PDA

View Full Version : μυρίζει η εξάτμηση

giwrgos_g
11/09/2010, 21:14
Γεια σας παιδία. Έχω ένα CBR1000 05 με αλλαγμένη εξάτμηση,(έτσι το πήρα) ολόσωμη yoshimura. υπάρχη το εξής πρόβλημα. όταν βάζω δεύτερο άτομο πίσω παω κανα ταξίδη ή αν το σπάσω μες στην πόλη μυρίζει πολλύ άσχημα. απο κάποιο έλεγχο που έκανα στην στάθμη λαδιού δεν παρατήρισα απώλεια. γνωρίζει κάποιος απο τι μπορεί να συμβαίνει????? ακόμα να προσθέσω πως <<πετάει>> πολύ άκαυστη βενζίνη

dmf
11/09/2010, 21:19
λογικα δεν ειναι αυτα, αφου δεν εχεις καταλυτη; :confused:

ODYESE
11/09/2010, 22:46
Λογικα θελει ρυθμισμα στο καρμπυρατερ, (αν εχει) ή στον εγκεφαλο με την after market εξατμιση, γι΄αυτο και πεταει ακαυτη και μυριζει.

Καλα και γρηγορα ξεμπερδεματα.
:wave2: :wave2:

afanascbr
12/09/2010, 03:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από ODYESE
Λογικα θελει ρυθμισμα στο καρμπυρατερ, (αν εχει) ή στον εγκεφαλο με την after market εξατμιση, γι΄αυτο και πεταει ακαυτη και μυριζει.

Καλα και γρηγορα ξεμπερδεματα.
:wave2: :wave2:

πια καρμπυρατερ ρε φιλε μασ δουλευης....2005λεει οτι εχει το παιδι...

φιλε μου για πσαχε μηπως απο το βαρος του 2 ατομου ακουμαπει τπτ πανο στους λαιμους.κ δοκιμασε και σκληρηνε την πισω αναρτηση ο

daz
12/09/2010, 05:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από afanascbr
πια καρμπυρατερ ρε φιλε μασ δουλευης....2005λεει οτι εχει το παιδι...

φιλε μου για πσαχε μηπως απο το βαρος του 2 ατομου ακουμαπει τπτ πανο στους λαιμους.

Ναι κ ρώτα το συνεπιβάτη σου αν το πόδι του είναι εντάξει! :smokin:

κ δοκιμασε και σκληρηνε την πισω αναρτηση ο

Και εμένα μου την πετάει άκαυτη βενζίνη. Λες να σκληρύνω και εγώ λίγο την ανάρτηση? :evil:

afanascbr
12/09/2010, 10:26
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από daz

Και εμένα μου την πετάει άκαυτη βενζίνη. Λες να σκληρύνω και εγώ λίγο την ανάρτηση? :evil: [/B][/QU

την αναρτηση δεν ειπα να την σκηληρηνη για την βεζινη αλλα νομιζα οτι αυτο ηταν λογικο και αυτονοητο.αλλα καποιη δεν......κοβη και πολλη.....σε περιπτωση που ακουμαπει κατι απο το βαρος του 2ου,,,εχει τυχη σε ιδιο μηχανκι να μυριζει περιεργα με δικαβαλια.

daz
12/09/2010, 19:40
Όταν του άλλου δε του κόβει δε του το λένε έτσι!

Σκέφτικες ότι μπορεί κ να μην το ήξερα?

Και φυσικά απολογούμε για το λάθος μου, έχεις απόλυτο δικιο. :smilea: :wave2:

afanascbr
12/09/2010, 20:27
sorry για την αντιπαραθεση εχεις δικιο αλλα το πειρα σαν ειρωνια τπτ αλλο.οκ σορρυ κ παλι

ODYESE
12/09/2010, 22:24
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από afanascbr
[B]πια καρμπυρατερ ρε φιλε μασ δουλευης....2005λεει οτι εχει το παιδι...

Εσυ κολησες σε αυτο. Το οτι γραφω για τον εγκεφαλο......... ? δεν.......
Τπτ μακαρι να ειναι απο το βαρος, αλλα το οτι πεταει ακαυτη?

Tigas
05/10/2010, 10:38
όταν το σκίζεις το μηχανάκι θα μυρίζει η εξάτμιση και εγώ που δεν είχα αλλάξει εξάτμιση έτσι μύριζε, έχεις όχημα με πολλά hp, συνήθισε το :D :wave2: