View Full Version : Capo Da Roca;;;Nooοο Problem!!
- Κρατάς καλά? Να βγω με σούζα από την στροφή ?
- ΟΧΙ!!
- ( ρε να κάνω την σούζα και να πω ότι άκουσα ναι?)
214415
Στροφουλες όμορφες, γιαμ γιαμ
214416
Σε χαιρετώ, προς το παρόν Κύριε Α.
214417
Και η δεύτερη και ποιο παλιά γέφυρα στην Λισαβόνα, η 25 Απριλίου
214419
Αυτό ονομαζω εικαστική παρέμβαση. Παρατηρήστε τον Βασιλιά δυτικό, πως ρουφάει με το γιγαντιαίο καλαμάκι του την Λατινική Αμερική. Ρούφηξαν τις αποικίες...
214420
Φτάσαμε στο ξενοδοχείο, παρκάραμε τις μηχανές και ανεβήκαμε στα δωμάτια. Η Γιάννα δεν ένοιωθε και πολύ καλά, όποτε μείναμε και περιμέναμε να ξεκουραστεί λίγο. Όσο ο Μαικ ήταν με την Γιάννα, βάλαμε με τον Βουνό στο GPS τον αυριανό προορισμό, ο οποίος ήταν η Γρανάδα. Έδειχνε 750κμ!!!Μας έλουσε κρύος ίδρωτας. Θα έπρεπε να κάνουμε 750κμ μέχρι την Γρανάδα και καπάκι την επόμενη άλλα 550 μέχρι την Βαλένθια. Το πρόγραμμα ενός απογεύματος που είχαμε βγάλει στον Πειραιά δεν φαινόταν και πολύ καλό… Σκεπτόμασταν και τα άλλα 2500κμ που θα είχαμε από την Βαλένθια συν τον ποδαροτουρισμό και λέγαμε δεν θα την βγάλουμε.
Είπαμε δεν γαμιέται ρε Βουνέ, κάθε εμπόδιο σε καλο. Κάτσε να πάρω ένα τηλ το Gerard να μας προτείνει πώς να πάμε μέχρι την Ανδόρα. Αφού μου είπε ο Gerard, σου το είχα πει ότι είναι αγγούρι και δεν βγαίνει(κάπου εκεί θυμήθηκα ότι από Βαλένθια προς Βαρκελώνη μου είχε πει ότι θα κάνει τρομερή ζέστη)μετά από 10λεπτακια με πήρε ο Gerard και πρότεινε να πάμε Τολέδο που είναι 560κμ και να διανυκτερευσουμε εκεί. Την επομένη μέρα θα κάναμε 360κμ, όπου και θα συναντούσαμε τον Gerard στο χωρίο του, θα μέναμε και από εκεί βουρ για Ανδόρα. Όσο κανονιζόταν αυτό η Γιάννα ένοιωσε καλύτερα και ετσι φύγαμε για κέντρο.
Πανόραμα της πλακόστρωτης πλατείας Ρόσιου, στα δεξιά φαίνεται και το Εθνικό θέατρο.
214421
Το συντριβάνι της πλατείας με φόντο το Εθνικό θέατρο
214422
Παιδιά κάνει ζεστή?Λίγο ε?
214423
Ο σταθμός Ρόσιου του 19ου με τις δυο μαυριτανικές αψίδες, σε σχήμα πέταλου
214424
Πρώτη φορά που είδα στον δρόμο το νέο Βφρ
214425
Βρήκα και ένα νετ καφέ, όπου έκανα τις ακυρώσεις για τα ξενοδοχεία της Γρανάδας και Βαλενθιας. Τα είχα κλείσει μέσο ebooking και μου επέστρεψαν τα λεφτά όλα!!
Είσοδος εστιατορίου άλλης εποχής
214426
Πρέπει να είναι εκκλησιά αν θυμάμαι καλά.
214427
Το κάστρο της Λισαβόνα
214429
Κατευθυνθήκαμε προς το Ελεβαντόρ ντε Σάντα Ζούστα, το οποίο συνδέει την Μπαιξα με το Μπαιρου Άλτου, που βρίσκεται 32 μετρά ποιο ψηλά. Για την ιστορία, το έχει σχεδιάσει ο Γάλλος αρχιτέκτονας Ραουλ Μεσνιέ ντι Πονσάρ, μαθητής του Γκουσταύου Άιφελ..
214430
Η θεά από την εξέδρα προς την Μπαιξα
214431
Μπαιξα προς Ατλαντικο
214432
Συναντήσαμε ένα Αφρικανό μικροπωλητή, ο οποίος πάλι αναγνώρισε τα Ελληνικά και μας άρχισε την κουβέντα. Μας έλεγε για ένα κάλο του φίλο στην Θεσσαλονίκη και πως τα φέρνει βόλτα εδώ. Φεύγοντας ήθελε να μας δώσει από ένα βραχιολι δερματινό με ένα κομμάτι έβενου στο πάνω μέρος. Με τα χίλια ζόρια τα πήραμε, του δώσαμε ένα συμβολικό πόσο και συνεχίσαμε να κατηφορίζουμε προς την Μπαιξα..
Και μια ασπρόμαυρη, ετσι για αλλαγή
214434
Σε κατάσταση βιτρίνας το μοτόρι:smokin:
214435
Και ο πολυαγαπημένος Βάτραχος...
214436
Περπατούσαμε περπατούσαμε και καταλήξαμε στην πλατεία Πράσα ντε Φιγκιέρα. Ο Ήλιος είχε αρχίσει να δύει και εμείς είχαμε να δούμε πολλά ακόμα.. Κάπου εκεί είδα ένα λεωφορείο από αυτά τα κάμπριο που σε φορτώνουν και σε πάνε να δεις τα αξιοθέατα.
Όταν ήμουν φοιτητής στο Παρίσι, τα έβλεπα με τους Γιαπωνέζους στοιβαγμένους και τα χλεύαζα. Έλεγα, μα γιατί δεν περπατάνε να το απολαύσουν? Είχε έρθει η ώρα να αναθεωρήσω όμως τις απόψεις μου. Είπα δεν γαμιέται, είναι μια καλή ευκαιρια να πάρουμε μια καλή γεύση και από την υπόλοιπη Λισαβόνα.
Ανεβήκαμε και ήταν μάλιστα και το τελευταίο δρομολόγιο της ημέρας.
214438
Η Πράσα ντου Κομέρσιου όπου και βρισκόταν επι 400 χρόνια το βασιλικό Ανάκτορο
214439
Ο ίδιος καλλιτέχνης που είχε σχεδιάσει και το προηγούμενο κτίριο
214440
Η αρένα της Λισαβονα
214441
Δεν τα θυμάμαι όλα, θα ψάξω και ενημερώσω αργότερα από πού είναι
edit: Είναι το Pombal, thanks blackbusa :beer: :beer: :beer:
214443
Παιδιά τις σκαλωσιές τις έχετε ακουστά:D
214444
Ο κύριος που ανακάλυψε την Βραζιλία(εννοώ το μέρος) Pedro Alvares Cabral
214445
Η γέφυρα 25 Απριλίου
214446
Το Μνημείο των ανακαλύψεων
214447
Ο Τορε ντε Μπέλεμ ηταην η αφετηρία των θαλασσοπόρων που ξεκινούσαν για να ανοίξουν νέους εμπορικούς δρόμους
214448
Στα δεξιά το μοναστήρι Ιερωνυμιτων και δίπλα το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
214449
Και το όμορφο συντριβάνι
214450
Αυτή η φώτο, λες και έχει τραβηχτεί στο ακρωτήριο Καναβεραλ την ώρα που φεύγει ο πύραυλος
214451
Ο Ουρανός, είχε αρχίσει να παίρνει κάτι μυστήριες αποχρώσεις...
214452
Το τρομερό λεωφορείο που κάναμε την βόλτα. Η διαδρομη κράτησε δυο ώρες και ήμασταν μόνοι μας σε όλη την διάρκεια της. Όταν έπεσε ο Ήλιος, είχε 18 βαθμούς και έκανε λίγο κρύο στο κάμπριο..
Καταφέραμε και είδαμε πράγματα που δεν θα τα βλέπαμε διαφορετικά, γιατί ήταν αρκετά μακρυά και εμείς χρόνο δεν είχαμε. Ευχαριστημένοι αναζητήσαμε το βραδινό μας γεύμα.
214453
Το μπρούτζινο άγαλμα του Βασιλιά Ιωάννη Α΄ στην Πράσα ντα Φιγκιέρα
214454
Το πανέμορφο τραμ τους
214455
Μια νυχτερινή φώτο με το Ελεβαντόρ
214456
Η εκκλησιά που συναντήσαμε και το μεσημέρι
214457
Τελικά δεν βρήκαμε κάτι που να μας αρέσει και αρκέστηκα σε μια απαίσια πίτσα, παρέα με ένα νεράκι Καραμουλο.
214459
Γυρίσαμε στο ξενοδοχείο κατά τις 23:30 και κάναμε νανάκια. Η σημερινή μέρα ήταν γεμάτη και θα μείνει ανεξίτηλη για πάντα στο μυαλό μου. Αυτήν την φορά, αποκοιμήθηκα σκεπτόμενος τα στροφιλικια της Ανδορας ...:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
υγ: Αύριο το μενού έχει Τολέδο. Η μεγαλύτερη κατάρα λένε, είναι να είσαι τυφλός και να βρίσκεσαι στο Τολέδο...
costas81
14/10/2010, 13:19
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Πεμπτη 15 Ιουλιου 2010
Πλέον το πρωινό εγερτήριο είχε γίνει συνήθεια. Όπως και οι κινήσεις για να μαζέψουμε βαλίτσες, να τις κατεβάσουμε και να τις βάλουμε πάνω στα μηχανάκια…
Το πρωινό σε αυτό το ξενοδοχείο ήταν πολύ καλό και το εκμεταλλευτήκαμε. Η επιστροφή προς την παρτίδα είχε αρχίσει, άλλα δεν στεναχωριόμουν καθόλου. Είχαμε τόσα πολλά να δούμε και αρκετά χιλιόμετρα μπροστά μας. Σετάρισα το GPS για το ξενοδοχείο του Τολέδου ,το οποίο έκλεισα πάλι από ebooking. Έπειτα από παράκληση του Βουνού, έβαλα μια παράκαμψη για να μας περάσει από την γέφυρα της 25 Απριλίου και όχι του Βάσκο ντε Γκάμα. Τα χιλιόμετρα που υπολείπονταν στο Garmin 640κμ… Σκεφτόμουν ότι την σημερινή διαδρομη την έχω ξαναδεί στο μεγαλύτερο μέρος της και ξενέρωνα λίγο, αλλά ο προορισμός ήταν διαφορετικός.
Το δωμάτιο μας....
214655
Επ τι κάνεις εδώ??
214656
Λίγο πριν την γέφυρα της 21 Απριλίου και από τις ελάχιστες φώτο με εμένα εν κινήσει
214657
Στο Ρίο ντε Τζανέιρο…. Αστειεύομαι βέβαια..
214659
- Αφέντη, τώρα πάμε στο Μαρόκο?
- Εεεε??!!??
214660
Στα σύνορα Ισπανίας Πορτογαλίας
:beer: :beer: :beer: :beer:
214661
Το ανοιχτόχρωμο κομμάτι ασφάλτου με τα πράσινα κάγκελα, είναι τα σύνορα ανάμεσα στην Πορτογαλια και την Ισπανία. Η μουτζα πάει σε μένα..
214662
Έριξα και ένα αυτοκολλητάκι moto.gr
214663
Αυτήν την φορά είπαμε να μην βγούμε σε κάποιο χωρίο για μεσημεριανό, ώστε να φτάσουμε όσο το γρηγορότερα στο Τολέδο και να το απολαύσουμε. Σταματήσαμε λοιπόν σε αυτά τα απαίσια Οτογκριλ και ξεγελάσαμε την πεινά μας. Για μια στιγμή, βγήκα να πάρω κάτι από την μηχανη και βρήκα ένα πιτσιρικά που έβγαζε φώτο με το κινητό του, το μοτορι. Άπλωσα το χέρι μου, ζήτησα το κινητό του και του είπα, ανέβα. Γέλασε, και σάλταρε πάνω.. Βεβαία, οι άπιστοι Θωμαδες μετά, από την ζήλια τους που δεν είχαν και αυτοί fun, είπαν, ότι τον μικρο τον είχα πληρωσει!!:smokin:
214664
Συνεχίσαμε μέχρι τον επόμενό ανεφοδιασμό. Η διαδρομη ήταν ίδια και τα χιλιόμετρα ευτυχώς έφευγαν εύκολα.
Στάση για ανεφοδιασμό...
214665
Ρε, μια φωτογραφία που να μην τρως, θα σε βγάλω ποτέ??
214666
Οι τιμές βενζίνης στην Ισπανία. Καλά ρε παιδιά, εδώ γιατί δεν έχουν την ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΡΕΙΣΙΝΚ βενζίνη? Έστω μια 100αρα... Μονό Ελλάδα τέτοια ε? Πλάκα στην πλάκα, όπου έχω πάει στην Ευρώπη, δεν έχω δει τπτ άλλο εκτός την95 και την 98 οκτανιων..
214667
Τα τελευταία 100κμ πάντα είναι και τα ποιο ζόρικα. Κάπου εκεί ο Βουνός πρέπει να σάλταρε. Βγήκε μπροστά και πήγαινε σταθερά με 160κμ. Χωρίς σκέψη ακολούθησα τον ρυθμό του, μπας και βγουν τα κμ.
- Τελικά ρε γομάρια μια χαρά πάει με 160αρες το εργαλείο, γιατί με πηγαίνατε με 120 συνέχεια?
- Τι? Είναι τάχα μου τάχα μου για να μην χαλάσει το τουονο??:rotflmao:
( Βέβαια το μονοκύλινδρο, οφείλω να ομολογήσω, το λασπολογούσε ο Μάικ… )
Φτάσαμε στο Τολέδο Περίπου στις 5 το απόγευμα
Μπαίνοντας στο Τολέδο
214668
Η είσοδος για την παλιά πόλη
214669
Ψάχνοντας το ξενοδοχείο στην παλιά πόλη
:sun: :sun: :sun:
214670
Φτάνοντας σε αυτό... Λεγοταν Santa Isabel και ήταν ένα μεσαιωνικό πρόσφατα ανακαινισμένο κτίριο... Το συνιστώ ανεπιφύλακτα..
214671
Έκανα τα γνωστά check in, παρκάραμε σε υπόγειο χώρο του ξενοδοχείου και βουρ στα δωμάτια για φρεσκάρισμα και βόλτα στην πόλη
Το δωμάτιο μας
214672
Η θεά από το παράθυρο και ο καθεδρικός του Τολέδου
214673
Ένα πανόραμα τραβηγμένο από την ταράτσα του Hotel
214674
Ρωτήσαμε τον ξενοδόχο για κάποιο καλό εστιατόριο και ξεκινήσαμε.
Να σας δώσω και κάποιες πληροφορίες για το Τολέδο.
Είναι χτισμένο σε λόφο πάνω από τον ποταμό Ταγο. Πίσω από τα παλαιά τείχη πολλά είναι τα μνημεία που μαρτυρούν τη μακρά ιστορία του. Οι Ρωμαίοι έχτισαν ένα φρούριο στο σημείο που βρίσκεται το σημερινό Αλκαθάρ. Οι Βησιγότθοι, που έκαμαν το Τολέδο πρωτεύουσα τους τον 6ο αιώνα μ.Χ , άφησαν πίσω τους αρκετές εκκλησίες. Κατά τον Μεσαίωνα, το Τολέδο ήταν χωνευτήρι μουσουλμανικών, χριστιανικών και εβραϊκών πολιτισμών. Κάτι που το κάνει μοναδικό!!
Λίγες πόλεις έχουν σημάδια από τόσο διαφορετικούς πολιτισμούς. Στην περίοδο αυτή χτίστηκε το κορυφαίο μνημείο της πόλης ο καθεδρικός. Τέλος, τον 16 αιώνα εγκαταστάθηκε ο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος(Ελ Γκρέκο),πολλά έργα του οποίου βρίσκονται σήμερα στην πολύ(έχει και μουσείο του)
Λεπτομέρεια από την Πλάθα ντε Θοκοδοβέρ
214679
Θερβάντες και Γάλλος. Δυο μεγάλες προσωπικότητες συναντιούνται:lol: :lol:
214680
Κάποιο σοκάκι από τα πολλά...
214681
Είχα βάλει το τρίποδο και χαιρόμουν μόνος μου...
214682
Άλλη μια, στην οποία κάναμε άπνοια για 30sec..
214683
Το φονικό τρίποδο...μουχαχαχαχα...Το έφαγαν κάνα δυο τουρίστες/ντόπιοι στο κεφάλι, καθώς περπατούσα...
214684
Φτάσαμε και στο εστιατόριο, το οποίο τελικά ήταν αδιάφορο(καλά να πάθω που ρωτάω, ξενοδόχους). Πήρα ένα ντόπιο πιάτο εγώ σαν τολμηρός και ήταν τόσο απαίσιο, που δεν θέλω να θυμάμαι καν τι ήταν!!!Αφού οι υπόλοιποι έφαγαν ακομα και την δύναμη τους, συνεχίσαμε την νυχτερινή ποδαροβόλτα μας.
- Νομίζω ότι πατάς αυτό το κουμπί εδώ και μετά….τρεέεεχειςςςςςς
214685
- Πρόλαβα την δεύτερη?
214686
Πάντως αν και Ιούλιος μηνάς, δεν μπορώ να πω ότι είχε πολύ τουρισμό. Άμα θέλετε να κάνετε σουρπραιζ στο πλάσμα σας, πάρτε ένα αεροπλανάκι(τι είπα?αεροπλάνο??πάω να πάρω ένα ντεπον να μου περάσει!) για Μαδρίτη και από εκεί είναι 80κμ το Τολέδο. 4 μέρες αρκούν
214687
Πειράματα με τον φακό...
214688
Αυτή την φώτο, όσο να προσπάθησα, δεν κατάφερα να την βγάλω σωστή…Είχε ένα προβολέα με υπερβολικό φως. Κατά τα άλλα βλέπετε την είσοδο του καθεδρικού..
214689
Γυρίσαμε στο Ξενοδοχείο και ανεβήκαμε να κάτσουμε στην ταράτσα που είχε πολύ όμορφη θεά. Μετά από κάνα τέταρτο(ήταν 11 το βραδάκι) το διαλύσαμε αλλά εμένα το μάτι μου ήταν γαρίδα. Με τα χίλια ζόρια κατάφερα να κρατήσω τον Βουνό για παρέα, μέχρι να βγάλω καμιά καλή φωτογραφία.
Οσο βγάζαμε τις φώτο λοιπόν, ανέβηκε και ένα ζευγαράκι Ισπανών και κάτσανε. Στα πέντε λεπτά μας είχαν πλησιάσει ρωτώντας μας, άμα θέλουμε ρούμι. Βεβαίως απάντησα και κατέβηκα στο δωμάτιο να πάρω ποτηριά. Η κοπέλα έδινε εξετάσεις σαν εκπαιδευτικός(για κάποιο σχολειό της περιοχής) και είχαν ταξιδέψει έως εδώ από την Algerica(το λιμάνι που θα περνάγαμε Μαρόκο…) Πιάσαμε την κουβέντα για όλα, σε σπαστά Αγγλικά και αδειασαμε το ρούμι. Προηγουμένως μας είχαν προσφέρει και λίγο σοκολατιτσα καπνιστή αλλά αρνηθήκαμε ευγενικά. Αν και παφα πουφα τόση ώρα, με είχαν πάρει τα σκάγια.
Είχε πάει αργαμιση, χαιρετηθήκαμε με τα παιδιά και κατεβήκαμε για νάνι. Αύριο το μενού είχε ραντεβού με Gerard έξω από την Σαραγόσα. Δεν ξέρω τι χάσαμε που δεν πήγαμε τελικά προς Γρανάδα και Βαλένθια, αλλά ξέρω τι θα χάναμε αν δεν βλέπαμε το Τολέδο…Αυτήν την φορά το ρούμι ανέλαβε και αποκοιμηθηκα σε 5sec από την στιγμή που ξάπλωσα:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
υγ: Βλέποντας τις φωτογραφίες από το Τολέδο, δεν μπορώ να πω ότι αιχμαλώτισα αυτό που είδα εκεί..... Είναι παρά πολύ εντυπωσιακό αλλά δεν βγήκε στις φωτογραφίες.. Αν ταξιδέψετε προς Ισπανία προσπαθήστε να μην το παραλείψετε.
Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010
Σήμερα ανοίγοντας τα μπιρμπιλοτά ματάκια μου, αντίκρισα τον καθεδρικό ναό του Τολέδου από το παράθυρο.
215150
Για κάποια κλάσματα του δευτερόλεπτου νόμιζα ότι ξύπνησα σε μια άλλη εποχή, αλλά το περιβάλλον του δωματίου, με επανέφερε στο παρόν.
Το πρωινό στο ξενοδοχείο δεν ήταν με μπουφέ, σου έφερναν αυτοί διάφορα μπισκοτάκια καφέ και χυμούς.. Μου στεναχώρησαν το Βουνό πρωί, πρωί..:rotflmao:
Ενώ είχα σηκωθεί το πρωί σε τρομερή φόρμα με δάγκωσε ενα ζουζούνι και κάνα τέταρτο πριν φύγουμε ένιωθα τρομερή αδυναμία, σκεπτόμουν και τα 490χλμ και είχα πάθει!!Δεν είχα, ουτε δύναμη να κατεβάσω τις βαλίτσες μέχρι το υπόγειο. Όσο έκανα το checkout(είχα μπουκωθεί και κάτι καραμέλες) προσπαθούσα να βρω τον τρόπο, που θα έλεγα στα παιδιά να μην φύγουμε, τόσο χάλια ήμουν.
Πάρτε μούρη...
215151
Αν μεναμε, θα άλλαζε το πρόγραμμα για άλλη μια φορά, θα εστηνα τον Gerard και δεν ήθελα. Ανέβηκα στην μηχανη και είπα όσο αντέξω. Στην χειρότερη άμα δεν την πάλευα καθόλου θα εριχνα έναν ύπνο στα καταπληκτικά παρκιν στην εθνική, που έχουν οι Ισπανοί. Ξεκινήσαμε στις 11 λοιπόν για το Castle το οποίο βρίσκεται 100κμ ΝΑ της Σαραγοσας. Η θερμοκρασία είχε προλάβει και φτάσει στους 30 και εγώ σκεφτόμουν την πρώτη στάση των150κμ. Ζοριζόμουν πολύ αυτήν την φορά και τα 150 πρώτα χιλιόμετρα, δεν περνούσαν με τίποτα. Επιτελούς, είχε έρθει η ώρα του ανεφοδιασμού, σταματήσαμε βάλαμε βενζίνη, βρήκα μια σκιά και έκατσα να ξεκουραστώ. Έφτιαξα και ένα isostar με την σκόνη που είχα, έφαγα μια σοκολάτα και χαλάρωσα.
215152
Κάτσαμε καμιά ώρα και αφοί ένιωσα πολύ καλύτερα ξεκινήσαμε . Μας περίμενε ένα δεύτερο πέρασμα από το ερημικό τοπίο της Ισπανίας, παρέα με τις 40αρες Κελσίου.
215153
Βρισκόμασταν στην Ε90 και έκανε πάλι, αυτή την τρομερή ζεστή. Είχα ανακτήσει όμως τις δυνάμεις μου και ευτυχώς δλδ, γιατί δεν θα άντεχα τόση ζεστή στην φάση που ήμουν το πρωί.
215154
Νεαρέ τι λέει?Θα αντέξει το εργαλείο την ζεστή??
215155
Το τοπίο λίγο πριν φτάσουμε στην Σαραγόσα
215156
Ήθελα πολύ να καταφέρω να βρω ένα ταύρο(ταμπέλα,εεε?:rotflmao: )και να βγάλω φωτογραφίες διπλά του, όπως και να κολλήσω ένα αυτοκόλλητο, άλλα έπρεπε να βγεις από εθνική και να ψάχνεις. Το αφήνω για άλλη φορά η για κάποιον από εσάς που διαβάζει τώρα......
Μπεστ φώτο :beer: :beer: :beer: :beer: Αφιερωμένη στο PanVas που ξέρω ότι γουστάρει Ισπανία...
215157
Η που θα τρως η που θα πλασάρεσαι στις στροφές:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
215158
Κάποιο από τα πολλά Κάστρα που συναντήσαμε...
215159
Σαραγόσα δεν μπήκαμε ούτε αυτήν την φορά, περνώντας από τα προάστια της όμως(από τον Νότο)είδαμε στο βάθος το καθεδρικό. Το πλάσμα μου έκανε νόημα για στάση, γιατί δεν ένοιωθε και εκείνη καλά. Πρέπει να την είχε δαγκώσει και εκείνη το ίδιο ζουζούνι μάλλον:smokin: ….Σταματήσαμε σε ένα autogrill και μπήκαμε μέσα για δροσιά, ενυδατωθήκαμε και κάτσαμε ένα μισαωρακι να συνέλθει το πλάσμα.
215160
Ήταν 4 το απόγευμα και είχαμε μόνο 90κμ μέχρι το χωρίο του Gerard..Αφού ένοιωσε η δεσποινίς καλύτερα, ξεκινήσαμε και μετά από 60χλμ βγήκαμε από την εθνική. Βγαίνοντας από την εθνική η θερμοκρασία έπεσε 5 βαθμούς!!Επαρχιακός δρόμος και οι ταχύτητες μας ήταν στα 100κμ την ώρα. Όσο πλησιάζαμε τον προορισμό μας πρασίνιζε και ποιο πολύ το τοπιο , καθώς περνάει ο ποταμός Evro από εκείνα τα μέρη. Φτάσαμε στο χωρίο Caspe (http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=el&geocode=&q=caspe+spain&sll=41.312887,-0.063171&sspn=0.922145,2.469177&ie=UTF8&hq=&hnear=Caspe,+%CE%A3%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%83%CE%B1,+%CE%91%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CE%BD, +%CE%99%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1&ll=41.578471,0.560303&spn=1.939498,4.938354&z=8) και σταμάτησα σε μια πλατεία που προσέφερε σκιά για να ενημερώσω τον Gerard ότι είχαμε φτάσει.
215161
Ο Gerad είχε φτάσει ποιο νωρίς από εμάς και ετσι σε 5 λεπτά ήταν εκεί
215162
Οι ντόπιοι στην πλατεία μας κοιτούσαν με δέος, όταν είδαν την Ελληνική πινακίδα. Ήθελα να τους πω ότι υπάρχουν πολλοί χειρότεροι από εμάς, άλλα έφτασε ο Gerard και ετοιμαστήκαμε για να φύγουμε. Για να φτάσουμε στο σπίτι του Gerard διασχίσαμε ένα φράγμα, το οποίοσπιτι, βρίσκονταν διπλά από την τεχνίτη λίμνη.. Ξεφορτώσαμε τα πράγματα μας στο εξοχικό του, το οποίο μέσα σε 5 λεπτά, έμοιαζε με outlet moto store.
215163