View Full Version : 3 ναυτικοι και μια καλογρια
3 ναυτικοι και μια καλογρια ειχαν ναυαγησει σε ενα ερημο νησι στην μεση του Ωκεανου
3 μηνες μετα η καλογρια ειχε αηδιασει τοσο με αυτα που εκανε με τους ναυτικους ωστε δεν αντεξε αλλο και αυτοκτονησε
3μηνες μετα οι ναυτικοι ειχαν αηδιασει τοσο πολυ με αυτα που εκαναν με την καλογρια,ωστε δεν αντεξαν
αλλο και την...εθαψαν!!
:eyepop:
Joyrider
13/09/2010, 11:02
:nono:
Ανέκδοτο με νεκροφιλία πρώτη φορά βλέπω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Τα ανεκδοτα δεν χρειαζεται να ειναι πολιτικλι κορεκτ!
John Steed
13/09/2010, 11:25
:a53:
:cry:
Akatanomastos
13/09/2010, 11:32
καφριλα αλλα οκ
το χιουμορ δεν εχει ορια
:D
Shaolin Monk
13/09/2010, 11:42
:rotflmao::cry: :rotflmao:
guzzistas
13/09/2010, 11:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
καφριλα αλλα οκ
το χιουμορ δεν εχει ορια
:D
Σωστό κι αυτό.
:lol:
reinmeister
13/09/2010, 12:00
:rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:
konsttanttinos
13/09/2010, 12:07
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ego_o_idios
13/09/2010, 12:34
malakes itan ana tin kovane stin mesi ke petagane to apo pano me ta entera ke ta sinafi pou sapizoun 8a pernagane perisotero kero...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
den mas xezs:lol:
project.breeze
13/09/2010, 14:33
Joyrider
13/09/2010, 14:36
Ένας παππούς παιδεραστής, συναντά ένα κοριτσάκι στην παιδική χαρά που κάνει μόνο του κούνια. Το φωνάζει κοντά του και το κοριτσάκι πηγαίνει.
-Αν σου δώσω μια καραμέλα, θα με αφήσεις να πιάσω το χεράκι σου; τη ρωτάει.
-Αμέ, παππού! (της δίνει την καραμέλα και της πιάνει το χέρι)
-Αν σου δώσω ένα μπισκοτάκι, θα με αφήσεις να σου πιάσω το μαγουλάκι;
-Αμέ, παππού. (Τρώει και το μπισκοτάκι...)
-Αν σου δώσω μία σοκολάτα, θα με αφήσεις να σου πιάσω το μπουτάκι;
-Αφού το θες παππού..(Τρώει και τη σοκολάτα....)
-Αν σου δώσω ένα παγωτό, θα με αφήσεις να σου πιάσω το μ...κι;
-Τι θα γίνει ρε παππού ! Μέχρι να με γα......σεις θα έχω πάθει ζάχαρο!!
:rolleyes: Αυτό σας αρέσει?
και ομως πρεπει να εχει ορια το χιουμορ,αλλιως χανει το νοημα του,σοβαρευτητε!
reinmeister
13/09/2010, 15:08
Ένας παππούς παιδεραστής, συναντά ένα κοριτσάκι στην παιδική χαρά που κάνει μόνο του κούνια. Το φωνάζει κοντά του και το κοριτσάκι πηγαίνει.
μας αρεσε την εποχη που βγηκε...3η δημοτικου νομιζω το λεγαμε...:lol: :lol:
Joyrider
13/09/2010, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μας αρεσε την εποχη που βγηκε...3η δημοτικου νομιζω το λεγαμε...:lol: :lol:
Όσο είμαστε παιδιά λέμε παιδοφιλικά ανέκδοτα και όσο πλησιάζουμε τον θάνατο αρχίζουμε τα νεκροφιλικά? :eek:
konsttanttinos
13/09/2010, 15:25
reinmeister
13/09/2010, 15:28
και όσο πλησιάζουμε τον θάνατο αρχίζουμε τα νεκροφιλικά? :eek:
με τον τροπο οδηγησης σου,κρινοντας απο τις ερωτησεις που ποσταρεις, μαλλον θα με προλαβεις...
πες μου λοιπον ημερομηνια,ωρα και ονομα ταφοπλακας να στειλω φακελο με τα 10 best off...
υ.γ. αν θες να κανεις τον καραγκιοζη πιτσιρικο,φροντισε τουλαχιστον να αποφευγεις τις προσωπικες καταρες...ο καθρεφτης σου κι εγω, θα χαρουμε τα μαλα,σιχαμα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Τα ανεκδοτα δεν χρειαζεται να ειναι πολιτικλι κορεκτ!
Αν ομως αντι για καλογρια...ηταν κΩλογρια... :wacko:
θα ηταν ΠΙΟ σιχαμερό! :a09:
idomeneas
13/09/2010, 15:37
με τον τροπο οδηγησης σου,κρινοντας απο τις ερωτησεις που ποσταρεις, μαλλον θα με προλαβεις...
πες μου λοιπον ημερομηνια,ωρα και ονομα ταφοπλακας να στειλω φακελο με τα 10 best off...
υ.γ. αν θες να κανεις τον καραγκιοζη πιτσιρικο,φροντισε τουλαχιστον να αποφευγεις τις προσωπικες καταρες...ο καθρεφτης σου κι εγω, θα χαρουμε τα μαλα,σιχαμα...
συγνώμη κιόλας αλλά το γάμησες...
δεν νομίζω να είχε κακή πρόθεση...
έτσι και αλλιώς τα ανέκδοτα είναι για τον π@υτσο...
δίκιο εχει...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
toilet humor FTW!!!
Joyrider
13/09/2010, 15:38
Αι καλά κρασιά... Κρίση δι αλληλογραφίας...
Πότε σε καταράστηκα όμως? :confused:
Joyrider
13/09/2010, 15:55
καραγκιοζη, σιχαμα...
Αχαχαχαχα τώρα τα πρόσεξα... Δώσε πόνο φίλε...χαχαχα
Με το πλησιάζοντας προς το θάνατο προφανώς και εννοούσα το "μεγαλώνοντας" τώρα εσύ τόση χολή και κακία πως την βγάζεις προς μέρους μου δεν ξέρω. Εγώ μια φορά δεν σε έβρισα ποτέ.
:a24: κουπεπε
perastikos
13/09/2010, 16:03
Μια χαρά είναι και τα δύο τα ανεκδοτάκια! Δηλαδή αυτά τα μαύρα με την Αννούλα είναι καλύτερα;;;
Και btw μία διαφορετική έκδοση του αρχικού :p
Μετά από ένα ναυάγιο οι μόνοι επιζώντες είναι πέντε άντρες και μία γυναίκα.
Το νησί στο οποίο ξεβράζονται παρέχει όλα τα αγαθά του Κυρίου.
Έτσι αναπόφευκτα προκύπτει θέμα sex. Αποφασίζουν να πηγαίνει η γυναίκα κάθε βδομάδα και
με καθέναν τους.
Έτσι προκύπτει sex κάθε 5 βδομάδες για τον καθένα και εξασφαλίζεται η ποικιλία για την
γυναίκα. Όλα δουλεύουν ρολόι μέχρι την στιγμή που η γυναίκα αρρωσταίνει....
Την πρώτη βδομάδα τα πράγματα είναι δύσκολα.
Την 2η περίεργα.
Την 3η αποκαρδιωτικά.
Την 4η τρομαχτικά.
Την 5η αποκρουστικά.
Ε, την 6η τελικά την έθαψαν.... :sad:
:rotflmao:
Tote to parakato that sou aresei polu.
Htan duo paiderastes se mia varka.
Ksafnika enas kati pianei sto agkistri.
Trabaei thn petonia kai vlepei piasmeno ena mikro paidaki nekro.
Koitazontai metaksu tous kai apofasizoun na to pidiksoun.
Meta apo mia wra pidima leei o enaw
-Ntaksei telos ante na to ksefortothoume.
-Malakas eisai me to sperma mesa tou tha mas katigorisoun oti to skotosame kai to viasame.
-Exeis dikio loipon piase ena kalamaki kai roufa!!
Roufaei o enas oso mporei kai meta dinei to kalamaki ston allo.
Kai leei o allos.
Ti les re sixama apo to idio kalamaki?
:a04: :a04: :a04: :a04: :a04: :a04: :a04: :a04: :a04: :a04: aidia alla de gamietai edw pou ftasame....
Cpt. Haddock
13/09/2010, 16:11
[...]
Φιλική συμβουλή: Παραείσαι σοβαροφανής για την ηλικία σου :wave2: :beer: :wave2:
Εχουμε ξεφυγει ολοι προς ολες τις μπαντες!Συνηθως τετοια φαινομενα παρατηρουνται ανοιξη λογω στερησης βολτας....!
α στο διαλο κοπανοι....
πεινασα :sick:
Joyrider
13/09/2010, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Φιλική συμβουλή: Παραείσαι σοβαροφανής για την ηλικία σου :wave2: :beer: :wave2:
Δεκτόν αν και δεν με ξέρεις, αυτό σου βγάζω μάλλον.
Για να ξέρεις έχω γελάσει άπειρες φορές με ανέκδοτα που βάζετε εδώ και ακόμα περισσότερο με την πλάκα που κάνετε ως παρέα εσείς που γνωρίζεστε.
Το ότι δεν μου αρέσουν τα παραπάνω ανέκδοτα δεν είναι θέμα σοβαροφάνειας νομίζω. Για μένα τουλάχιστον.
Cpt. Haddock
13/09/2010, 16:22
Δεκτόν αν και δεν με ξέρεις, αυτό σου βγάζω μάλλον.[...]
Προφανώς, μιλάω πάντα για το ύφος που έχουν τα γραπτά σου εδω. :winka:
makis206
13/09/2010, 19:41
Το ότι δεν μου αρέσουν τα παραπάνω ανέκδοτα δεν είναι θέμα σοβαροφάνειας νομίζω. Για μένα τουλάχιστον.
Mπορείς κάλλιστα να τα προσπεράσεις, κάποιοι μπορεί να γελάνε με τα συγκεκριμένα κι αν εσένα δεν σου αρέσει αυτό άρχισε να ξαναδιαβάζεις την πρόταση βάζοντας στο κόμμα μια τελεία.
Είναι ανέκδοτα είτε μας αρέσουν είτε όχι κάποια απ'αυτά, ώρα είναι να ξεσηκωθούν οι Πόντιοι, οι Κρητικοί και οι χαμούρες...:lol:
Χαλαρώστε λίγο.:beer:
LsKostas
13/09/2010, 21:02
Joyrider εχεις δικιο :wave2:
Joyrider
13/09/2010, 21:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Mπορείς κάλλιστα να τα προσπεράσεις, κάποιοι μπορεί να γελάνε με τα συγκεκριμένα κι αν εσένα δεν σου αρέσει αυτό άρχισε να ξαναδιαβάζεις την πρόταση βάζοντας στο κόμμα μια τελεία.
Είναι ανέκδοτα είτε μας αρέσουν είτε όχι κάποια απ'αυτά, ώρα είναι να ξεσηκωθούν οι Πόντιοι, οι Κρητικοί και οι χαμούρες...:lol:
Χαλαρώστε λίγο.:beer:
Ε καλά ανέκδοτο είναι. Ούτε τον κατηγόρησα που το έβαλε ούτε τον έβρισα που του αρέσει. Επειδή δεν μου άρεσε δεν έχω δικαίωμα και να ποστάρω? Αν θέλω το προσπερνάω.
makis206
13/09/2010, 21:27
Ε καλά ανέκδοτο είναι. Ούτε τον κατηγόρησα που το έβαλε ούτε τον έβρισα που του αρέσει. Επειδή δεν μου άρεσε δεν έχω δικαίωμα και να ποστάρω? Αν θέλω το προσπερνάω.
Εννοείται ότι έχεις κάθε δικαίωμα να ποστάρεις όπως και για το πως θα φερθείς διαβάζοντάς το, το να το προσπεράσεις όμως δεν χαλάει κανέναν μας ενώ το να το κάνεις μαχαλά παίζει και να πάρει στο τέλος τη βόλτα για τα κάτω πατώματα, έτσι γίνεται εδώ όταν ξεχειλώνει. Ή μάλλον έτσι πράττω εγώ στην κατηγορία που μου ανάθεσαν να προσέχω όταν μέσα στην κατηγορία "Ανέκδοτα" από ένα ανέκδοτο γεννιέται μια αντιπαράθεση.
Κερδίζουμε κάτι με αυτό, καλύτερο τουλάχιστον απ'το προσπέρασμα που θα μπορούσες να κάνεις;:winka:
Joyrider
13/09/2010, 21:42
Εννοείται ότι έχεις κάθε δικαίωμα να ποστάρεις όπως και για το πως θα φερθείς διαβάζοντάς το, το να το προσπεράσεις όμως δεν χαλάει κανέναν μας ενώ το να το κάνεις μαχαλά παίζει και να πάρει στο τέλος τη βόλτα για τα κάτω πατώματα, έτσι γίνεται εδώ όταν ξεχειλώνει. Ή μάλλον έτσι πράττω εγώ στην κατηγορία που μου ανάθεσαν να προσέχω όταν μέσα στην κατηγορία "Ανέκδοτα" από ένα ανέκδοτο γεννιέται μια αντιπαράθεση.
Κερδίζουμε κάτι με αυτό, καλύτερο τουλάχιστον απ'το προσπέρασμα που θα μπορούσες να κάνεις;:winka:
Την έχουμε ξανακάνει την συζήτηση οι δυο μας αν θυμάμαι καλά με ένα αστείο περί τσιμπουκιών σε ανήλικο κορίτσι έτσι?
Με είχες πείσει ότι αφού είμαστε στα ανέκδοτα όλα είναι επιτρεπτά και αυτό φαίνεται άλλωστε και τώρα.Δεν υπάρχουν όρια. Εγώ απλώς ανέφερα ότι δεν είχα κανακούσει ανέκδοτο με νεκροφιλία και ότι δεν μου άρεσε.
Το τι προσέφερε αυτο το σχόλιό μου και τι κερδίζουμε δεν ξέρω. Απορώ γιατί κολλάς με εμένα όμως.
makis206
13/09/2010, 21:45
Απορώ γιατί κολλάς με εμένα όμως.
Την έχουμε ξανακάνει την συζήτηση οι δυο μας
Αυτο-απαντήθηκες :wave2:
Joyrider
13/09/2010, 21:52
Αυτο-απαντήθηκες :wave2:
Α γιαυτό αναφέρεσαι μόνο σε μένα? Οκ τότε για να ξέρω στο μέλλον τον λόγο.
Πάντως σίγουρα δεν μάλωνα μόνος μου. Αυτό δεν σε είδα να σε πειράζει αλλά τέσπα, καταλαβαίνω τις φιλίες και σε δικαιολογώ.
Θα μπορούσες επίσης να είχες στείλει πμ.
Εγώ δεν έχω τίποτα άλλο να πω επί του θέματος. Δεν έκρινα κανέναν παρά μόνο το ανέκδοτο και βρέθηκα και από κάτω να με βρίζουν.
makis206
13/09/2010, 22:13
Α γιαυτό αναφέρεσαι μόνο σε μένα? Οκ τότε για να ξέρω στο μέλλον τον λόγο.
Πάντως σίγουρα δεν μάλωνα μόνος μου. Αυτό δεν σε είδα να σε πειράζει αλλά τέσπα, καταλαβαίνω τις φιλίες και σε δικαιολογώ.
Εγώ δεν έχω τίποτα άλλο να πω επί του θέματος. Δεν έκρινα κανέναν παρά μόνο το ανέκδοτο και βρέθηκα και από κάτω να με βρίζουν.
Λάθος κατάλαβες και μάλλον φταίω εγώ που δεν το εξήγησα σωστά, το ότι αναφέρθηκα σε σένα ήταν όχι για κάτι προσωπικό (δεν έχω και λόγο άλλωστε - ούτε τον rein γνωρίζω επίσης) αλλά επειδή το έχεις ξανακάνει στο παρελθόν κι επειδή το συζητήσαμε κιόλας ότι τα ανέκδοτα είναι για να γελάμε κι όσα δεν μας αρέσουν τα προσπερνάμε. Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ μιλώντας αποκλειστικά για τα ανέκδοτα που διαβάζουμε σε ένα δημόσιο φόρουμ σε αντίθεση με αυτά που λέγονται σε μια παρέα ανθρώπων που εννοείται ότι σηκώνουν κάθε μορφής αντίθεση, είναι η διαφορά του μπλα-μπλα με το τι υπάρχει και μένει σε μια κατηγορία ενός φόρουμ που λέγεται "Ανέκδοτα".
Έχεις κάθε δικαίωμα -σου ξαναλέω- και να αντιδράσεις αν θες (όχι όμως εδώ αν πρόκειται για ανέκδοτο, υπάρχουν κατηγορίες όπως οι γενικές ή οι αντιπαραθέσεις αν προτιμάς:winka: ) αλλά και να αναφέρεις το ποστ που θεωρείς ότι σε θήγει σε κάποιον διαχειριστή, το τι δρόμο θα τραβήξει το κάθε ένα από αυτά τα ποστς είναι άλλο θέμα. Το δικό μου θέμα είναι ότι εδώ θέλω μια κατηγορία για να γελάμε κι όχι να τσακωνόμαστε, ζητάω πολλα;
makis206
13/09/2010, 22:20
Θα μπορούσες επίσης να είχες στείλει πμ.
Όχι φίλε μου (μιας και το συμπλήρωσες μετά), θα μπορούσα αλλά δεν το ήθελα επειδή προτιμώ με την ευκαιρία να δούμε όλοι κάποια πράγματα όσο αναφορά τη συγκεκριμένη κατηγορία.
Όσο θα είμαι moderator στα "Ανέκδοτα", εδώ μέσα θα παραμένουν μόνο τα ποστς που βγάζουν γέλιο και περιλαμβάνουν emmoticons που γελάνε, αντιπαραθέσεις και λοιπά -για μένα τουλάχιστον- εδώ δεν χωρούν.
Δεν μπορώ να τους ικανοποιώ όλους, τι να κάνω.:beer:
Joyrider
13/09/2010, 22:25
Λάθος κατάλαβες και μάλλον φταίω εγώ που δεν το εξήγησα σωστά, το ότι αναφέρθηκα σε σένα ήταν όχι για κάτι προσωπικό (δεν έχω και λόγο άλλωστε - ούτε τον rein γνωρίζω επίσης) αλλά επειδή το έχεις ξανακάνει στο παρελθόν κι επειδή το συζητήσαμε κιόλας ότι τα ανέκδοτα είναι για να γελάμε κι όσα δεν μας αρέσουν τα προσπερνάμε. Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ μιλώντας αποκλειστικά για τα ανέκδοτα που διαβάζουμε σε ένα δημόσιο φόρουμ σε αντίθεση με αυτά που λέγονται σε μια παρέα ανθρώπων που εννοείται ότι σηκώνουν κάθε μορφής αντίθεση, είναι η διαφορά του μπλα-μπλα με το τι υπάρχει και μένει σε μια κατηγορία ενός φόρουμ που λέγεται "Ανέκδοτα".
Έχεις κάθε δικαίωμα -σου ξαναλέω- και να αντιδράσεις αν θες (όχι όμως εδώ αν πρόκειται για ανέκδοτο, υπάρχουν κατηγορίες όπως οι γενικές ή οι αντιπαραθέσεις αν προτιμάς:winka: ) αλλά και να αναφέρεις το ποστ που θεωρείς ότι σε θήγει σε κάποιον διαχειριστή, το τι δρόμο θα τραβήξει το κάθε ένα από αυτά τα ποστς είναι άλλο θέμα. Το δικό μου θέμα είναι ότι εδώ θέλω μια κατηγορία για να γελάμε κι όχι να τσακωνόμαστε, ζητάω πολλα;
Τώρα με έπεισες πραγματικά.:beer:
Τώρα κινδυνεύω όχι να με βρίσουν αλλά να γίνω polliticaly correct αν το βάλω στις αντιπαραθέσεις ή ρουφιάνος αν με ενοχλήσει και το αναφέρω...:rotflmao: :rotflmao:
Όντως τρελό γέλιο η κατάσταση...άντε και μεγειά τα μυαλά (όχι σε σένα):beer:
edit: Από δω και πέρα θα βάζω και emoticon όπως λες.
makis206
13/09/2010, 22:27
Τώρα κινδυνεύω όχι να με βρίσουν αλλά να γίνω polliticaly correct αν το βάλω στις αντιπαραθέσεις ή ρουφιάνος αν με ενοχλήσει και το αναφέρω...:rotflmao: :rotflmao:
Εντάξει, εδώ έχεις ένα "θεματάκι" ομολογουμένως...:lol:
Εγώ απλώς ανέφερα ότι δεν είχα κανακούσει ανέκδοτο με νεκροφιλία και ότι δεν μου άρεσε.
ρε αδερφε? μηπως εισαι ναυτικος? :look:
perastikos
13/09/2010, 23:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ρε αδερφε? μηπως εισαι ναυτικος? :look:
Δεν νομίζω... γιατί εγώ έβαλα τη version με τους ναυαγούς αλλά ούτε αυτή του άρεσε :p
idomeneas
13/09/2010, 23:45
:a24: κουπεπε
:lol: :lol: :lol:
rein χωρίς παρεξήγηση αλλά είχε πλάκα...