View Full Version : My new baby!!
castoras
21/09/2010, 20:28
Δεν πιστεύω να την έχει πάρει κανένας άλλος την εικονιζόμενη,γιατί μου είπε πως είναι παρθένα!!
castoras
21/09/2010, 20:50
1
210675
castoras
21/09/2010, 20:52
2
210677
castoras
21/09/2010, 20:53
3 και από την άλλη μεριά!!
210678
για το κρανος δεν ξερω αλλα το γκομενακι ειναι ολα τα λεφτα
:lol: :lol: :lol:
καλοριζικο αδερφε και αχρειαστο
ρε συ αυτη τα εχει και μ'ενα φιλαρακι μου! :mad: :lol:
castoras
21/09/2010, 21:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ρε συ αυτη τα εχει και μ'ενα φιλαρακι μου! :mad: :lol:
Αποκλειεται :nono:
Είπαμε,είναι παρθένα!!!
Το σεντόνι θα το τινάξω αύριο!!:lol:
EliasKir
22/09/2010, 18:07
Καλοριζικο φιλε. Ειναι το μονο Xlite (μαζι με τον αστροναυτη του Lorenzo) που μου αρεσει. Πριν καμια βδομαδα πηγα να το δοκιμασω αλλα μου ηταν λιγο περιεργα τα νουμερα. Το Small με εσφιγγε παρα πολυ και τιο medium μου φαινοταν μεγαλο. Εσυ τι νουμερο πηρες? Πριν τι κρανος ειχες και σε τι νουμερο?
castoras
22/09/2010, 23:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από EliasKir
Καλοριζικο φιλε. Ειναι το μονο Xlite (μαζι με τον αστροναυτη του Lorenzo) που μου αρεσει. Πριν καμια βδομαδα πηγα να το δοκιμασω αλλα μου ηταν λιγο περιεργα τα νουμερα. Το Small με εσφιγγε παρα πολυ και τιο medium μου φαινοταν μεγαλο. Εσυ τι νουμερο πηρες? Πριν τι κρανος ειχες και σε τι νουμερο?
Το κρανάκι τύπου NASA το βρήκα κάπως τραβηγμένο,άσε που έχει και αμερικάνικη σημαία και βγάζω σπυριά!!Πριν είχα KBC σε Μ και μου ήταν εντάξει,αλλά πατήθηκαν τα μαξιλαράκια και πλέον μου φαίνεται τεράστιο.Με το x-lite αντιμετώπισα το ίδιο με εσένα Μ ψιλομεγάλο και S σφιχτό.Πήρα το S και μετά από μια μέρα χρήσης το έχω ήδη συνηθίσει!:wave2:
Allst@rf
22/09/2010, 23:29
ωραίο βάψιμο...
Καλόφορετο και αχρείαστο...
EliasKir
22/09/2010, 23:31
Στο ARAI που εχω ειμαι M, αλλα αυτο με προβληματισε λιγο. Κριμα και ηθελα το επομενο μου κρανος να ειναι αυτο. Απο Ελλαδα το πηρες?
Δωσε και καμια πληροφορια για θορυβο και αεροδυναμικη με ταχυτητα ταξιδιου (120~140)
castoras
22/09/2010, 23:49
Στο ARAI που εχω ειμαι M, αλλα αυτο με προβληματισε λιγο. Κριμα και ηθελα το επομενο μου κρανος να ειναι αυτο. Απο Ελλαδα το πηρες?
Δωσε και καμια πληροφορια για θορυβο και αεροδυναμικη με ταχυτητα ταξιδιου (120~140)
Δεν έχω μέτρο σύγκρισης με κράνος ανάλογης κατηγορίας,τα προηγούμενα που είχα ήταν χαμηλότερης ποιότητας και αρκετά θορυβώδη.Σήμερα το φόρεσα για πρώτη φορά και για λίγο που είχα 130-140 μου φάνηκε ήσυχο,χωρίς όμως να ξέρω τί λένε τα υπόλοιπα κράνη αυτής της κατηγορίας
castoras
22/09/2010, 23:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ωραίο βάψιμο...
Καλόφορετο και αχρείαστο...
Ευχαριστώ!!Αχρείαστο σε όλους μας!!:wave2:
makis206
23/09/2010, 00:10
Καλοφόρετο κι αχρείαστο νά'ναι το κουκλί Κωστή!
:beer: :beer: :beer:
castoras
23/09/2010, 00:21
Ευχαριστώ ρε Μάκη!!
:beer: :beer: :beer:
road spirit
23/09/2010, 12:10
ωραίο, αγρατζούνιστο :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Δεν πιστεύω να την έχει πάρει κανένας άλλος την εικονιζόμενη,γιατί μου είπε πως είναι παρθένα!!
Την κυρία όχι.... αλλά ένα Χ801R του γ@μησα την μάνα, τον πατέρα κι όλο του το σόι, μία ωραία χειμωνιάτικη βραδιά το 2005....
Εγώ ζω βέβαια.... :D
castoras
23/09/2010, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Την κυρία όχι.... αλλά ένα Χ801R του γ@μησα την μάνα, τον πατέρα κι όλο του το σόι, μία ωραία χειμωνιάτικη βραδιά το 2005....
Εγώ ζω βέβαια.... :D
Και πολύ καλά του έκανες! Γι αυτό τα χρυσοπληρώνουμε άλλωστε!:beer: :beer: :beer:
Εχω το ιδιο κρανος.Στην αρχη το ειχα παρει σε ματ αλλα εφαγα κραξιμο οτι χαραζει για πλακα και το πηγα πισω και πηρα αυτο.Το μονο που με χαλαει ειναι που εχει αυτες τις γραμμες για design υποτιθεται αλλα πολυ το περνανε για γρατζουνισμενο και ξενερωνω λιγο.Με μια φιμε δειχνει παρα πολυ.Ποσο το πηρες αν επιτρεπεται.
Πριν τι κρανος ειχες και σε τι νουμερο?
Πριν είχε ένα καθίκι κι οδηγούσε ένα πατίνι και μας πήγαινε Ραφήνα σε τρεις ώρες :D :D
Kαλορίζικο :beer: :beer: και πάντα αχρείαστο ;)
Καφέ πότε?
castoras
24/09/2010, 22:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Πριν είχε ένα καθίκι κι οδηγούσε ένα πατίνι και μας πήγαινε Ραφήνα σε τρεις ώρες :D :D
Kαλορίζικο :beer: :beer: και πάντα αχρείαστο ;)
Καφέ πότε?
Ρεμάλιιιιιι!!!!Για καφέ έχω σκοπό να σε τρέξω!!Νέο στέκι γιατί ξαναερωτεύτηκα!!Μόνο κοίτα να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου στη jazz!!:D
castoras
24/09/2010, 22:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Εχω το ιδιο κρανος.Στην αρχη το ειχα παρει σε ματ αλλα εφαγα κραξιμο οτι χαραζει για πλακα και το πηγα πισω και πηρα αυτο.Το μονο που με χαλαει ειναι που εχει αυτες τις γραμμες για design υποτιθεται αλλα πολυ το περνανε για γρατζουνισμενο και ξενερωνω λιγο.Με μια φιμε δειχνει παρα πολυ.Ποσο το πηρες αν επιτρεπεται.
420κάτι ψιλά.Εχεις δίκιο για τις γραμμές,ψιλομαλακία είναι!
Νέο στέκι γιατί ξαναερωτεύτηκα!!
Ωχ! Αυτό δε μ' αρέσει.... :rolleyes:
Μόνο κοίτα να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου στη jazz!!:D
Αυτό θα το ξεχάσεις :nono: δεν υπάρχει περίπτωση να φάω 5 ώρες σε κανά άθλιο μαγαζί που θα βαράνε σαράντα όργανα ταυτόχρονα ό,τι αυτοσχεδιασμούς τους έρχονται στο νου κι εσύ θα σοροπιάζεις ... την πιανίστρια :D
:lol: :lol: :lol:
:beer: :beer:
Περιμένω ενημέρωση :p :cool: