View Full Version : προσοχι στα αντικλεπτικα (δισκοφρενο)
alkis1990
29/08/2010, 20:17
καλεσπερα παιδια!
μολις γιρισα απο μια πολι περιπετιοδι εμπιρια που ειχα με την μιχανη μου!
επληνα σημερα το DOMI και παω μια βολτα!, βαζω που λετε το αντικλεπτικο στο δισκοφρενο και κανω τιν δουλιτσα μου.
επιτα παω να το ξεκλιδωσω και γιρναγε μονο το μισο κλειδι αντι να κανει μια ολοκλιρι στροφι στιν κλιδαρια......και δοστου, και δοστου.......δεν γιρναγε παρα πανω (μιση ωρα το παλεβα)...
εντομετακσι ειμαι και αγνοστη περιοχη.....τεσπα, για να μιν μακρολογο...ιρθε ενας κιριος και προσφερθικε να βοηθισει....
εβαλε λυπαντικο σπρεη,το καφτιριασε για να κσεκολισει , το πεδεψε και αυτος με οπιο τροπο μπορουσε αλλα τπτ!!!
και στην τελικη το κοματιασαμε με τροχο!!!
οποτε παιδια μην αγορασετε ποτε αντικλεπτικο για δισκοφρενο ιμιτασιον !! εγω το πιρα 13 ευρο απο τα carfour
και να τι επαθα!!!
καλητερα να αγοραζετε καπιας μαρκασ!!!...τουλαχιστον....δεν θα εχετε τετιεσ εμπιριεσ!!!!!
καληνυχτα!
Valantis_K
30/08/2010, 04:50
λιγο αντισκουριακο αμα εριχνες θα ηταν οκ..
εγω το παθαινω αυτο με την κουλουρα οταν βρεχει.. αλλα 2 ψιτ αντισκουριακο εκει που μπαινει το κλειδι και μετα ειναι σαν καινουριο..
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alkis1990
καλεσπερα παιδια!
μολις γιρισα απο μια πολι περιπετιοδι εμπιρια που ειχα με την μιχανη μου!
επληνα σημερα το DOMI και παω μια βολτα!, βαζω που λετε το αντικλεπτικο στο δισκοφρενο και κανω τιν δουλιτσα μου.
επιτα παω να το ξεκλιδωσω και γιρναγε μονο το μισο κλειδι αντι να κανει μια ολοκλιρι στροφι στιν κλιδαρια......και δοστου, και δοστου.......δεν γιρναγε παρα πανω (μιση ωρα το παλεβα)...
εντομετακσι ειμαι και αγνοστη περιοχη.....τεσπα, για να μιν μακρολογο...ιρθε ενας κιριος και προσφερθικε να βοηθισει....
εβαλε λυπαντικο σπρεη,το καφτιριασε για να κσεκολισει , το πεδεψε και αυτος με οπιο τροπο μπορουσε αλλα τπτ!!!
και στην τελικη το κοματιασαμε με τροχο!!!
οποτε παιδια μην αγορασετε ποτε αντικλεπτικο για δισκοφρενο ιμιτασιον !! εγω το πιρα 13 ευρο απο τα carfour
και να τι επαθα!!!
καλητερα να αγοραζετε καπιας μαρκασ!!!...τουλαχιστον....δεν θα εχετε τετιεσ εμπιριεσ!!!!!
καληνυχτα!
:look:
Κάνε με το DOMI καμιά βόλτα, έστω και έξω απ΄το σχολείο σου. Κάτι θα μάθεις.
Καλημέρα. :wave2:
notakos600
30/08/2010, 05:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Όχι ρε πστ μου, τι διάβασα. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
30/08/2010, 05:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
:rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao: :bigcry: :lol:
alkis1990
30/08/2010, 08:37
πρώτα από όλα .....thanx στον valantis_k που έδωσε σοβαρότητα στο post !
vales,notakos600,Haddock.............αν δεν το βρίσκεται ενδιαφέρον,μην μπενετε στον κόπο να απαντήσετε στο post!
vale.....δεν γεννηθήκαμε όλοι παντογνώστες ........αλλά τουλάχιστον όταν κάποιος δεν γνωρίζει κάτι του εξιγουμε για πρώτη φορά,......και ύστερα υρονευομαστε!
αν ήθελες απλά να πετάξεις την εξυπνάδα σου,οκ το έκανες .ελπίζω να ξεκα****σες .
Cpt. Haddock
30/08/2010, 08:40
:uplate: :uplate: :uplate: :uplate:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:uplate: :uplate: :uplate: :uplate:
Ηλια στα 20 λεγαμε χειροτερες μαλακιες αλλα ξεραμε ορθογραφια.:rotflmao:
Cpt. Haddock
30/08/2010, 08:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ηλια στα 20 λεγαμε χειροτερες μαλακιες αλλα ξεραμε ορθογραφια.:rotflmao:
Ναι, αλλα γράφατε στην καθαρεύουσα :evil: :lol: :rotflmao:
Allst@rf
30/08/2010, 08:55
Ναι, αλλα γράφατε στην καθαρεύουσα :evil: :lol: :rotflmao:
:a024: :a024: :a024:
alkis1990
30/08/2010, 09:02
ο τρόπος που γράφω είναι απλά σύντομος και είναι λόγο συνήθειας του greeklish.....
αλλά τέλος πάντων δεν θα κάτσω να απολογηθώ γι αυτό!
δεν έχω καμιά όρεξη να πετάω μπιχτες και εξυπνάδες σαν εσείς ...!
οπότε....ας κλείσει το θέμα εδώ! (ελπίζω να υπάρχει λίγος σεβασμός)
notakos600
30/08/2010, 09:03
ο τρόπος που γράφω είναι απλά σύντομος και είναι λόγο συνήθειας του greeklish.....
Πλακίτσα κάναμε οκ, παρεπιπτόντως ο διορθωτής δουλεύει άψογα...
Cpt. Haddock
30/08/2010, 09:03
[...]δεν έχω καμιά όρεξη να πετάω μπιχτες και εξυπνάδες σαν εσείς ...![...]
Σαν κι εσάς
(να βοηθήσουμε θέλουμε για να μη γελάει ο κόσμος μ' αυτά που βλέπει :wave2: )
Xαλαρωσε ρε φιλαρακι.Παληογεροι ειμαστε και μας χαλαει να μην γραφει καλα ελληνικα η πιτσιρικαρια.Τσακω μια δροσερη :beer:
Kotsis23
30/08/2010, 09:07
Παοκ ρε μουνι@
alkis1990
30/08/2010, 09:09
τουλάχιστον θα μπορούσατε να το κάνετε να μιαζει περισσότερο με βοήθεια!
ακούστε,
είναι το πρώτο μου post στο forum.....ΔΕΝ γνωρίζω ακόμα καλά το forum!
αν όντος θέλετε να βοηθήσετε ....καλοσύνη σας ! αν όχι, μην σπαταλάτε τον χρόνο μου!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kotsis23
Παοκ ρε μουνι@
Κι εγω ΠΑΟΚαρα ειμαι αλλα δεν πινω γιατι με χαλαει.:smokin:
Cpt. Haddock
30/08/2010, 09:12
[...]είναι το πρώτο μου post στο forum.....ΔΕΝ γνωρίζω ακόμα καλά το forum![...]
Καλώς ήρθες :beer:
Σιγα-σιγα θα τα βρεις όλα. Να χρησιμοποιείς το διορθωτή συχνά, θα σε βοηθήσει. Να ξέρεις πάντως οτι κάνουμε και αρκετή πλάκα εδω
:beer: :wave2: :beer:
Γυατή του τοιν παίφτεται ραι πεδειά του αθρόπου? Αιγό δε βλαίπο να αίκαναι καναίνα ωρθογραφοικώ! Αιμαίνα καμοιά φωρά μου ξαιφεβγοι καναίνα, αλά τοι να κάνουμαι το διμοτοικώ ίταν δοίσκωλο! :D :D :D
Καλώς ήρθες :beer:
Σιγα-σιγα θα τα βρεις όλα. Να χρησιμοποιείς το διορθωτή συχνά, θα σε βοηθήσει. Να ξέρεις πάντως οτι κάνουμε και αρκετή πλάκα εδω
:beer: :wave2: :beer:
Εμεις κανουμε πλακα ρε.Οχι εσυ που ως γνωστον πινεις χλιαρη μπυρα και καβαλας τριμπουρδελ@.:rotflmao: :rotflmao:
Arxagelos
30/08/2010, 09:14
σε ρυ και γω απο το carfur πήρα ένα μικρούλι στα 12?, γενικα δεν το χρησιμοποιώ πολύ, μια στο τόσο, λες να έχουμε θέμα? :mad:
Cpt. Haddock
30/08/2010, 09:15
Εμεις κανουμε πλακα ρε.Οχι εσυ που ως γνωστον πινεις χλιαρη μπυρα και καβαλας τριμπουρδελ@.:rotflmao: :rotflmao:
:a021:
alkis1990
30/08/2010, 09:16
sorry παιδιά....
προφανός παρεξήγησα!
φαίνεστε παλικάρια ! :beer:
Καλα απο υποσχεσεις αλλο τιποτα.
notakos600
30/08/2010, 09:18
Καλά γι' αυτό μη παίρνεις και όρκο....
alkis1990
30/08/2010, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
σε ρυ και γω απο το carfur πήρα ένα μικρούλι στα 12?, γενικα δεν το χρησιμοποιώ πολύ, μια στο τόσο, λες να έχουμε θέμα? :mad:
από ότι κατάλαβα.....δεν κάνει να βραχεί....αλλιώς δεν έχει πρόβλημα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gauss
Γυατή του τοιν παίφτεται ραι πεδειά του αθρόπου? Αιγό δε βλαίπο να αίκαναι καναίνα ωρθογραφοικώ! Αιμαίνα καμοιά φωρά μου ξαιφεβγοι καναίνα, αλά τοι να κάνουμαι το διμοτοικώ ίταν δοίσκωλο! :D :D :D
Τα μάτια μου:eyepop: :uplate: :hypnotize :hypnotize
από ότι κατάλαβα.....δεν κάνει να βραχεί....αλλιώς δεν έχει πρόβλημα!
Πανε παρε ενα της προκοπης (οχι οτι θα κλεψει κανεις το dominator,η 17Ν συνεληφθη) ναχεις το κεφαλι σου ησυχο.Γιατι αλλιως σε βλεπω να κυκλοφορεις με γωνιακο τροχο στην κωλοτσεπη.
Cpt. Haddock
30/08/2010, 09:22
Πανε [...]
άλλος απο 'δω :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol:
άλλος απο 'δω :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol:
Τοξερα μωρη γεροντοκορη γι αυτο τογραψα.:rotflmao: :rotflmao: :wave2:
alkis1990
30/08/2010, 09:27
notako....σίγουρα δεν παίρνω όρκο, αλλά δεν βλέπω κάτι στραβό μέχρι στιγμής!!
κάτι άλλο παιδιά! έχω ένα dominator
με πρώτη άδεια το 7/2000
καινούρια λάστιχα
μόλις βγήκε από το σέρβις των 35,000 χλμ
και μπλα,μπλα ,μπλα
και θέλω να το πουλήσω γιατί έχω αρρωστήσει εδώ και καιρό με το tdm900.....
έχει κανένας κάτι να προτείνει,?
Cpt. Haddock
30/08/2010, 09:28
[...]και θέλω να το πουλήσω γιατί έχω αρρωστήσει εδώ και καιρό με το tdm900.....
Οχι το ΤΔΜ
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=109451
:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gauss
Πως διάολο τα κατάφερες και το έγραψες, θα σου πήρε πάνω από 20 λεπτά σίγουρα έτσι??
:rotflmao: :rotflmao:
γιατί έχω αρρωστήσει εδώ και καιρό με το tdm900.....
Ισχυρή αντιβίωση?
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από alkis1990
Δεν το έκανα από κακία... ειλικρινά σου μιλάω.
@ the who : Και λίγο σπρέι αλυσίδας αρκεί. Τουλάχιστον στο δικό μου (γύρω στα 30 το είχα πάρει) δούλεψε.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από alkis1990
έχω αρρωστήσει εδώ και καιρό με το tdm900.....
Απ΄το κακό στο χειρότερο πηγαίνεις. :lol: :beer: :beer:
Καπετάνιο, πιο καλά ακούγετε όμως '' Απ΄το κακό στο χειρότερο πας. '' :smokin:
alkis1990
30/08/2010, 10:00
listen to me!! ......
κάνω 2 δουλείες και μένω μόνος μου και σπουδάζω.....οπότε,δεν μπορώ να πάρω και άλλη μηχανή αν δεν πουλήσω την πρώτη !
και episeis σκεφτόμουν τδμ για τον λόγο ότι είναι όμορφο μηχανάκι,έχει ένα γκάζι με το οποίο εγώ είμαι ευχαριστημένος (δεν είμαι καυ****γκαζος)
και σκεφτόμουν να βρω ένα μοντέλο του 2003-2004 με 4.000 ε πάνω κάτω
any comments?
Καλα απο υποσχεσεις αλλο τιποτα.
sorry παιδιά....
προφανός παρεξήγησα!
Lioulios
30/08/2010, 11:16
Πάρε Vstrom :smokin: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Απο τη σκυλα στη χαρυβδη.:lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wacko: :wacko: Johny ασε το παιδί.Άκου εκεί V-strom..!!
Θέλεις να το μετανιώσει?:beer: :beer: :D
Lioulios
30/08/2010, 12:31
Εγώ για πλάκα το είπα .
Όμως εάν το πάρει δεν πρόκειτε να το μετανιώσει . Όυτε το πιάνο αν πάρει θα το μετανιώσει (εκτός αν έχει κοντά χέρια ... το τιμόνι είναι μακρυααααά) .
Κρίνοντας από αυτό που έχει καλά το πάει για τδμ . Δηλαδή τί να πάρει ; Ας πάρει κανα ευρωπαικό σσ ή κατι τέτοιο να χει μηχανάκι που σρίβει να πηγαίνει στη δουλειά του με αυτό ο άνθρωπας .
Ο τόπος έχει γεμίσει ευκαιρίες και αν ο φίλος βρεί αυτό που γουστάρει ας το πάρει και δεν θα τον απογοητεύσει . Ολες οι μηχανές καλές είναι . Απλά υπάρχουν και κάποιες καλύτερες .
Πάρτο μαν .
Είμαστε φοβεροί όμως ε ;
Προστατευτικος εξοπλισμος > προσοχι στα αντικλεπτικα (δισκοφρενο) Εδώ είμαστε .:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Πως διάολο τα κατάφερες και το έγραψες, θα σου πήρε πάνω από 20 λεπτά σίγουρα έτσι??
:rotflmao: :rotflmao:
Εμένα πάντως μου πήρε λίιιιγο λιγότερο να το διαβάσω. :lol: :lol:
Εγώ για πλάκα το είπα .
Όμως εάν το πάρει δεν πρόκειτε να το μετανιώσει . Όυτε το πιάνο αν πάρει θα το μετανιώσει (εκτός αν έχει κοντά χέρια ... το τιμόνι είναι μακρυααααά) .
Κρίνοντας από αυτό που έχει καλά το πάει για τδμ . Δηλαδή τί να πάρει ; Ας πάρει κανα ευρωπαικό σσ ή κατι τέτοιο να χει μηχανάκι που σρίβει να πηγαίνει στη δουλειά του με αυτό ο άνθρωπας .
Ο τόπος έχει γεμίσει ευκαιρίες και αν ο φίλος βρεί αυτό που γουστάρει ας το πάρει και δεν θα τον απογοητεύσει . Ολες οι μηχανές καλές είναι . Απλά υπάρχουν και κάποιες καλύτερες .
Πάρτο μαν .
Είμαστε φοβεροί όμως ε ;
Προστατευτικος εξοπλισμος > προσοχι στα αντικλεπτικα (δισκοφρενο) Εδώ είμαστε .:lol:
Ιωάννη κι εγώ πλάκα κάνω......!!!!πάρτο φίλε μου....μια χαρα μοτό είναι όλα ανάλογα τη χρήση που θες να του κάνεις βέβαια:beer: :beer: :wacko:
listen to me!! ......
κάνω 2 δουλείες και μένω μόνος μου και σπουδάζω.....οπότε,δεν μπορώ να πάρω και άλλη μηχανή αν δεν πουλήσω την πρώτη !
και episeis σκεφτόμουν τδμ για τον λόγο ότι είναι όμορφο μηχανάκι,έχει ένα γκάζι με το οποίο εγώ είμαι ευχαριστημένος (δεν είμαι καυ****γκαζος)
και σκεφτόμουν να βρω ένα μοντέλο του 2003-2004 με 4.000 ε πάνω κάτω
any comments?
φιλαρακι.... μπηκες να γραψεις κατι και στην επεσε η αστυνομια της ορθογραφιας....
:ninja:
Επρεπε κι εσυ να τους πεις οτι εισαι 1.98 125 κιλά και πως δεν ειχες χρονο για πιάνο και γαλλικά επειδή δουλεύεις στο νταμάρι από 12 χρονώ...... :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Respect... :beer:
Lioulios
30/08/2010, 12:55
Πάω να φύγω :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
φιλαρακι.... μπηκες να γραψεις κατι και στην επεσε η αστυνομια της ορθογραφιας....
:ninja:
Επρεπε κι εσυ να τους πεις οτι εισαι 1.98 125 κιλά και πως δεν ειχες χρονο για πιάνο και γαλλικά επειδή δουλεύεις στο νταμάρι από 12 χρονώ...... :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Respect... :beer:
Και τι εγινε ρε φιλε?Μασαμε?
Εχουμε φαει ξυλο λεμε απειρες φορες κι απο πιο κοντους.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
alkis1990
30/08/2010, 14:49
ρε παιδια αν ειναι καθε φορα που θα κανω ποστ να ριχνω τοσο γελιο.....να το κανω πιο συχνα!!!!!
ρε παιδια αν ειναι καθε φορα που θα κανω ποστ να ριχνω τοσο γελιο.....να το κανω πιο συχνα!!!!!
Δεν το ήξερες?
Το μοτο.γρ είναι το καλύτερο αγχολυτικό! ;)
ρε παιδια αν ειναι καθε φορα που θα κανω ποστ να ριχνω τοσο γελιο.....να το κανω πιο συχνα!!!!! μπραβο σου! μπηκες απο νωρις στο νοημα!!! εεεεεεετσι! :beer: :beer: :beer:
βλεπεις, σε αυτο το φορουμ υπαρχει μια ομαδα που κανει ολα τα ποστ μπουρδελο! προφανως,
οι τυποι που την αποτελουν, εχουν λυσει το οικονομικο τους προβλημα, δεν χρωστανε πουθενα, και συνεπως η κριση δεν τους αγγιζει καν και αρα, δεν εχουν λογο να ειναι
στρεσαρισμενοι, και ειπαν τα παιδια να μας φτιαχνουν το κεφι καθημερινα!! ενα μεγαλο respect
σε αυτα τα ατομακια λοιπον!! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
thalasinos
30/08/2010, 16:32
επιτα παω να το ξεκλιδωσω και γιρναγε μονο το μισο κλειδι αντι να κανει μια ολοκλιρι στροφι στιν κλιδαρια.....
Δεν διαβασα παρακατω, ομως ρε συ Αλκη στη δικη μου κλειδαρια το κλειδι δεν κανει ολοκληρη στροφη ,οταν ξεκλειδωσει κανει το 1/4 τις στροφης και βγαινει προς τα εξω,. :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
μπραβο σου! μπηκες απο νωρις στο νοημα!!! εεεεεεετσι! :beer: :beer: :beer:
βλεπεις, σε αυτο το φορουμ υπαρχει μια ομαδα που κανει ολα τα ποστ μπουρδελο! προφανως,
οι τυποι που την αποτελουν, εχουν λυσει το οικονομικο τους προβλημα, δεν χρωστανε πουθενα, και συνεπως η κριση δεν τους αγγιζει καν και αρα, δεν εχουν λογο να ειναι
στρεσαρισμενοι, και ειπαν τα παιδια να μας φτιαχνουν το κεφι καθημερινα!! ενα μεγαλο respect
σε αυτα τα ατομακια λοιπον!! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Οτι ναναι.:wave2:
ρε παιδια επειδη βαριεμαι να το διαβασω ολο:look:
τι εγινε επεσαν μπουνιες?αν επεσαν ποιος κερδισε και ποιος τις εφαγε?:D
ειχε και σοου με λασπες μηπως?:a48:
επισης ποιος εδειρε τον δε χου να παμε να του κανουμε τσαμπουκα?:a016: :a016: :a016: :a39:
alkis1990
31/08/2010, 16:13
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τελικά φίλε μου τι θα πάρεις;
α) τδμ
β)wd-40
γ)γωνιακό τροχό
:a014 :a014: :a014: :beer:
ο ρατσισμός της κοινωνίας μας διακρίνεται σε ολο του το μεγαλείο σε αυτο το thread. (οχι αυτος που ειναι "στη μοδα" να καυτηριάζουμε και ωρυόμαστε οτι πολεμαμε αλλα ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ρατσισμός) κουλτουριαριδες ακομα μια φορα που "σας τη σπαω" αλλα δε γινεται να κανω πως δε το βλεπω.... και φυσικα οτι και να απαντησετε δε πιανει μια... το thread μιλαει απο μονο του.+_
blackbusa
15/09/2010, 02:55
Οτι ναναι.:wave2:
+1299
εσυ ξεμπλεξες με τα ναρκωτικα και τους βανδαλισμους???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. ο καθενας παιρνει οτι μηχανακι γουσταρει...τα υπολοιπα ειναι αυτο με τις γνωμες κλπ...
motoexelixis
15/09/2010, 08:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΑρΙως
α) τδμ
β)wd-40
γ)γωνιακό τροχό
χαχαχαχαχαχαχαχαχοχι ρε man μου βγηκε ο καφες απο τη μυτη ρε λεμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Band(age)it
15/09/2010, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΑρΙως
α) τδμ
β)wd-40
γ)γωνιακό τροχό
Γιατι να μη παρει ενα TDM με γωνιακους τροχους και να το ψεκασει και με λιγο wd-40?
Ετσι τα εχει ολα !
Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Γιατι να μη παρει ενα TDM με γωνιακους τροχους και να το ψεκασει και με λιγο wd-40?
Ετσι τα εχει ολα !
το κέρατό μου, τα έκανα μπουρδέλο στο γραφείο μου για 30η φορά! με χρωστάτε 3 πληκτρολόγια και μια καπνοσακούλα δερμάτινη :bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol: :lol: :lol:
νταξ παίδες το γαμήσατε...τουλ στείλτε το στις γενικές
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
νταξ παίδες το γαμήσατε...τουλ στείλτε το στις γενικές
Για εκεί ήταν από το ξεκίνημά του. :blush: