View Full Version : Life Down under
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
Shaolin Monk
22/04/2011, 06:25
Επιτελους το ταξιδι μας στην Αυστραλια μαζι σου συνεχιζεται.... :beer: :beer: :beer: :beer:
Φανταζεται κανεις αγωνες στους δρομους των Ελληνικων πολεων; :lol: :bawl: :bigcry: :rotflmao:
Εδώ είναι δυο φωτό, από τη θεα σε διαμέρισμα σε κεντρικό μέρος της πόλης. Είμαι στο 30 κάτι όροφο! Αξια διαμερίσματος? 1.700.000$!!!!!! Axxxxx ρε γαμώτο... μια μέρα!!!!
225610
Η θεα (ειδικά εδώ) είναι τέλεια!!!!!
225611
Και εδώ σε ένα διπλανό κτίριο. Αυτό είναι το γυμναστήριο του κτιρίου, στον δέκατο όροφο! Είναι καθαρά για τους ιδιοκτητες-ενοικους του κτιρίου. Και εδώ μου γεννήθηκε μια πολύ ωραία ιδέα...........................!!
225612
keep photo-shooting!!!!!!!!! :beer: :beer: :beer:
χαιρετισματα απο την κοντινη Αγγλια!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
Και εδώ μου γεννήθηκε μια πολύ ωραία ιδέα...........................!!
Αντε αντε .... πες :)
κανα personal training δεν τσουλαει;
airamhag
09/05/2011, 09:41
Και εδώ μου γεννήθηκε μια πολύ ωραία ιδέα...........................!!
αυτα ειναι !!!!!
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Αντε αντε .... πες :)
Ο Stabak το βρήκε! Σε αυτά τα διαμερίσματα, μένουν πλούσιοι. Έχουν το γυμναστήριο να το χρησιμοποιούν δωρεάν, αλλα κανέναν να τους δείξει τι ακριβώς να κάνουν. Έχω αρχίσει ήδη τη διαδικασία εκτύπωσης καρτών ως personal trainer και μόλις τις έχω, πάω να τις μοιράσω!!!
Από όσο είδα μέσα στο γυμναστήριο, κανεις δεν ξέρει τι και πως να προπονηθεί. Από τον πιο πιτσιρικα, ως τον πιο μεγάλο. Προπονώ μια φίλη μου εκεί και ήδη έχει αρχίσει να προσεγγίζει τις άλλες κοπέλες. Για να δούμε....
DimChios
09/05/2011, 13:01
Ο Stabak το βρήκε! Σε αυτά τα διαμερίσματα, μένουν πλούσιοι. Έχουν το γυμναστήριο να το χρησιμοποιούν δωρεάν, αλλα κανέναν να τους δείξει τι ακριβώς να κάνουν. Έχω αρχίσει ήδη τη διαδικασία εκτύπωσης καρτών ως personal trainer και μόλις τις έχω, πάω να τις μοιράσω!!!
Από όσο είδα μέσα στο γυμναστήριο, κανεις δεν ξέρει τι και πως να προπονηθεί. Από τον πιο πιτσιρικα, ως τον πιο μεγάλο. Προπονώ μια φίλη μου εκεί και ήδη έχει αρχίσει να προσεγγίζει τις άλλες κοπέλες. Για να δούμε....
ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!
ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!
ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Να είσαι καλά ρε Μήτσο:beer: :wave2:
Χτες πήγαμε με τη γυναικα, για μια φωτογράφιση στο κέντρο της πόλης, στο ξενοδοχείο Langham.
Χτες πήγαμε με τη γυναικα, για μια φωτογράφιση στο κέντρο της πόλης, στο ξενοδοχείο Langham.
226012
Εδώ, το εσωτερικό του ξενοδοχείου
226013
Και εδώ η θεα από τον εικοστό τέταρτο όροφο!
226014
Και άλλη μια, ακριβώς διπλα στην προηγουμενη
226015
Κάτι μου θυμίζει αυτό... αλλα τι?
226126
...και μας πιάσαν οι βροχές
226128
Αισθάνομαι πολύ τυχερός που μπορώ να έχω αυτή τη θεα τόσο συχνά!
226129
Στα δεξιά η γέφυρα Sandbridge. Παλιά, ήταν γέφυρα που φιλοξενούσε σιδηρόδρομο για tram. Τώρα είναι απλά για πεζούς και ποδήλατα.
226130
Αυτοί οι μάγκες με περίμεναν να τελειώσω το φαγητό μου. Μόλις φύγεις, ορμάνε όλοι μαζί να φάνε ότι απέμεινε :lol:
226131
John Steed
14/05/2011, 09:21
Μπράβο! Θα την βρεις εσύ την άκρη! :sun:
Και εδώ η θεα από τον εικοστό τέταρτο όροφο!
Ω! :blush:
Αυτοί οι μάγκες με περίμεναν να τελειώσω το φαγητό μου. Μόλις φύγεις, ορμάνε όλοι μαζί να φάνε ότι απέμεινε :lol:
:lol:
Καλή συνέχεια στις εξορμήσεις σου, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στη φωτογραφία και πραγματικά απολαμβάνω την κάθε λήψη!
Aggelos_SV
14/05/2011, 10:34
Αισθάνομαι πολύ τυχερός που μπορώ να έχω αυτή τη θεα τόσο συχνά!
Είσαι όντως πολύ τυχερός!!Και η θέα είναι το λιγότερο.. :beer: :beer:
Δε μου βρίσκεις καμιά νύφη και μένα :p γιατί visa δεν πρόκειται να καταφέρω να βγάλω άμεσα...:a018:
Keep shooting...
Κάπου στο Richmond αν θυμάμαι καλά
226224
Αν μπορείτε να δείτε (γιατί η εικόνα είναι μικρή) λέει "Kyriacou & Kyriacou solicitors". Παντού ένας Έλληνας ρε γαμώτο!!!
226225
Το δημαρχείο του South Yarra
226226
Η Bridge rd. Περνάει μέσα από Richmond και South Yarra. Καταλήγει, αλλάζοντας όνομα, κοντά στο κέντρο.
226227
Δεν ξέρω γιατί, αλλα πολύ τον συμπάθησα το μπαγάσα!!! Περίμενε υπομονετικά την αφεντικίνα του, έξω από το super market! Ειδικά οι κοπέλες που τον έβλεπαν έτσι ζαρωμένο, στα όπα-όπα τον είχαν!
226228
Αυτό είναι που λέμε: "του πουλιού το κάγκελο". Ωραίο όμως, δεν μπορώ να πω!!!
226229
Σήμερα καθόμουνα στο σταθμό τραίνου Malvern και περίμενα ο τραίνο για να πάω να δω ένα φίλο στο Oakleigh. Σκέφτηκα λοιπόν, να τραβήξω μερικές φωτός σε ότι αφορά τα τραίνα των αστικών συγκοινωνιών εδώ
226245
Κάτι που στην αρχή δε γνώριζα για τους σταθμούς τραίνων, είναι ότι, δεν μπορείς να βρίσκεσαι εκεί, αν πρώτα δεν έχεις στην κατοχή σου επικυρωμένο εισιτήριο. Όχι μονο όταν είσαι πάνω στο τραίνο, αλλα και όταν (για οποιοδήποτε λόγο) βρίσκεσαι στο χώρο αναμονής του.
226247
Πολύ θα ήθελα να μάθω ποιος φτιάχνει τα δισκόφρενα και τα τακάκια των φρενων τους! (μαργαρίτες άραγε βγάζουν σε after market έκδοση?)
226248
Τα τραίνα σταματάνε σε κάθε στάση (αντίθετα με τα tram και τα λεωφορεία, στα οποια πρέπει να πατήσεις το κουδούνι). Είναι το πιο γρήγορο μέσο μαζικής μεταφοράς. Σε μεταφέρει γρήγορα και με ασφάλεια σε μια πόλη με διάμετρο πάνω από 80 χιλιόμετρα.
226249
Και κάτι άλλο που δεν ήξερα όταν πρωτοήρθα: είτε θέλεις να μπεις στο τραίνο, είτε θέλεις να βγείς από αυτό, οι πόρτες δεν ανοίγουν μονες τους. Πρέπει να τραβήξεις αυτό τον κίτρινο μικρό μοχλό (στα πιο καινούρια έχει απλά ένα κουμπί) ώστε να ανοίξουν οι πόρτες. Καθόμουνα και εγώ την πρώτη φορα σα μ@λ@κ@ς και περίμενα. Πάλι καλά που ήταν η γυναικα μου εκεί... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
226250