PDA

View Full Version : Ώρα να φεύγω........

Σελίδες : 1 [2]

Aggelos_SV
07/09/2010, 14:58
Απ'οσο έχω καταλάβει (ή νομίζω ότι έχω καταλάβει) η κουλτούρα εκεί είναι το τρίπτυχο τουτού-τρέιλερ-μηχανάκι
:a25:

csofos
07/09/2010, 15:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Απ'οσο έχω καταλάβει (ή νομίζω ότι έχω καταλάβει) η κουλτούρα εκεί είναι το τρίπτυχο τουτού-τρέιλερ-μηχανάκι
Μόλις το είπα στη δικιά μου αυτό. Γέλασε και μου είπε: ooopsssss!!!!!!!

Aggelos_SV
07/09/2010, 15:03
Ωχ!Δηλαδή?

sniper
07/09/2010, 15:03

με τις καινουργιες κάμερες ταχύτητας σς ΑΟ, Εθνικο δίκτυο, το Αρτεμήσιο που δεν υπάρχει πια.... κι εμείς πάμε... :mad:

Aggelos_SV
07/09/2010, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
με τις καινουργιες κάμερες ταχύτητας σς ΑΟ, Εθνικο δίκτυο, το Αρτεμήσιο που δεν υπάρχει πια.... κι εμείς πάμε... :mad:

...όσοι δεν τα έχουμε ήδη (σχεδόν) παροπλίσει λόγω βενζίνης και ανεργίας:sad:

sapila racing
07/09/2010, 15:11
Βαζω την φωτό γιατί για κάποιο λόγο που βαριέμαι να βρω δεν την εβγαζε.

Xριστόδουλε σε βλέπω να βγάζεις κάρτα απεριόριστων track day!

208594

csofos
07/09/2010, 15:13
Μάγκες σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Θα απαντήσω πιο μετά και σε όσα post μπορώ. Τώρα πάω μέσα να πακετάρω μερικά πράγματα που θα στείλω με τα ΕΛΤΑ σε λίγες μέρες.

Τα τηλέφωνά μου είναι: 6946-907121 (το οποίο το έχω κάνει what's up)
και 6992-205544 (αριθμός Q)

14 Σεπτεβρίου θα είμαι στο Ελ. Βενιζέλος από τις 11:30 το πρωί και θα περιμένω την πτήση για Ντόχα μέχρι και τις 17:30 που θα μπω για το check in.

Τα λέμε
Χριστόδουλος :wave2:

TROOPER
07/09/2010, 17:06
φιλε εχεις τασεις αυτοκτονιας???

ΑΚΟΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ!!!

αραχνες,σκορπιοι,μεδουσες,καρχαριες,κουνουπια...και αλλοι 100000000000 λογοι για να χασεις τη ζωη σου ειναι αυτος ο σκατοτοπος και εσυ πας εκει???

ε ρε αμα ειναι της περιπετειας ο ανθρωπος....:cry:

καλο ταξιδι ρε και μακαρι να πραγματοποιησεις ολα σου τα ονειρα!

:wave2:

TROOPER
07/09/2010, 17:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Βαζω την φωτό γιατί για κάποιο λόγο που βαριέμαι να βρω δεν την εβγαζε.

Xριστόδουλε σε βλέπω να βγάζεις κάρτα απεριόριστων track day!

ναι...

πηδα μας και συ τωρα...

tifoefs
07/09/2010, 18:58
Καλη επιτυχια σε οτι κανεις ! Μη ξεχνας οτι οι ανθρωποι ειναι ιδιοι παντου !

:beer:

Aggelos_SV
07/09/2010, 19:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
φιλε εχεις τασεις αυτοκτονιας???

ΑΚΟΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ!!!

αραχνες,σκορπιοι,μεδουσες,καρχαριες,κουνουπια...και αλλοι 100000000000 λογοι για να χασεις τη ζωη σου ειναι αυτος ο σκατοτοπος και εσυ πας εκει???

ε ρε αμα ειναι της περιπετειας ο ανθρωπος....:cry:

καλο ταξιδι ρε και μακαρι να πραγματοποιησεις ολα σου τα ονειρα!

Ενώ ....τροχάια ατυχήματα,υποβαθμισμένο αστικό περιβάλλον,εργασιακό άγχος χωρίς αντίστοιχη μισθολογική ανταπόκριση,"τέλοιο σύστημα υγείας",γραφειοκρατία και άλλοι 10^n λόγοι για να live your myth in Greece:rotflmao: :rotflmao:

Y.Γ. Εσυ ακόμα να πας στο Βόρειο πόλο?:p

ducpilot
07/09/2010, 19:36
Καλη τυχη στην καινουργια σου ζωη στην Αυστραλια οτι καλυτερο.:beer:

ego_o_idios
07/09/2010, 23:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Χριστόδουλε πάρ'την, τύπωσέ την, κοίτα την στο αεροπλάνο και χαμογέλα φίλε...:lol:

ke gamo tis modes ke gamo tis foto gousterno poli
apo akadimia platonos...
:a19:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DAYMAN
08/09/2010, 00:01
Καλη επιτυχια στο νεο ξεκίνημα.:beer:

Pardalotzatziki
08/09/2010, 00:23
Χριστόδουλε μαλλον για σενα εφτασε ο κομπος στο χτενι και κατι (ή καποια) σε τραβαει αλλου...

Κανε το βημα....αν δεν δοκιμασεις δεν ξερεις...πηγαινε και ας φας τα μουτρα σου...αλλα κανε το βημα...

Και οπου και να εισαι, με οποιον και να εισαι και οτι να κανεις....να θυμασαι αυτο...

Be who you are and say what you feel, 'cause people who mind don't matter and people who matter don't mind... Dr Seuss

Α, και αυτο....OZZY rules!

http://www.break.com/usercontent/2007/7/OZZY-336192.html

Καλο ταξιδι......νομιζω οτι δεν εχουμε ανταποκριτη στη Αυστραλια....θα αναλαβεις εσυ...

:beer: :beer: :beer:

Ktm.Prestige
08/09/2010, 01:06
Εγω το εχω πει και το ξαναλέω,η μετανάστευση εχει ήδη ξεκινήσει!Chris όλα να πάνε κατ·ευχήν!!

John Steed
08/09/2010, 06:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
Κωνσταντίνος Π. Καβάφης (1910)

Όχι ρε συ Καβάφη στον άνθρωπο... Αφού βλέπεις οτι είναι συγκινημένος... Να κόψει καμμία φλέβα θες?:eek:

Μακάρι να σου πάνε όλα καλά, φαίνεσαι καλός άνθρωπος και αξίζεις κάτι καλύτερο από την συνεχή αποδοκιμασία....

Καλές δουλειές και καλές βόλτες!:wave2: :wave2: :wave2:

sotos 8
08/09/2010, 06:54
Αντε και καλη τυχη μαγκα!

csofos
08/09/2010, 06:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR

Μη τον πάρεις στραβά τον ποιητή, ουτε αυτός ούτε και εγώ θέλουμε να στη χαλάσουμε. Δες αν κατι λίγο από αυτά που λέει ταιριάζει με σένα και κοίτα να το διορθώσεις:

Δεν μου χαλάει τίποτα από αυτά τη διάθεση. Και ξέρω πολύ καλά ότι εκεί που πάω είναι πολύ καλύτερα. Απλά, αυτό που δένει με την Ελλάδα (και το μόνο ισχυρό) είναι οι γονείς και ο αδερφός. Υπάρχουν κάποιες "ιδιαιτερότητες" στην οικογένειά μου και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο.
Για να πω την αλήθεια, επειδή ήμουν στουρνάρι στο γυμνάσιο και λύκειο στην νεοελληνική γλώσσα, δεν πολυκατάλαβα τον Καβάφη. Κάποια μέρη του ποιήματος έπιασα. Και αν τα έπιασα σωστά, τότε σε μερικά ταυτίζομαι :wave2:

csofos
08/09/2010, 06:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Mόνο εγώ δλδ βλέπω διωγμό και όχι φυγή? :confused:

Μόνο εγώ νομίζω πως τέτοιους ανθρώπους μπορεί να συναντήσεις σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης?

Όπως και να ΄χει, εσύ έχεις το μαχαίρι εσύ και το καρπούζι.
Εύχομαι να γίνουν όλα σου τα όνειρα πραγματικότητα. Και να γράφεις νέα σου, αρκετά συχνά.

:beer: :beer: :beer:
Δεν το βλέπεις μόνο εσύ VALES. Όλοι το βλέπουν, αλλά προσπαθούμε όλοι να κοιτάμε (και καλά κάνουμε) την καλή πλευρά του θέματος. Ευχαριστώ πολύ, θα τα λέμε εδώ μέσα! :beer:

csofos
08/09/2010, 06:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Καλή δύναμη, Χριστόδουλε...!

Είμαι σίγουρος ότι θα σου πάνε όλα καλά ντάον άντερ...!!!

http://www.youtube.com/watch?v=MeG-hNXXy6I

Κάποια στιγμή θα περάσω να σε δώ....:beer: :beer:
Αυτό ήταν ένα από τα αγαπημένα μου. Μόλις τώρα που το ξαναείδα με τη δικιά μου κατάλαβα τι έλεγε :D
Και έχει πολύ γέλιο. Καλά να περνάτε και εσείς μάγκες :beer:

csofos
08/09/2010, 07:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Χριστόδουλε πάρ'την, τύπωσέ την, κοίτα την στο αεροπλάνο και χαμογέλα φίλε...:lol:
Θα την έχω μαζί μου, να είστε σίγουροι :wave2:

csofos
08/09/2010, 07:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki

Be who you are and say what you feel, 'cause people who mind don't matter and people who matter don't mind... Dr Seuss
Α, και αυτο....OZZY rules!
http://www.break.com/usercontent/2007/7/OZZY-336192.html
Καλο ταξιδι......νομιζω οτι δεν εχουμε ανταποκριτη στη Αυστραλια....θα αναλαβεις εσυ...
Σοφός ο Dr Seuss
Φοβερός ο τύπος στο εστιατόριο
Ευχαριστώ και θα το κανονίσουμε για τον ανταποκριτή, μιας και μου αρέσουν οι φωτογραφίες :beer:

csofos
08/09/2010, 07:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Όχι ρε συ Καβάφη στον άνθρωπο... Αφού βλέπεις οτι είναι συγκινημένος... Να κόψει καμμία φλέβα θες?:eek:
Μακάρι να σου πάνε όλα καλά, φαίνεσαι καλός άνθρωπος και αξίζεις κάτι καλύτερο από την συνεχή αποδοκιμασία....
Καλές δουλειές και καλές βόλτες!:wave2: :wave2: :wave2:
Να είσαι καλά! Φλέβες δεν κόψαμε εώς τώρα που όλα πήγαιναν σκατά. Κρίμα θα ήταν να χαραμίσουμε τα καλά που έρχονται :beer:

sotos 8
08/09/2010, 07:21
Csofos

208753

John Steed
08/09/2010, 07:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
Να είσαι καλά! Βλέβες δεν κόψαμε εώς τώρα που όλα πήγαιναν σκατά. Κρίμα θα ήταν να χαραμίσουμε τα καλά που έρχονται :beer:

Είσαι ωραίος! Πραγματικά με συγκίνησες με την εξομολόγησή σου!

Να βλέπεις πάντα τα καλά στη ζωή, και εκεί που πας να διαλέξεις ΕΣΥ με ποιούς θα κάνεις παρέα και για τους άλλους να μην νοιάζεσαι:wave2:

lspiros
08/09/2010, 08:01
κριμα,και ειχα αλλα ονειρα για μας:blush: :lol: :lol: :lol:

φαντασου να δουλευουμε project εσυ μοτερικα,εγω φανοποιια,ο sv9cvk ηλεκτρικα,και ο φραγκισκος aftermarket καλουδια.φυσικα απο πανω μας ο reinmeister και ο sapila racing να γρινιαζουν γιατι δεν ρυθμισαμε σωστα τις σταθμες των φλοτερ.ααα μην ξεχασω και τον dim chio που απλα θα μας σπαει τ @ρχειδι@:rotflmao:

θελεις να χασεις τετοια πανηγυρια?

DimChios
08/09/2010, 08:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
κριμα,και ειχα αλλα ονειρα για μας:blush: :lol: :lol: :lol:

φαντασου να δουλευουμε project εσυ μοτερικα,εγω φανοποιια,ο sv9cvk ηλεκτρικα,και ο φραγκισκος aftermarket καλουδια.φυσικα απο πανω μας ο reinmeister και ο sapila racing να γρινιαζουν γιατι δεν ρυθμισαμε σωστα τις σταθμες των φλοτερ.ααα μην ξεχασω και τον dim chio που απλα θα μας σπαει τ @ρχειδι@:rotflmao:

θελεις να χασεις τετοια πανηγυρια?

κοιτα ρε ενα ΜΠ@@στη που αγαπησαμε!

:mad:

:lol: :lol: :lol:

ggs
08/09/2010, 08:49
Ρε φίλε….
Μπορεί να μην σε ξέρω , αλλά σου εύχομαι τα καλυτέρα στο νέο σου ξεκίνημα…
Την υγεία σου να έχεις και όλα θα πάνε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ…
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ και να μας ….ποστάρεις …

Nostradamus
08/09/2010, 09:05
Sofo Καθε εμποδιο για καλο ειναι ρε φιλε... Μην σκας και πολυ για τον κοσμο εκει πανω.. Τους ξερεις και τους ξερω και καλη κουβεντα δεν ακους.. Ειναι οι λιγοι αυτοι αλλα κανουν πολυ "φασαρια" και ακουγονται περισσοτερο απο τους πολλους που δεν ασχολουνται με τετοια.. Καλη αρχη ευχομαι και μην μασας.. Οσο για τους δικους σου αν8ρωπους, αυτους που μενουν πισω, ξερεις οτι θα παιρνουν δυναμη με το να σε βλεπουν να εισαι εσυ καλα και vise versa που λενε οι φιλοι μας οι αγγλοι...
Τα καλυτερα σου ευχομαι...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Stabak
08/09/2010, 10:13
Αδερφε, μιας και ηλικιακα και συναισθηματικα σε νιώθω θα σου πω 2-3 πραγματακια να προσέχεις :

Δώσε μια μεγαλυτερη βάση στην σχέση σου και μην την θεωρησεις «σταθερη». Δεν ξερω τις εμπειριες σου με διαφορους λαούς αλλα γενικοτερα οι αΣτραλοι ειναι "ελευθεροι" ανθρωποι και δεν εχουν τους δεσμους εκεινους που εχουμε μεγαλωσει εμεις.... δεν ξερω αν με καταλαβαινεις.... αλλα προσπάθησε να δειχνεις οσο το δυνατο πιο «ανεξαρτητος»... χωρις να σημαινει αναισθητος.

Φορα το χαμογελό σου παντου, και οπλισου με υπομονη και σκεπτικισμο ως προς την υποδομη της χωρας, το οτι εισαι Ελληνας ή Λιβανεζος ή Σκοπιανος ή ή ή πολυ λιγη σημασια εχει εκτος και αν εισαι ανθρωπος της εκκλησιας :lol:

και ναι, παρε ενα enduroadventure οποτε στρωσεις και καρφι για Ayers Rock :beer: :beer:

Καλή τυχη ότι και να ναι και σκέψου πως ότι και να γινει, εχεις μια «καβάντζα» εδω.... οτι και να ναι, μια πιθανη επιστροφη με κατεβασμενη μουρη ειναι το λιγοτερο που μπορεις να παθεις... τριχες δηλαδη, μπροστα στα προβληματα της Ελλαδος που θα ρθουν ακομα... ρισκαρεις πολυ λιγα για να εχεις πιθανοτητες για αυτο που λεμε ευτυχια

Καλη τυχη :beer:

PanVas
08/09/2010, 10:33
Καλό ξεκίνημα.

Όλα καλά θα σου πάνε.
Με παγκόσμιο στην τσέπη, δεν έχεις να φοβηθείς καμία πρόκληση.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

ΜΟΖΑΡΤ
08/09/2010, 11:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Αδερφε, μιας και ηλικιακα και συναισθηματικα σε νιώθω θα σου πω 2-3 πραγματακια να προσέχεις :

Δώσε μια μεγαλυτερη βάση στην σχέση σου και μην την θεωρησεις «σταθερη». Δεν ξερω τις εμπειριες σου με διαφορους λαούς αλλα γενικοτερα οι αΣτραλοι ειναι "ελευθεροι" ανθρωποι και δεν εχουν τους δεσμους εκεινους που εχουμε μεγαλωσει εμεις.... δεν ξερω αν με καταλαβαινεις.... αλλα προσπάθησε να δειχνεις οσο το δυνατο πιο «ανεξαρτητος»... χωρις να σημαινει αναισθητος.

Φορα το χαμογελό σου παντου, και οπλισου με υπομονη και σκεπτικισμο ως προς την υποδομη της χωρας, το οτι εισαι Ελληνας ή Λιβανεζος ή Σκοπιανος ή ή ή πολυ λιγη σημασια εχει εκτος και αν εισαι ανθρωπος της εκκλησιας :lol:

και ναι, παρε ενα enduroadventure οποτε στρωσεις και καρφι για Ayers Rock :beer: :beer:

Καλή τυχη ότι και να ναι και σκέψου πως ότι και να γινει, εχεις μια «καβάντζα» εδω.... οτι και να ναι, μια πιθανη επιστροφη με κατεβασμενη μουρη ειναι το λιγοτερο που μπορεις να παθεις... τριχες δηλαδη, μπροστα στα προβληματα της Ελλαδος που θα ρθουν ακομα... ρισκαρεις πολυ λιγα για να εχεις πιθανοτητες για αυτο που λεμε ευτυχια

Καλη τυχη :beer:
+100000000000

TROOPER
08/09/2010, 16:45
Ενώ ....τροχάια ατυχήματα,υποβαθμισμένο αστικό περιβάλλον,εργασιακό άγχος χωρίς αντίστοιχη μισθολογική ανταπόκριση,"τέλοιο σύστημα υγείας",γραφειοκρατία και άλλοι 10^n λόγοι για να live your myth in Greece:rotflmao: :rotflmao:

Y.Γ. Εσυ ακόμα να πας στο Βόρειο πόλο?:p

πιεζεις την τυχη σου νεαρε !

:lol:

tzarot
08/09/2010, 16:59
Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις. Και γνώμη μου είναι να κοιτάξεις να φέρεις και τους γονείς σου σιγά σιγά οικογένεια σούπα μούπες και είσαι ΟΚ. Στη θέση σου ούτε για διακοπές φίλε μου δεν θα ξαναγύριζα...

Καλή τύχη δεν θα σου πώ γιατί δεν πιστεύω στην τύχη. Καλή συνέχεια θα σου πω και σίγουρα θα είναι πολύ μα πολύ καλύτερη απο εδώ. Αν μάλιστα είσαι καλός στην δουλειά σου και υπαύθυνος έλα να μου πεις σε 10 χρόνια που θα σαι...

csofos
15/09/2010, 16:39
Sas efharisto olous gia tis efhes sas paides. Molis prin 3 ores eftasa. Na eiste oloi kala. Prosexos se allo post, gia to pos einai i zoi edo. Pao gia ypno tora :P :beer:

DimChios
15/09/2010, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
Sas efharisto olous gia tis efhes sas paides. Molis prin 3 ores eftasa. Na eiste oloi kala. Prosexos se allo post, gia to pos einai i zoi edo. Pao gia ypno tora :P :beer:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

byron
15/09/2010, 16:58
:beer: :beer: :beer: :beer:

John Steed
15/09/2010, 17:00
Καλή αρχή! :beer: :beer: :beer:

Manalishi
15/09/2010, 18:16
Καλη σταδιοδρομία!!!Καλή αρχή!!!!!

Sapadak
15/09/2010, 18:20
Νιce one m8 :foster:

G/S
18/09/2010, 14:30
Καλή αρχή φίλε !!!! Περιμένουμε το νέο post να τα λέμε.:beer: :beer:

orcinious
19/09/2010, 00:55
molis to eida
kala koumanda sto down under :beer:

reinmeister
19/09/2010, 01:28
καλο ξεκινημα φιλε...:beer: :beer: :beer: :beer:

Shaolin Monk
19/09/2010, 02:04
Μακαρι να σου πανε ολα καλα... :beer:

ODYESE
19/09/2010, 08:30
Καλα να περνας και καλη αρχη φιλε !!

Spyrious
19/09/2010, 08:33
Καλή αρχή.Πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα εκεί.

Εχετλαίος
19/09/2010, 12:51
Γερά μωρέ!
Υγεία να έχεις!