View Full Version : κοινωνικό μήνυμα
τωρα που η Kawasaki εβγαλε στη παραγωγη το Z 750 R
μπορειτε οσοι θελετε να μπειτε στη κατηγορια των street να αγορασετε hornet
:smokin:
:ninja:
:lol:
http://www.youtube.com/watch?v=25YrHp5Aano
Λευκάδιος
19/09/2010, 16:37
oreo psalidi, aloga posa? ta paidia edo perimenoun apantisi :lol: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=110244&highlight=z750
εδώ είναι το θρεντ για τα ψωφίμια?
notakos600
19/09/2010, 22:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sapila racing
19/09/2010, 22:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
τωρα που η Kawasaki εβγαλε στη παραγωγη το Z 750 R
μπορειτε οσοι θελετε να μπειτε στη κατηγορια των street να αγορασετε hornet
:ninja:
:lol:
http://www.youtube.com/watch?v=25YrHp5Aano
Eγω ρε συ Evi το πήρα το Hornet πριν 5 χρόνια, να πάρω τώρα το 750R που είναι και 10 κιλά βαρύτερο? Eπειδή βάλανε ψαλίδι και φρένα επιτέλους?
Α ξέχασα, το Hornet είναι το 900. :lol:
Ελα τώρα ,ούτε ο idiς δεν το χαύτει αυτό!
alexxxcbr
19/09/2010, 22:56
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :lol: ΜΠΑ ΣΕ καλό σας πρωι πρωι με τις κωμωδίες..:lol: :bawl: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Eγω ρε συ Evi το πήρα το Hornet πριν 5 χρόνια, να πάρω τώρα το 750R που είναι και 10 κιλά βαρύτερο? Eπειδή βάλανε ψαλίδι και φρένα επιτέλους?
Α ξέχασα, το Hornet είναι το 900. :lol:
Ελα τώρα ,ούτε ο idiς δεν το χαύτει αυτό!
α ναι ξεχασα το Ζ δε βγαινει 1000ρι ακομα (ειναι μολις 954σεσε) :rotflmao: μονο το χορνετακι επιασε τα 900κυβικα (θΕριο):lol:
α ναι ξεχασα ειναι βαρυ το Ζ μεχρι τωρα δεν ειχε καλο ψαλιδι για τους υπερ παγκοσμιους αναβατες ελληνες οπωτε ειχε στραφει ολη η προσοχη στο χορνετακι (το λενε και οι πωλησεις αλλωστε χαχαχ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: στη χονδα κανουν το σταυρο τους που βγαλαν το ιννοβα χαχαχαχαχ )
μετα την αποτυχια το Ζ R .... παρτε ολοι χορνετακια :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: ειναι ελαφρια
χαχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
οχι εδω
http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=57
:a9: :a22: :a22: :a22: :a22:
sapila racing
20/09/2010, 08:42
α ναι ξεχασα το Ζ δε βγαινει 1000ρι ακομα (ειναι μολις 954σεσε) :rotflmao: μονο το χορνετακι επιασε τα 900κυβικα (θΕριο):lol:
α ναι ξεχασα ειναι βαρυ το Ζ μεχρι τωρα δεν ειχε καλο ψαλιδι για τους υπερ παγκοσμιους αναβατες ελληνες οπωτε ειχε στραφει ολη η προσοχη στο χορνετακι (το λενε και οι πωλησεις αλλωστε χαχαχ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: στη χονδα κανουν το σταυρο τους που βγαλαν το ιννοβα χαχαχαχαχ )
μετα την αποτυχια το Ζ R .... παρτε ολοι χορνετακια :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: ειναι ελαφρια
χαχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Ρε συ Evi ακόμα και με το αλουμινένιο ψαλίδι, κλπ, πάλι 20 κιλά πάνω τους βγήκε. Τι βάλανε στο μοτέρ? Χρησιμοποιημένα αμόνια? Ειπαμε είναι Heavy Industries, αλλά το παράχεσαν.
:rotflmao:
Και να είχε τουλάχιστον την καουμπόικη σέλλα του 1000 να εχει καποιος λόγο να το πάρει, αλλά δεν την βάλανε στο 750, περικοπές κόστους...:rotflmao: :lol:
Παλι καλά που παρ όλο που εχει μόνο 150 κυβικά παραπάνω μπορεί και στέκετα ακόμα δίπλα στα γυμνά 600ρια σαν το Hornet. :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ρε συ Evi ακόμα και με το αλουμινένιο ψαλίδι, κλπ, πάλι 20 κιλά πάνω τους βγήκε. Τι βάλανε στο μοτέρ? Χρησιμοποιημένα αμόνια? Ειπαμε είναι Heavy Industries, αλλά το παράχεσαν.
Και να είχε τουλάχιστον την καουμπόικη σέλλα του 1000 να εχει καποιος λόγο να το πάρει, αλλά δεν την βάλανε στο 750, περικοπές κόστους...:rotflmao: :lol:
Παλι καλά που παρ όλο που εχει μόνο 150 κυβικά παραπάνω μπορεί και στέκετα ακόμα δίπλα στα γυμνά 600ρια σαν το Hornet. :D
αυτο με τη σελα ειναι αδικια ... την ηθελα και εγω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παντως εισαι αδικος ....εγω συμφωνω μαζι σου για αυτο και προτεινω σε ολους να παρουν χορνετ
(διπλα καθετε μονο παρκαρισμενο) :p :p :p :p :p
sapila racing
20/09/2010, 08:59
αυτο με τη σελα ειναι αδικια ... την ηθελα και εγω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παντως εισαι αδικος ....εγω συμφωνω μαζι σου για αυτο και προτεινω σε ολους να παρουν χορνετ
(διπλα καθετε μονο παρκαρισμενο) :p :p :p :p :p
Τελικά συμφωνούμε? Ούτε μια αντιπαράθεση της προκοπής δεν μπορούμε να κάνουμε.... :lol:
Για τη σέλλα, να σε στείλω σε δικό μου ταπετσέρη να στην κάνει φίδι, κροκόδειλο, αχινό, οτι θές τελος πάντων? :rotflmao: :lol:
:wave2:
EVI,
Πρέπει να ομολογήσω ότι, εν έτη 2010, απογοητεύτηκα από την χρήση αλουμινίου στο Z750R όταν το 2005 η Καβασάκι χρησιμοποιούσε το διαστημικό Τριλιόνιο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=15026&highlight=%F4%F1%E9%EB%E9%EF%ED%E9%EF) και σπεύδατε όλοι να πάτε να τα πάρετε σαν τα χαϊβάνια.....
δεν υπήρχε τότε το θρεντάκι "Λόγια μεγάλων"....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
210425
sapila racing
20/09/2010, 09:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
δεν υπήρχε τότε το θρεντάκι "Λόγια μεγάλων"....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλλοι καιροί , αλλά ήθη. Που είναι ο idis? OEO? :lol:
Ρε τι έχασα ο άθρωπΑς...?!!
Αυτό εξελίσσεται σε EPIC, και το παλιό απλά δεν παίζεται...!
ΜΑ ρε μλκς ΤΡΙΛΟΝΙΟ με καύση ΔΙΛΙΘΙΟΥ...????!!!! :eyepop: :rotflmao: :bigcry:
Kawa is back. Fuck You :evil:
210430
οχι εδω
βρε ουουουυουουουσσσσττττ! :rotflmao: :bawl:
οχι εδω
Και γαμώ......το Ζ σταμάτησε να φοράει κουφώματα από προφίλ αλουμίνιου για ψαλίδι και άρχισε κι η ειρωνία....
Ελα Παναϊα μ.....
210442
μα καλα τις ρυθμιζομενες μανετες δε τις ειδε κανεις?
επισης εχει 3 παραπανω λεντ στο κωλοφαναρο...εξεληξη λεμε :bigcry: :rotflmao: :bawl:
Ζ750R - R for Recall?
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
konsttanttinos
20/09/2010, 11:07
Πλαισιαρα ομως που φοραει...βραχος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Πλαισιαρα ομως που φοραει...βραχος.
Εβαλε αλουμίνιο, ή ακόμα τα καλύματα φοράει? :look:
Δηλαδή πήραν ενα Ζ 750, το βελτιώσαν σε σημεία και θα το δίνουν ποσο?
2 χηνες πανω?
Παίρνω το gsr ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ με 6 χήνες, του πετάω και άλλες 3.5 για να φτάσω τα λεφτά του Ζ και το έχω κάνει αστέρι. Αναρτήσεις μπρος πίσω, φρένα 6πιστονα απο gsxr 1000 K1 K3 που είναι bolt on μετατροπή, βελτιώσεις για το μοτερ (που, λόγω κληρονομιάς μοτέρ απο gsxr, τα βρίσκεις σε τιμές ξεφτίλα απο Αμέρικα) κλπ κλπ.
Ή παίρνω ένα street triple και δεν του βάζω βίδα. Το μηχανάκι γαμ3ί...
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Και γαμώ......το Ζ σταμάτησε να φοράει κουφώματα από προφίλ αλουμίνιου για ψαλίδι και άρχισε κι η ειρωνία....
Ελα Παναϊα μ.....
ναι ειδαμε και τα απριλια ποσο γαματα ειναι ... απο κοντα... ημουν ιδιόκτητης απριλια μην ξεχνας
:wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
μα καλα τις ρυθμιζομενες μανετες δε τις ειδε κανεις?
επισης εχει 3 παραπανω λεντ στο κωλοφαναρο...εξεληξη λεμε :bigcry: :rotflmao: :bawl:
καλα εσυ μενεις στην ιδια ταξη... ξανα διαβασε και ξαναγραψε ποστ μετα
:nono:
ναι ειδαμε και τα απριλια ποσο γαματα ειναι ... απο κοντα... ημουν ιδιόκτητης απριλια μην ξεχνας
Και καβασάκι είχες....
Μ@λάκας ιδιοκτήτης πρέπει να ήσουν
Ζ750R - R for Recall?
οχι απο το παRτα @@ μου :cool:
και μην ζοριζεσε πολυ μην σου πεσει κανας κυλινδρος εσενα :p :p :p :p :p
Και καβασάκι είχες....
Μ@λάκας ιδιοκτήτης πρέπει να ήσουν
ναι... και suzuki και Piaggio .... τουλαχιστον εφευγα με 1 κυλινδρο γυρναγα με 1... εφευγα με 4 γυρναγα με 4 κυλινδρους... μπαταρια παντα δουλευε... πηνια το ιδιο .... ανορθωτες επισεις....
μαλακια εχω κανει οντως :rotflmao:
οχι απο το παRτα @@ μου :cool:
.....
Έμισθη η συνεργασία σου με την Καβασάκι; Τέτοιο πάθος (κανένα ψεγάδι τα Καβασάκι - διαμάντια όλα) με την εταιρεία αυτή;
Αντε, και του χρόνου βγάλτε και το KLV750, να έχει ανταγωνισμό το 750R :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Δηλαδή πήραν ενα Ζ 750, το βελτιώσαν σε σημεία και θα το δίνουν ποσο?
2 χηνες πανω?
Παίρνω το gsr ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ με 6 χήνες, του πετάω και άλλες 3.5 για να φτάσω τα λεφτά του Ζ και το έχω κάνει αστέρι. Αναρτήσεις μπρος πίσω, φρένα 6πιστονα απο gsxr 1000 K1 K3 που είναι bolt on μετατροπή, βελτιώσεις για το μοτερ (που, λόγω κληρονομιάς μοτέρ απο gsxr, τα βρίσκεις σε τιμές ξεφτίλα απο Αμέρικα) κλπ κλπ.
Ή παίρνω ένα street triple και δεν του βάζω βίδα. Το μηχανάκι γαμ3ί...
εγω λεω να παρεις hornet
:rotflmao: ειναι ελαφρυ :rotflmao:
Έμισθη η συνεργασία σου με την Καβασάκι; Τέτοιο πάθος (κανένα ψεγάδι τα Καβασάκι - διαμάντια όλα) με την εταιρεία αυτή;
Αντε, και του χρόνου βγάλτε και το KLV750, να έχει ανταγωνισμό το 750R :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μα τι λες φιλτατε???? καμμια σχεση! εγω ειπα .... μπουρδελα καβασακι... ειναι βαρια.... παρτε ολοι ιννοβ....εεε χορνετ :rotflmao:
μας εχετε ζαλιζει εδω μεσα με τα μπουρδελα τα χοΝΔα αγαπητε ..... στο μοτο.γρ υπαρχουν 20 ατομα που θα πεταξουν ενα εχω καλυτερο ψαλιδι ... ειμαι ποιο ελαφρυς... ο αλλος λεει θα δωσει 6.000 να βαλει αλλα 8.000 να το κανει μηχανη τρανσφορμερ για να ειναι ωραιο...
στο δρομο ομως.... εκει εξω.... τα πραγματα αλλαζουν.. μαλλον θα φταινε τα μαγνητικα πεδια....:rotflmao: :rotflmao:
Αααα μιλούσες γενικά και αόριστα για τα απρίλια επειδή είχες ένα 125.
Oκ παραχωρώ τη θέση μου στον sniper που είχε KazeR και ξέρει από Kawasakia. :smokin:
Oκ παραχωρώ τη θέση μου στον sniper που είχε KazeR και ξέρει από Kawasakia. :smokin:
Eυχαριστώ συνάδελφε (κάτσε έχω και χρόνια μακρυά απο τα φοιτητικά δρώμενα - ακόμα συνάδελφοι αποκαλουνται ή μαλακες; ).
ΕVI? Γ@μούν τα καβασάκι. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γιατι ρε βυρωνα εσυ τα εχεις αγορασει και οδηγησει ολα τα απριλια ? ποσα χιλιομετρα εχεις γραψει με καθενα ξεχωριστα απο τα μοντελα της απριλια δλδ???αααα ναι.... εχεις ενα τουονο....η μηπως τα κυβικα εχουν σημασια?????α εχουν? ε?
και τι σχεση εχει αν ειναι 125 η 1250 οταν τα συνεργεια ειναι μπουρδελα η αντιπρωσοπεια ειναι μπουρδελο ανταλακτικα δε βρισκεις
να ναι καλα το ντορσοντουρο που κατασκευαζετε ΚΙΝΑ και ειναι ανθεκτικο :lol:
Γ@μούν τα καβασάκι.
το ξερω ρε! :smokin:
αλλα οχι οσο τα χονδα
:sad:
........η μηπως τα κυβικα εχουν σημασια?????α εχουν? ε?
Αν μιλάμε για μηχανάκια, τα κυβικά ΠΑΝΤΑ έχουν αξία.
Και στις γυναίκες επισης, αρκεί να μην καβαλάνε μηχανές!
Αν μιλάμε για μηχανάκια, τα κυβικά ΠΑΝΤΑ έχουν αξία.
ναι?.....χμ....600....750
900.....1000
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και τι σχεση εχει αν ειναι 125 η 1250 οταν τα συνεργεια ειναι μπουρδελα η αντιπρωσοπεια ειναι μπουρδελο ανταλακτικα δε βρισκεις
να ναι καλα το ντορσοντουρο που κατασκευαζετε ΚΙΝΑ και ειναι ανθεκτικο :lol:
Εvaki, μαλακίες πολλές δεν έχω ακούσει. Μα ότι μαλακία και αν είχα ακούσει, δεν συγκρίνεται με την Best of malakia που άκουσα από εξουσιοδοτημένο συνεργείο kawasaki της περιοχής Νίκαιας.
Σε ερώτηση γιατί δεν ανέβαζε ο κινητήρας στροφές, η απάντηση του μηχανικού ήταν "Αδράνεια εκκεντροφόρου" :hypnotize :dizzy: :uplate: :hypnotize
Μετά απ΄αυτό το ρίξα στα ιταλικά. :lol:
Εvaki, μαλακίες πολλές δεν έχω ακούσει. Μα ότι μαλακία και αν είχα ακούσει, δεν συγκρίνεται με την Best of malakia που άκουσα από εξουσιοδοτημένο συνεργείο kawasaki της περιοχής Νίκαιας.
Σε ερώτηση γιατί δεν ανέβαζε ο κινητήρας στροφές, η απάντηση του μηχανικού ήταν "Αδράνεια εκκεντροφόρου" :hypnotize :dizzy: :uplate: :hypnotize
Α μάλιστα....
παντως ευη αυτο που λες με την αντιπροσωπεια ειναι μεγαλο θεμα....
καβασακι (τεομοτο που θεωρειται , αν δεν κανω λαθος, μια μεγαλη κ σοβαρη αντιπροσωπεια) μου κλεινει ραντεβου για σερβις λαδια μετα απο 15-18 οκτωβρη.... + 2 πισω φλασακια 30 το ενα!!!!!!!:eek: :eek:
η γιαμαχα για τα ιδια οταν ειχα το χτ μεσα σε 3 μερες κομπλε και ενα φλας που αλλαξα 17 εουρος...
και για το Ζ εμενα δεν μου αρεσε που ηταν καρμπιρατερ μεχρι προτεινος οταν το bandit φοραγε ιντζεκσιον..:winka:
βεβαια οπως ειπες ... στον δρομο ... κοιτανε τα 3 παραπανω λεντ..:smokin:
:beer: :beer:
παντως στον δρομο (στα ταξιδια μιλαω...α ξεχασα τα γυμνα δεν ταξιδευουν...) χορνετ εχω δει καμποσα ειδικα τα προ 07
z ουτε ενα
μαλλον ειναι κολλημενα με λογκο εξω απο τα καφε
Ζ750R - R for Recall?
:rotflmao: :rotflmao:
τουλ τα καινούρια ζεντ θα κρατάνε την παράδοση?????
θα έχουν κι αυτά στραβό πλαίσιο? :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας-R
.....
πάρτο πίσω! :a29:
konsttanttinos
20/09/2010, 14:07
Εβαλε αλουμίνιο, ή ακόμα τα καλύματα φοράει? :look:
Τα πλαστικα καλυματα ηταν πολυ πετυχημενα για αντικατασταση απο αλουμινιο:lol:
Αλουμινιο σε Z 750? Μπροστα στα καγκελα που εχει για πλαισιο ποιος το γαμει το αλουμινιο.
ναι ειδαμε και τα απριλια ποσο γαματα ειναι ... απο κοντα... ημουν ιδιόκτητης απριλια
Nαι, οντως, το Z σαν streetfigher με ποιο αντιστοιχο της παπριλια να το συγκρινουμε...για κατσε να σκεφτω...α, ναι..το tuono.
Για να δουμε τωρα, πλαισιο, ψαλιδι, αναρτησεις, φρενα, μοτερ...ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ!
Tuono vs Z(κατι).....για οσους δεν τους φτανουν τα ανεκδοτα.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Nαι, οντως, το Z σαν streetfigher με ποιο αντιστοιχο της παπριλια να το συγκρινουμε...για κατσε να σκεφτω...α, ναι..το tuono.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: [/B]
μα που ειναι αυτος ο ανθρωπας με το τουονο που ερχωταν στο δελεαρ και εβριζε 4 ωρες οταν τον χρειαζεσε? :rotflmao:
γαμαει το τουονο αμα ηταν και γιαπωνεζικο :p
:rotflmao: σε εξουσιοδοτημενο σουζουκι σε ερωτηση γιατι κοσκινιζει το τιμονι η απαντηση του ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ηταν <<μια χαρα ειναι απλα κρατας το τιμονι σφιχτα επειδη φοβασε>> :eyepop: :uplate: :hypnotize
σε εξουσιοδοτιμενο απριλια (καλα την ξερεις την ιστορια μην τα ξανα(κ)λεμε
γενικα εχουμε ενα θεμα .... ομως υπαρχουν 500 συνεργεια για σουζουκι ΓουΑτεβερ και 5 για απριλια ντουκατι .... :sick:
αφου μαρεσουν τα ιταλικα και ειχα και θα ξαναεχω προφανως αν βρω λεφτα (με τετοιο κυκλοφορω καθε μερα απο το 97) απλα ειναι μπουρδελα τι να κανουμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nasosR
παντως ευη αυτο που λες με την αντιπροσωπεια ειναι μεγαλο θεμα....
καβασακι (τεομοτο που θεωρειται , αν δεν κανω λαθος, μια μεγαλη κ σοβαρη αντιπροσωπεια) μου κλεινει ραντεβου για σερβις λαδια μετα απο 15-18 οκτωβρη.... + 2 πισω φλασακια 30 το ενα!!!!!!!:eek: :eek:
η γιαμαχα για τα ιδια οταν ειχα το χτ μεσα σε 3 μερες κομπλε και ενα φλας που αλλαξα 17 εουρος...
και για το Ζ εμενα δεν μου αρεσε που ηταν καρμπιρατερ μεχρι προτεινος οταν το bandit φοραγε ιντζεκσιον..:winka:
βεβαια οπως ειπες ... στον δρομο ... κοιτανε τα 3 παραπανω λεντ..:smokin:
+++
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
παντως στον δρομο (στα ταξιδια μιλαω...α ξεχασα τα γυμνα δεν ταξιδευουν...) χορνετ εχω δει καμποσα ειδικα τα προ 07
z ουτε ενα
μαλλον ειναι κολλημενα με λογκο εξω απο τα καφε
εγω παντως χειμωνα με το Ζ μου εβλεπα μονο gs1200 στα βουνα και στις επαρχιες οταν πηγαινα βολτα.....τι να λεει?και εξω απο την καφετερια βλεπω 300 gsxr .... αλλα και οι πιστες γεματες απο τζιξερ ειναι,..... κατι αλλο ?
Panopticon7
20/09/2010, 16:15
Ειδα το βιντιο κ καυλωσα...
Τι αλλαγες καναν οι πστιδες...
Ψαλιδι μου βλεπεται κ φρενα της προκοπης...
Οι καβασακιδες θα καλομαθουν μου φαινεται
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Το πιό τρομακτικό στον φανατικό είναι η ειλικρίνειά του... ;) :wave2:
KaΦasaki rules, λέμε. :a01:
Και η επανάληψις είναι η μήτηρ πάσης μαθήσεως...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κοίτα αν θες να σου κόψω και το γειά μην ξανατολμήσεις να συγκρίνεις τουόνο με ζετάκι :evil:
όχι τίποτα άλλο αλλά έχουμε και την Εύη που χροοοοόνια τώρα ποστάρει στις διαμάχες
πόσο γαμάτα είναι τα καβασάκι και πόσο πολύ γαμούν τον κόσμο όλο και πόσο μαλάκες
είναι όσοι δεν έχουν καβασάκι κ.ο.κ... :lol:
κοίτα αν θες να σου κόψω και το γειά μην ξανατολμήσεις να συγκρίνεις τουόνο με ζετάκι :evil:
όχι τίποτα άλλο αλλά έχουμε και την Εύη που χροοοοόνια τώρα ποστάρει στις διαμάχες
πόσο γαμάτα είναι τα καβασάκι και πόσο πολύ γαμούν τον κόσμο όλο και πόσο μαλάκες
είναι όσοι δεν έχουν καβασάκι κ.ο.κ... :lol:
:bawl: εισαι αδικος... δε λες για αυτους που γραφουν για τα ιννοβ...χονΔα τελος παντων :bawl:
κοπελιά εγώ λέξεις όπως H***A δεν τις πιάνω στο στόμα μου ούτε και τις γράφω...:alien:
konsttanttinos
20/09/2010, 19:47
:lol: :lol:
Δεν το ξανακανω!
Αλλωστε το μπορει να ξερω εγω απο tuono..:rotflmao:
κοπελιά εγώ λέξεις όπως H***A δεν τις πιάνω στο στόμα μου ούτε και τις γράφω...:alien:
:a19: :a20:
EVI πολυ κομπλεξ εχεις με το μηχανακι σου. Μηπως αυτη η ατελειωτη προσπαθεια να μας πεισεις οτι καβα rules και τετοια ειναι μια φυσικη σου αμυνα για την ανασφαλεια που νιωθεις; :p
Να το χαιρεσαι το μοτορι σου, αλλα δεν θα παρουμε :lol:
7gibernau
21/09/2010, 02:17
ειχα το ζ750 του 04 για 18 μηνες και 24.000 χλμ περιπου..........
καινουριο το ειχα παρει και τοτε ηταν οτι καλυτερο επαιζε σε γυμνο στα 8.000Ε
στα 24.000χλμ δε μου ζητησε ουτε βιδα.....
πολυ αξιοπρεπεστατη μηχανη ισως η καλυτερη στην κατηγορια αυτη,τα κανει ολα
αλλα.......στην κατηγορια αυτη..........ουτε cc παραπανω
απλα ειναι ιεροσυλεια να γινετε συγκριση του z750/1000 με το TUONO..............
Eιχα το z για 18 μηνες..το τυονο το εχω απο τον ιουνιο του 2006
το z ουτε βιδα...το τυονο το ιδιο......(ενα κολλημα με το ψεκασμο μονο και αυτο απο μαλακια βενζινη,το οποιο το ελυσα μονος σε δυο λεπτα)
απο φρενα αναρτησεις και γκαζι......το ειπα και πιο πανω....ειναι ιεροσυλεια στο να συγκριθουν αυτα τα δυο......ακομ και το 1000 το z.................
τα σEVI μου............
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
EVI πολυ κομπλεξ εχεις με το μηχανακι σου. Μηπως αυτη η ατελειωτη προσπαθεια να μας πεισεις οτι καβα rules και τετοια ειναι μια φυσικη σου αμυνα για την ανασφαλεια που νιωθεις; :p
Να το χαιρεσαι το μοτορι σου, αλλα δεν θα παρουμε :lol:
καταρχην εγω ειπα παρτε χορνετ πουθενα δεν ειπα παρτε Ζ
καταδευτερον δεν εχω Ζ (πια)
κατα τριτον κανουμε και πλακα απλα μερικοι δεν το εχουν καταλαβει (και αυτο εχει ακομα ποιο πολυ πλακα)
:p :p :p :p :p :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
απλα ειναι ιεροσυλεια να γινετε συγκριση του z750/1000 με το TUONO..............
το z ουτε βιδα...το τυονο το ιδιο......(ενα κολλημα με το ψεκασμο μονο και αυτο απο μαλακια βενζινη,το οποιο το ελυσα μονος σε δυο λεπτα)
απο φρενα αναρτησεις και γκαζι......το ειπα και πιο πανω....ειναι ιεροσυλεια στο να συγκριθουν αυτα τα δυο......ακομ και το 1000 το z.................
τα σEVI μου............
ξεκολλατε ρε παιδια....ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΟΝΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? για δωσε μου ενα κουοτ....η αναφορα στα τουονο εγινε απλα και μονο επειδη καποιο συνφορουμιτες εδω μεσα εχουν απριλια και επρεπε να πεσει το αναλογο πειραγμα ....
και για να μην ξεχνιομαστε
παρτε ολοι χορνετ :rotflmao:
:beer:
Panopticon7
21/09/2010, 14:03
καταδευτερον δεν εχω Ζ (πια)
Γιατι ωρε ?
θα παρει ιννοβα:rotflmao:
Shaolin Monk
21/09/2010, 14:31
τα σEVI μου............
Ειναι ιεροσυλια επισης να πιστευεις οτι το Ζ750 του 2004 ειναι το ιδιο πραμα με το Ζ 1000. Ειναι η μερα με τη νυχτα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Γιατι ωρε ?
γιατι το πουλησα για να ξεχρεωσω και να παρω το επομενο :beer:
γιατι το πουλησα για να ξεχρεωσω και να παρω το επομενο :beer:
perimene... tha vgei kainourgio Hornet
perimene... tha vgei kainourgio Hornet
τωρα αγορασα :ninja:
δε μου το ελεγες νωριτερα :lol:
7gibernau
21/09/2010, 17:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Ειναι ιεροσυλια επισης να πιστευεις οτι το Ζ750 του 2004 ειναι το ιδιο πραμα με το Ζ 1000. Ειναι η μερα με τη νυχτα.
πες μου αν θες 5 διαφορες του 750 απο το 1000....και οι ευκολες διαφορες πιανουν....
πες μου αν θες 5 διαφορες του 750 απο το 1000....και οι ευκολες διαφορες πιανουν....
του 04?
1. ψαλιδι αλουμινενιο
2.usd
3.τετραπιστονες δαγκανες
4.αμορτισερ με φιάλη αζωτου
και να μην αρχισω τις ευκολες διαφορες που ζητας γιατι μου φαινετε αστειο
:p
τωρα αγορασα :ninja:
δε μου το ελεγες νωριτερα :lol:
Δεν ρωτάς.. όλο μ@λ@κίες πας κι αγοράζεις
7gibernau
21/09/2010, 19:57
του 04?
1. ψαλιδι αλουμινενιο
2.usd
3.τετραπιστονες δαγκανες
4.αμορτισερ με φιάλη αζωτου
και να μην αρχισω τις ευκολες διαφορες που ζητας γιατι μου φαινετε αστειο
:p
sorry αλλα αυτες ειναι οι ευκολες......
Shaolin Monk
21/09/2010, 20:05
Απλα: το 750, ηταν μια καλη μηχανη. Το 1000 ηταν ΟΠΛΟ... Αλλα αισθηση τελειως. Καμια απολυτως σχεση μεταξυ τους. Εμφανισιακα ομοια (λεμε τωρα), αλλα αλλος κοσμος τελικα.
7gibernau
21/09/2010, 20:29
οκ,δεν ειχα το 1000
κανα δυο φορες μονο το ειχα παρει απο φιλο για χαλαρη βολτα και δε μπορεσα να δω πολλα...
εσυ,ειχες και το 750 και το 1000?
οκ,δεν ειχα το 1000
κανα δυο φορες μονο το ειχα παρει απο φιλο για χαλαρη βολτα και δε μπορεσα να δω πολλα...
εσυ,ειχες και το 750 και το 1000?
εγω ειχα το 750 και ειχα οδηγησει το 1000 παααρα πολλες φορες :beer: :wave2:
:confused:
οκ