View Full Version : Ετήσια βόλτα moto.gr 3/10/10 (Για τους καταυλακιώτες)
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
O allstarf με super duke ...:winka:
duke ε?Οκ να πάρω και τα εργαλεία για τα ΚΤΜ...
Υ.Γ λες να ξεμείνω εγώ στο τέλος?40.000km σε σκούτερ είναι πολλά?
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
duke ε?Οκ να πάρω και τα εργαλεία για τα ΚΤΜ...
Υ.Γ λες να ξεμείνω εγώ στο τέλος?40.000km σε σκούτερ είναι πολλά?
Τρομπα βενζινης παρε μαζι, γτ φοριεται συχνα τωρα τελευταια στο δικο σου απο οτι ακουω...:lol:
Τρομπα βενζινης παρε μαζι, γτ φοριεται συχνα τωρα τελευταια στο δικο σου απο οτι ακουω...:lol:
Μπα υπερβολές του Γιάννη ένα κοκομπλόκο του έκανε και χέστηκε ο μλκς..πήρε μπρος με την επόμενη..το χω περάσει αυτό το στάδιο στ Άγραφα..
Εσύ γτ δεν έρχεσαι ρε μλκ και εγώ χωρίς λάστιχα θα ειμαι...νταξ σε στροφές σα το κουλάδι τον vaska θα πηγαίνουμε, άρα νορμάλ για το group..
Μπα υπερβολές του Γιάννη ένα κοκομπλόκο του έκανε και χέστηκε ο μλκς..πήρε μπρος με την επόμενη..το χω περάσει αυτό το στάδιο στ Άγραφα..
Εσύ γτ δεν έρχεσαι ρε μλκ και εγώ χωρίς λάστιχα θα ειμαι...νταξ σε στροφές σα το κουλάδι τον vaska θα πηγαίνουμε, άρα νορμάλ για το group..
Δεν το problem τα λαστιχα... Τα euro ειναι το προβλημα...:sad:
Δεν το problem τα λαστιχα... Τα euro ειναι το προβλημα...:sad:
μου θελες και ζηρεια χαμενε :smokin:
Νταξ δεν επιμένω..πάρε ένα καταναλωτικό μωρέ..να χει παρέα κ η δικιάμ...11% επιτόκιο βρίσκεις πια.
Ο Vaska τώρα κοιμάται?Ο shephiro5 οδηγεί γιαμάχα?
Υ.Γ το χα πει οτι θα έχω απορίες..
Να μας πείτε από που θα περάσουν τα ducati που θα ξεκινήσουν από Αθήνα για να μην πατήσουμε τα λάδια. :smokin: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Να μας πείτε από θα περάσουν τα ducati που θα ξεκινήσουν από Αθήνα για να μην πατήσουμε τα λάδια. :smokin: :rotflmao:
Να πάρω σειρά εργαλεία και για ducati?Θα έχουμε και τέτοια?Τρέηλερ δλδ?
Εσυ daz το παπί το στρωσες?
Να μας πείτε από που θα περάσουν τα ducati που θα ξεκινήσουν από Αθήνα για να μην πατήσουμε τα λάδια. :smokin: :rotflmao:
θα πανε απο διαφορετικη διαδρομη με διαφορετικο προορισμο...οστοσο αμα σας πετυχουν στην πορεια θα σας πιτσιλισουν με ευχαριστιση:D :smokin: :evil:
Καλά εσείς παίζετε και εγώ έχω απορίες για την εκδρομή ναουμ..θ απαντήσει κανείς?
Φωτογραφική ποιος θα πάρει?
Πρέπει να έχω κουρευτεί?
Θα φοράμε κράνος?
Φωτογραφική ποιος θα πάρει?
Πρέπει να έχω κουρευτεί?
Θα φοράμε κράνος?
Ψιτ νεαρε,αι τραβα να κοιμηθεις ή να γ###σεις ...Κ αν δεν γ###ας τραβα για ψαρεμα...:smokin:
Ψιτ νεαρε,αι τραβα να κοιμηθεις ή να γ###σεις ...Κ αν δεν γ###ας τραβα για ψαρεμα...:smokin:
Ρε μλκ μια φορά το χρόνο γίνονται αυτά..να μην αγχωθώ?Να μη μάθω να μη ρωτήσω?1η φορά σ εκδρομή με φορουμ...όσο να ναι απ το άγχος δε μου σηκώνεται..
Θα έχει κανείς ξηρά τροφή?
Στη βυτίνα θα βρούμε μέλι βανύλια?
Ρε μλκ μια φορά το χρόνο γίνονται αυτά..να μην αγχωθώ?Να μη μάθω να μη ρωτήσω?1η φορά σ εκδρομή με φορουμ...όσο να ναι απ το άγχος δε μου σηκώνεται..
Θα έχει κανείς ξηρά τροφή?
Στη βυτίνα θα βρούμε μέλι βανύλια?
Απο που κλανει το μπαρμπουνι?
Η κοτα εκανε το αυγο ή το αυγο την κοτα?
.
.
.
.
.
Και καμια 30αρια ακομα που βαριεμαι να γραψω...:smokin:
Καλά μλκ εσύ κοροιδέυεις και εγώ δε ξέρω αν θα κοιμηθώ μέχρι την Κυριακή...
Vaska θα ρθω..θέλω να με βάλεις στους συμμετέχοντες..
Πόσο θα με μπινελικώσει ο vaska το πρωί?
Πόσο την Κυριακή που δε θα έρθω αλλά μπορεί να εμφανιστώ?
Ο Panos γιατί πάει με τους αθηναίους?Εμάς δλδ ο κώλος μας βρωμά?
7gibernau
01/10/2010, 00:18
τελικα ποσοι καταυλακιώτες ειμαστε??
1-7GIBERNAU
2-
3-
4-
5-
6-
7
8-
9-
0-
Πόσο την Κυριακή που δε θα έρθω αλλά μπορεί να εμφανιστώ?
Δεν καθεσε να παμε να πιουμε καφεδακι παραλια και να πουμε καμια σαχλαμαρα μωρε?:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
1-7GIBERNAU
2-
3-
4-
5-
6-
7
8-
9-
0-
Να περιμένεις στη σειρά σου φιλαράκι εγώ σε πρόλαβα..
Θα ενημερωθεί το 1ο πόστ?
Ο Vaska γιατί δε ξύπνησε?
Σε ποιον πρέπει να δώσω το κινητό μου?
Ποιανού το κινητό πρέπει να έχω?
Βενζίνες κάθε πόσα km θα βάζουμε?
Πόση αυτονομία πρέπει να χει το group..?
Εσυ daz το παπί το στρωσες?
Όχι θα το στρώσω μαζί σας, για να πηγαίνουμε όλοι μαζί. :lol:
Μλκες εγώ δεν ήμουν σπαμερ, σπάμερ με κάνατε εσείς. Θα μας σκοτώσει η Baskaς και ο καπτεν αν τα δουν. :wave2:
Δεν καθεσε να παμε να πιουμε καφεδακι παραλια και να πουμε καμια σαχλαμαρα μωρε?:D
Καλά μλκς είσαι?Αν ξυπνήσω την κυριακή..θα πάω ετήσια μότο..!! Είναι το μότο μου πια..περιμένω πως και πως απαντήσεις για να οργανωθώ..
1-7GIBERNAU
2-
3-
4-
5-
6-
7
8-
9-
0-
Eχουν γραφτει στο πρωτο ποστ απο τον vaska....:winka:
Ο Sephiroth5 δεν καταλαβα αν θα ερθει ή οχι και ο sfinakis μαλακιζεται ως συνηθως και μην του δινεται σημασια...:winka:
Όχι θα το στρώσω μαζί σας, για να πηγαίνουμε όλοι μαζί. :lol:
Μλκες εγώ δεν ήμουν σπαμερ, σπάμερ με κάνατε εσείς. Θα μας σκοτώσει η Baskaς και ο καπτεν αν τα δουν. :wave2:
bmw και string..έλα μωρέ απορίες για την εκδρομή είναι που το είδες το σπαμ?
Και να σου πω..το παπί πυροβολάει δηλαδής?
Eχουν γραφτει στο πρωτο ποστ απο τον vaska....:winka:
Ο Sephiroth5 δεν καταλαβα αν θα ερθει ή οχι και ο sfinakis μαλακιζεται ως συνηθως και μην του δινεται σημασια...:winka:
Όχι ρε μλκ θέλω να δηλώσω συμμετοχή διπλός παντώς καιρού χωρίς λάστιχα φόβο και πάθος απλά έχω κάποιες απορίες και προσπαθώ να μη σπαμάρω..γιατί με κατηγορείς δλδ έτσι άδικα?
Για τον sephiroth5 να μου απαντήσετε αν οδηγεί γιαμάχα..
Τέσπα θα περιμένω απαντήσεις σε όλα μου τα ερωτήματα απο το Vaska το πρωί..
Και ρε μλκς..στείλτε κανα τηλ κανας σίγουρος..εσύ πχ με το παπί το yamaha daz..που πάνω απο 159 σε ευθεία διπλός δε πάει..να έχω και εγώ με κάποιον σίγουρο μια επαφή. ΟΧΙ ΕΥΡΩ-ΠΕΗ
Άντε πάω για ύπνο..καλημέρα και καλή ανάγνωση Vaska :beer: :rotflmao: :lol: :smokin:
@ sf1n4k1
Θάνο πόσων χρονών είσαι φίλε μου????
7 ή 8.
Ρε σεις παρακάλεσα να μην σπαμάρετε, όλη η διαδικασία γίνεται από το μαγαζί κι έχω πάρα πολύ δουλειά οπότε να μην διαβάζω λαλακίες αλλά ρε συ Θάνο το έχεσες. Τες πα αν τελικά θέλεις να έρθεις και η μπουρούχα που έχεις και καβαλάς μπορεί να τα βγάλει πέρα (αν ξεμείνεις δεν σταματάμε για να σε τραβήξουμε), πες το να σε βάλω στις συμμετοχές.
Αν πάλι δεν μπορέσεις να έρθεις (που είναι και το πιο πιθανό) κάνε λίγο υπομονή μέχρι την Κυριακή το πρωί που θα φύγουμε και μετά έμπα εδώ και κάνε όσο σπαμ θέλεις.
:wave2:
thou-vou
01/10/2010, 08:31
ε, ναι... εκτός απροόπτου
θβ dakar 650
μπαίνουμε και σκούπα στο γκρουπ του κυριου spirit
Cpt. Haddock
01/10/2010, 08:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
ε, ναι... εκτός απροόπτου
θβ dakar 650
μπαίνουμε και σκούπα στο γκρουπ του κυριου spirit
Πατρινος εισαι ρε μιναρα; :confused:
Έλα ρε vaska..ήταν νύχτα, είχα πιει δεν ήξερα τι έκανα ρε συ..και σπάμαρα ανελέητα, συγχωρεσέ με και εγώ θα έχω μαζί μου μέχρι και ανταλακτικά για το bmw...
Θα ρθω για να σας μεγαλώσω το γρουπ με την αξιοπιστία του ιάπωνα και την τελική του busa..όχι τπτ άλλο να μη μας κοροιδέυει και ο panos που θα πάει με τους Αθηναίους..
Έλα ρε vaska..ήταν νύχτα, είχα πιει δεν ήξερα τι έκανα ρε συ..και σπάμαρα ανελέητα, συγχωρεσέ με και εγώ θα έχω μαζί μου μέχρι και ανταλακτικά για το bmw...
Θα ρθω για να σας μεγαλώσω το γρουπ με την αξιοπιστία του ιάπωνα και την τελική του busa..όχι τπτ άλλο να μη μας κοροιδέυει και ο panos που θα πάει με τους Αθηναίους..
ΟΚ ενημερώθηκε το αρχικό ποστ.
Διπλός διπλός διπλός...
Μπορώ να κάτσω σκούπα?Αν δε θέλει κανας άλλος δλδ..
Επίσης θέλω κανα τηλέφωνο ρεε (iphone κατα προτίμηση)
thou-vou
01/10/2010, 17:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πατρινος εισαι ρε μιναρα; :confused:
ειπα κι εγώ... καλά θυμόμουνα ότι είχα ξανα-δηλώσει συμμετοχή κάπου...
:blush:
Λοιπόν το group διαμορφώθηκε ως εξής
Leader: Vaska
Σκούπα: Sf1n4ki
1. vaska (2)
2. nio1981 (1)
3. 7gibernau (1) Θα μας συναντήσει Σπαθοβούνι
4. Daz (1)
5. sf1n4k1 (2)
6.
7.
Μηχανές:5
Άτομα: 7
Φροντίστε να εκτυπώσετε όλοι χάρτη της διαδρομής, να είσαστε 8:30 ΦΟΥΛΑΡΙΣΜΕΝΟΙ στα EVEREST και να διαβάσετε τους κανόνες των ετησίων εκδρομών του ΜΟΤΟ. Ενημερώνω ότι ο δρόμος ΕΟ Πατρών Κορίνθου είναι χάλι μαύρο οπότε θα τηρηθούν χαμηλές ταχύτητες μέχρι τα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου. Στο Σπαθοβούνι θα ξαναφουλάρουν τα μικρά ή και όσοι θέλουν. Να πω επίσης ότι πλησιάζοντας προς το σημείο που θα σταματήσουμε για φαγητό, στο δεξί μέρος του δρόμου περνάνε οπτικές ίνες και υπάρχει πούδρα και γαρμπίλι πάνω στον δρόμο, που γλιστράει αρκετά. Οπότε λάβετε τα μέτρα σας. Οι ρυθμοί είναι χαλαροί εκδρομικοί και όχι ρυθμοί πίστας. Δεν χρειάζεται να αποδείξει κανείς τίποτα σε κανέναν, θέλουμε να γυρίσουμε όσοι ξεκινήσαμε. Η επιστροφή μπορεί να γίνει από 111 και να στρίψουμε για Καλάβρυτα ή να συνεχίσουμε από Τριπόταμα - Πανόπουλου για Πάτρα. Τα συνολικά χλμ της διαδρομής με επιστροφή από 111 είναι Τριπόταμα 435 και άλλα 30 περίπου αν γυρίσουμε από Καλάβρυτα. Το αποφασίζουμε στην Ταβέρνα. Ελέγξτε καλού κακού και τα φώτα σας διότι νυχτώνει γρήγορα πάνω στα βουνά αυτή την εποχή και πιθανότατα κομμάτι της επιστροφής θα γίνει βράδυ.
:wave2: :wave2:
Allst@rf
01/10/2010, 22:53
φίλε ,το ξαναπα και πιο πάνω ότι θα σας βρω και γω στο σπαθοβουνι...μη γίνει μπέρδεμα και με ψάχνετε στη πάτρα...:wave2:
οκ το διόρθωσα ...
:wave2: :wave2:
7gibernau
01/10/2010, 23:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
φίλε ,το ξαναπα και πιο πάνω ότι θα σας βρω και γω στο σπαθοβουνι...μη γίνει μπέρδεμα και με ψάχνετε στη πάτρα...:wave2:
φιλος,αν φτασεις πρωτος σπαθοβουνι κανε μου μια χαρη...
κρυψε το κτμ γιατι το τυονο εχει σοβαρο προβλιμα με τα κτμ...τρελαινετε η μουτσουνα του οταν τα βλεπει,,,,,,,,
αν φτασω εγω πρωτος μη φοβου,θα του εχω κλεισει τα ματια να μην ακουει.....:beer:
Allst@rf
02/10/2010, 00:21
φιλος,αν φτασεις πρωτος σπαθοβουνι κανε μου μια χαρη...
κρυψε το κτμ γιατι το τυονο εχει σοβαρο προβλιμα με τα κτμ...τρελαινετε η μουτσουνα του οταν τα βλεπει,,,,,,,,
αν φτασω εγω πρωτος μη φοβου,θα του εχω κλεισει τα ματια να μην ακουει.....:beer:
δεν του αρέσει του δούκα μου να κρύβεται...
:evil:
και εγω διπλος....το κρυωμα φαινεται να μας αφηνει....ε το πολυ πολυ αν δεν ερθει το τσουπι θα φαω για 2:wave2:
perastikos
02/10/2010, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
να είσαστε 8:30 ΦΟΥΛΑΡΙΣΜΕΝΟΙ στα EVEREST
Θα είμαι και εγώ εκεί :D
perastikos
Άτομα: 1
Μηχανή: BMW R 1200 GS :cool:
Κρατάω "τους χαλαρούς ρυθμούς" γιατί με το νέο εργαλείο θα πηγαίνω χεσμένος...
Θα μου πεις με το παλιό πήγαινα καλύτερα...; Τέσπα... :p
Επειδή μέχρι αύριο που θα σας συναντήσω ΔΕΝ θα ξαναμπώ στο net, ΑΝ αλλάξει κάτι, vaska αν μπορείς χτύπα ένα τηλ στο κινητό :)
Τα λέμε αύριο το πρωί στα everest (παίζει να είμαι δίπλα στο Caravel για κανένα παγωτάκι αν έχει ανοίξει :lol: )
ενημερώθηκε το πρώτο ποστ
:beer:
Allst@rf
02/10/2010, 14:55
ενημερώθηκε το πρώτο ποστ
:beer:
:confused: :confused: :confused:
Allst@rf
02/10/2010, 14:56
με συγχωρεις λαθος...
Παιδακια να περασετε ΤΕΛΕΙΑ αυριο,προσοχη στον δρομο και δεν θελω τσιγκουνιες στις φωτο ,ε?:D
Οταν με το καλο γυρισετε ριξτε και καμια ειδοποιηση...:beer: :beer: :beer: :beer:
dirtgirl
02/10/2010, 23:16
Παιδιά, καλό δρόμο και να περάστε υπέροχα αύριο.......!!!
Και επιστροφή με χαμόγελα, φαγωμένα λάστιχα και μπόλικες φωτό!!!
:beer: :beer: :beer:
να κανετε και κανα διαγωνισμο μασας να μας πειτε ποιος εφαγε πιο πολυ :smokin: :smokin: :smokin:
καλα να περασετε αυριο αμα δε μου καθοταν μια στραβη σημερα θα γυρναγα μαζι σας πατρα απο την ταβρερνα γμτ:sad:
δυστυχως θα φυγω δευτερα λογω της στραβης
Λάστιχα CHECKED (4 άτομα)
Βενζίνη CHECKED ΦΟΥΛ
Νερό για υαλοκαθαριστήρες CHECKED
3 γυναίκες μέσα CHECKED
Ωτασπίδες μαζί CHECKED
ααααα Suzuki swift SPORT παρακαλώ ! όχι το απλό , με είπε η κάτοχος να το διορθώσετε παρακαλώ.... ( να μην γκρινιάζει εεεε?):bawl: :rotflmao: :bigcry: :lol: :blush: :beer: :wave2:
Cpt. Haddock
03/10/2010, 01:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Βενζίνη CHECKED ΦΟΥΛ
3 γυναίκες μέσα CHECKED
Ωτασπίδες μαζί CHECKED
ααααα Suzuki swift SPORT παρακαλώ ! όχι το απλό , με είπε η κάτοχος να το διορθώσετε παρακαλώ.... ( να μην γκρινιάζει εεεε?):bawl: :rotflmao: :bigcry: :lol: :blush: :beer: :wave2:
αλλος μιναρας απο δω...
ρεεεεεεεε
ΛΑΘΟΣ ΘΡΕΝΤ ΛΕΜΕΕΕΕΕ !!!! :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Βενζίνη CHECKED ΦΟΥΛ
3 γυναίκες μέσα CHECKED
Ωτασπίδες μαζί CHECKED
Τρομπέας Ρούλεζ λέμε ( ο πιπινοκυνηγός)
:bigcry: :bigcry:
πατρινοπουλα...:beer: :beer: :beer: :beer:
trooper :beer: :beer: :beer:
ολα οκ παιδες...μαντεψτε ποιος κερδισε και με διαφορα στο φαι....
ααααα.....αφιερωμενο στον daz....
ατακα vaska την ωρα που γυριζει μες την νυχτα απο ξεφραγο χωραφι οπου εχει παει να απλωσει την παπαρδελα του .....πιανει τα καμπανελια του και φωναζει με χαρη <δεν ξανακανω μοτοβολτα φορωντας στρινγκ...με κοβει>
:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
και φυσικα πολλα μπραβο στον leader ....ουτε 3 φορες δεν χαθηκαμε......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
perastikos
03/10/2010, 21:42
Tnx όλους για την παρέα και για τον όμορφο ρυθμό της εκδρομής!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
ολα οκ παιδες...μαντεψτε ποιος κερδισε και με διαφορα στο φαι....
H συνεπιβάτης σου....? :p
:beer: :beer: :wave2:
ουστ ρε που γονατισες οτι γλυκο υπηρχε.....κλαινε οι ζαχαροπλαστες λεμε...παιδες ο περαστικος κερδισε και με διαφορα....οι γερμανοι ειναι φιλοι μας....χαχαχαχαχα:beer: :beer: :beer: :beer:
Τι μλκς Θεέ μου, αφού ρε Σακούλη γλυκό αγόρι για τις προσανατολιστικές μου ικανότητες είχα ειδοποιήσει και σας το είχα πει πολλάκις ότι θα χαθούμε, ήταν σίγουρο τι γκρινιάζεις. Ευτυχώς ο daz (Αποστόλης) έδωσε τη λύση. Εγώ ρε καραμήτρουλα που ένα τσιγάρο δεν με αφήσατε να κάνω τι να πω?
Αααα και μάθε να μετράς αγάπη μου μόνο μία φορά χαθήκαμε αλλά κερδίσαμε σε χλμ. Κανάγια.
@ Πατρινό γκρουπ
Με τον περαστικό έχουμε κάτσει αρκετές φορές στο τραπέζι μαζί. Παραγγέλνουμε και όλοι κοιτάνε εμένα που είμαι μπόλικος και λένε μέσα τους (ρε τι θα φάει ο χοντρός??). Με την άφιξη των εδεσμάτων πέφτουν οι μάσκες και ο perastikos βάζει μπροστά το μοτέρ, παίρνουν φωτιά τα πιρούνια και τα φαγητά εξαφανίζονται. Τελικά αυτό το παιδί δεν συμφέρει από καμία άποψη να το ταΐζεις.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τελικά αυτό το παιδί δεν συμφέρει από καμία άποψη να το ταΐζεις.
:a10:
Το Πατρινό κλιμάκιο νομίζω πως έκανε τη διαφορά. Είχε απ' όλα.
Από Κτμ με τα λάστιχα μπιμπικιασμένα μέχρι το στεφάνι (Αλλστρ@φ), μέχρι bmw που άντεξαν και στη βροχή. Φυσικά το γρηγορότερο όλων το βάλαμε σκούπα για να μην το κυνηγάμε. :winka:
Έίχαμε και τον καλύτερο Leader με διαφορά από τον 2ο όσο ο 2ος απ' τον τελευταίο.
Άντε :beer: :beer: :beer: ρε μάγκες.
ααααα.....αφιερωμενο στον daz....
ατακα vaska την ωρα που γυριζει μες την νυχτα απο ξεφραγο χωραφι οπου εχει παει να απλωσει την παπαρδελα του .....πιανει τα καμπανελια του και φωναζει με χαρη <δεν ξανακανω μοτοβολτα φορωντας στρινγκ...με κοβει>
:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
:lol: :lol: :lol: :beer: :beer:
ειπε και αλλα....πχ μας εταξε οτι αν του σηκωθει θα μας κερασει το φαγητο....δεν μας κερασε......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ειπε και αλλα....πχ μας εταξε οτι αν του σηκωθει θα μας κερασει το φαγητο....δεν μας κερασε......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
έτσι είναι φίλαι...οι γνώστες παίζουν εκ του ασφαλούς ;)
Βγάλαμε γλώσσα βλέπω ε????
Εγώ φταίω που σας πήγα στον προορισμό σας και όχι στο Μαυροβούνι που αρχικά είχα σχεδιάσει.
χα χα χα χα
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τις υπέροχες ώρες που περάσαμε μαζί. Αν με ρωτάγανε σήμερα που θα ήθελα να είμαι θ' απαντούσα "με το παρεάκι της Κυριακής στα μέρη της Κυριακής". Και τώρα που ξέρω θα έπαιρνα μαζί μου ένα ταψάκι γαλακτομπούρεκο, ένα βαζάκι γλυκό ελιές κι ένα ταψάκι μπακλαβά για τον περαστικό και τη Χρύσα.
:wave2: :wave2: :wave2:
ωραιοι παιδες
παντως αν σας φανηκε οτι τρωει ο περαστικος...ευτυχως που δεν ημουν εκει :eek: :bigcry: :bawl: :rotflmao: :bawl: :bigcry:
Και τώρα που ξέρω θα έπαιρνα μαζί μου ένα ταψάκι γαλακτομπούρεκο, ένα βαζάκι γλυκό ελιές κι ένα ταψάκι μπακλαβά για τον περαστικό και τη Χρύσα.
:wave2: :wave2: :wave2:
Βάλε μου τις βενζίνες και θα πεταχτώ εγώ να στα φέρω. :ninja:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ωραιοι παιδες
παντως αν σας φανηκε οτι τρωει ο περαστικος...ευτυχως που δεν ημουν εκει :eek: :bigcry: :bawl: :rotflmao: :bawl: :bigcry:
Αναφέρθηκε μην ανησυχείς. Ευτυχώς που ήταν ο nio με την κοπέλα του, λέω εγώ και δεν έμεινα νηστικός. (Ξέρει αυτός :beer: :beer: )
Βάλε μου τις βενζίνες και θα πεταχτώ εγώ να στα φέρω. :ninja:
δε μου φερνεις εμενα ενα τσουρεκακι απο τον τερκενλη γεμιστο???
:D :D :D :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
δε μου φερνεις εμενα ενα τσουρεκακι απο τον τερκενλη γεμιστο???
:D :D :D :p
Νόμιζα πως θα μου ζητούσες και εσύ τρίγωνα πανοράματος. Next time baby. :winka: :beer:
Νόμιζα πως θα μου ζητούσες και εσύ τρίγωνα πανοράματος. Next time baby. :winka: :beer:
ποτε θα ξανακατεβεις ρε αγορινα?σε χασαμε απο το πατρινο κλιμακιο:D
Στις εκλογές μάλλον θα πιούμε καφεδάκι. :winka:
Στις εκλογές μάλλον θα πιούμε καφεδάκι.
:a46: :a46: :a46:
ΠΟτε εχουμε εκλογες ρε?:look:
nomizw se kana mhna...sintoma pantws...:wave2: