Σύνδεση

View Full Version : Exw Ena Themataki Me Th Hornet 600 F8 Poy Molis Agorasa

nionios1986
08/09/2010, 00:45
EIMAI KATOXOS TOY HORNET F8 600 K THELW NA RWTHSW AN EINAI LOGIKO NA MOY EXEI DIAFORETIKO KLEIDI GIA TO REZERBOUAR, APO TO KLEIDI POY BAZW MPROS TH MHXANH.
DLD EN OLIGHS EXEI DIAFORETIKES KLEIDARIES KAI EGW EIMAI ANAGASMENOS NA FERW PANTA MAZI MOY 2 KLEIDIA!!!

McTalas
08/09/2010, 00:46
οχι δεν μου φαινεται λογικο...

Panopticon7
08/09/2010, 00:57
Οχι βεβαια... δεν ειναι λογικο, την αγορασες απο ιδιωτη ?

nionios1986
08/09/2010, 01:10
TH PHRA KAINOYRIA , KOYTA PWS TO LENE.
EXW POLLES YPOPSIES ALLA O ANTIPROSOPOS ME KATHISYXASE KAI O MASTORAS MOY DEN GNWRIZEI!!!

Band(age)it
08/09/2010, 01:13
Μηπως τα δυο κλειδια που εχεις ειναι διαφορετικου χρωματος?Σιγουρα δε δουλευει ενα και για τις 2 κλειδαριες?

nionios1986
08/09/2010, 01:13
SKEPTOMAI MHPWS NA PARW THL STA KENTRIKA ALLA FOVAMAI MH ME GEIWSOYN , TI NA TOYS PW? PERIMENW ME AGWNIA TOYS PROBLHMATISMOYS SAS.

nionios1986
08/09/2010, 01:17
LOIPON AKOU FILE/// EXW 2 KLEIDIA GIA NA TH BAZW MPROS KAI NA ANOIGW TH SELA KAI 2 AKOMH GIA NA ANOIGW TO NTEPOZITO KAI NA FOULARW. DLD EXW 2 DIAFORETIKES KLEIDARIES ME PAREMFERH KLEDIA ALLA OXI OMOIA

Panopticon7
08/09/2010, 01:51
PERIERGA PRAGMATA RE SI... PSAKSTO TO THEMA DEN EINAI LOGIKO AYTO

p@nos
08/09/2010, 02:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από nionios1986
TH PHRA KAINOYRIA , KOYTA PWS TO LENE.
EXW POLLES YPOPSIES ALLA O ANTIPROSOPOS ME KATHISYXASE KAI O MASTORAS MOY DEN GNWRIZEI!!!

αμα την πηρες καινουρια...και παει να σε γειωσει...κανε τα ολα ταναπου...

αμα την πηρες μεταχειρω...ζητα εξηγησεις

-Stallion-
08/09/2010, 08:41
Αδερφε κατι παιζει. Εγω εχω δυο κλειδια που ταιριαζουν και τα δυο και στη μιζα και στο τεποζιτο και στη σελα. Αν θελεις στειλε μου με πμ απο που την πηρες και ποτε.

Panopticon7
08/09/2010, 08:43
SKEPTOMAI MHPWS NA PARW THL STA KENTRIKA ALLA FOVAMAI MH ME GEIWSOYN , TI NA TOYS PW? PERIMENW ME AGWNIA TOYS PROBLHMATISMOYS SAS.

TI NA SE GEIWSOYN RE FILE PLLLAKA ME KANEIS
TOYS EDWSES TA WRAIA SOY LEFTAKIA EXEIS DIKAIWMA NA KSEREIS GIATI DEN EINAI OLA STHN PENA

sapila racing
08/09/2010, 08:59
EIMAI KATOXOS TOY HORNET F8 600 K THELW NA RWTHSW AN EINAI LOGIKO NA MOY EXEI DIAFORETIKO KLEIDI GIA TO REZERBOUAR, APO TO KLEIDI POY BAZW MPROS TH MHXANH.
DLD EN OLIGHS EXEI DIAFORETIKES KLEIDARIES KAI EGW EIMAI ANAGASMENOS NA FERW PANTA MAZI MOY 2 KLEIDIA!!!

Μαλλον εχουν αλλάξει τεπόζιτο για κάποιον λόγο. Θα πρέπει να άπαιτήσεις να στο φτιάξουν.

vaska
08/09/2010, 09:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Μαλλον εχουν αλλάξει τεπόζιτο για κάποιον λόγο. Θα πρέπει να άπαιτήσεις να στο φτιάξουν.

Αν άλλαξαν ντεπόζιτο γιατί να μην βάλουν και την παλιά τάπα (που είναι και ξεχωριστός κωδικός) στο νέο ντεπόζιτο????

Κάτι άλλο είναι και σίγουρα θέλει ψάξιμο. Πάει ο φίλος απλά σε άλλο μαγαζί και ρωτάει για το ίδιο μοντέλο. Επάνω στην κουβέντα ρωτάει και για το κλειδί. Στο δικό μου GS έχει ένα κλειδί για όλες τις κλειδαριές.

:wave2: :wave2:

sapila racing
08/09/2010, 09:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Αν άλλαξαν ντεπόζιτο γιατί να μην βάλουν και την παλιά τάπα (που είναι και ξεχωριστός κωδικός) στο νέο ντεπόζιτο????

Κάτι άλλο είναι και σίγουρα θέλει ψάξιμο. Πάει ο φίλος απλά σε άλλο μαγαζί και ρωτάει για το ίδιο μοντέλο. Επάνω στην κουβέντα ρωτάει και για το κλειδί. Στο δικό μου GS έχει ένα κλειδί για όλες τις κλειδαριές.

:wave2: :wave2:

Κατι περίεργο έχει παιχτεί, το σίγουρο είναι οτι η τάπα δεν είναι η δικιά του, και πιθανολογώ οτι αλλάξανε το τεπόζιτο λόγω χτυπήματος στην μεταφορά και δεν αλλάξανε την τάπα.

Δεν χρειάζεται να ρωτήσει τίποτα, σε όλα τα Ηonda η τάπα ανοίγει με το κλειδί του διακόπτη εδώ και δεκαετίες.
Να πάει στο μαγαζί που το πήρε και να απαιτήσει να του το φτιάξουν. Ενας κλειδαράς φτιάχνει την τάπα να ανοίγει με το κλειδί του διακόπτη σε 5 λεπτά.

iosif
08/09/2010, 09:50
εννοειται οτι θελει ψαξιμο και ξεχεσιμο. αν δεν εχει αλλαξει η ταπα αλλα η κλειδαρια? με ενα κλειδι ανοιγει ταπα, κινητηρας και σελα

webassasin
09/09/2010, 20:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
εννοειται οτι θελει ψαξιμο και ξεχεσιμο. αν δεν εχει αλλαξει η ταπα αλλα η κλειδαρια? με ενα κλειδι ανοιγει ταπα, κινητηρας και σελα
Εχω κ εγω το ιδιο θεμα,επειδη ειναι παλια η μηχανη κ εχει αλαχτει η κλειδαρια.
Μπορει καποιος κλειδαρας να την μονταρει να ανοιγουν και τα 3 με ιδιο κλειδι?
Σορρυ για το ακυρο στο ποστ του φιλου.

EVI
09/09/2010, 20:31
το πηρε καινουργιο λεει .... ????? οχι δεν ειναι σωστο αυτο ολα με το ιδιο κλειδι ανοιγουν

mikros boudas
09/09/2010, 20:44
επρεπε να ανοιγουν ολα με τουλαχιστον 2 κλειδια

dmf
09/09/2010, 20:51
εχω το f7 και με το ιδιο κλειδι αναβει η μηχανη, ανοιγει το ντεποζιτο, και η σελα.

Όταν ηταν να αγορασω τη μηχανη που λες ειχα δει ενα μεταχειρισμενο οπου το ντεποζιτο ειχε αλλο κλειδι. Τον ρωτησα γιατι και μου ειπε οτι του ειχαν παραβιασει την κλειδαρια της ταπας και την αλλαξε λεει σε κλειδαρα.

nionios1986
10/09/2010, 01:20
LOIPON PAIDES, EYXARISTW GIA TO ENDIAFERON.

SHMERA TH PHGA STON EKSOYSIODOTHMENO SYNERGATH THS HONDA STO VOLO, TO KARAGIANNH (YSTERA APO THL STA KENTRIKA ,ATHINA) KAI TO EIDE KAI THA EPIKOINWNHSEI ME TA KENTRIKA AYRIO MOY EIPE.

EPISHS, GIA KAPOIES SKOYRIES STH MHXANH MOY EIPE OTI EPEIDH EINAI MONTELO 2008 PITHANON NA THN EIXAN EKSO KAI NA BRAXHKE(TI LE RE)

EN TW METAKSY EIDE TO FILTRO ELAIOY POU MOY EBALE O ALLOS O MASTORAS(STA 1000KM) (EBALE CHAMPION) KAI MOY EIPE OTI EPREPE NA EIXA BALEI TO FILTRO THS HONDA(FTOU!!) KAI MOY EIPE AN PATHEI KATI MIA STO EKATOMYR ,H HONDA THA ME STEILEI STH CHAMPION KAI DEN THA ME KALYPSEI (ALLA SIGA MH PATHEI TPT Eee?)

nionios1986
10/09/2010, 01:41
OTAN TH PAREIGEILA HKSERA OTI HTAN MONTELO 2ETIAS HDH KAI SKEPTHKA OTI 2 XRONIA AKINHTH MHPWS EINAI KSERA TA ELASTIKA ,
EPOMENWS ZHTHSA NA TOPOTHETHTHOYN KANOYRGIA ELASTIKA(MICHELEN PILOT SPORT. AYTA ZHTHSA) ME AFAIRESH TWN YPARXONTWN KAI +150 EYRW.
TELIKA MOY EBALE MICHELEN PILOT POWER (META TO PROSEKSA, ALLA MOY EIPE KAPOIOS OTI EINAI PIO KALA/DEN KSERW AN EINAI ALHTHEIA)

APLA TWRA MOY MPAINOYN YPOPSIES MHPWS FOROYSE AYTA TA LASTIXA EKS ARXHS KAI O ANTIPROSWPOS MOY EIPE PAPATZES YOU KNOW,/(MPOREI KAPOIOS NA MOY PEI ME TI LASTIXA TH DINEI TH HORNET APTO ERGOSTASIO, DLD APO MAMA????? PLS!

Panopticon7
10/09/2010, 01:57
Το F8 φορουσε bridgestone απο την μανα του.

Δεν χρειαζοταν να αλλαξεις ελαστικα παντως, ας τα εβλεπες αν ειναι ξερα κ μετα ας τα αλλαζες, ετσι κ αλλιως τα πληρωσες.

dond4le
10/09/2010, 02:13
http://www.honda-motorcycles.gr/inner2.cfm?menu_id=2&moto_id=6&model_id=130&action=advs&model_year=2008

Η bt012 η Pilot power οποτε νομιζω σε κοροιδευουν!

Οσο για το τεποζιτο............. ριξε καμια ματια μπας και βρεις και τιποτα αλλο παραξενο.

Κατι βρομαει εδω.

dmf
16/09/2010, 17:52
πο ρε φιλε αγορασες καινουρια μηχανη με σκουρια; :uplate:
Αφου και η δικια μου που ειναι 07 και ειναι δευτερο χερι, μονο λιγο στις 2 βιδες στις μανετες εχει, που στην τελικη τις αλλαζεις.

Τουλαχιστον την πηρες σε καλη τιμη ή οχι;
μοντελο 08 με abs βρισκεις κουτα με 7400?
χωρις abs παλι 08 το βρισκεις 6900?.

Panopticon7
16/09/2010, 17:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
πο ρε φιλε αγορασες καινουρια μηχανη με σκουρια; :uplate:
Αφου και η δικια μου που ειναι 07 και ειναι δευτερο χερι, μονο λιγο στις 2 βιδες στις μανετες εχει, που στην τελικη τις αλλαζεις.

Κ αυτος για την σκουρια που εχεις εσυ λεει. Δεν πιανει πουθενα αλλου σκουρια

dmf
16/09/2010, 18:18
εχω δει πολλα με σκουρια στο λαιμο. Εκει που συνδεεται με το usd.
Επισης εχω δει μερικα με σκουρια σε μερη του κινητηρα.
Το να πιασει σκουρια μια βιδα απο την μανετα του φρενου, δεν το λες σκουρια..

Panopticon7
16/09/2010, 18:20
Αφου ο λαιμος δεν ειναι απο σιδερο πως ειναι δυνατον να σκουριασε :confused:

dmf
16/09/2010, 18:47
αυτο αναρωτηθηκα κι εγω, αλλα οι βιδες ειναι απο ατσαλι. Και φαινεται ειχαν σκουριασει αυτες, και εσταξε η σκουρια και τα ειχε κανει ολα μ0Υνι

sniper
16/09/2010, 18:55
Σορρυ κιόλας αλλά πάτε κι αγοράζετε σαν τα ζώα.....

Πάτε και δίνετε τα λεφτά σας κι αντι να κοιτάτε τι αγοράζετε, την καβαλάτε και φεύγετε και μετά ψάχνεστε....

Φίλε, αγόρασες "καινουργια" μηχανή από κάποιον που δεν είναι εξουσιοδοτημένος, σου έκανε σερβις "1000χλμ", σου έβαλε φίλτρο ό,τι νά ναι (λες και στο Ηornet δεν φαίνεται να το δεις) και σου δώσαμε και 5-6 κλειδιά να κάνεις την δουλεια σου.....

Ό,τι νά 'ναι....

Panopticon7
16/09/2010, 18:59
Σωστο αλλα...

Πρωτα πληρωνεις κ υστερα σου φερνει την μηχανη, κ αντε την ειδες με σκουριες... τι του λες, φερε αλλη ?

sniper
16/09/2010, 19:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Σωστο αλλα...

Πρωτα πληρωνεις κ υστερα σου φερνει την μηχανη, κ αντε την ειδες με σκουριες... τι του λες, φερε αλλη ?

Από πότε;

Πρώτα δίνεις μια προκαταβολή και μετά στην φέρνει και μετά πληρώνεις....

Αμα πληρώνεις πριν πάρεις σε λένε μαλάκα στο χωριό μου...

Panopticon7
16/09/2010, 19:09
Κ αν εδωσες προκαταβολη 300 ευρω πχ, τι θα κανεις, θα ακυρωσεις την αγορα για μια σκουριασμενη βιδα ?

sniper
16/09/2010, 19:24
Κ αν εδωσες προκαταβολη 300 ευρω πχ, τι θα κανεις, θα ακυρωσεις την αγορα για μια σκουριασμενη βιδα ?

Όχι, θα τον βάλεις να στην αλλάξει... εκείνος την έχει προπληρώσει την μηχανή... :winka:

Panopticon7
16/09/2010, 19:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όχι, θα τον βάλεις να στην αλλάξει... εκείνος την έχει προπληρώσει την μηχανή... :winka:

Ενδιαφερον...

Αλλα κ παλι δεν θα ρισκαρα τα 300 ευρωπουλα.
Αυτος εξαλλου εχει καταστημα, θα βρει να την πουλησει, αν κρατησει τα 300... Μπορει κ να τον συμφερει.

sniper
16/09/2010, 19:42
Ενδιαφερον...

Αλλα κ παλι δεν θα ρισκαρα τα 300 ευρωπουλα.
Αυτος εξαλλου εχει καταστημα, θα βρει να την πουλησει, αν κρατησει τα 300... Μπορει κ να τον συμφερει.

Δεν ρισκάρεις τα 300 αλλά την προπληρώνεις;

Ό,τι να 'ναι λεμε....

nionios1986
01/10/2010, 00:59
KATARXHN TO THEMA ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ/ ΠΡΩΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ!!
ΕΙΧΕ 2 ΕΙΔΩΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΛΗΣΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΟ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΘΗΝΑ , ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΩΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ (ΚΑΡΑΓΙΑΝΗΣ ΒΟΛΟΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΙΠΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΙΜΜΟΜΠΙΛΑΣΕΡ ΕΙΠΕ

-ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΝΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ) ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑ ΞΥ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ
Α Κ Ο ΜΗ ΤΟ ΜΑΝΙΟΥΑΛ ΧΡΗΣΤΗ ΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ?? ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΑΔΕΙΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??

Band(age)it
01/10/2010, 09:23
Υπομονη...