View Full Version : 6 Χρονια Σαραφιδης.
pavlaras1
16/07/2005, 00:22
6 Χρονια Σαραφιδης.
Ακουστε μερικες καλες ατακες που εμειναν αξεχαστες.
Ημουν πωλητης και μαλιστα ακριβως στην εισοδο του καταστηματος που σημαινει και υποδοχη ταυτοχρονα.
Υποψιν οτι παντα με χαμογελο υποδεχομαι τους πελατες.
1.
- Μπαινει ενας κυριος και μου λεει "ψεκαστικα δωματιου" εχετε?
- Ρωταω τι ακριβως ειναι αυτη η συσκευει,τι κανει δηλαδη?
- Να ψεκαζει κρυο και ζεστη μεσα στο δωματιο για τον χειμωνα και το καλοκαιρι.
Συμπερασμα εννοουσε το "κλιμαστικο δωματιου".
2.
Βλεπω εναν κυριο μεγαλης ηλικιας ο οποιος κοιταζει την βιτρινα και κοιταζει και εμενα.
- Βλεπω οτι μπαινει μεσα και μου λεει "Θα μου τα παρεις απο τα πλαγια και απο πισω και τα υπολοιπα θα μου τα αφησεις" και μου μου δειχνει με κινησεις το κεφαλι του.
Δηλαδη ηθελε να παρω την κουρευτικη μηχανη που ειχαμε στην βιτρινα και να των κουρεψω.
- Τον λεω οτι δεν ημαστε κουρειο αλλα καταστημα που πουλαει της κουρευτικες μηχανες και αυτος τσατισμενος φευγει
- Και λεει "Να μην της εχετε στην βιτρινα και της βλεπει ο κοσμος και μπερδευεται. Να της βαζεται μεσα"
- Μαλιστα οτι πειτε.
3.
- Ειναι τωρα ενας αλλος πελατης ο οποιος γυρναει και μου λεει "ηλεκτρικες κιθαρες εχετε?
- Των λεω "οχι" και σωστα φευγει.
- Των βλεπω οτι ενω εχει βγει ηδη εξω με κοιταει και ξανα μπαινει μεσα και μου λεει "εχω μια κιθαρα μπορειτε να μου την κανετε ηλεκτρικη?"
- Δυστηχως οχι δεν ημαστε μουσικο καταστημα και φευγει απογοητευμενος.
4.
- Ερχεται μια κυρια μεγαλης ηλικιας και μου λεει "Κλωστες εχετε?"
- Της λεω "Οχι διοτι ημαστε καταστημα με ηλεκτρικα ειδη"
5.
- Μια αλλη γιαγια μπαινει μεσα και με ρωταει "κοκαλο για τα παπουτσια εχετε?"
- Την απανταω "οχι"
- Και μου λεει απλα ρωτησα διπλα στο παπουτσαδικο και μιας και δεν ειχανε ειπα να ρωτησω μπας και εχετε εσεις".
6.
Ερχεται ενας αλλος πελατης με καυμπουστικο ντυσιμο, μποτες με σπιρουνια και καπελο αντιστοιχο δερματινο γιλεκο και παντελονι κροκοδιλε.
- Μου λεει "θελω μια ηλεκτρικη σκουπα αλλα την καλυτερη απο ολες και μαλιστα για αυτο θελω να μιλησω με τον διευθυντη σου ή με τους μετοχους της εταιρειας".
- Αναρωτιεμαι και λεω τι σκουπα αραγε θελει ή για ποσα κομματια ενδιαφερετε?
- Μιλαει με τον υπευθυνω που ειναι στον τομεα με της σκουπες και του λεει "Θελω την καλυτερη σκουπα στον κοσμο που υπαρχει"
- Γυρναει ο Υπευθυνος και λεει την καλυτερη που εχουμε αυτην την στιγμη ειναι αυτο το μοντελο της Miele με ισχυει στα 2200Watt κτλ.
- Γυρναει και απανταει ο πελατης "αυτη ειναι για τα παιδακια εγω θελω να μου παραγγειλετε απο την Siemens μια σκουπα με ισχυει 60.000Watt τουλαχιστον".
- Τον απανταει με καλο τροπο οτι δεν υπαρχει
- Και λεει αυτος οτι "υπαρχει αλλα δεν θελετε να με εξυπηρετησετε"
- Αντε να προσπαθεις να τον εξηγησεις οτι για σπιτι δεν μπορει να φτιαχτει τετοια σκουπα γιατι δεν μπορει να την υποστηριξη το ηλεκτρικο κυκλωμα.Οτι δεν αντεχει και θα καιγετε η ασφαλεια και παει λεγοντας.
Τωρα υπαρχουν και αλλα πολλα αλλα τα αφηνω για μια αλλη φορα.
Ελπιζω να σας αρεσαν καποια απο αυτα.
Περιμενω την γνωμη σας και τα σχολια σας.
Καλη συνεχεια και να μην ξεχναμε παντα να γελαμε γιατι η ζωη θελει γελιο και μαλιστα πολυ.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πάντως το 3 είναι από ελληνική ταινία με το Βουτσά. Ισως έκανε την πλάκα του ο "πελάτης" !!
johnpagr
16/07/2005, 02:32
axaxaxaxaxaxaxaa
to 6 einai ola ta lefta leeemeeeee
axaxaxaxxaaa
60.000 watt einai gia na roufhksei apo thn gh to fegari se 5 deftera ....
axaxaxaxxaaxaxaxaxaxaaa
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
-- Τον λεω οτι δεν ημαστε κουρειο αλλα καταστημα που πουλαει της κουρευτικες μηχανες και αυτος τσατισμενος φευγει
- Και λεει "Να μην της εχετε στην βιτρινα και της βλεπει ο κοσμος και μπερδευεται. Να της βαζεται μεσα"
- Μαλιστα οτι πειτε.
ΘΕΕ ΜΟΥ TI ΛΑΚΑΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε παιδια σε τι κοσμο ζουμε,μα ποσο ηλιθιοι ανθρωποι υπαρχουν!
ΑΣΧΕΤΟ:
Αν δεν υπηρχαν χαζοι ανθρωποι,δεν θα υπηρχαν διαφημισεις!
adam_tsouk
16/07/2005, 10:50
Ααααχχχ, τι μου θύμισες......
Μια εποχή δο΄'υλευα στο κέντρο σηματων μιας εταιρείας security και έπερνα τηλέφωνα να ενημερώνω....
Θεέ μου τι άκουγα!!!!! :sick: :sick:
θέλω μία μηχανή που να κάνει τα πάντα έχετε;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αα δεν ηταν καλος ο πολιτης...
επρεπε να δεσει με σελοτεηπ 30 σκουπες των 2200W και να τοθ τις πουλησει.. 66000W θα του ηταν αρκετα πιστευω...
και αν δεν ειχατε τοσες σκουπες ας βαζατε κανενα aircondition κανενα θερμοσηφωνα καμια τηλεωραση κτλπ...
λαθος μεγαλο...
οσο για τις βιτρινες φαντασου μπερδεμα αν ο παπους πιγενε σε ηδη μπανιου... :yuck: :yuck: :yuck:
pavlaras1
16/07/2005, 20:34
Και αυτα που σας εγραψα ειναι τα ποιο εντονα και ιστορικα γεγονοτα απο την δουλεια που μου εμειναν.
Εχω και αλλα να σας πω αλλα λιγο πολυ θα τα εχετε ακουσει και εσεις.
Αυτο που ειδα μια μερα στο καταστημα του Virgin MegaStore στην Θεσσαλονικη και συγκεκριμενα αυτο που στεγαζεται μαζι με το σινεμα Village ειναι που μια χοντρη ειδε τα μηχανηματα με τα ακουστικα που ακους καποια CD που εχουν για να τα ακους.
Αυτη τα ειδε και επειδη ειδε να εχουν τα μηχανηματα 2 οθονες νομιζε οτι ειχαν διπλη λειτουργια.
Συγκεκριμενα την βλεπω να ανεβαινει επανω στο μηχανημα και να κουνιετε βλεπωντας της δυο κοκκινες οθονες με τα γραμματα και να λεει την φιλη της χαλασμενο ειναι.
Φωναζει και αυτη ενα παιδι που εργαζοτανε εκει και του λεει "Η Ζυγαρια σας ειναι χαλασμενη, να πειτε καποιον να ερθει να την φτιαξει".
Την απανταει ο πωλητης μισοχαμενα και της λεει αυτο κοπελια δεν ειναι ζυγαρια αλλα ειναι ενα απο τα jukeBox του καταστηματος.
Παιζουναι μονο μουσικη και γιαυτο εχουν και τα ακουστικα.
Απαναταει αυτη και λεει "Ειδα της δυο οθονες και νομιζα οτι μια απο της δυο οθονες δειχνει τα κιλα".
Υποσημειωση οτι οταν κατεβηκε το κυτος απο το CDCHANGER ειχε στραβωση την μεταλικη βαση γιατι η βαση περιειχε το μηχανημα και ουσιαστικα δεν ειχε σχεδιαστει για να ανεβενει κανεις επανω και ειδικα χοντρες.
Αυτα προς το παρον.
Καλη συνεχεια και προσοχη στης χοντρες.
Καποιες απο αυτες ειναι και πολυ χαζες.
pavlaras1
16/07/2005, 20:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
αα δεν ηταν καλος ο πολιτης...
επρεπε να δεσει με σελοτεηπ 30 σκουπες των 2200W και να τοθ τις πουλησει.. 66000W θα του ηταν αρκετα πιστευω...
και αν δεν ειχατε τοσες σκουπες ας βαζατε κανενα aircondition κανενα θερμοσηφωνα καμια τηλεωραση κτλπ...
λαθος μεγαλο...
οσο για τις βιτρινες φαντασου μπερδεμα αν ο παπους πιγενε σε ηδη μπανιου... :yuck: :yuck: :yuck:
Πραγματι ειμαι κακος πωλητης για τα αφεντικα μου και ειδικα για τον ενα απο τους τεσσερις.
Αν το μαθενε ο Σκρουτζ της εταιρειας μου, θα μου ελεγε να του πουλουσα με καθε τροπο οποιαδηποτε αλλη σκουπα και ας μην του εκανε την δουλεια που ηθελε αρκει να μην εφευγε με αδεια χερια ο πελατης.
Οσο για τον παππου θα ηθελα να τον δω πραγματι να πηγαινε σε ηδη μπανιου γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα ξεντυνοτανε για να κανει μπανιο ή να κανει τα χοντρα ή ακομη και τα ψιλα του.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι να πεις;
Εγώ ένα καλοκαίρι δούλευα σε ένα βιβλιοπωλείο. Μπουκάρει ένας παππούς μέσα και λεέι
-Γάλατα έχετε;;:confused: :confused: :confused:
..............
pavlaras1
19/07/2005, 00:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Τι να πεις;
Εγώ ένα καλοκαίρι δούλευα σε ένα βιβλιοπωλείο. Μπουκάρει ένας παππούς μέσα και λεέι
-Γάλατα έχετε;;:confused: :confused: :confused:
..............
Α! Καλο...
Μηπως πουλατε και κανα γιαουρτακι με την ευκαιρεια :)
χι χι χι χι.
Τι αλλο αραγε θα ακουσουμε και θα δουμε :D
:rotflmao:
LanosXR125
19/07/2005, 01:27
paidia ena pragma tha sas pw.
poli wraies oi istories alla ta teleutaia tessera xronia douleuw se kafeteria.:winka:
den mporeite na fantasteite istories:nono:
1
mia coca cola xoris anthrakiko
2
-ena fredo kai mia patates
-sygnomi ta goudys einai dipla
-a enta3i mia patates tote mono
kai a pola
dimitris74
19/07/2005, 08:21
καταστημα κινητης,
- εχω ενα σταθερο με παγιο της τελεστετ και θελω να το κανω κινητο με καρτα, γινεται?
- Ναι γεια σας, εχω μια καρτα ηχου στο PC μου και θα ηθελα να μου πειτε τι αλλο μπορω να συνδεσω επανω εκτος απο τα ηχεια και το μικροφωνο
- Ναι, πειτε μου λιγο το μοντελο
- Α δεν ξερω...
- Χμμμ ποσες υποδοχες εχει απο πισω η καρτα;
- Μισο λεπτο να μετρησω
- !?!?!?
- (αφου ερχεται μετα απο λιγο στο ακουστικο) 18!
.........
(μετρησε και τις τρυπουλες της GamePort που εχει πανω η καρτα....)
makis206
19/07/2005, 10:31
- Ειναι τωρα ενας αλλος πελατης ο οποιος γυρναει και μου λεει "ηλεκτρικες κιθαρες εχετε?
- Των λεω "οχι" και σωστα φευγει.
- Των βλεπω οτι ενω εχει βγει ηδη εξω με κοιταει και ξανα μπαινει μεσα και μου λεει "εχω μια κιθαρα μπορειτε να μου την κανετε ηλεκτρικη?"
- Δυστηχως οχι δεν ημαστε μουσικο καταστημα και φευγει απογοητευμενος.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-Έχετε απ'όλα τα ηλεκτρικά είδη;
-Μάλιστα κύριε. Απ'όλα τα ηλεκτρικά έχουμε!
-Ξέρετε, θα ήθελα ένα δώρο για την πεθερά μου....
-Πείτε μας τί ηλεκτρικό είδος θα θέλατε να της πάρετε κι εμείς το έχουμε !!!
-Ηλεκρική καρέκλα...
pavlaras1
19/07/2005, 13:55
Ευκαιρια τωρα να σας πω και ενα αλλο σκηνικο που ειχε γινει στην δουλεια πριν 3 χρονια με τους υπολογιστες.
Μας περνει τηλεφωνο ενας πελατης και μας λεει
"Ο υπολογιστης μου ειναι χαλασμενος".
Λεω απο μεσα μου "Κλασικα δεν εισαι ο πρωτος δεν εισαι και ο τελευταιος".
Τον ρωταω "Τι προβλημα παρουσιαζει ακριβως?"
και μου απαναταει "Δεν δουλευει η καφετιερα μου".
(Λεω τωρα αυτος ή με δουλευει ή πραγματι ειναι ενας απο αυτους που ασχολουνται με την τεχνολογια "High End" και εχει καμια συσκευη που πραγματι συνδεεται μεσω υπολογιστη οπως υπαρχουν και καποιες κουζινες και ψυγεια οπως και θερμοσυμφωνες που ελεχονται μεσα απο υπολογιστη.
Μπορει να τα εχετε ακουστα ως "Τα Εξυπνα σπιτια".)
Τον λεω "φερτε τον απο τον υπολογιστη να τον δουμε και αν μπορουμε να το φτιαξουμε".
Πραγματι τον φερνει και τον στηνει.
Ανοιγει το πορτακι απο το CD-ROM και βαζει ενα ποτιρι καφε και λεει "Να δες δεν το ζεσταινει".
Δεν προλαβαινω να τον εξηγησω και πεταγετε ο φιλος του και μου λεει "Εγω του τα ελεγα οτι δεν ζεσταινει τον καφε αλλα ειναι απλα για να στηριζετε το ποτηρι του καφε".
Ξαφνικα ολο το προσωπικο εξαφανιστηκε απο τον οροφο και το μονο που ακουγες ητανε απο μακρυα απο τους αλλους οροφους πανω και κατω κατι γελια.
Εγω ηθελα να γελασω και δεν μπορουσα ημουν ετοιμος να σκασω με αυτα που ακουγα και δεν μπορουσα να αντιδρασω.
:beer:
:wave2:
Παναγία μου... Και όμως είναι αληθινά!!! Τι μπούφοι υπάρχουν στον κόσμο... Έλεος!!!
Αληθινο περιστατικο απο τηλεφωνο:
-To pc μου δεν δουλευει
-Ο σκληρος δουλευει?
-δεν ξερω
-η οθονη αναβει?
-οχι
-Για κοιταχτε τα καλωδια
-ποια καλωδια
-Τα καλωδια που πανε στην οθονη
-που ειναι αυτα?
-απο πισω
-δεν μπορω να δω
-δεν φτανεται?
-οχι φτανω
-ε τοτε?
-δεν βλεπω
-γιατι,ειναι τοσο πισω?
-οχι οχι
-τοτε?
-δεν εχει φως
-τι δεν εχει φως?
-το δωματιο
-και γιατι δεν το αναβετε?
-δεν γινεται
-γιατι?
-εχει κοπει το ρευμα
-ΑΑΑΑ μαλιστα,ξερω τι προβλημα υπαρχει,συσκευαστε τον υπολογιστη οπως σας ηρθε και επιστρεψτε τον στο καταστημα αμεσως,αν σας αρνηθουν πειτε τους οτι θα τους κανετε μυνηση
-ειναι τοσο σοβαρο?
-ναι ειναι
-και τι να τους πω?
-ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ COMPUTER
O πωλητης απολυθηκε
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :bigcry: :lol:
pavlaras1
25/07/2005, 00:56
Μιας και διαβασα τα ανεκδοτα θυμηθηκα και ενα ακομη σκηνικο με εναν πελατη.
Ειναι ενας πελατης ο οποιος ερχεται στο μαγαζι και φωναζει και λεει "Επιτρεπεται καινουργιο DVD PLAYER να χαλαει τοσο γρηγορα? Τωρα το πηρα και χαλασε?"
Το DVD PLAYER υποψιν ηταν εταιρειας "με εκαψες" και συγκεκριμενα κοστιζε 50 ευρο.
Το ελεγχουμε και πραγματι δεν επαιζε.
Ρωταμε τον πελατη "πως χαλασε?".
Απανταει ο πελατης "Να επαιζε ενα δισκακι και μετα σταματησε να το παιζει".
Πωλητης "Εχετε την αποδειξη αγορας?"
Πελατης "ΝΑΙ, την εχω"
Πωλητης "Μα εδω η αποδειξη λεει οτι αυριο ληγει η εγγυηση, Πως λετε οτι τωρα το αγορασατε?"
Πελάτης "Λεω τωρα γιατι αγοραστηκε μεσα σε αυτον τον χρονο και εδωσα και 50 ευρο δεν ειναι και λιγα τα λεφτα που εδωσα, μην ξεχναμε οτι απο τοτε που το αγορασα μεχρι τωρα παιζει μονο αυτην την συγκεκριμενη ταινια."
Πωλητης "Τι εννοειτε μεχρι τωρα την συγκεκριμενη ταινια?"
Πελατης "Εχω ενα βιντεο κλαμπ και βαζω το DVD PLAYER απτην στιγμη που το αγορασα μεχρι εχθες που χαλασε να παιζει την ταινια "THE ROCK" με τον "Harison Ford"."
Συμπερασμα οτι αν υποθεσουμε οτι δουλευε τουλαχιστον 8 ωρες την ημερα αν οχι ολοκληρο το 24ωρο.
8 ωρες χ 363 μερες που ηταν που δουλεψε το μηχανημα.
Συνολο 2904 ωρες δουλεψε το Lazer και ο κινητηρας.
Οχι απλα εβγαλε τα λεφτα του αλλα επρεπε να ειχε χαλασει εδω και μηνες και τουλαχιστον 2 - 3 φορες.
Μιας και ολα τα υλικα στα πολυ φτηνα μηχανηματα ειναι κατωτερης διαλογης και εχουν μικροτερη διαρκεια ζωης.
Κλαιγοτανε και για τα 50 ευρο.
Εγω το πρωτο μου PIONEER DVD PLAYER το πληρωσα 250.000δρχ.
Το δευτερο μου SONY DVD PLAYER 300 ευρο.
Το τριτο και τελευταιο μου PHILIPS DVD PLAYER 200 ευρο.
Ημουν ευχαριστημενος που μου εβγαζαν μια ταινια 2ωρη ή 3ωρη την ημερα για εναν χρονο πριν χαλασουν.
Συμπληρωνα περιπου 1095 ωρες λειτουργιας.
Το μηχανημα του εννοειτε οτι επισκευαστηκε αφου ηταν ακομη μεσα στην εγγυηση.
Απλα το γεγονος αναφερθηκε για να δειτε πως τα λενε καποιοι ανθρωποι και ποση διαφορα εχει με την πραγματικοτητα.
:beer: :wave2:
voudarxos
30/07/2005, 10:04
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ.............
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.........ΕΝΑ ΧΟΥΦΤΑΛΟ......
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΣΩ????
ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???
ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΟΡΟΦΟ.......
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.......
ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΑΛΛΑ...........
ΤΑ ΣΑΛΑΜΙΑ ΤΑ ΚΑΣΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???????
100 ΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ????
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.........
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
pavlaras1
30/07/2005, 19:34
Τι μου θυμησες φιλαρακο μου.
Μπαινουνε διαφορει πελατες ξεχωριστα και σε διαφορετικες χρονικες στιγμες.
Με ρωτανε "Σε ποιον οροφο ειναι τα πλυντηρια?".
Τους απαντω "Στον τριτο οροφο".
Και μου λενε "Πανω ή Κατω?"
Και εγω τωρα σας ρωτω εσας να μου πειτε "Σε ποσα μαγαζια - καταστηματα με ηλεκτικα ειδη εχετε δει να εχει 3 οροφους κατω απο την γη εδω στην Ελλαδα και ειδικα στην Θεσσαλονικη?
Τωρα ενα αλλο σκηνικο που μου συνεβαινε συχνα.
Πελατης: "Που ειναι τα ψυγεια?"
Πωλητης: "Στον τριτο οροφο"
Πελατης: "Με τα ποδια ή με της σκαλες?"
Και τωρα σας ρωταω δυο πραγματα:
1.α) Αν πας με τα ποδια στον τριτο οροφο μηπως θα ανεβεις τεσσερις οροφους?
1.β) Αν πας με το ανελκυστηρα μηπως θα ανεβεις δυο οροφους αντι για τρεις?
2. Υπαρχει περιπτωση να πας σε καταστημα και να ανεβει το προσωπικο με το ασανσερ και να στελνει τους πελατες με τα ποδια?
η αλήθεια είναι οτι έχω μπερδευτεί! να γελάσω ή να κλάψω;; είναι τραγικό!!!
pavlaras1
30/07/2005, 22:45
η αλήθεια είναι οτι έχω μπερδευτεί! να γελάσω ή να κλάψω;; είναι τραγικό!!!
Εγω παντως μου φαινεται οτι θα κλαψω γελοντας. !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
Εγω παντως μου φαινεται οτι θα κλαψω γελοντας. !!!
Σωστοοοος!!!! Κάπως έτσι;; :bawl: :bawl: :bawl: :cry: :cry: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
pavlaras1
01/08/2005, 00:26
Σωστοοοος!!!! Κάπως έτσι;;
Επισης αγαπητε μου φιλε εχουμε και αλλη μια επιλογη να γελασουμε κλαιγοντας και αυτο ειναι καπως ετσι.
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :cry: :cry: :bawl: :bawl: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
Επισης αγαπητε μου φιλε εχουμε και αλλη μια επιλογη να γελασουμε κλαιγοντας και αυτο ειναι καπως ετσι.
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :cry: :cry: :bawl: :bawl: :bawl:
:rotflmao: :lol: :lol: :lol:
pelargos1
15/09/2005, 11:08
Στο γερμανο:
Θελω μια κασετα 8 μιλιγκραμ (αντι μιλιμιτρ)
Αυτο το ασυρματο ποσα ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ πιανει?
Κλασσικο:θελω ενα ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ με ΣΥΝΔΕΣΗ...
και πολλα αλλα.θα ψαξω βαθια στα απομειναρια του εγκεφαλου και θα επανελθω.
εργαζομαι σε εταιρεια ταχυμεταφορων ( courier) και η κλασικη ατακα των πελατων ειναι:
τηλ: ΝΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑΝ ΚΟΥΡΙΕΡ!
οποτε απανταει η τηλ/τρια (αφου το εχει ακουσει 999 φορες απο το πρωι και δεν μπορει αλλο)
ΜΑΛΙΣΤΑ, ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟ Η ΞΑΝΘΟ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ?
Γύφτος σε ανταλακτικατζίδικο.
-Θέλω ένα φτερό για το αμάξι μου.
-Μάλιστα. Πιο αμάξι έχετε?
- Το τουότα !
-Χμ ναι, πιο ΤΟΥΟΤΑ?
- Το πράσινο!!!!!!!!:p
-Να το δω καλύτερα, μπας και καταλάβω, τον τύπο του αυτοκινήτου?
Βγαίνω έξω και τι βλέπω?:eyepop:
ΕΝΑ DATSUN ΜΠΛΕ!!!!!!!
1995 Αιγάλεω
pavlaras1
06/09/2006, 21:41
MediaMarkt Θεσσαλονικης 2006.
- Μπαινει πελατης μεσα στο καταστημα και λεει που ειναι η καφετερια σας?
- Δεν εχουμε κυριε καφετερια.
- Τοτε το εστιατοριο σας?
- Δεν εχουμε εστιατοριο?
- Καλα τοτε που θα βρω τα ειδη μαναβικης?
- Απεναντι στα Carrefour.
- Μα καλα τι Γερμανικη εταιρεια ειστε οταν δεν εχετε τουλαχιστον μια καφετερια ή ενα εστιατοριο?
Συμπερασμα νομιζουν οτι η MediaMarkt ειναι εμπορικο κεντρο και οχι αλυσιδα καταστηματων ηλεκτρικων ειδων.
Αντε να βάλω και εγω ένα :
Τηλεφωνικό κέντρο 10400
- 10400 παρακαλώ
-Ναι έχω πρόβλημα
-Παρακαλώ τι πρόβλημα έχετε;
-το αμάξι 'εχει σβύσει και δεν παίρνει μπρος
-είστε μέλος;
-ναι αριθμός μου είναι......
- Εντάξει και που είστε;
-Στη Φυλής
-Πού παρακαλώ;
-Και τη σε νίαζει εσένα;
-εεεεεεεεε; Παρακαλώ
-Γ@@@μο την Αθήνα σου γ@@@μο
-εεεεεεεεεε;
-Στην κολώνα με το φώς είμαι Γ@@@@ΜΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!
-Ορίστε; σε ποία κολώνα ...ΝΑΙ...ΝΑΙ;;;
Μου το εκλεισε και εμεινα :look: :look:
Αντε να καταλάβεις μετα γιατί ο άνθρωπος την επόμενη μέρα μας έκανε και παράπονα!!!
Leipsippos
07/09/2006, 09:49
Σε καταστημα με μηχανες στην Μιχαλακοπουλου.
Μπαινει ο τυπος, ανετος, καμια 45 χρονως , κοιτάει τον πωλητη και λέει:
-Καλοκαιρινα εχετε;
Τεζα ο πωλητης.
-Τι καλοκαιρινα; μηχανακια;
-Γαντια φυσικα, κανει ο τυπος.
-Οχι κυριε εδω πουλαμε μηχανες απ οτι βλεπετε, για ολες τις εποχες!
Στο ΚΕΠ Κηφισιας.
Χτυπαει το τηλεφωνο.
-ΚΕΠ Κηφησιας Παρακαλω.
-Ναι γεια σας , Κεντρο Εξυπηρετησης Πολιτων; -
-Ναι, πειτε μου.
-Θα ηθελα καποιον να κρατησει τον παππου για 3 ωρες το απογευμα γιατι εχω να παω σε μια δουλεια.
-(Σιγη) Δεν κανουμε τετοιοες εξυπηρετησεις κυρια μου.
- Και τι διαολο εξυπηρετηση πολιτων ειστε; και το κλεινει.
Επισης αλλη μια φορα σε αναλογη φαση ειχε παρει μια και ζηταγε ατομο να παει να ψωνισει γιατι αυτη ειχε να κρατησει τα παιδια, να της φτιαξουν την βρυση γιατι εσταζε, να κανουν παρατηρηση στο γειτονα που παρκαρει και τον κλεινει και αλλα τετοια τραγικα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Leipsippos
Σε καταστημα με μηχανες στην Μιχαλακοπουλου.
Μπαινει ο τυπος, ανετος, καμια 45 χρονως , κοιτάει τον πωλητη και λέει:
-Καλοκαιρινα εχετε;
Τεζα ο πωλητης.
-Τι καλοκαιρινα; μηχανακια;
-Γαντια φυσικα, κανει ο τυπος.
-Οχι κυριε εδω πουλαμε μηχανες απ οτι βλεπετε, για ολες τις εποχες!
Στο ΚΕΠ Κηφισιας.
Χτυπαει το τηλεφωνο.
-ΚΕΠ Κηφησιας Παρακαλω.
-Ναι γεια σας , Κεντρο Εξυπηρετησης Πολιτων; -
-Ναι, πειτε μου.
-Θα ηθελα καποιον να κρατησει τον παππου για 3 ωρες το απογευμα γιατι εχω να παω σε μια δουλεια.
-(Σιγη) Δεν κανουμε τετοιοες εξυπηρετησεις κυρια μου.
- Και τι διαολο εξυπηρετηση πολιτων ειστε; και το κλεινει.
Επισης αλλη μια φορα σε αναλογη φαση ειχε παρει μια και ζηταγε ατομο να παει να ψωνισει γιατι αυτη ειχε να κρατησει τα παιδια, να της φτιαξουν την βρυση γιατι εσταζε, να κανουν παρατηρηση στο γειτονα που παρκαρει και τον κλεινει και αλλα τετοια τραγικα.
αχαχαχΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧαχαχαχαχΑΧΑχαχΑΧαχΑΧαΧαΧαΧΑχΑχΑΧΑΧ αΧαχαΑχ
αυτά είναι!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: