View Full Version : Ελάτε πείτε την αλήθεια, ο πίσω δεν φταίει πάντα?
Joyrider
19/09/2010, 22:06
Το παιδί είδε ένα μυρμήγκι και όντας φιλόζωος έπεσε σε φρένα πανικού για να το σώσει και ο από πίσω μη κρατώντας απόσταση ασφαλείας έπεσε πάνω του. Αλήτες κουτάκηδες :bigcry:
http://www.youtube.com/watch?v=JzlXADc--us&feature=rec-exp_fresh+div-1r-12-HM
Το τι έκανε μετά είναι άλλο θέμα φυσικά...:nono:
hidefnick
19/09/2010, 22:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
....Το τι έκανε μετά είναι άλλο θέμα φυσικά...:nono:
Την κοπάνησε αντι να μπει σε διάλογο με καβλωμένους πιτσιρικάδες τιγκα στην αδρεναλίνη και χωρίς ίχνος λογικής στο μυαλό τους. Παράνομο ναι. Παράλογο πάντως όχι.....
Κράξτε ελεύθερα.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Την κοπάνησε αντι να μπει σε διάλογο με καβλωμένους πιτσιρικάδες τιγκα στην αδρεναλίνη και χωρίς ίχνος λογικής στο μυαλό τους. Παράνομο ναι. Παράλογο πάντως όχι.....
Κράξτε ελεύθερα.....
+1
Akatanomastos
19/09/2010, 23:18
Κράξτε ελεύθερα.....
ο κουτακιας δεν εφταιγε
για να πεις οτι την εκανε για να μην πληρωνει
εγω πιστευω πως μαλλον φοβηθηκε οπως λες και συ
οχι μονο διαλογο, αλλα μηπως συνεβαιναν και αλλα..
Panopticon7
19/09/2010, 23:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ο κουτακιας δεν εφταιγε
για να πεις οτι την εκανε για να μην πληρωνει
Πλακα κανεις ε :confused:
Και γιατί στα ανέκδοτα?
Καλά το βλέπω να φτάνει χαλαρά τις σελίδες του άλλου και να διαφωνούμε ακόμα. :rolleyes: :lol:
Akatanomastos
20/09/2010, 00:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Πλακα κανεις ε :confused: τι δεν καταλαβαινεις να στο κανω λιανα?
Το παιδί είδε ένα μυρμήγκι και όντας φιλόζωος έπεσε σε φρένα πανικού για να το σώσει και ο από πίσω μη κρατώντας απόσταση ασφαλείας έπεσε πάνω του. Αλήτες κουτάκηδες :bigcry:
http://www.youtube.com/watch?v=JzlXADc--us&feature=rec-exp_fresh+div-1r-12-HM
Το τι έκανε μετά είναι άλλο θέμα φυσικά...:nono:
Αποστάσεις. Ασφαλείας. Φυσικά και φταίει ο πίσω. Αν ΟΝΤΩΣ ήταν φρένα πανικού, δε θα τον χτυπούσε, είμαι σίγουρος. Απλά έχει προσωπικά με τα έντο και είπε να τον τιμωρήσει.
Akatanomastos
20/09/2010, 00:40
ο απο κατω μου και ο 2 ποστ απο πανω μου
εχετε ακουσει ποτε για επικινδυνη οδηγηση
επιδειξη ικανοτητων και "παρανομους αγωνες"?
το παλικαρι κανει εντο πανω στην στροφη!!!
παρανομος
έντ λοφ στόρυ
το τι εστί παράλογο είναι υποκειμενικόν
το τι εστί παράνομο είναι αντικειμενικόν και στην συγκεκριμένη περίπτωση αντικειμενικότατον.
προσωπικά αν ήμουν ο μηχανόβιος θα του ασκούσα ποινική και αστική δίωξη
και ας μου έκανε μύνηση για "επικίνδυνους ελιγμούς προς χάρην επιδείξεως". στα παπάρια μου.
chr1s_86
20/09/2010, 01:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
και ας μου έκανε μύνηση για "επικίνδυνους ελιγμούς προς χάρην επιδείξεως". στα παπάρια μου.
+1 ;)
Αν και είναι απίστευτος καραγκιόζης και τρομερά επικίνδυνος ο μηχανόβιος, φταίει ο πίσω. Η απόσταση ασφαλείας είναι απαράβατος κανόνας ΟΤΙ και να κάνει ο μπροστά (εκτός αν βάλει όπισθεν και κοπανίσει πάνω μας). Αν είχε κρατήσει τα προβλεπόμενα (στις ΗΠΑ) 111 ft (33 m) για ταχύτητα 25 μιλίων (40 Km/h) θα ήταν ΟΚ.
Panopticon7
20/09/2010, 02:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Αν και είναι απίστευτος καραγκιόζης και τρομερά επικίνδυνος ο μηχανόβιος, φταίει ο πίσω. Η απόσταση ασφαλείας είναι απαράβατος κανόνας ΟΤΙ και να κάνει ο μπροστά (εκτός αν βάλει όπισθεν και κοπανίσει πάνω μας). Αν είχε κρατήσει τα προβλεπόμενα (στις ΗΠΑ) 111 ft (33 m) για ταχύτητα 25 μιλίων (40 Km/h) θα ήταν ΟΚ.
Αυτο ακριβως...
Καλα εισαστε απιστευτοι, πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω τι γραφετε μερικοι εδω μεσα...ειδικα σε αυτην την περιπτωση.
Η αποσταση ασφαλειας ειναι ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ κανονας, ακομα κ να αποφασισει να φρεναρει ο μπροστα για σπασιμο η για οποιοδηποτε ηλιθιο λογο.
Το οτι δεν γουσταρετε τις καγκουριες δεν σημαινει οτι οποιος τις κανει φταιει.
Τι να πω δεν φανταστικα οτι θα χωρουσε συζητηση, ειδικα αυτο το περιστατικο... :eek:
Panopticon7
20/09/2010, 02:32
ο απο κατω μου και ο 2 ποστ απο πανω μου
εχετε ακουσει ποτε για επικινδυνη οδηγηση
επιδειξη ικανοτητων και "παρανομους αγωνες"?
το παλικαρι κανει εντο πανω στην στροφη!!!
παρανομος
έντ λοφ στόρυ
Σε παρακαλω μη τα γραφεις ετσι αυτα...
Θα ξεχασουμε κ αυτα που ξερουμε :bigcry: :bigcry: :bigcry:
LARISEOS
20/09/2010, 07:38
το παλικάρι κανει εντο....επανω στην στροφή κ φταει το αυτοκίνητο???
:rolleyes:
anwrimos
20/09/2010, 08:32
ο τζιπάκιας πληρώνει τα σπασμένα και ο μηχανόβιος πληρώνει μια κλήση για επικίνδυνη οδήγηση.. απλά τα πράγματα... και που είναι παράνομος ο μηχανόβιος αυτό δεν σημαίνει ότι ο πίσω του δεν πρέπει να κρατάει αποστάσεις..
Joyrider
20/09/2010, 10:35
Το λοιπόν...Το βίντεο το έβαλα στα ανέκδοτα γιατί δεν άντεχα άλλου τέτοιου είδους αντιπαράθεση..
Η πλάκα είναι το τι γράφει ο ΚΟΚ γιατί το απλοϊκό φταίει πάντα ο πίσω δεν μου καθόταν ποτέ καλά...
Joyrider
20/09/2010, 10:35
Άρθρο 19: Ταχύτητα και απόσταση μεταξύ οχημάτων.
Παράγραφος 1: O oδηγός oδικoύ oχήματoς επιβάλλεται να έχει τoν πλήρη έλεγχo τoυ oχήματός τoυ ώστε να μπoρεί σε κάθε στιγμή να εκτελεί τoυς απαιτoύμενoυς
χειρισμoύς.
Αυτό το «επιβάλλεται» και το «μπορεί» δεν ξέρω πως το εξασφαλίζει ο ΚΟΚ.. Με το αδιάψευστο σύστημα εξέτασης των υποψήφιων οδηγών?
Παράγραφος 7: O oδηγός oχήματoς, τo oπoίo κινείται πίσω από άλλo, υπoχρεoύται να τηρεί αρκετή απόσταση για την απoφυγή σύγκρoυσης αν, τo πρo αυτoύ κινoύμενo όχημα, μειώσει ξαφνικά την ταχύτητά τoυ ή διακόψει την πoρεία τoυ.
Και πάλι αυτό το «αρκετή» δεν μου ακούγεται και τόσο υπεύθυνο και επιστημονικό αλλά σου λέει όσο εσύ κρίνεις ότι απαιτείται για να σταματήσεις. Υπάρχει πουθενά κανένα τεστ που να εξασκήσε στο φρενάρισμα η να βλέπεις ποιες οι δυνατότητές σου ώστε να τις εφαρμόζεις και στον δρόμο?
Άρθρο 24: Επιβράδυνση
Παράγραφοι 1 και 2:
1. Aπαγoρεύεται η απότoμη τρoχoπέδηση, εκτός αν την επιβάλλoυν λόγoι
ασφάλειας.
2. Mε εξαίρεση την περίπτωση πoυ η μείωση της ταχύτητας γίνεται για την
απoτρoπή επικείμενoυ κινδύνoυ, o oδηγός μπoρεί να επιβραδύνει σε σημαντι-
κό βαθμό την κίνηση τoυ oχήματός τoυ, μόνo αν αυτό δεν δημιoυργεί κίνδυνo
ή δεν πρoκαλεί δυσχέρεια στoυς άλλoυς oδηγoύς και μετά πρoηγoύμενη
πάντoτε σαφή και έγκαιρη πρoειδoπoίηση. H πρoειδoπoίηση δίνεται με τα
φώτα πέδησης ή φωτεινoύ συναγερμoύ τoυ oχήματoς ή με τo χέρι (έκταση
τoυ βραχίoνα και συνεχής κίνηση αυτoύ πρoς τα πάνω και κάτω).
Εδώ? Τι από αυτά έκανε ο μοτοσυκλετιστής?
Panopticon7
20/09/2010, 10:37
Η πλάκα είναι το τι γράφει ο ΚΟΚ γιατί το απλοϊκό φταίει πάντα ο πίσω δεν μου καθόταν ποτέ καλά...
Εμενα μου ακουγεται λογικοτατο παντως, δε νομιζω οτι θα μπορουσε να λειτουργησει αλλιως (ο κοκ)
Σας κόβω για τις "αντιπαραθέσεις". :wave2:
Panopticon7
20/09/2010, 10:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Σας κόβω για τις "αντιπαραθέσεις". :wave2:
Καλα αν μπει κ αυτο στις αντιπαραθεσεις... Ειμαστε για τα πανυγυρια :lol: :lol:
Joyrider
20/09/2010, 10:40
Καλα αν μπει κ αυτο στις αντιπαραθεσεις... Ειμαστε για τα πανυγυρια :lol: :lol:
Διάβασε λίγο τις παραγράφους από τα άρθρα του ΚΟΚ που έβαλα παραπάνω.
Εμενα μου ακουγεται λογικοτατο παντως, δε νομιζω οτι θα μπορουσε να λειτουργησει αλλιως (ο κοκ)
Ίσως, αλλά όταν σου βγει σε λεωφόρο αυτοκίνητο από αναστροφή, βρεθείς ξαφνικά πίσω του και πέσεις πάνω του πες του "φιλαράκι, εγώ φταίω που δεν κρατούσα αποστάσεις". Δεν είναι ασπρόμαυρα όλα. Γι αυτό υπάρχουν και τα δικαστήρια (λέμε τώρα).
Panopticon7
20/09/2010, 10:47
Δεν μπορει να αποδειχτει ποτε γιατι σταματησε ο μπροστα, ειναι αμφιβολο, απο την αλλη ο πισω ξερουμε 100% οτι δεν κρατουσε αποσταση.
Γιατι δεν ρωτατε εναν δικηγορο :beer:
Panopticon7
20/09/2010, 10:50
Ίσως, αλλά όταν σου βγει σε λεωφόρο αυτοκίνητο από αναστροφή, βρεθείς ξαφνικά πίσω του και πέσεις πάνω του πες του "φιλαράκι, εγώ φταίω που δεν κρατούσα αποστάσεις". Δεν είναι ασπρόμαυρα όλα. Γι αυτό υπάρχουν και τα δικαστήρια (λέμε τώρα).
Ειναι στο ρευμα σου κ θελει να κανει παρανομη αναστροφη κ πεσεις πισω του ? Φυσικα κ φταις, θα μπορουσε να σταματησει για αλλο λογο.
Οπως κ οταν αναβει πορτοκαλι κ κοκκαλωσει το φρενο ο μπροστα, τι θα του πεις "φιλε φρεναρες παρανομα" :lol: :lol:
Εχετε ξανακουσει τπτ τετοιο σε υποθεση ? :lol:
Βάση του ΚΟΚ, φταίει το SUV.
Αν όμως κάνεις τέτοιες μαλακίες σε δημόσιο δρόμο και μάλιστα πάνω σε στροφή, φρόντισε αν σε χτυπήσει κάτι απο πίσω να μην περάσει κι από πάνω σου γιατί είτε στην εντατική είτε στο μνήμα δεν θα σε νοιάζει και πολύ.
Akatanomastos
20/09/2010, 10:52
Δεν μπορει να αποδειχτει ποτε γιατι σταματησε ο μπροστα, ειναι αμφιβολο, απο την αλλη ο πισω ξερουμε 100% οτι δεν κρατουσε αποσταση.
καλα το θεμα ειναι ΑΝ μπορει να αποδειχτει?
ΠΡΟΦΑΝΩς και δεν μπορει να αποδειχτει γιατι ο αλλος εχει 200 ψευδομαρτυρες
αλλα αυτο ειναι το νοημα?
θελουμε να δουμε αν νομικα, με ουδετεροτητα εχει δικιο ο μηχανακιας ή ο τζιπακιας
και οχι τι θα γινει αν ψευδομαρτυρησουν ολοι οι γυρω
Joyrider
20/09/2010, 10:53
Αυτό που λες είναι :beer: Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ...είναι έτσι φτιαγμένος ο νόμος που δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν φταις όταν πραγματικά δεν φταίς..
Α και το άλλο,η απόσταση ασφαλείας δεν ισχύει σε πυκνή κυκλοφορία αν και δεν μπόρεσα να βρω την αντίστοιχη παράγραφο ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.
Αν εγώ κινούμε σε κεντρικό δρόμο πυκνής κυκλοφορίας (θεσνίκη στην τσιμησκή πχ) με 20-30 πίσω από αυτοκίνητο και εκείνο κοκκαλώσει πχ επειδή είναι ταξί και μόλις βρήκε κούρσα θα φταίω εγώ?
Ειναι στο ρευμα σου κ θελει να κανει παρανομη αναστροφη κ πεσεις πισω του ? Φυσικα κ φταις, θα μπορουσε να σταματησει για αλλο λογο.
Όχι, είναι στο άλλο ρεύμα και βγαίνει με αναστροφή στο δικό σου, μπροστά σου.
....
Αν εγώ κινούμε σε κεντρικό δρόμο πυκνής κυκλοφορίας (θεσνίκη στην τσιμησκή πχ) με 20-30 πίσω από αυτοκίνητο και εκείνο κοκκαλώσει πχ επειδή είναι ταξί και μόλις βρήκε κούρσα θα φταίω εγώ?
Ναι
Joyrider
20/09/2010, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ναι
Μα σύμφωνα με τον ΚΟΚ εγώ δεν υποχρεούμε να έχω απόσταση ασφαλείας γιατί είμαι σε πυκνή κυκλοφορία και εκείνος φρέναρε παρανόμως γιατί δεν το επέβαλλαν λόγοι ασφαλείας.
Γιατί φταίω :confused:
Μα σύμφωνα με τον ΚΟΚ εγώ δεν υποχρεούμε να έχω απόσταση ασφαλείας γιατί είμαι σε πυκνή κυκλοφορία και εκείνος φρέναρε παρανόμως γιατί δεν το επέβαλλαν λόγοι ασφαλείας.
Γιατί φταίω :confused:
Φρέναρε παρανόμως;;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι, στο δικαστήριο που θα καταλήξετε μπορείς να αναπτύξεις την θεωρία σου για το παράνομο φρενάρισμα. Είμαι σίγουρος ότι η έδρα θα δείξει κατανόηση όταν θα σε καταδικάζει.
Panopticon7
20/09/2010, 10:59
θελουμε να δουμε αν νομικα, με ουδετεροτητα εχει δικιο ο μηχανακιας ή ο τζιπακιας
και οχι τι θα γινει αν ψευδομαρτυρησουν ολοι οι γυρω
Δεν συζηταω το τι θα γινει στο δικαστηριο, ουτε εκτιμηση κανω για την αποφαση.
Ετσι λειτουργει ο κοκ, απο αυτα που λες φαινεται οτι δεν εχεις ασχοληθει ποτε.
ΔΕΝ υπαρχει "παρανομο φρεναρισμα" σε κατασταση ατυχηματος.
Αν στο δικαστηριο πει ο καγκουρας οτι πατησε φρενο για να φωτογραφισει το ωραιο τοπιο που ειδε ξαφνικα, παλι ο πισω δεν θα εχει κρατησει αποστασεις οποτε φταιει.
Joyrider
20/09/2010, 11:00
Φρέναρε παρανόμως;;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι, στο δικαστήριο που θα καταλήξετε μπορείς να αναπτύξεις την θεωρία σου για το παράνομο φρενάρισμα. Είμαι σίγουρος ότι η έδρα θα δείξει κατανόηση όταν θα σε καταδικάζει.
Δεν είναι δική μου θεωρία. Κάνε τον κόπο και διάβασε τον ΚΟΚ στο άρθρο της επιβράδυνσης.
Δεν είναι δική μου θεωρία. Κάνε τον κόπο και διάβασε τον ΚΟΚ στο άρθρο της επιβράδυνσης.
Α, εσύ έχεις λαμπρή πορεία μπροστά σου στο δικαστικό κόσμο...
Σου εύχομαι, ειλικρινώς, καλή τύχη.
Joyrider
20/09/2010, 11:02
Α, εσύ έχεις λαμπρή πορεία μπροστά σου στο δικαστικό κόσμο...
Σου εύχομαι, ειλικρινώς, καλή τύχη.
Κάτι επί του θέματος?
hidefnick
20/09/2010, 11:03
Αρχηγέ, υπάρχουν πολλοί τρόποι να μάθεις κάτι. Ο απλός στο συγκεκριμένο άθλημα ΠΟΝΑΕΙ. Αν δεν σου λένε τίποτα κάποια πράγματα που γράφουν κάποιοι που οδηγούν πολύ πριν γεννηθείς, και είναι εδώ ακόμα, δικό σου πρόβλημα.
Το να λες ότι σου κατεβαίνει στηριζόμενος στο κομμάτι του νόμου που σε βολεύει προσπερνώντας αυτό που δεν σε βολεύει, επίσης δικό σου πρόβλημα.
Τα να προσπαθείς να τα εξηγήσεις από το αναπηρικό καροτσάκι όμως είναι πρόβλημα και της οικογενειάς σου. Σκέψου το λίγο την επόμενη φορά που θα κάνεις endo σε έξοδο στροφής και θα σε περάσει απο πάνω κανένα cherokee.
Φιλικά πάντα :wave2:
Επίσης σε πιό δικαστήριο θα παέι ο κουτάκιας με το βίντεο στο χέρι και δεν θα αθωωθεί?
Akatanomastos
20/09/2010, 11:03
Δεν συζηταω το τι θα γινει στο δικαστηριο, ουτε εκτιμηση κανω για την αποφαση.
Ετσι λειτουργει ο κοκ, απο αυτα που λες φαινεται οτι δεν εχεις ασχοληθει ποτε.
ΔΕΝ υπαρχει "παρανομο φρεναρισμα" σε κατασταση ατυχηματος.
Αν στο δικαστηριο πει ο καγκουρας οτι πατησε φρενο για να φωτογραφισει το ωραιο τοπιο που ειδε ξαφνικα, παλι ο πισω δεν θα εχει κρατησει αποστασεις οποτε φταιει.
ο τυπος δεν φρεναρει γιατι ειχε βλαβη ή για να αποφυγει εμποδιο ή οτιδηποτε
θεωρω
οτι αν ο SUV βρει 2 μαρτυρες που να λενε οτι το μηχανακι ΦΡΕΝΑΡΕ επειδη εκανε ΕΝΤΟ =επικινδυνη οδηγηση
θα βγει υπαιτιος ο μηχανακιας
εσυ που εχεις ασχοληθει πιστευε οτι θελεις
ρε παιδια ποια αποσταση ασφαλειας...σε εξοδο στροφης σε επαρχιακο σφιχτο στροφιλικι τον καρφωσε απο πισω...αλλη φορα παιδια πριν τις στροφες να σταματατε να κατεβαινετε να τις περπατατε για να δειτε την εξοδο...
επισης ο τυπος δε σταματησε γιατι θα φοβηθηκε μη του κανουν το αμαξι καλοκαιρινο καμια 20ρια καγκουρες που ηταν μαζεμενοι εκει...
χωρις να ειαμι δικηγορος, αν πηγαιναν δικαστηριο με αυτο το βιντεο ο κουτακιας δυσκολα θα πληρωνε(βεβαια παιζει πολυ σημαντικο κομματι το οτι εφυγε:sick: , εκτος αν σταματησε παρακατω για να ειδοποιησει, οποτε εκει αλλαζουν ολα)
Panopticon7
20/09/2010, 11:06
Το να λες ότι σου κατεβαίνει στηριζόμενος στο κομμάτι του νόμου που σε βολεύει προσπερνώντας αυτό που δεν σε βολεύει, επίσης δικό σου πρόβλημα.
Επίσης σε πίο δικαστήριο θα παέι ο κουτάκιας με το βίντεο στο χέρι και δεν θα αθωωθεί?
Παντα υπαρχει συγκρουση νομων, τα εχουμε ξαναπει αυτα...
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αυτο ειναι το ποιο γαματο thread της εβδομαδας :bawl: :lol: :bawl:
Η μαλακία είναι ότι το SUV πήγαινε με λίγα..
Panopticon7
20/09/2010, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε παιδια ποια αποσταση ασφαλειας...σε εξοδο στροφης σε επαρχιακο σφιχτο στροφιλικι τον καρφωσε απο πισω...
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
konsttanttinos
20/09/2010, 11:13
Ο,τι και να ειπωθει υπαρχει ''Εγκαταλειψη Θυματος'' (για τους δικηγορους του thread), και συμφωνα με μερικες αποψεις καλα εκανε και εγκατελειψε γιατι φοβηθηκε την ''τεστοστερονη'' της παρεας.
Πως θα σας φαινοταν αν ερχοταν καποιος απο πισω σας, σας κοπανουσε και υστερα σας εγραφε στα παπαρια του?
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
...
Πως θα σας φαινοταν αν ερχοταν καποιος απο πισω σας, σας κοπανουσε και υστερα σας εγραφε στα παπαρια του?
Ενώ κάναμε έντο σε στροφή στην άκρη του πουθενά; :confused:
sergiosm
20/09/2010, 12:33
ο πίσω ΔΕΝ πληρώνει πάντα
Επειδή του ήρθε στα καλά καθούμενα και χωρίς λόγο και κυρίως ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ να κάνει μαλακίες δεν σημαίνει ότι φταίει ο πίσω
το ότι έφυγε είναι άλλο θέμα...
Panopticon7
20/09/2010, 12:45
Εσυ εισαι ο δικηγορος ειπαμε ?
Υποθεση εργασιας (αν και μουχει τυχει αρκετες φορες).
Ειμαι με το κουτι στην εθνικη.Παω με 110 στη μεσαια λωριδα κι εχω ενα μαλακα που δεν μπορει να προσπερασει απο αριστερα και κολαει πισω μου στο ενα μετρο.Επειδη το mazda θελει βαψιμο πλακωνομαι στα φρενα και ο τριμαλακας κολαει πανω μου.
Ποιος πληρωνει ποιον?
Panopticon7
20/09/2010, 13:07
σε πληρωνει... :wave2:
Panopticon7
20/09/2010, 13:08
ρε παιδια ποια αποσταση ασφαλειας...σε εξοδο στροφης σε επαρχιακο σφιχτο στροφιλικι τον καρφωσε απο πισω...αλλη φορα παιδια πριν τις στροφες να σταματατε να κατεβαινετε να τις περπατατε για να δειτε την εξοδο...
Για την αποσταση ασφαλειας γενικως...
Ακομα κ στην στροφη πρεπει να εισαι ετοιμος να αντιμετωπισεις ΑΚΙΝΗΤΟ εμποδιο οποτε ακομα κ εκει ισχυει η αποσταση ασφαλειας.
notakos600
20/09/2010, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ειμαι με το κουτι στην εθνικη.Παω με 110 στη μεσαια λωριδα κι εχω ενα μαλακα που δεν μπορει να προσπερασει απο αριστερα και κολαει πισω μου στο ενα μετρο.Επειδη το mazda θελει βαψιμο πλακωνομαι στα φρενα και ο τριμαλακας κολαει πανω μου.
Ποιος πληρωνει ποιον?
Εκτός αν στη περίπτωση αυτή ο πίσω επικαλεστεί δόλο ( το βάψιμο του μάζντα που λέγαμε).
Panopticon7
20/09/2010, 13:13
Αλλα κ παλι δεν συμφερει ποτε να τρακαρεις για να το φτιαξεις το αμαξι.
Πρεπει να εισαι πολυ μαλακας για να θεσεις τη ζωη σου σε κινδυνο για μερικες λαμαρινοδουλειες...
Αλλοι το κανουν επαγγελμα κ οχι μονο στον δρομο
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Εκτός αν στη περίπτωση αυτή ο πίσω επικαλεστεί δόλο ( το βάψιμο του μάζντα που λέγαμε).
Οπου τοτε κι εγω θα επικαλεστω ξαφνικη ζαλαδα,εγκεφαλικο κλπ.:winka: Κι αν κανει το mazda σαν τα μουτρα του μετα να ερθει να αποδειξει οτι υπηρχε δολος.:lol:
ΠΑΝΤΑ αποσταση ασφαλειας.
Joyrider
20/09/2010, 13:21
Ρε παιδιά το θέμα ήταν καθαρά ψυχρής λογικής και εφαρμογής του νόμου. Όχι πως θα την γλιτώσει ο καθένας ή πως θα την φέρει στον από πίσω. έλεος.
Απαντήστε λίγο με αυτό το κριτήριο. Ψυχρή λογική.
Έκανε έντο. Αρα επικίνδυνη οδήγηση ελιγμοί ή όπως αλλιώς λέγεται και οδήγηση εντυπωσιασμού. Επίσης φρενάρισμα χωρίς να υπάρχει λόγος ασφαλείας, χωρίς προειδοποίηση. Για όλα αυτά φταίει κατά τον νόμο.
Το αμάξι δεν είχε απόσταση ασφαλείας άρα φταίει και αυτό κατά τον νόμο και επίσης για εγκατάλειψη ατυχήματος και πάλι με τον νόμο.
Δεν με νοιάζει τι θα αποδειχθεί και τι όχι ή ποιος θα πει το καλύτερο ψέμα. Δεν είναι αυτό το θέμα.
πανοπτικε διαβασε αυτο που εγραψε ο σεργιος...δικηγορος ειναι και οι νομοι εχουν και καποιο λογο υπαρξης...και προφανως γι αυτο υπαρχουν τα δικαστηρια και οχι μπουσουλας...
Panopticon7
20/09/2010, 13:24
Ρε παιδιά το θέμα ήταν καθαρά ψυχρής λογικής και εφαρμογής του νόμου. Όχι πως θα την γλιτώσει ο καθένας ή πως θα την φέρει στον από πίσω. έλεος.
Έκανε έντο. Αρα επικίνδυνη οδήγηση ελιγμοί ή όπως αλλιώς λέγεται και οδήγηση εντυπωσιασμού. Επίσης φρενάρισμα χωρίς να υπάρχει λόγος ασφαλείας, χωρίς προειδοποίηση. Για όλα αυτά φταίει κατά τον νόμο.
Το αμάξι δεν είχε απόσταση ασφαλείας άρα φταίει και αυτό κατά τον νόμο και επίσης για εγκατάλειψη ατυχήματος και πάλι με τον νόμο.
Δεν με νοιάζει τι θα αποδειχθεί και τι όχι ή ποιος θα πει το καλύτερο ψέμα. Δεν είναι αυτό το θέμα.
Την εγκαταλειψη ας την, ειναι ξεχωριστη ιστορια.
Δεν υπαρχει παρανομο φρεναρισμα ειπαμεεεεεε :bigcry: :bigcry:
Joyrider
Στο δεύτερο δεν απάντησε κανείς όμως.
Α και το άλλο,η απόσταση ασφαλείας δεν ισχύει σε πυκνή κυκλοφορία αν και δεν μπόρεσα να βρω την αντίστοιχη παράγραφο ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.
[Bσύμφωνα με τον ΚΟΚ εγώ δεν υποχρεούμε να έχω απόσταση ασφαλείας γιατί είμαι σε πυκνή κυκλοφορία και εκείνος φρέναρε παρανόμως γιατί δεν το επέβαλλαν λόγοι ασφαλείας.
Γιατί φταίω :confused: [/B]
notakos600
πανοπτικε διαβασε αυτο που εγραψε ο σεργιος...δικηγορος ειναι και οι νομοι εχουν και καποιο λογο υπαρξης...και προφανως γι αυτο υπαρχουν τα δικαστηρια και οχι μπουσουλας...
Δεν τα πιάνει με τη πρώτη μωρέ, εντάξει. :lol: :lol:
Panopticon7
20/09/2010, 13:25
ΝΑΙ ! :)
Joyrider
20/09/2010, 13:25
Την εγκαταλειψη ας την, ειναι ξεχωριστη ιστορια.
Δεν υπαρχει παρανομο φρεναρισμα ειπαμεεεεεε :bigcry: :bigcry:
Ε διάβασε τον ΚΟΚ ειπαμέεε.. Και αν δεν πιστεύεις αυτά που μετέφερα με copy paste, κατέβασέ τον, τζάμπα είναι.
Panopticon7
20/09/2010, 13:27
Δεν ξερω τι ειναι ο σεργιος, αυτο που εγραψε παντως δεν ισχυει ουτε κατα διανοια.
Α κ αν ειναι οντως δικηγορος να του ευχηθω καλη σταδιοδρομια :wave2:
Δεν ξερω τι ειναι ο σεργιος, αυτο που εγραψε παντως δεν ισχυει ουτε κατα διανοια.
Α κ αν ειναι οντως δικηγορος να του ευχηθω καλη σταδιοδρομια :wave2:
Σου είναι πολύ δύσκολο να χαμπαριάσεις ότι υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα που ξέρουν περιπτώσεις όπου ο "πίσω" αθωώθηκε;
Και, φιλική συμβουλή.. χρησιμοποίησε και κανένα "γνώμη μου είναι ότι... ". Γιατί αυτοχρίζεσαι παντογνώστης;
Panopticon7
20/09/2010, 13:34
Γνωμη μου ειναι οτι... Ναι δεν μπορω να χαμπαριασω καποια πραγματα :wave2:
Και οι δυο φταινε λεμε.Ο ενας γιατι εκανε επικινδυνους ελιγμους (αντε να βρεις δικαστη που να ξερει το εντο) κι ο αλλος γιατι δεν κρατουσε αποσταση ασφαλειας και εγκατελειψε το θυμα του.
Τι ειναι το τοσο δυσκολο?
Σου είναι πολύ δύσκολο να χαμπαριάσεις ότι υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα που ξέρουν περιπτώσεις όπου ο "πίσω" αθωώθηκε;
Και, φιλική συμβουλή.. χρησιμοποίησε και κανένα "γνώμη μου είναι ότι... ". Γιατί αυτοχρίζεσαι παντογνώστης;
Ασε ρε Vanda.Ποιος σου ειπε πως μας ενδιαφερει η γνωμη του?:rotflmao: :rotflmao: :wave2:
Joyrider
20/09/2010, 13:36
Και οι δυο φταινε λεμε.Ο ενας γιατι εκανε επικινδυνους ελιγμους (αντε να βρεις δικαστη που να ξερει το εντο) κι ο αλλος γιατι δεν κρατουσε αποσταση ασφαλειας και εγκατελειψε το θυμα του.
Τι ειναι το τοσο δυσκολο?
Ε αυτό λέω και εγώ, ο καθένας για τις δικές του παρανομίες.
Στο άλλο ερώτημα όμως?
Panopticon7
20/09/2010, 13:37
Με το ταξι ?
Ρε φιλε πλακα ΜΕ κανεις ? :bigcry: :bigcry:
Joyrider
20/09/2010, 13:38
Με το ταξι ?
Ρε φιλε πλακα ΜΕ κανεις ? :bigcry: :bigcry:
Οχι εντάξει εσύ είπες την γνώμη σου. Είπες δεν ειπάρχει παράνομο φρενάρισμα.
Κάποιος άλλος ας απαντήσει και ας έχει διαβάσει τον ΚΟΚ πρώτα.
Panopticon7
20/09/2010, 13:43
Το διαβασα ρε αυτο που εβαλες, σωστα τα λεει, το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να αποδειξει καποιος ουσιαστικα ΓΙΑΤΙ φρεναρε ο μπροστα, ακομα κ αν ειναι προφανες για εσενα κ για τους γυρω.
Αποτελεσμα ?
Αν φρεναρει ταξι μπροστα σου επειδη βρηκε κουρσα κ τον "φιλησεις", δεν υπαρχει λογος ουτε καν να ξοδεψεις χρονο, του κανεις θετικη δηλωση να τελειωσει η ιστορια.
Ο δικηγορος του ξερει τι θα πει...
This is the world we live in...
Υπαρχουν πολλα τετοια αρθρα στον ΚΟΚ που ουσιαστικα λογω του παραπανω δεν εχουν καμια μα καμια χρησιμοτητα στο δικαστηριο
takis-kk
20/09/2010, 13:44
Για όλα φταίνε οι γκόμενες.
Ε αυτό λέω και εγώ, ο καθένας για τις δικές του παρανομίες.
Στο άλλο ερώτημα όμως?
Ποιο ειναι το αλλο ερωτημα?Η παραγραφος 2?:confused:
Ειπαμε ρε φιλε οτι φταιει αλλα σου ξαναλεω.Αν οδηγω και ξαφνικα νιωσω εντονη ζαλαδα τι θα κανω?Θα κοιταξω να κουνησω το χερι μου πανω κατω?Το πολυ πολυ ο απο πισω να θεωρει οτι τον λεω μαλακα :lol: .
Θα φρεναρω για να μην βγω στο αντιθετο ρευμα και καθαρισω καποιον που δεν φταιει.Ο απο πισω θα δει τα στοπ μου (που υποτιθεται οτι τα τσεκαρω καθε φορα που καβαλαω το οχημα μου) και ΑΝ εχει κρατησει αποσταση θα φρεναρει κι αυτος.
Αν πηγαινουμε με 100 και ειναι στα δυο μετρα πισω μου δεν εχει την καταλληλη αποσταση.Η αποσταση ειναι παντα σε συναρτηση με την ταχυτητα.
Joyrider
20/09/2010, 13:47
Το διαβασα ρε αυτο που εβαλες, σωστα τα λεει, το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να αποδειξει καποιος ουσιαστικα ΓΙΑΤΙ φρεναρε ο μπροστα, ακομα κ αν ειναι προφανες για εσενα κ για τους γυρω.
Αποτελεσμα ?
Αν φρεναρει ταξι μπροστα σου επειδη βρηκε κουρσα κ τον "φιλησεις", δεν υπαρχει λογος ουτε καν να ξοδεψεις χρονο, του κανεις θετικη δηλωση να τελειωσει η ιστορια.
Υπαρχουν πολλα τετοια αρθρα στον ΚΟΚ που ουσιαστικα λογω του παραπανω δεν εχουν καμια μα καμια χρησιμοτητα στο δικαστηριο
Γιαυτό ακριβώς πρότεινα να το δούμε με ψυχρή λογική και όχι με το ποιος είναι ο πιο πονηρός και καλός ψεύτης, ούτε τι θα κάνει το δικαστήριο και τι μπορεί να αποδειχθεί.
Joyrider
20/09/2010, 13:48
Ποιο ειναι το αλλο ερωτημα?Η παραγραφος 2?:confused:
Ειπαμε ρε φιλε οτι φταιει αλλα σου ξαναλεω.Αν οδηγω και ξαφνικα νιωσω εντονη ζαλαδα τι θα κανω?Θα κοιταξω να κουνησω το χερι μου πανω κατω?Το πολυ πολυ ο απο πισω να θεωρει οτι τον λεω μαλακα :lol: .
Θα φρεναρω για να μην βγω στο αντιθετο ρευμα και καθαρισω καποιον που δεν φταιει.Ο απο πισω θα δει τα στοπ μου (που υποτιθεται οτι τα τσεκαρω καθε φορα που καβαλαω το οχημα μου) και ΑΝ εχει κρατησει αποσταση θα φρεναρει κι αυτος.
Αν πηγαινουμε με 100 και ειναι στα δυο μετρα πισω μου δεν εχει την καταλληλη αποσταση.Η αποσταση ειναι παντα σε συναρτηση με την ταχυτητα.
Το άλλο ερώτημα είναι με το ταξί αλλά με τόσο σπάμ που έπεσε που να το δεις, λογικό είναι.
LOUKILOUK
20/09/2010, 13:51
...οι πρώην και οι επόμενες...
Φταίνε και οι 2 (συνυπαιτιότητα...) για τους λόγους που είπατε (επικίνδυνη οδήγηση και μη τήρηση αποστάσεων ασφαλείας) και θα κριθεί από το δικαστήριο σε τι ποσοστό ο καθένας φταίει και τι θα πληρώσει...
Αν ο κουτάκιας έφυγε θα έχει πρόβλημα μεγάλο...
υ.γ. Αν δεν είχε φύγει το βίντεο θα έγραφε πολλά γλέντια μάλλον...:winka: :wave2:
konsttanttinos
20/09/2010, 13:54
Ενώ κάναμε έντο σε στροφή στην άκρη του πουθενά; :confused:
ΝΑΙ, η ερωτηση μου ειναι σαφεστατη.
Αν δεν μπορεις να απαντησεις ευθεωςμην αναλωνεσαι σε ερωτησεις για χαρη εντυπωσιασμου.
Αν μπορεις να απαντησεις καν'το, αλλιως προσπερασε το.
Δηλαδη εσυ αν εμπλακεις σε ατυχημα που φταιει ο αλλος, και τον δεις ανασκελα θα τον παρατησεις?ελπιζω πως οχι.
Το ποιος φταιει, αποτελει το νομικο θεμα που αφηνουμε στους ειδικους.
Η εγκαταλειψη τι αποτελει για σας?
Ο μηχανοβιος, αληταρας, τσογλαναρας, τεντιμποης, εκανε μια μαλακια που του κοστισε.Ααφαλως και φταει, δεν μπορει να κανει ο,τι του καβλωσει σε δημοσιο δρομο.
Ο οδηγος του κουτιου δεν ειχε αποσταση ασφαλειας, αλλα δεν μπορει να μαντεψει τι θα κανει τι καθε μαλακισμενο στην στροφη.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ.
Ελεος πια...μερικοι δεν εχουν ουτε την στοιχειωση ανθρωπιστικη αντιληψη.
Το άλλο ερώτημα είναι με το ταξί αλλά με τόσο σπάμ που έπεσε που να το δεις, λογικό είναι.
Ο ταριφας πρεπει να εχει περιπου 30 ποντους αποσταση για να ανεβασει η για να κατεβασει πελατη.Αν αποδειξεις οτι σταματησε στη μεση της Τσιμισκη για να παρει κουρσα τοτε μπορει στο δικαστηριο να κερδισεις.
Για άλλη μια φορά ότι να ΄ναι.....
Αφήνοντας στην άκρη το θέμα της εγκατάλειψης και μένοντας μόνο στο θέμα του ποιός φταίει, σας είπε κάτι ο sergios αλλά δεν ακούτε και πολλά....
Προς εμπειρογνώμονες και νομικούς.... η σύγκρουση από πίσω δεν συνεπάγεται και ευθύνη του πίσω και δεν χρειάζεται να φτάσεις στο δικαστήριο. Υπάρχουν περιπτώσεις που η ΤΟΤΑ και το πόρισμα που δίνει βάζει τα πράγματα στη θέση τους ενίοτε.
Όποιος έχει αμφιβολίες στηριζόμενος στο αλάνθαστο νομικό ένστικο του, να (ξανα)πω ότι πριν χρόνια έσκασα πίσω απο μαλάκα που άλλαξε 2 λωρίδες αέρα σε λεωφόρο και μόλις μπήκε μπροστά μου έπεσε στα φρένα για να προλάβει να στρίψει σε μια κάθετο. Αποζημιώθηκα για όλα άμεσα απ΄την ασφαλιστική του.
Joyrider
20/09/2010, 14:08
Ο ταριφας πρεπει να εχει περιπου 30 ποντους αποσταση για να ανεβασει η για να κατεβασει πελατη.Αν αποδειξεις οτι σταματησε στη μεση της Τσιμισκη για να παρει κουρσα τοτε μπορει στο δικαστηριο να κερδισεις.
Ωραία άρα συμφωνούμε.
Να'ναι καλά το CABS που με σώνει κάθε φορά από τα ταξί. Οταν είχα το 250άρι όμως, δεσποινίδα αφού είχε περάσει το στενό θυμήθηκε να στρίψει και πλακώθηκε στα φρένα μέσα στην τσιμησκή. Οπως ήταν λογικό καρφώθηκα πάνω της αλλά έλα ντε που ούτε καν παραπονέθηκε για την τρύπα που άφησε ο συμπλέκτης μου στην πόρτα του πορτ παγκάζ της.
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Για άλλη μια φορά ότι να ΄ναι.....
Αφήνοντας στην άκρη το θέμα της εγκατάλειψης και μένοντας μόνο στο θέμα του ποιός φταίει, σας είπε κάτι ο sergios αλλά με το πουλί σφεντόνα δεν ακούτε και πολλά....
Προς εμπειρογνώμονες και νομικούς.... η σύγκρουση από πίσω δεν συνεπάγεται και ευθύνη του πίσω και δεν χρειάζεται να φτάσεις στο δικαστήριο. Υπάρχουν περιπτώσεις που η ΤΟΤΑ και το πόρισμα που δίνει βάζει τα πράγματα στη θέση τους ενίοτε.
Όποιος έχει αμφιβολίες στηριζόμενος στο αλάνθαστο νομικό ένστικο του, να (ξανα)πω ότι πριν χρόνια έσκασα πίσω απο μαλάκα που άλλαξε 2 λωρίδες αέρα σε λεωφόρο και μόλις μπήκε μπροστά μου έπεσε στα φρένα για να προλάβει να στρίψει σε μια κάθετο. Αποζημιώθηκα για όλα άμεσα απ΄την ασφαλιστική του.
Βυρωνα ο νομος λεει οτι αν καποιο απο τα stops σου δεν λειτουργει κανονικα και πεσει καποιος πισω σου τον πληρωνεις.Παλι ομως πρεπει να βρεθει καποιος να επιβεβαιωσει οτι ειχες καμενη λαμπα.Γιατι το ΤΟΤΑ δεν μπορει να αποδειξει κατι τετοιο.Δεν ειπα οτι ο απο πισω φταει παντα αλλα ειναι πιο δυσκολο να βρεις το δικηο σου οταν πεσεις πανω σε καποιον.
Panopticon7
20/09/2010, 14:14
Στο θεμα σου δεν θεωρειται προπορευομενος ομως...
Ρε πουστ μου δεν το πιστευω οτι ακομα γραφω σε αυτο το thread :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Βυρωνα ο νομος λεει οτι αν καποιο απο τα stops σου δεν λειτουργει κανονικα και πεσει καποιος πισω σου τον πληρωνεις.Παλι ομως πρεπει να βρεθει καποιος να επιβεβαιωσει οτι ειχες καμενη λαμπα.Γιατι το ΤΟΤΑ δεν μπορει να αποδειξει κατι τετοιο.Δεν ειπα οτι ο απο πισω φταει παντα αλλα ειναι πιο δυσκολο να βρεις το δικηο σου οταν πεσεις πανω σε καποιον.
Αγορίνα ακου όχι εμένα, αλλά κάποιον που ξέρει καλύτερα τι συμβαίνει στα δικαστήρια.
Δεν χρειάζεται να εχει καμμένες λάμπες. Ιδίως στο δικαστήριο που λαμβάνει υπ΄όψη του και άλλες παραμέτρους εκτός του γράμματος του νόμου, μπορεί να αθωωσεί και τον πίσω κατά την κρίση του. Και ξαναλέω οτι μου έχει συμβεί έτσι? Δεν το κατέβασα απ΄το μυαλό μου.
Μάλιστα η Τοτα τον είχε κρατήσει στο τμήμα μέχρι να επιστρέψω απ΄το νοσοκομείο μετά από 3-4 ώρες και να δώσω κατάθεση.Κάτι που δεν θα ίσχυε αν ήμουν αποκλειστικά εγώ ο υπαίτιος φαντάζομαι.
Αγορίνα ακου όχι εμένα, αλλά κάποιον που ξέρει καλύτερα τι συμβαίνει στα δικαστήρια.
Δεν χρειάζεται να εχει καμμένες λάμπες. Ιδίως στο δικαστήριο που λαμβάνει υπ΄όψη του και άλλες παραμέτρους εκτός του γράμματος του νόμου, μπορεί να αθωωσεί και τον πίσω κατά την κρίση του. Και ξαναλέω οτι μου έχει συμβεί έτσι? Δεν το κατέβασα απ΄το μυαλό μου.
Μάλιστα η Τοτα τον είχε κρατήσει στο τμήμα μέχρι να επιστρέψω απ΄το νοσοκομείο μετά από 3-4 ώρες και να δώσω κατάθεση.Κάτι που δεν θα ίσχυε αν ήμουν αποκλειστικά εγώ ο υπαίτιος φαντάζομαι.
Ρε Βυρωνα δεν διαφωνουμε.Στην περιπτωση σου ησουν τυχερος(μεσα στην ατυχια σου) γιατι τραυματιστηκες κι ηρθε το τοτα.Οταν ομως εκεινο το αρχιδι ο ταριφας ενω ηταν σε μονοδρομο (Κονδυλη στη Νικαια με προορισμο προς Πειραια) εκανε οπισθεν για να γυρισει πισω στην Π.Ραλλη και με προορισμο προς Περαμα κι εσκασα πανω του δεν μπορεσα να αποδειξω τιποτα.
Ασχετο με το θεμα μας αλλα το διαβρωτικο χρωματων κανει καλη δουλεια.:lol:
sergiosm
20/09/2010, 14:29
Ποιος πληρωνει ποιον?
Έτσι όπως το περιγράφεις: ΕΣΥ
Αρκεί βέβαια να το αποδείξει ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Έτσι όπως το περιγράφεις: ΕΣΥ
Αρκεί βέβαια να το αποδείξει ....
Σεργιε στα χωραφια σου δεν τολμω να μπω :lol: :lol: .Αλλα πιστεψε με εχω δει τοσα πολλα στο δρομο που προτιμω να "χαραζω" διαδρομη απο εκει που θα εχω προτεραιοτητα για οση περισσοτερη διαδρομη μπορω κι ας κανω και κανα χλμ παραπανω.
Κι εχω ορκιστει εδω και χρονια οτι αν εχω δικηο στο δρομο θα το τραβηξω μεχρι το τερμα.Αν φταιω θα κανω τη δηλωσουλα μου και παλι φιλοι. :wave2:
sergiosm
20/09/2010, 14:49
Κι εχω ορκιστει εδω και χρονια οτι αν εχω δικηο στο δρομο θα το τραβηξω μεχρι το τερμα.Αν φταιω θα κανω τη δηλωσουλα μου και παλι φιλοι. :wave2:
:beer: :beer: :beer:
απλά όπως βλέπεις τις περισσότερεες φορές δεν μπορούμε (γενικά μιλώ) να συμφωνήσουμε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο
:wave2:
Το γεγονός είναι ένα: ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, μπορεί να μοιάζει με τις άλλες, αλλά ΔΕΝ είναι ίδια
.Αλλα πιστεψε με εχω δει τοσα πολλα στο δρομο που προτιμω να "χαραζω" διαδρομη απο εκει που θα εχω προτεραιοτητα για οση περισσοτερη διαδρομη μπορω κι ας κανω και κανα χλμ παραπανω.
Είναι γνωστό φίλε, ότι καλύτερα να περάσει ο άλλος STOP παρά με κόκκινο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
:beer: :beer: :beer:
Το γεγονός είναι ένα: ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, μπορεί να μοιάζει με τις άλλες, αλλά ΔΕΝ είναι ίδια
Ναι ρε κουφαλες χασοδικες εκει πονταρετε για να βγαλετε μεροκαματο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ετσι ακριβως ειναι Σεργιε.:wave2:
O μοτοσυκλετιστής είναι ηλίθιος και αυτό που έκανε ήταν αγνή καθυστέρηση.
Ο αυτοκινητιστής δε φρέναρε εγκαίρως. Είτε επειδή είχε μεγαλύτερη ταχύτητα απ'όση έπρεπε, είτε επειδή είχε αντανακλαστικά γυναίκας. Η ουσία είναι ότι ανά πάσα στιγμή πρέπει να μπορείς να σταματήσεις έγκαιρα μέχρι εκεί που βλέπεις. Αυτό είναι απόσταση/ταχύτητα ασφαλείας. Το ότι δε σταμάτησε κιόλας, μετά το ατύχημα, δεν τον βοηθάει ιδιαίτερα.
Το αστείο είναι ότι όλοι εσείς που κατηγορείτε τον (ηλίθιο ομολογουμένως) μοτοσυκλετιστή, θα είχατε τόσο διαφορετική άποψη αν το SUV ήταν μοτοσυκλέτα και η μοτοσυκλέτα κανά πιτσιρίκι που έκανε τη μαλακία να περάσει το δρόμο.
sergiosm
20/09/2010, 14:53
Ναι ρε κουφαλες χασοδικες εκει πονταρετε για να βγαλετε μεροκαματο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε τί
κλέφτες να γίνουμε ;;;;
:rotflmao: :rotflmao:
Panopticon7
20/09/2010, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Η ουσία είναι ότι ανά πάσα στιγμή πρέπει να μπορείς να σταματήσεις έγκαιρα μέχρι εκεί που βλέπεις. Αυτό είναι απόσταση/ταχύτητα ασφαλείας.
(μπερδεγουει )
Αυτο ακριβως παει να πει αποσταση/ταχυτητα ασφαλειας :a013:
Σαφώς. Δεν είναι κανόνας, όπως νομίζουν ορισμένοι. Εδώ έχω ακούσει και το κορυφαίο "που σε χτύπησε? Αν σε χτύπησε αριστερά φταίει, αλλά αν σε χτύπησε δεξιά, φταις". Λολ. Εξετάζονται και άλλα δεδομένα πάντα, δεν πάμε στα τυφλά.
Έχω πέσει 2 φορές σε αυτοκίνητο (πίσω του) και αποζημιώθηκα και τις 2. Χωρίς δικαστήρια.
Βέβαια καμία σχέση με το περιστατικό του βίντεο. Άλλο να αλλάξεις λωρίδα μπροστά σε κάποιον και άλλο να κινείστε στην ίδια και να καρφωθεί πάνω σου (ανεξαρτήτως λόγου).
Βέβαια καμία σχέση με το περιστατικό του βίντεο.
Kαλά, ο τύπος στο βιντεο νόμιζε ότι είναι στο allou fun park. :a06:
Kαλά, ο τύπος στο βιντεο νόμιζε ότι είναι στο allou fun park. :a06:
Συμφωνώ, λέμε. Ο τύπος ήταν παντελώς ηλίθιος και του άξιζαν χειρότερα. Αλλά το αυτοκίνητο δε θα φρέναρε ποτέ ακόμα κι αν χρειαζόταν.
Akatanomastos
20/09/2010, 21:28
Το αστείο είναι ότι όλοι εσείς που κατηγορείτε τον (ηλίθιο ομολογουμένως) μοτοσυκλετιστή, θα είχατε τόσο διαφορετική άποψη αν το SUV ήταν μοτοσυκλέτα και η μοτοσυκλέτα κανά πιτσιρίκι που έκανε τη μαλακία να περάσει το δρόμο.
τα συμπερασματα σου
αστα να τα συζητατε εσυ με τον πανοπτικον, μη με μπλεκεις εμενα
για το θεμα ειπαμε
ο πανοπτικον εδω εκανε μια τεραστια κωλοτουμπα
και ουσιαστικα μας λεει τελικα, το προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να αποδειξεις το λογο που φρεναρισε ο μπροστα,
και οχι αυτο που ελεγε εδω και τοσα ποστ, οτι δηλαδη δεν υπαρχει υπαιτιοτητα του μπροστα ΠΟΤΕ
του εχω γραψει βεβαια εδω και πολλα ποστ του πανοπτικου
οτι με μαρτυρες ή βιντεο ειναι ξεκαθαρο γιατι φρεναρισε
Panopticon7
20/09/2010, 21:51
τα συμπερασματα σου
για το θεμα ειπαμε
και ουσιαστικα μας λεει τελικα, το προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να αποδειξεις το λογο που φρεναρισε ο μπροστα,
και οχι αυτο που ελεγε εδω και τοσα ποστ, οτι δηλαδη δεν υπαρχει υπαιτιοτητα του μπροστα ΠΟΤΕ
του εχω γραψει βεβαια εδω και πολλα ποστ του πανοπτικου
οτι με μαρτυρες ή βιντεο ειναι ξεκαθαρο γιατι φρεναρισε
Τελικα οντως χρηζεις ιδιαιτερης μεταχειρισης, αντι να προσπαθεις να μου την "πεις" γιατι δεν το ψαχνεις λιγο.
Δεν ειναι εδω μονο το προβλημα της αποδειξης, αλλα ΠΑΝΤΑ στο φρεναρισμα του μπροστινου, γιαυτο λεμε οτι πρακτικα δεν υπαρχει "παρανομο φρεναρισμα".
Αν δεν θελεις να το καταλαβεις... :wave2:
(οχι, ουτε με μαρτυρες ουτε με βιντεο θα αποδειχτει κατι)
Akatanomastos
20/09/2010, 21:54
Τελικα οντως χρηζεις ιδιαιτερης μεταχειρισης, αντι να προσπαθεις να μου την "πεις" γιατι δεν το ψαχνεις λιγο.
Δεν ειναι εδω μονο το προβλημα της αποδειξης, αλλα ΠΑΝΤΑ στο φρεναρισμα του μπροστινου, γιαυτο λεμε οτι πρακτικα δεν υπαρχει "παρανομο φρεναρισμα".
Αν δεν θελεις να το καταλαβεις... :wave2:
(οχι, ουτε με μαρτυρες ουτε με βιντεο θα αποδειχτει κατι) σου ξαναγραφω τι εγραψες
μπας και το καταλαβεις
σου την λεω, γιατι με το υφακι που εχεις με αναγκαζεις
υ.γ. το "χριζω ειδικης μεταχειρισης" σου το επιστρεφω, αναρχο-σεκιουριτα
Panopticon7
20/09/2010, 21:57
Η ημιμαθεια είναι χειροτερη της αμαθειας... :wave2:
Akatanomastos
20/09/2010, 21:58
Η ημιμαθεια είναι χειροτερη της αμαθειας... :wave2:
και η ηλιθιοτητα ειναι η χειροτερη ολων...:wave2:
και γιατι πρεπει να αποφασισουμε εμεις ποιος φταιει δηλαδη; Τους πραγματογνωμονες τί τους πληρωνουμε; :D
Panopticon7
20/09/2010, 23:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
και γιατι πρεπει να αποφασισουμε εμεις ποιος φταιει δηλαδη; Τους πραγματογνωμονες τί τους πληρωνουμε; :D
Ε για να γλυτωσουμε το ρεζιλικι μεσα στον κοσμο οταν τρακαρουμε, αν ακουστει το "φρεναρες παρανομα" θα γελασει ο καθε πικραμενος εκει γυρω :lol:
τα συμπερασματα σου
για το θεμα ειπαμε
και ουσιαστικα μας λεει τελικα, το προβλημα ειναι...
Επειδή εγώ δεν είμαι ο πανόπτικον, όμως και, επειδή, πίστεψέ με, δε θες να αναφέρομαι στο πρόσωπό σου με το ίδιο υφάκι, άραξε. Το σημείο που σχολίασες, να με συγχωράς ε, αλλά το βλέπω να συμβαίνει κάθε μέρα εδώ μέσα. Όχι ότι δίνω δεκάρα, απλά άξιζε να σημειωθεί η ειρωνεία της φάσης ;)