PDA

View Full Version : r6 1999 προβλημα????

MAKIS-RR
10/09/2010, 12:56
Γεια σας παιδια εχει ενα φιλαρακι μου ενα r6 του '99 και κατι δεν παει καλα.Τις τελευταιες μερες του μπουκωνε και χαμηλα και ψηλα και προχθεσ εκει που οδηγουσε αναβοσβησαν κοντερ,φωτα,οτι λαμπακι εχει τεσπα η μηχανη και αρχισε να σκαει πολυ δυνατα και να πεταει φλογες.Εχει κανεις καμια ιδεα?βγαζαν κανενα προβλημα στα ηλεκτρικα???

FZR1000
10/09/2010, 14:38
Για αρχη δες τα βασικα.

1) Μηπως οι επαφες της μπαταριας εχουν ξεβιδωθει

2) Μηπως με το ματι δεις καποιο καμμενο καλωδιο

3) Τσεκαρε τα καλωδια που πανε στον ανωρθωτη, μαλλον απο εκει ειναι το πρόβλημα

MAKIS-RR
18/09/2010, 20:07
οκ ευχαριστω τελικα πηνιο ηταν

rantanplan
18/09/2010, 20:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAKIS-RR
αρχισε να σκαει πολυ δυνατα και να πεταει φλογες.

καλα ολα τα αλλα και παλι καλα που το εφτιαξε......
αλλα πες μου πως γινετε να το οδηγαει, να του συμβαινουν ολα αυτα και να βλεπει και τις φλογες?????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

MAKIS-RR
21/09/2010, 19:17
ακουγε τα μμπαμ μπουμ.τις φλογες του τισ ειπαν αλλοι προφανως.ασε που οταν ενα μηχανακι (και ειδικα καρμπιρατερ) σκαει κατα 90 τοις 100 πεταει φλογες.οσο για τα υπολοιπα εχεις δικιο.κ εγω αν εβλεπα κατι τετοιο εξωγηινο στο δικο μου μονο τις φλογες δεν θα εβλεπα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

YAMYAM
24/09/2010, 01:08
To συγκεκρυμενο μοντελο δεν εχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα να εξερεσεις οτι εκει που δουλευει μια χαρα χωρις να το ζορισεις ιδιαιτερα ραγιζει συνηθως ο τριτος κυλινδρος και πας για μοτερ.
αν προσεξεις σε διαφορες αγγελιες πουλιουνατι αρκετα r6 χωρις μοτερ.:confused: :p