View Full Version : το είδαμε κι αυτό....
LiakosVstrom
27/09/2010, 00:37
πάω για καφέ στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό (Αττικής).
Κάθομαι υποχρεωτικά στο Καγκουρά (K-Agora για τους γνώστες) γιατί ήταν εκεί κάτι κάγκουρες φίλοι μου.
Σε κάποια φάση μου λέει ο ένας.. το πουλί το είδες; και γυρνάω να κοιτάξω εκεί που μου δείχνει...
εγώ σκέφτομαι θα μου δείχνει κάνα Tiger.. δεν βλέπω τίποτα οπότε ξαναγυρνάω μπροστά μου.
μετά από 1 λεπτά μου λέει η κοπέλα μου "είσαι τυφλός;" και με απορία ξαναγυρνάω να κοιτάξω...
και τότε βλέπω σε μια παρέα με 3 μαλάκες....
ένα γεράκι. . αληθινό... να το κρατάει ο ένας στο χέρι του με αυτά τα γάντια που φοράνε και λουράκι στο πόδι.
μετά από λίγο σκάει και 2ος μαλάκας με γεράκι... και κάθοντε μαζί.. τα βάζουν στην πλάτη μιας καρέκλας και κάθοντε τα πουλιά... το ένα ψιλοήρεμο και το άλλο είχε πάθει τσούτσου..
μα καλά ρε φίλε... ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΓΑΜΟΚΑΓΚΟΥΡΑΣ μπορεί να είσαι για να πάρεις το γεράκι και να έρθεις να πιεις καφέ στην Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό;;; δηλαδή τι;; είσαι πρώτη μούρη;;; όχι φυσικά! το γεράκι τι σου φταίει να τραβάει όλο αυτό με την οχλαγογία της πλατείας και την κίνηση και τα κορναρίσματα;;
την επόμενη φορά θα σκάσω κι εγώ με το καναρίνι μου ρε μαλάκα γιατί (από τα τρία) το μακρύτερό μας είναι αντιστρόφως ανάλογο με τα πουλιά μας. :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
Δηλαδή από ΟΛΗ την κίνηση της Ελευθερίας, θεωρείς κάγκουρα και αγάμητο τον τύπο με το γεράκι. Μάλιστα :P
LiakosVstrom
27/09/2010, 00:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
νευρα....πολλα νευρα!
ζώα.. πολλά ζώα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Δηλαδή από ΟΛΗ την κίνηση της Ελευθερίας, θεωρείς κάγκουρα και αγάμητο τον τύπο με το γεράκι. Μάλιστα :P
πιστεύω τους ξεπέρασαν όλους. ακόμα και τον τύπο με το λευκό starlet (?) που περνάει με κλαρίνα στη διαπασών. :uplate:
Ktm.Prestige
27/09/2010, 08:35
Βασικά επιτρέπεται να έχεις στην κατοχή σου "άγριο" ζώο?
:eek:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
μα καλά ρε φίλε... ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΓΑΜΟΚΑΓΚΟΥΡΑΣ μπορεί να είσαι για να πάρεις το γεράκι και να έρθεις να πιεις καφέ στην Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό;;;
Τι 3μάλακας λέμε.... :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Cpt. Haddock
27/09/2010, 08:53
Κανε ενα τηλέφωνο (http://www.ornithologiki.gr/) να ρωτήσεις αν επιτρέπεται και, εαν όχι, κανε καταγγελία.
για αυτο δεν πας πλ ελευθεριας
reinmeister
27/09/2010, 09:21
αν ηταν peregrine falcon,στανταρ οι τυποι την εχουν φαει απο μπουσα και τους βγηκε ετσι η τσιτα...:lol:
vangelis 64
27/09/2010, 09:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αν ηταν peregrine falcon,στανταρ οι τυποι την εχουν φαει απο μπουσα και τους βγηκε ετσι η τσιτα...:lol: :rotflmao: :rotflmao:
DimChios
27/09/2010, 09:24
νεα μοδα?
:alien: :look: :rolleyes:
vangelis 64
27/09/2010, 09:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
νεα μοδα?
:alien: :look: :rolleyes: Ναι,περιμένουνε το καινούργιο Blackbird.:p
SpineshankD
27/09/2010, 10:14
γερακια ανα χειρας στην πλατεια,χριστε μου γιατι δεν το ειδα αυτο??????
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
αρε Λιακο εχουν δει τα ματια μας απο μαλακες στην ελευθεριας...γι'αυτο δεν παταμε ΠΟΤΕ!
....στον αγορα ε? μες τα 14χρονα τυχερουλη.......:blush: :winka: :blush:
LiakosVstrom
27/09/2010, 12:21
(χθες δεν μπορούσα να ανεβάσω φώτο)
211600
LiakosVstrom
27/09/2010, 12:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
γερακια ανα χειρας στην πλατεια,χριστε μου γιατι δεν το ειδα αυτο??????
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
αρε Λιακο εχουν δει τα ματια μας απο μαλακες στην ελευθεριας...γι'αυτο δεν παταμε ΠΟΤΕ!
....στον αγορα ε? μες τα 14χρονα τυχερουλη.......:blush: :winka: :blush:
Πλ.Ελ. πάω μόνο στο Νταλί κι αυτό γιατί δουλεύει ένας φίλος μου. Καγκουρά και ειδικά Κυριακή που είναι όλοι οι γλήγοροακράνοβιτςι με τα R1-R6-GSXR-TDM φοβάμαι να πατήσω. :bigcry: :bigcry: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κανε ενα τηλέφωνο (http://www.ornithologiki.gr/) να ρωτήσεις αν επιτρέπεται και, εαν όχι, κανε καταγγελία.
πήρα και μου είπαν να στείλω φώτο να δούνε τι είδος είναι.
μου είπαν επίσης πως η κατοχή απαγορεύετε αλλά υπάρχει ένα συγκεκριμένο είδος από Αμερική το οποίο το εκτρέφουν και χρειάζεσαι άδεια.
από τη φώτο δεν φαίνοντε και πολλά αλλά μπορεί να το αναγνωρίσουν από τα χρώματα... ποιός ξέρει.
την επόμενη φορά πάντως αν τους πετύχω έχω αποθηκεύσει το τηλέφωνό τους στο κινητό και θα πάρω αμέσως.
έχω κι ένα γνωστό στο τμήμα Κορυδαλλού θα τους πω να στείλουν και 2 μηχανές.
πάντως στην Αεροπορία (μοδίστρα) που ήμουν επειδή η ειδικότητά μου ήταν στον πύργο ελέγχου τα έβλεπα συχνά γιατί τα έχουν για να κυνηγάνε τα πουλιά κοντά στον αεροδιάδρομο. ποτέ δεν σε άφηναν να πλησιάσεις για να μην φοβηθούν και φυσικά δεν τα βγάζανε για καφέ.
devil's animal
27/09/2010, 12:50
μπορει να ηθελε να πιει και αυτο καφε...:p
πλ.ελευθεριας σταματησα να πηγαινω στα 22.:lol: :lol:
reinmeister
27/09/2010, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
πλ.ελευθεριας σταματησα να πηγαινω στα 22.:lol: :lol:
περσυ,προπερσυ δηλαδη...
δεν μας γαμεις ρε σταυρακο...:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
νεα μοδα?
:alien: :look: :rolleyes:
όχι ρε συ....στην Λάρισα τα βγάζουμε όλοι τα πουλιά μας βόλτα (στην Ταχυδρομείου)....
άργησε να κατέβει σε σας.... :smokin:
Cpt. Haddock
27/09/2010, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
όχι ρε συ....στην Λάρισα τα βγάζουμε όλοι τα πουλιά μας βόλτα (στην Ταχυδρομείου)....
Ορτύκια και κολιμπρί.... :smokin:
devil's animal
27/09/2010, 13:35
περσυ,προπερσυ δηλαδη...
δεν μας γαμεις ρε σταυρακο...:lol:
μακαρι ρε Αντωνακη αλλα ειμαι στα 28,5 πλεον...:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
μακαρι ρε Αντωνακη αλλα ειμαι στα 28,5 πλεον...:sad:
Yπομονή, μετά τα 30 θα πάψεις να μετράς/υπολογίζεις τα 0,5 καθότι ποσοστιαία θα είναι μη υπολογίσιμα..!. :wave2:
Cpt. Haddock
27/09/2010, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Yπομονή, μετά τα 30 θα πάψεις να μετράς/υπολογίζεις τα 0,5. :wave2:
το ίδιο εγραφα :lol: :bawl: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
το ίδιο εγραφα :lol: :bawl: :lol:
:beer:
αν ηταν peregrine falcon,στανταρ οι τυποι την εχουν φαει απο μπουσα και τους βγηκε ετσι η τσιτα...:lol:
Α, μπορεί τα παιδιά να είχαν γυρίσει από κανένα κυνήγι ή να βγάλαν έξω τα πουλιά τους να γνωριστούν.... :rotflmao: :rotflmao:
Αλλά εσύ τι κάνεις εκεί; :confused:
211618
:eyepop: TO ΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...
εγω στο μικρολιμανο εχω δει περιστερι να κανει μπανζτι να σκαει σε παμπριζ και να μενει ταβλα κατω..μπροστα μας..και μετα απο κανα 5 λεπτο..να σταματα τυπος να κατεβει απο το αμαξι..και να το βουτα και να φευγει...:confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
:eyepop: TO ΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...
εγω στο μικρολιμανο εχω δει περιστερι να κανει μπανζτι να σκαει σε παμπριζ και να μενει ταβλα κατω..μπροστα μας..και μετα απο κανα 5 λεπτο..να σταματα τυπος να κατεβει απο το αμαξι..και να το βουτα και να φευγει...:confused: :confused:
Νεκροθάφτης θα ήταν....
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Νεκροθάφτης θα ήταν.... ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΝΑ ΛΕΣ..
ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΝΑ ΛΕΣ..
Ε και τι; Επειδή δεν σου έδωσε;
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ε και τι; Επειδή δεν σου έδωσε; να του λεγα κανα 2 συνταγες για περιστερια ρε..
να του λεγα κανα 2 συνταγες για περιστερια ρε..
Αν και δεν τρώγονται.... (παρά μονο τα πιτσούνια), σαν μικρές φάσες είναι... :rotflmao: :rotflmao:
Η γυναίκα μου δουλευει σε Σ/Μ στην Νίκαια. Όταν ρώτησε μια κυρία, για κάποια κρεατικά που αγόραζε, (νομίζω γαλοπούλα δεν είμαι σίγουρος), της απάντησε ότι δεν είναι για αυτήν αλλά για κάποιο γνωστό της όπου έχει 2 γεράκια και τα ταϊζει με αυτό το κρέας γιατί τους αρέσει. Η γυνή θέλει τώρα να πάμε να τα δει. Σε τέτοια περίπτωση να περιμένετε φωτό. Πιθανών να είναι τα ίδια άτομα που είναι την φωτό. Πόσοι να έχουν γεράκια στην Νίκαια;
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
Η γυναίκα μου δουλευει σε Σ/Μ στην Νίκαια. Όταν ρώτησε μια κυρία, για κάποια κρεατικά που αγόραζε, (νομίζω γαλοπούλα δεν είμαι σίγουρος), της απάντησε ότι δεν είναι για αυτήν αλλά για κάποιο γνωστό της όπου έχει 2 γεράκια και τα ταϊζει με αυτό το κρέας γιατί τους αρέσει. Η γυνή θέλει τώρα να πάμε να τα δει. Σε τέτοια περίπτωση να περιμένετε φωτό. Πιθανών να είναι τα ίδια άτομα που είναι την φωτό. Πόσοι να έχουν γεράκια στην Νίκαια;
To tilefono katagkelias gia paranomos gerakia katehondes να έχεις πρόχειρο...:lol: