View Full Version : Μια βοηθεια για κλοπη οχηματος που ζητανε λυτρα.
ASTRAKITCAR
15/09/2010, 17:51
η ιστορια εχεις ως εξης.
Ιουλιο 2010 αγορα β χερι αμαξι με τιμη 8500? περιπου απο μαντρα στην Αθηνα.ας πουμε μαρκα opel astra H μοντ. 2008 5 θυρο 1.400cc.
Σεπτεμβριο 2010 κλεβετε απο την πυλωτη του ιδιοκτητη,το αμαξι δεν ειχε συναγερμο ουτε ασφαλεια κλοπης...μονο το εργοστασιακο immobilizer.
μετα 2 μερες απο την κλοπη ο ιδιοκτητης δεχεται κληση με αποκρυψη στο κινητου του,να καταθεσει σε λογαριασμο ελληνικης τραπεζας 1500? αν θελει να παρει πισω το αυτοκινητο του ...
τι ξερετε και τι πρεπει να γινει σε αυτην την περιπτωση?πως κινειται ο παθων?
ειναι πραγματικο περιστατικο...
Συνεργασία με Δίωξη Ηλ Εγκλήματος :winka:
Πάντως δε πρέπει να τους κόβει και πολύ ζητώντας χρήματα και μάλιστα σε Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. :look:
Gandalf dr685sm
15/09/2010, 18:02
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ... 99,9999% θα πληρώσει τα χρήματα, θα τα χάσει και πιθανόν να του ζητάνε και άλλα ενώ δεν έχει και το Ι.Χ.
Όντως συνεργάζεται με την δίωξη ηλεκτρ. εγκλήματος και δίνει όλα τα σχετικά στοιχεία απο το κινητό του και την κλήση που δέχτηκε για να εντοπίσουν σχετικά πράγματα. Πάντως μην κρατάτε και μεγάλο καλάθι.
Χώρια που αρκετοί βρίσκουν αγγελίες που βάζουν κάποιοι με την κλοπή του οχηματος του και τα υπόλοιπα είναι εύκολα για αυτούς.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ... το αυτοκίνητο σχεδόν σίγουρα δεν θα το πάρει πίσω.
Gandalf
DimChios
15/09/2010, 18:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
....να καταθεσει σε λογαριασμο ελληνικης τραπεζας.....
Μα ναι, πως δεν το ειχα σκεφτει?
Λοιπον μαγκες...
Αριθμός λογαριασμου 2005-58-96666-502-987-4444-6100-2
Γιουροπανκ!
Στο ονομα Παπαδημητροπουλος Ιορδανης του Νικου
Αν δε καταθεσετε 1500 ? μεχρι τη Παρασκευη όλοι σας, το Σαββατο τη γκομενα θα τη πατε βολτα με δανεικο μοτορι γιατι το δικο σας δε θα ειναι κατω!
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Σορρυ αλλα, ποσο μλκες ειναι?????
:rolleyes:
ο λογαριασμος μπορει να ειναι στο ονομα οποιουδηποτε και να τον ελεγχουν. Δηλ μπορουν ανετα να παρουν τα χρηματα με καρτα απο το atm..
DimChios
15/09/2010, 18:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
ο λογαριασμος μπορει να ειναι στο ονομα οποιουδηποτε και να τον ελεγχουν. Δηλ μπορουν ανετα να παρουν τα χρηματα με καρτα απο το atm..
...και αυτός που την έχασε ας πουμε τη καρτα να μη την εχει ακυρωσει?
:confused: :rolleyes:
ή ενω την εχω κανονικα να επεμβουν?
μπορει να ειναι ενας μακρινος ξαδερφος που να εχει πεθανει. Αμα ο αλλος ειχε τον λογαριασμο αδειο ως επι το πλειστων μπορει να μοιραστηκε το Pin του. Δεν βγαζεις ακρη.
Το αμαξι ειναι αυτο με αυτη την τιμη?Σαν μεγαλη ευκαιρια ακουγεται.Μαλλον δουλεια απο μεσα φαινεται να ειναι.Ψαξε αν η συγκεκριμενη μαντρα εχει γενικα τιμες σκοτωμα αλλα πολυ διακριτικα.Επισης το μετα απο 2 μηνες φαινεται ιδανικη περιοδος.Μπορει παλι οχι..Ψαχτε το καλα.
ASTRAKITCAR
15/09/2010, 18:34
αυτο που σκεφτομαι ειναι να ειναι απο κανα φυλακισμενο ο λογαριασμος και να υπαρχει μια συμμορια απο πισω...
του λεω να μην δωσει τα λεφτα αλλα φοβαται και επιμενει να τα δωσει μηπως ξεμπερδεψει..
υποψιαζομαι την μαντρα και εγω...
το αμαξι ειναι σε αυτην την κατηγορια με αυτα τα λεφτα...
αυριο το πολυ μεχρι παρασκευη αναμενουμε εξελιξεις....
φοβαμαι μην ειναι η αρχη νεου κολπου με κλοπες μοτο και auto.
Gandalf dr685sm
15/09/2010, 18:39
Πέστου οτι είναι βλάκας απο μένα.. και αν έχει και άλλα 1500 να τα δώσει και σε εμένα που μου χρειάζονται. Υπόσχομαι εχεμύθια.
Μόλις πριν ενα μήνα διέλυθη αντίστοιχη συμμορία που έκανε το παραπάνω κόλπο με οχήματα και πληρωμές. Μάλιστα όντως ο ένας ήταν φυλακισμένος. Μπορείς να βρείς σχετική αναφορά στα δελτία τύπου της Γ.Α.Δ.Α στο www.astynomia.gr.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.... το αυτοκίνητο πάει χάθηκε.. αν θέλει να χάσει και τα 1500 που του περισσεύουν ας τα δωσει.. Απλά προειδοποίησε τον. Φαντάζομαι οτι είναι μεγάλο παιδί και θα έχει και ευθύνη των πράξεων του.
Gandalf
Για αυτό είναι η δίωξη φίλε.
Σε περιπτώσεις με λύτρα δεν παίρνεις πίσω αμάξι...
Κάνε την καταγγελία μπας και τους πιάσουν, μπας και σώσεις κανέναν άλλον που θα τον κλέψουν τα ίδια λαμόγια.
Gandalf dr685sm
15/09/2010, 18:41
Πάρε και την ανακοίνωση για να μην ψάχνει τσάμπα..
30-08-2010:Δελτίο Τύπου της Γ.Α.Δ.Αττικής σχετικά με σύλληψη ημεδαπών για κλοπές οχημάτων-εκβιάσεις Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Αθήνα, 29 Αυγούστου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την 27-8-2010 από Αστυνομικούς του Τ.Α. Ν. Ερυθραίας συνελήφθησαν τρείς (3) ημεδαποί, ηλικίας 24, 23 και 38 ετών, κατηγορούμενοι για «Σύσταση και συμμορία», «Εκβίαση κατ’ επάγγελμα, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση », και παράβαση του Ν. περί «Πρόληψης και καταστολής νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες».
Από την έρευνα-προάνακριση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι οι συλληφθέντες από εξαμήνου είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και μαζί με συνεργούς τους, οι οποίοι αναζητούνται διέπρατταν κλοπές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.
Στη συνέχεια, πληροφορούσαν για τις κλοπές που διέπρατταν ημεδαπό έγκλειστο των Φυλακών Μαλανδρίνου ο οποίος με την σειρά του προέβαινε μέσα από την φυλακή σε εκβίαση των ιδιοκτητών, απαιτώντας την κατάθεση χρηματικών ποσών, που κυμαίνονταν από 800 έως 1.300 ευρώ, σε τραπεζικούς λογαριασμούς που προηγουμένως είχαν ενεργοποιήσει, προκειμένου να τους επιστραφούν τα κλεμμένα αυτοκίνητα τα οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν επέστρεφαν.
Εξιχνιάστηκαν συνολικά επτά (7) περιπτώσεις κλοπών και εκβιάσεων από τις οποίες οι δράστες αποκόμισαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 4.500 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
ASTRAKITCAR
15/09/2010, 18:47
πρωτο λαθος για εμενα που δεν ειχε συναγερμο και ασφαλεια κλοπης..για 50? το χρονο παραπανω ισως επαιρνε κατι απο την ασφαλεια.
Nikos988
15/09/2010, 19:05
ΔΕΝ πας στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γιατί πολύ απλά ΔΕΝ έχουν σχέση!!!
ΠΑΣ στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών στη ΓΑΔΑ.
Εκεί θα σου πουν τι θα κάνεις.
ΜΗΝ κάνεις κάτι άλλο πριν πας εκεί.
988
Cpt. Haddock
15/09/2010, 19:09
:a014:
Ρε σεις το αυτονοητο δεν ρωτησα. Το τηλεφωνο πού το βρηκαν;;
-Το ειχε καπου στο αυτοκινητο;
-Εχουν άκρες στην τροχαια;
-Ειναι οντως ο εμπορος;
Γιατι τον πηραν και στο κινητο! Η τροχαια λογικα δεν το εχει. Λες να ειναι η κουρτινα Νο 3;; :eyepop:
Cpt. Haddock
15/09/2010, 19:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Ρε σεις το αυτονοητο δεν ρωτησα. Το τηλεφωνο πού το βρηκαν;;
-Το ειχε καπου στο αυτοκινητο;
-Εχουν άκρες στην τροχαια;
-Ειναι οντως ο εμπορος;
Γιατι τον πηραν και στο κινητο! Η τροχαια λογικα δεν το εχει. Λες να ειναι η κουρτινα Νο 3;; :eyepop:
Καπου θα έβαλε αγγελια για την κλοπή :wave2:
Panopticon7
15/09/2010, 19:46
:eek: :eek: .....................
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καπου θα έβαλε αγγελια για την κλοπή :wave2:
Αρα ειναι τιποτα τυχαιοι που ριχνουν αδεια και βγαζουν γεματα απο εφημεριδες, ή ο εμπορος;
Την βρισκουμε την ακρη σιγα σιγα :wacko:
sergiosm
15/09/2010, 20:00
εννοείται πως ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ τίποτα
και
εννοείται ότι πάει στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ποσο εμπιστος ειναι ο εμπορας?
ASTRAKITCAR
15/09/2010, 20:39
εκανα μια μικρη ερευνα..
αν παρετε στο 11880 και 11888 και πειτε το ονοματεπωνυμο σας ...και ζητησετε το κινητο νουμερο που αντιστοιχει θα σας πουνε την διευθυνση που μενετε....και την περιοχη...την ακριβης ομως!!!
αρα κλεβω ενα αμαξι,εχει μεσα την αδεια με το ονοματεπωνυμο του ιδιοκτητη..ξερω που μενει.παιρνω στο 11880 μαθαινω το τηλ.του και του λεω..η τα σκας ή δεν παιρνεις τιποτα..
το πιασατε τι εχουμε απο εδω και περα?
ποτε χαρτια στο αυτοκινητο και την μηχανη..αν και με την πινακιδα παλι μπορουνε να βρουνε τον ιδιοκτητη απλα θα καθυστερησουνε μια δυο μερες...
ο εμπορος ειναι υποπτος για εμενα...προσωπικες διαφορες με νυχτα κτλ..αποκλειονται απο τον ατυχο ιδιοκτητη.
nomizw πως ισως καταφερεις να κανεις κατι με τη βοηθεια της αστυνομιας...
Cpt. Haddock
15/09/2010, 21:15
το πιασατε τι εχουμε απο εδω και περα?
Σορυ που σε προσγειώνω αλλα αυτό που περιέγραψες γινεται χρονια :wave2:
Δε μου λές, ο φίλος που του έκλεψαν το αυτοκίνητο ειναι σαν το φιλο που εχει θεμα στύσης και πας εσυ γι' αυτον στο φαρμακείο; :p
ειναι σαν το φιλο που εχει θεμα στύσης και πας εσυ γι' αυτον στο φαρμακείο; :p
:lol: :lol: :lol:
Πες στον φίλο σου, να πάρει μαζί του το τηλέφωνο του, και να πάει στην ΓΑΔΑ.
Αν τα πράματα είναι όπως τα λες, μπορεί και να ξεμπερδέψει σε 20 λεπτά
ASTRAKITCAR
15/09/2010, 22:20
αγγελια δεν εχει βαλει.
ρωταω διοτι απλα δεν εχει προσβαση εδω και θελω να δω τι μπορει να κανει.
στην αστυνομια θα παει αλλα δεν ελπιζει σε κατι.'
θα δουμε.
Panopticon7
15/09/2010, 22:21
Στο μεταξυ αν σε ξαναπαρουν μαθε αν οντως το εχουν το αμαξι, πχ καποιο ιδιαιτερο σημειο, η να ζητησεις να σου πουν τον αριθμο πλαισιου, κατι που μπορει να στο δωσει μονο οποιος εχει το αμαξι...
Προσωπικα δεν θα τα εδινα τα λεφτα... αν θελεις να το ρισκαρεις...
Cpt. Haddock
15/09/2010, 22:25
στην αστυνομια θα παει αλλα δεν ελπιζει σε κατι.'
Σε τί ελπίζει, στον Αγ. Φανούριο; :dizzy:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Πες στον φίλο σου, να πάρει μαζί του το τηλέφωνο του, και να πάει στην ΓΑΔΑ.
Αν τα πράματα είναι όπως τα λες, μπορεί και να ξεμπερδέψει σε 20 λεπτά
:lol: :lol: :rotflmao: :lol:
Έχεις κανένα γνωστό σου ή να πάει έτσι στα κουτουρού?
Πάντως ένας φίλος που πλήρωσε, το πήρε πίσω. Στην Βουλγαρία μάλιστα το περιστατικό.
Σε τί ελπίζει, στον Αγ. Φανούριο; :dizzy:
Φρούδες ελπίδες, σε διαβεβαιώ..... :sad:
.....
τι ξερετε και τι πρεπει να γινει σε αυτην την περιπτωση?πως κινειται ο παθων?
......
Ή παει/πας στην αστυνομία κι αναλαμβάνουν εκείνοι κι ο κύριος μεθ' υμών ή πας στην Blackwater κι αναλαμβάνουν εκείνοι με καλύτερες πιθανότητες.... :lol:
Πες του να ξεχασει τ αμαξι και να τους γραψει στα @@ του,καταλαβαινω την πικρια και την επιμονη που εχει να τα χωσει για να το παρει πισω αλλα θα χασει + τα λεφτα που του ζητανε ,εκτος απο το αυτοκινητο.
Την εχω παθει εν ετη 94 με χτ600 89'.:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Την εχω παθει εν ετη 94 με χτ600 89'.:sad: [/B]
Aυτό δεν ''έπιανε'' τόσα λεφτά που σου ζητούσαν. :smokin:
imitrelos
16/09/2010, 13:01
Tα πράγματα είναι απλά καταγγελία στήν αστυνομία για εκβιασμό ενημέρωση τής τράπεζας και όποιος σηκώσει λεφτά συλλάμβάνεται
και άμα τους πιάσουνε να ερθώ θέλω να τους δείξω κάτι :a016:
ε ρε ξύλο που θέλουν
miscelano
16/09/2010, 13:34
το ιδιο μου το ειχανε κανει εμενα στην σικελια που σπουδαζα με ενα xt 600....το τσιμπανε και μετα απο 2 μερες τηλεφωνο, 200 ευρω και το πηρα πισω....μετα απο κανα μηνα μου το ξαναβουτανε....παλι τηλεφωνο, παλι 200 ευρω....καλα ρε τους λεω για μαλακες ψαχνετε????βαλτο στα οπισθια σου του ειπα....αν θελεις ελα να σου κανω το τραπεζι και να μου το δωσεις...την επομενη το βρηκα 2 στενα ποιο κατω παρατημενο και με γεματο ρεζερβουαρ παρακαλω....:wave2: :wave2: :wave2:
Panopticon7
16/09/2010, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
το ιδιο μου το ειχανε κανει εμενα στην σικελια που σπουδαζα με ενα xt 600....το τσιμπανε και μετα απο 2 μερες τηλεφωνο, 200 ευρω και το πηρα πισω....μετα απο κανα μηνα μου το ξαναβουτανε....παλι τηλεφωνο, παλι 200 ευρω....καλα ρε τους λεω για μαλακες ψαχνετε????βαλτο στα οπισθια σου του ειπα....αν θελεις ελα να σου κανω το τραπεζι και να μου το δωσεις...την επομενη το βρηκα 2 στενα ποιο κατω παρατημενο και με γεματο ρεζερβουαρ παρακαλω....:wave2: :wave2: :wave2:
:lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol:
κανας φιλος θα σου κανε πλακα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και μετά σε πήρε τηλέφωνο ένα τρελλό γκομενάκι, σ' έβγαλε έξω και μετά έγινε σκλάβα σου....
Εδώ στην Ελλάδα φιλαράκι, το πολύ πολύ να στον φορέσουν...
:smokin:
notakos600
16/09/2010, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και μετά σε πήρε τηλέφωνο ένα τρελλό γκομενάκι, σ' έβγαλε έξω και μετά έγινε σκλάβα σου....
Εδώ στην Ελλάδα φιλαράκι, το πολύ πολύ να στον φορέσουν...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Panopticon7
16/09/2010, 17:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Συμβαινουν κ αυτα ρε Sniper σε μερικους, μη σου φαινεται περιεργο :lol: :lol: :lol: :lol: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Συμβαινουν κ αυτα ρε Sniper σε μερικους, μη σου φαινεται περιεργο :lol: :lol: :lol: :lol: :bawl:
φυσικα κ συμβαινουν...
210106
miscelano
16/09/2010, 21:44
ρε μη σαχλαμαριζετε...εχει τυχει και σε αλλους πολλους....κοκακιδες ητανε που θελανε να βγαλουν το σκ...τωρα με το γεματο ρεζερβουαρ τι να πω....θα με συμπαθησαν η θα με λυπηθηκαν....:beer: :beer: :beer:
notakos600
16/09/2010, 21:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
φυσικα κ συμβαινουν...
Που τον θυμήθηκες... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
φυσικα κ συμβαινουν...
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Που τον θυμήθηκες... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:
Μεγάλος star ο τύπος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
:lol: :lol: :rotflmao: :lol:
Έχεις κανένα γνωστό σου ή να πάει έτσι στα κουτουρού?
Πάντως ένας φίλος που πλήρωσε, το πήρε πίσω. Στην Βουλγαρία μάλιστα το περιστατικό.
Μη γελάς καθόλου....:smokin:
Γνωστό Αθηνόμπατσο δεν έχω Βill....θα πάει και ζητήσει το τμήμα εκβιασμών απλά.
.......Και τα 20 λεπτά - εάν πρόκειται για εκβιασμό - είναι πολλά που λέω.......
..(αν βέβαια του έστειλαν SMS από Ελληνικό κινητό ....αν είναι από την Kyrgyztelecom τότε ζόρικα τα πράματα...:lol: )
miscelano
21/09/2010, 16:11
τελικα τι εγινε???
ASTRAKITCAR
21/09/2010, 19:11
δεν ακουσε κανενα ο φιλος...
πληρωσε τα 1500? και του λειπει και το αμαξι...
κολωσε να το κυνηγησει το θεμα...
DimChios
21/09/2010, 19:13
:sick:
Αυτά είναι.....:uplate:
Δε τα έδινε καλύτερα σε κανένα φτωχό που τα έχει ανάγκη;
Εγώ αν μου παίρναν αμάξι, ή οτιδήποτε άλλο, και μου ζητούσαν "λύτρα" θα έλεγα "Πήρες το αμάξι, έλα πάρε και τα @@ μου τώρα...."
Τι να πω ρε γμτ....
kalogeros
22/09/2010, 00:06
Τελικά η μόνη περίπτωση για να μάθει ο Έλληνας, είναι να πάθει. Δυστυχώς, δεν βάζει μυαλό αλλιώς.
Πόσες μέρες έχει που τα έδοσε τα λεφτά; Btw, επειδή και εγώ χρειάζομαι μερικά φράγκα, μήπως να του έλεγες να βάλει και στο δικό μου λογαριασμό κανένα χιλιάρικο;
moutoulos
22/09/2010, 07:11
Τελικά αφού πλήρωσε τα λύτρα, τι έγινε?, το πήρε τουλάχιστον?.
DimChios
22/09/2010, 08:10
kalogeros ο ελληνας δε θα μαθει ποτε.
Και ενας λογος ειναι γιατι ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝ!!!
Κοιτα π.χ αυτο
Αρχικά δημιουργήθηκε από moutoulos
Τελικά αφού πλήρωσε τα λύτρα, τι έγινε?, το πήρε τουλάχιστον?.
...και κρινε!
Gandalf dr685sm
22/09/2010, 08:42
Θύματα υπάρχουν παντού και πάντα.... περαστικά του. Ήθελε να το μάθει/πάθει με οδυνηρό τρόπο. Δικαίωμα του.
Gandalf
Pardalotzatziki
22/09/2010, 09:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Θύματα υπάρχουν παντού και πάντα.... περαστικά του. Ήθελε να το μάθει/πάθει με οδυνηρό τρόπο. Δικαίωμα του.
Gandalf
+1
Και του δωσανε και απλο λογαριασμο...ειχε και καποιες πιθανοτητες να κανει κατι...
Οπως λες....δικαιωμα στη βλακεια εχουν ολοι...
Ανοιξε μια μαυρη τρυπα και τα εριξε...και μπορει να του ζητησει κι αλλα...
miscelano
22/09/2010, 09:59
κριμα ρε πουστη μου...:mad: :mad: :mad:
Pardalotzatziki
22/09/2010, 10:04
Κριμα γιατι χαθηκε μια ευκαιρια να πιαστουν οι κλεφτες και να γλυτωσει και αυτος αλλα και καποιοι αλλοι...
kalogeros
22/09/2010, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
kalogeros ο ελληνας δε θα μαθει ποτε.
Και ενας λογος ειναι γιατι ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝ!!!
Κοιτα π.χ αυτο
...και κρινε!
:lol: :lol: :lol:
Κλαίω.
Αν παρει καινουργιο ενημερωσε μας,εχω απληρωτο τεβε.:winka:
ASTRAKITCAR
26/09/2010, 09:42
μαθημα...
δινουμε αλλη διευθυνση απο αυτη που μενουμε σε μεταωιβασεις ειτε καινουριο ειτε μεταχειρο.
και το ψαχνουμε καλα σε παρομοιες περιπτωσεις.
παρακαλω ομως ας μην κοροιδευουμε γιατι δεν ξερουμε ποτε θα την βρουμε την στραβη μπροστα μας!
παρακαλω ομως ας μην κοροιδευουμε γιατι δεν ξερουμε ποτε θα την βρουμε την στραβη μπροστα μας!
Του ειπες τι σου ειπα? :eyepop: :confused: :look:
Πες του να ξεχασει τ αμαξι και να τους γραψει στα @@ του,καταλαβαινω την πικρια και την επιμονη που εχει να τα χωσει για να το παρει πισω αλλα θα χασει + τα λεφτα που του ζητανε ,εκτος απο το αυτοκινητο.
Την εχω παθει εν ετη 94 με χτ600 89'.:sad:
παρακαλω ομως ας μην κοροιδευουμε
ας πουμε μαρκα opel astra H μοντ. 2008 5 θυρο 1.400cc.
Σεπτεμβριο 2010 κλεβετε απο την πυλωτη του ιδιοκτητη,
ASTRAKITCAR εσυ ειπες εισαι φιλος του παθοντα ...ετσι?
εχεις κι εσυ ASTRA?
mikros boudas
26/09/2010, 10:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ASTRAKITCAR εσυ ειπες εισαι φιλος του παθοντα ...ετσι?
εχεις κι εσυ ASTRA? μπορει να ειναι γνωριμια απο φορουμ:beer:
stavrouliasp
26/09/2010, 11:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Κριμα γιατι χαθηκε μια ευκαιρια να πιαστουν οι κλεφτες και να γλυτωσει και αυτος αλλα και καποιοι αλλοι...
+1
ASTRAKITCAR
26/09/2010, 18:53
Του ειπες τι σου ειπα? :eyepop: :confused: :look:
το ειπα φιλε αλλα δεν...
astra ειχα.τωρα εχω αλλο...
για την ιστορια το αμαξι ηταν ενα ford focus II μοντ. 2008 1.400cc.
Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και ζητούσε «λύτρα»
Στην εξάρθρωση σπείρας που διέπραττε κλοπές ΙΧ και στη συνέχεια ζητούσε χρηματικό ποσό για την επιστροφή του οχήματος στον ιδιοκτήτη προχώρησε η Αστυνομία. Από την έρευνα προέκυψε ότι τους ιδιοκτήτες εκβίαζε έγκλειστος των φυλακών Μαλανδρίνου.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης στα Σεπόλια Αττικής αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις Έλληνες -έναν 48χρονο και δύο 21χρονους- καθώς και
έναν 22χρονο Αλβανό, με την κατηγορία της σύστασης συμμορίας, που διέπραξε διακεριμένες κλοπές, εκβιάσεις και απάτες κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση. Η δράση της σπείρας διήρκεσε τρεις μήνες.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, οι δράστες αφού έκλεβαν κάποιο όχημα, στη συνέχεια ενημέρωναν Έλληνα έγκλειστο των φυλακών Μαλανδρίνου, ο οποίος μέσα από την φυλακή εκβίαζε τον ιδιοκτήτη του ΙΧ, ζητώντας την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους 1.000 ευρώ, προκειμένου να του επιστραφεί το όχημα. Σε κάθε περίπτωση, τα ΙΧ δεν επιστρέφονταν.
Στη διάρκεια της έρευνας εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών - εκβιασμών, από τις οποίες η σπείρα αποκόμισε συνολικά 2.000 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Διαβάστε περισσότερα στο: http://tro-fodo-tiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_6820.html#ixzz11sPNA3bj
ASTRAKITCAR
09/10/2010, 20:51
φιλε svx ειδα το mail σου,και ενημερωνω τον δικο μου.
ευχαριστω.
DimChios
11/10/2010, 07:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και ζητούσε «λύτρα»
[/url]
για δυό χιλιαρικα ολα αυτα ε?
:a31: :a31: