View Full Version : paddock stand!
Γεια :D
στα paddock stands το οριο βαρους που εχουν ειναι ποσα κιλα αντεχει, ή μεχρι ποσα κιλα μπορει να ειναι η μοτο που σηκωνουν;
Επισης αν βαλεις την μοτο μονο στο πισω, λογικα δεχεται δυναμη μεγαλυτερη απο το μισο βαρος της μοτο ετσι; (εξου και οι διαφορετικες πιεσεις στα λαστιχα ε; )
Φχαριστω :wave2:
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
......... λογικα δεχεται δυναμη μεγαλυτερη απο το μισο βαρος της μοτο ετσι; (εξου και οι διαφορετικες πιεσεις στα λαστιχα ε; )
:eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
Γιατι ρε συ, μπρος πισω τις ιδιες πιεσεις εχεις? :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
Εγώ σ' τά 'λεγα πως χάνεις τόσο καιρό...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Γιατι ρε συ, μπρος πισω τις ιδιες πιεσεις εχεις? :look:
μερικες φορες εχω λιγοτερη πιεση πισω.:winka:
λες να ειναι επειδη αλλαζω σταντ?:dizzy: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Εγώ σ' τά 'λεγα πως χάνεις τόσο καιρό...
και εγω σου ελεγα οτι ειμαι διακοπες ρε τρομπα :lol: :lol:
:a019:
Στο ερωτημα θα απαντησει κανεις; :evil:
:a019:
Στο ερωτημα θα απαντησει κανεις; :evil:
Αν μας πεις ποια μέθοδο να χρησιμοποιήσουμε για να καταλάβουμε τι μας ρωτάς, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε και αυτό. :smilea:
Γεια :D
στα paddock stands το οριο βαρους που εχουν ειναι ποσα κιλα αντεχει, ή μεχρι ποσα κιλα μπορει να ειναι η μοτο που σηκωνουν;
Επισης αν βαλεις την μοτο μονο στο πισω, λογικα δεχεται δυναμη μεγαλυτερη απο το μισο βαρος της μοτο ετσι; (εξου και οι διαφορετικες πιεσεις στα λαστιχα ε; )
αναλογα την ποιοτητα κατασευης του σταντ παει και η αντοχη του.
σε γενικες γραμμες και εαν δεν εχεις παρει σταντ απο τα lidl τοτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα. ειτε μονο το πισω βαλεις ειτε μονο το μπροστα ή και τα δυο δεν θα εχεις προβλημα.
σημ. αμα εχεις κανενα μοτορι κανα τονο θα πρεπει να προσεξεις να παρεις ενα πιο ενισχυμένο.