Σύνδεση

View Full Version : Σε είδα vol V

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Buenaventura
10/12/2010, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
:lol: :lol: :lol:

Μην τα λες ετσι αυτα...τον πληγωνεις.

:rotflmao:

Γιατι ρε...Τα συνεργεια Απριλια ειναι nice place to be,δεν ειχα θεμα ο ανθρωπος,ενα γεια ηρθε να πει..(ημανε και εγω εκει-με θεματα):D :D :D

STOYBI
10/12/2010, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Σε βλέπω κοπελιά κάθε πρωί στο parking με το Ζ750 να φτάνεις μετά βιας στις μύτες των ποδιών σου όταν το καβαλάς. Επίσης σε βλέπω να ζορίζεσαι στο κουμαντάρισμα και όλο να σου σβήνει όταν πας να βγεις από το parking. Τους τελευταίους 2 μήνες τουλάχιστον... Μήπως να προτιμήσεις κάτι μικρότερο γιατί αφενός είναι το λιγότερο αστείο να βλέπεις κάποιον να χοροπηδάει στις μύτες των ποδιών του εν στασει και το μηχανάκι είναι λες και κάνει τραμπάλα σε παιδική χαρά και αφετέρου όπως προείπα σε δυσκολεύει; :rolleyes: :wave2:

Υ.Γ. Επίσης όταν βγαίνουμε από το Moto room σταματάμε και κοιταμε δεξια/αριστερα και δεν βγαίνουμε αέρα πατέρα, για την περίπτωση που ανεβαίνει κάποιος με κουτί από τον κάτω όροφο ή κατεβαίνει από την είσοδο και υπάρχει κίνδυνος να μας πάρει παραμάζωμα. Όπως επίσης που παραλίγο να με θερίσεις προχθες ενώ κατέβαινα πεζός πρός το moto room :wave2:

:lol: :lol: :lol: Ρε την κοπελια ....... :rotflmao: :rotflmao:

Η πολλες χυλοπιτες ριχνει .....

η ζηλευουνε το μηχανακι της....... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
10/12/2010, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Buenaventura
Γιατι ρε...Τα συνεργεια Απριλια ειναι nice place to be

Επειδή είναι πάντα γεματα κοσμο; :rotflmao: :bawl: :lol:

δεν ειχα θεμα ο ανθρωπος,ενα γεια ηρθε να πει..

"μη χανόμαστε, ε;" :rotflmao:

Buenaventura
10/12/2010, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Επειδή είναι πάντα γεματα κοσμο; :rotflmao: :bawl: :lol:

"μη χανόμαστε, ε;" :rotflmao:

Τον καλυτερο κοσμο....

και επισης,ειστε κακεντρεχεις ρε.....:D :D :D

PortisHead
10/12/2010, 10:58
Γιατι ρε...Τα συνεργεια Απριλια ειναι nice place to be,δεν ειχα θεμα ο ανθρωπος,ενα γεια ηρθε να πει..(ημανε και εγω εκει-με θεματα):D :D :D

Κανει δημοσιες σχέσεις....just in case

:D:D:D

(ωχ ,ωχ ,ωχ αμα τα δει....θα με σκισει)

golis
10/12/2010, 11:09
Σε ειδα golis ψες το απογευμα στο συνεργειο στην Λ.Αμφιθεας...:wave2:
Πες του και με τι μοτο με είδες να σκάω και τι εξείχαν απ τον σάκο πλάτης να υγραθεί λίγο μέρες που ναι... :lol:

koulamaras750
10/12/2010, 13:39
σε ειδα βασιλη χθες το μεσημερι στην πεντελη με ενα μαυρο gsr 600,με τουρισταδικο παντελονι και ξυστρες να εισαι με γονατα κατω σε καθε στροφη.καλα χιλομετρα και προσοχη!!

7gibernau
10/12/2010, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Πες του και με τι μοτο με είδες να σκάω και τι εξείχαν απ τον σάκο πλάτης να υγραθεί λίγο μέρες που ναι... :lol:
α....θελω και γω να μαθω.....

golis
10/12/2010, 13:53
ΤΔΜ 900 04 Silver και ακράπες στο σάκο για τοποθέτηση :lol:

EVI
10/12/2010, 13:58
Σε είδα πρωινιάτικο 8 παρά στο Hilton Varaderisti με το full Black,NordCap Edition Varadero σου :

-Έξτρα Ζελατίνακι (touratech?)
-Led θέσης
-Led κ0λ0φάναρ0
-Xeon (μπορεί και Xeon) φώτα
-Κάγκελα παντού
-ΔΥΟ (2) Πυροσβεστήρες (ξηράς; ) !!! πιασμένους στα πλαινά κάγκελα !!! :lol: :lol: :lol:
-Μπουριά εξατμίσεις τύπου Ναβαρόνε,
-Στυλάκι "Έχω καταπιεί το σκουπόξυλο"

και φυσικά το απαραίτητο -Γυαλί ηλίου για τον καυτό ήλιο του Δεκεμβρίου και Τζελ(μπορεί και αφρός)στο μαλλάκι σου.

Λοιπόν ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΑΚΙ και συνάμα ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ,
σε ευχαριστώ πολύ που σε είδα και μου έφτιαξες το πρωινό !

τον ειδα και εγω αλλου :bigcry: :rotflmao:

sniper
10/12/2010, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

Είναι παραπάνω από ένας... υπάρχει φωλιά...

7gibernau
10/12/2010, 14:00
γκοντ μπλες γιου.....

Allst@rf
10/12/2010, 14:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
α....θελω και γω να μαθω.....

πες το ...ξενερωσες...

:lol:

7gibernau
10/12/2010, 14:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
πες το ...ξενερωσες...

ε ναι...ποσο πιο χαμηλα μπορει να πεσει .............???

Cpt. Haddock
10/12/2010, 14:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Είναι παραπάνω από ένας... υπάρχει φωλιά...

Ξέρεις που ειναι φαντάζομαι :winka:

PortisHead
10/12/2010, 14:40
Οι μηχανες δεν κανουν τον Golis.....o Golis κανει τις μηχανες.

:a20:

LiakosVstrom
10/12/2010, 15:02
Θησέως περιμένω σε κόκκινο...
Ανάβει πράσινο..
περνάει ο πρώτος (από το άλλο φανάρι) με κόκκινο..
περνάει και ο δεύτερος...
ε ο τρίτος δεν πρόλαβε γιατί πλακώθηκε στα φρένα επειδή έφαγε μούτζα!
άνοιξε το παράθυρο και ωρυόταν αλλά κάτι η μουσικούλα που είχα... κάτι το κλειστό παράθυρο μου... την έκανα γελώντας!

α ρε ελληνάρα αυτό που χρειάζεσαι είναι να σε "φιλήσει" ένα παλιό ντατσούνι ή καμιά νταλίκα να σε κάνει καλοκαιρινό κι εσένα και το μπουρδέλο σου.. να δούμε θα το ξανακάνεις;

EVI
10/12/2010, 17:27
μας ειδα να κρυωνουμε....ακομα τα καλοκαιρινα γαντια φοραγαμε....γααατεεεεςςςς μπρρρρρρρρρ (παγωμενες)

ERRIKA
10/12/2010, 17:33
μας ειδα να κρυωνουμε....ακομα τα καλοκαιρινα γαντια φοραγαμε....γααατεεεεςςςς μπρρρρρρρρρ (παγωμενες)

ναι, ναι, κι εγώ μας είδα... έτσι ακριβώς. :(

jpag
10/12/2010, 18:30
σε ειδα
βλακα με το Gs1200 και το ασπρομαυρο shoei xr1000 βγαινοντας απο τα πρακτορεια στον κηφισο για εθνικη πριν απο λιγο
να με τυφλωνεις με τα προβολια που εχεις βαλει πανω κατω αριστερα δεξια ολα αναμενα λες και βγηκες
απο αμοθυελα στην ερημο βλαμενε και αφου σου την ειπα εκανες οτι δεν καταλαβαινες και εκανες και χειρονομιες βλαμενε
την επομενη θα φας κλωτσο που θα μετρησεις ποσες λωριδες μπορεις να συρθεις πανυβλακα :a31: :a31: :a31:

Buenaventura
10/12/2010, 18:40

Αυτο δεν το ειδα...:eek: :sick: :eek:

7gibernau
10/12/2010, 19:10
Αυτο δεν το ειδα...:eek: :sick: :eek:
και δε χαιρεσαι??

Allst@rf
10/12/2010, 20:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
και δε χαιρεσαι??

true that...!

KAGOURO
10/12/2010, 20:45

Hilton κι εγώ τον είδα...πρέπει να τρώει τσίλι συχνά, γιατί εκτός από την ξυνισμένη μούρη και τους πυροσβεστήρες στο αριστερό κάγκελο ....καθεται και στραβά στη σέλα .......(αιμοροείδες..:D )

westie
10/12/2010, 20:57
Σε είδα πρωινιάτικο 8 παρά στο Hilton Varaderisti με το full Black,NordCap Edition Varadero σου :

-Έξτρα Ζελατίνακι (touratech?)
-Led θέσης
-Led κ0λ0φάναρ0
-Xeon (μπορεί και Xeon) φώτα
-Κάγκελα παντού
-ΔΥΟ (2) Πυροσβεστήρες (ξηράς; ) !!! πιασμένους στα πλαινά κάγκελα !!! :lol: :lol: :lol:
-Μπουριά εξατμίσεις τύπου Ναβαρόνε,
-Στυλάκι "Έχω καταπιεί το σκουπόξυλο"

και φυσικά το απαραίτητο -Γυαλί ηλίου για τον καυτό ήλιο του Δεκεμβρίου και Τζελ(μπορεί και αφρός)στο μαλλάκι σου.

Λοιπόν ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΑΚΙ και συνάμα ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ,
σε ευχαριστώ πολύ που σε είδα και μου έφτιαξες το πρωινό !

Aυτόν πρέπει να τον έχω δει κι εγώ στον Πειραιά, τώρα που το λέτε, γιατί οι πυροσβεστήρες μου θύμισαν κάτι...νόμιζα ότι ήταν απ'τη Λεγεώνα των Ξένων:lol:

ziggΥ
11/12/2010, 00:06
με είδα να οδηγάω με χιόνΙ και να γυρνάω παγάκι.. :wacko:

ΠΟΣΟ Γ@Μ@ΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ!!! :smokin: :D :D :a25: :a2: :a2: :a2:

pilotos_xtreme
11/12/2010, 02:39
σε ειδα καλο μου χιονι, να εχεις στρωθει στην αγια παρασκευη κ χαρηκα!

χριστουγεννα με χιονι πρωτη φορα βλεπω!
ουαουυυυυυυυυ:beer:

σε ειδα κ σενα ταριφα που βγηκες αντιθετο κ σου γυρισε το αμαξι. μη προσπαθεις να σφαξεις κοκκινα ενω χιονιζει κ ο δρομος εχει πιασει παγο μεγαλε , δε θελει πολυ μυαλο.

arxaios
11/12/2010, 08:36
Σε είδα βροχή να πέφτεις πάνω στο φρεσκογυαλισμένο μπουσάκι μου :bawl: :bawl: :bawl: ........

webassasin
11/12/2010, 08:49
Να δω ποσους θα μετρησουμε στην Αθηνα αμα παγωσει.

LiakosVstrom
11/12/2010, 09:06
σας είδα πρωί πρωί...

να έχει τόσο αέρα και χιόνι... και εσείς κλασσικά ακράνωτοι με το γιακά του μπουφάν μέχρι τη μύτη και σκούφο μέχρι τον αγκώνα... να μην βλέπετε μπροστά σας.

να σου έχει μείνει το παπί και να σπρώχνεις στη Λαμπράκη... και σε κάποια φάση να είναι ένας μαλάκας που ήθελε να βγει από στενάκι και κάτι σου έλεγε.. κι εσύ τον έβριζες! καλά του έκανες γιατί μάλλον μαλακία θα σου έλεγε!

να βγάζετε όλοι τις τζιπάρες σας στην παραλιακή!

να μου βγαίνεις σε παράδρομο της εθνικής από στενάκι και έκοψες 3 λωρίδες χωρίς να βλέπεις αν έρχεται κανείς από πίσω... ρε γαμημένε με το bmw σου... πως την είδες ο άρχοντας του δρόμου;

κι όσο σκέφτομαι ότι πρέπει να ξαναβγώ το απόγευμα :rolleyes:

Gallos
11/12/2010, 09:09
Θα με δω να δοκιμάζω το σπρέι λάστιχων που και καλα βάζουν οι βόρειοι όταν χιονίζει... Μείνετε συντονισμένοι να σας πω, πόσες τούμπες θα φάω...:smokin:

Panos1313
11/12/2010, 15:39
Με ειδα να οδηγαω 10+10κμ στην παπια χωρις γαντια....κακη επιλογη :sad: :sad:

ziggΥ
11/12/2010, 16:43
με είδα να περπατάω αντί να πάρω το εξΤόνι! :a22:

loz
11/12/2010, 16:55
σε ειδα να ξεχνας τα γαντια σου πανω στο τρανσαλπ στον Υμηττο
Τα έβαλα εδιαμεσα στο τιμονι και στα πλαστικα
Ωραια γαντακια μολις βρω λεφτα θα παρω και εγω. Δε παλευεται τοσο κρυο χωρις γαντια
:beer: :beer: :beer:

Operater
11/12/2010, 17:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
το ιδιο δεν ειναι? :look:

ziggΥ
11/12/2010, 17:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
:ninja: :smokin:

ERRIKA
11/12/2010, 17:13

πφφφφ, οι σημερινοί νέοι... :alien:

zephyr1
11/12/2010, 17:41

:rotflmao: :bawl: :rotflmao:

webassasin
11/12/2010, 22:12
Σας ειδα ακομα και σημερα,ηλιθιοι νεοελληνες.
Καλα τα σκουφια,καλα τα κασκωλ..
Εσυ ρε ηλιθιε με το κρανος στον αγκωνα,δε σου κοβει να το βαλεις για να γλυτωσεις το κρυο?
Με ειδα να προσπαθω να ξυπνησω το σιμπι,αλλα με τοσο κρυο δεν πηρε ποτε και εφυγα με το παπι..

miscelano
11/12/2010, 22:18
με είδα να οδηγάω με χιόνΙ και να γυρνάω παγάκι.. :wacko:

ΠΟΣΟ Γ@Μ@ΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ!!! :smokin: :D :D :a25: :a2: :a2: :a2:

+100000 :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

cosgili
12/12/2010, 08:59
Σε ειδα φιλαρακι χθες στη Μιχαλακοπουλου ξαπλωμενο στην κρυα ασφαλτο να τρεμεις και οι τραυματιοφορεις να ετοιμαζονται να σε βαλουν στο φορειο. Ελπιζω να μην ηταν τιποτα σοβαρο. Περαστικα και ποτε ξανα.

Με ειδα χθες στον Περιστερα να φτιαχνω το λαστιχο μου που το !@#$$%$#$ βρηκε να πατησει προκα και να με αφησει στον τοπο την περασμενη εβδομαδα. Καλο το κορδονι αλλα το μπαλωμα ακομα πιο σιγουρο.

nic mor
12/12/2010, 10:11

γιατι:confused:
τι ξεκολανε τα αυτοκολλητα απο το χιονονερο:confused:

219398

ziggΥ
12/12/2010, 10:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
γιατι:confused:
τι ξεκολανε τα αυτοκολλητα απο το χιονονερο:confused:

ναι :a22: :a22: :a22:

gs 500 f
13/12/2010, 08:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Σε ειδα φιλαρακι χθες στη Μιχαλακοπουλου ξαπλωμενο στην κρυα ασφαλτο να τρεμεις και οι τραυματιοφορεις να ετοιμαζονται να σε βαλουν στο φορειο. Ελπιζω να μην ηταν τιποτα σοβαρο. Περαστικα και ποτε ξανα.

Με ειδα χθες στον Περιστερα να φτιαχνω το λαστιχο μου που το !@#$$%$#$ βρηκε να πατησει προκα και να με αφησει στον τοπο την περασμενη εβδομαδα. Καλο το κορδονι αλλα το μπαλωμα ακομα πιο σιγουρο.

απο οσο γνωριζω το γορδονι εδω και καποια χρονια εχει καταργηθει με το αιτιολογικο οτι δεν μπορεις μια τρυπα ενος χιλιοστου να την κανεις 4 και με την διαφορα θερμοκρασιας να αποσπωνται τα δυο υλικα η και απο ερευνες που εχουν κανει διαπιστωσαν οτι ειναι επικινδυνο το γορδονι και εχουν παρατηρηθει πολλα ατυχηματα!
ο πιο ασφαλης τροπος ειναι το μπαλωμα εσωτερικα με τεχνιτη που γνωριζει το αντικειμενο!!!!

Buenaventura
13/12/2010, 09:53
Σε ειδα πανιβλακα με το μαυρο BMW(4τροχο) που ειχες κολλησει πισω απο το ασθενοφορο που πασχιζε να ανεβει την μποτιλιαρισμενη Συγγρου.Μπραβο μ@λακα θα φτασεις στον προορισμο σου 10 λεπτα νωριτερα...Αυτο που με στεναχωρισε βεβαια,δεν ηταν το BMW,αλλα τα 10 μηχανακια,απο παπια μεχρι V-Strom που ηταν κολλημενοι και αυτοι πισω απο το ΒΜW,για να προλαβουν...:yuck: :mad:

VANDA
13/12/2010, 09:58
Σε ειδα πανιβλακα με το μαυρο BMW(4τροχο) που ειχες κολλησει πισω απο το ασθενοφορο που πασχιζε να ανεβει την μποτιλιαρισμενη Συγγρου.Μπραβο μ@λακα θα φτασεις στον προορισμο σου 10 λεπτα νωριτερα...Αυτο που με στεναχωρισε βεβαια,δεν ηταν το BMW,αλλα τα 10 μηχανακια,απο παπια μεχρι V-Strom που ηταν κολλημενοι και αυτοι πισω απο το ΒΜW,για να προλαβουν...:yuck: :mad:

Για το bmw κανένα σχόλιο, αλλά για τα μηχανάκια νομίζω ότι το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να μείνουν πίσω από το ασθενοφόρο και όχι το άλλο που έχω δει.. δηλαδή το να προσπαθούν να χωθούν ανάμεσα από τις λωρίδες των αυτοκινήτων (δλδ το χώρο που χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα για να κάνουν χώρο στο ασθενοφόρο) για να βγουν μπροστά.

TROOPER
13/12/2010, 11:16
πακμαν σε ειδα βρωμοκουτακιαααααα!!!!!!!!

ενα χιονι εριξε και....

:lol: :lol: :lol:

Nikos988
13/12/2010, 11:19

Χωρίς να ήμουν μπροστά για να κρίνω, το ενδεχόμενο στο BMW να ήταν κάποιος συγγενής του ασθενή που βρισκόταν στο ασθενοφόρο, δεν παίζει???

988

supermotard13
13/12/2010, 13:23
ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΨΥΧΙΚΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΣΑΣ... ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΝΕΑΡΑ ΚΥΡΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 70 ΑΤΑΡΑΧΗ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ:confused: :confused: :confused: ΣΕ ΕΙΔΑ Κ ΣΕΝΑ ΑΚΡΑΝΩΤΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙ ΠΑΠΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙ ΝΑ ΒΟΓΓΑΕΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ 130 ΚΙΛΩΝ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ (ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ Κ ΔΕΝ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ) ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΧΕΣ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩΡΑΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΩΝ 3.5 Τ. ΚΑΙ ΕΞΗΧΑΝ ΚΑΝΑ ΜΕΤΡΟ ΑΠ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ.... ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ:nono: :nono:

georgio
13/12/2010, 17:21
Σήμερα αμαξάτος μπροστά μου δυο της ΔΙΑΣ, και μια θεία ανάποδα στο μονόδρομο που κατεβαίναμε, ένας θεός ξέρει τι ήθελε να κάνει.

Σταματάνε δίπλα της, κάτι της λένε, ψευτοκάνει στην άκρη περνάνε, περνάω και εγώ, η θεία χωρίς ιδιαίτερη διάθεση να φύγει από ανάποδα. Σκέφτομαι ρε γαμώτο θα φύγουν; Σταματάνε λίγο παρακάτω, τους λέω από το παράθυρο έλεος δείχνοντας τη θεία. Και φεύγοντας ακού να μου λέει ένας "τι να κάνουμε κύριε". :eek:

Εγώ θα σου πω; Άμα δεν ξέρεις τι να κάνεις σε κάποιον που μπαίνει ανάποδα σε κεντρικό δρόμο, γ@μησε το, πήγαινε να φυτεύεις πατάτες.

Καταρχήν κάν' τη κουμάντο να βγει (όπως σας είδα βαριεστημένα να κάνετε ενώ έφευγα) και μετά είτε κόψ' της το πρόστιμο (δεν είναι λιγότερο επικίνδυνη από το τσογλάνι που τρέχει στην παραλιακή με όσα -ο οποίος συνήθως καρφώνεται μόνος του) είτε τρίξε της λίγο τα δόντια. Ζήτα της ένα δίπλωμα, μια ασφάλεια. Πες της ότι είναι εφτά κατοστάρικα και δύο μήνες αφαίρεση διπλώματος αυτό που μόλις έκανε...

Μετά σου λέει γιατί σκοτώνονται στο δρόμο...

Σας βλέπω και όλους τους άλλους στο δρόμο καθημερινά... έχω καταλήξει ότι έχετε βασικά κενά στον ΚΟΚ. Όχι τίποτα περίεργα σήματα. Τις προτεραιότητες δεν μπορείτε να εφαρμόσετε. Φτάνετε σε μια διασταύρωση και δεν ξέρετε τι γίνεται. Καταλάθος δεν τρακάρετε...

mats8282
13/12/2010, 17:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikos988
Χωρίς να ήμουν μπροστά για να κρίνω, το ενδεχόμενο στο BMW να ήταν κάποιος συγγενής του ασθενή που βρισκόταν στο ασθενοφόρο, δεν παίζει???

988

Και απαγορεύεται και είναι πολύ επικίνδυνο αυτό...Ποτέ πίσω από το ασθενοφόρο όποιος και αν είναι μέσα...

Nikos988
13/12/2010, 18:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Και απαγορεύεται και είναι πολύ επικίνδυνο αυτό...Ποτέ πίσω από το ασθενοφόρο όποιος και αν είναι μέσα...

Δε διαφωνώ μαζί σου. Το αντίθετο μάλιστα!
Απλά λέω ότι υπάρχει και η περίπτωση να ήταν συγγενής του ασθενούς και όχι κάποιος που προσπαθεί να γλυτώσει χρόνο πίσω από το ασθενοφόρο (αν και είναι το πιο πιθανό!!!).

988

LiakosVstrom
13/12/2010, 18:10
σας βλέπω της ΔΙΑΣ να στρίβετε ανάποδα σε μονόδρομους με τα όσα...
και σας λυπάμαι γιατί κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος που δεν θα δει τα μπλε φωτάκια σας (αφού οι σειρήνες σας πρέπει να είναι καμμένες) και θα σας κάνει αφίσα στο καπό του έτσι που πάτε. ούτε φρένο δεν θα προλάβει να πατήσει. Πλέον και για να πάνε να φάνε σάντουιτς μπαίνουν ανάποδα σε κεντρικούς δρόμους... με δικαιολογία το φάρο...

σε είδα κι εσένα ΔΙΑΣ να περνάς κεντρική διασταύρωση στον Πειραιά στο Δημοτικό Θέατρο καρακκόκινο με καμιά 100άρα... χωρίς σειρήνα πάλι. Ρε μαλάκες δεν σκέφτεστε καθόλου ότι κυκλοφορούν τόσοι τυφλοί εκεί έξω? Ειλικρινα τη γλύτωσες στο τσακ από το κουτί που ερχόταν κάθετα σε εσένα...

επίσης βλέπω σχεδόν κάθε μέρα να σταματάτε παπάκια... τόσοι μαλάκες παραβιάζουν τα κόκκινα.. εσείς εκεί με τα παπάκια τα έχετε βάλει. Μάλλον επειδή τους έχετε στο γκάζι...

:rolleyes: :rolleyes:

mats8282
13/12/2010, 18:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikos988
Δε διαφωνώ μαζί σου. Το αντίθετο μάλιστα!
Απλά λέω ότι υπάρχει και η περίπτωση να ήταν συγγενής του ασθενούς και όχι κάποιος που προσπαθεί να γλυτώσει χρόνο πίσω από το ασθενοφόρο (αν και είναι το ποιο πιθανό!!!).

988

Φαντάσου να διαφωνούσες δηλαδή τι θα άκουγα :blush:

Gallos
14/12/2010, 10:52
Μόλις μπήκα γραφείο και ετοιμάζομαι να ξαναφύγω. Όποιος δεν έχει σοβαρό λόγο να βγει στους δρόμους σήμερα, καλύτερά να μείνει μέσα... Φανάρια ανύπαρκτα και killers παντού...

Cpt. Haddock
14/12/2010, 10:55
Κυρια μου, εσεις στα Ιλισια, Σινωπης και Πόντου γωνια.

Αφου κατω στο δρομο εχει λοφο απο σκουπιδια γιατι πετάτε κι άλλα

Και γιατι τα πετάτε και απο τον τέταρτο όροφο κιόλας :lol:

DimChios
14/12/2010, 10:56

:eyepop:

sniper
14/12/2010, 10:56

Για να σε πετύχει....

:smokin:

GIXXERAKIAS
14/12/2010, 11:01

Το εχει κανει τυπισσα απο τον δευτερο και εσκασε στον καδο (με κλειστο καπακι) και επεσε στον δρομο μπροστα μου...σταντ,μαζευω την σακουλα και την πεταω ξανα πανω και συνεχιζω στον δρομο μου.Βεβαια στην περιπτωση σου Ηλια θα της χτυπαγα το κουδουνι (ολα ) μεχι να δω που ειναι και θα της τα εσκαγα στο κεφαλι γιατι στον τεταρτο δεν θα μπορουσα να τα πεταξω.:lol: :lol:

sniper
14/12/2010, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
....Βεβαια στην περιπτωση σου Ηλια θα της χτυπαγα το κουδουνι (ολα ) μεχι να δω που ειναι και θα της τα εσκαγα στο κεφαλι γιατι στον τεταρτο δεν θα μπορουσα να τα πεταξω.:lol: :lol:

Ο Καπετάνιος θα ανέβαινε επάνω για τσάι και μελομακάρονο.... :D

Cpt. Haddock
14/12/2010, 11:03
Για να σε πετύχει....

Μυωψ.

Περπαταγα στο απεναντι πεζοδρόμιο :D

ERRIKA
14/12/2010, 11:12
Ο Καπετάνιος θα ανέβαινε επάνω για τσάι και μελομακάρονο.... :D

Ναι, αφού πρώτα της έλεγε και τα κάλαντα...

219544

Cpt. Haddock
14/12/2010, 11:19
:bigcry:

ERRIKA
14/12/2010, 11:20
:bigcry:
(Είδες? Εγώ θυμάμαι, δεν είμαι σαν το Vaska... :lol: )

DimChios
14/12/2010, 11:44
:smokin: :bawl:

219546

devil's animal
14/12/2010, 12:00
σας βλεπω ΔΙΑΣ κουλαδια και σας περναω επιδεικτικα με οσα,... ηθελα να'ξερα λιγο ντροπη δεν θα βρεθει σε κανεναν σας, να μου αναψει το φαρο και να προσπαθησει να με σταματησει??:a22: :a22: :a22:

Cpt. Haddock
14/12/2010, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
σας βλεπω ΔΙΑΣ κουλαδια και σας περναω επιδεικτικα με οσα,... ηθελα να'ξερα λιγο ντροπη δεν θα βρεθει σε κανεναν σας, να μου αναψει το φαρο και να προσπαθησει να με σταματησει??:a22: :a22: :a22:

Mετα θα έχουμε ΕΔΕ ή θα αναλαβει το Internal Affairs? :smokin:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

:a021:

TROOPER
14/12/2010, 12:03

σωστα δε μασαμε με τετοια ταυτοτητα....!

:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ!!!

DimChios
14/12/2010, 12:04

ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ!

ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Εχω και το π.μ αμα θες!

:blush:

sniper
14/12/2010, 12:05

:bawl: :bawl: :lol: :bawl: :lol:

devil's animal
14/12/2010, 12:05
Mετα θα έχουμε ΕΔΕ ή θα αναλαβει το Internal Affairs? :smokin:

τιποτα απο τα 2!
μας μισουν περισσοτερο και απο πολιτες...(για πολλα θεματα)...οποτε αν σταματησω μαλλον παιζει διπλασιασμος προστιμου...:bawl: :bawl:

devil's animal
14/12/2010, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σωστα δε μασαμε με τετοια ταυτοτητα....!

:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ!!!

κανονικη ταυτοτητα εχω...
:wave2:

sniper
14/12/2010, 12:09
κανονικη ταυτοτητα εχω...
:wave2:

Ακόμα; :confused:

Cpt. Haddock
14/12/2010, 12:09
[...]παιζει διπλασιασμος προστιμου...:bawl: :bawl:

και ξέρεις καλα απο αυτα ε; :rotflmao: :bawl: :lol:

gs 500 f
14/12/2010, 12:26
σε ειδα παλιομαλακα με το ασπρο το dtm να ερχεσε μια μπροστα μου μια πισω μου και ολο να ξερογκαζωνεις προκαλωτας πανικο με τις ξεταποτες εξατμισεις σου κατα της 9 το βραδυ απο το μπουρναζι και να σε βρειζουν ολοι!!!!εδειχνες μαλλον να εχεις συνηθισει το βρεισιμο και λογω του κενου που εχεις στο κεφαλι σου το απολανβανες ακομα και οταν ενας με το παπακι του που τρομαξες πρεπει να σε περασε γεννεες 14!!!!!!!μπραβο σου!εισαι ενα ζωον και το ξερεις!!!βλημα ε βλημα!!!!!!!!

PortisHead
14/12/2010, 12:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
σε ειδα παλιομαλακα με το ασπρο το dtm να ερχεσε μια μπροστα μου μια πισω μου και ολο να ξερογκαζωνεις προκαλωτας πανικο με τις ξεταποτες εξατμισεις σου κατα της 9 το βραδυ απο το μπουρναζι και να σε βρειζουν ολοι!!!!εδειχνες μαλλον να εχεις συνηθισει το βρεισιμο και λογω του κενου που εχεις στο κεφαλι σου το απολανβανες ακομα και οταν ενας με το παπακι του που τρομαξες πρεπει να σε περασε γεννεες 14!!!!!!!μπραβο σου!εισαι ενα ζωον και το ξερεις!!!βλημα ε βλημα!!!!!!!!

???

:)

219547

Tpap
14/12/2010, 12:57

ρε μαλέα Τσίο, τι έφτιαξες στον καπ10...!!!!!!??????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

DimChios
14/12/2010, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ρε μαλέα Τσίο, τι έφτιαξες στον καπ10...!!!!!!??????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

θες κι εσυ να στρωσεις χαρακτηρα?

:evil:

sniper
14/12/2010, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
???

:)

Ναι, έχει κανα 2 τέτοια στο μπουρναζι :lol:

koutsoule
14/12/2010, 13:01
Σε ειδα sholin monk στο σχολαρχειο πριν καμποσες μερες αλλα ημουν κουμπουρα απο το πιοτο :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:

ωραια παρεα και πολυ κεφατη.

τα ειπαμε λιγο αλλα δεν θυμαμαι πολλα πιστευω να μην ελεγα π!@#$%^*ς.

επισης με ειδα αποκλεισμενο στο χωριο απο τα χιονια κ.α. και να μην μπορω να επικοινωνησω νωριτερα.

θα επιδιωξω συναντηση για αυτοκολλητο και καφεδακι.

νηφαλιος πλεον, χαρηκα για την γνωριμια!!!!!!!

koutsoule:wave2: :wave2:

Operater
14/12/2010, 14:20
Σήμερα είδα να κυκλοφορεί το Ο,ΤΙ ΝΑ' ΝΑΙ ! :mad:

castoras
14/12/2010, 17:30
Σήμερα είδα να κυκλοφορεί το Ο,ΤΙ ΝΑ' ΝΑΙ ! :mad:

Πράγματι,ειδικά σήμερα ήταν η μέρα του τρελού!!Μα ό,τι να΄'ναι!!
Εκτός από μια εξαίρεση σήμερα στην Κενεντυ στο Περιστέρι,όπου τύπος με KLE σταμάτησε την κυκλοφορία για να περάσει γριούλα(άσχετο αν εκείνη δεν το κατάλαβε) και έβγαζε φλας σε κάθε αλλαγή κατεύθυνσης!!Μπράβο ρε φίλε!!

Ζεύκας
14/12/2010, 18:12
Σε είδα μελαχροινό κοριτσάκι με τα κοτσιδάκια σου και τα γλυκά σου μάτια στη Μάρνης τις προάλλες.
Κόλλησα στη κίνηση μου χαμογελούσες και με χαιρετούσες από τ'αμάξι.

Υπομόνη κουκλίτσα μου θα μεγαλώσεις, θα ξεφύγεις από το παιδικό καθισματάκι κ ελπίζω να γίνεις μια δικιά μας...

Τη μαμά σου βέβαια ποιος θα της το πει αλλά μέχρι τότε βλέπουμε :smilea:

webassasin
15/12/2010, 03:28
Σε ειδα με το ελ σι φορ πιτσιρικο που μεχρι χτες καβαλαγες ινοβα,να κανεις σουζες και παντες στη Ναβαρινου..
Σε ειδα να τρως το τανκ σλαπ και μου εφυγε η ψυχη,αλλα ευτυχως μαζεψε το μηχανακι και δεν αφησες τα δοντια σου κατω..
Μαλακισμενο παρ ολα αυτα συνεχισες να κανεις καγκουριες.
για αυτο σκοτωνεστε,αφου δε βαζετε μυαλο..

Operater
15/12/2010, 08:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Σε ειδα με το ελ σι φορ πιτσιρικο που μεχρι χτες καβαλαγες ινοβα,να κανεις σουζες και παντες στη Ναβαρινου..
Σε ειδα να τρως το τανκ σλαπ ...

εγώ τρωω καμμια φορα τανκ μπαγκ...!:look:

LiakosVstrom
15/12/2010, 08:42
φιλαράκο με το λευκό VFR800 στην Π. Ράλλη...

καλά το montgomery στυλ μπουφανάκι και το ότι ήσουν ακράνοβιτς μες στη βροχή...
το γυαλί ηλίου με τέτοια συννεφιά τι το θες? :bigcry:

κι εσύ ρε κοπέλα μου με το SYM... το γούνινο παλτό και ο λευκός σκούφος μπορεί να σε σώσει από το κρύο... από τη βροχή όμως...;; :cry:

Operater
15/12/2010, 08:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
...

κι εσύ ρε κοπέλα μου με το SYM... το γούνινο παλτό και ο λευκός σκούφος μπορεί να σε σώσει από το κρύο... από τη βροχή όμως...;; :cry:

ρε λιακο... εισαι μπανιστιρτζης της συμφορας αδερφακι μου...

LiakosVstrom
15/12/2010, 08:58
ρε λιακο... εισαι μπανιστιρτζης της συμφορας αδερφακι μου...

αμα πήζεις στην κίνηση τα προσέχεις όλα.
επίσης, έχω γούστο.
οπότε απλά μπανιστιρτζής.

Maggellanos
15/12/2010, 09:01
Σε ειδα φιλαρακο στην Αλεξανδρας πρωι-πρωι με το γαματο κατακοκκινο 999 .....

να το σπρωχνεις......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αφου βρεχει,τι το βγαζεις?:lol: :lol:

Σε ρωτησα μηπως χρειαζεσαι κατι,αλλα ωσαν γαματος μηχανοβιος με το ντουκατι περφομανς

μπουφανακι σου με εγραψες στα π@π@ρια σου:rotflmao: :rotflmao:

Την καλημερα μου

:beer: :beer:

Joyrider
15/12/2010, 09:39
Με είδα να πηγαίνω στο πρωινό εργαστήριο των 8:00 με -3 βαθμούς έξω και τελικά να μην γίνεται...:cry:
Και ταιριάζει μούρλια η κορντούρα με την άσπρη ρόμπα λέμεε:lol: ,,μπρρρρ:sun:

mpou
15/12/2010, 11:34
Σε είδα χθεσινοβραδυνή βροχούλα να σακατεύεις (ευτυχώς μόνο) σίδερα.
Ανεβαίνοντας Συγγρού και στρίβοντας για Καλιρρόης, τουτού καρφωμένο με τη μούρη στην μπάρα. Είδα όμως και τους μπατσούληδες να προειδοποιούν τους επόμενους που μπαίναν στην στροφή:beer:
Στο τέλος της Καλιρρόης (μετά την Βουλιαγμένης), σε είδα φίλε με το Versys να γράφεις μπατιλίκια. Ωραίος στην πρώτη προσπάθεια. Η δεύτερη όμως απέτυχε. Το μπαμ που άκουσα (και δεν είδα) με τρόμαξε. Ευτυχώς ήταν το καφασάκι που έσκασε στον κάδο. Πλησίασα, που είπες όλα καλά, με ευχαρίστησες, με ρώτησες αν είχε λάδια ο δρόμος (:confused: ) και συνέχισα την βαρκάδα μου μέχρι βόρεια

Buenaventura
15/12/2010, 12:03
Με ειδα πρωι-πρωι να γινομαι μουσκεμα αφου δεν εβαλα αδιαβροχα...:cry: Ειδα και τους μπατσουλιδες Συγγρου,Φραντζη και Καλλιροης να τα εχουν κανει πουτ@ν@ και να μην κινηται τπτ και να βρεχομαι ακομα περισσοτερο.Καλυτερα να μας αφηναν με τα φαναρια,στην μοιρα μας...:mad:

Ilief
15/12/2010, 13:17
Σε ειδα οχτακαριολε στη Νερατζιωτισσης καθως περνουσα απο το υψος του μολ, να κανεις αναστροφη με το κοκκινο και στρουμπουλο hyndai σου ενω με εχεις δει να ερχομαι και με εγραψες στα απο κατω σου. Ρε φιλε:

1: Ειμαι ο μόνος (1) γαμιολης που περναει απο ενα δρομο διπλης κατευθυνσης με ορατοτητα 200 μετρων++ , τι θα παθεις αν κανεις υπομονη 5-6 δευτερολεπτα να περασω και να κανεις μετα την αναστροφη, δεν ερχοταν κανεις και απο πουθενα.

2: Ξεκινας απο την ιδια λωριδα μ'εμενα (δεξια) να κανεις επιτοπου, ωραια , πες οτι ο ηρωας σου ειναι συγγραφεας και ακολουθεις το παραδειγμα του γραφοντας με στους παπυρους σου, ΤΙ σταματας βρε ΜΠΕΪΚΟΝ στη μεση;; Να κεντραρεις σωστα για να με σκοτωσεις καλυτερα; Η να περασω πανω απο το κουτι σου και να δεις αν με βρεγμενη ασφαλτο και ψιλοβροχο θα συρθω περισσοτερα μετρα;;

3: Πλακωνομαι λιγακι στο πισω καθως και σε ενα δυο κατεβασματα, διοτι σε αποτομο μπροστινο φρεναρισμα με βροχη λεω ασε δεν θα παρω το αφηνω στο ραφι, και εδω που τα λεμε δεν ηταν και 100% αναγκαιο, πεταξε κατι κωλαρακια που αφου εφυγα τα καταλαβα και χαρηκα, αλλα προς στιγμην εχεζειν ολιγον. Σταματω λοιπον κανα μετρο εναμιση απο το κουτι, ο τυπος παιζει ολο αυτο το διαστημα να ειχε κουνηθει ενα μετρο απο την ωρα που σταματησε στη μεση.

4: Σταματω λοιπον, με τσιλι στους οφθαλμους και τζινσενκγ στην ψυχη και του λεω :

- ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ, ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ; Θες να με σκοτωσεις ρε φιλε; Ειμαι ο μονος που υπαρχει σε αυτο το δρομο και θες να μην υπαρχω ουτε εγω; Τι κανεις δηλαδη;; Με βλεπεις ερχομαι και κανεις αναστροφη;
- ( Με υφος πενταχαλαρου και παντοηρεμου) Αφου σε ειδα, σε ειδα...

- Με ειδες και εκανες αναστροφη; Και πες νταξει τη κανεις, τι σταματας γαμωτο μου μεσα στη μεση;;

- ( Με υφος πενταχαλαρου και παντοηρεμου) Μα ησουνα μακρια ειχα χωρο να την κανω, σε ειχα δει σε ειχα δει...

- ( Εκει λεω νταξ, ο τυπος ξεπηδησε απο καποιο σεναριο των Χ-files και ακομα τον ψαχνουν απο την εταιρια) Αμα ημουνα μακρια και με ειχες δει τοτε πως βρεθηκα εδω;

- ( Με υφος πενταχαλαρου και παντοηρεμου) Οχι ενταξει σε ειχα δει, σε ειχα δει

- ( Υποψιαζομαι πως διαβασε αναποδα τις οδηγιες του φαρμακοποιου, ή το χαρτακι παρενεργειων καποιου φαρμακου, και αρχιζω να χαλαρωνω λιγακι :look: ) Τι να σου πω ρε φιλε(+ κουνημα κεφαλης)...

- ( Γυρισμα υφους προς το ''καταννοω'' mode ) Ενταξει, συγγνωμηη...συγνωμη

5: Εκει δεν αντεξα, λυγισα. Κατεβαινω απο τη μηχανη και πηγαινω με ορμη προς το παραθυρο του που ηταν κατεβασμενο. Τον αρπαζω απο τα μαλλια στο πισω μερος της φαλακρας και πλησιαζω αποτομα το κεφαλι μου με αποφασιστικοτητα στο δικο του...αφου του δινω ενα φιλι στο μετωπο, και διαπερνωντας το κορμι μου ενα ριγος απο το κρανιο μεχρι τις φτερνες σα να επεσα στις γραμμες του ΟΣΕ τυλιχμενος με χαλκο, συνεχιζω την χαρτογραφηση του προσωπου του με τα τριγομα αγωνιστικα χειλη-ρανταρ μου, τα οποια δεν πτοηθησαν απο τυχον ελιες, αχυρα σε σχημα τριχας-καγκελου, κοκάλινη επιεδαφια γραμμη-συνδεσμο του ενος οφθαλμου με τον αλλο και υπερσυνδεση αυτου με τα ωτα, τελευταιας τεχνολογιας συστημα εξορυξης-εξαγωγης ρινικων εκκρισεων καμπυλωτο, με πληθωρα στιγματων απο εσφαλμενη τοποθετηση κεφαλων των τρυπανιων, αλλα συνεχισαν ακαθεκτα μεχρι την πηγη του παθους...εκει, για να τον τιμωρησω για οσα μου εκανε...
Μολις εφτασα στο φραγμα των εφηβων καστορων (μικρο μουστακι) σαν απο μηχανΗς θεος, κατι με τραβηξε βιαια και μακρυα απο το μπείμπι...χαθηκα μεσα στη βροχη και ακουγα για οσο προλαβα αυτον να φωναζει το ονομα μου δυο-δυο φορες ( οπως λεμε ''σε ειδα σε ειδα'', ''σε ειχα δει σε ειχα δει'', ''συγγνωμη συγγνωμη'' , συνδρομο της καρετα καρετα λεγεται, περναει απο τη χελωνα στον ανθρωπο ) με φωνη τρεμαμενη απο τα δακρυα...το τελευταιο πραγμα που περασε απο τη σκεψη μου ηταν..."πως ξερει το ονομα μου, το ονομα μου, το ονομα μου, ονομα μου...(αντιλαλος) ;''

6. Και στην αυθεντικη εκδοση της ιστοριας λεω...''δε γαμιεται''...αφου ειπε τουλαχιστον τη μαγικη λεξη παει στο καλο...και σηκωθηκα και εφυγα...το κερατο μου μεσα εχει τρελαθει ο κοσμος...

Cpt. Haddock
15/12/2010, 13:20
:uplate:

TROOPER
15/12/2010, 13:40
αφωνος απο τη περιγραφη!!!

:lol: :lol:

ERRIKA
15/12/2010, 13:41
:uplate:
Κι εγώ, άναυδη...

nic mor
15/12/2010, 13:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ilief

5: Εκει δεν αντεξα, λυγισα. Κατεβαινω απο τη μηχανη και πηγαινω με ορμη προς το παραθυρο του που ηταν κατεβασμενο. Τον αρπαζω απο τα μαλλια στο πισω μερος της φαλακρας και πλησιαζω αποτομα το κεφαλι μου με αποφασιστικοτητα στο δικο του...αφου του δινω ενα φιλι στο μετωπο, και διαπερνωντας το κορμι μου ενα ριγος απο το κρανιο μεχρι τις φτερνες σα να επεσα στις γραμμες του ΟΣΕ τυλιχμενος με χαλκο, συνεχιζω την χαρτογραφηση του προσωπου του με τα τριγομα αγωνιστικα χειλη-ρανταρ μου, τα οποια δεν πτοηθησαν απο τυχον ελιες, αχυρα σε σχημα τριχας-καγκελου, κοκάλινη επιεδαφια γραμμη-συνδεσμο του ενος οφθαλμου με τον αλλο και υπερσυνδεση αυτου με τα ωτα, τελευταιας τεχνολογιας συστημα εξορυξης-εξαγωγης ρινικων εκκρισεων καμπυλωτο, με πληθωρα στιγματων απο εσφαλμενη τοποθετηση κεφαλων των τρυπανιων, αλλα συνεχισαν ακαθεκτα μεχρι την πηγη του παθους...εκει, για να τον τιμωρησω για οσα μου εκανε...
Μολις εφτασα στο φραγμα των εφηβων καστορων (μικρο μουστακι) σαν απο μηχανΗς θεος, κατι με τραβηξε βιαια και μακρυα απο το μπείμπι...χαθηκα μεσα στη βροχη και ακουγα για οσο προλαβα αυτον να φωναζει το ονομα μου δυο-δυο φορες ( οπως λεμε ''σε ειδα σε ειδα'', ''σε ειχα δει σε ειχα δει'', ''συγγνωμη συγγνωμη'' , συνδρομο της καρετα καρετα λεγεται, περναει απο τη χελωνα στον ανθρωπο ) με φωνη τρεμαμενη απο τα δακρυα...το τελευταιο πραγμα που περασε απο τη σκεψη μου ηταν..."πως ξερει το ονομα μου, το ονομα μου, το ονομα μου, ονομα μου...(αντιλαλος) ;''

αν δεν ειναι αυτο...

gay post alert!!!
τοτε ποιο ειναι:eek: :look: :hypnotize :uplate:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Photo removed by sniper και :a28:

Allst@rf
15/12/2010, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ilief
[
το κερατο μου μεσα εχει τρελαθει ο κοσμος... [/B]

ναι,ενω εσυ νομιζεις οτι εισαι νορμαλ...

Ilief
15/12/2010, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

ναι,ενω εσυ νομιζεις οτι εισαι νορμαλ...

χαχαχα:lol: :beer:

Εδω οι αλλοι με βγαλανε γκεϊ :lol: Ουτε μια μαλακια δεν μπορουμε να γραψουμε εν ωρα βαρεμαρας :lol:

Ilief
15/12/2010, 14:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Κι εγώ, άναυδη...

Μανταμ καλησπερα σας, δεν σας γνωριζω, παρομοιως ουτε εσεις εμε υποθετω. Ως γυνη θα ηθελα τη γνωμη σας, μιας και οι παλιαντρες δεν εχουν αισθηματα και με χλευαζουν. Σας αγγιξε καθολου αυτο το μικρο λαβ στορι;:bigcry: :bigcry: :rotflmao: