PDA

View Full Version : Ερημάχθην!

yes-u
10/09/2010, 16:13
Και μετά κλαίγεστε για το ακριβό πετρέλαιο! άμα είσαι μπρούκλης το αμολάς στην άσφαλτο για δεκάδες μέτρα!
Σήμερα το πρωί λοιπόν, πηγαίνοντας χαλαρός στη δουλειά. σε ένα κατηφορικό κομμάτι επαρχιακού χάνω τον μπροστά τροχό και βρίσκομαι με τα μούτρα στο παρκέ. Άβολη στάση, δε λέω, κάνω κανά-δυό σβούρες μέχρι να αποφασίσω να σταθεροποιηθώ ανάσκελα και να διαλογιστώ τι έφταιξε. Μετά, άρχισα να σκέφτομαι πού πάω, ως άνθρωπος, αλλά πολύ περισσότερο ως μηχανόβιος που σέρνεται ακόμη στο αντίθετο. Όσο για τη μηχανή, ήξερα ότι θα με περιμένει υπομονετικά, αφού έφυγε βιαστική μπροστά. Μέχρι να σηκωθώ, να και ένα σκούτερ να κάνει στο ίδιο σημείο ένα μεγαλόπρεπο μλοζόν (να'ταν η ζήλεια ψώρα...). Τα κουτιά δεν έχασαν καιρό κι ένα Wrangler κάνει κάτι ζεϊμπεκιές μέχρι να πάει και αυτός στις μπάρες στο αντίθετο. Διερχόμενοι ειδοποιούν ασθενοφόρο και αστυνομία και κάνουν σινιάλο στους άλλους οδηγούς να κόψουν. Ο αλλοδαπός σκουτεράκιας, μόλις άκουσε για αστυνομία, αναφώνησε ¨ευτυχώς που δεν πάθαμε και τίποτα¨ μαζεύει τα κομμάτια του και γίνεται καπνός! Η αστυνομία όσο γρήγορα ήρθε, άλλο τόσο γρήγορα έφυγε, χωρίς να αφήσει κάποιον από τους τρεις να ειδοποιεί τους διερχομένους μέχρι να ρίξουν κάτι στην άσφαλτο.
Αποτέλεσμα: ευτυχώς μόνο εξωτερικά τραύματα (γόνατο, χέρια) μετά από επίσκεψη στο Φλέμινγκ. Η μηχανή τα χάλια της, βρήκα όμως προτζεκτάκι για τις επόμενες μέρες :bawl: :bawl: :bawl:
Σύντομα και φωτό

sapila racing
10/09/2010, 16:27
Περαστικά και ελπίζω σε ολες τις στραβες της ζωής να εχεις πάντα τέτοιο χιούμορ. :beer:

TROOPER
10/09/2010, 16:28
περαστικα ρε φιλαρακο !!!

υ.γ.η αφηγηση ολα τα λ7!!:beer: :beer:

jimmis5
10/09/2010, 16:32
Περαστικα!!!!

Σαν να σε εβλεπα...Ευτυχως δεν παθαμε και τιποτα:lol: :lol: :lol: :beer: :beer: :wave2:

yes-u
10/09/2010, 16:37
Ευχαριστώ παιδιά!
Στην επιστροφή είδα ότι είχαν ρίξει στο δρόμο ροκανίδια αντί για πριονίδια που είναι σα σκόνη, με συνέπεια να τα πάρει όλα ο αέρας και να τα βγάλει από την άσφαλτο. Πάλι καλά δηλαδή που δεν έριξαν τίποτα φύλλα κόντρα πλακέ, νοβοπάν ή άλλα παρόμοια υλικά, ξέρετε, γνωστά για την απορροφητικότητά τους!

TROOPER
10/09/2010, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από yesu
... Πάλι καλά δηλαδή που δεν έριξαν τίποτα φύλλα κόντρα πλακέ, νοβοπάν ή άλλα παρόμοια υλικά, ξέρετε, γνωστά για την απορροφητικότητά τους!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

route 66
10/09/2010, 18:24
περαστικα και απο 'δω φιλε.
θα τα πουμε και απο κοντα(θα φερω το τσιπουρο το δυνατο)
αμα εισαι καλα μην ανυσηχεις για τιποτα.

:wave2:

devil's animal
10/09/2010, 18:26
περαστικα και καλη ενασχοληση με το project "anakateskevi"
:beer: :beer: :beer:

harris_x
10/09/2010, 18:52
περαστικά

filipp0s
10/09/2010, 18:57
περαστικα! :wave2: :wave2:

PanVas
10/09/2010, 19:04
Και μετά κλαίγεστε για το ακριβό πετρέλαιο! άμα είσαι μπρούκλης το αμολάς στην άσφαλτο για δεκάδες μέτρα!
Σήμερα το πρωί λοιπόν, πηγαίνοντας χαλαρός στη δουλειά. σε ένα κατηφορικό κομμάτι επαρχιακού χάνω τον μπροστά τροχό και βρίσκομαι με τα μούτρα στο παρκέ. Άβολη στάση, δε λέω, κάνω κανά-δυό σβούρες μέχρι να αποφασίσω να σταθεροποιηθώ ανάσκελα και να διαλογιστώ τι έφταιξε. Μετά, άρχισα να σκέφτομαι πού πάω, ως άνθρωπος, αλλά πολύ περισσότερο ως μηχανόβιος που σέρνεται ακόμη στο αντίθετο. Όσο για τη μηχανή, ήξερα ότι θα με περιμένει υπομονετικά, αφού έφυγε βιαστική μπροστά. Μέχρι να σηκωθώ, να και ένα σκούτερ να κάνει στο ίδιο σημείο ένα μεγαλόπρεπο μλοζόν (να'ταν η ζήλεια ψώρα...). Τα κουτιά δεν έχασαν καιρό κι ένα Wrangler κάνει κάτι ζεϊμπεκιές μέχρι να πάει και αυτός στις μπάρες στο αντίθετο. Διερχόμενοι ειδοποιούν ασθενοφόρο και αστυνομία και κάνουν σινιάλο στους άλλους οδηγούς να κόψουν. Ο αλλοδαπός σκουτεράκιας, μόλις άκουσε για αστυνομία, αναφώνησε ¨ευτυχώς που δεν πάθαμε και τίποτα¨ μαζεύει τα κομμάτια του και γίνεται καπνός! Η αστυνομία όσο γρήγορα ήρθε, άλλο τόσο γρήγορα έφυγε, χωρίς να αφήσει κάποιον από τους τρεις να ειδοποιεί τους διερχομένους μέχρι να ρίξουν κάτι στην άσφαλτο.
Αποτέλεσμα: ευτυχώς μόνο εξωτερικά τραύματα (γόνατο, χέρια) μετά από επίσκεψη στο Φλέμινγκ. Η μηχανή τα χάλια της, βρήκα όμως προτζεκτάκι για τις επόμενες μέρες :bawl: :bawl: :bawl:
Σύντομα και φωτό

Περαστικά...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ταξίδια πας..;

Δεν μας γράφεις κανένα εδώ...

tai
10/09/2010, 19:27
ετσι που τα περιγράφεις, θα κάνουν ολοι βουντού να πέφτεις για να γελάνε:lol: :lol: :lol:

περαστικα και ποτε ξανα:wave2:

yes-u
10/09/2010, 19:28
Πώς, αμέ κάνω ταξιδάκια, αλλά τα καλά όπως διαβάζεις τα κρατάω για πάρτι μου, με εσάς μόνο τις στενοχώριες! :smilea: :beer: :beer:

granazi
10/09/2010, 21:00
περαστικα και απο μενα! :wave2:
η δε περιγραφη.......απεριγραπτη! :beer:

SVX
10/09/2010, 21:09
περαστικα φιλε....

Υ.Γ . ο σωστος τιτλος στα Αρχ.ποντιακά είναι : " Εγαμέθα" !

perastikos
10/09/2010, 23:39
Περαστικά και αγύριστα!!!

:beer:

Ο αλλοδαπός σκουτεράκιας, μόλις άκουσε για αστυνομία, αναφώνησε ¨ευτυχώς που δεν πάθαμε και τίποτα¨ μαζεύει τα κομμάτια του και γίνεται καπνός!

Με το που το διάβασα, αμέσως μου ήρθε αυτό το ανέκδοτο στο μυαλό:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=97207
"Σε μέγα πανικό ο παπάς, μαζεύει όπως όπως, έντερα , συκώτια, σπλήνες και τα χώνει όλα μέσα στην κοιλιά του λέγοντας όσο πιο δυνατά μπορούσε:
ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΚΝΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΤΡΑΚΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ?"

:lol:

yes-u
10/09/2010, 23:49
Αυτός μάλλον θυμήθηκε το άλλο των πάλαι ποτέ ΑΜΑΝ, που ο τροχαίος στην αναφορά του επειδή δεν ήξερε να γράψει το ¨οδόστρωμα¨ κλωτσούσε ό,τι έβρισκε στην άσφαλτο ¨στου χαντάκ..¨

reinmeister
10/09/2010, 23:59
ωραιος...:beer: :beer: :beer:

μου θυμισες παρομοιο περιστατικο με πετρελαιο στα νιατα μου...κρατησε τοσην ωρα η γλυστρα που προλαβαμε να τσακωθουμε με την γυναικα μεχρι να σταματησουμε...:lol: :lol:

Panopticon7
11/09/2010, 01:06
Μετά, άρχισα να σκέφτομαι πού πάω, ως άνθρωπος, αλλά πολύ περισσότερο ως μηχανόβιος που σέρνεται ακόμη στο αντίθετο. Όσο για τη μηχανή, ήξερα ότι θα με περιμένει υπομονετικά, αφού έφυγε βιαστική μπροστά.

:lol: :lol: :lol:

Περαστικα, αυτα ολοι τα εχουμε ζησει, καποιοι πολλακις

broum
11/09/2010, 01:40
περαστικά..

vaska
11/09/2010, 08:25
Περαστικά κι αγύριστα.

Έχω πρόταση σοβαρή. Το λοιπόν η γυναίκα μου η Χρύσα οδηγάει δίτροχο 15 χρόνια. Σούπες μέχρι τώρα 0. Όμως το τελευταίο 20ήμερο σούπες 3. Χαζοτούμπες σαν τη δική σου. Έρχεσαι λοιπόν Πάτρα και ακολουθείς τη Χρύσα στις καθημερινές της διαδρομές, (του πούστη τώρα που πήρε το κολάι, που θα πάει θα ξαναπέσει). Εσύ βλέπεις την όλη σκημή και μας την περιγράφεις εδώ στο ΜΟΤΟ (ανέκδοτα). Θα έχει πολύ γέλιο λέμε, θα γελάσουν και τα πεζοδρόμια.

:bigcry: :bigcry:

Pardalotzatziki
11/09/2010, 09:01
Περαστικα.....και μην παρασυρεσαι απο τα σχολια και αρχισεις να πεφτεις για τις περιγραφες....

:D :D

yes-u
11/09/2010, 09:45
Vaska, αν γίνει αυτό, δεν ξέρω ποιος θα περιγράφει για τον άλλο, κινητή επιθεώρηση θα γίνει με πολύ γέλιο, αρκεί να είναι τα δόντια στη θέση τους. Πάντως η χύμα ήταν αρκετά επώδυνη αφού έγινε με καμιά 70ριά km/h ανυποψίαστος, ατάραχος, αφρενάριστος (και αχτένιστος νομίζω, η χωρίστρα μου έγινε μετά...). Χέρια και πόδια θέλουν κάμποσο χρόνο για να γίνουν ξανά υπάκουα:cry:

andreas k1200s
11/09/2010, 10:05
Περαστικα ρε φιλε,παντα ορθιος
και γ@μω τις περιγραφες πολυ γελιο εριξα πρωι πρωι,να σε καλα

XJR_Billy
13/09/2010, 13:30
Περαστικά φίλε και μπράβο που κρατάς το χιούμορ σου ακόμα και στις κWλοστιγμές.

:beer: :beer:

TROOPER
13/09/2010, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ωραιος...:beer: :beer: :beer:

μου θυμισες παρομοιο περιστατικο με πετρελαιο στα νιατα μου...κρατησε τοσην ωρα η γλυστρα που προλαβαμε να τσακωθουμε με την γυναικα μεχρι να σταματησουμε...:lol: :lol:

ορθιος στεκεσαι ποτε?:lol: :lol: :lol:

sober
13/09/2010, 14:56
Vaska, αν γίνει αυτό, δεν ξέρω ποιος θα περιγράφει για τον άλλο, κινητή επιθεώρηση θα γίνει με πολύ γέλιο, αρκεί να είναι τα δόντια στη θέση τους. Πάντως η χύμα ήταν αρκετά επώδυνη αφού έγινε με καμιά 70ριά km/h ανυποψίαστος, ατάραχος, αφρενάριστος (και αχτένιστος νομίζω, η χωρίστρα μου έγινε μετά...). Χέρια και πόδια θέλουν κάμποσο χρόνο για να γίνουν ξανά υπάκουα:cry:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ουπς!!! περαστικα βρε !!!!! :beer: :wave2:

reinmeister
13/09/2010, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ορθιος στεκεσαι ποτε?:lol: :lol: :lol:

τι σε κανει να πιστευεις οτι αναφερομαι σε τουμπα?:lol: :lol: :lol:

TROOPER
13/09/2010, 15:33
τι σε κανει να πιστευεις οτι αναφερομαι σε τουμπα?:lol: :lol: :lol:

τι σε κανει να πιστευεις οτι πιστευω οτι αναφερεσαι σε τουμπα και οχι σε χαριλαου η καυτατζογλειο ας πουμε? :dizzy: :dizzy:

reinmeister
13/09/2010, 15:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τι σε κανει να πιστευεις οτι πιστευω οτι αναφερεσαι σε τουμπα και οχι σε χαριλαου η καυτατζογλειο ας πουμε? :dizzy: :dizzy:

με προβληματιζεις τα μαλα φιλε...τι μπορει να κανει κανεις τα μπρουμητα η τ'ανασκελα στους προαναφερθεντες χωρους?:p

sniper
13/09/2010, 15:39
με προβληματιζεις τα μαλα φιλε...τι μπορει να κανει κανεις τα μπρουμητα η τ'ανασκελα στους προαναφερθεντες χωρους?:p

αν σε λένε νΤρούπερ.... Δεν φαντάζεσε! :lol: :lol:

GIXXERAKIAS
13/09/2010, 15:39
(και αχτένιστος νομίζω, η χωρίστρα μου έγινε μετά...).

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να σαι παντα καλα φιλε μου και με το χιουμορ σου να υπερνικας τον πονο της τουμπας!!!:winka: :beer: :beer: :beer:

Gi_4ce
13/09/2010, 15:50
Είσαι αρχηγός λεμε!

Περαστικά!

:beer:

TROOPER
13/09/2010, 15:55

αυτα τα μυστικα απο κοντα.

δυστυχως απ οτι βλεπω μονο εγω και ο σκνιπερ γνωριζουμε ενεκα της μεγαλης μας φαντασιας.

Sephiroth5
15/09/2010, 10:17
Περαστικα κ παντα με χιουμορ :winka:

GAS NICK
15/09/2010, 12:52
ετσι να τα αντιμετωπιζεις ολα τα αγγουρια
Περαστικα και απο 'μενα:beer:

iosif
22/09/2010, 08:26
ΟΥΠΣ!

καλα πεφτει ο απεφτος!?

αντε καλα περαστικα αν και αφου βρηκες απασχοληση ολα καλα θα ειναι!

προφανως η βολτα εδω πανω αναβαλλεται μεχρι νεωτέρας...

Nostradamus
22/09/2010, 09:40
περαστικα φιλε μου και ποτέ ξανα... Α και να γραφεις συχνοτερα εδω μέσα...