View Full Version : ενα δραμα ,στην μικρη μας κοινωνια...
Allst@rf
02/10/2010, 13:33
Σημερα στο λουτρακι ,κηδευεται 16χρονος ,απο τραχαιο με γουρουνα...
Προχθες την νυχτα συνεβη το ατυχες και ηταν δικαβαλος μαζι με φιλαρακι του ,ο οποιος νοσηλευεται σε ασχημη κατασταση...
παλι γονεις θα θαψουν το παιδι τους...
τελικα οταν ειμαστε εφηβοι δεν υπολογιζουμε τπτ...ουτε τα νιατα μας ,ουτε τους δικους μας ανθρωπους ,ουτε τη υγειας μας ,τπτ...
και ολα αυτα γιατι?
κριμα ρε παιδια στα νιατα που χανονται...
AUFGEBRACHT
02/10/2010, 13:56
Να ήταν μόνο αυτό...την ίδια ημέρα έγινε και αυτό
http://ekorinthos.gr/2010/10-17
41 χρονών με 3 παιδιά, πήγαινε πρωινή βάρδια στο εργοστάσιο, τον σκότωσε ένας 73χρονος με φορτηγάκι που λένε ότι παραβίασε το στόπ...πας για το μεροκάματο και την επόμενη στιγμή αφήνεις 3 ορφανά και μια γυναίκα μόνη της, χωρίς να φταις, σαν το σκυλί στο αμπέλι...πήγε ο πατέρας μου στην κηδεία αλλά δεν άντεξε μέχρι τέλους, τον ήξερε από μικρό παιδί στο εργοστάσιο που ήταν εργοδηγός, φόραγε λένε κράνος αλλά είχε εσωτερική αιμορραγία άσχημη..
Ο Θεός να τον αναπαύσει και να λυπηθεί τα παιδάκια του τα καημένα...:( :( :(
AUFGEBRACHT
02/10/2010, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
Σημερα στο λουτρακι ,κηδευεται 16χρονος ,απο τραχαιο με γουρουνα...
Προχθες την νυχτα συνεβη το ατυχες και ηταν δικαβαλος μαζι με φιλαρακι του ,ο οποιος νοσηλευεται σε ασχημη κατασταση...
τελικα οταν ειμαστε εφηβοι δεν υπολογιζουμε τπτ...ουτε τα νιατα μας ,ουτε τους δικους μας ανθρωπους ,ουτε τη υγειας μας ,τπτ...
και ολα αυτα γιατι?
Ξέρεις τί μου τη δίνει τελευταία;;; Που τις μεγαλύτερες μαλακίες-καγκουριές-αυτοκτονικές οδηγικές συμπεριφορές τις βλέπω μέσα στην πόλη από δίτροχους μαλάκες ηλικίας 17-25...προχτές εάν δεν έκανα στην άκρη θα είχα γίνει χαλκομανία με το γ@μημένο κ@ργιόλη με το ΧΤ που όχι μόνο έκανε σφήνες αλλά είχε περάσει τα διαχωριστικά κολωνάκια στην Πατρών και είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα...μου ήρθε να του χώσω το ΧΤ στον κώλο του άμα τον έπιανα στα χέρια μου...κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους να συντηρούν στερεότυπα και αρνητική εικόνα για τους δίτροχους εποχούμενους...ο άλλος ο πιτσιρικάς με το παπί τις προάλλες με προσπέρασε από τα δεξιά και μετά άρχισε επιδεικτικά μπροστά μου τις καγκουριές μέχρι που παραλίγο να βρεθεί κάτω από ένα αστικό αν δε σταμάταγε αυτό έγκαιρα...εκείνη τη στιγμή αν και ακούγεται σκληρό, ευχήθηκα να έτρωγε καμιά χύμα άσχημη και έτσι τραυματισμένο να τον αποτελείωνα στα μπουνοκλωτσίδια το μ@λ@κισμένο...
Aggelos_SV
02/10/2010, 14:11
και ολα αυτα γιατι?
...δεν θα είδαν την εκπομπή του Θεοδωράκη μάλλον :rolleyes:
:sad:
uberalles
02/10/2010, 14:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Να ήταν μόνο αυτό...την ίδια ημέρα έγινε και αυτό
http://ekorinthos.gr/2010/10-17
41 χρονών με 3 παιδιά, πήγαινε πρωινή βάρδια στο εργοστάσιο, τον σκότωσε ένας 73χρονος με φορτηγάκι που λένε ότι παραβίασε το στόπ...πας για το μεροκάματο και την επόμενη στιγμή αφήνεις 3 ορφανά και μια γυναίκα μόνη της, χωρίς να φταις, σαν το σκυλί στο αμπέλι...πήγε ο πατέρας μου στην κηδεία αλλά δεν άντεξε μέχρι τέλους, τον ήξερε από μικρό παιδί στο εργοστάσιο που ήταν εργοδηγός, φόραγε λένε κράνος αλλά είχε εσωτερική αιμορραγία άσχημη..
Ο Θεός να τον αναπαύσει και να λυπηθεί τα παιδάκια του τα καημένα...:( :( :(
και μετα σου λενε υπαρχει θεος....
Allst@rf
02/10/2010, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Ξέρεις τί μου τη δίνει τελευταία;;; Που τις μεγαλύτερες μαλακίες-καγκουριές-αυτοκτονικές οδηγικές συμπεριφορές τις βλέπω μέσα στην πόλη από δίτροχους μαλάκες ηλικίας 17-25...προχτές εάν δεν έκανα στην άκρη θα είχα γίνει χαλκομανία με το γ@μημένο κ@ργιόλη με το ΧΤ που όχι μόνο έκανε σφήνες αλλά είχε περάσει τα διαχωριστικά κολωνάκια στην Πατρών και είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα...μου ήρθε να του χώσω το ΧΤ στον κώλο του άμα τον έπιανα στα χέρια μου...κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους να συντηρούν στερεότυπα και αρνητική εικόνα για τους δίτροχους εποχούμενους...ο άλλος ο πιτσιρικάς με το παπί τις προάλλες με προσπέρασε από τα δεξιά και μετά άρχισε επιδεικτικά μπροστά μου τις καγκουριές μέχρι που παραλίγο να βρεθεί κάτω από ένα αστικό αν δε σταμάταγε αυτό έγκαιρα...εκείνη τη στιγμή αν και ακούγεται σκληρό, ευχήθηκα να έτρωγε καμιά χύμα άσχημη και έτσι τραυματισμένο να τον αποτελείωνα στα μπουνοκλωτσίδια το μ@λ@κισμένο...
το κακο ειναι οτι δε μου κανει εντυπωση τπτ πλεον...
ειναι και η δουλεια που κανω και τα βλεπω καθε μερα...
και το χειροτερο ειναι οτι,προχθες που μου ειπαν για το συμβαν ,παλι δε μου εκανε εντυπωση...
εγινα αναισθητος πια...
και ολα αυτα γιατι?
Γιατι δεν υπαρχει παιδεια.... κι οταν λεω παιδεια δεν εννοω "- αν αγορασεις μηχανακι θα στο καψω..."
Αρχικά δημιουργήθηκε από uberalles
και μετα σου λενε υπαρχει θεος....
ο Θεος τι καθηκοντα πρεπει να εκτελεσει?
του "διαμεσολαβητη" αναμεσα στις εγκεφαλικες μας συναψεις και τον δεξιο καρπο? :rolleyes:
Allst@rf
02/10/2010, 14:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
- αν αγορασεις μηχανακι θα στο καψω..."
:
"θα σου αγορασω μηχανακι,αλλα αν σε δω χωρις κρανος να το οδηγας,θα στο καψω..."
:( :(
Cpt. Haddock
02/10/2010, 17:36
"θα σου αγορασω μηχανακι
ΟΧΙ, εδω ειναι το λαθος.
Στη Νορβηγια συναντησαμε δυο βελγους, πατέρα και γιο σε μια 1200gs adv. 15 χρονων ο γιος. Ρωταω τον πατέρα αν στον μικρο αρεσουν οι μηχανες, μου λεει ναι. Του λεω "θα αγοράσει;" Απάντηση: "Εαν διαβασει αρκετα και εχει τα χρηματα ας αγορασει"
Προφανως βεβαια ο βελγος πατερας ξερει οτι ο μικρος θα κυκλοφορει παντα με κρανος ακομα και με σκουτερ, αλλα το ζήτημα ειναι η αλλη νοοτροπια: "Θες μηχανακι; Βαλε τον κωλο σου κατω να δουλεψεις"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ΟΧΙ, εδω ειναι το λαθος.
Στη Νορβηγια συναντησαμε δυο βελγους, πατέρα και γιο σε μια 1200gs adv. 15 χρονων ο γιος. Ρωταω τον πατέρα αν στον μικρο αρεσουν οι μηχανες, μου λεει ναι. Του λεω "θα αγοράσει;" Απάντηση: "Εαν διαβασει αρκετα και εχει τα χρηματα ας αγορασει"
Προφανως βεβαια ο βελγος πατερας ξερει οτι ο μικρος θα κυκλοφορει παντα με κρανος ακομα και με σκουτερ, αλλα το ζήτημα ειναι η αλλη νοοτροπια: "Θες μηχανακι; Βαλε τον κωλο σου κατω να δουλεψεις"
Όπου επίσης να συμπληρώσουμε ότι στις βόρειες χώρες (πχ Γερμανία :D ) το παιδί παίρνει των οματιών του και πάει να βρει την τύχη μόνο του μετά τα 18. Δεν μένει με τους γονείς του μέχρι τα ...άντα :winka:
Τα ειλικρινη μου συλληπητηρια στους δικους του και σε οσους αγαπουσαν το ομορφο παλικαράκι!
212384
και με την γουρουνιτσα του!
212385
devil's animal
02/10/2010, 19:26
κριμα και για τους 2.
vagelis24
03/10/2010, 14:05
Την ιδια μερα εξω απο την Λαρισα 28 χρονων παλικαρι σκοτωθηκε οταν φορτηγακι τον
χτυπησε απο πισω
http://files.eleftheria.gr/pdf/%7B359A3935-D6E9-4583-A358-444B23633625%7D_2-10-10-fyllo.pdf
:mad:
xristos x
03/10/2010, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ΟΧΙ, εδω ειναι το λαθος.
+απειρα!:beer: :o
"θα σου αγορασω μηχανακι,αλλα αν σε δω χωρις κρανος να το οδηγας,θα στο καψω..."
:( :(
Ρε παιδιά δεν φτάνει μόνο αυτό. Είναι και ο τρόπος που οδηγούμε στην Ελλάδα...
Μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα. Όσο εμείς κράζουμε τους οδηγούς αυτοκινήτων
που στρίβουν χωρίς φλας και περνάνε τα στοπ άλλο τόσο μας κράζουν και αυτοί
που κάνουμε διήθηση δίχως αύριο και σφήνες ανάμεσα από τα αυτοκίνητα δεξιά ή αριστερά.
Πόσους μαλάκες βλέπω κάθε μέρα να περνάνε με 140αρες ανάμεσα από τα αυτοκίνητα ασε τώρα.
Τελικά οι χαμένοι και οι "μαλάκες" είμαστε εμείς που οδηγούμε μοτοσυκλέτες σε αυτό το
χάος :sad:
Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του παιδιού:sad: