View Full Version : Συνεργείο CBR 600rr Ηρακλειο Κρητης
Zacharias99
18/09/2010, 23:17
Παιδιά ήρθε η ώρα του μεγάλου Service του CBR 600rr 06' (22.500km)
Μένω στο Ηράκλειο Κρήτης και θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζεται κανέναν αξιόπιστο μάστορα που να ασχολείται με αυτά και να κάνει καλή δουλεια!!!
Ευχαριστώ!
idomeneas
19/09/2010, 06:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zacharias99
Παιδιά ήρθε η ώρα του μεγάλου Service του CBR 600rr 06' (22.500km)
Μένω στο Ηράκλειο Κρήτης και θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζεται κανέναν αξιόπιστο μάστορα που να ασχολείται με αυτά και να κάνει καλή δουλεια!!!
Ευχαριστώ!
τι καλύτερο απο τοεηουσιοδοτημένο
το οποίο παρεπιπτώντος στο Ηράκλειο
είναι πάρα πολύ καλό... :beer:
Zacharias99
19/09/2010, 09:50
καλά μην ορκίζεσαι κιόλας για τα εξουσιοδοτημένα...Έχω φάει και σε αντιπροσωπεία τα μούτρα μου. Αλλά αν μου το προτείνεις από προσωπική εμπειρία τότε πάς πάσο!! Θα ήθελα βέβαια να ακούσω και καμιά άλλη πρόταση...
imitrelos
19/09/2010, 12:05
Αν δέν πάς σε εξουσιοδοτιμένο ( καλός ακουω είναι) , σου έχω τήν λύση :cool: ότι θές πμ
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
τι καλύτερο απο τοεηουσιοδοτημένο
το οποίο παρεπιπτώντος στο Ηράκλειο
είναι πάρα πολύ καλό... :beer:
+1
Ο Μηχανικός του Ανδρή (HONDA) είναι πολύ σωστός στην δουλειά του!
Πελάτης του τα τελευταία 5 χρόνια και πλήρως ικανοποιημένος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
+1
Ο Μηχανικός του Ανδρή (HONDA) είναι πολύ σωστός στην δουλειά του!
Πελάτης του τα τελευταία 5 χρόνια και πλήρως ικανοποιημένος!
Και καλό παιδί.
Σόρρυ μάγκες, αλλά το 99% των μηχανικών, ηλεκ/γων, φανατζήδων κτλ, είναι και ΠΟΛΥ βαρείς κι ασήκωτοι μάγκες (μην ανοίξω το στοματάκι μου τώρα και πάρω κανα μόνιμο ban!)
idomeneas
19/09/2010, 14:03
Βασικά εγώ για τον Αργύρη έλεγα που είναι εξουσιοδοτιμένος καμιά 30αριά χρόνια και έχει γνώση αλλά και μπέσα...
ότι σου πει αυτό είναι, ούτε καθυστερήσεις, ούτε μαλακίες...
Προσωπικά τον Ανδρή τον θυμάμε από τότε που 'χε την kawasaki
και την είχε κάνει σαν τα μούτρα του...
Αν δεν την είχε αυτός τότε τώρα πιθανότατα θα ήμουνα kawasaκιας
και όχι hondaκιας...
Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
Προσωπικά τον Ανδρή τον θυμάμε από τότε που 'χε την kawasaki
και την είχε κάνει σαν τα μούτρα του......
Μιλάμε για τον μηχανικό του (Βαγγέλης αν θυμάμαι σωστά).
Ο Ανδρής κρατάει την επιχείρηση (Εξουσιοδοτημένο της HONDA)...
Ο Βαγγέλης το συνεργείο της. :wave2:
idomeneas
19/09/2010, 14:11
Μιλάμε για τον μηχανικό του (Βαγγέλης αν θυμάμαι σωστά).
Ο Ανδρής κρατάει την επιχείρηση...
Ο Βαγγέλης το συνεργείο της. :wave2:
που πληρώνεις στον Ανδρή ή στον μηχανικό?
Zacharias99
19/09/2010, 14:17
Ρε παιδιά τελικά το προτίνεται το συνεργείο ή όχι ??? Με μπερδέψατε... Να ζητήσω συγκεκριμένο μηχανικό στου Ανδρή???
Το συνεργείο ανήκει στον Ανδρή, είναι κομμάτι της επιχείρησης.
Δεν νομίζω όμως πως το θέμα μας ήταν αυτό.. ήταν να παρουσιάσουμε ενα καλό μηχανικό για το παλλικάρι που μας το ζήτησε.
Θέλει να τσεκάρει ένα μηχανάκι προς αγορά... όχι την πολιτική της HONDA Ανδρής.
Zacharias, πήγαινε ανεπιφύλακτα στο συνεργείο και δώσε και χαιρετίσματα στον βαγγέλη απο τον Μενέλαο με το ΧΧ. :wave2:
Zacharias99
19/09/2010, 14:25
Meno ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Μάλλον θα το πάς εκεί και θα δ΄ςσς τα χαίρε!!!
Υ/Σ: Το μηχανάλι είναι δικό μου και χρειάζεται το μεγάλο service των 22.500km... Ξέρετε μήπως πόσο θα μου στοιχήσει?? Κανένα 200αρι υπολογίζω...Καλά τα λέω, ή θα με πιάσει κανένα έφραγμα??
idomeneas
19/09/2010, 14:28
Το συνεργείο ανήκει στον Ανδρή, είναι κομμάτι της επιχείρησης.
χωρίς παρεξήγηση φιλαράκι,
καταλαβαίνω ότι είσαι ευχαριστημένος,
και έχεις εμπιστοσύνη αλλά για εμένα
μόνο ότι ανήκει στον Ανδρή
μου αρκεί να μην περνάω ούτε απέξω... :beer:
Ρε παιδιά τελικά το προτίνεται το συνεργείο ή όχι ??? Με μπερδέψατε... Να ζητήσω συγκεκριμένο μηχανικό στου Ανδρή???
πήγαινε και στους δύο κάνε μια ερώτηση να δεις τιμές
και δώσε το σε όποιον σου κάτσει καλύτερα στο μάτι... :)
Υ/Σ: Το μηχανάλι είναι δικό μου και χρειάζεται το μεγάλο service των 22.500km... Ξέρετε μήπως πόσο θα μου στοιχήσει?? Κανένα 200αρι υπολογίζω...Καλά τα λέω, ή θα με πιάσει κανένα έφραγμα?? Zacharia sorry ρε φιλε... σε μπέρδεψα με τον άλλον που έψαχνε μηχανικό για την αγορά ενος CBF.. :lol:
Αλλά ακόμη κι έτσι, ισχύει ότι πρανέφερα... και το μεγάλο σέρβις τσούζει, τα 200? μάλλον που δεν σε καλύπτουν.. :wave2:
idomeneas
19/09/2010, 14:32
Υ/Σ: Το μηχανάλι είναι δικό μου και χρειάζεται το μεγάλο service των 22.500km... Ξέρετε μήπως πόσο θα μου στοιχήσει?? Κανένα 200αρι υπολογίζω...Καλά τα λέω, ή θα με πιάσει κανένα έφραγμα??
ανάλογα τι θα κάνεις,
μόνο μοτέρ θα κάνεις σέρβις ή και αναρτήσεις?
αν σου καθαρίσει ψεκασμό, ρυθμίσει βαλβίδες,
αλλάξει όλα τα υγρά, και σου κάνει και σέρβις στις αναρτήσεις
τότε ετοιμάσου για έμφραγμα...
:lol:
αν πάλι πας μόνο για κινητήρα, τότε πιστεύω ένα διακοσάρι φτάνει...
Zacharias99
19/09/2010, 14:53
Παιδιά το μηχανάκι το είχα αγοράσει πριν ένα χρόνο από αντιπροσωπεία της HONDA στην Αθήνα με 13.500 km ( τότε του είχε κάνει η αντιπροσωπεία ένα γενικό SERVICE για να μου δώσει και 6 μήνες εγγύηση) Το πήγα μετά στα 18.000km για αλλαγή λαδιών σε ένα πολύ καλό και αξιόπηστο μάστορα στην Αργυρούπολη (Φοβερά εξυπηρετικός) και τώρα μου είχε πει θα ήταν καλά να κάνω το μεγάλο SERVICE.
Δεν γνωρίζω τη ακριβώς πρέπει να συντηρήσω-αλλάξω, αφου ως τώρα είχα μονάχα ένα APRILIA RS 125 του οποίου η συντήρηση είναι τελείως διαφορετική...
Τι μου προτείνεται/πρέπει να κάνω(Ξέρω ότι το καλύτερο είναι να τα κάνω όλα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι απαραίτητο)
idomeneas
19/09/2010, 15:02
αν διαθέτεις μέχρι 200 ευρώ
πες του να σου αλλάξει λάδια, φίλτρο λαδιού (50 ευρώ)
και να τσεκάρει βαλβίδες αν θέλουν ρύθμισμα (άλλα 50 μάλλον)...
επίσης καλό θα ήταν να αλλάξεις και υγρά φρένων και ψυγείου (κάνα 30άρι)...
τσέκαρε και τα τακάκια αν θέλουν άλλαγμα (αν θέλουν όλα εδώ θες πολλά)...
με αυτά θα είσαι οκ...
akaposto
19/09/2010, 15:54
πήγαινε στον Αργύρη (δίπλα απο την αντιπροσωπεία Σαραντινίδη)
και ότι σου πει,θα ξέρεις ότι ισχύει χωρίς μαμουνίες για να στα φάει.
Σωστός πάντα στην ξήγα.
π.χ. αν πας και του πεις,μάστορα τι λέει,θέλει βαλβίδες (πριν απο το προβλεπόμενο);
Θα σου πει (λογικά :lol: ) ανοίγω μετράω και αν θέλει το φτιάχνω.
Όπερ εργατικά για το άνοιγμα+φλάτζα,αλλά μπορεί και να πάνε άχρηστα.Θές;
(αν ήθελε να μου τα αρπάξει...θα του έλεγα και ευχαριστώ)
@idomeneas,50 για βαλβίδες; Παίζει μόνο 50 να έχει η φλάτζα της honda :sad: :sad:
και εγω αργυρη ψηφιζω...και εγω εκει παω την σφηγκα μου...απο την αστρεα που ειχα '94 εκει παω...
Οσο για τον ανδρη...bad memories....το παιδι που λετε μεσα εχω ακουσει καλα λογια παει εκει και ενας φιλος το Tuono του...
arazw.ara.zw
19/09/2010, 19:35
Κι εγώ θα σου πρότεινα τον Αργύρη!Πολυ καλός στη δουλειά του,ενημερωμένος σωστά για όλα τα μοντέλα της χόντα.Μέχρι στιγμής κι εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος!
imitrelos
19/09/2010, 21:39
Καλός και καλό παιδι είναι και ο γιάννης ο ψυχογιός πέρνα μια βόλτα
άμα θές και ρώτα τον (στήν πλατεια συνάνη ειναι ) , πέστου ότι σε στέλνει ο μάριος με τον πήγασο
road spirit
20/09/2010, 10:05
Αργύρης δαγκωτό ...
Κι εγώ για τον Αργύρη έχω ακούσει τα καλύτερα.
Αν δε θες εξουσιοδοτημένο, μπορείς να πας στου Τριανταφυλλίδη να μιλήσετε και βλέπεις, στην Παπαναστασίου, έχει το σέρβις της σουζούκι αλλά είναι καλός μάστορας.
Μπορείς να θαυμάσεις μέσα στο μαγαζί του κι ένα ρεπσολ 1000 fireblade καθως και το αγωνιστικο ducati 888 desmoquattro.
manos*gsxr
20/09/2010, 15:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
Καλός και καλό παιδι είναι και ο γιάννης ο ψυχογιός πέρνα μια βόλτα
άμα θές και ρώτα τον (στήν πλατεια συνάνη ειναι ) , πέστου ότι σε στέλνει ο μάριος με τον πήγασο
κι εγω εκει παω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος
Ψυχογιος πολυ καλος, φιλικός και προσεκτικός. Μεγάλη εμπειρία σε suzuki (αλλα εχω δει απ' όλα στο συνεργείο του).
Ο Αργύρης επίσης πολύ καλος, τίμιος μάστορας. Εχω να τον δώ απο τότε που πούλησα το C50! (δεν ειχα ξανά honda, αν είχα μάλλον εκεί θα το πήγαινα)
O Βαγγέλης μια χαρά παιδί. Τον θυμαάμαι απο το piaggio (της συζύγου)
Zacharias99
17/03/2012, 11:13
Παιδιά ότι θυμάμαι χαίρομαι και εγώ....
Το θέμα είναι πανάρχαιο, αλλά μόλις πήρα τη μηχανή μου από το μεγάλο Service που έκανα στου ΨΥΧΟΓΙΟΥ.
Άψογος... και πιστεύω ότι στις μέρες μας πρέπει να επιβραβεύονται αυτοί οι μάστορες... Ακόμα και το καθάρισμα που του έκανε δεν στο κάνουν αλλού και να πληρώσεις (το έκανε χωρίς να του πω τπτ...)
Ευγενικός, μου φάνηκε τίμιος και σωστότατος... Για τα λεφτά δεν ξέρω, μιας και δεν το έχω πάει σε άλλο μάστορα στην Κρήτη για αντίστοιχη δουλειά, αλλά όσα και να μου ζητούσε θα τα έδινα χωρίς δεύτερη σκέψη!!! (υπερβάλω λίγο εδώ :P)
Αυτά από μένα... Εύγε στον Γιάννη και του εύχομαι καλές δουλειές... Εμένα πάντως με κέρδισε σαν πελάτη!!!
Καλημέρα και καλές βόλτες!!!!