PDA

View Full Version : ΒΛΑΧΟΜΠΑΤΣΟΙ

Emden
03/10/2010, 19:33
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ 2006 Γυρνούσαμε από παραλία στο καμπινγκ. Μπλόκο. Σταματάω. Κράνοι οκ. άδεια οκ. ασφάλεια οκ. δίπλωμα στο άλλο τσαντάκι στη σκηνή. Παιδία να πάω να το πάρω? Όχι μωρε δε είναι ανάγκη γεια σας. Γεία σας. Σεπτέμβρης 2010 κλήση για δίπλωμα! Αν δεν είναι αυτο πουστία τι είναι ρε παιδία. Σημείωση δε παρέλαβα ούτε υπέγραψα κλήση γιατί μου είπαν δε πέιράζει.. τώρα είμαι Σουηδία πως θα γίνει με το δικάστήριο?

ΥΓ. Να μη καμαρώσεις τα παιδία σου ενήλικα ρε παπάρα καταραμένε !!

uberalles
03/10/2010, 19:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Emden
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ 2006 Γυρνούσαμε από παραλία στο καμπινγκ. Μπλόκο. Σταματάω. Κράνοι οκ. άδεια οκ. ασφάλεια οκ. δίπλωμα στο άλλο τσαντάκι στη σκηνή. Παιδία να πάω να το πάρω? Όχι μωρε δε είναι ανάγκη γεια σας. Γεία σας. Σεπτέμβρης 2010 κλήση για δίπλωμα! Αν δεν είναι αυτο πουστία τι είναι ρε παιδία. Σημείωση δε παρέλαβα ούτε υπέγραψα κλήση γιατί μου είπαν δε πέιράζει.. τώρα είμαι Σουηδία πως θα γίνει με το δικάστήριο?

δεν παρελαβες κληση? Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενιστασαι τοσο πολυ...

SVX
03/10/2010, 19:52

Ωραιος ρε φιλε....

κι εσενα να περασουν Αστυφυλακων ....:beer:

Panopticon7
03/10/2010, 20:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Ωραιος ρε φιλε....

Ενταξει... φιλε εσυ το γσεαμης τελειως το θεμα... Τι σου εκανε ο ανθρωπος...

Για ξαναγραψτο ρε φιλε γιατι δεν καταλαβα τι εγινε ακριβως...

Emden
03/10/2010, 20:12
με σταματήσανε. Δεν είχα το δίπλωμα μαζί μου. Μπορούσα να το φέρω καθώς ήμασταν 150 μέτρα μακρία. Μου είπαν δε πειράζει αντε στο καλό και προσοχή. Και σήμερα με ειδοποιήσαν απο το πατρικό μου ότι ήρθε κλήση. 250 ευρώ και παρουσία στο δικαστήριο. Ούτε με γράψανε ούτε είπαν τπτ, ουτε μου έδωσαν να υπογράψω κανένα κολόχαρτο. Αύτο και τέλος. Α και παρακαλώ μη τους δικαιολόγισει κανένας ''συνάδελφος'' γιατί προφανώς και αύτος τα ίδια σκατά κάνει

Joyrider
03/10/2010, 20:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Για ξαναγραψτο ρε φιλε γιατι δεν καταλαβα τι εγινε ακριβως...

Τον άφησαν να πιστεύει ότι του την είχαν χαρίσει ενώ μάλλον κράτησαν στοιχεία και τον έγραψαν εν αγνοία του.

Ωραιος ρε φιλε....

:bigcry: :a09:

Όντως με το υστερόγραφο χάνεις και το όποιο δίκιο σου :rolleyes:

LsKostas
03/10/2010, 20:37
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και γαμω τους τιτλους :bawl:

nic mor
03/10/2010, 20:38

οπως ειπαν και οι αλλοι χανεις το δικιο σου ετσι φιλος!!
αλλα οκ εισαι νευριασμενος,αλλα μεγαλη καταρα
εχωσες!!τελος παντων μακαρι να βρεις λυση!

αλλα απο την αλλη και εσυ ρε φιλος,
τι απαντας ετσι; δεν τα εχωσε σε εσενα...
peace men!!! p e a c e!!!

menelaos46
03/10/2010, 20:42
Κατι δε μας λες σωστα παντως....
Η παραβαση, το προστιμο κι ο τροπος δε βγαινουν
Η καναν μεγαλη μαλακια Η κατι δε μας λες καλα...

Emden
03/10/2010, 20:49
250 γουριά ή δικαστηριο ....

Απλά δε ήθελε να τη ρίξει εκείνη τη ώρα γιατι θα του έφερνα το δίπλωμα χωρίς βέβαια να είναι υποχρεωμένος να τη δεχτεί. 'Η πολύ απλά σκέφτηκε ότι αμα με έγραφε θα έφευγα απο το κολόνησο την ίδια μέρα κίολας και ο θείος του που έχει ταβέρνα θα χε μια παρέα λιγότερη για φαί ο ανηψίος με το μπαράκι το ίδιο κτλ. Οπότε θα γαμούσε την οικονομία του νησιού και έτσι σκέφτηκε τον κουτοπονηρίστικο τρόπο.

Δε θέλω να βρώ δίκιο θέλω να ψωφίσει η κατσίκα του..... :smokin: :smokin:

LsKostas
03/10/2010, 21:03
250 γουριά ή δικαστηριο ....

Δε θέλω να βρώ δίκιο θέλω να ψωφίσει η κατσίκα του..... :smokin: :smokin:

Να του καει το βιντεο καλυτερα ,και η plasma η 32αρα! Τα παιδακια τους να ναι καλα παντως!!!

Φιλε ΠΟΥΣΤΙΑ σου επαιξαν , αν ειναι οπως τα λες τα πραγματα.

Μην σκας ομως , ολα σ αυτη την ζωη πληρωνονται :smokin:

fotisdragon
03/10/2010, 22:12
Αν δεν είναι αυτο πουστία τι είναι ρε παιδία .... τώρα είμαι Σουηδία πως θα γίνει με το δικάστήριο?

Πουστ ί α , πουστ ί α, καλά τα λες... :rotflmao:
Να μείνεις Σουηδία, αστους να ερθουν να σε ψάχνουν εκεί πάνω :wave2:

stakis
03/10/2010, 22:24
DEN bgainei noima..an den exeis to diplwma mazi s einai mia apli klisi gyrw sta 35e ,itan dld...twra einai 20e nomizw se 10 ergasimes.

an dn exeis ka8olou diplwa tote mporei k na min sou poun tpt k na sou r8ei se merika xronia to dikastirio..pas to dixneis an exeis bgalei k dn plirwneis tpt..alliws itan 300e

Mipws pire kapoios to mixanaki s kapoia mera ekei..k ekene kamia mlkia k tn ekane apla, dn stamatise se bloko..otidipote?????
...mono etsi..ti leei i klisi panw?..250e dn ipirxe prostimo an dn kanw la8os

menelaos46
03/10/2010, 22:26
Και με ποια ακριβως κατηγορια θα πας στο δικαστηριο???
Γιατι εγω θα τρελαθω στο τελος μου φαινεται...
Γιατι αν πας γιατι δεν ειχες διπλωμα το διπλωμα που ΕΧΕΙΣ γραφει πανω ποτε το εβγαλες αρα...
Μαλακιες συζηταμε.
Εκτος αν ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ασφαλεια....
Που ομως λες οτι ειχες αλλα δε μας λες για ποιο λογο σε γραψαν ακριβως...

Emden
03/10/2010, 22:35
Δεν ξέρω ρε παιδια. πως σκέφτετε ένα τυρι.

Εγώ το δίπλωμα το έβγαλα 2005.
Το 06 που ήμουν εκεί είχα διπλωμα.
Απλά στο μπλόκο δε το είχα μαζί μου, ήταν στη σκηνή.
Αυτός ο παπάρας ειπέ οκ ναι μώρε νταξ ... πρατατατττ και άλλα με την τοπική αξάντ.
Τώρα τι έκανε, τι κατάλαβε τι έγινε πιο μετα στο κεφάλι του το αλατοχτυπημένο δε ξέρω.
Το χαρτί γράφει ότι δε είχα δίπλωμα την τάδε του μηνός σε μπλόκο κτλ. και να πάω δικαστήριο ή να πλερώσω 250 γιουρια. Τα θύμαμαι καλά γιατι ήταν το τελευταίο έλεγχο που μου έκαναν. Άυριο κίολας πάω να αλλάξω το δίπλωμα μου σε σουηδικό να έρχονται εδώ οι κλήσεις άμα τις στείλουν ποτε. :smokin: :smokin: :smokin: .

Lioulios
03/10/2010, 23:11

Τέτοια κατάρα τη δίνουν μόνο κάτι υποτιθέμενες θεούσες της εκλησίας εδώ στην Κρήτη.

Είσαι με τα καλά σου ρε ;

Όσο για την κλίση ...Πολύ περίεργο όντως . Σίγουρα δεν είναι από άλλη μερα ; Τί να πω ; Μ@λ@κία τους .

...Δεν κάνει να ρίχνουμε κατάρες .

PortisHead
04/10/2010, 09:00
Προφανως δεν εχεις παιδιά. (αλλα ουτε και παιδεία)
Ευχομαι αυτη η καταρα που εριξες για ενα τοσο ασημαντο γεγονος να μη γυρισει να σε βρει ποτε στο μελλον.
Ειλικρινα.

Gandalf dr685sm
04/10/2010, 09:47
Πριν κάνεις το οτιδήποτε πες στους δικούς σου να σου στείλουν μια φωτοτυπία της κλήσης , γιατί έχω την αίσθηση οτι δεν θα είναι για αυτό που λες...

Απο το ποσό που ακούω μάλλον για πρόστιμο ταχύτητας μου κάνει. Απο αυτά που σε παίρνουν πόζες και σου ζητάνε να καταθέσεις μετά το δίπλωμα (ίσως για αυτό να το αναφέρει και εκεί πάνω) συν πινακίδες.

Δες τι γράφει η κλήση ... και αν δεν έχει υπογραφεί τότε μπορείς να πας δικαστικώς αν θες και να υποστηρίξεις την δική σου εκδοχή. Πάντως 250€ δεν είναι πρόστιμο για δίπλωμα.. πιο πολύ για υπέρβαση ορίου ταχύτητος μου κάνει.

Gandalf

rockobok
04/10/2010, 10:21
σε παρόμοια περίπτωση , ήμουν αθήνα και είχα δικαστίριο στην κρήτη .
Έστειλα το δίπλωμα με φαξ στη μάνα μου και το πήγε στο δικαστήριο
και ολα κομπλε. Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα .

rockobok
04/10/2010, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Πριν κάνεις το οτιδήποτε πες στους δικούς σου να σου στείλουν μια φωτοτυπία της κλήσης , γιατί έχω την αίσθηση οτι δεν θα είναι για αυτό που λες...

Απο το ποσό που ακούω μάλλον για πρόστιμο ταχύτητας μου κάνει. Απο αυτά που σε παίρνουν πόζες και σου ζητάνε να καταθέσεις μετά το δίπλωμα (ίσως για αυτό να το αναφέρει και εκεί πάνω) συν πινακίδες.

Δες τι γράφει η κλήση ... και αν δεν έχει υπογραφεί τότε μπορείς να πας δικαστικώς αν θες και να υποστηρίξεις την δική σου εκδοχή. Πάντως 250€ δεν είναι πρόστιμο για δίπλωμα.. πιο πολύ για υπέρβαση ορίου ταχύτητος μου κάνει.

Gandalf Δεν υπάρχει κλήση , σου γίνεται μήνυση και σου έρχεται μετα απο
κάποια χρόνια χαρτί για δικαστήριο. Σκέψου ότι μου ήρθε πέρσυ χαρτί
απο το 2003:rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
04/10/2010, 10:32
ok... δεν διαφωνώ... ακόμα και σε αυτό το χαρτί θα γράφει το πως και το γιατί.

Gandalf

cosgili
04/10/2010, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
Δεν υπάρχει κλήση , σου γίνεται μήνυση και σου έρχεται μετα απο
κάποια χρόνια χαρτί για δικαστήριο. Σκέψου ότι μου ήρθε πέρσυ χαρτί
απο το 2003:rotflmao: :rotflmao: Εχω την εντυπωση πως μετα την τετραετια παραγραφεται...για ψαξτο λιγακι;)

Gandalf dr685sm
04/10/2010, 14:28
10ετία... στα 3ή 5 έτη απλά σβύνονται οι ποινές απο το point system.

Gandalf

aris_n
04/10/2010, 14:30
Τέτοια κλήση είχα φάει και εγώ στην Ελλάδα, αλλά δεν θυμάμαι να είχα την δυνατότητα να επιλέξω ανάμεσα σε πρόστιμο ή δικαστήριο. Ήταν μήνυση κατευθείαν και στην κλήση στην αιτιολογία παράβασης έγραφε "δεν έφερε την προβλεπόμενη κατα νόμο και κατηγορία άδεια οδήγησης". Πάνε και 7 χρόνια βέβαια απο τότε. Πήγα όμως κανονικά δικαστήριο και αθωώθηκα. Τώρα εσύ που είσαι Σουηδία, αν στείλεις κάποιον να σε εκπροσωπήσει και να επιδείξει το δίπλωμα σου δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα. Δεν σκότωσες και άνθρωπο.

transalpblack
04/10/2010, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
αλλα μεγαλη καταρα

Πράγματι ρε φίλε.
Μεγάλη κατάρα έδωσες. Γιατί να μην μεγαλώσουν τα παιδιά του?
Για μια κωλοκλήση?:confused:

Έλεος. Το moto.gr εχει συνολικά 25-26.000 μέλη, δεν ξέρω ακριβώς.
Οι 500 να μαζευτούμε, από 0,5 ευρώ να σου δώσουμε, την πλήρωσες την κλήση.
Αλλά όχι τα παιδιά... όχι...:nono:

moutoulos
04/10/2010, 16:17
Αν μιλάς έτσι, για ένα τέτοιο γεγονός, μου δείχνεις άτομο χωρίς παιδεία.
Έχω την εντύπωση οτι μάλλον κάτι τέτοια του είπες, και στη "χώσαν".

Τι σου φταίνε τα παιδιά?.

Και δίκιο να έχεις ... :rolleyes:, πλήρωσε την κλήση, γιατί εγώ ούτε μισό
ευρώ δε σου δίνω ... :lol:.

:beer:

mats8282
04/10/2010, 16:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
[B]σε αυτό το χαρτί θα γράφει το πως και το γιατί[B]

2310-521010

Μισές δουλειές κάνεις :evil:

NIK_PAP_01
04/10/2010, 16:56
δεν μπορω να καταλαβω πως σε εγραψε για 250 ευρω αφου το προστιμο ειναι εικοσι ευρω αν δεν το εχεις μαζι σου και σε δεκα μερες πληρωνεις μονο δεκα ευρω

SVX
04/10/2010, 16:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από NIK_PAP_01
δεν μπορω να καταλαβω πως σε εγραψε για 250 ευρω αφου το προστιμο ειναι εικοσι ευρω αν δεν το εχεις μαζι σου και σε δεκα μερες πληρωνεις μονο δεκα ευρω

16-17 ευρω ειναι η μη επιδειξη αδειας οδηγησης.... και τα πληρωνεις ΑΦΟΥ παρουσιασεις το διπλωμα στο τμημα...

mats8282
04/10/2010, 17:25
20 ευρά,10 στις 10 μέρες,ήταν πριν ένα χρόνο που μ'έγραψαν...Δεν ξέρω αν άλλαξε..

ΥΓ Πρώτα τα πλήρωσα και πήγα με την κλήση,την απόδειξη και το δίπλωμα στο τμήμα.

ermiss
04/10/2010, 18:48
Επειδή την έχω πατήσει και εγώ, στέλνεις κάποιον στο δικαστήριο με το δίπλωμα και λήγει εκεί η υπόθεση.

Για μη κατοχής διπλώματος δίνουν κλήση με μικρό πρόστιμο(απλά αν δεν το έχεις μαζί σου). Μήνυση γίνεται όταν δεν έχεις καθόλου δίπλωμα και δεν παίρνεις καθόλου κλήση. Και όντως είναι μεγάλο ποσό.

Επειδή σε έμενα έγινε το δικατήριο χωρίς να ενημερωθώ, δικάστηκα ερήμην και το πρόστιμο πήγε στην ασφάλεια, το οποίο έφτασε στο ποσό των 600 ευρώ. Και εκεί δεν είναι απλά τα πράγματα, πας για προσωποκράτηση αν σε τσιμπήσουν ανεξαρτήτου ποσού. Οπότε ξεχνάς τα ηρωικά, δεν πληρώνω βρείτε με. Γιατί παίζει να σε βρουν σε κανα αεροδρόμιο όπως επιστρέψεις και να μετανιώνεις που δεν πήγες στο δικαστήριο όταν έπρεπε

Emden
04/10/2010, 19:11
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το ερμηνέυεται έτσι. Εγώ ενοούσα να ψοφήσει αύτος πριν ενηλικιοθούν τα παιδια του. Μπορεί και να ξέχασα τα ελλήνικα μου ωρε....Τεσπά δε μίλησα άσχημα σε αύτον και ούτε αύτος μου μίλησε με το γνωστό στιλάκι. Μάλιστα είχα να το λέω κίολας τρομάρα μου ότι μια φορά με σταμάτησαν δε είχα το δίπλωμα μαζί μου και μου είπαν δε τρέχει κάστανο. Πού και να ξερα ο βλάκας τι έκανε το τσατσονι πίσω απο τη πλάτη μου. Προσωπικα σε τέτοιους ανθρώπους δε θέλω να δείξω ούτε παιδεία ούτε διαγωγή. Κοιτάξε να δείτε δε λέω παπαριές ούτε διαστρεβλώνω τα πράματα. Αν ήταν αλλίως γιατί να γράψω?Για να με λυπηθήτε...?Εγώ απλά ήθελα να αναφέρω το συμβάν και όπως αποδείχθηκε δεν είμαι ο μόνος. Βασικα πήρε και πολλές διαστάσεις το θέμα και δε έπρεπε... συνήθως ότι γράφω δε έπερνε πάνω απο μια σελίδα. Μάλλον είχε πιασσαρικο τίτλο ..
:smokin

Cpt. Haddock
05/10/2010, 12:47
[...] Μπορεί και να ξέχασα τα ελλήνικα μου ωρε....[...]

Σε οτι αφορα το συντακτικο, μαλλον :wave2:

reinmeister
05/10/2010, 12:53
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το ερμηνέυεται έτσι. Εγώ ενοούσα να ψοφήσει αύτος πριν ενηλικιοθούν τα παιδια του.

να πεθανει επειδη σου εκοψε μια κληση? το πιστευεις οντως αυτο που γραφεις?

DrEvil
05/10/2010, 12:58
:smokin

Απαγορεύεται! Πάω να πάρω τηλ. να σε δώσω... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σε αναφορά του ζητήματος που έχει γίνει το κύριο στο θρεντάκι:

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
η μηπως επειδη το ειπε ο εμντεν θα γινει κιολας?

ξεκολατε με τις προκαταληψεις.καθε ανθρωπος πανω στα νευρα του λεει διαφορα.

+1
(και να συμπληρώσω πως τα λάθη και η υπερβολή είναι μέσα την ανθρώπινη φύση).

Αλήθεια, όταν σε σταματούν για έλεγχο και δεν την υπογράφεις-δέχεσαι, καταργείται το "παράβαση μη βεβαιωμένη, δεν αποτελεί παράβαση"; Δεν θα έπρεπε να του δώσουν αντίγραφο της κλήσης (ανυπόγραφο), ώστε να συνεχιστεί η διαδικασία;
Δηλαδή αν κάποιος τροχαίος δεν με γουστάρει, πες γιατί τα είχα με την αδερφή του, θα μου στέλνει αβέρτα ραβασάκια για τα οποία δεν θα έχω γνώση;

cityfly
05/10/2010, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Απαγορεύεται! Πάω να πάρω τηλ. να σε δώσω... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σε αναφορά του ζητήματος που έχει γίνει το κύριο στο θρεντάκι:

+1
(και να συμπληρώσω πως τα λάθη και η υπερβολή είναι μέσα την ανθρώπινη φύση).

Αλήθεια, όταν σε σταματούν για έλεγχο και δεν την υπογράφεις-δέχεσαι, καταργείται το "παράβαση μη βεβαιωμένη, δεν αποτελεί παράβαση"; Δεν θα έπρεπε να του δώσουν αντίγραφο της κλήσης (ανυπόγραφο), ώστε να συνεχιστεί η διαδικασία;
Δηλαδή αν κάποιος τροχαίος δεν με γουστάρει, πες γιατί τα είχα με την αδερφή του, θα μου στέλνει αβέρτα ραβασάκια για τα οποία δεν θα έχω γνώση;

και η αναγνώριση του σφάλματος πρέπει να είναι στην ανθρώπινη φύση
αλλά όταν το εν βρασμώ σφάλμα του να πεθάνουν τα παιδιά του διορθώνεται με το εν ψυχρώ όχι ρε σεις δεν εννοούσα να πεθάνουν αυτά αλλά αυτός τότε τι λέμε;

nikkar
05/10/2010, 14:58
Ωραιος ρε φιλε....

κι εσενα να περασουν Αστυφυλακων ....:beer: πες τα svx....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

menelaos46
05/10/2010, 16:25
Ρε κοριτσια το οτι η κληση ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειναι αυτη που λεει ο παραπονουμενος δε το εχει λαβει κανεις υπ'οψην του?????
Σου λεω υπευθυνα οτι το προστιμο αυτο που λες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ.
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...

Μηπως ειναι κατι αλλο?????????

DrEvil
05/10/2010, 18:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
και η αναγνώριση του σφάλματος πρέπει να είναι στην ανθρώπινη φύση
αλλά όταν το εν βρασμώ σφάλμα του να πεθάνουν τα παιδιά του διορθώνεται με το εν ψυχρώ όχι ρε σεις δεν εννοούσα να πεθάνουν αυτά αλλά αυτός τότε τι λέμε;

Τότε δεν λέμε.... τίποτα (ή τα λέμε όλα).
Αλλά και να εμμένουμε σε αυτό δεν έχει νόημα.

takis-kk
05/10/2010, 19:19
"Η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρνάει στον αφέντη της..."

Παλιά ... λαική παροιμία.
Φίλε , ο τρόπος που εκφραζόμαστε επηρεάζει την αξιοπιστία αυτών που ισχυριζόμαστε.
Οι κατάρες έτσι κι αλλιώς είναι αναχρονιστικές.
Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω , έχω την εντύπωση πως "κρύβεις μυστικά και ντοκουμέντα"

Emden
05/10/2010, 19:56
ναι ανήκω και σε μυστικιστική οργάνωση αλλά μη το πείτε στο Λιακό....

Τι καχυποψία είναι αυτή....
Δηλαδή λέω εγω τώρα μια στο εκατομύριο ρε παιδί μου ... μπας και λέω τι αλήθεια...>?

LsKostas
05/10/2010, 20:02

Δηλαδή λέω εγω τώρα μια στο εκατομύριο ρε παιδί μου ... μπας και λέω τι αλήθεια...>?

Φιλε πες το καχυποψια εγω το λεω forumιστικη συμπεριφορα

Η τριχα γινεται τριχιά.Οχι μονο εδω σε ολα τα forum

Λες ενα περιστατικο , και πετας μια κουβεντα λιγο αστοχη.Αυτο ηταν!Απο κατηγορος γινεσαι κατηγορουμενος.

Οπως ειχε πει και ενα εξεχων μελος εδω μεσα που τυχαινει και προσωπο εμπιστοσυνης μου

"Δεν μπορεις να βρεις το δικιο σου σε ταβερνα, σε forum το ψαχνεις ???"

Κατα πασα πιθανοτητα επεσες σε τυρια οπως λες.
Προσοχη στο μελλον Λοιπον και καλα χλμ
:wave2:

TheFace
05/10/2010, 20:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Φιλε πες το καχυποψια εγω το λεω forumιστικη συμπεριφορα

Η τριχα γινεται τριχιά.Οχι μονο εδω σε ολα τα forum

Λες ενα περιστατικο , και πετας μια κουβεντα λιγο αστοχη.Αυτο ηταν!Απο κατηγορος γινεσαι κατηγορουμενος.

Αυτο ακριβως συμβαινει αγορινα, μην αγχωνεσε! :cool:

Στο προκειμενο τωρα, αν ο μπατσος σε εγραψε για μη κατοχη διπλωματος (εξου και το δικαστηριο), πας τους διχνεις το διπλωμα σου, τους εξιστορεις και το περιστατικο και... "αθωος ο κατηγορουμενος" :winka:

takis-kk
05/10/2010, 20:41

Ρε συ Emden !
Την καχυποψία εσύ την προκάλεσες, αυτό προσπαθώ να σου πώ.
Πάντως αφου τώρα μένεις Σουηδία και δεν μπορείς να παρίστασαι στο δικαστήριο, πηγαινε στην πρεσβεία και ρώτησε τι πρέπει να κάνεις.

Υ.Γ. Το "κρύβεις μυστικά και ντοκουμέντα" είναι απο τραγούδι του Σαββόπουλου, καμία σχέση με Λιακό..
Αντε και καλά ξεμπερδέματα.
:wave2:

Emden
05/10/2010, 20:48
Δε πάω στη πρεσβία μου να .....( ασε μη παρεξηγηθώ πάλι) .Αυτοί είναι περίεργοι τύποι. Μπορεί να με κρατήσουν μέχρι να τη πλήρωσω η να γίνει το δικαστήριο.. Καλά είμαι εδώ στα ξένα χώματα. Δε τους εμπιστέυομαι με τη καμία. Απλά θα πάει κάποιος συγγενής και θα δείξει το δίπλωμα. Αν θέλουν κάτι άλλο ξέρουν που θα με βρούν ή ας την στείλουν εδώ :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

Hornet_08
22/10/2010, 23:17
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=188224&cid=6

Υστερα οταν λεω οτι ειναι για κρεμασμα τα μπατσονια που πληρωνουμε.. με λετε γραφικο !

AUFGEBRACHT
22/10/2010, 23:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=188224&cid=6

Υστερα οταν λεω οτι ειναι για κρεμασμα τα μπατσονια που πληρωνουμε.. με λετε γραφικο !

Επιτέλους, ο σύντροφος Αλέκος είδε μια άσπρη μέρα...

byron
23/10/2010, 00:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Επιτέλους, ο σύντροφος Αλέκος είδε μια άσπρη μέρα...

Αγελαδίτσα του ΄ρίξανε? :lol:

AUFGEBRACHT
23/10/2010, 00:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αγελαδίτσα του ΄ρίξανε? :lol:

Έτσι που τον είδα μάλλον όλο το βουστάσιο...