Σύνδεση

View Full Version : ταχυτητα

wrenchfzr
15/07/2005, 22:31
Σε ένα συνεδριο περι ταχυτητας ανακοινωνει ο αμερικανος επιστημονας
Το ταχυτερο πραγμα στον κοσμο είναι το φως με το που διμοιουργιται δεν χρειαζεται χρονος για να το δουμε.
Πολύ σωστα απαντα ο γερμανος αλλα μη ξεχναμε και τον ηλεκτρισμο με το που αναβουμε τον διακοπτη το φως δεν χρειαζεται χρονο.ακαριαια αναβει η λαμπα.
Πολύ σωστα απαντα ο γιαπωνεζος αλλα μη ξεχναμε και τη σκεψη δεν χρειαζαται χρονο για να σκευτουμε ερχεται αμεσσως.πολυ σωστα λενε ολοι μαζι αυτά είναι τα ταχυτερα πραγματα στον κοαμο ολο.
Τριχες ακουγεται η φωνη του Ελληνα. Το ταχυτερο πραγμα είναι το κοψιμο ,αμα σε πιασει δεν προλαβαινεις ουτε το φως να αναψεις ουτε να το σκευτεις

Μια φορα ηταν ενας βλαχος πανω σενα χωριο εκει ψηλα πανω σενα βουνο .απομονομενος από τους ανθρωπους ,που και που καταβαινε στο χωριο για τα λιγα ψωνια του.ειχε να κατεβει 6 μηνες και δεν ειχε δει γυναικα για ολο αυτό το διαστημα.καποια μερα ειχε φτασει στο αμην από την αγαμια και μπαινει όπως είναι φουριοζος μεσα στο μαντρι και αρπα το πρωτο ζωο και αρχιζει να κανει τη <<δουλεια του>>,χωρις να προσεξει πως ετυχε στον τραγο.τρελενεται το ζωο και αρχιζεο να τρεχει και να χοροπηδα σαν τρελο.βγαινει από τη στανη και αρχιζει να κατηφοριζει προς το χωριο και σηκωνει τρομερη σκονη.μια βλαχα που καθοταν στην αυλη της και ρεμβαζε βλαπει την σκονη και ξαφνικα περνα από μπροστα της και μες τη σκονη δεν πολυδιακρινει καλα.και λεει.
-χμ η Μητσους βρακι δεν εχει ο κωλος του kawasaki μουθελε

καποια μερα αποφασιζει η γιαγια της κοκκινοσκουφιτσας να της παρει ένα ποδηλατο για να μη χανει τιν χρονο της στον ποδαροδρομο.
Το περνει η κοκκινοσκουφιτσα και πεταλια πεταλια περνα το δασος.
Την βλεπει ο λυκος τσαντιζεται που αυτος δεν ειχε και τη σταματα και περνοντας το ποδηλατο το σπαει και πετα τις ροδες από δω και τον σκελετο από κει.περνει τον δρομο ολο κλαμα η κοκκινοσκουφιτσα ,και στη μεση του δρομου τη σταματα η αρκουδα.
Τι εχεις και κλαις τη ρωτα;
Να ο λυκος μου εσπασε το ποδηλατο.
Θα το κανονισω εγω μη σε νιαζει.
Μια και δυο παει και βρισκει τον λυκο.
Βρε συ του λεει εσπασες το ποδηλατο της κοκκινοσκουφιτσας,θα σε φαω κακομορη μου,πηγαινε και φτιξτο.
Τι να κανει ο λυκος κανει την αναγκη φιλοτιμο και περνει ηλεκτροκοληση και κολα τον σκελετο τον βαφει ισιωνει τις ροδες και το ποδηλατο ετοιμο.
Για μια βδομαδα δεν τρεχει τιποτα αλλα μετα την ξαναβρισκει ο λυκος και παλι τα ιδια .φυτιλια το πδηλατο.ξανα κλαματα η κοκκινοσκουφιτσα την βλεπει η αρκουδα και την ρωτα τι εγινε.της εξηγη η κοκκινοσκουφιτσα και ξαναπαει η αρκουδα στον λυκο τον ξανα απειλει και αναγκαζεται ο λυκος να το φτιαξει.ηλεκτροκοληση βαψιμο νεες ροδες καινουρια σελλα,ετοιμο το ποδηλατο.ξαναφευγει η κοκκινοσκουφιτσα και αυτή τη φορα καταφερνει να παει στη γιαγια της και μπαινοντας μεσα βλεπει τον λυκο ανασκελα στο κρεβατι που θα ηταν η γιαγια της και ρωτα.
Τι κανεις γιαγιακα;
Καλα παιδακι μου απαντα ο λυκος
Γιαγια γιατι τα δοντια σου είναι ετσι πεταχτα;
Γιατι ο οδοντογιατρος δεν εβλεπε καλα
Και γιατι εχεις τοσες τριχες παντου;
Δεν πετυχε η χαλαουα παιδακι μου απαντα ο λυκος
και τα ματια σου γιαγια γιατι είναι τοσο κακκινα;
Από την ηλεκτροκοληση παιδακι μου απαντα ο λυκος

LanosXR125
15/07/2005, 22:38
to trito psilo patata alla to kaliptoun ta alla 2 wraios:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

gtsiros
16/07/2005, 01:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από wrenchfzr

Τριχες ακουγεται η φωνη του Ελληνα. Το ταχυτερο πραγμα είναι το κοψιμο ,αμα σε πιασει δεν προλαβαινεις ουτε το φως να αναψεις ουτε να το σκευτεις

Να ακούσω έναν να το λέει σωστά και τι στον κόσμο... η έκφραση είναι:

δεν προλαβαίνεις ούτε να σκεφτείς να ανάψεις το φως...

(είναι ο συνδιασμός των δύο ιδεών σε μία κοινή κίνηση που κάνει το επιπλέον impact)

adam_tsouk
16/07/2005, 10:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από wrenchfzr
-χμ η Μητσους βρακι δεν εχει ο κωλος του kawasaki μουθελε

έεεεετσιιιι, έεεεετσιιιιιι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:beer: :beer: :beer:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

xxxristos
16/07/2005, 14:15
Μπουά χα χα χ α χα χα χα χα χ α χα α !!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ωραίος ο wrench............

cityfly
16/07/2005, 17:20
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Boxer
18/07/2005, 08:26
To Τριτο δεν λεγεται ακριβως ετσι αλλα αν ειπωθει σωστα ειναι και γαμω τα ανεκδοτα.:beer:

cb600
18/07/2005, 23:07
:rotflmao: :rotflmao: