PDA

View Full Version : Dt 200 R Τι επαθα γιατρε μου.....????

castor
20/09/2010, 09:57
Το Dtακι μου το επιασε η καρδια του !!!Συμπτώματα ,η πρώτη μανιβελια έχει συμπίεση για να πάρει μπρος, αλλά όταν πάρει, μετά από λίγο σβήνει και μετά δεν έχει καθόλου συμπίεση και η μανιβέλα πατιέται πολύ μαλακά !!Με σπρώξιμο παίρνει μπρος αλλά θέλει καλό ζέσταμα για άμα σβήσει μετά δεν.........!!! Απο ιπποδύναμη δεν υστερεί καθόλου, τα 33 αλογάκια είναι πάντα σε φορμα!! Για δώστε παρακαλώ τα φώτα σας.........

(επίσης το πουλάω ή το ανταλλάσω, δες αγγελίες YAMAHA,έχει γίνει γενική επισκευή πριν ένα χρόνο&agrave; μπιέλα, ρουλεμάν ,φλάντζες,ypvs,<-- κλπ, υπάρχει σχετική αποδείξει απο εξουσιοδοτημένο συνεργείο !!)

210429

papaki100
20/09/2010, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
[B]Το Dtακι μου το επιασε η καρδια του !!!Συμπτώματα ,η πρώτη μανιβελια έχει συμπίεση για να πάρει μπρος, αλλά όταν πάρει, μετά από λίγο σβήνει και μετά δεν έχει καθόλου συμπίεση και η μανιβέλα πατιέται πολύ μαλακά !!Με σπρώξιμο παίρνει μπρος αλλά θέλει καλό ζέσταμα για άμα σβήσει μετά δεν.........!!! Απο ιπποδύναμη δεν υστερεί καθόλου, τα 33 αλογάκια είναι πάντα σε φορμα!! Για δώστε παρακαλώ τα φώτα σας.........

Αυτό που περιγράφεις δεν ταιριάζει αδελφέ. Πώς τα 33 αλογάκια είναι σε φόρμα αφού δεν έχει συμπίεση όταν είναι ζεστό?
Αν μου επιτρέπεις ακούγεται σαν ελατήριο χωνί και πιστονάκι...

vaska
20/09/2010, 14:08
Το Dtακι μου το επιασε η καρδια του !!!Συμπτώματα ,η πρώτη μανιβελια έχει συμπίεση για να πάρει μπρος, αλλά όταν πάρει, μετά από λίγο σβήνει και μετά δεν έχει καθόλου συμπίεση και η μανιβέλα πατιέται πολύ μαλακά !!Με σπρώξιμο παίρνει μπρος αλλά θέλει καλό ζέσταμα για άμα σβήσει μετά δεν.........!!! Απο ιπποδύναμη δεν υστερεί καθόλου, τα 33 αλογάκια είναι πάντα σε φορμα!! Για δώστε παρακαλώ τα φώτα σας.........

(επίσης το πουλάω ή το ανταλλάσω, δες αγγελίες YAMAHA,έχει γίνει γενική επισκευή πριν ένα χρόνο&agrave; μπιέλα, ρουλεμάν ,φλάντζες,ypvs,<-- κλπ, υπάρχει σχετική αποδείξει απο εξουσιοδοτημένο συνεργείο !!)

Η περιγραφή σου λέει "κυλινδροπίστονο σώβρακο". Τώρα όπως είπε και ο από πάνω θα περίμενα το μηχανάκι να μην τραβάει καθόλου αλλά εσύ λες 33 άλογα ζωντανά. Μπερδεύτηκα.

:confused: :confused:

castor
20/09/2010, 19:31
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από papaki100
Αυτό που περιγράφεις δεν ταιριάζει αδελφέ. Πώς τα 33 αλογάκια είναι σε φόρμα αφού δεν έχει συμπίεση όταν είναι ζεστό?
Αν μου επιτρέπεις ακούγεται σαν ελατήριο χωνί και πιστονάκι... [/QUOTE

Λεω, οτι αμα παρει μπροστα το πρωι,μετα δουλευει κανονικα,και αμα το σβησω παιρνει κανονικα!!!Στην αρχη το πρωί αμα δεν παρει ειναι το θεμα....μηπως επειδη τοτε με τις απεργειες του ειχα βαλει 5 λιτρα βενζινη με λαδι απο χορτοκοπτικο(πολυ ψιλο) επιασε και λαδονι το μπουζι και μετα δεν παιρνει?????μου φαινεται οτι απο τοτε αρχισε !!!!!:look:

johnpan
20/09/2010, 19:58
μα περιγράφεις ότι χάνει τη συμπίεση φίλε μου. Γι'αυτό πάει το μυαλό μας σε κυλινδροπίστονα...

castor
20/09/2010, 20:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
μα περιγράφεις ότι χάνει τη συμπίεση φίλε μου. Γι'αυτό πάει το μυαλό μας σε κυλινδροπίστονα...

και γω αυτο νομιζω,αλλα παλι........θα δουμε..!

papaki100
21/09/2010, 07:46
[QUOTE]
Λεω, οτι αμα παρει μπροστα το πρωι,μετα δουλευει κανονικα,και αμα το σβησω παιρνει κανονικα!!!Στην αρχη το πρωί αμα δεν παρει ειναι το θεμα....μηπως επειδη τοτε με τις απεργειες του ειχα βαλει 5 λιτρα βενζινη με λαδι απο χορτοκοπτικο(πολυ ψιλο) επιασε και λαδονι το μπουζι και μετα δεν παιρνει?????μου φαινεται οτι απο τοτε αρχισε !!!!!:look:

Αυτό δεν έχει σχέση με το πρώτο που περιγράφεις. Λογικό είναι αν έχει πολύ παραπάνω λάδι (από ντεπόζιτο κι απο αντλία) να λαδώνει μπουζί και να μην παίρνει εύκολα. Αλλά με τόσο λάδι η συμπίεση έπρεπε να είναι πέτρα. Για πες τα λίγο καλύτερα....

OldMan
21/09/2010, 15:38
Λεω, οτι αμα παρει μπροστα το πρωι,μετα δουλευει κανονικα,και αμα το σβησω παιρνει κανονικα!!!Στην αρχη το πρωί αμα δεν παρει ειναι το θεμα....
Λοιπόν, το μηχανάκι άμα πάρει μπροστά είναι τζάμι , Ο.Κ ?

Άμα δεν πάρει δεν είναι τζάμι, Ο.Κ. ?

Άμα δεν είναι τζάμι δεν έχει και συμπίεση, Ο.Κ. ?

Άμα όλα τα παραπάνω Ο.Κ. πληρούν τις προϋποθέσεις τους, δες το κόπλερ της μανιβέλας σου ... :winka:

του ειχα βαλει λαδι απο χορτοκοπτικο(πολυ ψιλο)
Και με την αλυσίδα κούρεψες το γκαζόν...:alien: