PDA

View Full Version : Φιλήθηκα με μια μερσεντές

Σελίδες : [1] 2

Shinji Ikari
19/09/2010, 17:02
Σήμερα το πρωί από Επίδαυρο προς Κόρινθο, στο Σωφικο, σε αυτή τη στενή πολύ κλειστή στροφή βγήκα στο αντίθετο ρεύμα με yzf r6 ‘07 και συγκρούσθηκα μετωπικά με μια μερσεντές που οδηγούσε μια κυρία. Το μπροστινό μου σύστημα διαλύθηκε τελείως, το τιμόνι κόπηκε στη μέση, μπουκάλες, ζάντα στράβωσαν και φώτα, πλαστικά, όλα έσπασαν. Το αυτοκίνητο ούτε προφυλακτήρα δεν καταδέχτηκε να στραβώσει, μόνο λίγο στο καπό γρατσουνίσθηκε.
Εγώ δεν έπαθα τίποτα φορώντας πλήρη εξοπλισμό.
Ευχαριστώ τα παιδιά με τις μηχανές που σταμάτησαν και έκαναν κουμάντο την κυκλοφορία μέχρι να έρθει η τροχαία και όσους ενδιαφέρθηκαν αν είμαστε καλά.
Μικτή ασφάλεια δεν έχω, ούτε λεφτά να το φτιάξω. Ξέρει κάποιος να μου πει τι συμφέρει να κάνω από οικονομική άποψη?

uberalles
19/09/2010, 17:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
Σήμερα το πρωί από Επίδαυρο προς Κόρινθο, στο Σωφικο, σε αυτή τη στενή πολύ κλειστή στροφή βγήκα στο αντίθετο ρεύμα με yzf r6 ‘07 και συγκρούσθηκα μετωπικά με μια μερσεντές που οδηγούσε μια κυρία. Το μπροστινό μου σύστημα διαλύθηκε τελείως, το τιμόνι κόπηκε στη μέση, μπουκάλες, ζάντα στράβωσαν και φώτα, πλαστικά, όλα έσπασαν. Το αυτοκίνητο ούτε προφυλακτήρα δεν καταδέχτηκε να στραβώσει, μόνο λίγο στο καπό γρατσουνίσθηκε.
Ευχαριστώ τα παιδιά με τις μηχανές που σταμάτησαν και έκαναν κουμάντο την κυκλοφορία μέχρι να έρθει η τροχαία και όσους ενδιαφέρθηκαν αν είμαστε καλά.
Μικτή ασφάλεια δεν έχω, ούτε λεφτά να το φτιάξω. Ξέρει κάποιος να μου πει τι συμφέρει να κάνω από οικονομική άποψη?

να μαζεψεις καποια φραγκα για αρχη και μετα να ψαχτεις για μεταχειρισμενα, ebay κλπ.. Και να μην ξαναοδηγας απερισκεπτα.. Και οικονομικα θα σε βοηθησει και απο αποψη υγιειας..

rantanplan
19/09/2010, 17:08
το καλο της υποθεσης ειναι μονο αυτο......

οσο για την μηχανη δεν εχεις λυση........:(

και οσο για το αντιθετο αχολιαστο καλητερα......:mad:

Red Rider
19/09/2010, 17:09
Κατ'αρχας να χαιρεσαι που ζεις για να μας το περιγραψεις...:beer:
Το μοτορι τωρα,σε δευτερη μοιρα...
Εαν βρεις χρημα να το φτιαξεις,θα καβαλας χτυπημενο μηχανακι..
Για εμενα καν'το ανταλλακτικα και αρχισε να πουλας,θα κερδισεις περισσοτερα,αλλα ειναι πιο χρονοβορο.Αργοτερα παιρνεις κατι "καθαρο"..

Panopticon7
19/09/2010, 17:12
Φανταζομαι για να μην επαθες τιποτα, τρακαρες με πολυ λιγα... Αρα το σασι δεν πηρε ε

Ενα 4χιλιαρο θα το δωσεις για πλακα.

Μηπως να την δωσεις οπως ειναι κ να δωσεις αυτα τα 4κ να παρεις καινουργια ?

Panopticon7
19/09/2010, 17:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
Εαν βρεις χρημα να το φτιαξεις,θα καβαλας χτυπημενο μηχανακι..

Αν δεν πηρε το σασι κ αλλαχτουν τα παντα γιατι να ειναι χτυπημενο... :confused:

"και οσο για το αντιθετο αχολιαστο καλητερα......"

Καλα κανεις κ δεν το σχολιαζεις, ειναι κατι που μπορει να συμβει στον καθενα, ακομα κ σε εσενα. :wave2:

Allst@rf
19/09/2010, 18:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7

Καλα κανεις κ δεν το σχολιαζεις, ειναι κατι που μπορει να συμβει στον καθενα, ακομα κ σε εσενα. :wave2:

ειναι κατι που συμβαινει σε αυτους που παραβιαζουν την διπλη διαχωριστικη.

ή κανω λαθος?

Panopticon7
19/09/2010, 18:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ειναι κατι που συμβαινει σε αυτους που παραβιαζουν την διπλη διαχωριστικη.

ή κανω λαθος?

Οταν λεει οτι βγηκε στο αντιθετο ρευμα σε πολυ κλειστη στροφη, φανταζομαι οτι δεν κυνηγουσε την τυχη του, απλα κατι εκανε λαθος/δεν υπολογισε την κληση του δρομου, η κατι τετοιο τελος παντων.

Δεν με απασχολει ομως ετσι κ αλλιως, δεν ποσταρε εδω για να τον μαλλωσουμε, αποδεχεται οτι εφταιγε. :wave2:

aisxos
19/09/2010, 18:10
Ξέρει κάποιος να μου πει τι συμφέρει να κάνω από οικονομική άποψη?
παίρνεις ένα παπί να κάνεις την δουλεία σου...και φτίαχνεις εάν θέλεις το μοτέρ σου σιγά σιγά με μεταχειρισμένα.εκτός εαν πάλι δεν παίζει φράγκο τότεεεεεεεεε.....
το βγάζεις για πούλημα σετάκι..πιστεψέ με πουλιέται πιο ευκολα από ότι νομίζεις.και με τα λεφτά αυτά βλέπεις τι θέλεις να κάνεις...άλλες λύσεις δεν υπάρχουν.
παθών και γνωρίζω..
συμβουλή τσέκαρε το μηχανάκι σου εαν γίνεται καταρχην να ξανα γίνει φυσιολογικό,είτε το πουλίσεις είτε θελήσεις να το φτιάξεις.και μετά με προσωπική δουλεία γιατί σε μάστορα δεν πολύ συμφέρει,το φτίαχνεις ή το πουλάς..ωστόσο εαν λές οτι έχει τόση ζημιά τότε είσαι πάνω απο 4000 που είπε ένας φίλος για καινούργια..σίγουρα...το σύστημα μπροστά πρέπει να κάνει γύρω στα 2000 όπως και τα περιφερειακά πλαστικά σου..οπότε..

rantanplan
19/09/2010, 18:12

πολες φορες εχω βγει στο αντιθετο αλλα χωρις να το κυνιγαω.....και ευτυχος δεν σιναντισα ουτε mercedes ουτε smart.......

αντιθετο δεν εχει στα μεγαρα και στις σερρες........(γιαυτο δεν παω εχω εθιστει.....)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Allst@rf
19/09/2010, 18:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasfazer
πολες φορες εχω βγει στο αντιθετο αλλα χωρις να το κυνιγαω.....και ευτυχος δεν σιναντισα ουτε mercedes ουτε smart.......

αντιθετο δεν εχει στα μεγαρα και στις σερρες........(γιαυτο δεν παω εχω εθιστει.....)

ελα μωρε τωρα και συ...και μεις ζουμε για τα Κ αλλα δεν κανουμε ετσι να 'ουμ...

το χεις δλδ το μπουσα με πολυεστερικα και διχως ασφαλεια και το πας μονο μπιστα?

rantanplan
19/09/2010, 18:22

το χεις δλδ το μπουσα με πολυεστερικα και διχως ασφαλεια και το πας μονο μπιστα?

1=ον (γιαυτο δεν παω εχω εθιστει.....)

2=ον δεν εχω μπουσα καρντια μου..........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Allst@rf
19/09/2010, 18:45
1=ον (γιαυτο δεν παω εχω εθιστει.....)

2=ον δεν εχω μπουσα καρντια μου..........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα ,το fazer τοτε...:p

rantanplan
19/09/2010, 18:47
καλα ,το fazer τοτε...:p

χαχαχαχαχ
αχαχ
αχχαχαχ
ουτε.........:dizzy:
αλλη μια και το εχεις.....:beer:

Shinji Ikari
19/09/2010, 18:48
Ευχαριστώ παιδιά, την είχα στο μυαλό μου τη στροφή, δεν πήγαινα του σκοτωμού και το ξέρω ότι είναι επικίνδυνα αλλά για ποτέ με πέταξε δεν το κατάλαβα.
Θα μάθω κόστος ακριβώς και θα ξαναγράψω.
Στη δουλειά πάω με τα πόδια.

vaska
19/09/2010, 18:50
Η άσχημη καραδοκεί ακόμα και για τους καλύτερους. Να είσαι ευτυχισμένος που είσαι ζωντανός και αρτιμελής.

:wave2: :wave2:

Allst@rf
19/09/2010, 18:51
χαχαχαχαχ
αχαχ
αχχαχαχ
ουτε.........:dizzy:
αλλη μια και το εχεις.....:beer:

ε καλα μη γινει και "κρεμαλα" το θρεντ του παιδιου...

rantanplan
19/09/2010, 18:53
ε καλα μη γινει και "κρεμαλα" το θρεντ του παιδιου...

(...για την ώρα sv 1000.... )

:rotflmao: :dizzy:

τελος........

DAN_DAN
19/09/2010, 19:17
Το σημαντικό είναι ότι δεν έπαθες τίποτα. Όλα τ' άλλα γίνονται.
:wave2:

Gandalf dr685sm
19/09/2010, 19:31
όπως είπαν και οι προλαλήσαντες... ευτυχώς ούτε εσύ , ούτε κανένας άλλος δεν τραυματίστηκε... όσο για την μηχανή σου.. Γνώμη μου είναι πως δεν συμφέρει να την φτιάξεις, γιατί και θα ταλαιπωρηθείς με τα συνεργεία... και δεν θα γίνει ποτέ όπως ήταν. Καλύτερα να διαλέξεις όσα γερά ανταλλακτικά έχουν μείνει , να τα πουλήσεις eBay και να πάρεις κάτι άλλο πλέον.

Περαστικά φίλε.. οι αναποδιές είναι για όλους μας.

Gandalf

Shinji Ikari
19/09/2010, 19:56
Ευχαριστω ξανα. Τωρα για το ebay, Αν στειλεις δεμα και σου πει ο αλλος δεν το πηρα? αλλο μπλεξιμο εκει. Να προσθεσω για την ιστορια οτι η γυναικα με το μερσεντες γυρνουσε απο το νοσοκομειο οπου ειχε παει να δει την αδερφη της, η οποια εξοκειλε με θαλασσιο ταξι σε ξερα ειπε και ειχε χτυπησει αρκετα.

Panopticon7
19/09/2010, 20:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
και δεν θα γίνει ποτέ όπως ήταν.
Gandalf

Δευτερη φορα ρωταω.

Δηλαδη αν μια μηχανη χτυπησει στο μπροστινο συστημα κ φτιαχτει (πχ με βοηθεια ασφαλιστικης), αλλαχτουν ολα, δεν γινεται οπως πριν ?

Αν σου πει ο μαστορας οτι "δεν πηρε το σασι" παλι εχει δεχτει πιεση οποτε ειναι "τρακαρισμενη" ?

Για να μαθω ρωταω γιατι κ εγω χτυπησα μια φορα μετωπικα κ την εφτιαξα... (βεβαια δεν εσπασε τιποτα απο το μπροστα μονο το δισκοφρενο κ ο σταυρος)

Gandalf dr685sm
19/09/2010, 20:26
Συνήθως αν χτυπήσει μπροστινό η δύναμη του χτυπήματος περνάει και στον υπόλοιπο σκελετό. Είναι νόμος της φυσικής αυτός... το σύνολο του οχήματος δέχεται δυνάμεις καταπόνησης και ιδιαίτερα τα σημεία εκείνα που έχουν φτιαχτεί για αυτον τον σκοπό (βλ. σκελετό/σασί). Μπορεί λοιπόν να μην έχει στραβώσει όπως λεει ο μηχανικός.... αλλά σίγουρα δεν έχει ακριβώς την ίδια γραμμή που είχε απο το εργοστάσιο.

Σκέψου το σαν το κράνος...χτυπάς κάπου με δύναμη (ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ...) και το κράνος χτυπάει σε ενα μόνο σημείο εμφανές. Παρόλα αυτά γνωρίζουμε οτι η δύναμη του χτυπήματος έχει περάσει σε όλο το κέλυφος για να προστατεύσει το κρανίο. Το ίδιο ακριβώς γίνεται και με το σασί. Το μπροστινό σαφώς πέρνει όλο το χτύπημα αλλά αρκετή παραμόρφωση περνάει και στο υπόλοιπο όχημα δημιουργώντας κάποιες μικρο-αλλαγές.. ίσως ανεπαίσθητες στην πρώτη ματιά, αλλά σίγουρα αν ασχοληθεί κάποιος με τα "ψιλά" τότε θα δεί διαφορές σε γωνίες κτλ.

Μην ξεχνάς οτι για να κόψει τιμόνι (οχι απλά να στραβώσει) και να ανοίξει τις μπουκάλες.. .δεν έκανε απλή πρόσκρουση. Ακόμα λοιπόν και να φτιαχτεί το μπροστινό και το τιμόνι , η μηχανή θα είναι ευαίσθητη πλέον σε τέτοια είδους πρόσκρουση ξανά και το πιθανότερο και περισσότερο επικίνδυνη καθώς η συνοχή των υλικών θα έχει μειωθεί... ακριβώς όπως στο κράνος σου.

Gandalf

Panopticon7
19/09/2010, 20:31
Συνήθως αν χτυπήσει μπροστινό η δύναμη του χτυπήματος περνάει και στον υπόλοιπο σκελετό. Είναι νόμος της φυσικής αυτός... το σύνολο του οχήματος δέχεται δυνάμεις καταπόνησης και ιδιαίτερα τα σημεία εκείνα που έχουν φτιαχτεί για αυτον τον σκοπό (βλ. σκελετό/σασί). Μπορεί λοιπόν να μην έχει στραβώσει όπως λεει ο μηχανικός.... αλλά σίγουρα δεν έχει ακριβώς την ίδια γραμμή που είχε απο το εργοστάσιο.

Σκέψου το σαν το κράνος...χτυπάς κάπου με δύναμη (ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ...) και το κράνος χτυπάει σε ενα μόνο σημείο εμφανές. Παρόλα αυτά γνωρίζουμε οτι η δύναμη του χτυπήματος έχει περάσει σε όλο το κέλυφος για να προστατεύσει το κρανίο. Το ίδιο ακριβώς γίνεται και με το σασί. Το μπροστινό σαφώς πέρνει όλο το χτύπημα αλλά αρκετή παραμόρφωση περνάει και στο υπόλοιπο όχημα δημιουργώντας κάποιες μικρο-αλλαγές.. ίσως ανεπαίσθητες στην πρώτη ματιά, αλλά σίγουρα αν ασχοληθεί κάποιος με τα "ψιλά" τότε θα δεί διαφορές σε γωνίες κτλ.

Μην ξεχνάς οτι για να κόψει τιμόνι (οχι απλά να στραβώσει) και να ανοίξει τις μπουκάλες.. .δεν έκανε απλή πρόσκρουση. Ακόμα λοιπόν και να φτιαχτεί το μπροστινό και το τιμόνι , η μηχανή θα είναι ευαίσθητη πλέον σε τέτοια είδους πρόσκρουση ξανά και το πιθανότερο και περισσότερο επικίνδυνη καθώς η συνοχή των υλικών θα έχει μειωθεί... ακριβώς όπως στο κράνος σου.

Gandalf

Να σαι καλα...

Δεν μου λες κατι αλλο, εγω οταν τρακαρα δεν στραβωσε καν η μπουκαλα, μονο ο σταυρος λιγο πηρε, με τον μαστορα που το συζητησαμε, μου ελεγε οτι κ σε μια γερη λακουβα την ιδια καταπονηση δεχεται, οποτε δεν ειναι τιποτα.
Ειναι αληθεια ή κ σε μια λακουβα να πεσεις με πολλα μπορουν να χαλασουν οι "γραμμες" που λες ?

VASOS
19/09/2010, 20:41
Να σαι καλα...

Δεν μου λες κατι αλλο, εγω οταν τρακαρα δεν στραβωσε καν η μπουκαλα, μονο ο σταυρος λιγο πηρε, με τον μαστορα που το συζητησαμε, μου ελεγε οτι κ σε μια γερη λακουβα την ιδια καταπονηση δεχεται, οποτε δεν ειναι τιποτα.
Ειναι αληθεια ή κ σε μια λακουβα να πεσεις με πολλα μπορουν να χαλασουν οι "γραμμες" που λες ?

ε άμα το είπε ο μάστορας έτσι θά' ναι

rantanplan
19/09/2010, 20:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από VASOS

:lol: :rotflmao: :lol:

guzzistas
19/09/2010, 21:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από VASOS

:lol: :lol: :lol: :lol:

ο.... BOB φαντάζομαι......

:rotflmao: :rotflmao:

Panopticon7
19/09/2010, 21:09

Shinji Ikari
20/09/2010, 13:42
Μας εκανε την καρδια περιβολι ο Gandalf, ουτε ο αληθινος Gandalf να ηταν. Θα το φερει αυριο η οδικη απο Κορινθο στην Αθηνα για 120Ε.

Panopticon7
20/09/2010, 13:47
Μας εκανε την καρδια περιβολι ο Gandalf, ουτε ο αληθινος Gandalf να ηταν. Θα το φερει αυριο η οδικη απο Κορινθο στην Αθηνα για 120Ε.

Γαμησε τα... :mad:

Gi_4ce
20/09/2010, 13:53
ανταλλακτικά ή track bike αν ειναι ισιο το πλαισιο...

Δεν συμφερει με τιποτα να το φτιαξεις...

stavrogin
20/09/2010, 14:04
φιλε ευτηχως δεν επαθες τιποτα. Γενικα σκοπος μας ειναι να ειμαστε στο ρευμα μας, με καθε τροπο.
(εχουμε κανει κι εμεις καμποσες στραβες)

Αλλα αυτες οι π@υτ@νες οι μερσεντες ειναι εκνευριστικα γερες, το χω διαπιστωσει κι εγω.

ronin1
20/09/2010, 14:22
επειδη την κυρια τιην εκοψα φραγκατη..σκαφη μερσεντικα κ τετοια..

κανε τα γλυκια ματια στο πουρο..να σου καλυψει εκεινη τη ζημια μεσω ασφαλειας..(θα εχει κ μεικτη το μαναρι μου..)

''πατα'' το..κ μπορει να σου παρει κ καινουριο..:alien:

αλλιως..ψαξου λιγο μονος τι θα παρεις απο ανταλλακτικα αν το δωσεις..ποσα θα σου φυγουν να το κρατησεις..κ κανε οτι σε συμφερει..

οπως κ να χει η στουκα ειναι στουκα..

sniper
20/09/2010, 14:35
Σήμερα το πρωί από Επίδαυρο προς Κόρινθο, στο Σωφικο, σε αυτή τη στενή πολύ κλειστή στροφή βγήκα στο αντίθετο ρεύμα με yzf r6 ‘07 και συγκρούσθηκα μετωπικά με μια μερσεντές που οδηγούσε μια κυρία......
.....
..... Ξέρει κάποιος να μου πει τι συμφέρει να κάνω από οικονομική άποψη?

Από οικονομική άποψη, σταμάτα να καβαλάς μηχανές.

Από κάθε άλλη άποψη, ανάβεις κεράκι σε ότι πιστεύεις. Αν δεν πιστεύεις τότε η κωλοφαρδία σου είναι απίστευτη. Θα μπορούσε αντί για κυρία με Merc να ήταν κανένα DAF.

alexxxcbr
20/09/2010, 14:47
Aφου εισαι εσυ καλα μια χαρα ολα.

:beer: :beer: :beer: :beer:

Shinji Ikari
20/09/2010, 18:35
Ronin καλα τα λες αλλα δεν γινοταν αυτο. Tο αμαξι εταιρικο ειναι και αυτη ειναι γιαγια εξηντα πεντε ετων αλλα ειπα κυρια απο ευγενεια.
Sniper κι εσυ καλα τα λες αλλα ξερεις οτι δεν γινετε αυτο, σε ολα τα πραγματα.
Ας μην κανουμε υποθεσεις τι θα γινοταν αν κατι αλλο. Εχω γλυτωσει εκει που δεν το αξιζα να γλυτωσω και εχω χτυπησει εκει που δεν το αξιζα να χτυπησω. Αν υπαρχει λογικη δεν ξερω ποια ειναι.

sniper
20/09/2010, 18:35
Ronin καλα τα λες αλλα δεν γινοταν αυτο. Tο αμαξι εταιρικο ειναι και αυτη ειναι γιαγια εξηντα πεντε ετων αλλα ειπα κυρια απο ευγενεια.
Sniper κι εσυ καλα τα λες αλλα ξερεις οτι δεν γινετε αυτο, σε ολα τα πραγματα.
Ας μην κανουμε υποθεσεις τι θα γινοταν αν κατι αλλο. Εχω γλυτωσει εκει που δεν το αξιζα να γλυτωσω και εχω χτυπησει εκει που δεν το αξιζα να χτυπησω. Αν υπαρχει λογικη δεν ξερω ποια ειναι.

Κεράκια αναψε λέμε...

o teos
22/09/2010, 10:08
αδερφε πρωτα αναψε μια λαμπαδα ισα με το μποι σου....
οσο για το μηχανακι..ειχα το ιδιο ακριβως τρακαρα με ταριφα που μου βγηκε απο στοπ..μπροστινο κοντερ πλαστικα ντεποζιτο φαναρια και κλιπ ον τιμονοπλακα με οτι ψιλολοιδια εχει πηγε η ζημια με εργασια 7000 ευρα:hypnotize ....ευτηχως με καληψε η ασφαλεια και βγηκε ολικη οχι οτι θα το εφτιαχνα....πουλα οτι μπορεις και παρε κατι αλλο δεν αξιζει....υπομονη και με το καλο καινουργιο μοτο..

υ.γ:εσκασα πανω στον τυπο με 70χλμ στη ζαντα του εκανα 2 σβουρες και το πλαισιο ακλονητο παιδια ουτε χιλιοστο...yamaha delta box ρεεεε...τι ειναι σουτζουκι να το κοψει????:a22:

Shinji Ikari
22/09/2010, 13:26
Με μια πρωτη ματια ο μαστορας μου ειπε πανω απο 4.000Ε αλλα θα μου κανει κοστολογιο, ειπε επισης οτι η ασφαλεια θα το εβγαζε ολικη. Μαλλον ανταλακτικα θα το κανω. Τωρα καθομαι και κοιταω τους αλλους που περνανε συνεχεια απο μπροστα μου με τα τουμπανα.

o teos
22/09/2010, 13:34
αχχχχ αστο πονεμενη ιστορια..:bawl: και εγω επιτελους ειμαι στη γυρα για καινουργιο μοτορι μη μασας αφου εισαι καλα ολα θα γινουν εγω 4 μηνες τωρα εχω βαρεσει ενεσεις αλλα δε βαριεσαι....υπομονη και με καινουργιο εργαλειο ευχομαι..:beer:

Shinji Ikari
22/09/2010, 13:41
Μπραβο και ευχαριστω.

TROOPER
22/09/2010, 14:57
περαστικα και πιο πολυ προσοχη απο δω και μπρος!!

Julius
22/09/2010, 15:38

Χα ρε άλεξ τι λές… δηλαδή μετά από κάθε τράκο να την πετάμε όπως κάνουμε με το κράνος?

Αρχικά θεωρώ ότι το παράδειγμά σου είναι ατυχές… Το κράνος είναι φτιαγμένο να συμπεριφέρεται έτσι σε πρόσκρουση και επίσεις είναι φτιαγμένο από ένα ομοιογενές υλικο (τουλάχιστον η κάθε στρώση από το κέλυφος που τρώει το χτύπημα)

Εάν μια μοτοσυκλέτα μετά από τρακάρισμα μετρηθεί και βρεθεί ο σκελετός χωρίς να έχει «πάρει», σαφέστατα και επιστρέφει στην πρό στουκας κατάσταση 100% χρησιμοποιώντας αυθεντικά ανταλλακτικά και κάνοντας σωστή και προσεγμένη δουλεία.

Eιδικά με την μετωπική σύγκρουση εάν είναι σε λογικά χιλιόμετρα το σύστημα λάστιχο-ζάντα-πιρούνι-σταυρός απορροφούν το 100%

sniper
22/09/2010, 15:49
Με μια πρωτη ματια ο μαστορας μου ειπε πανω απο 4.000Ε αλλα θα μου κανει κοστολογιο, ειπε επισης οτι η ασφαλεια θα το εβγαζε ολικη. Μαλλον ανταλακτικα θα το κανω. Τωρα καθομαι και κοιταω τους αλλους που περνανε συνεχεια απο μπροστα μου με τα τουμπανα.

τελικά δεν φιλήθηκες.... γ@μήθηκες με την Merc... :rolleyes:

Take it easy...

Panopticon7
22/09/2010, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius

Καλα λεει νομιζω.

Ο σκελετος ειναι σαν ενα ελατηριο που δεχεται πιεσεις... το... 100% που λες εσυ ειναι μεγαλη κουβεντα.

Μετα απο ενα καλο τρακαρισμα δεν μπορει να εχει την ιδια δυσκαμψια το σημειο που καταπονηθηκε.

Εγω τον ρωτησα αν σε μικρο τρακο παλι παθαινει ζημια κ δεν μου απαντησε.
Μικρο λεω το δικο μου μιας κ δεν στραβωσαν τα καλαμια καθολου μα καθολου.

Julius
22/09/2010, 16:04
Καλα λεει νομιζω.

Ο σκελετος ειναι σαν ενα ελατηριο που δεχεται πιεσεις... το... 100% που λες εσυ ειναι μεγαλη κουβεντα.

Μετα απο ενα καλο τρακαρισμα δεν μπορει να εχει την ιδια δυσκαμψια το σημειο που καταπονηθηκε.

Εγω τον ρωτησα αν σε μικρο τρακο παλι παθαινει ζημια κ δεν μου απαντησε.
Μικρο λεω το δικο μου μιας κ δεν στραβωσαν τα καλαμια καθολου μα καθολου.

Xazosizitisi alla ok

tote emeis me ta katharoaima tha ta petagame meta apo kathe proponisi re Pan

o skeletos den einai katholou elatirio (ektos ean exeis Japan opou os gnosto einai GTP ta plaisia) ean stravosei fenete stin kalimpra esto kai ean exei parei dekata tis miras. Ean oxi eisai ok

Julius
22/09/2010, 16:08
Να σαι καλα...

ok tora to diavasa....

I rest my case

:smokin:

Shinji Ikari
23/09/2010, 14:31
Φωτο πριν

210955

Shinji Ikari
23/09/2010, 14:32
Μετα 1

210956

Shinji Ikari
23/09/2010, 14:33
Μετα 2

210957

Shinji Ikari
23/09/2010, 14:34
Μετα 3

210958

o teos
23/09/2010, 15:45
πωπω ψυχωπλακοθηκα τωρα:sad: σαν να ειδα το δικο μου μονο που εμενα ηταν μπλε....:bawl: :bawl:

Panopticon7
23/09/2010, 17:55
Πω πω... γαμηθηκε :eyepop:

Φιλε κατι αλλο, αφου τρακαρες μετωπικα, εσυ που επεσες, στο δρομο ?

Στο αμαξι το αποκλειω θα ησουν ακομα νοσοκομειο...

Shinji Ikari
23/09/2010, 19:07
Πανω στο καπω επεσα και μετα στο εδαφος.

Panopticon7
23/09/2010, 19:28
Αν εχεις τα φραγκα παρε καινουργιο η μεταχειρισμενο κ αυτο κρατα το να το πουλας κομματι κομματι ανταλακτικα...

Ετσι ειναι καλυτερα, αν δεν εχεις αναγκη τα λεφτα αμεσα

Shinji Ikari
23/09/2010, 19:40
Μαλλον αυτο θα κανω. Να μην αφησω να μου κανει το κοστολογιο και να το φερω στο σπιτι να αρχισω να το λυνω λες?

Panopticon7
23/09/2010, 19:42
Ξερω γω... Αντε κ σου εκανε κοστολογιο, θα σου πει για να στο φτιαξει θελει 5.000... Και ?

Εγω θα το ελυνα κ θα τα εβαζα ενα ενα αγγελια, αν μενεις κ αθηνα ακομα καλυτερα.

Shinji Ikari
23/09/2010, 19:57
Ιλιον μενω. Επρεπε να το φερω κατευθειαν σπιτι, πηρα εναν τωρα τηλεφωνο και θα παμε να την παρουμε το συντομοτερο.

Shinji Ikari
28/09/2010, 19:14
Το έχω σπίτι τώρα. Πληροφοριακά, 6500Ε μου έβγαλε το κοστολόγιο συν 1000Ε τα εργατικά.

daz
29/09/2010, 00:19
Το έχω σπίτι τώρα. Πληροφοριακά, 6500Ε μου έβγαλε το κοστολόγιο συν 1000Ε τα εργατικά.

ΤΖάμπα πράμα!!! :(

o teos
29/09/2010, 09:59
αδερφε οι μαρσπιεδες του οδηγου ειναι οκ?να ναι και σκοπευεις να το πουλησεις κομματια για πες τιμουλα..:beer:

υ.γ:κραα κρααα...:rotflmao: :rotflmao:

Panopticon7
29/09/2010, 10:46
6.500 κ 1000 εργατικα ? :eyepop:

Τι εμεινε καλο πανω δηλαδη...

jpag
29/09/2010, 10:51

εχεις πμ

devil's animal
29/09/2010, 11:11
1. αφου μιλαμε για μετωπικη και εσυ εισαι οκ = μεγαλο φαρδος!!
2. το να σου ανοιξει την γραμμη και να σε πεταξει στο αντιθετο, μιλαμε ή για καθολικη ασχετοσυνη ή για παραπανω χλμ, τα οποια ειχες απο λαθος εκτιμηση, οποτε παλι κατι σε απειρια μου κανει.
3. η τιμη για το μηχανακι (για να φτιαχτει) ειναι μια χαρα. εδω πεφτει στατικα και μονο τα πλαστικα της μιας μεριας, ενας καθρεφτης και φλας πανε στο χιλιαρικο+.
4. παρτο, λυστο και πουλα τα καλα κομματια. χρονοβορο αλλα αποδιδει, ιδιαιτερα αν δεν εχεις πολλες απαιτησεις στα λεφτα.
5. αγορασε ενα καινουργιο και με το που το παρεις αφιερωσε λεφτα και χρονο σε ενα μαθημα CSS ή Riding School για να μην παθεις τα ιδια.

εν κατακλειδι, δυστυχως εμαθες με τον δυσκολο τροπο οτι με τετοιες μηχανες δεν παιζουν και ανα πασα στιγμη (αν δεν ξερεις) μπορεις να χασεις την ζωη σου.
ευτυχως ομως σταθηκες τυχερος και δεν ειχες τρεχαματα με νοσοκομεια (εκει ειναι τα πραγματικα προβληματα)

εγω να σου ευχηθω περαστικα και καλη δυναμη στην ανασυγκροτηση (μυαλου και μηχανης)....

Shinji Ikari
29/09/2010, 13:27
jpag
Ευχαριστω.

o teos
Δεν εχω ιδεα απο τιμες. Και θελω να ψαξω λιγο ακομα πριν παρω τελικη αποφαση.

devil's animal
1. Μαλλον.
2. Η απειρια ειναι σχετικη και η λαθος εκτιμηση δεν εχει σχεση με απειρια. Δικο μου το λαθος αλλα οταν γινεται σε σημειο που τρωει συνεχεια κοσμο δεν περνω και το 100% της ευθυνης. Πληροφοριακα το ειχα κανει 21.000 χλμ.
3. Η τιμη ειναι σιγουρα φουσκωμενη γιατι δεν μου εδωσε το κοστολογιο να το παρω μαζι μου.
4. Μαλλον.
5. Μπορει.

Εν κατακλειδι, Ευχαριστω.

sniper
29/09/2010, 13:35
Κοίτα να δεις πως έχουν τα πράγματα:

jpag
Ευχαριστω.

o teos
Δεν εχω ιδεα απο τιμες. Και θελω να ψαξω λιγο ακομα πριν παρω τελικη αποφαση.

devil's animal
1. Μαλλον.

ΣΙΓΟΥΡΑ!

2. Η απειρια ειναι σχετικη και η λαθος εκτιμηση δεν εχει σχεση με απειρια. Δικο μου το λαθος αλλα οταν γινεται σε σημειο που τρωει συνεχεια κοσμο δεν περνω και το 100% της ευθυνης. Πληροφοριακα το ειχα κανει 21.000 χλμ.

Καλά το συζητάς ακόμα ότι αφου βγήκες σε δημόσιο δρόμο στην αντιθετη λωρίδα είναι 100% δικό σου το λάθος... ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ μπορει να είναι ένας άνθρωπος; Κοίτα πάλι το #1, και συγκεντρώσου.
21.000 χλμ κάναμε κάποτε το 6μηνο και πάλι @@ ξεραμε να οδηγούμε.

3. Η τιμη ειναι σιγουρα φουσκωμενη γιατι δεν μου εδωσε το κοστολογιο να το παρω μαζι μου.

Γιατι να στο δώσει; Αν θες την μαζεύεις σε σακούλες και το πας σε άλλο μάστορα.

4. Μαλλον.

Πάλι καλά...

5. Μπορει.

Δεν χρειάζεται να μάθεις τίποτα παραπάνω... Εσύ είσαι κομπλέ, αλλά καμιά φορά φταίει ο δρόμος και σε κοπανάει Mercedes ή καμια νταλίκα..

Εν κατακλειδι, Ευχαριστω.

βασικά αφου δεν ακους τι λέμε αλλά μόνο αυτά που εσύ θες να ακούσεις, γράψε μας στα @@ σου και κάνε ότι καταλαβαίνεις.

Shinji Ikari
29/09/2010, 14:02
sniper

Ρωτησα μονο για τα οικονομικα του θεματος, οτι αλλο συζηταμε δεν το ξεκινησα εγω.

Ειπα πριν οτι δεν κυνηγουσα τιποτα. Οι στροφες δεν εχουν προδιαγραφες? στρωνει ο καθενας οτι θελει? ξερεις πια στροφη ειναι? τηρει τις προδιαγραφες? γιατι εχεις νευρα και εισαι αγενης?
Δεν ειπα 21.000 αν ειναι πολλα η λιγα, τοσα εχω κανει.

Οταν μου κανουν μια προσφορα μου τη δινουν, δεν μου λενε τη θελω για να βλεπω τα κομματια.

Βασικα αυτα που ρωτησα και απαντηθηκαν στο θεμα που ρωτησα τα πηρα σοβαρα υποψη μου.

sniper
29/09/2010, 14:06
sniper

Ρωτησα μονο για τα οικονομικα του θεματος, οτι αλλο συζηταμε δεν το ξεκινησα εγω.

Ειπα πριν οτι δεν κυνηγουσα τιποτα. Οι στροφες δεν εχουν προδιαγραφες? στρωνει ο καθενας οτι θελει? ξερεις πια στροφη ειναι? τηρει τις προδιαγραφες? γιατι εχεις νευρα και εισαι αγενης?
Δεν ειπα 21.000 αν ειναι πολλα η λιγα, τοσα εχω κανει.

Οταν μου κανουν μια προσφορα μου τη δινουν, δεν μου λενε τη θελω για να βλεπω τα κομματια.

Βασικα αυτα που ρωτησα και απαντηθηκαν στο θεμα που ρωτησα τα πηρα σοβαρα υποψη μου.

Δεν είμαι ουτε νευριασμένος, ούτε αγενής.

Οι στροφές παλικάρι είναι αυτές που είναι. Επίσης και τα δέντρα φυτρώνουν όπου τους κ@υλώσει. Αν εσυ φύγεις απο τον δρόμο:
1. Δεν φταίει η στροφή, η άσφαλτος ή κάτι άλλο αλλά οι οδηγικές σου ικανότητες. Μέσα σ'αυτές βάλε και την ικανότητα να διαβάζεις τον δρόμο.
2. Αν πέσεις πάνω σε δέντρο δεν φταίει το δέντρο που δεν φύτρωσε πιο πέρα.

Εσύ τα παίρνεις γιατί νομίζεις ότι στην λέμε, λες και μας μεγαλώνει κάτι αυτό.

Στο ξαναλέω, είσαι κωλόφαρδος που ζεις ή ακόμα χειρότερα που δεν είσαι μόνιμα σε καροτσάκι.

Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό, είσαι επικίνδυνος για τον εαυτό σου.

Shinji Ikari
29/09/2010, 14:24
sniper δεν νομιζω οτι μου τη λες, μου τη λες ξεκαθαρα. Την κωλοφαρδια μου την παραδεχτικα. Οι αναποδες στροφες σε δημοσιο δρομο ειναι νομιμες δηλαδη και πρεπει να προσεχουμε εμεις? δεκτον. προσεχα και παλι με πεταξε οπως ειπα πριν. Με αυτη τη λογικη ας βαλουμε ενα ναρκοπεδιο και μια πινακιδα και ας εχει ο αλλος την ευθυνη να μην πατησει ναρκη.

sniper
29/09/2010, 14:26
sniper δεν νομιζω οτι μου τη λες, μου τη λες ξεκαθαρα. Την κωλοφαρδια μου την παραδεχτικα. Οι αναποδες στροφες σε δημοσιο δρομο ειναι νομιμες δηλαδη και πρεπει να προσεχουμε εμεις? δεκτον. προσεχα και παλι με πεταξε οπως ειπα πριν. Με αυτη τη λογικη ας βαλουμε ενα ναρκοπεδιο και μια πινακιδα και ας εχει ο αλλος την ευθυνη να μην πατησει ναρκη.

Χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε....

Ζωή σε μας

devil's animal
29/09/2010, 14:29

καλως ή κακως ομως σ'αυτες τις στροφες θα ξαναβρεθεις οταν παρεις κατι αλλο (και ισως και σε χειροτερες).

αυτο που σου λεει ο sniper ειναι οτι ο δρομος, και γενικοτερα το περιβαλλον, που οδηγεις ειναι μια σταθερα. δεν αλλαζει.

οι οδηγικες ικανοτητες ομως και η εμπειρια αλλαζουν.

κανεις δεν θα σε βαλει σε ναρκοπεδιο, παρ'ολα αυτα ομως θα βρεθεις σε στροφη κλειστη με λαδια, πετρελαια, χωματα, κατσικες, αγροτικο σταθμευμενο και χιλια 2 αλλα...

δεν μπορει να σου φταινε παντα ολα τ'αλλα εκτος απο τον απειρο εαυτο σου...

edit: σιγα μην κατσει ο μαστορας να σου δωσει γραπτη προσφορα για το δικο σου τροπετο. στο τελος που το παιρνεις σου βγαζει τα τιμολογια αγορας των ανταλλακτικων και το δικο του μεροκαματο - εργατικα. ετσι γινεται...

Shinji Ikari
29/09/2010, 14:37
Ρε φιλε devil's animal γιατι μου βαζεις λογια στο στομα? ειπα οτι δεν δεχομαι το 100% της ευθυνης, δεν ειπα οτι μου φταινε οι αλλοι. Δεν θελω να μιλησω γι' αυτο ετσι κι αλλιως. Μπορουμε να το σταματησουμε αυτο και να παρω μερικες γνωμες για την κατασταση, για να αποφασισω τι θα κανω.

Εκτυπωμενη την ειχε την προσφορα σε δυο σελιδες.

devil's animal
29/09/2010, 14:40
οκ, then...

ανασυγκροτησου
:beer:

Shinji Ikari
29/09/2010, 15:03
Χτυπα ξυλο ρε sniper, τι ειναι αυτα που λες? το σβηνεις αυτο το τελευταιο που εγραψες?

Panopticon7
29/09/2010, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
1. αφου μιλαμε για μετωπικη και εσυ εισαι οκ = μεγαλο φαρδος!!
2. το να σου ανοιξει την γραμμη και να σε πεταξει στο αντιθετο, μιλαμε ή για καθολικη ασχετοσυνη ή για παραπανω χλμ, τα οποια ειχες απο λαθος εκτιμηση, οποτε παλι κατι σε απειρια μου κανει.
3. η τιμη για το μηχανακι (για να φτιαχτει) ειναι μια χαρα. εδω πεφτει στατικα και μονο τα πλαστικα της μιας μεριας, ενας καθρεφτης και φλας πανε στο χιλιαρικο+.
4. παρτο, λυστο και πουλα τα καλα κομματια. χρονοβορο αλλα αποδιδει, ιδιαιτερα αν δεν εχεις πολλες απαιτησεις στα λεφτα.
5. αγορασε ενα καινουργιο και με το που το παρεις αφιερωσε λεφτα και χρονο σε ενα μαθημα CSS ή Riding School για να μην παθεις τα ιδια.

εν κατακλειδι, δυστυχως εμαθες με τον δυσκολο τροπο οτι με τετοιες μηχανες δεν παιζουν και ανα πασα στιγμη (αν δεν ξερεις) μπορεις να χασεις την ζωη σου.
ευτυχως ομως σταθηκες τυχερος και δεν ειχες τρεχαματα με νοσοκομεια (εκει ειναι τα πραγματικα προβληματα)

εγω να σου ευχηθω περαστικα και καλη δυναμη στην ανασυγκροτηση (μυαλου και μηχανης)....

Πολυ γαματο το υφος σου.

Το 1 μας λεει το αυτονοητο
Το 2 μας λεει οτι εισαι πολυ εμπειρος εσυ καθως κ ασχετος ο φιλος.
Για το 3 να ρωτησω.
Πως μπορεις να κρινεις οτι ειναι καλη ή κακη η τιμη για το μηχανακι οταν δεν ξερεις καν τι θα αλλαχτει.

Το 4 μας λεει οτι εχουν πει εδω 352 ατομα

Το 5 μας λεει οτι εχεις καταλαβει ακριβως σε τι οδηγικο επιπεδο ειναι ο φιλος, οποτε του προτεινεις να παει να κανει μαθημα (αφου εφυγε στη στροφη... Ασχετουκλα ειναι :rolleyes: )

Πραγματικα ρε γμτ πιτευεις οτι βοηθησες ?

Εχετε σκεφτει ποτε να βοηθησετε σε μια δυσκολη κατασταση που εχει καποιος ?
Αν δεν εχετε κατι να πειτε, ΜΗΝ γραφετε, αφηστε αυτους που εχουν.

Φιλικη παρακληση :wave2:

Panopticon7
29/09/2010, 15:28
Shinji Ikari δεν εχεις το 100% την ευθυνης, εχεις το 200%++

Shinji Ikari
29/09/2010, 15:31
Καλα, αφου το λεει ο Panopticon7 υπαναχωρω.

Panopticon7
29/09/2010, 15:33
Κ καλα κανεις.

sniper
29/09/2010, 15:46
Χτυπα ξυλο ρε sniper, τι ειναι αυτα που λες? το σβηνεις αυτο το τελευταιο που εγραψες?

Τι να σβήσω; Συνέχισε έτσι και δεν θα εισαι εδώ για πολύ καιρό....

Δεν καταλαβαίνεις ότι η απειρία σου ή η έλλειψη γνώσης σε οδήγησε σ' αυτή την κατάσταση...
Δεν καταλαβαίνεις ότι αν αντι να πέσεις στο καπό έπεφτες κάτω απο τις ρόδες θα ήσουν τώρα 2 μέτρα κάτω απο την γη...

Δεν καταλαβαίνεις ότι επειδή πας "γρήγορα" ένα μηχανάκι δεν σημαίνει ότι ξέρεις και να οδηγείς...

Τέσπα, δεν σε μεγάλωσα, δεν σε ταϊζω, κάνε ότι θες.

TROOPER
29/09/2010, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε....

Ζωή σε μας

ρε μαλακα :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: παει ο καφες!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

devil's animal
29/09/2010, 15:55
Πολυ γαματο το υφος σου.

Το 1 μας λεει το αυτονοητο
Το 2 μας λεει οτι εισαι πολυ εμπειρος εσυ καθως κ ασχετος ο φιλος.
Για το 3 να ρωτησω.
Πως μπορεις να κρινεις οτι ειναι καλη ή κακη η τιμη για το μηχανακι οταν δεν ξερεις καν τι θα αλλαχτει.

Το 4 μας λεει οτι εχουν πει εδω 352 ατομα

Το 5 μας λεει οτι εχεις καταλαβει ακριβως σε τι οδηγικο επιπεδο ειναι ο φιλος, οποτε του προτεινεις να παει να κανει μαθημα (αφου εφυγε στη στροφη... Ασχετουκλα ειναι :rolleyes: )

Πραγματικα ρε γμτ πιτευεις οτι βοηθησες ?

Εχετε σκεφτει ποτε να βοηθησετε σε μια δυσκολη κατασταση που εχει καποιος ?
Αν δεν εχετε κατι να πειτε, ΜΗΝ γραφετε, αφηστε αυτους που εχουν.

Φιλικη παρακληση :wave2:

το 1 δεν μας λεει τα αυτονοητα.
μπορει καποιος να πιστευει οτι επειδη γλιτωσε απο κατι τετοιο, ειναι ατρωτος ή κατι τετοιο...
το να του το υπενθυμιζεις μονο καλο του κανει.

το 2 δεν αναφερει πουθενα την δικη μου ικανοτητα. πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα μονο εσυ το ξερεις...
παρ'ολα αυτα σε οποιον και να πεις οτι βγηκε ο αλλος στο αντιθετο, το ιδιο θα σου πει. ο μοτοσυκλετσιτης ειναι ασχετος. τα λαθη μας κατατασουν σε κατηγοριες. δεν επεσε επειδη καποιος τον εκλεισε. δεν επεσε απο λαδια. δεν επεσε απο δυσλειτουργια της μηχανης. επεσε απο καθαρα δικια του λαθος εκτιμηση. και οταν εκτιμας λαθος καβαλωντας ενα μηχανακι 120hp ειναι στατιστικα βεβαιο οτι θα πεσεις (και πιθανοτατα θα χτυπησεις)

για το 3 τωρα.
επειδη ειχα παρομοιο μηχανακι και εχω και φιλους που εχουν παρομοια μηχανακια...και να μην στα πολυλογω εχω φαει τα νιατα μου στα συνεργεια και στις επισημες αντιπροσωπειες στο τμημα των ανταλλακτικων, και βλεποντας μερικως το μηχανακι μπορω να κρινω.
οπως ειπα και πριν, τα ανταλακτικα ειναι πανακριβα. απο το μικροτερο μεχρι το μεγαλυτερο. αρκει να ρωτησεις ποσο εχει ενα σετ γνησιων αυτοκολλητων για να καταλαβεις.
εγω ειχα τρακαρει μετωπικα στο φτερο αυτοκινητου επειδη μου εκλεισε τον δρομο με το 636, και δεν πηραν ουτε μπουκαλες, ουτε κοπηκαν τιμονοπλακες και μου πηγε ενα ταληρο...(ευτυχως τα πληρωσε η ασφαλεια του αλλου)

για το 4.
και θα το πουν και αλλοι 458 που θα δουν το ποστ. ποιο το κακο που το ξαναειπα?

για το 5
αν δεν ηταν σ'αυτο το επιπεδο ΔΕΝ θα ειχε βγει στο αντιθετο. και στην τελικη μαθημα του ειπα να κανει. οχι να το τουρμπισει και να παει στην ιδια στροφη να δει τι θα γινει...

και ναι πραγματικα πιστευω οτι βοηθησα μ'αυτα που ειπα.
αν τα καταλαβει ισως γινει καλυτερος.
εξηγησε μας τις δικες σου προτροπες που του προτεινεις να παρει μια ιδια...

Φανταζομαι για να μην επαθες τιποτα, τρακαρες με πολυ λιγα... Αρα το σασι δεν πηρε ε

Ενα 4χιλιαρο θα το δωσεις για πλακα.

Μηπως να την δωσεις οπως ειναι κ να δωσεις αυτα τα 4κ να παρεις καινουργια ?

και το γεγονος οτι πιστευεις οτι το να βγεις στο αντιθετο μπορει να συμβει στον καθενα, δειχνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ποσο ασχετος με το θεμα εισαι...

Αν δεν πηρε το σασι κ αλλαχτουν τα παντα γιατι να ειναι χτυπημενο... :confused:

sniper
29/09/2010, 15:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε μαλακα :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: παει ο καφες!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάποτε είχα πάει με το SF στο σκοπευτήριο στο Βυρωνα... στην επιστροφή, κατηφόρα, τσιμέντο ο δρόμος, εγώ παγκόσμιος γιατί είχα αργήσει για μια δουλειά ανοίγω το γκάζι.... ορθή γωνία αριστερή και δεν το χω.... το μηχανάκι πέφτει σε χαντάκι με λάσπη (βουλιαξε - γαμα τα να το βγάλεις) κι εγώ προσγειώθηκα με την πλάτη σε ανάχωμα.... κοιτάω αριστερά και βλέπω 2 γωνίες σιδερένειες, αυτές που στερεώνουμε το συρματόπλεγμα, να είναι όρθια σαν μεσαιωνικά οχυρωματικά έργα.... 20 πόντους πιο αριστερά να είχα πέσει θα με είχανε περάσει σαν τον Διάκο.....

Είπα "κοιτα να δεις κωλοφραρδια" κι όχι "γαμώ το μ@υνί της Εύας του καραγκιόζη που έφτιοξε την στροφή" ή "δεν φταίω εγώ - το τσιμέντο φταίει κι ο μ@λάκας που έβαλε έτσι τα σίδερα"

1.35 ε;

Panopticon7
29/09/2010, 16:02
για το 3 τωρα.
επειδη ειχα παρομοιο μηχανακι [...] εγω ειχα τρακαρει μετωπικα στο φτερο αυτοκινητου επειδη μου εκλεισε τον δρομο με το 636, και δεν πηραν ουτε μπουκαλες, ουτε κοπηκαν τιμονοπλακες και μου πηγε ενα ταληρο [...]

και ναι πραγματικα πιστευω οτι βοηθησα μ'αυτα που ειπα.

Δεν υπαρχει ρε γμτ εμοτικον που να δειχνει καραφλιασμα...

Αν πιστευεις οτι βοηθησες οκ :wave2:

devil's animal
29/09/2010, 16:04
Δεν υπαρχει ρε γμτ εμοτικον που να δειχνει καραφλιασμα...

Αν πιστευεις οτι βοηθησες οκ :wave2:

:a53: :a53: :a53: :a53:

manhunter
29/09/2010, 16:12
:a53: :a53: :a53: :a53:

Aυτό ειναι ''....τι λέει ρε ο μ@Λ@Κ@ς''. ή ''....Μου σηκώθηκε η τρίχα mate''. ή
''....Τι είπες τώρα...''...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

TROOPER
29/09/2010, 16:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κάποτε είχα πάει με το SF στο σκοπευτήριο στο Βυρωνα... στην επιστροφή, κατηφόρα, τσιμέντο ο δρόμος, εγώ παγκόσμιος γιατί είχα αργήσει για μια δουλειά ανοίγω το γκάζι.... ορθή γωνία αριστερή και δεν το χω.... το μηχανάκι πέφτει σε χαντάκι με λάσπη (βουλιαξε - γαμα τα να το βγάλεις) κι εγώ προσγειώθηκα με την πλάτη σε ανάχωμα.... κοιτάω αριστερά και βλέπω 2 γωνίες σιδερένειες, αυτές που στερεώνουμε το συρματόπλεγμα, να είναι όρθια σαν μεσαιωνικά οχυρωματικά έργα.... 20 πόντους πιο αριστερά να είχα πέσει θα με είχανε περάσει σαν τον Διάκο.....

Είπα "κοιτα να δεις κωλοφραρδια" κι όχι "γαμώ το μ@υνί της Εύας του καραγκιόζη που έφτιοξε την στροφή" ή "δεν φταίω εγώ - το τσιμέντο φταίει κι ο μ@λάκας που έβαλε έτσι τα σίδερα"

1.35 ε;

:nono: 1.34 το μαρτη.το νοεμβρη δε θα σου πω γιατι θα στεναχωρηθεις :winka:

οσο για το υπολοιπο...ενταξει...το πιασα το υπονοουμενο.δεν θα σε ξανατσιγκλισω!!!μην εχω και τυψεις :lol: :lol: :lol:

ξερω-ξερω...i m a cunt :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Shinji Ikari
29/09/2010, 16:15
τι συνεχισε ετσι ρε φιλε? τι απειρια και ελλειψη γνωσης? τι υποθεσεις ειναι αυτες που κανεις? Δεν ζητησα συμβουλες γι' αυτα τα πραγματα. Αυτο που εγραψες ειναι μονο για να φαρμακωσεις, Θα το σβησεις?

sniper
29/09/2010, 16:19
τι συνεχισε ετσι ρε φιλε? τι απειρια και ελλειψη γνωσης? τι υποθεσεις ειναι αυτες που κανεις? Δεν ζητησα συμβουλες γι' αυτα τα πραγματα. Αυτο που εγραψες ειναι μονο για να φαρμακωσεις, Θα το σβησεις?

Όταν λες "Δεν φταίω 100% που βγήκα στο αντίθετο ρεύμα αλλά φταίει κι ο δρόνος που είναι χαλια φτιαγμένος" τότε δεν κάνω υποθέσεις.

Δεν σβήνω τίποτα και κάνε μας και την χάρη.

Ζεις τυχαία

Shinji Ikari
29/09/2010, 16:25
Φιλε μονο για να φαρμακωνεις μπηκες να γραψεις. Και με το κανε μας και τη χαρη δειχνεις και το επιπεδο σου. Αν πιστευεις οτι οι ανθρωποι ζουν και πεθαινουν τυχαια δικο σου θεμα, εγω ειπα οτι αν υπαρχει λογικη δεν την ξερω.

TROOPER
29/09/2010, 16:28

εισαι σε ολα φαουλ αδερφε!

στο θεμα της ερωτησης σου:ασε τα ρ6 κλπ και παρε ενα ησυχο μηχανακι(π.χ.cbf 600).δωσε λεφτα για σχολεια μπας και ξεστραβωθεις (μια και απο τον τροπο που χαρακτηριζεις τη συγκεκριμενη στροφη συμπεραινει κανεις οτι κοιμασαι με τα τσαρουχια),κοψε καμια 10αρια χιλιαδες χλμ με γνωση και μετα ανεβα σε οπλο τυπου ss.

απο οικονομικη αποψη αυτο σε συμφερει να κανεις.αλλιως θα βρισκεις παντα δικαιολογιες για τις πτωσεις σου,ποτε δε θα φταις εσυ αλλα τα νερα,ο δρομος,οι μπαριερες κλπ και θα βρισκεσαι στη δινη θεση να πληρωνεις σπασμενα πλαστικα και ευχομαι να μενει εκει το πραμα.

τωρα αν εσυ πιστευεις οτι ολα αυτα σου τα λενε (οσοι σου τα λενε) γιατι ειναι ατομα κομπλεξικα και ετσι αυτοεπιβεβαιωνονται, ειναι σαφως θεμα δικο σου και σαφεστατα αυτοι δεν κλαινε τα πλαστικα τους και αν καποτε συμβει και αυτο (σε αυτους) τουλαχιστον θα ξερουνε το γιατι (τι κανανε λαθος δλδ).

αυτιααααααα :wave2:

sniper
29/09/2010, 16:33
Φιλε μονο για να φαρμακωνεις μπηκες να γραψεις. Και με το κανε μας και τη χαρη δειχνεις και το επιπεδο σου. Αν πιστευεις οτι οι ανθρωποι ζουν και πεθαινουν τυχαια δικο σου θεμα, εγω ειπα οτι αν υπαρχει λογικη δεν την ξερω.

Καλά, πόσο χρονών είσαι;

Shinji Ikari
29/09/2010, 16:44
Ξαναλεω οτι το παραδεχτικα οτι εκανα λαθος. Δεν ζητησα συμβουλες για την οδηγικη μου ικανοτητα και υποθετουν ολοι οτι τους βολευει. Ευχαριστω που μου χαλασατε το thread.

Panopticon7
29/09/2010, 16:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter

:a53: :a53: :a53: :a53: :a53:

Tpap
29/09/2010, 17:16

Φίλε Ικάρι, δυό κουβέντες από μένα.

1. εύχομαι μακρυά από σένα, άλλα τέτοια περιστατικά.

2. Ανοίγεις ένα φρεντ να πείς κάτι. Ο,τιδήποτε και αν είναι αυτό.

Μάθε να σέβεσαι και να εκτιμάς ΚΑΘΕ ΜΙΑ απάντηση, σου αρέσει-δεν σου αρέσει, συμφωνείς ή όχι.
Ό,τι και αν είναι κάποιος πήρε χρόνο για να στο γράψει.
ΤουΛάστιχον, σεβάσου τον χρόνο του.
Ευχαρίστησε, και πήγαινε παρακάτω.
Δεν μπορείς να συμφωνείς με όλους, δεν μπορεί να σε ικανοποιούν ΟΛΕΣ οι απαντήσεις/σχόλια που θα γραφτούν.

Και κάτι τελευταίο: be cool.

Shinji Ikari
29/09/2010, 17:24
Ρε φιλε Tpap διαβασες τι ειπωθικε? ο αλλος με βριζει, με κοροιδευει και με ειρωνευεται. Του μιλησα εγω ασχημα? πηρε χρονο για να το γραψει για να κανει την πλακα του? ειπε τιποτα πανω σε αυτα που ρωτησα?

Tpap
29/09/2010, 17:48
Ρε φιλε Tpap διαβασες τι ειπωθικε? ο αλλος με βριζει, με κοροιδευει και με ειρωνευεται. Του μιλησα εγω ασχημα? πηρε χρονο για να το γραψει για να κανει την πλακα του? ειπε τιποτα πανω σε αυτα που ρωτησα?

Μάθε να ακούς ΚΑΙ αυτούς που κοροιδεύουν ή ειρωνεύονται.

Πολλές φορές ''πίσω'' από τα λόγια τους θα βρείς περισσότερα από όσα πίστευες...

Απλά θέλει άλλη οπτική.

Όσο γι αυτό που ρώτησες, ''ο άλλος'' on point είναι. Μην διαβάζεις ''ξερά''.

:wave2: :beer: :beer:

Joyrider
29/09/2010, 17:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Μάθε να ακούς ΚΑΙ αυτούς που κοροιδεύουν ή ειρωνεύονται.

Πολλές φορές ''πίσω'' από τα λόγια τους θα βρείς περισσότερα από όσα πίστευες...

Απλά θέλει άλλη οπτική.

Όσο γι αυτό που ρώτησες, ''ο άλλος'' on point είναι. Μην διαβάζεις ''ξερά''.

:wave2: :beer: :beer:

Αχαχαχααχα από πότε η ειρωνία και η κοροιδία κρύβει και συμβουλή μέσα?? :confused:

Ρε τι πρωτοπορεία είστε εσείς.:rolleyes:

Εξυπνάκηδες. Κοροιδεύτετε όλοι μαζί και βγάζετε τρελό το παιδί.

Έστω και έκανε λάθος. έστω και είναι κουλός έστω και θέλει να πεθάνει αύριο σε μια παρόμοια στροφή (σύμφωνα με εσάς). Θα τον συνετίσετε κοροιδεύοντας τον?

Tpap
29/09/2010, 18:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Αχαχαχααχα από πότε η ειρωνία και η κοροιδία κρύβει και συμβουλή μέσα?? :confused:

Ελλείψει αντιλήψεως, ορθή η ερώτησή σου. Υφισταμένης όμως...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Θα τον συνετίσετε κοροιδεύοντας τον?

Κάποιος νουθετεί/συμβουλεύει με φωνές, κάποιος άλλος ήρεμα.

Άλλος με φάπες, άλλος με χαμόγελο και υπομονή.

Άλλος ειρωνεύεται/σαρκάζει, άλλος είναι σοβαρός και μετρημένος.

Άλλος αμίλητος και βαριεστημένος, άλλος δεν μπαίνει κάν στον κόπο. (και πιθανών να σχολιάζει την συμπεριφορά άλλων).

To'πιασες ή να το σπάσω πιό πολύ..? :wave2: :beer:

granazi
29/09/2010, 18:14
"εχει φυγει απο τον δρομο του το θρεντ και παει για μετωπικη":lol:

φιλε το βασικο ειναι οτι η σχεση σου με την μερσεντες εμεινε σε φιλια και χαδια και δεν προχωρησε σε αγριο σεχ.

οπως ειπαν και αλλοι μαλλον συμφερει να το δωσεις σε κομματια για ανταλακτικα.

στασου λιγο παραπανω στο γεγονος οτι εισαι ακομα εδω και μιλαμε. πιστεψε με δεν ειναι καθολου λιγο αυτο

:winka:

υ.γ τα 21000 χλμ δεν ειναι πολλα. εγω εχω φτασει καμια 500000 χλμ και ακομα θεωρω οτι ειμαι μετριοτατος εως κουλος και οταν εχω χρονο θα κοιταξω να παω σε σχολεια.

αυτα....

Joyrider
29/09/2010, 18:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ελλείψει αντιλήψεως, ορθή η ερώτησή σου. Υφισταμένης όμως...

Κάποιος νουθετεί/συμβουλεύει με φωνές, κάποιος άλλος ήρεμα.

Άλλος με φάπες, άλλος με χαμόγελο και υπομονή.

Άλλος ειρωνεύεται/σαρκάζει, άλλος είναι σοβαρός και μετρημένος.

Άλλος αμίλητος και βαριεστημένος, άλλος δεν μπαίνει κάν στον κόπο. (και πιθανών να σχολιάζει την συμπεριφορά άλλων).

To'πιασες ή να το σπάσω πιό πολύ..? :wave2: :beer:

Συμβουλή σου δίνω, απλά χρησιμοποιώ τον τρόπο σου :wave2:

Δεν σ'άρεσε και φωνάζεις? :rolleyes: