View Full Version : Κυριακή 19/9 για motogp
Όπως λέει ο τίτλος, και με αφορμή τη συζήτηση εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=110304) και μια κουβέντα με τον chr1s_86 λέμε αύριο να πάμε από το endo cafe για να δούμε τον αγώνα.
Το endo cafe βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη, Ελ. Βενιζέλου 183.
Ο αγώνας, ως γνωστόν, ξεκινάει στις τρεις οπότε μαζευόμαστε από νωρίτερα (μη και δεν δούμε τον Pedrosa να πετάγετε μπροστά στην εκκίνηση :lol: )
Όσοι πιστοί προσέλθετε! :D
Για την ώρα είμαστε:
1. georgio
2. chr1s_86
3. ...
φίλε Volo??? ;)
υπάρχει πάντα μία μικρή πιθανότητα :a47:
chr1s_86
18/09/2010, 18:52
Τα λέμε εκεί... ! :beer: :beer: :beer:
Για πάμε..... :D
rantanplan
18/09/2010, 18:59
δυστυχως εγω δεν μπορω κωλυομαι..............
μαζεβω λευτα για την ετησια.........:rotflmao:
ασε γιατι με βλεπω να κανω ερανο......:smokin:
Εσύ ο αποπάνω φέρε μύθο μεγάλη... πουλάει τρελά!!
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Υ.Γ.: βρήκατε να βάλετε την ετήσια μια μέρα πριν το τελευταίο μου μάθημα... :sad:
dammed_kittin
19/09/2010, 00:35
hopefully, we ll be there!!!
:wave2:
harris_x
19/09/2010, 10:58
.
210327
reinmeister
19/09/2010, 11:53
κανας που να ξεκινησει απο πειραια και να ξερει που ειναι,μπας και ψηθω...?
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
κανας που να ξεκινησει απο πειραια και να ξερει που ειναι,μπας και ψηθω...?
αν ξες που είν η συγγρού :p συναντιόμαστε εκεί και πάμε μαζί.. αν ψηθείς πάντα :alien:
reinmeister
19/09/2010, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
αν ξες που είν η συγγρού :p συναντιόμαστε εκεί και πάμε μαζί.. αν ψηθείς πάντα :alien:
ομορφα...2,15 θα σου πω εδω για το 100%...:D
ομορφα...2,15 θα σου πω εδω για το 100%...:D
θέλω κανα τέταρτο-εικοσάλεπτο να κατέβω συγγρού απο δω ρε :o πάρε τηλ εκείνη την ώρα, θα χω το νου μου.. σε στέλνω πμ :ninja:
Έλα ρε γμτ τώρα ξύπνησα τα ξενύχτια μου μέσα :( Δεν το είδα το post :bawl: :bawl: :bawl:
reinmeister
19/09/2010, 15:46
ηταν μια ηπεροχη μερα...:D :D :D
εβγαλε ο τρισκαταρατος το τσουτσουνακι του στις πρωτες στροφες και πηγε να το δειξει στον στονερ...
πηρε ο δευτερος τον νυχοκοπτη και τον κερασε την πρωτη πιπα γυρο της ημερας...
στην συνεχεια ο κοντος εβγαλε φλας,κατεβασε δυο,πατησε και μια κορνιτσα για να μην τον τρομαξει πολυ και τον κερασε την δευτερη...
και τελος ο "σε περναω για πλακα οποτε γουσταρω,αλλα επειδη δεν φτανω τον δευτερο,λεω να το κανω τελευταιες στροφες",χευντεν εριξε τα λουλουδια πανω στο χωμα...
τι καλα...:sun: :sun: :sun:
υ.γ. επρεπε φυσικα για καποιον ανεξακριβωτο λογο να χαλαστω,μια και ο γνωστης του μερους λεττας,απο την πολλη γνωση με εκανε ενα tour athens by lettas ,για κανα μισαωρο μες το λιοπυρι,ετσι για να χει ενδιαφερον...:sad: :sad:
ευτυχως που εξελιχθηκε ετσι ο αγωνας και μου φτιαξε την διαθεση...
:lol: :lol:
ρε τι εγινε ποια ειναι τα αποτελεσματα του αγωνα?
rantanplan
19/09/2010, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
www.motogp.com (http://www.motogp.com)
;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
[...]
εβγαλε ο τρισκαταρατος το τσουτσουνακι του στις πρωτες στροφες και πηγε να το δειξει στον στονερ...
πηρε ο δευτερος τον νυχοκοπτη και τον κερασε την πρωτη πιπα γυρο της ημερας...
στην συνεχεια ο κοντος εβγαλε φλας,κατεβασε δυο,πατησε και μια κορνιτσα για να μην τον τρομαξει πολυ και τον κερασε την δευτερη...
και τελος ο "σε περναω για πλακα οποτε γουσταρω,αλλα επειδη δεν φτανω τον δευτερο,λεω να το κανω τελευταιες στροφες",χευντεν εριξε τα λουλουδια πανω στο χωμα...
[...]
:rolleyes:
δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν καταλαβαίνεις...
:rotflmao: :rotflmao:
Στα σοβαρά, Stoner, Pedrosa, Hayden ο οποίος πέρασε στον τελευταίο γύρο τον Lorenzo, ο οποίος είναι και ο τρισκαταρατος. :lol:
Σε εκείνη τη φάση χειροκρότησε όλο το μαγαζί... άμα έχεις φανς...
Καλά περάσαμε! Και με κάποιον μαγικό τρόπο η ηχητική εγκατάσταση του μαγαζιού έκοβε κάπως τη φωνή του ΔΔ και δεν ενοχλούσε, ενώ παράλληλα είχαμε τον ήχο από τα μοτέρ!! :D
Υ.Γ.: κουλάδι ο Dovi περνάει στην ευθεία τον Spies λόγω Honda και μετά δεν μπορεί να φρενάρει για να στρίψει και τον ξαναπερνάει ο Spies... τελικά ο Dovi έπεσε στον τελευταίο γύρο...
μισο...περασε ο στονερ το τσουτσεκι τελευταιο γυρο???
:a012: :a012: :a012:
κριμα που εχασα τον αγωνα...αν η χοντα παραμεινει δυνατη του χρονου ο στονερ θα παιξει χωρις αντιπαλο...το μονο που μενει ειναι να δουμε το ροσσι ποτε θα καταφερει να φτιαξει το ντουκατι...
ΥΓ:το τσουτσεκι θα παρει το μπουλο απο τον σπιες να μου το θυμηθητε...ελπιζω σε δυο σεζον να ειναι στη μοτο2 μην πω 125 και να βαζει την περικεφαλαια στον κ@λο του :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όχι ρε, ο Stoner ήταν μπροστά εξαρχής! Το τσουτσέκι πήγε να τον πιέσει στις πρώτες στροφές αλλά πήρε τον μπούλο...
Ο Hayden πέρασε το τσουτσέκι, τρισκατάρατο κλπ στον τελευταίο γύρο! 4ος ο Lorenzo
υ.γ. επρεπε φυσικα για καποιον ανεξακριβωτο λογο να χαλαστω,μια και ο γνωστης του μερους λεττας,απο την πολλη γνωση με εκανε ενα tour athens by lettas ,για κανα μισαωρο μες το λιοπυρι,ετσι για να χει ενδιαφερον...:sad: :sad:
εγώ φταίω..
ΕΓΩ!.. που ενδιαφέρθηκα για να μην τριγυρνάς σαν την άδικη κατάρα να το βρεις..
και σε περίμενα και μισή ώρα μες στον ήλιο επειδιΣ δεν ήξερες που είναι η συΝγγρού..
:evil: :evil: :evil: :evil:
:a029: :a029: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:blush:
Allst@rf
19/09/2010, 18:12
μπορω να δω καπου τον αγωνα ,μαγνητοσκοπημενο?
chr1s_86
20/09/2010, 02:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
μπορω να δω καπου τον αγωνα ,μαγνητοσκοπημενο?
Έχεις πμ :beer:
rantanplan
20/09/2010, 02:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Έχεις πμ :beer:
και εσυ εχεις...............
ολοι εχουμε............πανω δεξια ειναι το ιδες?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: