PDA

View Full Version : moto.gr μηχανακι...

reinmeister
04/10/2010, 13:12
εφαγα μεσημεριανο,πινω την κοκα κολα μου την λαιτ και καιω το δευτερο καπακωτο...

παραλληλα σκεφτομαι (οι μαλακιες πληρωνονται):lol:

πως σας φαινεται σαν ιδεα να φτιαχτει ενα ρεφενετζιδικο μοτοσακο με χρωματα και λογοτυπα του φορουμ?:D

προσωπικη ιδεα,αλλα με κομματακι βαρυ κοστος ειναι η εξης...

ενα dragster busa για την open με 700 κατω + ζουμια, η ενα ατμοσφαιρικο 300 + ζουμια...

δευτερο οψιον,παλι μπουσα για την 4 ,που δεν χρειαζεται περιφερειακα,αλλα μονο μοτερ...αισθητα φθηνοτερη λυση...

εγω ,εξυπακουεται,οτι βαζω ολη την δουλεια του θεματος αποδοσης τσαμπουιτα...αλλος θα βαλει τα ρουχα,αλλος το στησιμο,αλλος το σταματημα,αλλος το εικαστικο...και οσοι περισσοτεροι γινεται λεφτα...

αλλα thats just me...μπορει να φτιαχτει το οτιδηποτε,απο motard, μεχρι πιστας η ακομη και show bike...

το σκεπτικο του μηχανακιου αποδοσης εχει να κανει με το θεαθηναι και το θεμα της δοξας γενικοτερα,μια και αντιστοιχη κινηση δεν εχει γινει στα ελληνικα δρωμενα...

το διαδικαστικο,ειναι χαωδες φυσικα και κατα πασα δεν θα βρουμε ακρη,αλλα θα θελα οντως να συζητηθει το οψιον μιας τετοιας κινησης...

μεσα εδω βρισκονται πολυ αξιολογα ατομα απο πλευρας καταρτισης και μια συνολικη κινηση πιστευω οτι θα εβγαζε κατι καταπληκτικο...

αν γινει κατι σοβαρο,ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα βρεθουν και εξωτερικοι χορηγοι...

σας ακουω...

manhunter
04/10/2010, 13:15
Ποιος θα οδηγάει στο open?

(Και γαμώ τις ιδέες για να περάσει ο χειμώνας)

Cpt. Haddock
04/10/2010, 13:16
:a24:

reinmeister
04/10/2010, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:a24:

μην τρελλαινεσαι ρε...τα εκτος γηραιας αλβιονας μοτοσακα,δυνανται να βγαλουν τετοιες αποδοσεις...:lol:

DimChios
04/10/2010, 13:24
:a014:

Εχετλαίος
04/10/2010, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μεσα εδω βρισκονται πολυ αξιολογα ατομα

:confused: :cry:

...απο πλευρας καταρτισης ..

Ουφ! Εντάξει, το έσωσε!
:lol:

reinmeister
04/10/2010, 13:39
ειπα κι εγω να το γραψω χωρις πολλα εμοτικονς,μπας και τσιμπησει κανεις και το παρουμε σοβαρα,αλλα μπααααα.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τουλαχιστον περασε ευχαριστα η ωρα μου οσο το εγραφα...:lol:

Cpt. Haddock
04/10/2010, 13:40
μην τρελλαινεσαι ρε...τα εκτος γηραιας αλβιονας μοτοσακα,δυνανται να βγαλουν τετοιες αποδοσεις...:lol:

Ναι. Οπότε ας αρχίσουμε την κολοκυθια λιγο (αφου λέμε που λεμε μαλακιες :lol: )

Γιατι το μηχανακι του moto.gr να ειναι μπουσα; Γιατι να ειναι στριτ και να μην ειναι ενα ονοφ για να παει καποιος (με σπονσορα) στο Καζακστάν;

Γιατι να μην ειναι ενα εντουρο να τρεξει στο ISDE?

Γιατι να μην ειναι ενα τουρινγκ μηχανακι να το 'χουμε για ταξιδια;

Να κανει η μανα; :wacko:

reinmeister
04/10/2010, 13:47

Γιατι το μηχανακι του moto.gr να ειναι μπουσα; Γιατι να ειναι στριτ και να μην ειναι ενα ονοφ για να παει καποιος (με σπονσορα) στο Καζακστάν;

Να κανει η μανα; :wacko:

"αλλα thats just me...μπορει να φτιαχτει το οτιδηποτε,απο motard, μεχρι πιστας η ακομη και show bike..."

ελεηστε τον αομματο...
:rotflmao:

PortisHead
04/10/2010, 13:53
Κατι τετοια thread βλεπει η τρωϊκα , και μας κοβει μετα τους μισθους και τα δωρα που μας περισευουν για τετοια project.
:lol: :lol: :lol:

EVI
04/10/2010, 13:56
ενταξη συμφωνω σου δινω το σκουτερακι μου το κανεις τουμπανο του βαζεις και μοτο.γρ οτι θες εσυ μανα μ πανω και το κυκλοφοραω εγω οπου θες....χορηγους?σου βρισκω....:smokin: :blush: :D

Cpt. Haddock
04/10/2010, 14:01
"αλλα thats just me...μπορει να φτιαχτει το οτιδηποτε,απο motard, μεχρι πιστας η ακομη και show bike..."
ελεηστε τον αομματο...
:rotflmao:

το είδα βρε κοπρίτη αλλα ηθελα να σου δειξω τι τροπή θα έπαιρνε το θρεντ αν μιλαγες σοβαρα :lol:

Ασε που ο,τι φτιαχνεις εσυ ή εχει ραγισμενη κεφαλη, ή εχει χαρτη Μαγγελάνου, ή καιει λαδια σα φριτέζα απο γκουντις :p

sapila racing
04/10/2010, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
χορηγους?σου βρισκω....:smokin: :blush: :D

Ειπαμε χορηγό moto.gr οχι monster Kawasaki που δεν την ξέρει η μάνα της.

Eγώ πάντως ψηφίζω EVI για οδηγό του dragster. :beer:
Xωρίς πλάκα, αρκεί να συμφωνεί ο idis γιατί εχει και βαρύ χέρι. :D

Παλιότερα σκεφτόμουνα σοβαρά να φτιάξω ενα CBR600 low budget track bike για την παρέα που ξεκίναγε να πηγαίνει trackday, ωστε να βγεί πιο οικονομικά και να βελτιωθουν και κάποιοι που εχουν βυτία μηχανάκια.
Τελικά κατάλαβα οτι ηταν ουτοπικό το σεναριο και το άφησα στο συρτάρι ιδεών. :(

PanVas
04/10/2010, 14:04

Γιατι να ειναι στριτ και να μην ειναι ενα ονοφ για να παει καποιος (με σπονσορα) στο Καζακστάν;

:blush: :blush: :blush:

Δεν ήταν ανάγκη ρε παιδιά...
Και ας είναι και το ΚΤΜ. Θα δεχτώ την τιμή...

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:

Γενικά είμαι μέσα σε κάτι τέτοιο. (Μπούσα, σκούτερ ότι ναναι)
Αλλά φοβάμαι ότι θα πρέπει να έχουμε νομική υπόσταση σαν λέσχη για να προχωρήσουμε σε τέτοιες μορφής δραστηριότητες....

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

road spirit
04/10/2010, 14:18

...

γιατί να μην είναι ένα παπί ? για τον ντιμχιο ...?

Cpt. Haddock
04/10/2010, 14:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit

γι' αυτο ξημεροβραδιαζεται στο θρεντ του glx ο παπαρας; :lol:

DimChios
04/10/2010, 14:22
το είδα βρε κοπρίτη αλλα ηθελα να σου δειξω τι τροπή θα έπαιρνε το θρεντ αν μιλαγες σοβαρα :lol:

Ασε που ο,τι φτιαχνεις εσυ ή εχει ραγισμενη κεφαλη, ή εχει χαρτη Μαγγελάνου, ή καιει λαδια σα φριτέζα απο γκουντις :p

κι εσυ με οποιον συνομιλεις και δεν τον "πας", του ψαρευεις το email και του στελνεις σπαμς να του τσιμπησεις φραγκα!

:wacko:

DimChios
04/10/2010, 14:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit

νησαφι πια...ολο με πειραζετε!

δε θα ξαναγραψω ρε μεχρι να παρω μηχανη, να δω τι θα κανετε

:sad:

byron
04/10/2010, 14:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
νησαφι πια...ολο με πειραζετε!

δε θα ξαναγραψω ρε μεχρι να παρω μηχανη, να δω τι θα κανετε

:sad:

50? από μένα για να αγοραστεί αμάξι στον dimchio

DimChios
04/10/2010, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

αμαξι εχω

:alien:

Cpt. Haddock
04/10/2010, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

:rotflmao: :rotflmao:

DimChios
04/10/2010, 14:28

κι εγω "τοπιασα" αλλα δεν ειναι καθολου αστειο, νταξ?????

:evil: :mad:

:cry: :cry:

Anty12
04/10/2010, 14:33
και να μην ειναι ενα ονοφ για να παει καποιος (με σπονσορα) στο Καζακστάν;

Παρώνννννν.....για δίπλα έλεγα το Μάη ...αλλά άμα είναι να με στείλετε κούτρα, πάω και Καζακστάν....panvas ψήνεσαι...?????

PanVas
04/10/2010, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Παρώνννννν.....για δίπλα έλεγα το Μάη ...αλλά άμα είναι να με στείλετε κούτρα, πάω και Καζακστάν....panvas ψήνεσαι...?????

Εύκολα...

Να πάρουμε τον Τροοπερ για λίντερ...
Τώρα που θα είναι και τζάμπα να γράψουμε και κανα έξτρα χιλιόμετρο...

Και από μένα 50 ευρώ, να μην δώσετε τίποτα του Τσίου, ώστε να μην ξαναποστάρει...:bigcry:

notakos600
04/10/2010, 14:52
αμαξι εχω

:alien:

Νομίζεις.... :lol: :beer:

KaTaNaS
04/10/2010, 15:01
καλη ιδεα παιδες.... αλλα ας το γυρισουμε σε χωματινο μηχανακι με πολυ μικροτερο budget... τα ρεστα που θα μεινουν θα πηγαινουν σε συμμετοχες, καυσιμα και λαστιχα για το πανελληνιο πρωταθλημα εντουρο 2011 :D

DimChios
04/10/2010, 15:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Εύκολα...

Να πάρουμε τον Τροοπερ για λίντερ...
Τώρα που θα είναι και τζάμπα να γράψουμε και κανα έξτρα χιλιόμετρο...

Και από μένα 50 ευρώ, να μην δώσετε τίποτα του Τσίου, ώστε να μην ξαναποστάρει...:bigcry:

πενηνταρικο πενηνταρικο για μλκιες....πες πες θα το μαζεψω το ποσο εγω!

Συνεχιστε!

:smokin:

devil's animal
04/10/2010, 15:24
αν ειναι να γινει κατι τετοιο μονο σε βολταδικο στυλ μπορει να φτιαχτει κατι και καθαρα εκθεσιακο.
cafe racer λοιπον με αερογραφιες moto.gr ψιλοτουμπανε μοτερ και ομορφα (ακριβα) περιφερειακα.

οποιοι αφιερωσουν χρημα και χρονο (αναλογα με τα ατομα) θα μπορουν να το κυκλοφορουν ο καθενας για μια μερα του μηνα (αν π.χ. ειναι 30 ατομα).
αν ειναι 365, για μια μερα του χρονου κλπ...

αν παντως μαζευτουν καμια 60αρια ατομα το προσωπικο κοστος μειωνεται και μια μερα στους 2 μηνες με ενα cafe racer τουμπανο, δεν ειναι καθολου ασχημα...:winka:
:beer: :beer:

notakos600
04/10/2010, 15:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αν ειναι να γινει κατι τετοιο μονο σε βολταδικο στυλ μπορει να φτιαχτει κατι και καθαρα εκθεσιακο.
cafe racer λοιπον με αερογραφιες moto.gr ψιλοτουμπανε μοτερ και ομορφα (ακριβα) περιφερειακα.

οποιοι αφιερωσουν χρημα και χρονο (αναλογα με τα ατομα) θα μπορουν να το κυκλοφορουν ο καθενας για μια μερα του μηνα (αν π.χ. ειναι 30 ατομα).
αν ειναι 365, για μια μερα του χρονου κλπ...

αν παντως μαζευτουν καμια 60αρια ατομα το προσωπικο κοστος μειωνεται και μια μερα στους μηνες με ενα cafe racer τουμπανο, δεν ειναι καθολου ασχημα...:winka:
:beer: :beer:

That's the spirit man. :ninja:

Ζεύκας
04/10/2010, 15:32
ο καθένας με τον πόνο του...:lol:

κι άμα υλοποιηθεί ποτέ αυτό το πρότζεκτ γράφτε μου:rotflmao:

Cpt. Haddock
04/10/2010, 15:34
μλκ Αντώνη.

Το πίστεψε ο άλλος :sad:

sotos 8
04/10/2010, 15:49
Καλη η παλκιτσα αλλα αν το σοβαρεβαμε λιγο υπαρχει ενα παλικαρακι απο το φορουμ που αγωνιζετε στο πρωταθλημα ταχυτητας ο menelaos46 δεν θα μπορουσαμε να τον υποστηριξουμε με οποιονδιποτε τροπο και να βαλουμε και το ονομα και τα χρωματα του φορουμ;
Σις 13 και 14 Νοεμβριου εχει αγωνα στην Τριπολη.

Cpt. Haddock
04/10/2010, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Καλη η παλκιτσα αλλα αν το σοβαρεβαμε λιγο υπαρχει ενα παλικαρακι απο το φορουμ που αγωνιζετε στο πρωταθλημα ταχυτητας ο menelaos46 δεν θα μπορουσαμε να τον υποστηριξουμε με οποιονδιποτε τροπο και να βαλουμε και το ονομα και τα χρωματα του φορουμ;
Σις 13 και 14 Νοεμβριου εχει αγωνα στην Τριπολη.

Το φόρουμ ειναι ιδιοκτησία ενός ή δύο ανθρώπων που έχουν πληρώσει για το domain και το ονομα και το σήμα.

Δεν ανήκει σε μας για να το κανουμε οτι θέλουμε :winka:

sotos 8
04/10/2010, 15:55
Και της μπλουζες αυτοι σας της μοιρασαν;

Cpt. Haddock
04/10/2010, 15:56
Και της μπλουζες αυτοι σας της μοιρασαν;

Oχι, αλλα έδωσαν την άδεια :winka:

Αυτό που θελω να πω ειναι οτι και 100 χιλιαρικα να μαζεψουμε για τον Μενέλαο αν δε δωσει το οκ ο ιδιοκτήτης δε γινεται τιποτα.
Φυσικα μπορει να ερωτηθει και να δωσει το οκ. Οποτε μετα πρεπει να δουμε τα νομικα του μαζέματος των χρηματων (δεν ειναι τοσο απλό) κλπ κλπ

Τα 'χουμε συζητήσει 100 φορές αυτα, ψαξτε το. Ξαναλεω (γραφω): Ενας διαδικτυακός τόπος δεν ειναι ουτε λεσχη, ουτε σωματείο.

:wave2: :beer: :wave2:

DrBig
04/10/2010, 15:57
Θα ημουνα μεσα αν η ιδεα αφορουσε κατι σχετικα καινοτομο (2χ2, η ηλεκτρικο, η υβριδιο μεταξυ mountain bike και mx, κλπ)

sotos 8
04/10/2010, 15:59
Και γιατι προεξοφλης οτι σε αυτο δεν θα δωσουν αδεια;

Cpt. Haddock
04/10/2010, 16:01
Και γιατι προεξοφλης οτι σε αυτο δεν θα δωσουν αδεια;

Δες παραπανω, συμπληρωσα το ποστ μου

Aggelos_SV
04/10/2010, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Θα ημουνα μεσα αν η ιδεα αφορουσε κατι σχετικα καινοτομο (2χ2, η ηλεκτρικο, η υβριδιο μεταξυ mountain bike και mx, κλπ)

Έγινε το moto.gr , Berkeley university και μου διέφυγε??

DrBig
04/10/2010, 16:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Έγινε το moto.gr , Berkeley university και μου διέφυγε??

οχι, αλλα αυτο που σου διαφευγει ειναι οτι πολλες παρομοιες κατασκευες εχουν φτιαχτει απο ιδιωτες.

p@nos
04/10/2010, 16:32

εγω για κατι τετοιο ειμαι μεσα παντως(αν και το βλεπω για διπλωματικη ετσι κι αλλιως:a01: )

Aggelos_SV
04/10/2010, 16:35
οχι, αλλα αυτο που σου διαφευγει ειναι οτι πολλες παρομοιες κατασκευες εχουν φτιαχτει απο ιδιωτες.

...και με κεφάλαια...?

p@nos
04/10/2010, 16:39
...και με κεφάλαια...?

δεν ειναι τοσο δυσκολο...

παιρνεις ενα μηχανακι που πληρει καποιες βολικες προδιαγραφες(ντουκατι λογω πλαισιου πχ καθεται κουτι, τυχαιο?:D )

το βασικο κοστος που θα μοιραστουν ολοι ειναι η αγορα του κινητηρα...ο οποιος αναλογα με το budget θα εχει και αναλογες επιδοσεις(απο επιδοσεις παπιου μεχρι να κανεις πλακα σε οτι κινειται στο δρομο με 2 η 4 ροδες :D :a13: )

DrBig
04/10/2010, 16:40
...και με κεφάλαια...?

Δεν χρειαζονται πολλα χρηματα. Λιγοτερα απο το να παρεις καινουρια μηχανη. Κοπος, χρονος και εργαλεια χρειαζονται.
Πχ, αν γινοταν κατι σε ηλεκτρικο, εχω να διαθεσω ενα thunderace. Με 10,000 το κανεις και ηλεκτρικο και τουμπανο.

Aggelos_SV
04/10/2010, 16:40
βρε αγορίνα,τα κεφάλαια για το υποθετικό project που λέει ο DrBig αναφέρω :winka:

EDIT: άμα λέτε ότι παλέυεται με μικρό κεφάλαιο κάτι τέτοιο,κάτι θα έχετε ψάξει/ξέρετε παραπάνω από μένα...:smilea:

p@nos
04/10/2010, 16:42
βρε αγορίνα,τα κεφάλαια για το υποθετικό project που λέει ο DrBig αναφέρω :winka:

τα κεφαλαια θα ερθουν απο τα μελη του φορουμ που θα θελησουν να προσφερουν(λεμε τωρα σε εναν ιδανικο φανταστικο κοσμο μιας και αυτο δε προκειται να γινει με τιποτα:D )

Aggelos_SV
04/10/2010, 16:44
"Τα λεφτά υπάρχουν" που είπε κι ένας σοφός !

Stabak
καπως ετσι ξεκινησε και εγινε το NR :lol: :lol: :lol: :lol:

Cpt. Haddock
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
τα κεφαλαια θα ερθουν απο τα μελη του φορουμ που θα θελησουν να προσφερουν(λεμε τωρα σε εναν ιδανικο φανταστικο κοσμο μιας και αυτο δε προκειται να γινει με τιποτα:D )

Ουτε στον πραγματικό κόσμο θα βρεθει καποιος να προσφερει λεφτα για να κανεις εσυ την πτυχιακη σου

p@nos
04/10/2010, 16:47
Ουτε στον πραγματικό κόσμο θα βρεθει καποιος να προσφερει λεφτα για να κανεις εσυ την πτυχιακη σου

εχει βρεθει ενας καθηγητης αρκετα καθυστετιμενος για να μου δωσει λεφτα:smokin:

(αναλογως με το ποσο θα του πριξω τα παπαρια θα μου δωσει και μοτερ δυνατοτερο:lol: :rotflmao: :lol: )

p@nos
04/10/2010, 16:49
χωρια που θα παρακολουθησω 2 μαθηματα του φετος ταυτοχρονα για να του κανω εντυπωση :bigcry: :bawl: :rotflmao: :bawl: :bigcry:

sotos 8
04/10/2010, 23:01
Oχι, αλλα έδωσαν την άδεια :winka:

Αυτό που θελω να πω ειναι οτι και 100 χιλιαρικα να μαζεψουμε για τον Μενέλαο αν δε δωσει το οκ ο ιδιοκτήτης δε γινεται τιποτα.
Φυσικα μπορει να ερωτηθει και να δωσει το οκ. Οποτε μετα πρεπει να δουμε τα νομικα του μαζέματος των χρηματων (δεν ειναι τοσο απλό) κλπ κλπ

Τα 'χουμε συζητήσει 100 φορές αυτα, ψαξτε το. Ξαναλεω (γραφω): Ενας διαδικτυακός τόπος δεν ειναι ουτε λεσχη, ουτε σωματείο.

:wave2: :beer: :wave2:

Δεν εγραψα πουθενα για λεφτα .
Αν υπαρχει διαθεση για βοηθεια μπορουν να γινουν πολλα .
Ο reinmaister που ερειξε και την ιδεα μπορει να βοηθηση με της μηχανικες γνωσεις του καποιος που μενει Τριπολη να του παρεχει στεγη για δυο βραδια,εγω για να μην εξερω τον εαυτο μου μπορω να συζητησω με φιλο που εχει ελαστικα να του δωσει ενα ζευγαρι λαστιχα κτλπ.
Α κι εσυ να ρωτησεις τον φορουματορα αν μας δινει αδεια να τον διαφιμησουμε.

nihristo
04/10/2010, 23:14
To ενδιαφέρον θα ήταν να πέρναμε ένα μπούσα και να του βάζαμε κινητήρα από δίχρονο 50άρι. Και εκεί που σε κοιτάνε όλοι στο φανάρι θα ανοίγεις 1η 2α 3η 4η 5η 6η και θα φτάνεις τα 60 χλμ/ωρα. Έτσι θα χει πλάκα κ δίνω κ λεφτά (ή το μοτέρ) :D

Cpt. Haddock
04/10/2010, 23:52
[...]Α κι εσυ να ρωτησεις τον φορουματορα αν μας δινει αδεια να τον διαφιμησουμε.

γιατι εγω; :confused:

TROOPER
05/10/2010, 13:02
...

ναι λιγα μηχανακια εχεις χαλασει...να σου δωσουμε λ7 να χαλασεις κι αλλα...:lol: :lol: :lol:

thou-vou
05/10/2010, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι λιγα μηχανακια εχεις χαλασει...να σου δωσουμε λ7 να χαλασεις κι αλλα...:lol: :lol: :lol:
διαθέτω το ντακαρ... αν είναι να γίνει 700 άλογα ας πηγαίνω βόλτες με το παπι...
βέβαια θα το οδηγάω μόνο εγω. Κι εγω αγωνιζόμενος είμαι. Τρέχω και δε φτάνω...

ΥΓ. Επίσης ο τρούπερ δεν μου μιλάει καλά τελευταία, ο καπετάνιος γράφει οπουδήπτε αλλού εκτός από το τέλος του ταξιδιωτικού και ο κος rein έχει μια υπέροχη ιδέα σε πολύ λάθος εποχή με πολύ λάθος κόσμο (γενικά και καθόλου ειδικά).

TROOPER
05/10/2010, 14:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou

ΥΓ. Επίσης ο τρούπερ δεν μου μιλάει καλά τελευταία...

τα καλα τα κραταω για πριβε :winka:

alexxxcbr
05/10/2010, 15:01
Καλη φαση αλλα....

:winka: :winka:

the who
05/10/2010, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou

ΥΓ. Επίσης ο τρούπερ δεν μου μιλάει καλά τελευταία, ο καπετάνιος γράφει οπουδήπτε αλλού εκτός από το τέλος του ταξιδιωτικού και ο κος rein έχει μια υπέροχη ιδέα σε πολύ λάθος εποχή με πολύ λάθος κόσμο (γενικά και καθόλου ειδικά). [/B]

Τρουπεεεεεερρρρρρρρ γιατι ρε φουστη δε μιλας καλα στο φιλο μου το βιομηχανο?:evil: :evil: :evil:

reinmeister
05/10/2010, 16:13
εγω παντως την ιδεα την εριξα...:D

Cpt. Haddock
05/10/2010, 16:30
εγω παντως την ιδεα την εριξα...:D

Δεν ανοιγουμε ενα poll thread πώς το θέλουμε το μηχανάκι; :winka:

DimChios
05/10/2010, 16:30
Δεν ανοιγουμε ενα poll thread πώς το θέλουμε το μηχανάκι; :winka:

ο φυτιλιας ρε πστ μου!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
05/10/2010, 16:33
ο φυτιλιας ρε πστ μου!

Γιατι ρε; :look:

Θα βαλουμε τις επιλογές και θα ψηφίσουμε, ας πουμε για 20 μερες.

- Μπουσα ντραγκστερ
- Μπουσα αλλο
- Καφε ρέισερ
- Αντβεντιουρ Καζακσταν τουρινγ
- Πιστα
- Εντουρο
- ΜΧ
- Αλλο

Και οτι βγει ως αποτέλεσμα, αυτο θα φτιαξει ο Αντουάν
:beer:

sniper
05/10/2010, 16:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

O Rein δεν χαλάει μηχανάκια.

Αυτά σκορπάνε απο την ντροπή τους που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του μάστορα.

sniper
05/10/2010, 16:34

- Μπουσα ντραγκστερ
- Μπουσα αλλο
- Καφε ρέισερ
- Πιστα
- Εντουρο
- ΜΧ
- Αλλο

Μπορεί να φτιάξει οτιδήποτε που να μπορεί να το καβαλήσει ο χάλιας και να μην βροντάει;

Cpt. Haddock
05/10/2010, 16:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μπορεί να φτιάξει οτιδήποτε που να μπορεί να το καβαλήσει ο χάλιας και να μην βροντάει;

τον χάλια ρωτα :smokin:

DimChios
05/10/2010, 16:35

- Μπουσα ντραγκστερ
- Μπουσα αλλο
- Καφε ρέισερ
- Πιστα
- Εντουρο
- ΜΧ
- Αλλο

παπι δεν βλεπω να εβαλες!

:mad:

Cpt. Haddock
05/10/2010, 16:35
παπι δεν βλεπω να εβαλες!

:mad:

ουτε και προκειται

:wave2:

Ilief
05/10/2010, 16:52
Ολως τυχαιως περαστικος απο το θρεντ, και επειδη μου αρεσουν τετοιου ειδους ιδεες ( ασχετα με το αν τελικα πραγματοποιουνται) εχω να προτεινω κι εγω τα ακολουθα:

Αμα τεθει προς τις καθαροτητες το γοητρο μπορω να κανω τα εξης:

Λοιπόν 1 : Μπορω να διαθεσω καποιο ποσον δια τον ευγενη σκοπο του κυριου rein οπως και των υπολοιπων που θα συμμετασχουν. Επισης μπορω να αφιερωσω προσωπικο χρονο (ανεκτιμητης αξιας αγαθον) για οποιες εργασιες θα γινουν δια του μηχανακιου.

Λοιπόν 2 : Μπορουμε να κανουμε μια εκρηκτικη μιξη στοιχειων σε ενα μηχανιδι τυπου CR500 οπως πχ η αγορα ενος κολλημενου και οι ακολουθες ενεργειες. Αυτο π.χ το φτιαχνουμε σιγα σιγα ή παιρνουμε το μοτερ και το πουλαμε οσο οσο και του κουμπωνουμε πανω υγιες engine απο CR500. Με καποιοες οικονομικες (βασικον) μετατροπες σε μοτερ και λοιπα μπορουμε να εχουμε ενα ασφαλτοκτονο ή μπουλντοζα μηχανακι με την απαραιτητη εμφανιση, στο τμημα της οποιας εχω και ατομα που ασχολουνται..

Λοιπον 3 : Το ξερω πεταξα τρελη ιδεα και επιτηδες δεν αφησα κινητο για να μη με καλειτε και με ρωτατε πως και μου ηρθε αυτη η επικη ιδεα...:beer:

reinmeister
09/10/2010, 17:32
εγω επιμενω παντως...:D

http://www.youtube.com/watch?v=aFtVhpoLBFg

ERRIKA
09/10/2010, 22:08
(...). Οποτε μετα πρεπει να δουμε τα νομικα του μαζέματος των χρηματων (δεν ειναι τοσο απλό) κλπ κλπ

Kαι η δική μου προσφορά για να απαντήσω στις νομικές ανησυχίες του Cpt: Δωρεάν σύσταση σωματείου με τίτλο, ας πούμε "Σύλλογος φίλων διαδικτυακού τόπου μοτο.γκρ" (δε χρειάζεται άδεια από κανέναν), με εισφορές μελών για την επίτευξη του (μη κερδοσκοπικού) σκοπού του σωματείου κλπκλπ (όλα στα φτιάχνω μάστορα). Α, και ψηφίζω busa dragster, είναι πολύ εντυπωσιακό. :lol::beer: :beer:

Ζεύκας
10/10/2010, 01:17
αντώνιε, παραδέξου το, έμεινες από φράγκα...:lol:

imitrelos
10/10/2010, 02:33
Λοιπόν rein έχω το cagiva το planet και κάθετε .....βάζουμε κανένα κινητήρα απο rd350 το στήνουμε cafe racer τι λές

reinmeister
10/10/2010, 02:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Kαι η δική μου προσφορά για να απαντήσω στις νομικές ανησυχίες του Cpt: Δωρεάν σύσταση σωματείου με τίτλο, ας πούμε "Σύλλος φίλων διαδικτυακού τόπου μοτο.γκρ" (δε χρειάζεται άδεια από κανέναν), με εισφορές μελών για την επίτευξη του (μη κερδοσκοπικού) σκοπού του σωματείου κλπκλπ (όλα στα φτιάχνω μάστορα). Α, και ψηφίζω busa dragster, είναι πολύ εντυπωσιακό. :lol::beer: :beer:

αγαπω ερρικα και το δηλωνω δημοσιως...:)

ERRIKA
10/10/2010, 09:01
αγαπω ερρικα και το δηλωνω δημοσιως...:)
:a07: :a07:
Η αγάπη ξεπερνά όλα τα εμπόδια...:lol:

lspiros
10/10/2010, 09:16
βαζω και εγω την προσφορα μου μπας και με αγαπησει κανεις.οτι εχει σχεση με αυτοκολητα λοιπον :wave2:

Cpt. Haddock
10/10/2010, 09:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Kαι η δική μου προσφορά για να απαντήσω στις νομικές ανησυχίες του Cpt: Δωρεάν σύσταση σωματείου με τίτλο, ας πούμε "Σύλλογος φίλων διαδικτυακού τόπου μοτο.γκρ" (δε χρειάζεται άδεια από κανέναν), με εισφορές μελών για την επίτευξη του (μη κερδοσκοπικού) σκοπού του σωματείου κλπκλπ (όλα στα φτιάχνω μάστορα). Α, και ψηφίζω busa dragster, είναι πολύ εντυπωσιακό. :lol::beer: :beer:

Εισαι μια σουπια εσυ :smokin:

lspiros
10/10/2010, 09:19
Εισαι μια σουπια εσυ :smokin:
ειναι πολυ πρωι για σενα και δεν μπορεις να σκεφτεις δικα σου σχολια?μην αντιγραφεις τον παλιογερο απο διπλανο thread:lol: :lol: :lol: