PDA

View Full Version : Nordland και άλλες περιπέτειες - Teaser trailer

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5

road spirit
23/09/2010, 10:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Απλα αναρωτιομουν αν παθαινε ενα απο τα 2 πλεον μηχανακια βλαβη θα συνεχιζε ο οποιοδηποτε μονος του με μονο στοχο το σημειο προορισμου :confused: (δεν εχω σκοπο να κανω κριτικη απλα να μαθω πως λειτουργησε καποιος σε αυτην την πιεση)

ΝΑΙ

Cpt. Haddock
23/09/2010, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Δεν ειναι κριτικη καπταιν σχολιασμος ειναι αλλωστε για αυτο γραφονται νομιζω τα ταξιδιωτικα για να μαθαινουμε οι υπολοιποι που δεν εχουμε κανει ενα τετοιο ταξιδι.Απλα αναρωτιομουν αν παθαινε ενα απο τα 2 πλεον μηχανακια βλαβη θα συνεχιζε ο οποιοδηποτε μονος του με μονο στοχο το σημειο προορισμου :confused: (δεν εχω σκοπο να κανω κριτικη απλα να μαθω πως λειτουργησε καποιος σε αυτην την πιεση)

Ναι, απο την πλευρά μου είχα πει στον Γιάννη οτι εαν συμβεί κατι (μεινει ο Τιγρης), να συνεχίσει. Μιλάμε για μηχανική βλάβη και όχι για τροχαίο ή άλλο θεμα υγείας, οπου εκει τα πραγματα αλλαζουν.

Πληροφοριακά παντως, το 2008 που με τράκαραν στην Ιταλία, εγω έμεινα μια μερα στο ξενοδοχείο (αλλα δεν ειχα κατι σοβαρό) και τα παιδια (road + nikolasfazer) πηγαν στο Grossglockner συμφωνα με το πλάνο και καλά έκαναν.

Τζιμυ, δεν ειναι μια βολτα μεχρι το Καρπενησι που το ματαιώνεις και πας το επομενο ΣΚ. Ειναι ταξιδι που για πολλους λόγους θα το κάνεις μια φορά στη ζωή σου. Άλλα τα δεδομένα :winka:

sniper
23/09/2010, 11:00
Ερώτηση προς Ιωάννη: ρε συ.... πόσα κόκκινα μπλουζάκια μοτο.γρ έχεις; γιατί αν είναι ένα, πρέπει να σας καταλαβαίνουν ότι φτάνετε σπό χιλιόμετρα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

PanVas
23/09/2010, 11:00
Πανέμορφο.

Ειλικρινά μου αρέσει και δεν το γράφω απλά για να γίνω συμπαθής.

Μου αρέσει που υπάρχουν οι δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες. Πιέστε και τον Παπ να γράψει 10 αράδες. θα ήταν ακόμα πιο όμορφο.

Συγκινητική στιγμή ή φάση με την γιαγιά και την κιλότα του Κάπτεν.

Σωστή η παρατήρηση για την ντίζα και ότι υπάρχει μία σχετική εμπειρία. θα μπορούσατε να κουβαλάτε μία έξτρα.

Τώρα ναι. Δεν φεύγουμε ποτέ χωρίς μία έξτρα ντίζα... Τώρα που διαβάζουμε για τις περιπέτειες των παιδιών... Θα έχω πάντα μαζί μου...

Και υποτίθεται ότι έχω κάνει και 2 ταξίδια... Μέχρι τώρα δεν κουβάλαγα μαζί μου...

Ποτέ δεν ξέρεις από τι θα μείνεις...

Για το θέμα παρέας κτλ, προσωπικό θέμα του καθενός.
Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. η κάθε παρέα λειτουργεί διαφορετικά.
Σίγουρα εμείς από εδώ δεν μπορούμε να κρίνουμε. Ο καθένας έχει κάνει τις θυσίες του και τα όνειρά του για το κάθε ταξίδι και ζυγίζει τις καταστάσεις

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο απ' όλα, είναι ότι μιλάτε αληθινά. Συναισθήματα που όποιος έχει ταξιδέψει τα έχει νιώσει. Δεν προσπαθείτε να μας εντυπωσιάσετε, να μας παραμυθιάσετε ή να μας πείτε πόσο γαμάτα παιδιά είστε...

Αυτό είναι που μετράει πιο πολύ για μένα. Που χωρίς συντακτικά τεχνάσματα και φαντασμένες λέξεις μας περνάτε όλα αυτά τα συναισθήματα και εικόνες... Στάζω και τουρτουρίζω, που λέει, πάνω στην καρέκλα από τόση βροχή... Απλό, λιτό και ουσιαστικό κείμενο. Έχετε να πείτε πράγματα, δυνατά και με πολύ συναίσθημα. Ίσως γι' αυτό και βγαίνει τόσο καλό.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

thou-vou
23/09/2010, 11:17
επειδή δεν είναι εύκολο και εγώ ακόμη και στα φλώρικα ταξιδάκια που έχω κάνει είμαι απαράδεκτος...
και επειδή θα συμφωνήσω ότι είναι καλό να γίνονται συζητήσεις και για τα πλέον σοβαρά πράγματα...

μπορεί (και μακάρι να γινόταν έτσι) να μην τύχαινε τίποτα στον γεώργιο (και σε κανέναν άλλο βέβαια:D )
απλά θα πρέπει να έχουμε ολόκληρη την εικόνα όταν σκεφτόμαστε τέτοια ταξίδια
Α. Υπάρχουν άνθρωποι (και καλά κάνουν) που κάνουν αυτά τα ταξίδια όποτε τους έρθει γιατί έχουν την άνεση να το κάνουν ( και προφανώς δεν αναφέρομαι στο γιώργο)
Β. Για άλλους είναι μια μοναδική ευκλαιρία να πραγματοποιήσουν ενα όνειρο και μπορεί να επενδύουν σε αυτά καιρό προετοιμασίας που σημαίνει και μικρές ή μεγάλες θυσίες για όσο καιρό απαιτεί η τσέπη, οι αντοχές και τα μυαλά του καθενός.
Γ. Για άλλους είναι το φεύγα κι ότι βγει
και η λίστα μπορεί να συνεχίζεται εις άπειρον.

Μοτοσυκλετίστικη αλληλεγγύη είναι και οι συμφωνίες και ο σεβασμός των επιλογών του καθενός. Είναι ο σεβασμός στο τι έχει επενδύσει ο καθένας-μια σε ένα ταξίδι, κυρίως συναισθηματικά.
Και οι στραβές αντιμετωπίζονται με βάση αυτά. Τις από τα πριν συμφωνίες και το σεβασμό των επιλογών του καθενός. Αλλιώς δεν γίνεται.

Η ταλαιπωρία, το αν έκαναν και σε πιο βαθμό, αυτό που είχε ο καθένας στο μυαλό του, θα μας το πουν. Το πως την πάλεψαν τις δύσκολες στιγμές δεν πολυπεριγράφεται. Και προφανώς δεν τα λέω γι αυτούς που έκαναν το ταξίδι γιατι δεν ήμουν εκεί (ο μαλάκας) αλλά θα είναι λάθος να μείνει σαν αίσθηση ότι τα ταξίδια γίνονται όπως οι μονοήμερες στη χαλκίδα (και δεν το λέω για το σνιπερ :D )
με την αντίστοιχη αντιμετώπιση.
Επίσης η ντίζα από εδω για νορβηγία ήθελε τρεις εργάσιμες... :D

και τέλος απ' όσο γνωρίζω τον κύριο παπ, το πακταιν και τον γιάννη, είναι άνθρωποι που και στραβές έχουν φάει και στηρίζουν όπου χρειαστεί ο καθένας με τις γνώσεις του. Για μένα δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά :bigcry: :bigcry: :bigcry:

sniper
23/09/2010, 11:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
...

.....αλλά θα είναι λάθος να μείνει σαν αίσθηση ότι τα ταξίδια γίνονται όπως οι μονοήμερες στη χαλκίδα (και δεν το λέω για το σνιπερ :D )

Μάλλον τον νΤρούπερ σκέφτεσαι.... :lol:

...

Από Καβάλας μέχρι την Συγγρού θέλει 4 βδομάδες και βλέπουμε.... :evil:

blackbusa
23/09/2010, 11:25
επειδή δεν είναι εύκολο και εγώ ακόμη και στα φλώρικα ταξιδάκια που έχω κάνει είμαι απαράδεκτος...
και επειδή θα συμφωνήσω ότι είναι καλό να γίνονται συζητήσεις και για τα πλέον σοβαρά πράγματα...

μπορεί (και μακάρι να γινόταν έτσι) να μην τύχαινε τίποτα στον γεώργιο (και σε κανέναν άλλο βέβαια:D )
απλά θα πρέπει να έχουμε ολόκληρη την εικόνα όταν σκεφτόμαστε τέτοια ταξίδια
Α. Υπάρχουν άνθρωποι (και καλά κάνουν) που κάνουν αυτά τα ταξίδια όποτε τους έρθει γιατί έχουν την άνεση να το κάνουν ( και προφανώς δεν αναφέρομαι στο γιώργο)
Β. Για άλλους είναι μια μοναδική ευκλαιρία να πραγματοποιήσουν ενα όνειρο και μπορεί να επενδύουν σε αυτά καιρό προετοιμασίας που σημαίνει και μικρές ή μεγάλες θυσίες για όσο καιρό απαιτεί η τσέπη, οι αντοχές και τα μυαλά του καθενός.
Γ. Για άλλους είναι το φεύγα κι ότι βγει
και η λίστα μπορεί να συνεχίζεται εις άπειρον.

Μοτοσυκλετίστικη αλληλεγγύη είναι και οι συμφωνίες και ο σεβασμός των επιλογών του καθενός. Είναι ο σεβασμός στο τι έχει επενδύσει ο καθένας-μια σε ένα ταξίδι, κυρίως συναισθηματικά.
Και οι στραβές αντιμετωπίζονται με βάση αυτά. Τις από τα πριν συμφωνίες και το σεβασμό των επιλογών του καθενός. Αλλιώς δεν γίνεται.

Η ταλαιπωρία, το αν έκαναν και σε πιο βαθμό, αυτό που είχε ο καθένας στο μυαλό του, θα μας το πουν. Το πως την πάλεψαν τις δύσκολες στιγμές δεν πολυπεριγράφεται. Και προφανώς δεν τα λέω γι αυτούς που έκαναν το ταξίδι γιατι δεν ήμουν εκεί (ο μαλάκας) αλλά θα είναι λάθος να μείνει σαν αίσθηση ότι τα ταξίδια γίνονται όπως οι μονοήμερες στη χαλκίδα (και δεν το λέω για το σνιπερ :D )

και τέλος απ' όσο γνωρίζω τον κύριο παπ, το πακταιν και τον γιάννη, είναι άνθρωποι που και στραβές έχουν φάει και στηρίζουν όπου χρειαστεί ο καθένας με τις γνώσεις του. Για μένα δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά :bigcry: :bigcry: :bigcry:

5 γιουρο ρο rrd bull...παμε ρε του χρονου ανετα...και εγω θα αρκεστω στα 2 και εσυ δεν θα φρικαρεις....:wave2:

road spirit
23/09/2010, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ερώτηση προς Ιωάννη: ρε συ.... πόσα κόκκινα μπλουζάκια μοτο.γρ έχεις; γιατί αν είναι ένα, πρέπει να σας καταλαβαίνουν ότι φτάνετε σπό χιλιόμετρα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

sniper
23/09/2010, 11:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
εμείς πάντως τρολ δεν είδαμε ...

Αυτό με την πίπα τι ήταν; :confused:

:lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol: :bawl:

makis206
23/09/2010, 11:48
Αυτό με την πίπα τι ήταν; :confused:
:lol: :bawl: :lol:

Ω Θεοί, γι'αυτό ρε ξαποστείλατε τον Pap;;

Privacy θέλατε πουλάκια μου;;;:rotflmao: :lol: :bawl:

καλά ε, άμα κρυβόταν και το "W" απ'την μπλούζα του Καπιτάν... :bigcry:

210929

DimChios
23/09/2010, 11:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

καλά ε, άμα κρυβόταν και το "W" απ'την μπλούζα του Καπιτάν... :bigcry:

ρε τον κερατα τι σκεφτηκε!

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

σορυ μαϊ φρέντς! :blush: :rotflmao:

210933

sonik
23/09/2010, 12:13
Ρε σεις δεν αφήνετε τα ρομάντζα και τα ειδύλια και να δώδετε τρόφη στον λαό!!!:D

Παρόλο την ταλαιπωρία και τις άτυχες στιγμές ειναι ενα πανέμορφο οδοιπορικό.

Μπράβο παιδιά

Keep walking:beer: :beer: :beer:

sniper
23/09/2010, 12:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
.....

σορυ μαϊ φρέντς! :blush: :rotflmao:

Δείξε μας τους φίλους σου να σου πούμε ποιος είσαι

:smokin:

Stabak
23/09/2010, 12:24
Επιτελους τροντχαιμ μπας και δουμε και καμια γυναικα...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(για φιλη δεν ειπες;)

DimChios
23/09/2010, 12:26
Δείξε μας τους φίλους σου να σου πούμε ποιος είσαι

κι εσενα φιλο σε θεωρω, σκασε!

road spirit
23/09/2010, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Επιτελους τροντχαιμ μπας και δουμε και καμια γυναικα...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(για φιλη δεν ειπες;) ασ'το καλύτερα :bigcry: :bigcry:

:rotflmao:

alexxxcbr
23/09/2010, 12:28
Στα ταξιδια αυτα, μπορει να συμβουν τα παντα.Γιαυτο δεν θα σταματησω να ταξιδευω ποτε.

Τhanks boys.

:winka:

sniper
23/09/2010, 12:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak

(για φιλη δεν ειπες;)

ασ'το καλύτερα :bigcry: :bigcry:

:rotflmao:

Ανακοίνωση : Οι καλές Νορβηγίδες το καλοκαίρι είναι στα Ελληνικά νησιά. Στην Νορβηγία βρίσκονται 2 βρωμύληδες και μουσκεμένοι τζέυ!

Ι rest my case...

cheos13
23/09/2010, 13:08
Road & Captain πολλά respect...για το ταξιδιωτικό!

Τέτοιο anticipation για την συνέχεια ούτε για το lost στα καλά του να 'ουμε!

Keep up λέμε....

:beer: :beer: :beer: :beer:

:wave2:

υγ:οσο για τον παπ....no comments!

Cpt. Haddock
23/09/2010, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από cheos13
Τέτοιο anticipation για την συνέχεια ούτε για το lost στα καλά του να 'ουμε!

Εδω να εξηγήσω οτι εχω πρόβλημα στη δουλεια (περιμένω έγκριση να φορτώσω το στικακι με τις φωτο μου... :rolleyes: ), οπότε αναγκαστικά το ποστάρισμα εγω το κανω απο το σπιτι.

Μια και αποφασίσαμε να ποαστάρουμε εναλλαξ μερα-μερα, θα παρει δυστυχως λιγο χρονο. Υπομονη παίδες

Μεχρι τα Χριστουγεννα θα έχει τελειωσει :wacko:

(ο πρώτος κυκλος :bawl: )

DimChios
23/09/2010, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

(ο πρώτος κυκλος :bawl: )

αμα χρειαστειτε γραφιστική εκδοχή, σαν την αλλη με τη γατα εννοω, πες μου!

:bawl: :bawl: :bawl:

Cpt. Haddock
23/09/2010, 13:39

Για να σε δω :smokin:

(αρκει να μην ειναι σαν το αβαταρ σου :lol: )

TROOPER
23/09/2010, 13:40
..............

"Γιατι ρε μλκ Γιώργο δεν ετοιμαζόσουν λιγο καλυτερα; Γαμώτο!"

γιατι ηλια αν ετοιμαζοταν λιγο καλυτερα δεν θα ηταν ο παπ.

DimChios
23/09/2010, 13:42
(αρκει να μην ειναι σαν το αβαταρ σου :lol: )

αυτα γινονται μια φορα στα 1000 χρονια ρε φιλε!

Δεν ειναι για συνεχεια! Με καταλαβαινεις φανταζομαι!

:wacko:

Jo.Da.
23/09/2010, 13:47
Δεν άντεξα και το ξεκίνησα...φάση έχει τελικά να διαβάζεις σε ''κεφάλαια''...:wacko:

Στην υγειά σας κύριοι...

210951

TROOPER
23/09/2010, 13:47
....

Ο Παναθηναϊκός έχει πατήσει και τα Νορβηγικά εδάφη...

ΒΛΑΚΑ!!!

pao.NO γραφει !!!:lol: :lol:

Cpt. Haddock
23/09/2010, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΒΛΑΚΑ!!!

που 'σαι συ και σε ζητάν; :wacko:

Ειδαμε και το γηπεδο της Ροζενμποργκ :a021: :lol:

DimChios
23/09/2010, 13:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΒΛΑΚΑ!!!

ναι ρε!

Norway!

www.pao.no(rway)

:a24: :a24: :a029:

Cpt. Haddock
23/09/2010, 13:54
ναι ρε!

Norway!

www.pao.no(rway)

ρε Μητσο....

:look:

sniper
23/09/2010, 13:56
ναι ρε!

Norway!

www.pao.no(rway)

Προτείνω να δώσουμε ο καθένας ότι μπορεί να του πάρουμε ένα μοτοσακό....

Cpt. Haddock
23/09/2010, 13:57

Και γρήγορα

(παρολιγο να βρεθει με Cagiva... :uplate: )

Allst@rf
23/09/2010, 14:12
...

να εχετε το νου σας για τον βραχο των τρολ...

(μη παρεξηγητε πορωμενος με τα fantasy ειμαι και τον τολκιν ,οποτε δικαιολογιεμαι... :D )

210953

DimChios
23/09/2010, 14:29
ρε Μητσο....

:look:

Και γρήγορα

(παρολιγο να βρεθει με Cagiva... :uplate: )

πουθαμουπαεικατιθακαταφερω :a13:

manhunter
23/09/2010, 16:51
Eχετε πολλά κιλά κοχόνες αστεράτες
Μπράβο για την εκπλήρωση του ονείρου και τις ψυχικές δυνάμεις
Σκληρές αποφάσεις, απίστευτα τοπεία, συναισθηματικές αλλαγές, τα πάντα.....

Χίλια μπράβο, και έυχομαι να σας κρατήσουν οι αναμννησεις σε ολόκληρη την ζωή σας

Πάντα τέτοια

(Έχουμε και γνωστούς στο Bergen, ρωτάτε άλλη φορά ρε)

:beer: :beer: :beer:

Smith
23/09/2010, 19:33
ωραίο παίδες... καθώς το διάβαζα φορουσα και τα αδιαβροχα...:D

να εισαστε καλά.. οι φωτος ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ.... :beer:

tai
23/09/2010, 20:00
απαπαπαπα πολύ νερο!!
εγω πάντως, εαν θα παω, θα παω με αυτοκίνητο.
δεν αντέχω τοση υγρασία.
απο το διάβασμα με πόνεσαν οι κλειδώσεις μου!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Ζεύκας
23/09/2010, 21:32

κοιτα ρε το μπούστη θα μας φάει και τη δουλειά...

Tpap
23/09/2010, 22:19
@kap10/road:

ρε 'σείς,
θάθελα να μΕ πείτε -άν θυμόσαστε- η φωτό ''love is in the air'' με τα δυό σας, σε ποιό φιορδ είναι τραβηγμένη...\

αν θυμόσαστε επαναλαμβάνω...:D

DimChios
24/09/2010, 07:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
κοιτα ρε το μπούστη θα μας φάει και τη δουλειά...

:lol: :lol: :lol:

το ταπεραμέντο σου καλή μου δεν το έχω, μη σκας!

:rotflmao: :rotflmao:

Ποτε θα ερθεις ρε ππρα απο δω? :rolleyes:

DimChios
24/09/2010, 08:09
Ηλια ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ!!!!!!!!

:mad:

George_M.
24/09/2010, 08:33
@DimChios
αν τραβηξε λιγα παραπανω πιντ μην βιαζεσαι...ειναι υπουλες μπυρες οι στουτ....:beer:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=110633

DimChios
24/09/2010, 08:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από manianisg
@DimChios
αν τραβηξε λιγα παραπανω πιντ μην βιαζεσαι...ειναι υπουλες μπυρες οι στουτ....:beer:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=110633

να παει να κουρευεται!!!

:o

Απο τη δουλεια δε μπορει να ποσταρει, αρα...παμε παλι για απογευμα!

ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΔΛΔ ΤΙ ΕΚΑΝΕ???

:evil:

sapila racing
24/09/2010, 08:44
Τον τσάκισαν oi Guiness τον captain μου φαίνεται. :beer: :beer:

George_M.
24/09/2010, 08:46
να παει να κουρευεται!!!

:o

Απο τη δουλεια δε μπορει να ποσταρει, αρα...παμε παλι για απογευμα!

ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΔΛΔ ΤΙ ΕΚΑΝΕ???

:evil:

ηταν στην δουλεια...:cry:

George_M.
24/09/2010, 08:50
η Λαμψη του Φωσκολου θα αποδειχθει ταινια μικρου μηκους μεχρι να τελιωσει η σαπουνοπερα με τον Νορβηγικο ηλιο...:D

Cpt. Haddock
24/09/2010, 09:15
Μαγκες σορυ, η χθεσινη μέρα ήταν δυσκολη.... :a33:

Πρώτα είχαμε τις guinness στο james joyce (αλλα κέρδισα ποτήρι pint :a36: )

Μετα (καπακι) το παρτυ του Jokers...

Ολα αυτά κατ' ευθείαν απ' τη δουλεια...

Υπάρχουν βασιμες ελπιδες οτι σημερα θα εχω προσβαση στις φωτογραφίες μου :wave2:

George_M.
24/09/2010, 09:39
@Cpt..take your time man...:smokin:

κ μιας κ φαινεσαι πορτεροσταουτακιας...αν την πετυχεις πουθενα (δυσευρετη η ατιμη..)χτυπα την αλυπητα...

211033

Jo.Da.
24/09/2010, 09:39
Ο Παναθηναϊκός έχει πατήσει και τα Νορβηγικά εδάφη...

Norwegian Gavros (http://sport24.gr/football/omades/Olympiakos/norvhgos_opados_toy_olympiakou.544843.html) :lol: :D

Smith
24/09/2010, 10:00
με την άνεση σου ρε.. να στεγνώσουμε και λίγο...:wave2:

DimChios
24/09/2010, 10:06
@Cpt..take your time man...:smokin:

κ μιας κ φαινεσαι πορτεροσταουτακιας...αν την πετυχεις πουθενα (δυσευρετη η ατιμη..)χτυπα την αλυπητα...

ωρεπστμου!!!!!!!!!!!!!!

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

sniper
24/09/2010, 10:13
....

Ολα αυτά κατ' ευθείαν απ' τη δουλεια...
.....

Τι λε ρε παιδί μου...

Πάλι καλά που δουλεύεις και ξεκουράζεσαι....

road spirit
24/09/2010, 10:33
ακόμα ?

:a47: :a47:

sapila racing
24/09/2010, 10:54
ακόμα ?

:a47: :a47:

Αμα βιάζεσαι κι εσυ, τι να πούν οι υπόλοιποι. :lol:
Μπράβο σας και για το ταξίδι και για την ωραία παρουσίαση. :beer:

Σκεφτόμουν το θέμα της ντίζας, κι έλεγα οτι εγω στη θέση του Γιώργου ισως να το πήγαινα ακόμα και με καρφωτές και να ακολουθούσα κανονικά εστω και με λίγο ζόρι, δεν είναι τραγικό.
Αντίθετα το θεωρώ τραγικό να γυρίσει κάποιος απο αυτό ταξίδι με αυτό τον τρόπο λόγω μιας ντίζας.
Φυσικά δεν ημουν εκει και δεν μπορώ να εχω άποψη, αλλά μια και ξέρω άνθρωπο που λόγω προβλήματος κυκλοφορεί, παει πίστα, ταξιδεύει κλπ με μοτο παντα με καρφωτες, το σκεφτηκα και ειπα να το αναφέρω.

Αναμένουμε την συνέχεια. :wave2:

road spirit
24/09/2010, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

Σκεφτόμουν το θέμα της ντίζας, κι έλεγα οτι εγω στη θέση του Γιώργου ισως να το πήγαινα ακόμα και με καρφωτές και να ακολουθούσα κανονικά εστω και με λίγο ζόρι, δεν είναι τραγικό.
Αντίθετα το θεωρώ τραγικό να γυρίσει κάποιος απο αυτό ταξίδι με αυτό τον τρόπο λόγω μιας ντίζας.
Φυσικά δεν ημουν εκει και δεν μπορώ να εχω άποψη, αλλά μια και ξέρω άνθρωπο που λόγω προβλήματος κυκλοφορεί, παει πίστα, ταξιδεύει κλπ με μοτο παντα με καρφωτες, το σκεφτηκα και ειπα να το αναφέρω.

τραγικό είναι να φεύγεις για τέτοιο ταξίδι (όχι γενικά ένα ταξίδι, αλλά για το συγκεκριμένο, με τις ιδιαιτερότητες του και τις δυσκολίες του) με ντίζα που ξέρεις ότι θα κόψει ανα πάσα στιγμή ... αλλά μη το σκαλίζουμε άλλο...

Το πως θα κάνεις καρφωτές σε διαδρομές με ορεινό κλειστό στροφιλίκι όπου το σταμάτα-ξεκίνα είναι συνεχές (είτε για φωτογραφίες, είτε γιατί τα τροχόσπιτα μας έκλειναν το δρόμο, είτε για πολλούς άλλους λόγους) δε μπορώ να το φανταστώ...

over and out απο μένα για το θέμα, δεν το ξανασχολιάζω...

alexxxcbr
24/09/2010, 11:15

+1137

Kαι εγω θα τερματιζα με οποιοδηποτε τροπο.Ακαμα και με σπρωξιμο.:lol:

Cpt. Haddock
24/09/2010, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
+1137

Θα εσπρωχνες ενα μηχανάκι 3000 χλμ ως το νορντκαπ και αλλα 5000 πισω; :winka:

Με 10 βαθμους;

Με βροχή;

Με αέρα;

Με το επομενο σερβις 1000 χλμ νοτιότερα;

Εντάξει δεν ανακαλύψαμε τη Γη του Πυρός αλλα δεν πήγαμε κι ως την Καλαμάτα

sapila racing
24/09/2010, 11:22
over and out απο μένα για το θέμα, δεν το ξανασχολιάζω...

Εχεις δίκιο, ίσως δεν έπρεπε καν να το αναφέρω.

road spirit
24/09/2010, 11:22
έχω την εντύπωση ότι γράφω κινέζικα ...

δε βαριέσαι, καλή καρδιά

:wave2: :beer:

Ζεύκας
24/09/2010, 11:36
α και που'στε Ντόρμαν και Μαγκρέγκορ τελειώνετε :ZZZ:

sniper
24/09/2010, 11:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
+1137

Καλά.... εμένα μου έκοψε ντίζα στο Παγκράτι και για μια διαδρομή 10' μέχρι τους Αγίους με καρφωτές και σπρώξιμο (γ@μώ τις ανηφόρες και τα φανάρια μου) μου πήρε πάνω από μία ώρα...

Over and out για το συγκεκριμένο θέμα κι από εμένα.

sniper
24/09/2010, 11:37

Μην είστε ανυπόμονοι.... είναι στα μέλια ακόμα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

211047

Cpt. Haddock
24/09/2010, 11:39

Μπουρμαν

Ο (Καρελ) Ντόρμαν ηταν Ολλανδός ναυαρχος στον Β' ΠΠ (και κλαση φρεγατών μετά)

sapila racing
24/09/2010, 11:41
Μπουρμαν

Πως φαίνεται ο καπετάνιος!
Η φωτό με το ιστιοφόρο που έβαλες είναι όλα τα λεφτά Ηλία. :beer:

Ζεύκας
24/09/2010, 11:43
Μπουρμαν

το ξέρω, απλά εσείς θα καταντήσετε να γίνετε η απομίμησή τους...τελειώνετε λεμεεεεεεεε :beer:

Tpap
24/09/2010, 11:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
@kap10/road:

ρε 'σείς,
θάθελα να μΕ πείτε -άν θυμόσαστε- η φωτό ''love is in the air'' με τα δυό σας, σε ποιό φιορδ είναι τραβηγμένη...\

αν θυμόσαστε επαναλαμβάνω...:D

Θα απαντήσετε ρε μόρτες, για θα γίνει κανάς τσαμπουκάς...? :D :lol:

sniper
24/09/2010, 11:59

Θες να πας κι εσυ με το αμόρε;

Cpt. Haddock
24/09/2010, 11:59

Στη βόρεια Μυκονο :lol: :bawl: :lol:

Πως φαίνεται ο καπετάνιος!
Η φωτό με το ιστιοφόρο που έβαλες είναι όλα τα λεφτά Ηλία. :beer:

Είμασταν στο σαλόνι του πλοιου και μου το δείχνουν τα παιδια (δεν το 'χα δει). Για ποτε παράτησα καφε, αρπαξα μηχανη και βρεθηκα πανω στο καταστρωμα ουτε ξέρω. :lol:

Tpap
24/09/2010, 12:05
Θες να πας κι εσυ με το αμόρε;

Όχι, ακριβώς Νίκο...:nono:

Αν μάθεις το όνομα, θα κλαίς μέχρι αύριο...:rotflmao: :bigcry:

Καπ10, ΛΕΓΕ ΡΕ...!!!:evil: :mad:

:rotflmao: :bigcry:

alexxxcbr
24/09/2010, 12:06
Δεν το ειπα για κακο ρε παιδια.Πολυ πιθανον να γυριζα και εγω πισω,δεν το παιζω ξερολας.
Απλα επειδη αυτο το ταξιδι ειναι ονειρο ζωης για μενα.....

Σορρυ για το σπαμ.:wave2: :wave2:

Αντε τι θα γινει θα συνεχισουμε καπτεν??

sniper
24/09/2010, 12:09
Όχι, ακριβώς Νίκο...:nono:

Αν μάθεις το όνομα, θα κλαίς μέχρι αύριο...:rotflmao: :bigcry:

:rotflmao: :bigcry:

ΠΜ ρε μλκ!

Tpap
24/09/2010, 12:20
ΠΜ ρε μλκ!

Αν ήξερα πώς γράφεται θα τους είχα ΗΔΗ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ, ρεεεεεεε.... :rotflmao:

Θα κλάψεις λέμε. :rotflmao:

Cpt. Haddock
24/09/2010, 12:20

:a021:

Tpap
24/09/2010, 12:24
:a021:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

μλκ, έχω ξεραθεί...:rotflmao:

sniper
24/09/2010, 12:29
Αν ήξερα πώς γράφεται θα τους είχα ΗΔΗ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ, ρεεεεεεε.... :rotflmao:

Θα κλάψεις λέμε. :rotflmao:

Γραφτο όπως θες! :lol:

Smith
24/09/2010, 12:52
ερώτηαη απορία για νεους και περίεργους...:smilea:

εκει που είσαστε με τα κοντομάνικα δεν είχε κρύο..??:eyepop: απο τι θερμοκρασίες μέχρι τι έπαιζε όλο το ταξίδι..?????

Cpt. Haddock
24/09/2010, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Smith

εκει που είσαστε με τα κοντομάνικα δεν είχε κρύο..??:eyepop: απο τι θερμοκρασίες μέχρι τι έπαιζε όλο το ταξίδι..?????

Είχε μεγάλη γκάμα.

25αρια χτυπησε καποια στιγμη (μερα, με ήλιο και άπνοια), αλλα ξημερώματα στο νορντκαπ ειδαμε 6 :bigcry:

κατω απ' τα κοντομάνικα φορουσαμε και φουτερ :winka:

(ο γιαννης, όχι εγω :lol: :p )

DimChios
24/09/2010, 20:17
μλκ μου τι φωτο ειναι αυτες??????

:a8: :a2: :a10:

αλλαξε μπλουζακι ρε μλκ εσυ! :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
24/09/2010, 20:20
[...]

ρε χάλια εσυ, τώρα που ποστάρω μΕ στέλνεις πμ; :alien:

Καλό το βεστρωμ ρε; :bawl:

virus
24/09/2010, 20:52
μπραβο παιδια πολυ ωραιο το ταξιδιωτικο σας. η αφηγηση ειναι πολυ αυθορμητη και πραγματικη. οσο για τις φωτο απλα απιστευτες. η απορια μου τωρα.

με την υγρασια και ολη αυτην τη βροχη δεν ειχατε προβλημα με τις φωτ μηχανες σας; γιατι μαλλον ψηφιακες θαχατε σιγουρα. και δεν τα πανε τοσο καλα με τις κακουχιες.

και τελος τι φωτ μηχανες ειχατε;

sapila racing
24/09/2010, 21:18
Στηθηκα κι εγω περιμένοντας το Πούλιτζερ.

Kαι σίγουρα πήρες κάτι αντίστοιχο. :rotflmao:

Cpt. Haddock
24/09/2010, 21:20
Kαι σίγουρα πήρες κάτι αντίστοιχο. :rotflmao:

:lol: :bawl: :lol:

Cpt. Haddock
24/09/2010, 21:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
μπραβο παιδια πολυ ωραιο το ταξιδιωτικο σας. η αφηγηση ειναι πολυ αυθορμητη και πραγματικη. οσο για τις φωτο απλα απιστευτες. η απορια μου τωρα.
με την υγρασια και ολη αυτην τη βροχη δεν ειχατε προβλημα με τις φωτ μηχανες σας; γιατι μαλλον ψηφιακες θαχατε σιγουρα. και δεν τα πανε τοσο καλα με τις κακουχιες.
και τελος τι φωτ μηχανες ειχατε;

Ο Γιαννης έχει μια DLSR (νομιζω την D80), εγω μια απλη ψηφιακή Panasonic Lumix TZ8.

Τις είχαμε σε θηκες, μεσα στο τανκμπαγκ, να μην ακουμπανε στα τοιχώματα. Εμενα επειδή ειναι compact χωραγε πιο ανετα και στη βροχη, ήταν γρηγορη η χρηση της και δεν προλάβαινε να βραχει.

Οποτε εχω βγάλει και πιο πολλές φωτό, λόγω ευκολίας χρησης. Σαν παραγομενη ποιότητα βέβαια, υπαρχει διαφορά, σαφως.

virus
24/09/2010, 21:41
δεν ειχατε προβλημα με τις τσαντες φωτ μηχανων; δηλαδη ασφαλιζουν καλα την υγρασια;

οσο για τις φωτο τα χρωματα της κομπακτ ειναι εξισου τελεια με την μηχανη του γιαννη.

road spirit
24/09/2010, 21:47
δεν ειχατε προβλημα με τις τσαντες φωτ μηχανων; δηλαδη ασφαλιζουν καλα την υγρασια;

οσο για τις φωτο τα χρωματα της κομπακτ ειναι εξισου τελεια με την μηχανη του γιαννη.

κοίτα, τη δικιά μου την είχα μέσα στο τανκμπαγκ το οποίο είναι αδιάβροχο. Μόνο απο κάτω έμπαζε υγρασία (όχι νερό) και για αυτό είχα μέσα μια πετσέτα. Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.

Πάντως, φάνηκε ένα απο τα μειονεκτήματα των dslr ... με τέτοια γκουμούτσα δεν ήταν εύκολο να σταματάω και να βγάζω φωτό, ειδικά με αυτό το καιρό. Ενώ με την κόμπακτ την έχεις σε αδιάβροχη τσέπη, είσαι shoot and go ...

και μη ψαρώνετε με τις dslr. Πλέον υπάρχουν κόμπακτ με καταπληκτική ποιότητα φωτογραφίας....

η πανασόνικ του Ηλία έχει τραβήξει μερικές σούπερ, το "έχει" και ο φωτογράφος βέβαια :p

road spirit
24/09/2010, 21:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Smith

Θέμη, βλέπεις κοντομάνικο αλλά από κάτω είναι μακρυμάνικο μπλουζάκι και απο κάτω ισοθερμικό

:lol: :bigcry:

virus
24/09/2010, 21:59
καλα για να θυμοσαστε ολα αυτα τα μερη απο τις φωτο τις λεπτομερειες κρατουσατε ημερολογιο καθολου; γραφατε καθε βραδυ ας πουμε τα σημαντικα γεγονοτα τις τοποθεσιες; καπως ετσι δηλαδης;

road spirit
24/09/2010, 22:04
καλα για να θυμοσαστε ολα αυτα τα μερη απο τις φωτο τις λεπτομερειες κρατουσατε ημερολογιο καθολου; γραφατε καθε βραδυ ας πουμε τα σημαντικα γεγονοτα τις τοποθεσιες; καπως ετσι δηλαδης;

ναι, για μένα ήταν απαραίτητο γιατί πραγματικά απο κάποια μέρα και μετά χάνω τη μπάλα...

κάθε μέρα στη σέλα, απο το πρωί μέχρι το βράδυ, και βλέπεις τόσα πολλά που τα πράγματα πρέπει να τα βάλεις σε μια τάξη στο μυαλό σου για να τα θυμάσαι...

road spirit
24/09/2010, 22:09
o jpag στο θρεντ "σε είδα V" :

Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
με ειδα να περνω πολλα σουβλακια για να διαβασω το ταξιδιωτικο στο Nordkapp !!!!

:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
να' σαι καλά ρε συ, πραγματικά έλιωσα

:beer:

Cpt. Haddock
24/09/2010, 22:13
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:

:beer: :beer: :beer:

jpag
24/09/2010, 22:16
εγω μπουκωσα!!!!
αντεεεε ανεβαστεεεεεεε

και τσακωστε και μια παγωμενη :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

George_M.
24/09/2010, 22:23
ζωηρους σε βλεπω αποψε..κ οι 2 πεσατε με τα μουτρα στο γραψιμο.:eyepop:

τελεια!!ειμαι κ νυχτερινη βαρδια...χε,χε:rotflmao:

jpag
24/09/2010, 22:26
ζωηρους σε βλεπω αποψε..κ οι 2 πεσατε με τα μουτρα στο γραψιμο.:eyepop:

τελεια!!ειμαι κ νυχτερινη βαρδια...χε,χε:rotflmao:

εσυ ο απο πανω!!!

απο που εισαι βρε φιλαρακι?

George_M.
24/09/2010, 22:30
απο την χωρα των τρολ..χε,χε

εδω,στο λεκανοπαιδειο μενω ...why?

jpag
24/09/2010, 22:31
εχεις πμ

DimChios
25/09/2010, 09:37
ρε χάλια εσυ, τώρα που ποστάρω μΕ στέλνεις πμ; :alien:

Καλό το βεστρωμ ρε; :bawl:

μακαρι να ηταν στρωμ!

:sad:

οσο για το ταξιδιωτικο...

δε ξερω...ασε να τελειωσει και μετα να σας πω ενα "σαλτακαιγ@μηθειτερε" απο καρδιας!

:blush: :D

κι ας μη με αγαπατε! :alien:

Cpt. Haddock
25/09/2010, 11:14
οσο για το ταξιδιωτικο...

ρε σεις, αμα δε σας αρέσει να το σβήσουμε :look: :wacko:

DimChios
25/09/2010, 11:15
ρε σεις, αμα δε σας αρέσει να το σβήσουμε :look: :wacko:

ασ το λιγο ακομα!

Τ @@δια μου δεν βραχηκαν ακομα!

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Γιαννη εχεις π.μ :winka:

Viking
25/09/2010, 11:34
όσο διαβάζω το ταξιδιωτικό σας ακούω κι αυτό το οποίο σας αφιερώνω :beer:

http://www.youtube.com/watch?v=DeyKCfAZReI

η απόλυτη χαλάρωση, άντε και στα δικά μας...

H.A.Balafoutre
25/09/2010, 12:01
Πολύ ωραίο ταξιδιωτικό...:beer:

Από κατανάλωση πως τα πήγαν οι μηχανές? Και κυρίως το BMW με το 16άρι τεπόζιτο. Ευχαριστώ εκ των προταίρων.

road spirit
25/09/2010, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Πολύ ωραίο ταξιδιωτικό...:beer:

Από κατανάλωση πως τα πήγαν οι μηχανές? Και κυρίως το BMW με το 16άρι τεπόζιτο. Ευχαριστώ εκ των προταίρων.
μέση κατανάλωση ταξιδιού 4,8 λιτ/100 χλμ ... θα ήταν ακόμα χαμηλότερη αλλά στην γερμανική autobahn (και στο πήγαινε και στο γυρισμό) με 150 χ.α.ω. ανέβαινε αρκετά ...