View Full Version : Προεκτασεις πιρουνιου???
Καλησπερα!
Φιλος θελει να κανει μετατροπη στο μπροστινο,πιο συγκεκριμενα να το αλλαξει με ενα απο αλλο μοντελο usd.
To θεμα ειναι οτι ειναι πιο κοντο και θα αλλαξει πολυ την γεωμετρια της μηχανης,οποτε σαν λυση στο τραπεζι επεσε η προεκταση των καλαμιων με καποιο τροπο.
Υπαρχει κατι πιο συγκεκριμενο πανω σε αυτη την ιδεα,δλδ τιποτα σχεδια,φοτο???Να παρει καμια ιδεα του πως και τι?
Καθε αποψη δεκτη!
:wave2: :wave2:
ti moto ?
an den exei parei akoma dinw ftina kalamia me stavro apo aprilia RSV
Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
ti moto ?
an den exei parei akoma dinw ftina kalamia me stavro apo aprilia RSV
Εχει αγορασει ηδη τα καλαμια!
:wave2: :beer:
lanzaman
04/10/2010, 21:02
εγω πιστευω οτι πρεπει να ρωτησετε σε κανα μαγαζι που ασχολειται με custom-ιες μιας και οι επεκτασεις πιρουνιου ειναι μοδα στα τσοπερ συνηθως..
GiannisBlessed
04/10/2010, 21:09
ena paidi edw mesa to exei kanei se tdm.
apo oti katalaba alla3e tapes me kapoies poio makryes
me endiaferei kai emena:)
Έχει τύχει να κάνει φίλος αλλά σε μηχανή chopper όπου μάκρυνε το υπάρχον συμβατικό πηρούνι κατα 5cm.Δυστηχώς φώτο δεν έχω αλλά έκανε το εξής με λίγα λόγια:
Πήγε σε μηχανουργείο όπου του κόψανε δύο κυλινδρικές προεκτάσεις μασίφ σίδερο 5 cm έκαστη.Η διάμετρος των προεκτάσεων ακριβώς ίδια με του πηρουνιού του ώστε να κουμπώνει στην τιμονόπλακα.Στο κάτω μέρος καθεμιάς από τις προεκτάσεις άφησαν 4 cm βίδα που θα βίδωνε στο πηρούνι.
Για να καταλάβεις τι εννοώ φαντάσου αρχικά δύο σιδερένιους κυλίνδρους 9cm.Από αυτούς αρχίζεις και τρως από τη μια μεριά τους σε ειδικό μηχανημα του μηχανουργείου αφήνοντας μόνο σπείρωμα,ίδιο με αύτό των βιδών που έχουν τα καλάμια του πηρουνιού στο πάνω μέρος τους.Έτσι ''τρώγοντας'' 4cm μένει η κυλινδρική προέκταση 5cm και από κάτω βίδα 4cm σαν ένα σώμα όμως.
Από το πηρούνι αφαίρεσε τις δύο πάνω τάπες με τη βίδες τους και έμεινε απλά το πάνω μέρος των καλαμιών με τις τρύπες με τα πάσα που πιάνανε οι βίδες πριν.Εκεί βίδωσε τις δύο προεκτάσεις που έφτιαξε αφού πρώτα τις είχε νικελώσει.
Τώρα δεν ξέρω πόσο μπορεί να γίνει αυτό σε πηρούνι usd αλλά μπορεί να σας έρθει καμιά έμπνευση για κάτι παρεμφερές.:wave2:
Kαι με τους ρυθμιστες προφορτισης κτλ τι γινεται???Θα πρεπει λογικα να φτιαχτουν νεοι αποστατες???
Αρχικά δημιουργήθηκε από mars696
212944
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
:nono: :nono: :nono:
212945
:wave2: :beer:
Πρωτα μετραμε και μετα αγοραζουμε ργτ.Τετοια μοντα σε μπροστινο ειδικα δεν θα την εκανα.Γνωμη μου να πουλησει τα καλαμια και να παρει αλλα.Βρωμανε τα μεταχειρο.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Πρωτα μετραμε και μετα αγοραζουμε ργτ.Τετοια μοντα σε μπροστινο ειδικα δεν θα την εκανα.Γνωμη μου να πουλησει τα καλαμια και να παρει αλλα.Βρωμανε τα μεταχειρο.:wave2:
Πες τα του ,του μλκ!
Αυτο ακριβως του ειπα κι εγω....
Πες τα του ,του μλκ!
Αυτο ακριβως του ειπα κι εγω....
Του μλκ?Ρε συ για τον τρουπερ μιλας τοση ωρα?:rotflmao: :rotflmao:
Για τι μηχανακι μιλαμε ομως?
Του μλκ?Ρε συ για τον τρουπερ μιλας τοση ωρα?:rotflmao: :rotflmao:
Για τι μηχανακι μιλαμε ομως?
:lol: :lol: :lol:
Για σκατοΤΔΜ:rolleyes:
:lol: :lol: :lol:
Για σκατοΤΔΜ:rolleyes:
Α ωραια,ευκολο.Πες του να παρει ενα μηχανακι με usd.:lol:
Α ωραια,ευκολο.Πες του να παρει ενα μηχανακι με usd.:lol:
Εγω βασικα του λεω να παρει αλλο μηχανακι ακομα και με συμβατικο μπροστινο!!!:lol: :lol:
Εγω βασικα του λεω να παρει αλλο μηχανακι ακομα και με συμβατικο μπροστινο!!!:lol: :lol:
Εχω δει ενα ΤΔΜ με αναποδο και γενικωτερα περιποιημενο αλλα η δουλεια ειχε γινει μεθοδικα και κοστισε και αρμυρουτσικα.Το να βαλεις ενα πιο κοντο μπροστινο και μετα να ψαχνεις για προεκτασεις μου θυμιζει ενα τσοπερ που "φτιαξαμε" πιτσιρικαδες και εκοψε το πηρουνι στην πρωτη λακουβα.:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλα μη φανταστεις οτι ειναι και καμια τρελη μετατροπη,
Μονο τον πυρο (ειναι πρωι ρε πστ μου και δεν θυμαμαι την ορολογια του) σε μηχανουργειο θελει.
Κατα τα αλλα φρενα ,ζαντες κτλπ μπαινουν κουτι σε πιρουνια ρ1 2000-2002.