View Full Version : Είσαι ηλίθιος???
Panopticon7
14/09/2010, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για μένα το λέει; :look: :sad:
Δε θα 'βαζα το χέρι μου στη φωτια σχετικά με το αν επιπλεεις... :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για μένα το λέει; :look: :sad:
e re liako sorry kiloas alla den exeis oute iero oute osio re man....
poso gyrologos kai opotounistis mporei na einai re otan efage tis filakes kai tin eksoria me to koutali
ksero ton eksorisane sthn mikono kai fylaki ekane sto maoui opou emathe kai kalo serf
:rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
14/09/2010, 15:06
Ειστε παπαρες όλοι :lol:
(και πιο πολύ ο bbkos)
Για να μιλήσουμε σοβαρα, εγω ΔΕΝ ανεφερα τί ειναι, απλα ανέφερα το οτι όταν περνας απο όλο το πολιτικο φάσμα, εύκολα χαρακτηρίζεσαι και θετικά και αρνητικά.
Διατηρω την αμφιβολία μου για το ποιο απ' τα δύο ήταν το κίνητρο του Μική, αν και δεν αποκλείεται να ειναι μειγμα και των δυο.
:wave2:
ego_o_idios
14/09/2010, 15:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
εεεεεπ basta! Διάβασε πρώτα τη βιογραφία του, πώς π.χ. τον πιάσαν οι Γερμανοί στην κατοχή 16 χρονων παιδί για να πάμε πιο πίσω, και έπειτα πες τις παπαριές σου. Ναι ήταν αλλιώτικες εποχές, ναι κι άλλοι πολλοι κάναν τα ίδια, αλλά μη λέμε και μακακίες έ?
ela ton piasan oi germanoi? :eyepop:
:lol:
exo sigkenis ektelesmenous apo tous germanous opos ke ton papou mou pou pe8ane sta xeri tou patera mou
ke ti den 8a diname oloi stin ikogenia na ixe tin tixi tou 8odoraki...
ke pane xese mas me ton iroa sou
min sou po ke gia ton gio tou me tris apopires aftoktonias gia na dis ti pateras itan i iroas sou
vlakentie:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Δε θα 'βαζα το χέρι μου στη φωτια σχετικά με το αν επιπλεεις... :lol:
esy ti petagese?? vrikes eykeria na thn peis??
xalarose ligo ok?
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
exo sigkenis ektelesmenous apo tous germanous opos ke ton papou mou pou pe8ane sta xeri tou patera mou
min sou po ke gia ton gio tou me tris apopires aftoktonias gia na dis ti pateras itan i iroas sou
Leo, deineis nea diastasi sthn filiki mas kouventa, dystixos me to kologreeklish pou grafeis den mporo me tipota na se diavaso
ok to skisame kai auto to post
super_toto
14/09/2010, 15:13
Έτσι όπως την παμε τη δουλειά σε λίγο θα τον κατηγορήσουμε και γιατί δεν κατεβάζει το καπάκι στη λεκάνη. :rotflmao: :rotflmao:
Ρε τι πάθαμε.
ego_o_idios
14/09/2010, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Leo, deineis nea diastasi sthn filiki mas kouventa, dystixos me to kologreeklish pou grafeis den mporo me tipota na se diavaso
ok to skisame kai auto to post
signomi panagiotate
ala opos vlepete ke esis dexome prosopiki epi8esi apo ton simforoumiti epidi den aspazomaste tis afelis apopsis tou
tin evlogia sas despota...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παιδες, ειναι λογικο ο ανθρωπος αυτος να προκαλεί πολιτικες εντάσεις και ιστορικες παρερμηνειες μιας και το μεγεθος και η συμβολή του ηταν τεραστια...
οπως ειπε και ο καπτεν ειναι 2 οι αναγνωσεις...
ε, απο την μουσικη και πολιτική συντροφια των κοινωνικών αγώνων του αιματος και της υπερτατης θυσιας του τότε φτασαμε να μιλάμε για υπουργεια επικρατείας και εθνικοπατριδογνωσιες και συγχαρηλίκια στον Αντωνακη, για παντα δικος σου Μικης....
Διαλλεχτε....
Ai gamisou re malakako :lol:
Μια ωραία πεταλούδα
Μια ωραία πεταλούδα
σ’ένα κήπο μια φορά
καμαρώνει και απλώνει
τα γαλάζια της φτερά
Όλο τον καιρό γυρίζει
Όλο τον καιρό γυρίζει
και τα άνθη χαιρετά
πότε κάθεται στο ένα
πότε φεύγει και πετά
Λάμπουν κόκκινες πιτσίλες
Λάμπουν κόκκινες πιτσίλες
στα γαλάζια της φτερά
λάμπουν κόκκινες πιτσίλες
στα γαλάζια της φτερά
Όταν έρθει ο χειμώνας
Όταν έρθει ο χειμώνας
πέφτει κάτω και ψοφά
κι όταν έρθει καλοκαίρι
ζωντανεύει και πετά
ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΟΜΩΣ
Πλάκα έχουν τέτοια θρέντ με ήρωες
Ο χαρακτηρισμός που μου άρεσε περισσότερο για τον Μίκυ και νομίζω του ταιριάζει γάντι είναι "Πολιτικό Εκκρεμές" .
:wave2: :wave2:
stavrogin
14/09/2010, 16:45
εεεεεπ basta! Διάβασε πρώτα τη βιογραφία του, πώς π.χ. τον πιάσαν οι Γερμανοί στην κατοχή 16 χρονων παιδί για να πάμε πιο πίσω, και έπειτα πες τις παπαριές σου. Ναι ήταν αλλιώτικες εποχές, ναι κι άλλοι πολλοι κάναν τα ίδια, αλλά μη λέμε και μακακίες έ?
Εκει μεσα στη βιογραφια του αναφερει οτι συνεθεσε τον υμνο της νεολαιας του μεταξα? Δε πειραζει. Μικρος ηταν ,κι εκανε απερισκεψιες. απλα αναρωτιεμαι αν το αναφερει. Γιατι σε μια συνεντευξη του που την εχω, τα μασαγε, και μετα ζητουσε να θαφτει η συνεντευξη.
Εχω τοσους σημαντικους ανθρωπους να ακουσω και να θαυμασω,που ο Μεγαλοσυνθετης με αφηνει αδιαφορο. Αρκετοι αναφερθηκαν ηδη εδω μεσα.
ego_o_idios
14/09/2010, 16:56
pao na gamiso ton malaka tou kseftilismeno iroako sou
ton miki maous ton faflatako
ego_o_idios
14/09/2010, 16:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Εκει μεσα στη βιογραφια του αναφερει οτι συνεθεσε τον υμνο της νεολαιας του μεταξα? Δε πειραζει. Μικρος ηταν ,κι εκανε απερισκεψιες. απλα αναρωτιεμαι αν το αναφερει. Γιατι σε μια συνεντευξη του που την εχω, τα μασαγε, και μετα ζητουσε να θαφτει η συνεντευξη.
Εχω τοσους σημαντικους ανθρωπους να ακουσω και να θαυμασω,που ο Μεγαλοσυνθετης με αφηνει αδιαφορο. Αρκετοι αναφερθηκαν ηδη εδω μεσα.
ego 8a paro
o koumounistakos pou postare to arxiko post 8a pari ta konservokoutia...
ego_o_idios
14/09/2010, 17:02
imaste dio imaste trisssssssssssssss
imaste 35.21333333333333333333333333333
Panopticon7
14/09/2010, 17:02
Παρτε δυο φαρσες του Μητσικωστα στον Ευαγγελινο κ υστερα στον Σακη ρουβα, υποδυομενος τον Θεοδωρακη.
Η πρωταση του... "Θεοδωρακη" ειναι στην γιουροβιζιον να τραγουδησει ο Σακης Ρουβας το κομματι ως εξης. "this is our night fly !!! Της δικαιοσυνηςς ηλιε νοητεεεεε..."
http://www.youtube.com/watch?v=iG7R_mlaamM&feature=related
konsttanttinos
14/09/2010, 17:14
Εκει μεσα στη βιογραφια του αναφερει οτι συνεθεσε τον υμνο της νεολαιας του μεταξα? Δε πειραζει. Μικρος ηταν ,κι εκανε απερισκεψιες. απλα αναρωτιεμαι αν το αναφερει.
Μια χαρα εκανε.Δηλαδη για να κανει κατι καλο επρεπε να συνθετει μονο υπερ των αριστερων?
Ελεος με αυτα τα καταλοιπα της χουντας που ταλανιζουν τον νεοελληνα...
:smokin: :smokin: :smokin:
ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ!
@ afro
Στην αρχή δεν καταλάβαινα Χριστό απ' όσα έλεγες, με το πέρασμα όμως του χρόνου άρχισα όχι μόνο να καταλαβαίνω αλλά και να συμφωνώ μαζί σου. Λες τελικά να παίρνουμε από την ίδια παρτίδα????
:beer: :beer:
stavrogin
14/09/2010, 18:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Μια χαρα εκανε.Δηλαδη για να κανει κατι καλο επρεπε να συνθετει μονο υπερ των αριστερων?
Ελεος με αυτα τα καταλοιπα της χουντας που ταλανιζουν τον νεοελληνα...
:smokin: :smokin: :smokin:
ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ!
Ε βεβαια ! αμα ειναι καλη η μουσικη ειναι για ολο το κοσμο.:p . Αλλα γιατι το κρυβει?
super_toto
14/09/2010, 19:45
Εγώ κάπου διάβασα ότι ο Μίκης είναι και Ολυμπιακός. Σίγουρα έχει βάλει το χεράκι του και στην παράγκα. :lol: :lol:
Πιθανώς να είναι και πράκτορας της Στάζι. :rotflmao: :rotflmao:
ΣΤΗ(Ν) ΠΥΡΑ!!!
Κάποιοι άνθρωποι έχουν κερδίσει το δικαίωμα να είναι σεβαστή και βαρύνουσα η άποψη τους ό,τι και να λένε (ακόμα και χαζομάρα να ακούγεται) και ο Θεοδωράκης είναι ένας από αυτούς.
Ανεξαρτήτως αν συμφωνείται με αυτά που λέει ή όχι έχει κερδίσει το δικαίωμα να τον ακούσετε με προσοχή γιατί είναι κάποιος που αγωνίστηκε και φυλακίσθηκε και για σας.
Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να κρίνει τι να κρατήσει από αυτά που λέει και τι να πετάξει όπως και το δικαίωμα να συμφωνεί ή να διαφωνεί.
Μπορείτε επίσης να εκφράσετε την άποψη σας εδώ ή όπου αλλού θέλετε, απλά η διαφορά είναι ότι εμείς δεν έχουμε κερδίσει το δικαίωμα όπως ο Θεοδωράκης να είναι βαρύνουσα η άποψη μας.
Δηλαδή, για να μαθαίνω κιόλας?
Το μέγεθος του ήρωα κρίνετε από το πόσες συλλήψεις , εξορίες , σφαίρες έφαγε?
Κάτι από θρησκίες μου θυμίζει. Αναλόγως αν είναι Άγιος, Όσιος , Αμαρτωλός.
:smokin: (στο μπαλκόνι)
:evil: (έχουμε ακόμα μία κατηγορία thread , που δεν γυρίσαμε το παρών προς τα εκεί.)
ego_o_idios
14/09/2010, 22:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Κάποιοι άνθρωποι έχουν κερδίσει το δικαίωμα να είναι σεβαστή και βαρύνουσα η άποψη τους ό,τι και να λένε (ακόμα και χαζομάρα να ακούγεται) και ο Θεοδωράκης είναι ένας από αυτούς.
Ανεξαρτήτως αν συμφωνείται με αυτά που λέει ή όχι έχει κερδίσει το δικαίωμα να τον ακούσετε με προσοχή γιατί είναι κάποιος που αγωνίστηκε και φυλακίσθηκε και για σας.
Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να κρίνει τι να κρατήσει από αυτά που λέει και τι να πετάξει όπως και το δικαίωμα να συμφωνεί ή να διαφωνεί.
Μπορείτε επίσης να εκφράσετε την άποψη σας εδώ ή όπου αλλού θέλετε, απλά η διαφορά είναι ότι εμείς δεν έχουμε κερδίσει το δικαίωμα όπως ο Θεοδωράκης να είναι βαρύνουσα η άποψη μας.
den exoume oloi tin krisi prosopikotitas sou ti na kanoume tora?
den exoume oloi tin krisi prosopikotitas sou ti na kanoume tora?
κρίση προσωπικότητας:confused: :confused: από που το έβγαλες αυτό τώρα???? τεσπα στα τέτοια μου η άποψη σου έτσι και αλλιώς. Έγραψα την άποψη μου και δεν συνεχίζω παραπάνω. υπάρχουν καλύτερα πράγματα να κάνω από το να ασχολούμε με σένα.
δεν ξέρω τι να κάνεις! κάνε ό,τι θες
αν θες ξεκίνα με το να βγάλεις το χέρι σου από εκεί που το έχεις (λέω εγώ τώρα, έβγαλα ένα συμπέρασμα για το τι κάνεις όπως έβγαλες εσύ για μένα ότι έχω κρίση προσωπικότητας)
ego_o_idios
14/09/2010, 23:05
κρίση προσωπικότητας:confused: :confused: από που το έβγαλες αυτό τώρα???? τεσπα στα τέτοια μου η άποψη σου έτσι και αλλιώς. Έγραψα την άποψη μου και δεν συνεχίζω παραπάνω. υπάρχουν καλύτερα πράγματα να κάνω από το να ασχολούμε με σένα.
δεν ξέρω τι να κάνεις! κάνε ό,τι θες
αν θες ξεκίνα με το να βγάλεις το χέρι σου από εκεί που το έχεις (λέω εγώ τώρα, έβγαλα ένα συμπέρασμα για το τι κάνεις όπως έβγαλες εσύ για μένα ότι έχω κρίση προσωπικότητας)
apo afta pou grafis to epiveveonis
apo afta pou grafis to epiveveonis
ό,τι πεις:lol: :lol:
super_toto
14/09/2010, 23:11
Όχι στην Ελλάδα όμως όπως βλέπεις...
Εδώ μόνο αν μαντρωθείς κάπου θα έχεις τον σεβασμό των άλλων αμνοερίφιων του κοπαδιού και την χλευή των άλλων κοπαδιών.
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Όχι στην Ελλάδα όμως όπως βλέπεις...
Εδώ μόνο αν μαντρωθείς κάπου θα έχεις τον σεβασμό των άλλων αμνοερίφιων του κοπαδιού και την χλευή των άλλων κοπαδιών.
Δεν το νομίζω, πιστεύω ότι έχει από παντού αναγνώριση απλά κάποιοι άνθρωποι (που δεν ανήκουν κάπου συγκεκριμένα) θέλουν να απαξιώνουν τα πάντα, όμως θέλω να πιστεύω πως αποτελούν μειοψηφία φίλε μου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Δηλαδή, για να μαθαίνω κιόλας?
Το μέγεθος του ήρωα κρίνετε από το πόσες συλλήψεις , εξορίες , σφαίρες έφαγε?
Κάτι από θρησκίες μου θυμίζει. Αναλόγως αν είναι Άγιος, Όσιος , Αμαρτωλός.
:smokin: (στο μπαλκόνι)
:evil: (έχουμε ακόμα μία κατηγορία thread , που δεν γυρίσαμε το παρών προς τα εκεί.)
αν απευθύνεσαι σε μένα όχι δεν είπα αυτό.
δεν μετράω το μέγεθος του ήρωα και μάλιστα δεν μίλησα για ήρωες
απλά θα στο πω, οποιοσδήποτε έχει κάνει κάτι για να προοδεύσει αυτή η χώρα και εγώ σαν άνθρωπος, στο δικό μου μυαλο είναι πιο ψηλά από αυτόν που δεν έχει κάνει τίποτα και η γνώμη του βαρένει περισσότερο ασχέτως αν την κρίνω λάθος ή όχι. Τίποτα παραπάνω δεν είπα.
Και κάποιον άλλο είχανε πιάσει οι Γερμανοί και κάναμε ανταλλαγή αιχμαλώτων για να τον πάρουμε πίσω.... αλλά ήρωα δεν τον λες!!
Όπως επίσης και πάρα πολλοί άλλοι φυλακίστηκαν και μάλιστα επί πάρα πολλά χρόνια!!! αλλά κανείς δεν ξέρει το όνομα τους....
Ο Θεοδωράκης είναι κάτι φτιαχτό... οπότε καλύτερα να γράφει τραγούδια παρά να μιλάει!!
pao na gamiso ton malaka tou kseftilismeno iroako sou
ton miki maous ton faflatako
Mazepsou, Kitrines kartes kai malakies den yparxoun to ksereis kala to paramithi pos paei
:evil:
NikosR oraio to epixeirima sou..... :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Παιδες, ειναι λογικο ο ανθρωπος αυτος να προκαλεί πολιτικες εντάσεις και ιστορικες παρερμηνειες μιας και το μεγεθος και η συμβολή του ηταν τεραστια...
οπως ειπε και ο καπτεν ειναι 2 οι αναγνωσεις...
ε, απο την μουσικη και πολιτική συντροφια των κοινωνικών αγώνων του αιματος και της υπερτατης θυσιας του τότε φτασαμε να μιλάμε για υπουργεια επικρατείας και εθνικοπατριδογνωσιες και συγχαρηλίκια στον Αντωνακη, για παντα δικος σου Μικης....
Διαλλεχτε....
χρηστο ανεφερες το πριν και το τωρα.
για δες λιγο και το πιο πριν :winka:
γι αυτον γινεται η κουβεντα ετσι? (http://fileleutheros.pblogs.gr/2009/11/545374.html)
Panopticon7
15/09/2010, 15:43
Βαζεις κατι που εγραψε το 1940 κ ειναι γεννηθεις το 1925...
:a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Βαζεις κατι που εγραψε το 1940 κ ειναι γεννηθεις το 1925...
:a31:
επιστροφη στον τιτλο!
Panopticon7
15/09/2010, 16:16
TROOPER γι αυτον γινεται η κουβεντα ετσι... :lol:
210025
LsKostas
15/09/2010, 17:09
Αυτο το "Kαραμανλης η Τανκς" να μην ελεγε και θα ημουν 100% Συμφωνος
:wave2:
Μεγαλη ...μεγαλη προδοσία ... που σαφως δεν συγκρινεται με πολλες αλλες αλλα απο αριστερο δεν την περιμένεις
idomeneas
15/09/2010, 17:14
τον κατηγορήτε ότι έγραψε ένα τραγούδι για τον Μεταξά...
εγώ δεν ξέρω αν είναι αλήθεια και δεν με νοιάζει κιόλας...
θα ήθελα να μου πείτε όμως,
πως αυτό αλλάζει αυτά που λέει στο βίντεο,
δηλαδή ας πούμε ότι έγραψε τους στίχους,
και ας πούμε και ότι δεν τους έγραψε...
αλλάζει κάτι στην ουσία του βίντεο?
Επίσης αν έγραφε ένα τραγούδι για τον Βενιζέλο ας πούμε
θα τον κατηγορούσατε πάλι ή θα τον εκθειάζατε?
stavrogin
15/09/2010, 17:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
τον κατηγορήτε ότι έγραψε ένα τραγούδι για τον Μεταξά...
εγώ δεν ξέρω αν είναι αλήθεια και δεν με νοιάζει κιόλας...
θα ήθελα να μου πείτε όμως,
πως αυτό αλλάζει αυτά που λέει στο βίντεο,
δηλαδή ας πούμε ότι έγραψε τους στίχους,
και ας πούμε και ότι δεν τους έγραψε...
αλλάζει κάτι στην ουσία του βίντεο?
Επίσης αν έγραφε ένα τραγούδι για τον Βενιζέλο ας πούμε
θα τον κατηγορούσατε πάλι ή θα τον εκθειάζατε?
Για το σουπερ νοημα του αντισταθητε...
Δεν εχει αδικο αν κι εγω προτιμω να δρω παρα να αντιδρω.Να στεκομαι (σταση ζωης) παρα να αντι-στεκομαι. Η διαφορα ειναι οτι οταν δρας, δρας με κριτιριο πρωτα τον εαυτο σου κι επειτα τον αλλο ενω οταν αντιδρας το κανεις σε σχεση με αυτο που επαθες.
Για το γενικως του αντισταθητε, κοιτα και του Κατσαρου ,που χει κι ενα βαρος ως λογος, γιατι η χρηση του λογου του Μικη ειναι της σειρας ,ακομψος με ολα αυτα τα "ηλιθιος"
Μιχάλης Κατσαρός
Η διαθήκη μου
Αντισταθείτε
σ'αυτόν που χτίζει ένα μικρό σπιτάκι
και λέει : καλά είμαι εδώ.
Αντισταθείτε σ'αυτόν που γύρισε πάλι
και λέει : Δόξα σοι ο Θεός.
Αντισταθείτε
στον περσικό τάπητα των πολυκατοικιών
στον κοντό άνθρωπο του γραφείου
στην εταιρία εισαγωγαί - εξαγωγαί
στην κρατική εκπαίδευση
στο φόρο
σε μένα ακόμα που σας ιστορώ.
Αντισταθείτε
σ' αυτόν που χαιρετάει απ' την εξέδρα ώρες
ατέλιωτες τις παρελάσεις
σ' αυτή την άγονη κυρία που μοιράζει σμύρναν
σε μένα ακόμα που σας ιστορώ.
Αντισταθείτε πάλι σ' όλους αυτούς που λέγονται
μεγάλοι
στον πρόεδρο του Εφετείου αντισταθείτε
στις μουσικές τα τούμπανα και τις παράτες
σ' όλα τ' ανώτερα συνέδρια που φλυαρούνε
πίνουν καφέδες σύνεδροι συμβουλατόροι
σ' όλους που γράφουν λόγους για την εποχή
δίπλα στη χειμωνιάτικη θερμάστρα
στις κολακίες τις ευχές τις τόσες υποκλίσεις
απο γραφιάδες και δειλούς για το σοφό
αρχηγό τους.
Αντισταθείτε στις υπηρεσίες των αλλοδαπών
και διαβατηρίων
στις φοβερές σημαίες των κρατών και τη
διπλωματία
στα εργοστάσια πολεμικών υλών
σ' αυτούς που λένε λυρισμό τα ωραία λόγια
στα θούρια
στα γλυκερά τραγούδια με τους θρήνους
στους θεατές
στον άνεμο
σ' όλους τους αδιάφορους και τους σοφούς
στους άλλους που κάνουνε το φίλο σας
ως και σε μένα, σε μένα ακόμα που σας ιστορώ αντισταθείτε.
Τότε μπορεί βέβαιοι να περάσουμε προς την
Ελευθερία.
Καλα βεβαια απο του Μικυ το στομα δε θα ακουσεις ποτε το "ως και σε μένα, σε μένα ακόμα που σας ιστορώ αντισταθείτε."
Στο εγγυωμαι.
idomeneas
16/09/2010, 04:54
Για το σουπερ νοημα του αντισταθητε...
Δεν εχει αδικο αν κι εγω προτιμω να δρω παρα να αντιδρω.Να στεκομαι (σταση ζωης) παρα να αντι-στεκομαι. Η διαφορα ειναι οτι οταν δρας, δρας με κριτιριο πρωτα τον εαυτο σου κι επειτα τον αλλο ενω οταν αντιδρας το κανεις σε σχεση με αυτο που επαθες.
Για το γενικως του αντισταθητε, κοιτα και του Κατσαρου ,που χει κι ενα βαρος ως λογος, γιατι η χρηση του λογου του Μικη ειναι της σειρας ,ακομψος με ολα αυτα τα "ηλιθιος"
μα για αυτό πόσταρα και εγώ το βιντεάκι...
γιατί μιλά για στάση ζωής, και όχι αναρχοκουμουνοφανφάρες,
αυτό λέει μέσα, βάλε στόχους, εσύ, μπορεί να ακολουθήσουν και άλλοι
αλλά μην στηρίζεσε σε αυτό...
με πιάνεις?
Υπαρχει αλλος ενας στιχος
που προσθεσε ο κατσαρος
"ελευθερια αναπηρη πάλι σου τάζουν"