View Full Version : Μηχανή ....κυβικών 50 ;
Μια και ο junior τελειώνει σιγά σιγά τα θεωρητικά μαθήματα για τα σήματα και η πρακτική του συνεχίζεται ....
και μια και με βλέπω σύντομα να συντηρώ κι άλλο δίκυκλο ....
και αφήνοντας στην άκρη (προσωρινά) σκούτερ και παπιά, τι επιλογές υπάρχουν σήμερα στην αγορά για κλασικό 50άρι ;
Υπάρχουν απόγονοι των rd50 και ss50 ;
Για πέστε
(Γιατί εκεί που είστε ήμουνα και εδώ που είμαι θα ρθείτε, όταν κάνετε παιδιά ) :wave2: :wave2:
mikros boudas
08/09/2010, 18:09
μονο για 50αρι κοιτας??
αν θα εχει διπλωμα α1,καλη λυση ειναι το νιντζα 250.
αν εχει το πολυ μικρο διπλωμα,υπαρχουν κατι ιταλο/κινεζικα 50αρια εντουροφαση και ςς φαση...αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζουν τα λεφτα τους...παντα θα υπαρχουν μεταχειρα 50αρια ομως:beer:
aprilia rs 50
derbi gpr 50
:wave2: :wave2: :wave2:
παρε και φωτο:
aprilia
208813
Που ήταν αυτά τα 2 απο πάνω ρε γμτ όταν εγώ ήμουν 17 χρονών;;;;;;:eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Που ήταν αυτά τα 2 απο πάνω ρε γμτ όταν εγώ ήμουν 17 χρονών;;;;;;:eyepop: και ποτε ησουν 17 χρονων παλικαρι? το απριλια εχει πολλα χρονια στην αγορα (οχι βεβαια με την τωρινη εμφανιση)
πααντως οταν ημουν εγω 17 χρονων(το 1993) ειχαμε καλα διχρονα 50αρια!! γραφε: AR, NS, MBX, RD, RG..... υπηρχε μεγαλη ποικιλια!!!! ωραια χρονια!!
Νάστε καλά, αυτά βρήκα κι εγώ όταν άρχισα το ψάξιμο, συν βέβαια τις enduro και supermoto αντίστοιχες εκδόσεις - μόνο που το κόστος ανεβαίνει ...
@ Mikros boudas : Ναι, για την ακρίβεια μέχρι 49cc :) :) . Αρχές του νέου χρόνου κλείνει τα 16, όταν με το καλό βγάλει δίπλωμα Α1 ή Α, το 50άρι θα το πάρει η αδελφή του, που ακολουθεί.
Με βλέπω να ψάχνω για παλιό στρήτ ή κάτι σαν :
208823
imitrelos
08/09/2010, 21:10
εγώ εδω έμαθα τρομερό σχολείο :D
http://www.bikepics.com/cagiva/supercity50/97/pics.asp
mikros boudas
08/09/2010, 21:27
παντως απο το απριλια που εχω μια μικρη εμπειρια(το ειχε φιλος πριν μερικα χρονια),καποιο σοβαρο παραπονο δεν υπηρχε παρολο που τραβηξε αρκετη ταλαιπωρια(περιεργια για βελτιωση,διπλοτρικαβαλα και ατσουμπαλιες,της ηλικιας βλεπεις:) )+πως πουλιεται ευκολα.:beer: :beer:
Αν ψήνεται για choper style δες και κανα honda jazz η magna που είχα και εγώ στα 16..καλό μηχανάκι κινητήρας κλασσικός honda παπιού με συμπλέκτη και 4ρι σασμάν και απο φτιάξιμο παίρνει ότι τραβάει η ψυχή του :-) Διαχρονικό και πιστεύω πια να το βρίσκεις φθηνά.
Μπα, για τσοπεροειδές δεν τον κόβω - είναι και 1,80, έχει και τα κιλάκια του, θα χάνεται το μηχανάκι...
Συνεχίζω το ψάξιμο, και σε μεταχειρισμένα
.
.
.
.
.
αν και βλέπω μάλλον να καταλήγει σε ορνιθοειδές :lol: :lol:
Βαγγέλη, πάρε κάτι "ανθρώπινο" γιατί τον κόβω τον Σωκράτη για γκομενάκια, οπότε θα ανεβάζει και πίσω κανένα πιπινάκι (μην σου πω και δύο..) και θα βογκάει το μηχανάκι (και θα βογκάς και εσύ όταν πληρώνεις αλλαγές συμπλέκτη..) !! :winka: