PDA

View Full Version : Προς κομπιουτεράδες.

makis206
28/09/2010, 12:20
Μέσα σε λίγες ώρες θα το σβήσω το θρεντ είτε έχει βρεθεί λύση είτε όχι.

Πρόβλημα στο laptop που έχω στο σπίτι, windows 7 και δεν μπορώ με τίποτα να διαγράψω έναν κενό φάκελο από το desktop.

Η ιστορία έχει ως εξής: Κάνω cut τρεις φακέλους φωτογραφιών από την επιφάνεια εργασίας και paste στα Έγγραφα. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν κανονικά, ο ένας όμως από αυτούς έμεινε έξω χωρίς να περιέχει αρχεία μέσα. Ενημερωτικά, έχει το όνομα "Transalp" για να μην αναρωτηθείτε για κανένα περίεργο όνομα (δίνω και τροφή για χαβαλέ..:lol: ).

Τον διαγράφω κανονικά αλλά μόλις ανοίξει ξανά το pc νά'σου τον πάλι στο desktop. Τον διαγράφω και απ'τον κάδο, πάλι τα ίδια. Έχω δοκιμάσει με μετονομασία, @@. Έχω δοκιμάσει να ξαναβγάλω τον φάκελο που μεταφέρθηκε στα Έγγραφα (τον "Transalp" με τις φωτό δηλαδή) συγχωνεύοντάς τον με τον ομώνυμό του (τον κενό), τον ξαναστέλνω στα Έγγραφα, ε στο reboot πάλι θα ξαναβγεί ο κενός φάκελος στο desktop.

Μέχρι και V-Strom τον ονόμασα και -χωρίς να τον διαγράψω- στο reboot τον βγάζει Transalp!!:rotflmao: :bigcry:

Καμμιά ιδέα; :beer:

Sapadak
28/09/2010, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καμμιά ιδέα; :beer:

χμμμ

Με ουλτρεξ λουστηκες?

Allst@rf
28/09/2010, 12:26
μηπως αυτος ο φακελος χρησιμοποιοειται καπου αλλου μεσα στα windows?

makis206
28/09/2010, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
χμμμ
Με ουλτρεξ λουστηκες?

Ναι ρε αλλά ο φάκελος δεν έσβησε..:a11: :lol:

yes-u
28/09/2010, 12:28
Προσπάθησε να το διαγράψεις με πατημένο το Shift...
Ρίξε και μια ματιά με δεξί κλικ στις ιδιότητες του φακέλου...

McGyver
28/09/2010, 12:29
SSD δίσκο έχεις ή "σπινιαριστό";

avlihos
28/09/2010, 12:29
Βάλε Linux (http://www.linuxmint.com/) !

Αλλά μέχρι τότε για κοίτα εδώ:

http://www.sevenforums.com/tutorials/55721-folder-delete-command-prompt.html

makis206
28/09/2010, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
μηπως αυτος ο φακελος χρησιμοποιοειται καπου αλλου μεσα στα windows?

Βασικά υπάρχει ξανά ο ίδιος με κάποιες φωτό μέσα του στα Έγγραφα, αυτός που δεν σβήνεται δεν έχω ιδέα πως δημιουργήθηκε μετά το cut-paste από την επιφάνεια προς τα εκεί.

Αααα! Τώρα θυμήθηκα πως δεν έγινε με cut αλλά με drag, τον πήρα δηλαδή με το ποντίκι και σέρνοντάς τον τον έβαλα στα Έγγραφα. Όλα έγιναν κανονικά μέχρι να ξανανοίξω το pc που εμφανίστηκε ο κενός στο desktop..

makis206
28/09/2010, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από yesu
Προσπάθησε να το διαγράψεις με πατημένο το Shift...
Ρίξε και μια ματιά με δεξί κλικ στις ιδιότητες του φακέλου...

Θα το δοκιμάσω, το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα επισυνάψω και φωτό απ'τις ιδιότητες που λέει μήπως και βοηθήσει..

:beer:

makis206
28/09/2010, 12:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
SSD δίσκο έχεις ή "σπινιαριστό";

Θωμά για να λέω "προς κομπιουτεράδες" σημαίνει πως εγώ δεν είμαι τέτοιο πράγμα..:lol:

Laptop είναι κι έχει ένα δίσκο 320άρη μέσα, βοηθάει;:p

OldMan
28/09/2010, 12:32
υπάρχει ξανά ο ίδιος με κάποιες φωτό μέσα του
Για πες ... :blush:

McGyver
28/09/2010, 12:33
Θωμά για να λέω "προς κομπιουτεράδες" σημαίνει πως εγώ δεν είμαι τέτοιο πράγμα..:lol:

Laptop είναι κι έχει ένα δίσκο 320άρη μέσα, βοηθάει;:p

Ναι, σπινιαριστό έχεις (εκτός και πλήρωσες το laptop κανά 3χίλιαρο).

Format θέλεις :lol: ...

makis206
28/09/2010, 12:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
Αλλά μέχρι τότε για κοίτα εδώ:
http://www.sevenforums.com/tutorials/55721-folder-delete-command-prompt.html

Χτες κάνοντας μια αναζήτηση στο νετ την είδα αυτή τη σελίδα αλλά δεν κατάλαβα γρι, για να το λες κι εσύ όμως θα τη μελετήσω λίγο καλύτερα μήπως βγάλω κάποια άκρη..

Ευχαριστώ!:beer:

avlihos
28/09/2010, 12:34
Το ίδιο έγινε και στο λάπΙτόπΙ της κοπελιάς μου και με τον τρόπο που παρέθεσα λίνκιο είπα διορθώθηκε...

Elesun
28/09/2010, 12:35
Μπορείς να δοκιμάσεις να εγκαταστήσεις το ακόλουθο freeware προγραμματάκι που σβήνει δεδομένα πέραν ανακτήσεως...
http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=37015

Όταν το εγκαταστήσεις, κάνε δεξί κλικ στο φάκελο και πάτα Erase..

makis206
28/09/2010, 12:37
Ναι, σπινιαριστό έχεις (εκτός και πλήρωσες το laptop κανά 3χίλιαρο).
Format θέλεις :lol: ...

Τι format ρε'σύ, από τώρα; Κανένα 5μηνο τον έχω και ζήτημα να έχω βάλει 10 φακέλους μέσα όλους κι όλους! Τα αρχεία του προηγούμενου τα έχω σε εξωτερικό δίσκο.:winka:

Τον έχω δουλέψει πολύ λίγο, για το moto και το facebook τον χρησιμοποιώ μόνο-άντε και για να αποθηκεύσω φωτό και τραγούδια. Δεν έχω κατεβάσει κανένα περίεργο αρχείο από νετ, κανένα πρόγραμμα, τίποτα ιδιαίτερο δηλαδή.

Έτσι εύκολα την ακούνε;:lol:

makis206
28/09/2010, 12:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Για πες ... :blush:

Στον φάκελο Transalp δεν θά'βαζα τον Xio...:D

makis206
28/09/2010, 12:39
Το ίδιο έγινε και στο λάπΙτόπΙ της κοπελιάς μου και με τον τρόπο που παρέθεσα λίνκιο είπα διορθώθηκε...

To δοκιμάζω το απόγευμα λοιπόν!:beer:

McGyver
Έτσι εύκολα την ακούνε;:lol:

Δεν ξέρω, κοίτα το επίπεδο ευαισθησίας που έχεις ρυθμίσει το εσωτερικό μικρόφωνο...

makis206
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Μπορείς να δοκιμάσεις να εγκαταστήσεις το ακόλουθο freeware προγραμματάκι που σβήνει δεδομένα πέραν ανακτήσεως...
http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=37015
Όταν το εγκαταστήσεις, κάνε δεξί κλικ στο φάκελο και πάτα Erase..

Στα υπόψιν και αυτό, ευχαριστώ!:beer:

DimChios
ρε μλκ ακου!

Πετα το απ το παραθυρο και ανοιξε το μετα...

Αν τον βρεις παλι εκει το φακελο εγω θα κατσω να με γ@μησεις!

:wave2:

makis206
28/09/2010, 12:40
Δεν ξέρω, κοίτα το επίπεδο ευαισθησίας που έχεις ρυθμίσει το εσωτερικό μικρόφωνο...

Λέω κι εγώ "τι λέει τούτος"...:lol:

Parisfz1
28/09/2010, 12:40
Σβήσε οτι αρχεία έχεις στον κάδο ανακύκλωσης και μετά ξαναπροσπάθησε να σβήσεις τον φάκελο που θές

makis206
28/09/2010, 12:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ρε μλκ ακου!
Πετα το απ το παραθυρο και ανοιξε το μετα...
Αν τον βρεις παλι εκει το φακελο εγω θα κατσω να με γ@μησεις!

Θα χάσω κι άλλα αρχεία που δεν θέλω...:D :evil:

makis206
28/09/2010, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Parisfz1
Σβήσε οτι αρχεία έχεις στον κάδο ανακύκλωσης και μετά ξαναπροσπάθησε να σβήσεις τον φάκελο που θές

Αν και δεν το ανάφερα, το έχω κάνει ήδη αυτό.:winka: :beer:

DimChios
28/09/2010, 12:44
Θα χάσω κι άλλα αρχεία που δεν θέλω...:D :evil:

στα εχω κανει μπακαπ εγω τα βιντεακια μας!

:winka:

avlihos
28/09/2010, 12:44
1) Έναρξη-->Πας στο "Search Box"---> γράφεις cmd ---> πατάς CTRL+SHIFT+ENTER

2) Εμφανίζεται παράθυρο με γραμμή εντολών ---> γράφεις κατά σειρά

cd C:\Users\makis206\Desktop\ [εδώ εκεί που είναι το makis206 βάζεις το όνομα του χρήστη π.χ. eleni-office ή kostas-pc]

RD /S /Q transalp [με αυτή την εντολή σβήνεις τον φάκελο]

makis206
28/09/2010, 12:46

cd C:\Users\makis206\Desktop\ [εδώ εκεί που είναι το makis206 βάζεις το όνομα του χρήστη π.χ. eleni-office ή kostas-pc]

Περιγραφικότατος! Ευχαριστώ πολύ!! Ειλικρινά με αυτά τα πράγματα δεν τα πάω καθόλου καλά..

:beer: :beer:

Allst@rf
28/09/2010, 12:49

η νεκρανασταση του DOS...

avlihos
28/09/2010, 12:50
η νεκρανασταση του DOS...
Κανονικά! :lol: :rotflmao: :lol:

super_toto
28/09/2010, 12:51
Προφανώς κάποια εφαρμογή ξαναδημιουργει το φάκελο επειδή έτσι της έχεις πει εσύ. Πιθανότατα να είναι πρόγραμμα ripping ή καψίματος dvd. Ισως να το κάνει και ο media player.

Πες μας τι έκανες τελευταία φορά με αυτον τον φάκελο. Μήπως τον έδωσες ως path για να κάψεις κανα cd η για ριπαρισμα?

Allst@rf
28/09/2010, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Προφανώς κάποια εφαρμογή ξαναδημιουργει το φάκελο επειδή έτσι της έχεις πει εσύ. Πιθανότατα να είναι πρόγραμμα ripping ή καψίματος dvd. Ισως να το κάνει και ο media player.

Πες μας τι έκανες τελευταία φορά με αυτον τον φάκελο. Μήπως τον έδωσες ως path για να κάψεις κανα cd η για ριπαρισμα?

+990

επισης ,υπαρχει περιπτωση τον φακελο αυτο να τον χρησιμοποιει καποια εφαρμογη χωρις να το χεις μυριστει,ή να το χεις ξεχασει...

makis206
28/09/2010, 12:58

Τίποτα απολύτως Θοδωρή, απλώς άνοιξα τον φάκελο, τον ονόμασα "Transalp" και έβαλα μέσα του τις φωτό από το κινητό (με bluetooth αν θυμάμαι καλά). Επεξεργάστηκα 5-6 από αυτές (τις ανέβασα στο facebook) και μετά έκανα τον φάκελο drag μέσα στα Έγγραφα, μόνο αυτό!

Το παράδοξο είναι ότι στο drag πήρα άλλους δυο φακέλους μαζί του οι οποίοι μεταφέρθηκαν κανονικά στα Έγγραφα, μόνο ο συγκεκριμένος όμως εμφανίστηκε κενός στο desktop μετά το reboot.

makis206
28/09/2010, 12:59
+990
επισης ,υπαρχει περιπτωση τον φακελο αυτο να τον χρησιμοποιει καποια εφαρμογη χωρις να το χεις μυριστει,ή να το χεις ξεχασει...

Πως θα μπορούσα να το δω όμως αυτό, λογικά όταν πήγαινα να τον διαγράψω δεν θα με προειδοποιούσαν τα windows;:smilea:

super_toto
28/09/2010, 13:00
Τίποτα απολύτως Θοδωρή, απλώς άνοιξα τον φάκελο, τον ονόμασα "Transalp" και έβαλα μέσα του τις φωτό από το κινητό (με bluetooth αν θυμάμαι καλά). Επεξεργάστηκα 5-6 από αυτές (τις ανέβασα στο facebook) και μετά έκανα τον φάκελο drag μέσα στα Έγγραφα, μόνο αυτό!

Το παράδοξο είναι ότι στο drag πήρα άλλους δυο φακέλους μαζί του οι οποίοι μεταφέρθηκαν κανονικά στα Έγγραφα, μόνο ο συγκεκριμένος όμως εμφανίστηκε κενός στο desktop μετά το reboot.

Πως την έκανες αυτή την εργασία, με το Pc Suite?

vaska
28/09/2010, 13:06
Εκτός από κανα δυό που είπαν μερικά σωστά όλοι μα όλοι οι άλλοι μπήκαν για να χλευάσουν οι άσχετοι οι κακομούτσουνοι οι ποταποί.

Το Λοιπόν (ξεπερνάω το γεγονός ότι το λαπτοπ δεν αγοράστηκε από μένα και δεν εύχομαι "να σου καεί το βίντεο" όπως συνηθίζω) άκου και πράξε.

Γκουγκλίζεις HIREN'S BOOT CD από έδοση 10.0 έως 10.6 όχι μεγαλύτερη.

Βρίσκεις το ISO και το καις σε cd.

Με το cd στο tray εκκινείς το λαπτοπ. Αν έχει κάποιο F που πρέπει να πατήσεις για να κάνεις boot από cd πάτα το και το πισι θα ξεκινήσει από το cd.

Στις επιλογές που σου δίνει στο μενού επέλεξε start mini windows xp

Θα μπεις σε περιβάλλον windows και με τον explorer θα πας c:\users ........\ .....όνομα λογαριασμού σου\επιφάνεια εργασίας.

Θα βρείς το φόλντερ που ζητάς και με πατημένο Shift πάτα το del και ο φάκελος θα σβήσει.

Δεν μπορείς να τον σβήσεις με τις κανονικές διαδικασίες γιατί ο φάκελλος ουσιαστικά δεν υπάρχει (είναι κενός) αλλά στο T.O.C. φαίνεται να έχει πράμα ή έχει ιδιότητες "μόνο για ανάγνωση"

Το cd του HIREN φύλαξέ το για μελλοντική χρήση είναι πολύ χρήσιμο.

:wave2: :wave2:

Sapadak
28/09/2010, 13:06
Να καμω μια ερωτηση και εγω για περιεργα φαινομενα με αυτα τα μηχανηματα του διαβολου

Ειχα κατεβασει απο εμαιλ (μεσω της σελιδας του connex tools) ενα εγγραφο word
Το αρχειο δε το ανοιξα τελικα εκεινη τη στιγμη και οταν πηγα να το δω, το ανοιξα κανονικα το ειδα, το κλεινω παω να το διαγραψω
Παπαλα.

Αυτη τη στιγμη το αρχειο αυτο ειναι στην επιφανεια εργασιας μου, δεν εχει μεγεθος (0 byte) δε μπορω να το μετονομασω, δε μπορω να το διαγραψω, δε μπορω να κανω τιποτα.

Any ideas?

makis206
28/09/2010, 13:07
Πως την έκανες αυτή την εργασία, με το Pc Suite?

Όχι καμμία σχέση, δεν το έχω καν μέσα στο laptop το πρόγραμμα και το μόνο πρόγραμμα που ανακάτεψα με τις φωτό ήταν η ζωγραφική των windows, μήπως έχει καμμία σχέση το πρόγραμμα του bluetooth ή μπα;:look:

makis206
28/09/2010, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Εκτός από κανα δυό που είπαν μερικά σωστά όλοι μα όλοι οι άλλοι μπήκαν για να χλευάσουν οι άσχετοι οι κακομούτσουνοι οι ποταποί.
Το Λοιπόν (ξεπερνάω το γεγονός ότι το λαπτοπ δεν αγοράστηκε από μένα και δεν εύχομαι "να σου καεί το βίντεο" όπως συνηθίζω) άκου και πράξε.

Πω πω βάσανααααα...:uplate:

Ευχαριστώ Βασίλη!:beer:

makis206
28/09/2010, 13:25
Το αρχειο δε το ανοιξα τελικα εκεινη τη στιγμη και οταν πηγα να το δω, το ανοιξα κανονικα το ειδα, το κλεινω παω να το διαγραψω
Παπαλα.
Αυτη τη στιγμη το αρχειο αυτο ειναι στην επιφανεια εργασιας μου, δεν εχει μεγεθος (0 byte) δε μπορω να το μετονομασω, δε μπορω να το διαγραψω, δε μπορω να κανω τιποτα.
Any ideas?

Να σου στείλω με mail έναν φάκελο "Transalp" να το πετάξεις μέσα;:D

McGyver
28/09/2010, 13:28
Να καμω μια ερωτηση και εγω για περιεργα φαινομενα με αυτα τα μηχανηματα του διαβολου

Παπαλα.

Any ideas?

Αν χρησιμοποιείς Firefox, καθάρισε το Download History (πάτα Ctrl+J και "Clear List").

Elesun
28/09/2010, 13:32

Παπαλα.

Any ideas?

Για δοκίμασε αυτό:
http://helpdeskgeek.com/windows-7/windows-7-how-to-delete-files-protected-by-trustedinstaller/

vaska
28/09/2010, 13:51
Όλα αυτά γίνονται γιατί δεν έχετε υπομονή. Ακόμα κι αν το γραφικό κομμάτι της αντιγραφής (αυτή η μαλακία που δείχνει κάτι ιπτάμενα φακελάκια τελειώσει) η αντιγραφή ακόμα συνεχίζεται κι έτσι το αρχείο που μεταφέρετε δεν ολοκληρώνεται ποτέ (γι' αυτό και το μέγεθος = 0 byte). Με τις αγελάδες τα windows να είστε υπομονετικοί (δίνουν μεγαλύτερη σημασία στα ψιψιψίνια και τα κοκοκόψα παρά στην ουσία του πράγματος).

:beer: :beer: :beer:

fotisdragon
28/09/2010, 15:06
Ρε παιδιά, το παιδί δεν είπε "Δε σβήνεται το ρημάδι", είπε "το σβήνω και ξαναεμφανίζεται στο reboot".
Οπότε, κάτι τον ξαναφτιάχνει τον φάκελο. Αυτό το κάτι μπορεί να είναι απο κάποιο πρόγραμμα όπως προέιπαν (Windows Media Player, Pc Suite ή κάτι παρόμοιο) μέχρι κανας παπαρό-ιός που το μόνο που κάνει είναι να σου σκοτίζει έτσι τα ούμπαλα.
Προτείνω να κοιτάξεις τι τρέχει κατα το Startup και να αρχίζεις να αποκλείεις "υπόπτους".
Καλή τύχη

edit:
Όχι καμμία σχέση, ... , μήπως έχει καμμία σχέση το πρόγραμμα του bluetooth ή μπα;:look:

Αυτό θα τσέκαρα πρώτα ;)

Akatanomastos
28/09/2010, 15:15
παιδια

μιας και πιασαμε κομπιουτεριστικα θεματα

ερωτησης

ποια θεωρειτε καλητερη εκδοση Linux αυτην την στιγμη που μιλαμε?
εννοω την ποιο τελευταια εκδοση απο οποιαδηποτε διανονη

εχω ubuntu την τελευταια τελευταια εκδοση και μου κανει κατι νερα που και που
γιαυτο ελεγα μηπως παιζει κατι αλλο

επισης αν εχει κανεις ιδεα αν παιζει να βρουμε drivers γιαυτο (http://laptops.toshiba.com/dynadock) για linux.(δεν εχει η εταιρια βγαλει, γιαυτο ρωταω εδω)

ευχαριστω

ares_tz
28/09/2010, 16:45

Σκέφτηκα να μπει σε DOS και να μπει στο directory desktop και να κάνει την διαγραφή που θέλει..

:ZZZ:

makis206
28/09/2010, 19:14
Το γ@μιόλικο...:D

Κατ'αρχήν δοκίμασα όλα όσα προτείνατε εκτός από του vaska που άφησα για το τέλος μιας και μου φάνηκε πιο χρονοβόρο απ'όλα, ευτυχώς δεν χρειάστηκε να προσπαθήσω μέχρι εκεί. Η χαζομάρα δημιουργήθηκε από μένα μέσα απ'το bluetooth, απ'όπου έστειλα και τις φωτό στον συγκεκριμένο φάκελο. Με απλά λόγια τον δημιούργησα εγώ κι αφού είχα επιλέξει το πρόγραμμα του bluetooth να ανοίγει με την έναρξη των windows, άνοιγε ταυτόχρονα και τον φάκελο ώστε να αποθηκεύονται μέσα του όσα τυχόν έστελνα.

Είμαι μλκς, το ξέρω..:lol:

Απλώς στο παλιότερο bluetooth που δούλευα με ρωτούσε κάθε φορά ο οδηγός που θα ήθελα να αποθηκεύσω το αρχείο που έλαβε το pc, σε αντίθεση με τούτο που αποθήκευε αυτόματα στη θέση που του καθόριζα μέσα απ'τις ρυθμίσεις του προγράμματος.. κι αφού μετά τις φωτό του Transalp δεν έστειλα κάτι άλλο απ'το κινητό, δεν ήθελε και πολύ να χάσω τον μπούσουλα.

Τέλος καλό όλα καλά κι ας είμαι μλκς :lol:

Ευχαριστώ όλους!:beer: :beer:

ΥΓ: Βρίστε με ελεύθερα και το σβήνω αύριο το θρεντ :p

super_toto
28/09/2010, 19:26
Το γ@μιόλικο...:D

Κατ'αρχήν δοκίμασα όλα όσα προτείνατε εκτός από του vaska που άφησα για το τέλος μιας και μου φάνηκε πιο χρονοβόρο απ'όλα, ευτυχώς δεν χρειάστηκε να προσπαθήσω μέχρι εκεί. Η χαζομάρα δημιουργήθηκε από μένα μέσα απ'το bluetooth, απ'όπου έστειλα και τις φωτό στον συγκεκριμένο φάκελο. Με απλά λόγια τον δημιούργησα εγώ κι αφού είχα επιλέξει το πρόγραμμα του bluetooth να ανοίγει με την έναρξη των windows, άνοιγε ταυτόχρονα και τον φάκελο ώστε να αποθηκεύονται μέσα του όσα τυχόν έστελνα.

Είμαι μλκς, το ξέρω..:lol:

Απλώς στο παλιότερο bluetooth που δούλευα με ρωτούσε κάθε φορά ο οδηγός που θα ήθελα να αποθηκεύσω το αρχείο που έλαβε το pc, σε αντίθεση με τούτο που αποθήκευε αυτόματα στη θέση που του καθόριζα μέσα απ'τις ρυθμίσεις του προγράμματος.. κι αφού μετά τις φωτό του Transalp δεν έστειλα κάτι άλλο απ'το κινητό, δεν ήθελε και πολύ να χάσω τον μπούσουλα.

Τέλος καλό όλα καλά κι ας είμαι μλκς :lol:

Ευχαριστώ όλους!:beer: :beer:

ΥΓ: Βρίστε με ελεύθερα και το σβήνω αύριο το θρεντ :p

Πάλι σ έσωσα :D

makis206
28/09/2010, 19:31
Πάλι σ έσωσα :D

Ναι αλλά δεν βρίζεις..:lol: :beer:

super_toto
28/09/2010, 21:02
Ναι αλλά δεν βρίζεις..:lol: :beer:

Δεν βρίζω ποτέ:smokin:

fotisdragon
29/09/2010, 01:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
Ρε παιδιά, το παιδί δεν είπε "Δε σβήνεται το ρημάδι", είπε "το σβήνω και ξαναεμφανίζεται στο reboot".
Οπότε, κάτι τον ξαναφτιάχνει τον φάκελο. Αυτό το κάτι μπορεί να είναι απο κάποιο πρόγραμμα όπως προέιπαν (Windows Media Player, Pc Suite ή κάτι παρόμοιο) μέχρι κανας παπαρό-ιός που το μόνο που κάνει είναι να σου σκοτίζει έτσι τα ούμπαλα.
Προτείνω να κοιτάξεις τι τρέχει κατα το Startup και να αρχίζεις να αποκλείεις "υπόπτους".
Καλή τύχη

edit:

Αυτό (το Bluetooth) θα τσέκαρα πρώτα ;)

Was I right or was I right?

makis206
29/09/2010, 07:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
Was I right or was I right?

You were right-ότατος!:lol:

:beer: :beer:

avlihos
29/09/2010, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
παιδια

μιας και πιασαμε κομπιουτεριστικα θεματα

ερωτησης

ποια θεωρειτε καλητερη εκδοση Linux αυτην την στιγμη που μιλαμε?
εννοω την ποιο τελευταια εκδοση απο οποιαδηποτε διανονη

εχω ubuntu την τελευταια τελευταια εκδοση και μου κανει κατι νερα που και που
γιαυτο ελεγα μηπως παιζει κατι αλλο

επισης αν εχει κανεις ιδεα αν παιζει να βρουμε drivers γιαυτο (http://laptops.toshiba.com/dynadock) για linux.(δεν εχει η εταιρια βγαλει, γιαυτο ρωταω εδω)

ευχαριστω

Στο Toshiba που λες αναγνωρίζομται όλα εκτός από την κάρτα γραφικών. Φαντάζομαι πάρα πολύ σύντομα θα υποστηρίζεται αφού έχει αναφερθεί ότι δεν αναγνωρίζεται.
http://linux.derkeiler.com/Newsgroups/comp.os.linux.hardware/2007-03/msg00107.html

Τώρα για διανομή αυτή που χρησιμοποιώ είναι το Linux Mint http://www.linuxmint.com/ η οποία βασίζεται στο Ubuntu αλλά διαφέρει σε πάρα πολλά πράγματα. Στη προτείνω ανεπιφύλακτα μιας και τα πακέτα διπλοτσεκάρονται ουσιαστικά πριν ανεβούν. Δοκίμασέ τη και θα με θυμηθείς...:winka:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ares_tz
Σκέφτηκα να μπει σε DOS και να μπει στο directory desktop και να κάνει την διαγραφή που θέλει..

:ZZZ:

Μπορεί να σου φαίνεται ηλίθιο αλλά μερικές φορές είναι ότι πιο καλό για να διορθώσεις κάτι. Άλλωστε σκοπός ήταν να μπει ως διαχειριστής και όχι ως απλός χρήστης.