ καλά για Ευρωπαικούς δρόμους, βγαζουν πάρα πολλά χιλιόμετρα, αλλά δεν ζεσταίνονται εύκολα, είναι σκληρά λάστιχα. Τα Avon δεν τα ξέρω, δεν έχω γνώμη.
Τα Bridgestone τα εχω δοκιμάσει εδώ και καιρό σε αυτές ακριβώς τις διαστάσεις στο SR500 και είναι αλλού, το πίσω δε εχει διπλή γόμμα, πιο μαλακό στα πλάγια. Ειδικά για cafe racer οτι πρέπει. Tώρα πλέον τα έχουμε φορέσει σε 3 μηχανάκια.
Αυτα είναι:
http://www.mandp.co.uk/productinfo/504584/Tyres/Road-tyres/Bridgestone/BT45
Χρόνια Πολλά!!
Ευχαριστω Αρη Χρονια πολλα :beer:
Τα AVON δεν εχουν κυκλοφορησει εδω ενω εξω τα εχουν για καλα...
αλλα καλυτερα να βαλω κατι δοκιμασμενο ..
Οποτε θα δω για τα BT45 :beer:
χμμμ ξέρεις τι σκέφτομαι. :wave2:
Ναι Ναι!!!:p
Ασταρωμα και αυριο (αν δεν βρεχει):mad: :mad: βαψιμο
224639
Εδω ειχε μερικα σπασιματα ,ετσι εκανα τρυπες στο τελος καθε σπασιματος ,αλλα και μερικες ενδιαμεσα,
και πολυεστερα...
Μολις στεγνωσει ,θα το τριψω ,και βαψιμο..
224642
Λευκάδιος
27/04/2011, 00:52
Πολύ ωραίο θα γίνει με αυτό το φαίρινγκ.
Σε σχήμα ειναι σχεδόν όμοιο με του Ducati 900SS του 1976-82.
Πολυ του πάει, μπράβο!!! :beer: οπως και του japauto CB950 http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fkimshouse7015.com%2FCBCafe_file%2FCB750Cafe.html&sl=ja&tl=en:%20wave2: :wave2:
-Τιμονι Tomaselli γιατι με το fairing αυτο που εχω δεν μπαινει..:(
κλπ ψιλοπραγματα συνολο 450 ευρουλακια για να ισιωσουμε ...
Το θεμα ειναι οτι θελω να ειναι συγχρονα και οχι "στρογγυλα" οπως τα παλια μιας και το παω για cafe racer αλλα δεν θελω να αλλαξω ζαντες μιας και δεν θελω να ξεφυγω πολυ απο το "μαμα" πολα ζηταω το ξερω...
οι ζαντες μου ειναι 215/18 πισω και μπροστα 185/19 το τιμονι θα'ναι τυπου clubman ή κλασικη μπαρα σαν αυτο που εχει πανω?καλη συνεχεια με το προτζεκτ :beer: :beer:
δεν πρεπει να κλεινω νωρις το pc
χρηστο σκεφτομαι οτι και ο αρης μου φαινεται
:rolleyes:
224648
Ρε κουζουλαθήκατε τελείως όλοι σας μου φαίνεται...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
gs 500 f
27/04/2011, 09:21
χαρας στο κουραγιο σου και στο μερακι σου!!!!!
να ρωτησω ομως κατι...ο σκελετος μετα την φωτια και τις θερμοκρασιες δεν θα εχει προβλημα?καλοπροαιρετα παντα μιλαω χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο.
σε ευχαριστουμαι παντως για τις φωτο σου και αν και δεν συμετεχω ενεργα και μονο που παρακολουθω την προσπαθεια σου ειμαι και εγω μαζι σου!!!!!
προχωρα σε θελει ολη χωρα!!!!!!!
John Steed
27/04/2011, 11:38
Ανυπομονώ να δω τα καραμελένια τμήματα! :a30: :a30: :a30:
Στείλε και κανένα μνμ να έρθω να βοηθήσω την κατάσταση, θα βαστάω και παστάκια!
Και επειδή είπα παστάκια θα θέλει και ο άλλος να έρθει.... Την πατήσαμε:sad: :sad:
:rotflmao: :rotflmao:
dimitris777
27/04/2011, 13:44
....πω.. ολα διαβασμα με τη μια... ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ φιλε απιθανη φαση περιμενω να δω και ΄γω το αποτελεσμα που θα ειναι σιγουρα καταπληκτικο :beer:
επεσα πανω σε αυτο και ειπα να σε αναστατωσω,το number plate μπορω να στο φτιαξω σε οτι διασταση και σχημα θελεις και εκτυπωμενο:wave2:
224750
John Steed
27/04/2011, 22:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
επεσα πανω σε αυτο και ειπα να σε αναστατωσω,το number plate μπορω να στο φτιαξω σε οτι διασταση και σχημα θελεις και εκτυπωμενο:wave2:
Ω!
:blush:
Απλά τέλειο!!πολύ αλητεια λέμε!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Ρε κουζουλαθήκατε τελείως όλοι σας μου φαίνεται...
Την ειχαμε και λιγο την σχετικη μας κουζουλαδα...
Δεν ηρθε ετσι ξαφνικα !!!:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
χαρας στο κουραγιο σου και στο μερακι σου!!!!!
να ρωτησω ομως κατι...ο σκελετος μετα την φωτια και τις θερμοκρασιες δεν θα εχει προβλημα?καλοπροαιρετα παντα μιλαω χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο.
σε ευχαριστουμαι παντως για τις φωτο σου και αν και δεν συμετεχω ενεργα και μονο που παρακολουθω την προσπαθεια σου ειμαι και εγω μαζι σου!!!!!
προχωρα σε θελει ολη χωρα!!!!!!!
Κανενα προβλημα ρωτα οτι θες..
Ο σκελετος δεν εχει καποια ζημια απο την φωτια, και αυτο φανηκε απο την αμμοβολη .
Αλλα εκτος αυτου ,την πολυ φωτια ,την πηραν τα καρμπς και το φιλτροκουτι τα οποια καταστραφηκαν..
Το τεποζιτο τωρα το οποιο ειναι ακριβως πανω απο τον σκελετο στο σημειο που ηταν η φωτια,οποτε πηρε τις ιδιες θερμοκρασιες ,το μονο που επαθε ,εκτος του οτι καηκε το χρωμα του, ηταν οτι φουσκωσε (και παιρνει και κανα δυο λιτρα βενζινη παραπανω ):rotflmao: αλλα ειναι ακομα μια χαρα στεγανο και η λαμαρινα του μια χαρα...(και δεν εχει καμια σχεση η λαμαρινα του με αυτην του σκελετου..)
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
Πολυ ωραιο (πρεπει να ειναι 750F boldor με four look) οσο για το plate το συζηταμε.. :beer: :beer:
John Steed
28/04/2011, 08:26
οσο για το plate το συζηταμε.. :beer: :beer:
Έτσι, να σε βάζουμε στην πρίζα!!!!! :D :D :D :D
sapila racing
28/04/2011, 08:41
Χρήστο κοίτα κι αυτό. Αν δεν βάλεις κοκοβιό fiberglass κλπ, φτιάχνεις σέλλα σαν αυτή, look Giuliari, ηταν η τελευταία λέξη της μόδας τότε.
Προσωπικά οι τελείως flat σελλες σαν του πιο πάνω που έβαλε ο Σπύρος δεν με φτιάχνουν, τα μονόσελλα είναι όμορφα και δίνουν το απόλυτο cafe look, αλλά δεν είναι και ότι πιο πρακτικό.
Μια τέτοια σέλλα με ενα ωραίο φτεράκι πίσω νομίζω είναι ο καλύτερος συνδυασμός. :winka:
224775
zefos1100xx
28/04/2011, 10:45
πολυ ωραια σελα!:beer: :sun:
John Steed
28/04/2011, 13:19
Για τη σέλα δεν μιλάω δεν μιλάω! :D :D :D :D
Θα μας τη δείξει ο Χρήστος! :sun: :sun: :sun: :sun:
(Την ετοίμασες ορέ? :look: )
Χρήστο κοίτα κι αυτό. Αν δεν βάλεις κοκοβιό fiberglass κλπ, φτιάχνεις σέλλα σαν αυτή, look Giuliari, ηταν η τελευταία λέξη της μόδας τότε.
Προσωπικά οι τελείως flat σελλες σαν του πιο πάνω που έβαλε ο Σπύρος δεν με φτιάχνουν, τα μονόσελλα είναι όμορφα και δίνουν το απόλυτο cafe look, αλλά δεν είναι και ότι πιο πρακτικό.
Μια τέτοια σέλλα με ενα ωραίο φτεράκι πίσω νομίζω είναι ο καλύτερος συνδυασμός. :winka:
Εχω μια γνησια Guiliari που ηταν σε ασπρο καποτε τωρα ειναι προς το κρεμ...:lol:
Θελει μια καλη ταπετσαρια και ειναι ετοιμη....:p
sapila racing
28/04/2011, 15:33
Εχω μια γνησια Guiliari που ηταν σε ασπρο καποτε τωρα ειναι προς το κρεμ...:lol:
Θελει μια καλη ταπετσαρια και ειναι ετοιμη....:p
Φτιάξε την Guiliari τότε!!
Εχει και την κρύπτη στο πίσω μέρος? :look:
Φτιάξε την Guiliari τότε!!
Εχει και την κρύπτη στο πίσω μέρος? :look:
Ναι την εχει...!!!:cool: :smokin:
224836
John Steed
28/04/2011, 18:01
Αυτό δεν έχει παλιώσει, έχει γίνει ρουστίκ αντικέ δέρμα, σαν αυτό στα σκαμπώ της θαλαμηγού του Ωνάση......:rotflmao: :rotflmao:
Πανέμορφο είναι όπως είναι!!!!
Δοκίμασε να το τρίψεις με ένα σφουγγάρι και με γαλάκτωμα σώματος να δεις το αποτέλεσμα.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Αυτό δεν έχει παλιώσει, έχει γίνει ρουστίκ αντικέ δέρμα, σαν αυτό στα σκαμπώ της θαλαμηγού του Ωνάση......:rotflmao: :rotflmao:
Πανέμορφο είναι όπως είναι!!!!
Δοκίμασε να το τρίψεις με ένα σφουγγάρι και με γαλάκτωμα σώματος να δεις το αποτέλεσμα.....
+1
boldor900f
28/04/2011, 18:36
:beer: :a19:
Αριστα όλα.
Μόνο πες μου ποιός φτιάχνει σέλες,αφού η γνήσια του
cb900f που έχω σκίστηκε λίγο.
Την άσπρη την έχω αλλά την έβγαλα.
Συγχαρητήρια και πάλι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από boldor900f
:beer: :a19:
Αριστα όλα.
Μόνο πες μου ποιός φτιάχνει σέλες,αφού η γνήσια του
cb900f που έχω σκίστηκε λίγο.
Την άσπρη την έχω αλλά την έβγαλα.
Συγχαρητήρια και πάλι.
Θα σου συστησω αυτον που μου συστησε ο sapilas :beer:
Πολυ καλος και η δουλεια του ειναι απλα τελεια
Στο K7 μου εφτιαξε την σελα και δεν την ξεχωριζεις απο την γνησια...
Δεν ειναι διαφημηση εχει γραφτει πολες φορες το ονομα του εδω.
οι καλοι πρεπει να αναφερονται
Σιγουρα υπαρχουν και αλλοι ,εγω ομως με αυτον εχω συνεργαστει και εμεινα ευχαριστημενος
Κουρης Αντρεας
Υμηττού 156 & Εμπεδοκλέους 40, Αθήνα, 11636, ΑΤΤΙΚΗΣ Τηλέφωνο : 2107013539
Shaolin Monk
28/04/2011, 21:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Και επειδή είπα παστάκια θα θέλει και ο άλλος να έρθει.... Την πατήσαμε:sad: :sad:
Επειδη ειναι 22:30 και δουλευει ακομη, δεν σημαινει οτι δεν παρακολουθω τις εξυπναδες σου μικρε.... :mad:
Αλλα οταν πας τα παστακια παρε τηλ, ε; :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Επειδη ειναι 22:30 και δουλευει ακομη, δεν σημαινει οτι δεν παρακολουθω τις εξυπναδες σου μικρε.... :mad:
Αλλα οταν πας τα παστακια παρε τηλ, ε; :lol: :lol: :lol:
Ειπα να σε παρω τηλ χτες το βραδυ αλλα πεσαμε με τα μουτρα στην δουλεια και δεν....
Και λεγαμε με τον Γιωργο να παμε βολτα με τις μηχανες το ΣΚ
:bigcry: :cry:
224864
motomaniac
28/04/2011, 22:03
τι εκανες παλι???
κανε μας μια προβα την ασπρη σελα πανω στον Κ2 σκελετο μαζι με το φερινγκ.. αν κι εχω μεγαλη φαντασια.. μαλλον θα λεει κι ετσι..
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
τι εκανες παλι???
Ελυσα το μπροστινο για να ελεγξω ρουλεμαν
Αφου το ελυσα ειπα δεν κοιταζω και τα αμορτισερ που εχουν αισθηση βουτηρου?
κλπ κλπ κλπ
Περισσοτερα οταν τελειωσω στο δικο του Θρεντ (για το Κ7) εχω κανει αρκετες βελτιωσεις και αλλαγες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
κανε μας μια προβα την ασπρη σελα πανω στον Κ2 σκελετο μαζι με το φερινγκ.. αν κι εχω μεγαλη φαντασια.. μαλλον θα λεει κι ετσι..
Την σελα την εχω "λυσει" με σκοπο να την στειλω για καινουρια ταπετσαρια σε μαυρο...
Παντως η προβα ειναι καλη ιδεα ετσι ανεβηκα ταρατσα πηρα τεποζιτο και σελα και βουαλα!!!:smokin: :smokin:
Πολυχρωμο μεν αλλα.......
:a8: :a8:
224866
Μπορω να πω οτι ειχα αμφιβολιες για το αν θα ειναι οπως το θελω με το fairing...
Τωρα δεν εχω....:beer:
224868
zefos1100xx
29/04/2011, 01:45
.. στο δικο του Θρεντ (για το Κ7) ......
χα χα χα! ετσι!...οργανωμενα πραγματα!:cool:
...οσο για το μηχανακι χρηστο , οδευει ντουγρου σε ενα πανεμορφο αποτελεσμα! i can tell!:sun:
motomaniac
29/04/2011, 01:49
μπραβο ρε χρηστο.. πολυ ωραιο θα γινει.. (γιατι ρε.. εκει νο το κρεμ θα πηγαινε με τα candy blue..)
ΜΗΝ αλλαξεις γνωμη.. αυτην θα βαλεις..
αλλιως πακετο και κουριερ για βεροια η σελα.. κι αμα ειναι φαρδια θα αλλαξω και ντεποζιτο λεμε.. αχ ερωτας :blush: ... αχαχαχχαχαα :lol: :lol: :lol: :lol: :D
αμαν ο μαλκας παλι εδω απαντησα... χαχαχαχα αμαν κι εσυ αντιπροσωπεια cb four εχεις γινει..
αλλα ειδες...;) σε παρακολουθω στενα... χαχαχα
makis206
29/04/2011, 07:26
Καλά πάμε βλέπω..!:p
danaos75
29/04/2011, 08:18
το φερινγκ είναι καταπληκτικο απάνω της :eyepop:
κουκλα θα γίνει
Περιμένω πως και πως να τελειώσει..
Καταπληκτικο :beer:
sapila racing
29/04/2011, 08:45
Ναι την εχει...!!!:cool: :smokin:
Eχεις την καλύτερη σέλλα ever!! :beer:
Θα γίνει φανταστικό Χρήστο. :wave2:
FRAGISCOS
29/04/2011, 15:10
Φοβεροοοοο!!!!!!:wave2: :wave2: :beer:
boldor900f
29/04/2011, 19:47
Eυχαριστώ Χρήστο.
Ρε μπας να βάλω χαμηλά κλιπ ον ;
Μ αρέσει !!!!!!!!!
αντε ρε παιδιά πολύ το καθυστερείται και θα φάμε τις οθόνες
ποστάρετε καμμιά φωτο
http://img180.imageshack.us/img180/6168/1144776866341fv7.gif
γινεται ολο και καλυτερο ρε πστ μου:D
χρηστο βαρα γερα:beer:
α και να μην το ξεχασω,τι εθνικοτητας ειναι ο κυριως που εφτιαχνε αυτες τις σελες?:winka: