View Full Version : Fuck!
el_hymador
30/09/2010, 10:56
http://www.youtube.com/watch?v=KZkwS64Q04Y&feature=related
notakos600
30/09/2010, 11:06
Τι έγινε εκεί ρε μάγκα? :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
devil's animal
30/09/2010, 11:08
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Panopticon7
30/09/2010, 11:53
Ξεχασε να κατευασει την καροτσα προφανως :lol:
XJR_Billy
30/09/2010, 11:55
:eek: :a53: :a53:
DimChios
30/09/2010, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Ξεχασε να κατευασει την καροτσα προφανως :lol:
ή του "σηκώθηκε" και για καποιο λόγο (πιωμένος ίσως) δεν το πηρε πρεφα και συν τοις άλλοις, ο μαλακας απο πισω του....δεν τον έβλεπε???????
Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!
:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ο μαλακας απο πισω του....δεν τον έβλεπε???????
Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!
:rolleyes: [/B]
Ούτε εγώ θα ζύγωνα Dim. Και ξέρεις γιατί? Γιατί πολύ πιθανόν να έχεις δίκαιο στο πρώτο μισό (αυτό που έσβησα).
Ένα τηλ στην Τροχαία όμως θα το έκανα, κι ότι προλάβαιναν. :o
Aggelos_SV
30/09/2010, 14:03
Πολύ θα ήθελα να δω το μπιλιετάκι που έσκασε στον ιδιοκτήτη του φορτηγού για καθαίρεση γέφυρας και αποκατάστασή της και για τον θάνατο του κακομοίρη του πεζού.
Οι άλλοι δύο τη γλίτωσαν?χου νόους..
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ή του "σηκώθηκε" και για καποιο λόγο (πιωμένος ίσως) δεν το πηρε πρεφα και συν τοις άλλοις, ο μαλακας απο πισω του....δεν τον έβλεπε???????
Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!
δεν μπορουσε να περασει κατω απο ηλεκτροφορα καλωδια να ψοφησει μονος του....
Πηρε κι αλλους τοσους στο λαιμο του....
Επαγγελματιες οδηγοι... ο Θεος να φυλαει.... :sick:
notakos600
30/09/2010, 14:12
Επαγγελματίες ήταν κι αυτοί:
http://www.youtube.com/watch?v=0y4xe096VVA
Δε σκοτώθηκε κανείς, απ'ότι λένε. Μόνο τραυματίες.
Καλά είναι ο οδηγός του φορτηγού.... αλλά και οι οδηγοί των υπόλοιπων αυτοκινήτων τρελά ζώα!!!!
Έχει διαλυθεί το σύμπαν κι αυτοί αντί να σταματήσουν συνεχίζουν και περνάνε μέσα από τα χαλάσματα.... μα πόσο αναίσθητος έχει γίνει πλέον ο άνθρωπος!!!
Ποσο μυαλο χρειαζοταν αραγες ενας απο τους δεκαδες ερασιτεχνες οδηγους γυρω του ωστε να μπει μπροστα του να τον κοψει.....????
Ποτε μια φορα δεν σκεφθηκε ενας με ενα ιχ, μια μοτο, ποσα δεκαδες μετρα παραπανω θελει ενα οχημα με 40 τον μικτο να σταματησει οταν για τον οποιοδηποτε λογο...
Του μπηκαμε σφηνα στο ενα μετρο μπροστα του και στο καπακι φρεναραμε ( για να στριψουμε , για να σταματησουμε στο φαναρι που αμεσως πριν προσπερασουμε την νταλικα, δεν το ειχαμε δει λογο ογκου οτι ηταν κοκκινο κλπ.)
Αυτα ... Οχι τοσο για το βιντεο ( ουτε τοσο για το οτι η ανευθυνοτητα και σε αυτο τον κλαδο ειναι αρκετα μεγαλη ) οσο για το γενικα... Επαγγελματιες--- Εγκληματιες...
Εγληματιες στο συγκεκριμενο βιντεο ειναι και ολοι οι υπολοιποι που δεν εκαναν τιποτα για να αποτρεψουν (απλα και ευκολα) τον αμελη--μεθυσμενο--αφηρημενο οδηγο....
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Αυτα ... Οχι τοσο για το βιντεο ( ουτε τοσο για το οτι η ανευθυνοτητα και σε αυτο τον κλαδο ειναι αρκετα μεγαλη ) οσο για το γενικα... Επαγγελματιες--- Εγκληματιες...
οι επαγγελματιες οδηγοι εχουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ την ιδια ευθυνη με εναν οδηγο Ι.Χ.
το οτι ειναι μερα-νυχτα στο τιμονι , ξυπνανε και κοιμουνται σε ροδες...δεν τους δινει το ακαταλογιστο.....
δεν μπορεις να βλεπεις τον επαγγελματια οδηγο σαν "ακομα εναν" οδηγο ...
Ειναι χειριστης εργαλειου-βαρεος μηχανηματος......
Το ιδιο θα φοβηθω κι εναν εργατη του δημου που μιλαει στο κινητο ενω με το αλλο χερι κραταει ρελαντι χλοοκοπτικο / αλυσοπριονο.....
Υ.Γ. εσυ σε ποσους μεθυσμενους οδηγους (εστω Ι.Χ. ) εχεις μπει μπροστα κι εχεις καλεσει συνεργειο Τροχαιας για να μην καρφωθει σε αλλους που δεν θα τον παρουν πρεφα?
transalpblack
30/09/2010, 15:51
:hypnotize :uplate:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
οι επαγγελματιες οδηγοι εχουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ την ιδια ευθυνη με εναν οδηγο Ι.Χ.
το οτι ειναι μερα-νυχτα στο τιμονι , ξυπνανε και κοιμουνται σε ροδες...δεν τους δινει το ακαταλογιστο.....
δεν μπορεις να βλεπεις τον επαγγελματια οδηγο σαν "ακομα εναν" οδηγο ...
Ειναι χειριστης εργαλειου-βαρεος μηχανηματος......
Το ιδιο θα φοβηθω κι εναν εργατη του δημου που μιλαει στο κινητο ενω με το αλλο χερι κραταει ρελαντι χλοοκοπτικο / αλυσοπριονο.....
Υ.Γ. εσυ σε ποσους μεθυσμενους οδηγους (εστω Ι.Χ. ) εχεις μπει μπροστα κι εχεις καλεσει συνεργειο Τροχαιας για να μην καρφωθει σε αλλους που δεν θα τον παρουν πρεφα?
Κανεις λαθος.....!!!
Εχουν πολυ μεγαλυτερη ευθυνη απο εναν οδηγο ΙΧ διοτι οι συνεπειες που θα προκαλεσουν σε ατυχημα ειναι πολυ μεγαλυτερες.....
Απο εκει και περασ ομως στα μεγαλα οχηματα, και ειδικα σε αυτα με επικινδυνα φορτια, υπαρχουν αρκετοι ασταθμητοι παραγοντες , οπου ειναι αδυνατον ο οδηγος να παρει κατι χαμπαρι και να το προλαβει εαν κατι του παει στραβα στο φορτιο η το οχημα....
Εγω.. Που να παρω χαμπαρι εναν μεθυσμενο οδηγο αλλου οχηματος ( απο την στιγμη που δεν μου δειχνει οπτικα κατι επικiνδυνο..??
Τι σχεση εχει το παραδειγμα σου με το... Βλεπω ενα φορτηγο με σηκωμενη τερμα την καροτσα του να κατευθυνεται σε μια γεφυρα γεματη πεζους...??? :uplate:
Κανεις λαθος.....!!!
Εχουν πολυ μεγαλυτερη ευθυνη απο εναν οδηγο ΙΧ
Οταν λεω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εννοω οτι ο χειροτερος οδηγος φορτηγου εχει ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ευθυνες απο καποιον αλλο... Το καταλαβες αλλιως ;
Εγω.. Που να παρω χαμπαρι εναν μεθυσμενο οδηγο αλλου οχηματος ( απο την στιγμη που δεν μου δειχνει οπτικα κατι επικiνδυνο..??
Σε περιπτωση που ενα αυτοκινητο κανει ζιγκ-ζαγκ στον δρομο σου..... και ειναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ "εκτος ελεγχου" θα κανεις το "αυτονοητο" και θα μπεις μπροστα του... ;
Οταν λεω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εννοω οτι ο χειροτερος οδηγος φορτηγου εχει ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ευθυνες απο καποιον αλλο... Το καταλαβες αλλιως ;
Σε περιπτωση που ενα αυτοκινητο κανει ζιγκ-ζαγκ στον δρομο σου..... και ειναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ "εκτος ελεγχου" θα κανεις το "αυτονοητο" και θα μπεις μπροστα του... ;
Aπαντησα σε οτι ειπες.....
Παλι δεν εχει σχεση αυτο που μου λες..... Φυσικα και δεν ξερω αν θα μπω μπροστα του γιατι μπορει να με χτυπησει....
Αυτο δεν σημαινει ομως οτι στο εν λογο βιντεο ο οδηγος ηταν μεθυσμενος.....
Αν ειχες μπει μια φορα σε φορτηγο ( διορθωσε με αν κανω λαθος στην υποθεση μου ) θα μπορουσα ευκολα να σου εξηγησω γιατι ο οδηγος του συγκεκριμενου φορτηγου το πιθανοτερο ειναι να ειναι εντελως νηφαλιος και να μην πηρε χαμπαρι οτι του ανοιξε η καροτσα
( οχι οτι δεν εχει ευθυνη οτι δεν την ασφαλισε προτου φυγει για το συγκεκριμενο δρομολογιο....)
notakos600
30/09/2010, 16:29
Εσύ θα έμπαινες ποτέ με το αυτοκίνητό σου μπροστά από το αυτοκίνητο ενός μεθυσμένου και ειδικά φορτηγατζή;
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Εσύ θα έμπαινες ποτέ με το αυτοκίνητό σου μπροστά από το αυτοκίνητο ενός μεθυσμένου και ειδικά φορτηγατζή;
Παιδια αυτο προσπαθω να εξηγησω....
Μην το δενετε το.... μεθυσμενος....
Ποσο μυαλο χρειαζοταν αραγες ενας απο τους δεκαδες ερασιτεχνες οδηγους γυρω του ωστε να μπει μπροστα του να τον κοψει.....????
Εγληματιες στο συγκεκριμενο βιντεο ειναι και ολοι οι υπολοιποι που δεν εκαναν τιποτα για να αποτρεψουν (απλα και ευκολα) τον αμελη--μεθυσμενο--αφηρημενο οδηγο....
Φιλε μου,αν ησουν εσυ ενας οδηγος και πηγαινες κοντα στο φορτηγο πιστευεις οτι θα καταλαβαινες εγκαιρα αυτο που παει να γινει?Ειναι τοσο σπανιο γεγονος που δεν γινετε να το προσεξεις....και εκτος αυτου πρεπει να παει πλησιασει αρκετα το φορτηγο για να δεις οτι δεν χωραει..Και εστω στα 100μετρα βλεπεις τι παει να γινει...Τι νομιζεις οτι προλαβαινεις να κανεις...μεχρι να πατησεις κορνες να σε δει να κατεβασει το τζαμι και να καταλαβει τι του λες εγινε το κακο..
Εγω ξερω οτι αν σε τζοχαδιασει ενας οδηγος ( οι περισσοτεροι απο εμας τον εχουμε κατεβασει στο λεπτο.....) Στο συγκεκριμενο βιντεο εαν πηγαινε ενα αυτοκινητοο μπροστα του και σταματαγε ( οχι αποτομα ... )
Τελος .. Θεωρια .
Παντως σχετικα με τον ενδιαφερον των αλλων θα σας πω ενα περιστατικο οπως μου το μετεφεραν και εμενα ...
Η συληψη κλεφτων οι οποιοι ειχαν μολις αρπαξει τα κλειδια απο τους ιμαντες με τα οποια ηταν δεμενα το εμπορευμα σε νταλικα ( μαρμαρα ..)
Τοπος... Ο γνωστος Λεβεντης στην εθνικη....
Ο ανθρωπος που επιασε τον αλητη ηταν ενας ταξιτζης....
Στην περιπτωση που δεν ειχε ενδιαφερθει ο ταξιτζης ο Νταλικιερης βραδιατικα θα εφευγε χωρις να ειχε παρει χαμπαρι οτι ηταν λυμενα τα μαρμαρα ( η νταλικα σκεπασμενη με μουσαμα....)
Λεπτομερεια... Ο νταλικιερης προτου μπει στο εστιατοριο ειχε ελενξει το φορτιο του....
Τωρα ελατε πεστε μου εμενα οταν θα ξεκιναγε μετα απο κανα μισαωρο που θα επαιρνε χαμπαρι οτι ηταν λυμενα τα μαρμαρα....????
Το περιστατικο μου το ειπε ο ιδιος ο οδηγος της νταλικας !
Τελος απο εμενα..!
Mε σηκωμένη την καρότσα πάει... ούτε στον ίσιο δρόμο δεν μπορείς να πας ίσια, με σηκωμένη την καρότσα. Η κακεντρέχειά μου μου λέει πως ή ξύπνιος δεν ήταν, ή νυφάλιος.
Παίζει και η πιθανότητα εγκεφαλικού ή εμφράγματος με τα όσα διαδραματίζονται στις μέρες μας... αλλά δεν θα το ΄παιζα. :p
Panopticon7
30/09/2010, 17:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Mε σηκωμένη την καρότσα πάει... ούτε στον ίσιο δρόμο δεν μπορείς να πας ίσια, με σηκωμένη την καρότσα.
Οντως, κ στην ποιο χαλαρη στροφη μπορει να παρει τουμπα.
Εγω ξερω οτι αν σε τζοχαδιασει ενας οδηγος ( οι περισσοτεροι απο εμας τον εχουμε κατεβασει στο λεπτο.....) Στο συγκεκριμενο βιντεο εαν πηγαινε ενα αυτοκινητοο μπροστα του και σταματαγε ( οχι αποτομα ... )
Τελος .. Θεωρια .
Παντως σχετικα με τον ενδιαφερον των αλλων θα σας πω ενα περιστατικο οπως μου το μετεφεραν και εμενα ...
Η συληψη κλεφτων οι οποιοι ειχαν μολις αρπαξει τα κλειδια απο τους ιμαντες με τα οποια ηταν δεμενα το εμπορευμα σε νταλικα ( μαρμαρα ..)
Τοπος... Ο γνωστος Λεβεντης στην εθνικη....
Ο ανθρωπος που επιασε τον αλητη ηταν ενας ταξιτζης....
Στην περιπτωση που δεν ειχε ενδιαφερθει ο ταξιτζης ο Νταλικιερης βραδιατικα θα εφευγε χωρις να ειχε παρει χαμπαρι οτι ηταν λυμενα τα μαρμαρα ( η νταλικα σκεπασμενη με μουσαμα....)
Λεπτομερεια... Ο νταλικιερης προτου μπει στο εστιατοριο ειχε ελενξει το φορτιο του....
Τωρα ελατε πεστε μου εμενα οταν θα ξεκιναγε μετα απο κανα μισαωρο που θα επαιρνε χαμπαρι οτι ηταν λυμενα τα μαρμαρα....????
Το περιστατικο μου το ειπε ο ιδιος ο οδηγος της νταλικας !
Τελος απο εμενα..!
Κωστα δυστυχως ετσι ειναι.Ολοι ξερουν να κανουν κριτικη εκ του ασφαλους.Δεν ξερω ποσοι απο αυτους θα καταφερναν να οδηγησουν με ασφαλεια ενα τετοιο οχημα.Επισης δεν ξερω αν οταν βλεπουν καμμενες λαμπες,ανοιχτες πορτες κλπ μπαινουν στον κοπο να ειδοποιησουν τον οδηγο(οτι κι αν καβαλαει αυτος)οτι κινδυνευει.
Σε καμμια περιπτωση δεν ισχυριζομαι οτι ολοι οι επαγγελματιες οδηγοι ειναι οντως επαγγελματιες.Αλλα αυτο ειναι μια γενικοτητα που εχει να κανει με ολα τα επαγγελματα. :wave2: