PDA

View Full Version : Νέο Ζ1000s!!!!!

Toumpas
01/10/2010, 10:42
Η MCN αποκάλειψε το σχήμα του νέου Ζ1000 με φαίρινγκ (με βασικό παίχτη θεωρώ το Fz1 Fazer).

Το μηχανάκι είναι πανέμορφο και εάν τα νέα είναι πραγματικά... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!

http://www.motorcyclenews.com/upload/272771/images/kawasaki-z1000s.jpg

sapila racing
01/10/2010, 11:00
Καλή κίνηση απο την Kawa, με άλλες εξατμίσεις θα είναι και όμορφο.
:sun:

H.A.Balafoutre
01/10/2010, 12:44
Αυτό μάλλον παει για best seller....

DrBig
05/10/2010, 19:31
γ@μαει...

212992

stavrogin
05/10/2010, 19:35
Δε με αρέσει. πολυ galaktica εβλεπε ο σχεδιαστης.

lagman
05/10/2010, 19:48
κατευθειαν απ' το μέλλον!!! πανεμορφο ειναι!!! θα χαζεψουμε στο τέλος με τοσες αισθητικες ανανεώσεις... :dizzy: :dizzy: :dizzy:

AVATOS
05/10/2010, 20:03
εχει τα παντα!!!

μ'αρεσει...

...να δουμε και τι τιμη εχει!:wacko:

edit:http://hellforleathermagazine.com/2010/10/2011-kawasaki-z1000s-more-leaked-photos/

EVI
05/10/2010, 20:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Καλή κίνηση απο την Kawa, με άλλες εξατμίσεις θα είναι και όμορφο.
:sun:

:a53:

:p

idi
05/10/2010, 21:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Καλή κίνηση απο την Kawa

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
(και να φανταστεις εμενα ΔΕ μου αρεσει και πολυ...):D

και λέγεται z1000sx ... ελπιζω να βγαλει σκετο "s" με μισο φερινγκ...

devil's animal
05/10/2010, 22:15
ουτε εμενα μου αρεσει...:rolleyes:

ειναι πολυ ..... καπως..:alien: :alien: :alien:

p@nos
05/10/2010, 22:22
ωραιο ειανι...καιρο ειχαμε να δουμε ομορφο μηχανακι εξ ανατολας...

με μια καλη τιμουλα θα σκισει...και bye bye fazer:a01:

Arxagelos
05/10/2010, 22:25
έχουν πάρει τα πάνω τους οι πράσινοι φέτος, όμορφο ειναι όντως και πολύ space.

DrBig
05/10/2010, 23:04
ασχετως αισθητικης, το σημαντικο ειναι οτι απ'ο,τι φαινεται η κατηγορια (ημι-τουριστικων SS ?) της οποιας μοναδικος εκπροσωπος για τοσα χρονια ηταν το FZ1 θα αρχισει να εξελισεται :D

DrBig
06/10/2010, 22:13
σε δραση

http://www.youtube.com/watch?v=nCy8AYhcqUY&feature=player_embedded

SVX
06/10/2010, 22:16
δε "γοργονα" εφφεκτ ...

το εμπρος μισο θυμιζει ΑΛΛΟ μηχανακι....

και το πισω μισο κατι τελειως διαφορετικο...Ξεκαρφωτο... :sick:

andgeo
06/10/2010, 22:41
me like it a lot

Toumpas
07/10/2010, 18:54
Στην Αμερική το ονομάζουνε Ninja 1000. Τυχαίο? Δεν νομίζω! Το κωδικοονομασία νίντζα την έχουν πλασάρει σε πάρα πολλά μηχανάκια από το 80's κιόλας.

Πρώτες δυναμομετρήσεις το δείχνουν γύρω στα 7 άλογα πιο κάτω από το Fz1 Fazer αλλά και 1000 με 1250 στροφές πριν το Fz1 αντίστοιχα. Καθόλου άσχημα και όλοι ξέρουμε τα 150 ονομαστικά άλογα είναι υπεραρκετά για παντου ;)

DrBig
07/10/2010, 19:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
Στην Αμερική το ονομάζουνε Ninja 1000. Τυχαίο? Δεν νομίζω! Το κωδικοονομασία νίντζα την έχουν πλασάρει σε πάρα πολλά μηχανάκια από το 80's κιόλας.

Πρώτες δυναμομετρήσεις το δείχνουν γύρω στα 7 άλογα πιο κάτω από το Fz1 Fazer αλλά και 1000 με 1250 στροφές πριν το Fz1 αντίστοιχα. Καθόλου άσχημα και όλοι ξέρουμε τα 150 ονομαστικά άλογα είναι υπεραρκετά για παντου ;)

Ειμαι στην ηλικια που τα τα αλογα δεν μετρανε τοσο, οσο το πως βγαινουν. To Fz1 ειναι ψοφιο χαμηλα (για 150 αλογα μηχανη) το ειχα παει μια βολτα την εποχη που ειχα ενα 954 και το χοντα του εριχνε στ'αυτια στα χαμηλομεσαια. Δεν βαζεις κανα λινκ απο τις δυναμομετρησεις?

kyko
07/10/2010, 19:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Ειμαι στην ηλικια που τα τα αλογα δεν μετρανε τοσο, οσο το πως βγαινουν. To Fz1 ειναι ψοφιο χαμηλα (για 150 αλογα μηχανη) το ειχα παει μια βολτα την εποχη που ειχα ενα 954 και το χοντα του εριχνε στ'αυτια στα χαμηλομεσαια. Δεν βαζεις κανα λινκ απο τις δυναμομετρησεις?

η λυση ειναι απλη κ παμφθηνη....κοστος 15?-20?....
κ πατας μεχρι κ r1 '06+

:wave2: :wave2:

DrBig
07/10/2010, 19:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
η λυση ειναι απλη κ παμφθηνη....κοστος 15?-20?....
κ πατας μεχρι κ r1 '06+

Να υποθεσω μικροτερο γραναζι μπροστα? Αν εννοεις αυτο, παραμενει το προβλημα (για μενα, αλλοι μπορει να το γουσταρουν) του οτι η καμπυλη ροπης παραμενει ανωμαλη. Oπως και το οτι αυξανεται ακομα περισσοτερο η καταναλωση... Κριμα δηλαδη γιατι εινα τοσο ωραια μηχανη οσο και concept...

kyko
07/10/2010, 19:31
Να υποθεσω μικροτερο γραναζι μπροστα? Αν εννοεις αυτο, παραμενει το προβλημα (για μενα, αλλοι μπορει να το γουσταρουν) του οτι η καμπυλη ροπης παραμενει ανωμαλη. Oπως και το οτι αυξανεται ακομα περισσοτερο η καταναλωση... Κριμα δηλαδη γιατι εινα τοσο ωραια μηχανη οσο και concept...

η καταναλωση μην φανταστεις οτι παει κ στον θεο....με 16/47 κ 55αρι προφιλ που ειμαι τωρα καιω
6.5/100χλμ με ταχυτητες γυρω στα 140κατι....
τι ακριβως εννοεις με το "η καμπυλη ροπης παραμενει ανωμαλη"?
:wave2:

Ζεύκας
07/10/2010, 19:35
άντε να βγεί και ο καινούριος πελάτης μας στους δρόμους... :wave2:

DrBig
07/10/2010, 19:54
η καταναλωση μην φανταστεις οτι παει κ στον θεο....με 16/47 κ 55αρι προφιλ που ειμαι τωρα καιω
6.5/100χλμ με ταχυτητες γυρω στα 140κατι....
τι ακριβως εννοεις με το "η καμπυλη ροπης παραμενει ανωμαλη"?
:wave2:

Μια χαρα καταναλωση ειναι αυτη, αν ειναι ετσι παω πασο. Με μαμα γραναζωμα τι εκαιγε?
Με το ανωμαλη εννοω οτι ειναι καπως... διχρονη. Χαμηλα σου δινει λιγα και μετα εκρηξη. Θα το προτιμουσα λιγοτερο αγριο ψηλα και περισσοτερο αγριο χαμηλα.

blackbusa
07/10/2010, 20:33
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βρεθηκε για το 2011 το πιο ασχημο μπουρ...εεεεεεεεε....μηχανακι...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Toumpas
08/10/2010, 06:40
Μια χαρα καταναλωση ειναι αυτη, αν ειναι ετσι παω πασο. Με μαμα γραναζωμα τι εκαιγε?
Με το ανωμαλη εννοω οτι ειναι καπως... διχρονη . Χαμηλα σου δινει λιγα και μετα εκρηξη. Θα το προτιμουσα λιγοτερο αγριο ψηλα και περισσοτερο αγριο χαμηλα.

Μα αυτή είναι η συμπεριφορά των Ι4. Χαμηλά νωχελικά και ψηλά ξυρίζουν. Σαν τα παλιά δίχρονα. Δεν υπάρχει τίποτε να το αλλάξει αυτό. Μετά υπάρχουν τα 3 κύλινδρα, 2κυλινδρα και V4 για καλύτερη απόδοση χαμηλά.

Εμένα πάντως αυτή η συμπεριφορά των Ι4 μου αρέσει πάρααα πολύ.

kyko
08/10/2010, 07:26
Με το ανωμαλη εννοω οτι ειναι καπως... διχρονη. Χαμηλα σου δινει λιγα και μετα εκρηξη. Θα το προτιμουσα λιγοτερο αγριο ψηλα και περισσοτερο αγριο χαμηλα.

μαμα ημουν γυρω στα 6lt/100χλμ....γι'αυτο σου λεω οτι αυτα που λενε περι υψηλης καταναλωσης με την αλλαγη γραναζιου ειναι μυθος....αν καις μισο λιτρο παραπανω-αντε καμμια φορα κ ενα λιτρο αναλογα το δεξι χερι-ειναι πταισμα μπροστα σε αυτο που προσφερει....ξεχνας κατεβασματα.....βαζεις μια 5η-6η κ ταξιδεεεευεις....βαζεις κ ενα speedohealer κ εισαι κομπλε κ με τα χλμ του οδομετρου-ταχυμετρου :winka: :wave2:

byron
08/10/2010, 08:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
Μα αυτή είναι η συμπεριφορά των Ι4. Χαμηλά νωχελικά και ψηλά ξυρίζουν. Σαν τα παλιά δίχρονα. Δεν υπάρχει τίποτε να το αλλάξει αυτό. Μετά υπάρχουν τα 3 κύλινδρα, 2κυλινδρα και V4 για καλύτερη απόδοση χαμηλά.

Εμένα πάντως αυτή η συμπεριφορά των Ι4 μου αρέσει πάρααα πολύ.

Αν τύχει να οδηγήσεις κανένα hornet 900, θα αλλάξεις γνώμη για το πως μπορεί να δουλεύει χαμηλά ένα I4.

μαμα ημουν γυρω στα 6lt/100χλμ....γι'αυτο σου λεω οτι αυτα που λενε περι υψηλης καταναλωσης με την αλλαγη γραναζιου ειναι μυθος....αν καις μισο λιτρο παραπανω-αντε καμμια φορα κ ενα λιτρο αναλογα το δεξι χερι-ειναι πταισμα μπροστα σε αυτο που προσφερει....ξεχνας κατεβασματα.....βαζεις μια 5η-6η κ ταξιδεεεευεις....βαζεις κ ενα speedohealer κ εισαι κομπλε κ με τα χλμ του οδομετρου-ταχυμετρου :winka: :wave2:

Για τι μηχανάκι μιλάς? FZ1?
Ο DrBig εννοεί πως ότι γρανάζι και να βάλεις, τα χαρακτηριστικά του κινητήρα και που δίνει την ροπή του δεν αλλάζουν. Και προφανώς δεν είναι μύθος τα περί υψηλότερης κατανάλωσης με το κοντό γρανάζι, εφόσον για να διατηρείς τα ίδια χλμ πρέπει το μοτέρ να δουλεύει πιο ψηλά.

Με τι ταχύτητες έχεις 6,0-6,5Lt κατανάλωση ?

kyko
08/10/2010, 08:40
βυρωνα,
το εγραψα κ πιο πανω...γυρω στα 6.5lt/100 με ταχυτητες περι τα 140χλμ...
γυρω στα 6lt/100χλμ με ταχυτητες παλι περι τα 140χλμ...

αν εσυ τη βρισκεις χαοτικη τη διαφορα παω πασο....

προσεξε επισης οτι εχω κ speedohealer που μου δειχνει τα πραγματικα χλμ....
αρα αναλογιζομενος οτι κ στο μαμα γραναζωμα τα πραγματικα χλμ θα ηταν λιγοτερα απο αυτα που εδειχνε το κοντερ τωρα ειμαι μια χαρα.....:winka: :wave2:

byron
08/10/2010, 08:56
βυρωνα,
το εγραψα κ πιο πανω...γυρω στα 6.5lt/100 με ταχυτητες περι τα 140χλμ...
γυρω στα 6lt/100χλμ με ταχυτητες παλι περι τα 140χλμ...

αν εσυ τη βρισκεις χαοτικη τη διαφορα παω πασο....

προσεξε επισης οτι εχω κ speedohealer που μου δειχνει τα πραγματικα χλμ....
αρα αναλογιζομενος οτι κ στο μαμα γραναζωμα τα πραγματικα χλμ θα ηταν λιγοτερα απο αυτα που εδειχνε το κοντερ τωρα ειμαι μια χαρα.....:winka: :wave2:

Α οκ.
Τα 6lt-6,5lt είναι όντως λίγα και η διαφορά του μισού λίτρου δεν είναι άξια αναφοράς. Ίσως τα πράγματα να αλλάζουν προς το χειρότερο με μεγαλύτερες ταχύτητες απ΄τα 140χλμ που είναι χαμηλή ταχύτητα ταξιδιού.

Στο δικό μου, που δοκίμασα ένα κοντό γρανάζωμα για λίγες μέρες είχε μεν πλάκα μιας και το μηχανάκι ανέβαζε στροφές σαν τρελλό, αλλά η κατανάλωση δεν είχε καθόλου πλάκα σε ταχύτητες 160-180...:mad:

Για να είμαστε και λίγο on topic, το kawa είναι κούκλα. :sun:

kyko
08/10/2010, 09:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Α οκ.
Τα 6lt-6,5lt είναι όντως λίγα και η διαφορά του μισού λίτρου δεν είναι άξια αναφοράς. Ίσως τα πράγματα να αλλάζουν προς το χειρότερο με μεγαλύτερες ταχύτητες απ΄τα 140χλμ που είναι χαμηλή ταχύτητα ταξιδιού.

Στο δικό μου, που δοκίμασα ένα κοντό γρανάζωμα για λίγες μέρες είχε μεν πλάκα μιας και το μηχανάκι ανέβαζε στροφές σαν τρελλό, αλλά η κατανάλωση δεν είχε καθόλου πλάκα σε ταχύτητες 160-180...:mad:

Για να είμαστε και λίγο on topic, το kawa είναι κούκλα. :sun:

ναι ρε συ οκ...οσο ανεβαινεις στροφες&χλμ τοσο καιει....
οσο για το kawa....δεν μου λεει τπτ...αυτο το space στυλ που υιοθετουν πολλοι κατασκευαστες τελευταια κ βλεπεις μηχανες σαν να βγηκαν απο τον πολεμο των αστρων ποτε δεν μου αρεσει κ δεν θα μου αρεσει....γουστα ειναι αυτα.....:smokin:

kordix
08/10/2010, 21:56
Το μηχανάκι είναι πανέμορφο και αν ξαναέπερνα ποτέ street θα το ζαχάρωνα σοβαρά.

Προσωπικά θα ήθελα ακόμα:

-να έχουν ενισχύσει το υποπλαίσιο (σε σχεση με του Ζ) για να μπορεί να φορτωθεί.
-πιο άνετη θέση συνεπιβάτη
-θα μου άρεσε και με μισό φέρινγκ
-να το βγάλουν και 750 γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι

και το πιο σημαντικό, εύχομαι να έχουν ασχοληθεί σοβαρά με το ζύγισμα της μοτοσυκλέτας και όχι απλά να έντυσαν ένα ζ 1000 με ένα όμορφο κουστούμι.

matas
08/10/2010, 22:57
αμαν! ομολογω πως αν και Χοντακιας το συγκεκριμενο μοτο ειναι απιστευτα ωραιο. Ελπιζω η τιμη του να ειναι σε λογικα πλαισια και ισως το σκεφτω για του χρονου που θελω να αλλαξω το χορνετακι.

DIM.K30
09/10/2010, 08:50
ασχετως αισθητικης, το σημαντικο ειναι οτι απ'ο,τι φαινεται η κατηγορια (ημι-τουριστικων SS ?) της οποιας μοναδικος εκπροσωπος για τοσα χρονια ηταν το FZ1 θα αρχισει να εξελισεται :D
Καιρος ηταν να ξυπνησουν και οι υπολοιποι απο τον υπνο, η κατηγορια ημι-τουριστικων ss οπως τη χαρακτηρισες θεωρω πως ειναι πολυ ενδιαφερουσα και πιο αξιοποιησιμη απο τη γυμνη εκδοση αυτων των μοτοσικλετων αρκει να μη χαλαει η αισθητικη και να μη χανεται ο τσαμπουκας της γυμνης εκδοσης οπως ειχε γινει με το Z750S παλαιοτερα.

Τωρα η kawa πιστευω πως πετυχε το στοχο της:a18: :a8:

idi
10/10/2010, 12:25
Αν τύχει να οδηγήσεις κανένα hornet 900, θα αλλάξεις γνώμη για το πως μπορεί να δουλεύει χαμηλά ένα I4.

αν οδηγησεις ενα Ζ1000 '07-'09 θα ξαναλλαξεις τα στανταρ αναφορας σου

idi
10/10/2010, 12:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ

-να έχουν ενισχύσει το υποπλαίσιο (σε σχεση με του Ζ) για να μπορεί να φορτωθεί.

και το πιο σημαντικό, εύχομαι να έχουν ασχοληθεί σοβαρά με το ζύγισμα της μοτοσυκλέτας και όχι απλά να έντυσαν ένα ζ 1000 με ένα όμορφο κουστούμι.

αν βρεις υποπλαισιο πιο ενισχυμένο απο το Ζ750-Ζ1000 πραγματικα θα σε παραδεχτω! μια απο τις αιτιες που ειναι 200+κιλα το μηχανακι....μια ματια να του ριξεις χωρις τα πλαστικα και δε θες τιποτα αλλο.... μαλλον εννοείς να ειναι πιο βολικο το σχημα της ουρας για φόρτωμα αλλιως δε βλεπω καμια λογικη στη παρατήρηση σου!

και οσον αφορα το δευτερο το Ζ1000sx βασιζεται στο Ζ1000 2010... δεν εχω ιδεα απο το ζυγισμα ... κανενα δεν εχω δει στο δρομο να μου πει καποιος εντυπωσεις btw
:lol: :lol: :lol: ξερεις κατι που δε ξερω?

ο συνεπιβατης δε βλεπω να απολαμβάνει ανεσεις οπως τα λες ειναι...

DrBig
10/10/2010, 12:30
αν ειχατε οδηγησει Κ100 8βαλβιδο, προφανως δεν θα γινοταν αυτη η συζητηση :p

sahara
10/10/2010, 12:53
Με μισό φέρινγκ θα ήταν πολύ πιο εντυπωσιακό, πιστεύω .

Πάντως καλή κίνηση από την Καβα.

spyro
10/10/2010, 13:29
....

:beer:

ως πότε θα ψαρώνουμε με τα άλογα και τη ροπή και τις καμπύλες?

kordix
10/10/2010, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
αν βρεις υποπλαισιο πιο ενισχυμένο απο το Ζ750-Ζ1000 πραγματικα θα σε παραδεχτω! μια απο τις αιτιες που ειναι 200+κιλα το μηχανακι....μια ματια να του ριξεις χωρις τα πλαστικα και δε θες τιποτα αλλο.... μαλλον εννοείς να ειναι πιο βολικο το σχημα της ουρας για φόρτωμα αλλιως δε βλεπω καμια λογικη στη παρατήρηση σου!

...

Κοίτα το τελευταίο μεγάλο steet που είχα ήταν ZZR 1100. Εχεις δει από κοντά το πλαίσιο και το υποπλαίσιό του;

Εντάξει το καινούργιο Ζ 1000s ανήκει σε άλλη κατηγορία αλλά θα μου άρεσε να μπορώ να το φορτώσω άνετα με σαμάρια και πράγματα πάνω στην πίσω σέλα. Σχάρα σε τέτοιο μηχανάκι δεν θα έβαζα με τίποτα.

Το μηχανάκι δεν το έχουμε δει από κοντά απλά εικάζουμε πως θα είναι ή πως θα το προτιμούσε ο καθένας μας. Σε γενικές γραμμές μου αρέσει πολύ αλλά πίσω θα το ήθελα λίγο πιο βολικό ως προς το φόρτωμα και τον συνεπιβάτη.

Ισως τελικά θα πρέπει να κοιτάξω για 14. Πάντως μπράβο στην kawasaki για την κίνηση αυτή.

DrBig
10/10/2010, 13:50

το ζ1000 δεν ειναι καλα ζυγισμενο?

SVX
10/10/2010, 15:15
2011 NEW Kawasaki Z1000SX official video (http://www.youtube.com/watch?v=ciGFyTLEamo)

kordix
10/10/2010, 17:49
το ζ1000 δεν ειναι καλα ζυγισμενο?

Το τελευταίο Ζ 1000 το καινούργιο δεν το έχω οδηγήσει αλλά φαντάζομαι θα είναι οκ. Ρε παιδιά δεν είμαι ξερόλας ούτε θέλω να το παίξω ξερόλας.

Απλά και με τα λίγα που γνωρίζω, σκέφτηκα ότι όταν σε ένα γυμνό μηχανάκι προσθέσουμε βάρος και μάλιστα μπροστά αλλάζουμε την κατανομή των βαρών. Για να καταλάβαιτε τι ενοοώ έχετε οδηγήσει την μοτοσυκλέτα σας χωρίς τα μαμά φέρινγκ;

Επειδή όμως η Kawa είναι σοβαρή και υπεύθυνη εταιρία ειδικά στις μοτο τέτοιου κυβισμού, θέλω να πιστεύω οτι θα έχουν κάνει τις αναγκαίες αλλαγές στο γενικότερο στήσιμο της μοτοσυκλέτας. Επειδή όμως είναι ακόμα πολύ νωρίς για τέτοια σχόλια ας περιμένουμε νεότερα για το μοντέλο.

TROOPER
11/10/2010, 15:09
πολυ ομορφο αλλα δεν ειναι Ζ

:o

golis
22/10/2010, 22:12
Στατικό μοντέλο στην Κολ0νία (http://www.youtube.com/watch?v=3mnTa3d-zpk&feature=player_embedded)

Toumpas
22/10/2010, 22:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
πολυ ομορφο αλλα δεν ειναι Ζ

:o
Χμμμ στην Αμέρικα ακούει στο όνομα Ninja. :p

Και στις 2 περιπτώσεις η Καφασάκι χτύπησε εμπορικό όνομα και το φόρεσε πάνω στο κουστούμι.

Είδα το "στατικό" βίντεο με το Ζς στο σαλόνι.. δεν θέλω να το δω απο κοντά μιλάμε είναι αρώστια!

reinmeister
22/10/2010, 22:27
ενα σετακι κλιπ ονς πανω απο την πλακα και θα εχουμε ενα μπουσα 1000...

μ'αρεσει πααααρα πολυ...

δεν μ'αρεσει καθολου το 41mm στο μπροστινο...

banditv400limit
22/10/2010, 23:51
το μηχανακι ειναι ενα πολυ ωραιο.....................υβριδιο.τα ζ ειναι μηχανακια αλητικα και γυμνα.το να το κανεις πιο μυτερο κ να το ντυσεις νομιζω οτι αθελα του μπαινει σε αλλα χωραφια...

arazw.ara.zw
23/10/2010, 00:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από banditv400limit
το μηχανακι ειναι ενα πολυ ωραιο.....................υβριδιο.τα ζ ειναι μηχανακια αλητικα και γυμνα.το να το κανεις πιο μυτερο κ να το ντυσεις νομιζω οτι αθελα του μπαινει σε αλλα χωραφια...

H kawa δημιούργησε το χωράφι!!Και δε θέλουμε άλλους στο χωράφι μας!!!

:beer: :rotflmao:

arazw.ara.zw
23/10/2010, 00:16
Το μηχανάκι τα σπάει!!Είναι όμορφο,είναι γρήγορο,στρίβει, και ταξιδεύει καλύτερα απο ss χωρίς να μετράς τα πλευρά σου στο τέλος του ταξιδιού!Και θα κατέβεις και για καφέ στη πόλη μαζί του!!Όλα τα κάνει και συμφέρει!!!!
Απο τα πίο όμορφα μηχανάκια που παρουσιάστηκαν φέτος!!!!

:beer: :beer:

banditv400limit
23/10/2010, 00:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από arazw.ara.zw
Το μηχανάκι τα σπάει!!Είναι όμορφο,είναι γρήγορο,στρίβει, και ταξιδεύει καλύτερα απο ss χωρίς να μετράς τα πλευρά σου στο τέλος του ταξιδιού!Και θα κατέβεις και για καφέ στη πόλη μαζί του!!Όλα τα κάνει και συμφέρει!!!!
Απο τα πίο όμορφα μηχανάκια που παρουσιάστηκαν φέτος!!!!

:beer: :beer: φιλτατε αραζω δεν ειπα οτι ειναι ασχημο απλα εχει μια κριση ταυτοτητας.δεν κανει τιποτα τελεια τα κανει ολα μετρια :p αμα θελει καποιος να ταξιδευει κ παρει ss τοτε ας προσεχε.αυτος ομως που εχει ss και θελει να κανει αποστασεις θα γουσταρει κ θα το κανει γιατι του αρεσει η ολη ss φαση.ασε που αμα το παρεις φαιριγκατο θα σε τσαγιαζουν ολα τα φαιριγκατα:beer: :rotflmao: :beer:

arazw.ara.zw
23/10/2010, 02:14
φιλτατε αραζω δεν ειπα οτι ειναι ασχημο απλα εχει μια κριση ταυτοτητας.δεν κανει τιποτα τελεια τα κανει ολα μετρια :p αμα θελει καποιος να ταξιδευει κ παρει ss τοτε ας προσεχε.αυτος ομως που εχει ss και θελει να κανει αποστασεις θα γουσταρει κ θα το κανει γιατι του αρεσει η ολη ss φαση.ασε που αμα το παρεις φαιριγκατο θα σε τσαγιαζουν ολα τα φαιριγκατα:beer: :rotflmao: :beer:

Πάσχεις απο αθεράπευτη σουπερσπορτίτιδα!Ακόμα και χαρχαλόδρομο με 10 χιλιόμετρα χώμα να έπρεπε να διασχίσεις,πάλι ss θα έπαιρνες!Είμαι στη κρήτη,πίστα δέν υπάρχει,και τη μηχανή δέ τη θέλω μόνο για μία κυριακή πρωί για βόλτα στο Μπαλί!Στο τριπάκι με τα βοτάνια (τσάγια,τίλια χαμομήλια κοκ)δέ μπαίνω κάν!140 άλογα και 270+ τελική με φτάνουν!Το μηχανάκι τα κάνει όλα απο πολύ καλά εως καλά!Τα ss κάνουν τέλεια αλλά μόνο ένα πράγμα!Περί ορέξεως....z1000sx!!Τα γονίδια του νίντζα είναι εκεί κοντά!
Τσακα και μια μπυρίτσα!!:beer:

boussias
23/10/2010, 02:43
Βλέπουν καλά τα μάτια μου; Σιδερένιο ψαλίδι είναι αυτό που έχει;

Όλα ωραία αλλά το 2010 να έχουν τέτοιο ψαλίδι - μπροστινό;

Μόνο όμορφο design έχει.

mikros boudas
23/10/2010, 06:16
μου αρεσει πολυ κι εμενα
νιωθω ομως πως ξεφευγει απο την νοοτροπια του z,η αλλαγη δεν ειναι παντα κακο πραγμα βεβαια:rolleyes:

banditv400limit
23/10/2010, 08:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από arazw.ara.zw
Πάσχεις απο αθεράπευτη σουπερσπορτίτιδα!Ακόμα και χαρχαλόδρομο με 10 χιλιόμετρα χώμα να έπρεπε να διασχίσεις,πάλι ss θα έπαιρνες!Είμαι στη κρήτη,πίστα δέν υπάρχει,και τη μηχανή δέ τη θέλω μόνο για μία κυριακή πρωί για βόλτα στο Μπαλί!Στο τριπάκι με τα βοτάνια (τσάγια,τίλια χαμομήλια κοκ)δέ μπαίνω κάν!140 άλογα και 270+ τελική με φτάνουν!Το μηχανάκι τα κάνει όλα απο πολύ καλά εως καλά!Τα ss κάνουν τέλεια αλλά μόνο ένα πράγμα!Περί ορέξεως....z1000sx!!Τα γονίδια του νίντζα είναι εκεί κοντά!
Τσακα και μια μπυρίτσα!!:beer: z1000essex οπως λεμε ariel κατα των λεκεδων :smokin: εγω ειμαι μεγαλος κ ωριμος δεν ασχολουμε με βοτανα{λεγε με πανοραμιξ}:rotflmao: :beer: :beer:

banditv400limit
23/10/2010, 08:26
κ σιγα μην πιανει το χρεπι 270+.αμα το σερνω ισως:beer: :beer:

devil's animal
23/10/2010, 11:23
κ σιγα μην πιανει το χρεπι 270+.αμα το σερνω ισως:beer: :beer:

με 1000cc τετρακυλινδρα???

εδω πιανουν 220-230 κατι 990 δικυλινδρα...

banditv400limit
23/10/2010, 11:32
ε ενταξει θα εχει λιγα παραπανω:D

Toumpas
24/10/2010, 06:30
Εάν δουλεύει καλά το φαίρινγκ του , χαλαρά πάνω από 280 τελική. Εδώ το Fazer με το φαίρινγκ-τζαμαρία τσιμπάει κάτι λιγότερο από 280, το Z1000S με το πιο αιχμηρό φαίρινγκ και πολύ καλύτερη ζελατίνα τα θεωρώ εύκολα.

idi
24/10/2010, 11:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από boussias
Βλέπουν καλά τα μάτια μου; Σιδερένιο ψαλίδι είναι αυτό που έχει;

Όλα ωραία αλλά το 2010 να έχουν τέτοιο ψαλίδι - μπροστινό;

Μόνο όμορφο design έχει.

δε βλεπουν καλα τα ματια σου εχουν αντι-καβασακι τσιμπλα πανω... και το μπροστινο ειναι μια χαρα για το χαρακτηρα της μοτο και εχουν και γαμω τις δαγκανες πανω. αλλα ειναι ασχημο:(

golis
01/11/2010, 08:04
:ninja:

217222

golis
01/11/2010, 08:05
arrwstise mas pali mwri kavla !

217223

golis
01/11/2010, 08:06
byr0n limited εντίτιον :

217225

golis
01/11/2010, 08:07
etsi

217226

golis
01/11/2010, 08:09
ola

217230

byron
01/11/2010, 08:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
byr0n limited εντίτιον :

eMena m'aresei. Trellos sportoyristas leme to mixanaki. :D

andgeo
01/11/2010, 08:43
Ειδικά σε μάυρο-κόκκινο , αρρώστεια !!!!

SAMS6
23/11/2010, 19:53
Και από τιμή όμως????:confused: :confused: :confused: :confused:

13-14??
Για κάπου εκεί το βλέπω...

boussias
23/11/2010, 19:59
Ειδικά το σιδερένιο ψαλίδι...........

:nono: :nono:
2010 έχουμε...

vaska
23/11/2010, 22:52
Για τα δικά μου γούστα το μηχανάκι είναι απίστευτα όμορφο, όμως όπως φαίνεται από μια πρώτη ματιά κι αρκετά άβολο για τον συνεπιβάτη. Προφανώς και είναι δικιά του κατηγορία. Η μαμά kawasaki μας έχει συνηθίσει σε διαχρονικά μοντέλα που αφήνουν "κάτι" στον εκάστοτε αναβάτη. Ακόμα θυμάμαι τα χλμ που έκανα για 3 χρόνια με τον "ζουζουρα" ZZR1100, ακόμα έχω το GPX 750R στο γκαράζ και τις λίγες φορές που το βγάζω στον δρόμο το ξαναερωτεύομαι.
Οι σχέσεις με τα καβασάκια είναι ερωτικές και μόνο ως τέτοιες πρέπει να αντιμετωπίζονται. Πιθανολογώ ότι θα γίνει best seller κάτι που έλειπε από την Ιαπωνέζικη εταιρία.

SAMS6
30/11/2010, 15:20
Ενημερώθηκα ότι πριν τις γιορτές θα είναι εδώ και θα αρχίσουν οι πωλήσεις;)

13 χωρίς,14 με ABS...
Το έχει φέρει και η κεντρική αντιπροσωπεία στον Κηφισό για χάζι μόνο.Δεν μπορείς να ανέβεις κτλ

Σε μαύρο...

Έχω κολλήσει....:eyepop: :eyepop: :eyepop:

SAMS6
01/12/2010, 21:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ενα σετακι κλιπ ονς πανω απο την πλακα και θα εχουμε ενα μπουσα 1000...

μ'αρεσει πααααρα πολυ...

δεν μ'αρεσει καθολου το 41mm στο μπροστινο...

Γιατί καθόλου?? :confused:

Α και κάτι που παρατήρησα.Οι αεραγωγοί του ρώτησα και μου είπαν ότι ΔΕΝ είναι Ram-air. :nono: