View Full Version : αγωρα motocross
ktm lc4 640 s/m
15/09/2010, 16:24
θελω να αγορασω ενα motocross και εχω βρει ενα rm 250 00' και ενα yz 250 03' .
θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι εχω παρατηρηση οτι οι περισοτεροι δεν γραφουν την κανονικη χρονολογια κατασκευεις και βαζουν πιο καινουρια.
υπαρχει καποιος ευκολος τροπος ωστε να καταλαβω πιο ακριβως μοντελο ειναι απο την φωτο η απο κοντα καθως δεν εχουν αδεια κυκλοφοριας που να γραφει καπια στυχοια?
και κατι ακομα οταν αγοραζεις ενα motocross απο ιδιωτη τι χαρτια πρεπει να κανεις ωστε να εισαι κατοχυρωμενος οτι πλεον σου ανικοι?
σας ευχαριστω εκ τον προτερων
ktm lc4 640 s/m
17/09/2010, 20:49
δεν ξερει κανενας πως αναγνωριζουμε το μοντελο?
giannis113
17/09/2010, 20:56
κοιτα οταν εχεις αδεια κανεις μια υπευθηνη δηλωση οτι: ο ταδε μου παραχωρει την μοτοσυκλετα του με αριθμο κυκλοφοριας ΤΑΔΕ και εχω καταβαλει ολο το ποσο σε αυτον κλπ κλπ
καπως ετσι το γραφεις. ομως αυτα δεν εχουν αδεια! τι θα γραψεις;
οσον αφορα το μοντελο... σταμπαρε ενα δες το καλα χρωμα σκελετου κλπ κλπ.. και μετα googlare να δεις τι παιζει.. υπαρχουν σελιδες οπως το bikez οι οποιες εχουν τα specs με φωτογραφιες αναλυτικα για καθε μοντελο χρονολογια.
ktm lc4 640 s/m
17/09/2010, 21:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis113
κοιτα οταν εχεις αδεια κανεις μια υπευθηνη δηλωση οτι: ο ταδε μου παραχωρει την μοτοσυκλετα του με αριθμο κυκλοφοριας ΤΑΔΕ και εχω καταβαλει ολο το ποσο σε αυτον κλπ κλπ
καπως ετσι το γραφεις. ομως αυτα δεν εχουν αδεια! τι θα γραψεις;
οσον αφορα το μοντελο... σταμπαρε ενα δες το καλα χρωμα σκελετου κλπ κλπ.. και μετα googlare να δεις τι παιζει.. υπαρχουν σελιδες οπως το bikez οι οποιες εχουν τα specs με φωτογραφιες αναλυτικα για καθε μοντελο χρονολογια.
εχω φαει ποσες ωρες στο google και δεν εβγαλα ακρη γιατι απο μοντελο σε μοντελο πχ 00 σε 01 δεν εχουν καμια εμφανη διαφορα εχω δει φωτο εξονυχιστικα.
παντος ευχαριστω για την απαντηση
giannis113
18/09/2010, 00:51
στειλε μου σε πμ την αγγελια αν υπαρχει στο internet και θα σου πω (μαλλον) πιο μοντελο ειναι
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm lc4 640 s/m
θελω να αγορασω ενα motocross και εχω βρει ενα rm 250 00' και ενα yz 250 03' .
θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι εχω παρατηρηση οτι οι περισοτεροι δεν γραφουν την κανονικη χρονολογια κατασκευεις και βαζουν πιο καινουρια.
υπαρχει καποιος ευκολος τροπος ωστε να καταλαβω πιο ακριβως μοντελο ειναι απο την φωτο η απο κοντα καθως δεν εχουν αδεια κυκλοφοριας που να γραφει καπια στυχοια?
και κατι ακομα οταν αγοραζεις ενα motocross απο ιδιωτη τι χαρτια πρεπει να κανεις ωστε να εισαι κατοχυρωμενος οτι πλεον σου ανικοι?
σας ευχαριστω εκ τον προτερων
Τα ΥΖ μέχρι το 2001 είχαν μπλε υποπλαίσιο και άλλα πλαστικά. Τα 2002 - 2003 είναι σχεδόν ίδια με ψιλοδιαφορές στο 03 (π.χ. το 46ρι μπροστινό μαμά στα 03 ήταν τσιμέντο αλλά με ψιλοεπεμβάσεις γινόταν πολύ καλό). Από το 2004 και μετά έχουν άλλο μπροστινο 48ρι και άλλες τιμονόπλακες φυσικά. Από το 2005 ξεκινάνε αυτά με το αλουμινένιο πλαίσιο που είναι απιστευτα μηχανάκια. Όλα τα YZ από το 2002 μέχρι και το 2010 έχουν το ίδιο σχεδόν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ μοτέρ και τα ιδια πλαστικά - σελα.
Πάρε το ΥΖ αφού πέρα από ΜΧ με λίγους συμβιβασμούς θα κάνεις και εντουράκι.
Ο ιδιοκτήτης θα σου κάνει μια υπεύθυνη δήλωση αλλά θα πάρεις και το χαρτιά εισαγωγής τα οποία δεν θυμάμαι ακριβώς πως λέγονται.
με τον αρ.πλαισιου το βρισκης στη yamaha(αν και για μενα δεν εχει και πολυ σημασια,σιγουρα θα εχει κοληση καμια 32 φορες) και απο χαρτια μια υπευθυνη δηλωση και το χαρτι του τελωνειου.
ktm lc4 640 s/m
18/09/2010, 16:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Τα ΥΖ μέχρι το 2001 είχαν μπλε υποπλαίσιο και άλλα πλαστικά. Τα 2002 - 2003 είναι σχεδόν ίδια με ψιλοδιαφορές στο 03 (π.χ. το 46ρι μπροστινό μαμά στα 03 ήταν τσιμέντο αλλά με ψιλοεπεμβάσεις γινόταν πολύ καλό). Από το 2004 και μετά έχουν άλλο μπροστινο 48ρι και άλλες τιμονόπλακες φυσικά. Από το 2005 ξεκινάνε αυτά με το αλουμινένιο πλαίσιο που είναι απιστευτα μηχανάκια. Όλα τα YZ από το 2002 μέχρι και το 2010 έχουν το ίδιο σχεδόν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ μοτέρ και τα ιδια πλαστικά - σελα.
Πάρε το ΥΖ αφού πέρα από ΜΧ με λίγους συμβιβασμούς θα κάνεις και εντουράκι.
Ο ιδιοκτήτης θα σου κάνει μια υπεύθυνη δήλωση αλλά θα πάρεις και το χαρτιά εισαγωγής τα οποία δεν θυμάμαι ακριβώς πως λέγονται.
ωραια με βοηθησες πολυ με τα yz.μηπως ξερεις να μου πεις και για τα cr 250
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm lc4 640 s/m
ωραια με βοηθησες πολυ με τα yz.μηπως ξερεις να μου πεις και για τα cr 250
Από το 97-98 νομίζω και μετά έχουν στιβαρό εως πολύ στιβαρό αλουμινένιο πλαίσιο. Με τέτοιο πλαίσιο θέλει πολύ γκάζι για να δουλέψει το μηχανάκι αλλά και πάλι στα σαμάρια την ακους κανονικά. Το 2000 άλλαξε πάλι σκελετό και πλαστικά σε μια προσπάθεια της χόνδα να το κάνει πιο ανθρώπινο. ΄
Θέλει χέρια και εμπειρία για να πάει γρήγορα. Στα άλματα ειναι πολύ καλό, στρίβει αέρα στα κλειστά και εχει ωραία θέση οδήγησης. Για εντούρο δεν κάνει, ξέχνα το, αφού χαμηλά ντεν έχει ροπή και έχει έντονο ξέσπασμα στις μεσαίες προς ψηλές στροφές του μοτέρ.
Φιλαράκι με 98ρι σε κάθε εντουροβόλτα το πέταγε κατω 2-3 φορές από τα νεύρα του.