PDA

View Full Version : ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΝΕΟΣ ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΗΣ!!!

Σελίδες : 1 [2] 3

DrBig
04/10/2010, 11:08
Τι λετε ρε παιδια?
Ο κοπερνικος βασιστηκε στα δεδομενα του Τυχο ντε Μπραχε (ο οποιος δεν ηξερε τι να τα κανει) για να αποδειξει οτι οι τροχες των πλανητων ειναι ελλειπτικες.

edit
Λαθος μου, ο Κεπλερ ηταν αυτος :rolleyes:

Εχετλαίος
04/10/2010, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Κλέφτης του κερατά ήτανε ελόγου του....τον Αρίσταρχο αντέγραψε.....τον οποίο και καλά ξεχάσε(...σαν) να αναφέρει(...ρουν) μέσα στο «De revolutionibus» λίγο πριν σχωρεθεί........:smokin:...και στα μαθηματικά ήταν και μπουμπούνας....μπέρδεψε τον κύκλο με την έλλειψη.....

Πες τα ρε μάγκα, πες τα γμτ!
:mad:

Anty12
04/10/2010, 12:23
Και μιας και τόφερε η κουβέντα......έξω πάμε καλά....!!! (http://www.foxnews.com/scitech/2010/10/01/poll-nobel-prize-physics-winners/) (υποψηφιότητες Νο 4 και Νο7)

Μαζί σας Φαέθωνα (http://en.wikipedia.org/wiki/Phaedon_Avouris) και Γιάννη (http://web.mit.edu/physics/people/faculty/joannopoulos_john.html) ...πάμε γερά...

Volo
04/10/2010, 12:59
Ωραία βρήκαμε και άλλο πλανήτη να γαμήσουμε :smokin:

nikos_abel
04/10/2010, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Ωραία βρήκαμε και άλλο πλανήτη να γαμήσουμε :smokin:

Όχι αμέσως όμως.
Πρώτα θα πρέπει να κάνουμε Τεραφόρμνγκ.

212595

nikos_abel
04/10/2010, 14:57
Ε, και ύστερα τη συνήθειά μας :

Τεραφακινγκ....

212596

nikos_abel
07/10/2010, 16:33
Εδώ κανείς;

daz
07/10/2010, 18:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Πριν εξαφανιστει ενας πλανητης η... διαδικασια που ακολουθει διαρκει καποια εκατομμυρια γηινα χρονια.

Σε ποια διαδικασία αναφέρεσαι? :sick:

daz
07/10/2010, 18:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Αυτο ακριβως εννοουσα. Με το ρολογι του φωτονιου δε θα περασει καθολου χρονος.

Και για το δικό μου ρολόι εδώ και 6 μήνες δεν έχει περάσει καθόλου χρόνος. Έχουν τελειώσει οι μπαταρίες. :lol:

Δεν το κατάλαβα αυτό. :(

daz
07/10/2010, 18:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
(τα ''τεχνικά'' είναι περίπου ακίνδυνα) :lol: :wave2:

Όχι και για τον oldman. :smilea:

DrBig
07/10/2010, 18:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Πριν εξαφανιστει ενας πλανητης η... διαδικασια που ακολουθει διαρκει καποια εκατομμυρια γηινα χρονια.

ΟΙ πλανητες εξαφανιζονται ειτε γιατι στουκαρουν πανω σε κατι, ειτε γιατι το αστρο τους γινεται κοκκινος γιγαντας και τους καταπινει.

daz
07/10/2010, 18:55
ΟΙ πλανητες εξαφανιζονται ειτε γιατι στουκαρουν πανω σε κατι, ειτε γιατι το αστρο τους γινεται κοκκινος γιγαντας και τους καταπινει.

Και πριν γίνει κόκκινος γίγαντας γίνετε λευκός νάνος. Και αν δε τους καταπιεί θα τους στείλει αδιάβαστους στο ακριβώς επόμενο στάδιο. Διαδικασία που κρατάει πολλά γήινα χρόνια όπως είπε ο πανόπτικον. Αν κάτι στουκάρει πάνω τους όμως γίνονται μπίλιες σε χρόνο dt.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία καταστροφής ενός πλανήτη όπως πχ με τα άστρα. Οπότε σωστό δεν είναι πως, όχι μόνο ο πλανήτης αλλά όλο το ηλιακό σύστημα στο οποίο ανήκει, μπορεί να έχει υποστεί αλλαγές που θα τις μάθουμε σε καμιά 20αριά χρόνια?

Cpt. Haddock
07/10/2010, 18:59
Τελικά ο νεος πλανήτης ειναι Class M? :smokin:

DrBig
07/10/2010, 19:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Και αν δε τους καταπιεί θα τους στείλει αδιάβαστους στο ακριβώς επόμενο στάδιο.

Τι εννοεις με αυτο φιλε daz?

daz
07/10/2010, 19:13
Τι εννοεις με αυτο φιλε daz?

Τι δεν κάνει μπουμ μετά?

DrBig
07/10/2010, 19:16
Τι δεν κάνει μπουμ μετά?

Αν ενα αστερι ειναι πανω απο 1.7 (η κατι τετοιο) μαζες ηλιου, τοτε θα γινει μαυρη τρυπα αφου πρωτα γινει κοκκινος γιγαντας. Αν οχι, τοτε θα γινει αστερας νετρονιων. Σε καθε περιπτωση παντως δεν θα κανει μπαμ! Το μπαμ του ειναι οταν γινεται κοκκινος γιγαντας, κατα καποιο τροπο.

daz
07/10/2010, 19:23
Αν ενα αστερι ειναι πανω απο 1.7 (η κατι τετοιο) μαζες ηλιου, τοτε θα γινει μαυρη τρυπα αφου πρωτα γινει κοκκινος γιγαντας. Αν οχι, τοτε θα γινει αστερας νετρονιων. Σε καθε περιπτωση παντως δεν θα κανει μπαμ! Το μπαμ του ειναι οταν γινεται κοκκινος γιγαντας, κατα καποιο τροπο.

Αχα.. Εγώ νόμιζα πως η μαύρη τρύπα δημιουργείται μετά απ' την έκρηξη του άστρου.

οκ. :beer:

Akatanomastos
07/10/2010, 20:00
προσοχη στις μαυρες τρυπες:smokin:

nikos_abel
07/10/2010, 20:38
Αχα.. Εγώ νόμιζα πως η μαύρη τρύπα δημιουργείται μετά απ' την έκρηξη του άστρου.

οκ. :beer:

Ναι, σωστά νομίζεις, απλά ένα άστρο πρέπει να έχει πολύ μεγάλη μάζα και όταν καταρρεύσει, συνήθως με σούπερ νόβα, θα γίνει μαύρη τρύπα.

nikos_abel
07/10/2010, 20:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Μπα, μάλλον για

Class K
Class K planets are barren worlds with no native life. However, through terraforming, they can be made into Class M worlds. In the original Star Trek series episode “I, Mudd”, the planet Mudd was designated in dialogue as Class K.

μου κάνει ή το πολύ

Class L
Class L planets are barely habitable worlds with primitive ecosystems. In the “The Chase”, the planet Indri VIII is indicated in dialogue as Class L. In "The 37s", the planet on which Amelia Earhart and others are stranded is a Class L planet with an oxygen–argon atmosphere. In “Muse”, the planet on which B'Elanna Torres' shuttle crash lands is described as a Class L planet, which also supports Bronze Age humanoid life. In “The Ascent”, Quark and Odo crash-land on a desolate Class L planet.

πηγή : http://en.wikipedia.org/wiki/Class_M_planet

Γειάα σου ρε κάπταιν Χαντοκ τρέκι

Cpt. Haddock
07/10/2010, 21:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
[...]Γειάα σου ρε κάπταιν Χαντοκ τρέκι

Peace, and long life... :D

BELZEBOYLIS
07/10/2010, 23:55
...κανονικά όμως!!!:lol:

213451

DrBig
08/10/2010, 00:05
Ναι, σωστά νομίζεις, απλά ένα άστρο πρέπει να έχει πολύ μεγάλη μάζα και όταν καταρρεύσει, συνήθως με σούπερ νόβα, θα γίνει μαύρη τρύπα.

Σωστος, τα ειχα ξεχασει τελειως αυτα!

Viking
08/10/2010, 00:28
Και πριν γίνει κόκκινος γίγαντας γίνετε λευκός νάνος...

Αυτό είναι λίίίίίίγο λάθος. :beer:

Κάθε αστέρι "καίγοντας" τα ελαφρύτερα καύσιμά του (υδρογόνο) παράγει βαρύτερα στοιχεία τα οποία αντιδρούν πολύ πιο βίαια και γρήγορα. Το κάθε αστέρι λοιπόν θα περάσει πρώτα από τη φάση του κόκκινου γίγαντα στην οποία καίγονται τα βαρύτερα αυτά στοιχεία.

Η μάζα του είναι αυτή που θα καθορίσει την μετέπειτα πορεία του.

Αν μιλάμε για ένα αστέρι όπως ο Ήλιος τότε θα γίνει σταδιακά λευκός νάνος και πολύ αργότερα μαύρος νάνος.

Αν μιλάμε όμως π.χ. για τον Deneb του Κύκνου (τεράστιος σε σχέση με τον Ήλιο, 200 με 300 φορές μεγαλύτερος) τότε αρχίζουμε και μιλάμε για εκρήξεις σουπερνόβα με αποτέλεσμα δημιουργία αστέρα νετρονίων ή μαύρης τρύπας.

nikos_abel
06/12/2011, 21:17
...οι ανακαλύψεις γίνονται όλο και πιο ελπιδοφόρες :

"Επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη "δεύτερης Γης"
Ο Kepler-22b, θα μπορούσε να υποστηρίξει ζωντανούς οργανισμούς, σύμφωνα με τη NASA. Τι έχουν δείξει οι έρευνες μέχρι στιγμής. Όσα πρέπει να ξέρετε για το δίδυμο αδερφάκι της Γης.

Η NASA ανακοίνωσε ότι ο πλανήτης Kepler-22b, οποίος εντοπίστηκε πριν δύο χρόνια, είναι στην πραγματικότητα μια δεύτερη Γη, καθώς πληροί τις προϋποθέσεις για να υποστηρίξει ζωντανούς οργανισμούς.
Είναι η πρώτη φορά που επιβεβαιώνεται με τη βοήθεια του τηλεσκοπίου Kepler, κάτι τέτοιο, αν και στο παρελθόν διάφορες μελέτες είχαν δείξει ότι η ύπαρξη σωμάτων σε υγρή μορφή ήταν πιθανή.
O πλανήτης Kepler 22-b, βρίσκεται 600 έτη φωτός μακριά από τη Γη, είναι 2,4 φορές μεγαλύτερος από τη Γη και έχει θερμοκρασία 22 βαθμών Κελσίου.
Πρόκειται επίσης για το μικρότερο πλανήτη που εντοπίζεται πέρα από το ηλιακό μας σύστημα και σε περιοχή που ευνοεί την ύπαρξη ζωής.

Η ομάδα που παρακολουθούσε τον πλανήτη, έπρεπε να περιμένει να περάσει τρεις φορές από το τηλεσκόπιο Kepler, πριν προχωρήσουν στην ανακοίνωσή τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν ο πλανήτης είναι βραχώδης, αεριώδης ή βρίσκεται σε ενδιάμεση κατάσταση.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, όταν και ανακοινώθηκε η σπουδαία είδηση, η ομάδα των αστρονόμων αποκάλυψε ότι έχει επίσης ανακαλύψει 1094 νέους υποψήφιους πλανήτες.
"Η τύχη μας χαμογέλασε με τον εντοπισμό του πλανήτη" δήλωσε ο William Borucki, επικεφαλής της έρευνας.
Τα αποτελέσματα των ερευνών μέχρι σήμερα, έχουν δείξει ότι οι πιθανότητες ύπαρξης πλανητών στο μέγεθος της Γης ή μεγαλύτερων, είναι πολύ περισσότερες απ' ό,τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα."

Πηγή :News 247 (http://news247.gr/health/epistimi/epivevaiwthhke_h_uparksh_deuterhs_ghs.1525494.html)

Πάμε πάλι τα τρέκια από την αρχή να πούμε τα ίδια :rotflmao:

nikos_abel
06/12/2011, 21:19

Νάτος :lol:

SVX
06/12/2011, 21:27
...οι ανακαλύψεις γίνονται όλο και πιο ελπιδοφόρες :

"Επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη "δεύτερης Γης"

δε φτανει μια που καψαμε... μας βρηκαν και 2η :sick:

SoulGR
07/12/2011, 01:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
Αυτό είναι λίίίίίίγο λάθος. :beer:

Κάθε αστέρι "καίγοντας" τα ελαφρύτερα καύσιμά του (υδρογόνο) παράγει βαρύτερα στοιχεία τα οποία αντιδρούν πολύ πιο βίαια και γρήγορα. Το κάθε αστέρι λοιπόν θα περάσει πρώτα από τη φάση του κόκκινου γίγαντα στην οποία καίγονται τα βαρύτερα αυτά στοιχεία.

Η μάζα του είναι αυτή που θα καθορίσει την μετέπειτα πορεία του.

Αν μιλάμε για ένα αστέρι όπως ο Ήλιος τότε θα γίνει σταδιακά λευκός νάνος και πολύ αργότερα μαύρος νάνος.

Αν μιλάμε όμως π.χ. για τον Deneb του Κύκνου (τεράστιος σε σχέση με τον Ήλιο, 200 με 300 φορές μεγαλύτερος) τότε αρχίζουμε και μιλάμε για εκρήξεις σουπερνόβα με αποτέλεσμα δημιουργία αστέρα νετρονίων ή μαύρης τρύπας.
ωραιος:beer:

και μιλωντας πολυ χοντρικα,
αν η μαζα ενος αστερα μετα την καταρευση του ειναι κατω απο 1,44 ηλιακες μαζες(οριο chadrasekhar) γινεται λευκος νανος,απο 2,5-3 ηλιακες μαζες και πανω γινεται μαυρη τρυπα και ενδιαμεσα αστερας νετρονιων

p@nos
07/12/2011, 02:00
dio tsigara dromos :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nikos_abel
07/12/2011, 06:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
dio tsigara dromos :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ηλεκτρονικά. Μη χαλάσουμε και τα φίλτρα του life support system.:bigcry:

H.A.Balafoutre
07/12/2011, 08:35
Παιδιά...με το νέο ZZR1440....δεν πιστεύω να είναι πρόβλημα η απόσταση....:lol: :bawl:

Nikoskazer2000
07/12/2011, 10:40
Εντάξει μόλις έφτασα (http://www.youtube.com/watch?v=qVjBKr504yA) καβάλα πάνω σε κάτι ταχυόνια και περνάω μαμάτα! Γιούπι και ολα τα σχετικά....:smilea:

Nikoskazer2000
07/12/2011, 10:44
Peace, and long life... :D

Live long and prosper... αν δεν κάνω λάθος :smilea:

Nikoskazer2000
07/12/2011, 10:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
:cool:

Because FU Einstain :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Nikoskazer2000
07/12/2011, 10:51
Και μετά τον Τσακ ήρθαν τα β-στρομ :rotflmao:

Εχετλαίος
07/12/2011, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
δε φτανει μια που καψαμε... μας βρηκαν και 2η :sick:

Tη σκέψη μου διάβασες
:sick:

Nikoskazer2000
07/12/2011, 11:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Tη σκέψη μου διάβασες
:sick:

Είναι η γκόμενα του διπλανού
Το μηχανάκι του αλλουνού
Είναι τα νεύρα του
Είναι η ψυχολογία του και πάει λέγοντας.

Πάντα θέλουμε κάτι να μαμήσουμε φίλε.
Σιγά μην κολώναμε για τον πλανήτη αλλουνού. :rolleyes:
Είναι η ανθρώπινη φύση έτσι :sad:

nikos_abel
09/12/2011, 07:11
ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ; (και δεν εννοώ το τέλος ακινήτων; )

Μετά από τους πιθανούς κατοικοιμένους πλανήτες, να που εμφανίζονται και τα μοτοσακά τους.

Ραντεβού με τον Ράμα - Η πραγματική ιστορία (http://www.madata.gr/diafora/stranges/155041.html)

ERRIKA
09/12/2011, 11:49
ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ; (και δεν εννοώ το τέλος ακινήτων; )

:nono:

ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!
(και ΕΝΝΟΩ το τέλος ακινήτων!)

nikos_abel
09/12/2011, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
:nono:

ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!
(και ΕΝΝΟΩ το τέλος ακινήτων!)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Που τέτοια τύχη:lol:

NikosKK
09/12/2011, 18:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000

Είναι η ανθρώπινη φύση έτσι :sad:

Δε νομίζεις πως αυτή η δικαιολογία-καραμέλα περί καταστροφικής ανθρώπινης φύσης έχει παλιώσει πια και πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή;Δεν είμαστε καταστροφικοί απο τη φύση μας,είμαστε απλά ικανοί για τα πάντα και ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ να καταστρέφουμε.
Αηδία έχει καταντήσει το παραμύθι

chr1s_86
09/12/2011, 20:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Δε νομίζεις πως αυτή η δικαιολογία-καραμέλα περί καταστροφικής ανθρώπινης φύσης έχει παλιώσει πια και πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή;Δεν είμαστε καταστροφικοί απο τη φύση μας,είμαστε απλά ικανοί για τα πάντα και ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ να καταστρέφουμε.

+1

Μερικοί ίσως νομίζουν ότι καταστρέφουμε την κακόμοιρη και ανυπεράσπιστη γη/φύση...

Άμα σε 50-100-200 χρόνια δεν υπάρχει φαγητό ή ο ήλιος καίει πολύ θα σου πω εγώ ποιος θα γελάει :lol: :lol:

NikosKK
09/12/2011, 20:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
+1

Μερικοί ίσως νομίζουν ότι καταστρέφουμε την κακόμοιρη και ανυπεράσπιστη γη/φύση...

Άμα σε 50-100-200 χρόνια δεν υπάρχει φαγητό ή ο ήλιος καίει πολύ θα σου πω εγώ ποιος θα γελάει :lol: :lol:

Νομίζω πως κατάλαβες λάθος αυτό που έγραψα...

chr1s_86
09/12/2011, 21:12
Νομίζω πως κατάλαβες λάθος αυτό που έγραψα...

Το "μερικοί" δεν πάει σε σένα :)

Και αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτοκαταστρεφόμαστε σαν άνθρωποι... Η γη/φύση/οικοσύστημα όπως θες πες το πάντα βρίσκει το δρόμο, δε σταματά η πορεία/εξέλιξη... ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ εμάς ;)

nikos_abel
09/12/2011, 21:19
Πάντως (σα σπαστικός) υπάρχει ένα άλλο πρόσφατο θρεντ για να τα κουβεντιάσουμε αυτά,
καθώς το θέμα είναι σαφώς φιλοσοφικότερο :

Το γνωστό σύμπαν (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=124338)

tsompanis
09/12/2011, 21:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
ωραιος:beer:

και μιλωντας πολυ χοντρικα,
αν η μαζα ενος αστερα μετα την καταρευση του ειναι κατω απο 1,44 ηλιακες μαζες(οριο chadrasekhar) γινεται λευκος νανος,απο 2,5-3 ηλιακες μαζες και πανω γινεται μαυρη τρυπα και ενδιαμεσα αστερας νετρονιων

άσχετο με την κουβέντα,αλλά την ιστορία του Σουπραχμανιάν Τσαντασρεκάρ την έχω διαβάσει και εχω μείνει λίγο.....
φοβερό πως ένας Ινδός πιτσιρικάς στην αρχές του 20ου Αιώνα έκανε το μεγάλο ταξίδι για την Δύση και την κέρδισε!

eagleye101
09/12/2011, 21:44
Eαν σας εχει μεινει κυτταρο ζωντανο, ηρθα να το καψω!

Ολα εχουν να κανουν με το σεξ, δεν το λεω εγω, το ΤΑΝΤΡΑ το λεει (αρχαια Ινδικη φιλοσοφια, προ καμα σουτρα)

Οταν λοιπον το σωμα φτιαχνει σπερμα το οποιο αποτελειτε κυριως απο βαρεα μεταλλα, χρειαζεται αρκετη ενεργεια. Παιρνει τα απλα στοιχεια και τα κανει βαρεα με λιγα λογια. Γι'αυτο και μετα το ντουκου ντουκου νυσταζουμε! Γιατι; Μα γιατι τα ηλεκτρονια "πηδανε" απο τη μια στοιβαδα στην αλλη με τεραστιο ποσο ενεργειας.

Ερχεται λοιπον το ΤΑΝΤΡΑ και σου λεει "οοοχι" δε θα κανεις ετσι, θα κανεις το αναποδο, θα παρεις το σπερμα και θα το διασπασεις, οποτε τα βαρεα μεταλλα θα γινουν...ελαφρια(;) και ετσι θα εχεις τεραστιο ποσο ενεργειας που θα περισσευει...

πως το καμνεις ετουτο ομως;;
αα, απλο, απλα κανεις κατι προσευχες στο βουδα, και αρχιζεις το ντουκου ντουκου αλλα χωρις το big O!

Υπαρχουνε λεει πολλα μικρα Ο στην πορεια.

Ετσι, οι Ταντρικοι, ζουν περιπου 150-200 χρονια (φωτος;;;;) και κανουν και παιδια, κατ επιλογην βεβαιως βεβαιως.

Το λεει και καπου εδω... http://oainternetservices.com/resources/tantra-magazine/15/pmen.html

DrBig
09/12/2011, 22:11

'Καταστρεφουμε' σε σχεση με καποια διασταση του υποκειμενικου ατομικου μας συμφεροντος, αλλα στο παιχνιδι της φυσης ειμαστε πιονια της αρχης του siburbulu (συμπουρμπουλου ελληνιστι).
'Πολεμος Πατηρ Παντων' ειπε ο αρχαιος σοφος. Κι αυτο ακριβως κανουμε. 'Μεταστοιχειωνουμε' υλη κι ενεργεια. Ακομα κι αν ανατιναξουμε τον πλανητη με πυρηνικα, απλα θα εχουμε εκπληρωσει μια και μονο εκπνοη σε μια κουκιδα στο συμπαν, θα εχουμε παραξει φως, αντιγραφοντας τ'αστρα.

Ολα ειναι, ηταν και θα ειναι απλα τελεια. Οσο πιο ολιστικη εικονα επιλεγει κανεις να δει, τοσο πιο πολυ το καταλαβαινει αυτο. Οταν δε καποιος υποστηριζει το αντιθετο, απλα οριζει αυθαιρετα το συνορο αντιληψης του ετσι ωστε να εξυπηρετειται μια φαινομενικη ορθοτητα των αποψεων του.

SoulGR
09/12/2011, 22:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsompanis
άσχετο με την κουβέντα,αλλά την ιστορία του Σουπραχμανιάν Τσαντασρεκάρ την έχω διαβάσει και εχω μείνει λίγο.....
φοβερό πως ένας Ινδός πιτσιρικάς στην αρχές του 20ου Αιώνα έκανε το μεγάλο ταξίδι για την Δύση και την κέρδισε!
αν σου αρεσε και γουσταρεις τσεκαρε satyendra bose(να δεις τι νταβατζιλικι πεφτει στην φυσικη:winka: ) ramanujan αν και ισως την ξερεις την ιστορια του,evarist gallois :hypnotize :beer: :beer: :beer:

Nikoskazer2000
09/12/2011, 23:20

Ε τότε τι μου λες;

Πάλι στα λόγια μου έρχεσαι.

Nikoskazer2000
09/12/2011, 23:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
+1

Κάνεις λάθος. Δεν είμαι στ' @@ μου σε θέματα οικολογίας. Και ασπάζομαι αυτά που λες.

:wave2:

SoulGR
09/12/2011, 23:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Ε τότε τι μου λες;

Πάλι στα λόγια μου έρχεσαι. ε πως αλλο ΜΠουστης απο ορμονες,αλλο απο επιλογη:D

Nikoskazer2000
09/12/2011, 23:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από eagleye101
Eαν σας εχει μεινει κυτταρο ζωντανο, ηρθα να το καψω!

Ολα εχουν να κανουν με το σεξ, δεν το λεω εγω, το ΤΑΝΤΡΑ το λεει (αρχαια Ινδικη φιλοσοφια, προ καμα σουτρα)

Οταν λοιπον το σωμα φτιαχνει σπερμα το οποιο αποτελειτε κυριως απο βαρεα μεταλλα, χρειαζεται αρκετη ενεργεια. Παιρνει τα απλα στοιχεια και τα κανει βαρεα με λιγα λογια. Γι'αυτο και μετα το ντουκου ντουκου νυσταζουμε! Γιατι; Μα γιατι τα ηλεκτρονια "πηδανε" απο τη μια στοιβαδα στην αλλη με τεραστιο ποσο ενεργειας.

Ερχεται λοιπον το ΤΑΝΤΡΑ και σου λεει "οοοχι" δε θα κανεις ετσι, θα κανεις το αναποδο, θα παρεις το σπερμα και θα το διασπασεις, οποτε τα βαρεα μεταλλα θα γινουν...ελαφρια(;) και ετσι θα εχεις τεραστιο ποσο ενεργειας που θα περισσευει...

πως το καμνεις ετουτο ομως;;
αα, απλο, απλα κανεις κατι προσευχες στο βουδα, και αρχιζεις το ντουκου ντουκου αλλα χωρις το big O!

Υπαρχουνε λεει πολλα μικρα Ο στην πορεια.

Ετσι, οι Ταντρικοι, ζουν περιπου 150-200 χρονια (φωτος;;;;) και κανουν και παιδια, κατ επιλογην βεβαιως βεβαιως.

Το λεει και καπου εδω... http://oainternetservices.com/resources/tantra-magazine/15/pmen.html

Α έτσι εξηγούνται ολα..! :rotflmao: :lol:

Nikoskazer2000
09/12/2011, 23:26
ε πως αλλο ΜΠουστης απο ορμονες,αλλο απο επιλογη:D

Τι λέει το κοπέλι βραδιάτικα?!?! :rotflmao: :rotflmao:

NikosKK
09/12/2011, 23:44
'Καταστρεφουμε' σε σχεση με καποια διασταση του υποκειμενικου ατομικου μας συμφεροντος, αλλα στο παιχνιδι της φυσης ειμαστε πιονια της αρχης του siburbulu (συμπουρμπουλου ελληνιστι).
'Πολεμος Πατηρ Παντων' ειπε ο αρχαιος σοφος. Κι αυτο ακριβως κανουμε. 'Μεταστοιχειωνουμε' υλη κι ενεργεια. Ακομα κι αν ανατιναξουμε τον πλανητη με πυρηνικα, απλα θα εχουμε εκπληρωσει μια και μονο εκπνοη σε μια κουκιδα στο συμπαν, θα εχουμε παραξει φως, αντιγραφοντας τ'αστρα.

Ολα ειναι, ηταν και θα ειναι απλα τελεια. Οσο πιο ολιστικη εικονα επιλεγει κανεις να δει, τοσο πιο πολυ το καταλαβαινει αυτο. Οταν δε καποιος υποστηριζει το αντιθετο, απλα οριζει αυθαιρετα το συνορο αντιληψης του ετσι ωστε να εξυπηρετειται μια φαινομενικη ορθοτητα των αποψεων του.

Καταστρέφουμε ανεξέλεγκτα για να ικανοποιήσουμε την ακόρεστη επιθυμία να επιβληθούμε ο ένας στον άλλον.Την επιθυμία να γίνουμε μεγάλοι και τρανοί και να ικανοποιήσουμε το ψευδές εγώ μας δίχως να σκεφτόμαστε το σύνολο.
Θεωρείς τον πόλεμο μεταξύ ανθρώπων και κατά του πλανήτη αναγκαίο και αναπόφευκτο;την εξέλιξη αδύνατη χωρίς αυτόν;

"Αν ανατινάξουμε τον πλανήτη με πυρηνικά θα έχουμε εκπληρώσει μια και μόνο εκπνοή σε μια κουκίδα στο σύμπαν"
Ναι,μια τέλεια ζωντανή κουκίδα που εξελίσσεται για δισεκατομμύρια χρόνια σε ένα τέλειο σύστημα μέσα σε ένα τέλειο σύμπαν για να φτιάξει εμάς που θα την καταστρέψουμε απο ασέβεια και παράνοια παίζοντας πολεμικά παιχνίδια δίχως κανέναν απολύτως σκοπό.

Όλα ήταν, είναι και θα είναι τέλεια εκτός από εμάς.

DrBig
10/12/2011, 08:30
Καταστρέφουμε ανεξέλεγκτα για να ικανοποιήσουμε την ακόρεστη επιθυμία να επιβληθούμε ο ένας στον άλλον.Την επιθυμία να γίνουμε μεγάλοι και τρανοί και να ικανοποιήσουμε το ψευδές εγώ μας δίχως να σκεφτόμαστε το σύνολο.
Θεωρείς τον πόλεμο μεταξύ ανθρώπων και κατά του πλανήτη αναγκαίο και αναπόφευκτο;την εξέλιξη αδύνατη χωρίς αυτόν;

"Αν ανατινάξουμε τον πλανήτη με πυρηνικά θα έχουμε εκπληρώσει μια και μόνο εκπνοή σε μια κουκίδα στο σύμπαν"
Ναι,μια τέλεια ζωντανή κουκίδα που εξελίσσεται για δισεκατομμύρια χρόνια σε ένα τέλειο σύστημα μέσα σε ένα τέλειο σύμπαν για να φτιάξει εμάς που θα την καταστρέψουμε απο ασέβεια και παράνοια παίζοντας πολεμικά παιχνίδια δίχως κανέναν απολύτως σκοπό.

Όλα ήταν, είναι και θα είναι τέλεια εκτός από εμάς.

Η δημιουργια και η καταστροφη πανε χερι-χερι. Και ναι, ο 'πολεμος' με την ευρεια εννοια ειναι απαραιτητη προυποθεση. Επισης απαραιτητη προυποθεση για συνειδητοτητα ειναι το siburbulo, αν ολοι γλυφαμε ο ενας τον αλλο και τρεχαμε στα λειβαδια πιασμενοι χερι-χερι θα ειμασταν πεταλουδιτσες οχι ανθρωποι.

Η 'ασεβεια' που αναφερεις ειναι μια λεξη στη φουσκα που λεγεται ανθρωπινη αντιληψη. Ο Ηλιος δεν ειναι ασεβης στο υδρογονο που το καταναλωνει για να παραξει φως, ουτε ενας Γαλαξιας που εκρυγνηται ειναι ασεβης προς τ'αστρα του. Το Συμπαν δεν ειναι ασεβες προς την υλη του λογω της εντροπικης αρχης, ουτε ο θανατος ειναι ασεβεια προς τη ζωη. Με τον ιδιο τροπο, ο ανθρωπος δεν ειναι 'ασεβης' στο οξυγονο και το πρασινο που αντικαθιστα με CO2 (εστω) και τσιμεντο. Αν ως ανθρωπος εισαι 'ασεβης' στο 'γειτονα' με ανθρωπινους ορους απλα και μονο εχεις εφευρει μια εννοια που σε εξυπηρετει και την οποια οταν καταργεις τελικα υποβαθμιζεται η ποιοτητα ζωης σου οπως την εχεις ορισει, αλλα χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι in the great scheme of things. Ο,τι κι αν κανεις, το κανεις με την 'ευλογια' των φυσικων νομων και σε απολυτη ισορροπια με και προς, οτιδηποτε. Δεν θα μπορουσε ποτε να ειναι διαφορετικα.

Μεγαλειο υπαρχει παντου, ακομα και στο γκουανταναμο, το θεμα ειναι πιο μεγαλειο θελεις και μπορεις να αντεξεις. Το να θεωρεις αυτο που δεν σε συμφερει ως 'ασεβεια', 'κακια', 'διαστροφη' αποδιδοντας στις λεξεις αυτες συμπαντικη ηθικη υποσταση βλεποντας τον εαυτο σου ως ηθικο αστυνομο και δικαστη του Συμπαντος ειναι απλα ενα χαριτωμενο θεατρο που παιζεις στον εαυτο σου, ο οποιος θελει να προεκβαλλει την πολυ περιορισμενη αντιληψη του 'μεσα του' εξω, και να παραγει ενα επισης πολυ περιορισμενο 'εξω' γιατι ετσι εχει μαθει να αισθανεται ασφαλης. Μπορει και να ξεμαθει ομως αν θελει.

Οι λεξεις ειναι απλα και μονο λεξεις, η καθε γλωσσα ειναι απλα και μονο μια αυτοσυνεπης αντιληπτικη φουσκα, ενας παπας που βλογαει τα γενια του, μια μεταφραση σε κατι στατικο, ενος γιγνεσθαι που ειναι φυσει δυναμικο. Κατσε σκεψου για λιγο τι αντιπροσωπευει για παραδειγμα και ποσο καθοριζει την αντιληψη σου το γεγονος οτι υπαρχουν στην γλωσσα που μιλαμε τα ουσιαστικα.

nikos_abel
10/12/2011, 12:19
Επισης απαραιτητη προυποθεση για συνειδητοτητα ειναι το siburbulo, αν ολοι γλυφαμε ο ενας τον αλλο και τρεχαμε στα λειβαδια πιασμενοι χερι-χερι θα ειμασταν πεταλουδιτσες οχι ανθρωποι.

Δείτε το κι αλλιώς. Μέσα στο σύμπαν (έστω και στη καθαρά υλική μορφή του, όση τέλος πάντων αντιλαμβανόμαστε εμείς)
ποια είναι η τρομερή διαφορά μεταξύ πεταλούδας και ανθρώπου; Συγκριτικά σε μέγεθος, ή σε αποτέλεσμα ολόκληρης
της ιστορίας ή ύπαρξής τους.
Έστω κι αν ο άνθρωπος τελικά ανατινάξει όχι όλο το πλανήτη, αλλά ολόκληρο το ηλιακό σύστημα.
Μια γειτονιά εδώ γύρω θα το προσέξει, ένα ποσοστό μηδέν κόμμα πολλάααααα μηδενικά.

Η 'ασεβεια' που αναφερεις ειναι μια λεξη στη φουσκα που λεγεται ανθρωπινη αντιληψη. Ο Ηλιος δεν ειναι ασεβης στο υδρογονο που το καταναλωνει για να παραξει φως, ουτε ενας Γαλαξιας που εκρυγνηται ειναι ασεβης προς τ'αστρα του. Το Συμπαν δεν ειναι ασεβες προς την υλη του λογω της εντροπικης αρχης, ουτε ο θανατος ειναι ασεβεια προς τη ζωη. Με τον ιδιο τροπο, ο ανθρωπος δεν ειναι 'ασεβης' στο οξυγονο και το πρασινο που αντικαθιστα με CO2 (εστω) και τσιμεντο. Αν ως ανθρωπος εισαι 'ασεβης' στο 'γειτονα' με ανθρωπινους ορους απλα και μονο εχεις εφευρει μια εννοια που σε εξυπηρετει και την οποια οταν καταργεις τελικα υποβαθμιζεται η ποιοτητα ζωης σου οπως την εχεις ορισει, αλλα χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι in the great scheme of things. Ο,τι κι αν κανεις, το κανεις με την 'ευλογια' των φυσικων νομων και σε απολυτη ισορροπια με και προς, οτιδηποτε. Δεν θα μπορουσε ποτε να ειναι διαφορετικα.

Μεγαλειο υπαρχει παντου, ακομα και στο γκουανταναμο, το θεμα ειναι πιο μεγαλειο θελεις και μπορεις να αντεξεις. Το να θεωρεις αυτο που δεν σε συμφερει ως 'ασεβεια', 'κακια', 'διαστροφη' αποδιδοντας στις λεξεις αυτες συμπαντικη ηθικη υποσταση βλεποντας τον εαυτο σου ως ηθικο αστυνομο και δικαστη του Συμπαντος ειναι απλα ενα χαριτωμενο θεατρο που παιζεις στον εαυτο σου, ο οποιος θελει να προεκβαλλει την πολυ περιορισμενη αντιληψη του 'μεσα του' εξω, και να παραγει ενα επισης πολυ περιορισμενο 'εξω' γιατι ετσι εχει μαθει να αισθανεται ασφαλης. Μπορει και να ξεμαθει ομως αν θελει.

Οι λεξεις ειναι απλα και μονο λεξεις, η καθε γλωσσα ειναι απλα και μονο μια αυτοσυνεπης αντιληπτικη φουσκα, ενας παπας που βλογαει τα γενια του, μια μεταφραση σε κατι στατικο, ενος γιγνεσθαι που ειναι φυσει δυναμικο. Κατσε σκεψου για λιγο τι αντιπροσωπευει για παραδειγμα και ποσο καθοριζει την αντιληψη σου το γεγονος οτι υπαρχουν στην γλωσσα που μιλαμε τα ουσιαστικα.

Το ξέρεις ότι εδώ μου απάντησες πιο καλά σε ένα άλλο θέμα που συζητάγαμε ε; :beer:

chr1s_86
10/12/2011, 13:07
Η δημιουργια και η καταστροφη πανε χερι-χερι. Και ναι, ο 'πολεμος' με την ευρεια εννοια ειναι απαραιτητη προυποθεση. Επισης απαραιτητη προυποθεση για συνειδητοτητα ειναι το siburbulo, αν ολοι γλυφαμε ο ενας τον αλλο και τρεχαμε στα λειβαδια πιασμενοι χερι-χερι θα ειμασταν πεταλουδιτσες οχι ανθρωποι.

LIKE! :blush:

NikosKK
10/12/2011, 13:15

Φυσικά και δεν εννοοώ πως ο ήλιος είναι ασεβής προς το υδρογόνο που καταναλώνει,πως θα μπορούσε να είναι;Δεν είμαι χαζός,εσύ ίσως με βλέπεις έτσι επειδή υποτιμάς τη νοημοσύνη μου λόγω της υπεροψίας σου.
Καταλαβαίνω πως λειτουργούν τα πράγματα σε κοσμική κλίμακα και πως είναι αδύνατον να τα ερμηνεύσεις υπολογίζοντας και το ανθρώπινο συναίσθημα μέσα σε τύπους και αριθμούς.

Δεν είπα να χορεύουμε στα λιβάδια τραγουδώντας αν και θα έπρεπε να το δοκιμάσεις και αυτό κάποια μέρα μήπως και νιώσεις την ομορφιά και την αξία της ζωής στη μικρή και για σένα ασήμαντη κλίμακα που ζούμε.Ούτε πρότεινα να κοιτάξεις ένα άστρο που γίνεται supernova και να πεις,"ααχχχ τι κρίμα το αστεράκι έκανε μπουμ-μπουμ".

Η ασέβεια που αναφέρω είχε καθαρά στόχο τη σχέση ανθρώπου-ανθρώπου και ανθρώπου-Γης.
Όσο και μικροί και ασήμαντοι να είμαστε μέσα στο σύμπαν η ίδια η ζωή που ρέει μέσα σε μένα,σε σένα,σε κάθε σκύλο,γάτα,φάλαινα,πεταλούδα και τη Γη την ίδια είναι ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας.Αν αδυνατείς να το δεις αυτό τότε μάλλον η δική σου η αντίληψη είναι περιορισμένη και έχεις βάλει τον εαυτό σου σε μία φούσκα μέσα στην οποία η ειρήνη στη Γη είναι κάτι αδύνατο απλά επειδή εσύ πιστεύεις πως ο πόλεμος και ο ανούσιος θάνατος είναι απαραίτητος και μέρος της ροής όλων.

Όταν ο Χ επιστήμονας φτιάχνει το Ψ όπλο που θα το χρησιμοποιήσει η όποια κυβέρνηση στον παρανοικό ανούσιο της πόλεμο για να αφανίσει 50.000.000 ζωές,όποιου είδους και να είναι αυτές χρειάζεται αυτή τη φούσκα που έχεις και εσύ για να απαλλάξει τον εαυτό του απο κάθε ευθύνη νομίζοντας πως επειδή οι φυσικοί νόμοι το επιτρέπουν έχει και το δικαίωμα να το κάνει.Ε λοιπόν δε το έχει και δε θα το έχει ποτέ.Και πως είναι δυνατόν να πιστεύεις πως δε μπορείς να διαταράξεις την ισσοροπία;Αν αφανίσεις εκατομμύρια ζωές απο επιλογή σου για δικούς σου λόγους είτε αυτοί είναι επειδή πιστεύεις πως ανήκεις σε κάποια Ελίτ,σε κάποια ανώτερη φυλή και μόνο η δική σου έχει το δικαώμα να περπατά τον πλανήτη αυτό,είτε απλά γιατί η τρέλα σου σε ωθεί να ελέγξεις όλο και περισσότερους πόρους για να ικανοποιήσεις το εγώ σου έχεις διαταράξει την ισσοροπία και πρέπει να δημιουργήσεις όσες κατέστρεψες για να την επαναφέρεις.

Θα μπορούσε κάλλιστα τους πόρους που χρησιμοποιεί για να αφανίσει τη ζωή να τους χρησιμοποιήσει για να βγάλει απο τα σκατά όλες τις τριτοκοσμικές χώρες του πλανήτη,να προσφέρει τροφή,παιδεία και μάθηση προς ένα κοινό σκοπό,την κατανόηση του σύμπαντος.Να έχουν και εκείνη την ευκαιρία να ζήσουν αξιοπρεπώς,να μάθουν για τους πλανήτες,τα αστέρια και τους γαλαξίες όπως και εσύ.

Ίσως για εσάς είμαστε μια ασήμαντη κουκίδα μέσα στο άπειρο και ίσως να μην έχει σημασία το αν θα ανατιναχθούμε πριν την ώρα μας ή όχι για πολλούς άλλους όμως κάθε ζωή,κάθε μέρα που ζεις και έχεις την ευκαιρία να βιώσεις τον κόσμο να κοιτάξεις τον ουρανό και να θαυμάσεις τ'άστρα είναι ανεκτίμητη.

Peace,unity,respect.

NikosKK
10/12/2011, 13:24
Ας παίξουμε και ένα παιχνίδι με εικόνες!Ας το ονομάσουμε "βρες το μεγαλείο"

241683

DrBig
10/12/2011, 15:33
Σε καταλαβαινω που δεν επιασες το νοημα των οσων ειπα. Στο κατω-κατω ενα απροσωπο θρεντ ειναι τουτο και τιποτε αλλο. Επειδη ομως διακρινω μια μικρη υστερια σε σχεση με το τι πρεσβευω και το τι υποτιθεται πως θεωρω δεδομενο για σενα, θα προτεινα (αν θες) να το ξαναδιαβασεις υπο το πρισμα οτι δεν υπαρχει εκ μερους μου τιποτε προσωπικο για σενα, να δεις αν το νοημα αλλαζει καθολου.

Για το παιχνιδι σου με τις εικονες σου παραθετω ενα αποφθεγμα του giordano bruno που καηκε στην πυρα της ιερας εξετασης το 1600:

Divinity reveals herself in all things... everything has Divinity latent within itself. For she enfolds and imparts herself even unto the smallest beings, and from the smallest beings, according to their capacity. Without her presence nothing would have being, because she is the essence of the existence of the first unto the last being.

Ισως τωρα που ξερεις πως καποιος σημαντικος φιλοσοφος (και οχι ενας τυχαιος υπεροπτης του φορουμ) το ειπε, οπως και πολλοι αλλοι πριν απο αυτον, να το δεις με διαφορετικο ματι. Να στο εξηγησω δεν μπορω, ειναι ενα απο τα εκατομυρρια πραγματα που δεν επιδεχονται αναλυσης κι εξηγησης αλλα ο καθενας τα καταλαβαινει για τον εαυτο του. Η τα απορριπτει.

ΥΓ
'Divinity' is not meant to be taken literally

nikos_abel
10/12/2011, 19:03

'Divinity'

Πάντως (σκέφτομαι φωναχτά τώρα) όσο ακατανόητο μου ήταν το άπειρο ως το πολύ μεγάλο και κυρίως
ως το πολύ μικρό, άλλο τόσο ακατανόητο μου είναι και κάποιο όριο (πχ Πλανκ) είτε στο χώρο είτε στο χρόνο....

Εχετλαίος
10/12/2011, 19:04
Πάντως (σκέφτομαι φωναχτά τώρα) όσο ακατανόητο μου ήταν το άπειρο ως το πολύ μεγάλο και κυρίως
ως το πολύ μικρό, άλλο τόσο ακατανόητο μου είναι και κάποιο όριο (πχ Πλανκ) είτε στο χώρο είτε στο χρόνο....

οκ.
και;
:confused:

Giorgos19
10/12/2011, 19:06

Φαντάζομαι πως θα νιώθεις για την αρχή της αβεβαιότητας τότε. :rotflmao: :rotflmao:

Cool παίδες, τέτοιες συζητήσεις είναι πολύ καλύτερο να γίνονται γύρω απο μια φωτία και με πολλές, πολλές μπύρες. Έχει ξεφύγει το ποστ λίγο.

nikos_abel
10/12/2011, 19:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Φαντάζομαι πως θα νιώθεις για την αρχή της αβεβαιότητας τότε. :rotflmao: :rotflmao:

Είμαι πολύ αβέβαιος για το τι εννοείς.
Μπα, μια χαρά, φυσιολογική μου φαίνεται:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Cool παίδες, τέτοιες συζητήσεις είναι πολύ καλύτερο να γίνονται γύρω απο μια φωτία και με πολλές, πολλές μπύρες. Έχει ξεφύγει το ποστ λίγο.

Μάι θρεντ, μάι ρούλς (αν και οι μπύρες στη φωτιά δε με ακούγονται άσχημα) :beer:

οκ.
και;
:confused:

Αν είχα απάντηση δε θα είχα και απορία:uplate:

:beer:

Εχετλαίος
10/12/2011, 19:32
Αν είχα απάντηση

Xρειάζεται;
Σιτ μπακ εντ εντζόυ δε ράιντ

nikos_abel
10/12/2011, 20:00

Πάντα, αλλά αποτελεί μέρος της ατομικότητάς μου που με κρατάει αγκυροβολημένο (ή αλυσοδεμένο αν θες)
σε αυτή τη πραγματικότητα.
Όσο παραμένω στην ανθρώπινη φύση, η αναζήτηση για το πως και το γιατί, το πιο γρήγορα, το πιο ψηλά, το πιο δυνατά,
το "These are my voyages, my continuing mission to explore strange new worlds, to seek out new life and new civilizations, to boldly go where no one has gone before"
είναι και θα παραμείνουν οι αιώνια ανεκπλήρωτοι στόχοι μου.
Όσο απολαμβάνω αυτή τη στιγμή το τσιμπούκι μου :blush: παρέα με το σκέτο γαλλικό μου καφέ και με τους
ιντερνετικούς μου φίλους σε χωρίς τέλος και ολοκλήρωση συζητήσεις, τόσο απολαμβάνω και την γλυκειά μου
αμάθεια και απρόσωπη ανυπαρξία μου.

Δες δεξιά προς τα κάτω, στο "λίγα λόγια για μένα":

λινκ (http://nikosabel.blogspot.com/)

John Steed
10/12/2011, 20:20
Όσο απολαμβάνω αυτή τη στιγμή το τσιμπούκι μου( :eyepop: ) παρέα με το σκέτο γαλλικό μου καφέ και με τους
ιντερνετικούς μου φίλους σε χωρίς τέλος και ολοκλήρωση συζητήσεις, τόσο απολαμβάνω και την γλυκιά μου
αμάθεια και απρόσωπη ανυπαρξία μου.

Καλά όλα αυτά, αλλά....

(αν και οι μπύρες στη φωτιά δε με ακούγονται άσχημα)

Οι μπύρες τι σου φταίνε και θες να τις πετάξεις στη φωτιά? :confused:

John Steed
10/12/2011, 20:20

I WANT OUT! :cry: :cry:

nikos_abel
10/12/2011, 20:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Καλά όλα αυτά, αλλά....

Οι μπύρες τι σου φταίνε και θες να τις πετάξεις στη φωτιά? :confused:

Μα τι μλκς είσαι :rotflmao: πάει το ασύρματο πληκτρολόγιο :rotflmao:

nikos_abel
10/12/2011, 20:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
I WANT OUT! :cry: :cry:

Dodge this (http://www.youtube.com/watch?v=ggFKLxAQBbc)

:beer: :beer: :beer:

SoulGR
10/12/2011, 21:02
μια ερωτηση...ειναι κανενας φυσικος?

nikos_abel
10/12/2011, 21:04
μια ερωτηση...ειναι κανενας φυσικος?

Ερασιτέχνης ή επαγγελματίας;

SoulGR
10/12/2011, 21:10
Ερασιτέχνης ή επαγγελματίας;
πως οριζεις αυτα τα 2? :p

καθηγητης με διδακτορικο θα με βολευε:D :lol:

nikos_abel
10/12/2011, 21:48

Αστειέυομαι :D

Φιλόσοφος (μη χ3σW) την έχω δει :lol:

Πάντως δεν ξέρω αν έχει αντικειμενική σημασία, απλώς, αν και ερασιτέχνης και με αρκετά αφημένα πίσω μου τα μαθηματικά,
στις πιο πολύπλοκες έννοιες δεν μου φάνηκαν και ιδιαίτερα απαραίτητα για να τις κατανοήσω.
Μπορεί και να χάνω επισόδεια βέβαια έτσι αλλά δεν έχω και πολλές επιλογές...

DrBig
10/12/2011, 23:42

διακρινω μια προκαταληψουλα? :D

SoulGR
10/12/2011, 23:50
μηπως εισαι και στο τμημα της κρητης?? :D

DrBig
10/12/2011, 23:55
μηπως εισαι και στο τμημα της κρητης?? :D

ημανε....με φωτισε ομως ο μεγαλοδυναμος κι απαγκιστρωθηκα :lol:

SoulGR
10/12/2011, 23:55
ημανε....με φωτισε ομως ο μεγαλοδυναμος κι απαγκιστρωθηκα :lol:
τωρα βρηκες ρε γαμωτο?:( :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DrBig
11/12/2011, 00:01
τωρα βρηκες ρε γαμωτο?:( :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ποτε δεν ειναι αργα.
Τι παιζει ??? ;)

SoulGR
11/12/2011, 00:03
ποτε δεν ειναι αργα.
Τι παιζει ??? ;)
θα 'χα μεσο:rotflmao: :rotflmao:

καλα στη σχολη της ποπης γινεται,οπως θα ξερεις...

DrBig
11/12/2011, 00:06
θα 'χα μεσο:rotflmao: :rotflmao:

καλα στη σχολη της ποπης γινεται,οπως θα ξερεις...

Α...εγω ημουν στο ΙΤΕ....που επισης γινοταν της ποπης.

tsompanis
11/12/2011, 10:27
αν σου αρεσε και γουσταρεις τσεκαρε satyendra bose(να δεις τι νταβατζιλικι πεφτει στην φυσικη:winka: ) ramanujan αν και ισως την ξερεις την ιστορια του,evarist gallois :hypnotize :beer: :beer: :beer:

θα τσεκάρω!:beer: :beer: :beer:

chr1s_86
11/12/2011, 10:58
Dodge this (http://www.youtube.com/watch?v=ggFKLxAQBbc)

:a013:

nikos_abel
13/01/2012, 12:35
...αισθάνομαι χαρά και έξαψη όταν μαθαίνω τέτοια νέα...

Εξωπλανήτες (http://www.dete.gr/news.php?article_id=73795)

Και άλλα ωραία (http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63602317)

Operater
13/01/2012, 12:48
...αισθάνομαι χαρά και έξαψη όταν μαθαίνω τέτοια νέα...

Εξωπλανήτες (http://www.dete.gr/news.php?article_id=73795)

Και άλλα ωραία (http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63602317)

που να δουλευες και στο πλανηταριο ε? :lol:

nikos_abel
13/01/2012, 13:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
που να δουλευες και στο πλανηταριο ε? :lol:

Άστα σου λέω, κ@υλ@ σκέτη....

ERRIKA
13/01/2012, 13:58
Άστα σου λέω, κ@υλ@ σκέτη....

Δεν κακό. Ας στείλουμε κανα βιογραφικό...:smilea:

Xrider
13/01/2012, 14:09
Πληροφοριακα σχετικα με τους "νεους" -και καλα- πλανητες...

Στην Ελλαδα καποιοι τους εχουν ανακαλυψει απο το 2004 και απο το 2005 εχουν αρχησει τις μπιζνες και εκτος απο αυτο το Ελληνικο κρατος τους επιδοτει!!
Μετα ολοι διαμαρτυρεστε οτι τιποτα δεν παει καλα....

244193

nikos_abel
13/01/2012, 14:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Δεν κακό. Ας στείλουμε κανα βιογραφικό...:smilea:

Εμείς μεταξύ μας πάντως δεν πρέπει να πολυμιλάμε γιατί πέφτει χούβερ

:D :D :D

nikos_abel
13/01/2012, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Πληροφοριακα σχετικα με τους "νεους" -και καλα- πλανητες...

Στην Ελλαδα καποιοι τους εχουν ανακαλυψει απο το 2004 και απο το 2005 εχουν αρχησει τις μπιζνες και εκτος απο αυτο το Ελληνικο κρατος τους επιδοτει!!
Μετα ολοι διαμαρτυρεστε οτι τιποτα δεν παει καλα....

Μη σπαμάρεις ρε

:lol: :lol: :lol:

nikos_abel
07/02/2012, 06:22
Θες να μας τη πέσει κανά the thing και να ξεχάσουμε και κρίση και όλα;

http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4692189

Cpt. Haddock
07/02/2012, 09:07
:smokin: :smokin: :smokin:

http://physics4u.wordpress.com/2012/02/02/ύ-έ-ή-ύ/

nikos_abel
07/02/2012, 09:26
:smokin: :smokin: :smokin:

http://physics4u.wordpress.com/2012/02/02/ύ-έ-ή-ύ/

Αμάν ρε πστ μου, σε όλες αυτές τις τέρες νόβες, κάθε μήνα πρωτοχρονιά έχουνε...

...πολύ στρακ στρεκ με θυμίζει η φάση σε λέω....:D

nikos_abel
12/10/2012, 11:37
271345

Βλέπω να ξαναφτιάχνουνε καινούργια και να εξελίσουν νέους κινητήρες στη MASA :tooth:

nikos_abel
18/10/2012, 12:26
Πάμε γερά, πλησιάζουμε

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2245279

ERRIKA
18/10/2012, 12:29
Πάμε γερά, πλησιάζουμε

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2245279

Πλησιάζουμε δε λες τίποτα: Σε 74.999 χρόνια φτάσαμε!!! :rolleyes:

nikos_abel
18/10/2012, 12:32
Πλησιάζουμε δε λες τίποτα: Σε 74.999 χρόνια φτάσαμε!!! :rolleyes:

Μπαααα, άμα τελειώσουμε με αυτές τις βλακείες περί κρίσης, μπορούμε
να δώσουμε πόρους (ψαρωτικό) για να αναπτυχθεί το παρακάτω

http://en.wikipedia.org/wiki/Alcubierre_drive

ERRIKA
18/10/2012, 12:36
Μπαααα, άμα τελειώσουμε με αυτές τις βλακείες περί κρίσης, μπορούμε
να δώσουμε πόρους (ψαρωτικό) για να αναπτυχθεί το παρακάτω

http://en.wikipedia.org/wiki/Alcubierre_drive

Πόρους μόνο.... το βλέπω να τελειοποιείται από το ΤΕΙ Λάρισσας.

AUFGEBRACHT
18/10/2012, 12:38
Συνάλλαγμα για το Άλφα του Κένταυρου

271849