View Full Version : Κάλλιο νωρίς......
adam_tsouk
17/07/2005, 22:32
παρά νωρίτερα! :look: :look: :eyepop:
Τέσπα,
τη Τετάρτη 20/7/2005 είπαμε μερικοί:rolleyes: να πάμε μία (κλασική πλέον) βολτίτσα για καφεδάκι.
Επειδή την τελευταία φορά ακούστηκαν αρκετές δελεαστικές (όχι όχι δεν εννοώ να πάμε στο δέλεαρ :lol: ) προτάσεις θα αφήσω κενό το μέρος (κατά συνέπεια και τον τόπο συνάντησης) και ελπίζω πριν καραμαμήσουμε το ποστάκι να βγάλουμε άκρη!
:lol: :lol:
:wave2:
αλητες σταντακιδες μηχανανοβιοι θα με κανεται να ανεβοκατεβαινω αθηνα χαλκιδα δυο φορες την βδομαδα!!!!!:mad: :mad:
καλα τι να σας πω οτι δεν θα ερθω αφου θα ερθω!!!!!:lol: :lol: :wave2:
LanosXR125
18/07/2005, 01:24
egw lew san idea na sinantithoume to apogeumataki pou den tha douleyete kiolas eseis oi dimosioi ipaliloi:smilea: :rotflmao:
kata tis 6 sto stathmo attikis tou metro pou 3eroume oloi pou einai elpizw:beer:
marine521
18/07/2005, 11:33
Με την κλασσική τοποθεσία και ώρα συνάντησης!!!
20:00 Πλατεία Αγ. Παρασκευής!!!
ρε παιδια παλι ν μακρη??
ας παμε και πουθενα αλλου!!!!
για πειτε εσεις που ξερετε τα κατατοπια!!!!
marine521
18/07/2005, 11:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
ρε παιδια παλι ν μακρη??
ας παμε και πουθενα αλλου!!!!
για πειτε εσεις που ξερετε τα κατατοπια!!!!
Ναι, αλλά έχει καλό δρόμο χεχεχεχε
maintenance
18/07/2005, 11:52
ΚΑΝΤΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΩΡΩΠΟΥ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΚΑΝΤΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΩΡΩΠΟΥ!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΧΑΛΚΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΕΓΩ ΑΘΗΝΑ??:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
marine521
18/07/2005, 12:33
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΧΑΛΚΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΕΓΩ ΑΘΗΝΑ??:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
και με μισή ώρα παραπάνω πάμε Αγ. Κωνσταντίνο!!!!
κανονίστε γιατί μας βλέπω να μένουμε για μία ακόμα φορά στο που θα πάμε
Αν κάνουμε μια εξαίρεση στο μπλόκο της Αττικής οδού στο Μαρκόπουλο που θα βρούμε και αργά το βράδυ να κάνει αλκοτέστ ( μακρια απο εμάς :D ) το Πόρτο Ράφτη είναι μια επιλογή.
Επειδή υπάρχουν και άλλες προτάσεις, ας κάνει η μάνα :hypnotize
marine521
18/07/2005, 14:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από wizzy
Αν κάνουμε μια εξαίρεση στο μπλόκο της Αττικής οδού στο Μαρκόπουλο που θα βρούμε και αργά το βράδυ να κάνει αλκοτέστ ( μακρια απο εμάς :D ) το Πόρτο Ράφτη είναι μια επιλογή.
Επειδή υπάρχουν και άλλες προτάσεις, ας κάνει η μάνα :hypnotize
Καλά το πάμε... μέσα σε 10 Posts έχουμε και λέμε:
Σκάλα Ωρωπού
Χαλκίδα
Ν. Μάκρη
Πόρτο Ράφτη
Βρείτε τη μάνα γρήγορα να κάνει γιατί μας βλέπω για καφέ...σπίτια μας.... (Ο κουκουλοφόρος καλείται να υποδείξει ΑΜΕΣΑ την μάνα)
:lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :lol: :lol:
maintenance
18/07/2005, 14:13
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ "ΚΑΦΕ", ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ..............................ΣΚΑΛΑ ΩΡΩΠΟΥ.
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από marine521
Καλά το πάμε... μέσα σε 10 Posts έχουμε και λέμε:
Σκάλα Ωρωπού
Χαλκίδα
Ν. Μάκρη
Πόρτο Ράφτη
Βρείτε τη μάνα γρήγορα να κάνει γιατί μας βλέπω για καφέ...σπίτια μας.... (Ο κουκουλοφόρος καλείται να υποδείξει ΑΜΕΣΑ την μάνα)
:lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να κάνει ο πιο παλιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος
adam_tsouk
18/07/2005, 16:42
Λοιπόν,
η άποψή μου και οι προτάσχεις μου.
Κατ'αρχάς η Χαλκίδα απορίπτεται για να κουνηθεί και λίγο ο GTZ!
:rotflmao: :rotflmao:
Noμίζω ότι Ν.Μάκρη κ Πόρτο Ραφτη παίζουν καθώς και μια πρόταση που είχε γίνει στιο δέλεαρ (από τον johnpagr νομίζω; ) για Λουτράκι μέσω παλιάς εθνικής οδού.
Τώρα, όσο αφορά την ώρα, εγώ δεν θα μπορώ πολύ νωρίς γιατί θα είμαι Πάτρα όλη μέρα για δουλειά.
:wave2: :wave2:
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 20.00' ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ Ν.ΜΑΚΡΗ ΑΠΟ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙ ΔΙΟΝΥΣΟ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕΛΗ.:rolleyes:
Panosthegr
18/07/2005, 19:49
.... και αν αποφασιστεί το μέρος θα προσπαθήσω να είμαι εκεί..... βολεύει Ν. Μάκρη ή Π. Ράφτη....κυρίως λόγω κυβικών (δυστηχώς κατά την εγγραφή μου δε μπόρεσα να συμπληρώσω το κουτί που αφορά τη μοτο που έχω)
Λοιπόν, είμαι ο Πάνος και έχω ένα KLE 250... προς το παρόν κάνω τη δουλειά μου, αλλά σύντομα θα αρχίσω να κλαίω βλέποντας τι κυκλοφορεί στους δρόμους.... καλώς σας βρήκα.....!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panosthegr
.... και αν αποφασιστεί το μέρος θα προσπαθήσω να είμαι εκεί..... βολεύει Ν. Μάκρη ή Π. Ράφτη....κυρίως λόγω κυβικών (δυστηχώς κατά την εγγραφή μου δε μπόρεσα να συμπληρώσω το κουτί που αφορά τη μοτο που έχω)
Λοιπόν, είμαι ο Πάνος και έχω ένα KLE 250... προς το παρόν κάνω τη δουλειά μου, αλλά σύντομα θα αρχίσω να κλαίω βλέποντας τι κυκλοφορεί στους δρόμους.... καλώς σας βρήκα.....!
Καλώς τον.
Πάρε μια :beer: και άραξε όπου βρείς.
Οι υπόλοιπες μπύρες την Τετάρτη :wave2:
Καλώς τον.
Πάρε μια :beer: και άραξε όπου βρείς.
Οι υπόλοιπες μπύρες την Τετάρτη :wave2:
Ρε θα σταματήσεις να μοιράζεις μπύρες..........:lol: :lol: :lol:
Α! ναι...........ένα καλωσόρισμα και από μένα:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από angel-m
Ρε θα σταματήσεις να μοιράζεις μπύρες..........:lol: :lol: :lol:
Α! ναι...........ένα καλωσόρισμα και από μένα:wave2: :wave2:
Δεν έχει κάτι άλλο το μπαρ :(
Δεν έχει κάτι άλλο το μπαρ :(
:eyepop: :eyepop: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Panosthegr
18/07/2005, 20:14
....αλλά πίνω φυσικό χυμό..... (καλά ... θα λέτε τώρα "ποπο....καβαλάει 250ρι kle και πίνει φυσικό χυμό...πιο ξενέρωτα δε γίνεται....:lol: ) ... παρόλα αυτά σκέφτομαι να το αλλάξω, ενώ παράλληλα θέλω πολύ να μαθαίνω όσα περισσότερα αφορούν τη μοτοσυκλέτα και να γνωρίζω κόσμο με την ίδια αγάπη γι αυτό το μέσο μεταφοράς-χόμπυ ή όπως αλλιώς το νιώθει ο καθένας.....
P.S. μηχανή αλλάζω, το φυσικό χυμό μου με τίποτα :beer:
Silencer
18/07/2005, 21:51
Καλησπέρα και απο εμένα είμαι ο αδερφός του Panosthegr και μηχανή δεν έχω ακόμα...
:cry: :cry: :cry: αλλα μπύρες πίνω :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: ... Αμα αποφασίσετε να έρθεται προς ν.μάκρη η Πόρτο Ράφτη θα ζαλίσω τον αδερφό μου να με φέρει με την μηχανή του ..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ.ΕΔΩ ΣΤ(Ρ)ΙΒΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΧΟΝΔΑ:yuck: ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ :confused: ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΑΣ:winka: ΤΕΤΑΡΤΗ ΛΟΙΠΟΝ:beer: ΠΙΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ...:lol:
LanosXR125
19/07/2005, 01:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 20.00' ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ Ν.ΜΑΚΡΗ ΑΠΟ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙ ΔΙΟΝΥΣΟ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕΛΗ.:rolleyes:
pisteyw oti einai i kaliteri protasi!
gia na mi 3exniomaste exw 125 kai menw sto ILION kai den 3erw to gnostw meros:(
λοιπον στις 20:00 στο περιποτερο στην αγ. παρασκευη!!!!!οσι πιστοι προσελθετε!!!!!:beer: :beer: :beer:
αντε αλητες τσαντζκιδες μηχανοβιοοι παλι αθηνα θα με κατεβασεται!!!!!:rolleyes: :rolleyes:
αλλα σας το λεω η επομενη βολτα ειναι χαλκιδα!!!!!!:mad: :mad: αντε να κουνησεται και εσεις το κωλο σας λιγο(ετσι adam):D :lol: :beer: :beer: :beer:
gixxerpap
19/07/2005, 13:31
λοιπον αποφασιστηκε απ οτι καταλαβα η νεα μακρη!
μην πατε παλι ομως εκει που ημασταν και την αλλη φορα...
πηγαινετε στο ΧΩΡΟ που μαζευει περισσοτερο κοσμο.
εγω δε μπορω να φυγω πριν τις 21:00΄ απο τη δουλεια, οποτε θα καθυστερησω λιγακι......
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
.. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ GIXXERPAP:confused: ΘΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ:beer:
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ.ΕΔΩ ΣΤ(Ρ)ΙΒΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΧΟΝΔΑ:yuck: ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ :confused: ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΑΣ:winka: ΤΕΤΑΡΤΗ ΛΟΙΠΟΝ:beer: ΠΙΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ...:lol:
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
θα παρω μια hondηβη!!!!!:beer:
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
19/07/2005, 16:26
EHHHHH ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ..... ΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ... ΜΕΝΩ ΣΕΠΟΛΙΑ ....:) ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ... ΣΧΕΔΟΝ .... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΡΙ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ... ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΜΟΥ ....:wave2:
johnpagr
19/07/2005, 16:30
λοιπον αποφασιστηκε απ οτι καταλαβα η νεα μακρη!
μην πατε παλι ομως εκει που ημασταν και την αλλη φορα...
εγω δε μπορω να φυγω πριν τις 21:00΄ απο τη δουλεια, οποτε θα καθυστερησω λιγακι......
telika .. 8a kanonhsoume na pame parea??
h na paw nwritera??
p.s.
koma 5 :D
gixxerpap
19/07/2005, 16:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
telika .. 8a kanonhsoume na pame parea??
h na paw nwritera??
p.s.
koma 5 :D
εσυ ξεκινα, και κρατα δεξια λωριδα, γιατι θα ερχομαι με φορα...:eek: :eek: :eek: :ninja:
gixxerpap
19/07/2005, 16:57
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ GIXXERPAP:confused: ΘΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ:beer:
ειναι μια μεγαλη καφετερια περιπου 100 μετρα πριν απο το μαγαζι που καθισαμε την αλλη φορα. οποιον και να ρωτησετε θα σας τη δειξει
Panosthegr
19/07/2005, 16:58
ok... αν δε προκύψει κάτι θα είμαι κι εγώ εκεί, μαζί με τον άλλο που πίνει μπύρες.... αν κάποιος θέλει, μπορούμε να βρεθούμε στο Πικέρμι και να πάμε παρέα......
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
EHHHHH ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ..... ΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ... ΜΕΝΩ ΣΕΠΟΛΙΑ ....:) ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ... ΣΧΕΔΟΝ .... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΡΙ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ... ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΜΟΥ ....:wave2: ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΡΕ ΜΙΛΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ) ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ :beer: ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΑΥΡΙΛΑ ΑΠΟ.... ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΙΩΠΗ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ:winka:
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
19/07/2005, 17:35
OK .... THANKS...ΣΤΙΣ 8 EKEI ????:wave2:
LanosXR125
19/07/2005, 19:41
kanenas pou na menei konta sto ilion gia na pame mazi giati den 3erw:(
OK .... THANKS...ΣΤΙΣ 8 EKEI ????:wave2:
8 Λοιπον και εγω εκει...
bonepeeler
19/07/2005, 20:37
Γαμώτο.
Θέλω κι εγώ.:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Υπομονή μέχρι Σεπτέμβρη.
Bonepeeler αν αυτό σε παρηγορεί, και εγώ εδώ είμαι... :bigcry:
Αλλά μπορώ και γράφω και ζηλεύω, αλλά χαίρομαι να βλέπω φωτό να περνάνε τα παιδιά καλά...
και περιμένω μέχρι να ρθει πάλι η σειρά μου...
και θεωρώ ότι κάτι τέτοια και οι συνέπειες στην ζωή μας είναι μεγάλη εμπειρία...
johnpagr
20/07/2005, 03:21
εσυ ξεκινα, και κρατα δεξια λωριδα, γιατι θα ερχομαι με φορα...:eek: :eek: :eek: :ninja:
mou exei katsei mia kalh fash ...
an thn teleiosw nwris, 8a sas dw stis 8. :cool:
aliws, se epomenh katastash :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
mou exei katsei mia kalh fash ...
an thn teleiosw nwris, 8a sas dw stis 8. :cool:
aliws, se epomenh katastash :D
για πές τι φάση..........?????
καλό καλό......άντε τώρα που δεν ακούει η Katy........:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
ε κι εσύ μη προσπαθήσεις να τελειώσεις νωρίς άμα είναι καλή η φάση.............:lol: :rotflmao: :lol:
ωχ η Katy........σσσσσσσσσσσσσστ..............:rolleyes: :rolleyes:
LanosXR125
20/07/2005, 15:04
EHHHHH ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ..... ΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ... ΜΕΝΩ ΣΕΠΟΛΙΑ ....:) ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ... ΣΧΕΔΟΝ .... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΡΙ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ... ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΜΟΥ ....:wave2:
pame na sinantithoume patisia na pame mazi.
an nai na sinatithoume stin axarnwn sti stasi tou metro
adam_tsouk
20/07/2005, 16:18
Στις 19:30 θα είμαι στην Θηβών κ Κωνσταντινουπόλεως με την angel-m. Όποιος θέλει και δεν έχει σκοπό να μας στήσει, μπορεί να 'ερθει μαζί για να μην ψάχνει.
:beer: :beer:
(α, και μπύρα γιοκ σήμερις για μένα...) :sad:
Panosthegr
20/07/2005, 16:52
οπότε κατά τις 8:30 N. Μάκρη Στο χώρο....έγινε....
P.S Θρασύβουλα....όταν λες στις 8 εκεί, εννοείς Ν. Μάκρη ή Πικέρμι???????(ή κάτι άλλο......:confused: )
οπότε κατά τις 8:30 N. Μάκρη Στο χώρο....έγινε....
P.S Θρασύβουλα....όταν λες στις 8 εκεί, εννοείς Ν. Μάκρη ή Πικέρμι???????(ή κάτι άλλο......:confused: ) ΕΝΝΟΕΙ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΗΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ Η Ν.ΜΑΚΡΗ ...ΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ:confused: :beer:
Panosthegr
20/07/2005, 17:49
κάτι είχα γράψει προηγουμένως.... για όποιον θέλει να συναντηθούμε Πικέρμι....ρε συ... από τώρα άρχισες τις μπύρες????:look:
ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΓΥΡΙΣΜΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΓΑΜΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.ΓΥΡΝΑΜΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΛΟΙΠΩΝ ΕΓΩ ,Ο KATSAI ,O GTZ750+ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο LANOSXR125.XAXAXAXAXAXAXA.ΣΕ ΦΑΝΑΡΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ Ν.ΜΑΚΡΗ ΣΚΑΕΙ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΧΤ 600,ΠΑΡΤΑΛΙ,ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ,ΞΕΚΡΑΝΟΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ,ΜΕ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ,ΣΟΡΤΣΑΚΙ,ΦΑΝΕΛΑΚΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ,ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΦΙΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΣΟΥΖΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΑΝΑΡΙ.ΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΡΑΝΙΟ Ο KATSAI KAI ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΑΝΑΡΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΞΑΝΑΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΣΟΥΖΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΑΕΙ Ο KATSAI ME ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ 150+ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΠΕΦΤΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ,Ο KATSAI ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΛΑΜΠΑΜΙΑ....ΛΑΜΠΑΔΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 500Μ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΦΑΝΑΡΙ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΦΤΑΝΩ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ...
-ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΚΑΙ ΤΟΥ KATSAI ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΠΙΤΣΕΣ.ΓΕΛΑΓΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ. ΤΡΕΜΕ ΛΑΜΠΑΜΙΑ NEW KING IN TOWN....EΥΓΕ KATSAI NEE MOΥ.ΠΙΑΣΕ ΜΙΑ:beer: :beer:
19970
ΤΡΕΜΕ ΛΑΜΠΑΜΙΑ NEW KING IN TOWN....EΥΓΕ KATSAI NEE MOΥ.ΠΙΑΣΕ ΜΙΑ:beer: :beer:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε το ΛΑΜΠΑΜΙΑ χαχαχαχα
το ειχα ξεχασει χαχαχαχαχαχα
:lol: :lol: :lol: :lol:
Panosthegr
21/07/2005, 00:02
ωραίες φάτσες, ωραίες μηχανές, ενδιαφέρουσες συζητήσεις (από όσο πρόλαβα και άκουσα)...παίδες, μάλλον θα με βλέπετε συχνά.....
P.S. α) ο κάγκουρας είχε και λάμπες neon από κάτω;
β) εγώ πότε θα μάθω να κάνω σούζες????:confused:
γ) μεταξύ μας....και γαμώ τους χώρους ο χώρος, ε; "πέρασμα", θηλυκοφωλιά....:eyepop:
δ) χάρηκα......:beer: (ο ένας κρατάει φυσικό χυμό....)
Ποιες συζητήσεις.... αφου ολες στη μεση έμεναν!!!
Κάθε φορα που περναγε κανα πιπινι ξεχναγα τι ηθελα να πω
Χαχαχαχαχ
Και εμεις χαρήκαμε
:beer: (μια Corona ΜΟΝΟ)
Α τον αλήτη τον katsai τέτοια για δυο λεπτά έκανε με 180+ προς τον Ισθμό την άλλη φορά... Καλά του κανες του "μαγκήτη" .... αλλη φορά να μάθει να φοράει κράνος... :D ( εε ασχετο αλλά σχετικό)
johnpagr
21/07/2005, 02:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
για πές τι φάση..........?????
καλό καλό......άντε τώρα που δεν ακούει η Katy........:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
ε κι εσύ μη προσπαθήσεις να τελειώσεις νωρίς άμα είναι καλή η φάση.............:lol: :rotflmao: :lol:
ωχ η Katy........σσσσσσσσσσσσσστ..............:rolleyes: :rolleyes:
POLY KALO .... :winka:
loipon ... edw kai kapoia xronia .. exw enan pyravlo .. onomati SUZUKI katana R AY-50 W (scooter) gia mesa sthn polh ...
Tou epefta omws ligo varys kai ashkotos ... opote ton lypi8hka kai ton edwsa se ena magazi pros alagh idioktith. Etsi loipon shmera, vghka volta, pros EVRESH antikatastath !!!
Kati piooo grhgoro,,,, pio striftero ,,,, katalhlo gia mesa sthn polh..
Kai logo tou oti eixa kozarei kati tis ,,,,,, voltara gia na rwthsw!!
Perissotera nea ,,,,, tis prosexeis meres .... :winka: :D ;)
LanosXR125
21/07/2005, 02:06
Loipon o badboy kati 3exase na anaferei:nono:
feygoume emeis oi pente loipon(4 mixanakia )kai ginetai to e3eis
anoigw proti pame dipla dipla
anoigo deytera giro sta 10 metra i diafora
anoigw triti gyro sta 50 metra i diafora
e molis anoi3a tetarti ti kanane?:evil:
anoigoyn triti kai fevgoun oi KOTES:rotflmao: :lol: :rotflmao:
tespa wraia parea pirame kai xalba apo mora kai nta3ei
na to 3anakanoume
adam_tsouk
21/07/2005, 17:19
Εγώ σε αυτό το κωλομάγαζο (κυριολεκτικά :lol: ) δεν ξαναπατάω!@
Είναι δυνατόν να παρακαλάμε για πατατάκια και να μας δουλεύει και από πάνω;
Εδώ την άλλη φορά μας φέρανε κανάτα!
Θα κάθομαι απ'έξω άμα ξαναπάμε! :lol: :lol:
Τέλος, εμείς γυρίσαμε χαλαρά και νηστικοί!:rolleyes:
Σε 10 μέρες θα με ξαναδείτε. Μέχρι τότε θα με χαίρονται οι Τσέχες!!!!!!! :D :D
adam_tsouk
21/07/2005, 17:24
και για να πάρετε μία γεύση του πόσο χάλια ήταν.....
20040
johnpagr
21/07/2005, 17:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
mavra xalia dhladh eee??
eee tote na pernate syxna etsi ... den to syzhtaw...
an to hksera oti 8a htan etsi ... 8a erxomoun kai stis 21:00 pou teleiwsa ..!!!
adam_tsouk
21/07/2005, 18:06
εμ........
και θα προλάβαινες χαλαρά.
Οι αλήτες μέχρι τη 1 με παίδευαν!:lol:
...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΠΥΡΟΚΑΦΕΧΥΜΟΠΑΓΩΤΟΜΑΤΙ ΒΟΛΤΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ....
KAWASAKI...
ADAM TSOYK+ANGEL M
IDI
GTZ750+GIANNHS
MARINE 521
WIZZY(ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?)
BAD BOY
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
PANOSTHEGR+ΕΛΕΝΗ
YAMAHA...
KATSAI
FIRE
APOLLO10
SUZUKI...
GIXXERPAP(+2 ΦΙΛΟΙ ΜΕ 2 R1)
KAI HONDA:yuck: Ο ΗΡΩΙΚΟΣ...
LANOSXR125(ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ):wave2:
SORRY AN ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ:beer:
ΥΓ.ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ:lol:
Panosthegr
21/07/2005, 19:42
το μαγαζί τόσο χάλια που απόψε αποφάσισα να ξαναπάω....μόνος μου..:lol:
το μαγαζί τόσο χάλια που απόψε αποφάσισα να ξαναπάω....μόνος μου..:lol: ΠΡΟΣΕΧΕ ...ΜΗΝ ΠΛΑΚΩΘΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ:lol: :rotflmao: ΠΙΕΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ..ΠΙΑΣΕ ΜΙΑ
20049
Panosthegr
21/07/2005, 20:03
badboy...είσαι ο τύπος που έκανε παλιά σούζες με Honda και του έσπαγε το φίλτρο λαδιού και μετά του έσπαγε τα !@$%$#@ ο Σαρακάκης;
αν είσαι εσύ, σου λέω, φίλε μου, ότι σήμερα θα πιω βισσινάδα.....:rotflmao:
badboy...είσαι ο τύπος που έκανε παλιά σούζες με Honda και του έσπαγε το φίλτρο λαδιού και μετά του έσπαγε τα !@$%$#@ ο Σαρακάκης;
αν είσαι εσύ, σου λέω, φίλε μου, ότι σήμερα θα πιω βισσινάδα.....:rotflmao: ΝΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ...:beer:
Panosthegr
21/07/2005, 20:29
ωραία....πότε θα πάμε για σούζες; ..... τι λες ...το μοτο που έχω μπορεί να σηκωθεί στη μία ρόδα? (εννοώ τη πίσω, γιατι τη μπροστά τη σήκωσα once....αφού δεν έφαγα τα μούτρα μου....)
(το πρώτο νίκ που μαθαίνω.....καλά πάω... άλλος ένας στην επόμενη συνάντηση, άλλος ένας τη παραεπόμενη..θα σας μάθω, πού θα μου πάει....)....
ΜΑΥΡΟ χαλι
:look: :eek: :eyepop:
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
21/07/2005, 21:08
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ... ΑΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ .....ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΑΔΑΜ ???? ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΕΑΡΟΥ ΔΕΚΑΩΧΤΑΧΡΟΝΟΥ.... ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝ.... ΤΡΙΑΝΤΑΧΡ.... ΣΑΡΑΝΤ......ΠΕΝ.... ΕΞ....ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΗΛΙΚΙΑΣ.... :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:
Ρε μαζεύετε σα σάλια σας :rolleyes: ( κάποια ψυχή τα έλεγε μέλια ) :lol: :lol: :lol: γεια σου ρε Γιωργάκη:lol: :lol: :lol:
:rolleyes: Μήπως πρέπει να αρχίσω να μιλάω:evil: :evil:
Ρε μαζεύετε σα σάλια σας :rolleyes: ( κάποια ψυχή τα έλεγε μέλια ) :lol: :lol: :lol: γεια σου ρε Γιωργάκη:lol: :lol: :lol:
:rolleyes: Μήπως πρέπει να αρχίσω να μιλάω:evil: :evil: ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣσσσσσσσσσσσσssssssssssssssss:rolleyes:
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
21/07/2005, 23:22
:rolleyes: Μήπως πρέπει να αρχίσω να μιλάω:evil: :evil: [/B][/QUOTE]
ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.....
τι λες ...το μοτο που έχω μπορεί να σηκωθεί στη μία ρόδα? (εννοώ τη πίσω, γιατι τη μπροστά τη σήκωσα once....αφού δεν έφαγα τα μούτρα μου....)
... ΤΣΟΥ...ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ...ΚΑΤSAI RULEZZZZZZZZ ΛΕΜΕ:beer:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ..... ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΙ ΜΟΥ Η ΜΑΡΙΑ ΛΕΜΕ:evil:
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
21/07/2005, 23:29
ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΙ ΜΟΥ Η ΜΑΡΙΑ ΛΕΜΕ:evil:
ΦΙΛΗ ΕΝΝΟΕΙΣ ?????
ΦΙΛΗ ΕΝΝΟΕΙΣ ????? ΦΙΔΙ ΜΟΥ ΕΝΝΟΩ....
20057
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
21/07/2005, 23:41
AXA XA XA XA :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ....:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
LanosXR125
21/07/2005, 23:46
ΤΣΟΥ...ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ...ΚΑΤSAI RULEZZZZZZZZ ΛΕΜΕ:beer:
Badboy
thes na peis katsai gia daskalo stis souzes :smilea:
giati daskalo sto edo pion tha peis :D
Μήπως πρέπει να αρχίσω να μιλάω:evil: :evil:
εξαρταται τι θα λες!!!!!:rolleyes: :rolleyes:
αμα ειναι να πεις ποσο καλα παιδια ειμαιστε και ποσο ωραια μηχανακια εχουμε ΝΑΙ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ
αν ειναι τωρα να πεις τιποτα κακιες αστο!!! :D :D :D :wave2:
Τι έγινε ρε με φώναξε κανείς............:D
20071
εξαρταται τι θα λες!!!!!:
αμα ειναι να πεις ποσο καλα παιδια ειμαιστε και ποσο ωραια μηχανακια εχουμε ΝΑΙ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ
αν ειναι τωρα να πεις τιποτα κακιες αστο!!!
Οκ……….. αφού θέλετε να κάνω δηλώσεις θα τις κάνω:rolleyes:
Και έχουμε και λέμε………….κακός που δεν είχαμε μια φωτογραφική μηχανή μαζί μας για να βγάλουμε όλα τα Ζ μαζεμένα:D ( πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου ) :dizzy: :lol: :lol:
:rolleyes: Όλοι σας ήσασταν τα καλύτερα παιδιά με μερικές εξαιρέσεις βέβαια που λυσσάξανε :evil:
:rolleyes: Και για να τελειώνω…………με τέτοια παρέα δεν μπορείς παρά να περάσεις πάρα πολύ καλά :D :D
Παρακαλώ τα ευρουλάκια να είναι μετρητά …….επιταγές δεν δεχόμαστε :lol: :rotflmao:
adam_tsouk
22/07/2005, 15:26
Και έχουμε και λέμε………….κακός που δεν είχαμε μια φωτογραφική μηχανή μαζί μας για να βγάλουμε όλα τα Ζ μαζεμένα:D ( πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου ) :dizzy: :lol: :lol:
ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗ ΦΩΤΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΟΥ!!!!!!:lol: :lol:
Αλλά και πάλι, το ίδιο κάνει!:rolleyes:
Πάντως τελευταίως διαπίστωσα ότι η μηχανή μου δεν με γουστάρει. Στη Κυριακάτικη βόλτα όλες οι εν κινήσει φώτος φαίνονται εκτός από τις δικές μου!:lol: :lol: :lol:
adam_tsouk
22/07/2005, 15:30
...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΠΥΡΟΚΑΦΕΧΥΜΟΠΑΓΩΤΟΜΑΤΙ ΒΟΛΤΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ....
KAWASAKI...
ADAM TSOYK+ANGEL M
IDI
GTZ750+GIANNHS
MARINE 521
WIZZY(ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?)
BAD BOY
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
PANOSTHEGR+ΕΛΕΝΗ
YAMAHA...
KATSAI
FIRE
APOLLO10
SUZUKI...
GIXXERPAP(+2 ΦΙΛΟΙ ΜΕ 2 R1)
KAI HONDA:yuck: Ο ΗΡΩΙΚΟΣ...
LANOSXR125(ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ):wave2:
SORRY AN ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ:beer:
ΥΓ.ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ:lol:
Το γέλιο (και έχω και μάρτυρες την Μαρία και τον Μίλτο) είανι όταν έβαλα βενζίνη που γυρνάει ο βενζινάς μου δείχνει το Honda και μου λέει:
αυτόν τι τον θέλετε μαζί σας; Διώχτε τον σας χαλάει!
Το γέλιο (και έχω και μάρτυρες την Μαρία και τον Μίλτο) είανι όταν έβαλα βενζίνη που γυρνάει ο βενζινάς μου δείχνει το Honda και μου λέει:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΕΝDO ΟΜΩΣ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΡΟΥΝΑΚΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΣΙΧΛΑ...ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ:confused: :lol: :rotflmao:ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΩ...ΞΟΥΤ...ΞΟΥΤ...ΞΟΥΤ ΛΕΜΕΜΠΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ...ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΙΛΑ ΤΟΥ.ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΤΕΝΟ
ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗ ΦΩΤΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΟΥ!!!!!!:lol: :lol:
Αλλά και πάλι, το ίδιο κάνει!:rolleyes:
Πάντως τελευταίως διαπίστωσα ότι η μηχανή μου δεν με γουστάρει. Στη Κυριακάτικη βόλτα όλες οι εν κινήσει φώτος φαίνονται εκτός από τις δικές μου!:lol: :lol: :lol:
20161
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
23/07/2005, 01:37
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: [/B]
ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ .... ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ... ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ Ο ΑΔΑΜ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ....:lol:
LanosXR125
23/07/2005, 03:14
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΕΝDO ΟΜΩΣ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΡΟΥΝΑΚΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΣΙΧΛΑ...ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ:confused: :lol: :rotflmao:ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΩ...ΞΟΥΤ...ΞΟΥΤ...ΞΟΥΤ ΛΕΜΕΜΠΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ...ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΙΛΑ ΤΟΥ.ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΤΕΝΟ
oste etsi BADBOY :mad:
de me thes sti parea
egw ftai pou se eixa perasei kai gia kalo paidi
alla ti perimeneis apo anthropo me
KAWASAKI:yuck: :yuck: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LanosXR125
de me thes sti parea
KAWASAKI:yuck: :yuck: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
κοιτα να δεις δεν εχει τιποτα με εσενα!!:D
απλα με το μηχανακι σου εχει που ειναι HONDA :smokin: :smokin: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LanosXR125
de me thes sti parea
KAWASAKI:yuck: :yuck: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: ΡΕ ΣΕ ΘΕΛΩΑΝΤΕ ΝΑ ΠΩ ΟΧΙ :p
ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΝ BAD BOY ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ:rolleyes:
ΡΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 0Ι 45 ΖΕΤΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕΑΝ...ΛΕΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ :beer:
LanosXR125
23/07/2005, 13:39
to 3erw oti me thelete
afou eimai i psixi tispareas
o pio neos
o pio omorfos
o pio e3upnos kai
o pio xaroymenos[SIZE=1]xazo[SIZE]
LanosXR125
23/07/2005, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από katsai
exw parapona :mad:
den fenete to XRaki :evil:
me sabotarete e enta3i
tha sas di3w tha dite ti tha pathete:rotflmao: :lol: :yuck: :lol: :rotflmao:
ρε αφηστε το παιδι
μην το περιπαιζεται
μικρος ειναι θα μαθει
εξαλου κανεις δεν ειναι τελειος
βεβαια εχει HONDA,
ειναι πολυ σοβαρη η κατασταση
αλλα με μια καλη θεραπεία εχει ελπιδες...
:lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol:
20205
adam_tsouk
27/07/2005, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από katsai
ρε αφηστε το παιδι
μην το περιπαιζεται
μικρος ειναι θα μαθει
εξαλου κανεις δεν ειναι τελειος
βεβαια εχει HONDA,
ειναι πολυ σοβαρη η κατασταση
αλλα με μια καλη θεραπεία εχει ελπιδες...
:lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol:
re, ntax, oloi kanoume la8h sta niata mas!
kai egw XR eixa sta 19 mou!!!!!
8a strwsei!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: