PDA

View Full Version : Capo Da Roca;;;Nooοο Problem!!

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6

Gallos
18/10/2010, 16:13
Όσο τα παιδιά έκαναν μπάνιο κτλπ, πήγα παρέα με τον Gerard στο Σούπερ Μάρκετ. Μπαίνοντας στο αμάξι του, αισθάνθηκα περίεργα. Μετακινουμουν, ενώ η πλάτη μου ακουμπούσε σε σταθερό σημείο και δεν ίδρωνε το μέτωπο μου. Επιστρέψαμε και πήγαμε όλοι μαζί σε ένα κοντινό εστιατόριο για τις τοπικές λιχουδιές. Έφαγα ένα καταπληκτικό αρνάκι στο φούρνο, με μια σάλτσα που δεν κατάφερα να την προσδιορίσω. Όσο τρώγαμε επικρατούσε ησυχία, αφού ήταν και το πρώτο γεύμα της ημέρας.

Gerard: If you don't like it, we can change it

Βουνος:No, no problem, i like it...

Είναι η 25η φώτο του ταξιδιωτικού που πάλι τρως...

215164

Gallos
18/10/2010, 16:17
Γυρίσαμε και πίνοντας μπυριτσες, προσπαθούσαμε να βρούμε λύση που θα κοιμηθεί ποιος, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Gerard κοιμάται σαν Λαγός και ο Βουνος σαν πριόνι…Αφού βρήκαμε την χρυσή τομή, έπρεπε να βρούμε λυση και για την τρομερή υγρασία . Ήμασταν μούσκεμα στον ιδρώτα. Η υγρασία πρέπει να ήταν 200%, ζεσταινόμουν και ίδρωνα τόσο πολύ, που αποκοιμήθηκα μετά από 2 ώρες. Είχα βεβαία και ένα αντικε ανεμιστήρα, ο οποίος γυρνούσε ποιο αργά και από Harley στο ρελαντί. Σε όλα αυτά βάλτε και την βραδινή αγκαλιά που αναζητά το πλάσμα και έχετε μια εικόνα:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Μπροστά από το εξοχικό του Gerard

215165

Gallos
18/10/2010, 16:23
Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Το προηγούμενο βράδυ ήταν πλούσιο σε ιδρώτα και εξωτικούς θορύβους. Ξύπνησα τελευταίος περίπου στις 10, έκανα ένα ντους και μετά βουτιά στις τοπικές μαντελεν (http://1.bp.blogspot.com/_iq9zn7I-Al0/SalaDpFTnUI/AAAAAAAAA_0/Jy4CQV-AIME/s400/madeleine_2B002.jpg) . Φόρτωσα το μηχανάκι μου και οι υπόλοιποι έχοντας την πολυτέλεια του αυτοκίνητου, έβαλαν καποια από τα πράγματα τους σε αυτό. Ο Μαικ τις πλαϊνές και ο Βουνός την 70λιτρη north face. Ένας αυθεντικός μοτοσικλετιστής όμως συνεχίζει όπως ήρθε...:lol: :lol: .....

Βρωμερές καταστάσεις...

215166

Gallos
18/10/2010, 16:29
Έτοιμοι για αναχώρηση...

215167

Gallos
18/10/2010, 16:38
Το γνωστό πλέον tts έδινε τον ρυθμό για τα 240κμ που είχαμε μέχρι την Ανδόρα. Ο Μάικ δεν παρέλειπε να μου δείχνει κάθε λίγο, πόσο ελαφρύ είναι το μηχανάκι του και εγώ του το ανταπέδιδα με την γνωστή κίνηση:a36: ..Όλη η διαδρομη που είχαμε ήταν σε επαρχιακό δίκτυο, εκτός από ένα μικρο κομμάτι εθνικής και το τοπίο έφερνε λίγο σε grand canyon(είπα λίγο).

Οι στροφές όπως πάντα ήταν απολαυστικές και σε μια από αυτές ο Μάικ μου έκανε νόημα, γιατί λίγο ήθελα και θα ακουμπούσε η πλαϊνή βαλίτσα. Στο μικρο κομμάτι εθνικής, σαν μικρά παιδιά που ήμαστε, προσπαθούσαμε να δούμε ποιος έχει τον ποιο μεγάλο ''κύλινδρο''. Την αρχή έκανα εγώ φτάνοντας τα 200 όπου και άρχισε να κουνάει και ηρέμησα . Σε αυτό το σημείο με πέρασε το tts με 200+ και αργότερα ο Μάικ με 200++++Ο Βουνος ετσι και αλλιώς έχει τον μεγαλύτερο κύλινδρο, οπότε δεν χρειαζόταν να αποδείξει κάτι.

Στα 90κμ από την Ανδόρα σταμάτησα σε βενζινάδικο για τον προβλεπόμενο ανεφοδιασμό του Μάικ ο οποίος είχε μείνει και πίσω. Όταν έφτασε και σταμάτησε μουρμούριζε κάτι μέσα από το κράνος και το μηχανάκι του ακουγόταν σαν μονοκυλινδρο !! Πήγαμε σε μια άκρη, βγάλαμε τα εργαλεία και αρχίσαμε το λύσιμο για να εντοπίσουμε το πρόβλημα.

215169

Gallos
18/10/2010, 16:43
Πρώτο ενδεχόμενο είχε θεωρηθεί η μπουζοπιπα και γενικά τα ρεύματα, σύμφωνα με τον τρόπο που δούλευε. Τα όργανα είχαν την ένδειξη service και κάπου εκεί στις δόκιμες έκαψε μια ασφάλεια. Αλλάξαμε ασφάλεια, βάλαμε και καύσιμο για παν ενδεχόμενο δώσαμε μίζα, αλλά τπτ… Σηκώνοντας το ντεπόζιτο ο Μαικ για να δει τι γίνεται, χύθηκε και η βενζίνη πάνω σε ασφάλειες και μπαταρίες, έχοντας ξεχάσει το καπάκι ανοιχτό. Φύσηξαμε, με τον αέρα τσεκάραμε ασφάλειες, είδαμε ότι είχε κάψει πάλι, αλλάξαμε, δώσαμε μίζα, πήρε μπροστά, αλλά πάλι ως μονοκυλινδρο..Το μυαλό μας πήγαινε στην ηλεκτρονική

Μην ψαρώνετε, δεν είμαι μαστορατζα. Το ντεπόζιτο βίδωνα..

215170

Gallos
18/10/2010, 16:51
Η ώρα περνούσε και δουλειά εκεί στο πουθενά, δεν γινόταν. Βάλαμε στόχο να φτάσει το μηχανάκι ως την Ανδόρα που εκεί θα παίζαμε εντός έδρας έχοντας την βοήθεια του Gerard. Η Γιάννα έφυγε με τον Gerard μαζι και ο Βουνος, για να βρουν συνεργείο στην Ανδόρα. Έμεινα εγώ να συνοδεύω με Αλαρμ τον Μάικ και όπου φτάσει..Το Τουονο κατάφερε να κάνει 3κμ, μέχρι που έκαψε πάλι την ασφάλεια. Του έκανα νόημα για πατάκι, μέχρι ένα σημείο που να έχει σκιά και να μην είμαστε πάνω στο δρόμο. Πατάκι με βαλίτσες και δικαβαλο δεν ήταν και ότι ποιο εύκολο.

Μετά από 5 μαρτυρικά χιλιόμετρα βρήκαμε ένα μέρος στην είσοδο ενός μικρο οικισμού και σταματήσαμε. Πήραμε τηλέφωνο τον Gerard και στα καπάκια την οδική βοήθεια στην Ελλάδα.

Έφτασε και ο Gerard ο οποίος προσφέρθηκε να πάρει και αυτός την δίκη του οδική βοήθεια, καθώς από Ελλάδα, ακόμα περιμέναμε να μας πάρουν τηλεφωνώ για να μας πουν αν έρχεται καποιος…

Βρισκόμασταν στα 90κμ από την Ανδόρα και έπρεπε η μηχανη να καταφέρουμε να φτάσει ως εκεί. Εγώ σκεπτόμουν, φορτηγό με ισπανικές πινακίδες, μηχανάκι με ελληνικές φορτωμένο , άντε να βγάλεις άκρη στα σύνορα….Βιώναμε ένα από αυτά που δεν θέλεις να ζήσεις στα ταξίδια σου

υγ: Στα σύνορα μεταξύ Ισπανίας Ανδορας αλλα και Ανδορας Γαλλίας , γίνετε ένας τυπικός έλεγχος διότι η Ανδόρα έχει αφορολόγητα προϊόντα. Βέβαια ο έλεγχος γίνετε όταν βγεις από την Ανδόρα, αλλά άμα δουν κάτι περίεργο σε σταματούν και όταν εισέρχεσαι.

215173

Gallos
18/10/2010, 16:55
Γενικά δεν νομιζω ότι είχαμε συνειδητοποιησει ακόμα τι συνέβαινε, είχαμε συνηθίσει τόσες μέρες πάνω στην μηχανη, που το είχαμε δεδομένο να τελειώσει η μέρα μας, όπως ξεκίνησε. Παρέα και οι 3 μηχανές. Πρώτη έφτασε η οδική του Gerard, φορτώσαμε την μηχανη και μας είπε ότι θα την πήγαινε προσωρινά σε ένα γκαράζ, σε ένα χωρίο λίγο ποιο κάτω. Από Ελλάδα ακόμα περιμέναμε να πάρουν τηλέφωνο. Πήραμε όμως ένα τηλ εμείς και το ακυρώσαμε. Ο Οδηγός μας είπε ότι θα φυλάσσονταν η μηχανη εκεί και ότι δευτέρα πρωί θα την πηγαίναν στο συνεργείο στην Ανδόρα..

Φορτώνοντας την μηχανη :(

215174

Gallos
18/10/2010, 16:57
Βλέποντας και την παρακάτω εικόνα, ήταν η πρώτη στιγμή που συνειδητοποίησα ότι απόψε θα παρκάραμε 2 μηχανές στο παρκιν του ξενοδοχείου.

215175

Gallos
18/10/2010, 16:58
Πλέον στο tts βρισκόταν ο Μάικ ως συνοδηγός, Ο Βουνός είχε πάρει την Γιάννα και εγώ ακολουθούσα στεναχωρημένος. Οι στροφές δεν είχαν την ίδια χαρά, στο τοπίο δεν έδινα τόση σημασία και όλοι μας πιστεύω είχαμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε τι είχε συμβεί…

Μπαίνοντας στην Ανδόρα

215176

Gallos
18/10/2010, 17:06
Φτάσαμε στο ξενοδοχείο, παρκάραμε σε ένα εξωτερικό παρκιν λίγο ποιο μακρυά και κουβαλήσαμε την προίκα μας. Μέχρι τις εννιά ώσπου και βγήκαμε για φαΐ, κάναμε σενάρια. Σενάρια, καταστροφολογίας, αίτιων, οδοιπορικά κτλπ.. Φεύγοντας απο το εστιατόριο, ακολουθήσαμε τον Gerard και το ZX10R για να δούμε την Ανδόρα(πόλη) από ψηλά. Ο συνήθης σχηματισμός, πλέον ήταν, Gerard Γιαννα με το νιντζα, εγώ τα ίδια και ο Μάικ με τον Βουνό στο Ντακάρ…Αργότερα επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο, ξαπλώσαμε και κάναμε τις ποιο θετικές μας σκέψεις για την Δευτέρα...

Είχα ένα άγχος μπορώ να πω και δεν κοιμήθηκα εύκολα, σκεφτόμουν εμένα στην θέση του Μάικ και πως θα ήμουν άμα με είχε αφήσει έμενα το ΚΤΜ...Εκείνος πάντως, έδειχνε ήρεμος...:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Η Θεά από το ξενοδοχείο μας...

215177

Gallos
19/10/2010, 16:22
Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Το σημερινό ξύπνημα ήταν χωρίς ξυπνητήρι. Το πρόγραμμα είχε ψώνια στην Ανδόρα, είχαμε πετύχει και την περίοδο εκπτώσεων. Για να πάρετε μια ιδέα, στην Ανδόρα δεν υφίστανται ο φόρος. Τα ρούχα, ρολόγια, τσιγάρα, αλκοόλ, κράνη, μπουφάν, περιφερειακά μηχανών, κολόνιες κτλπ. είναι πολύ φτηνά.

Τα πάντα είναι φτηνά εκτός από τα ηλεκτρονικά είδη, τα οποία είναι 5% κάτω από εμάς. Παράδειγμα οι μπότες TORQUE PRO IN της dainese ήταν στα 185 ευρώ. Στα μαγαζιά με τα αξεσουάρ μηχανής, έβλεπες τους Ισπανούς με τις μηχανές, φορτωμένοι με κούτες από πίσω..

Λόγο της φιλίας μου με τον Gerard, ήταν η 4η φορά μου εκεί. Η Ανδόρα για μένα είναι ένας μικρόκοσμος πάνω στα βουνά(1000μ), όπου δύσκολα βρίσκεις τα οπτικοακουστικά ερεθίσματα που έχεις συνηθίσει στην υπόλοιπη Ευρώπη. Θέλω να γράψω πολλά για αυτήν την χωρά γιατί είναι μυστήρια, αλλά θα σας κουράσει και ίσως μερικούς δεν τους ενδιαφέρει. Θα προσπαθήσω όμως να αναφέρω κάποια πράγματα, αποσπασματικά μέσα στο ταξιδιωτικό.

Gallos
19/10/2010, 16:25
Αφού ήρθε και ο Gerard με την μηχανή, κατεβήκαμε όλοι στο κέντρο.

Αυτήν την εικόνα δεν μπόρεσα να την συνηθίσω...

215269

Gallos
19/10/2010, 16:30
Φτάνοντας στο κέντρο, τα κορίτσια πήγαν στα γνωστά μαγαζιά ενδυμασίας, τα παιδιά πήγαν στην περιοχή που βρίσκονται τα μαγαζιά με τα αξεσουάρ μηχανών και εγώ έμεινα να ψάξω να αγοράσω ένα σταθερό φακό που ήθελα για την μηχανή. Όλα τα εμπορικά μαγαζιά βρίσκονται πάνω σε έναν δρόμο την, Avinguda Carlemany (http://farm1.static.flickr.com/87/276075259_6a8db57ca8.jpg) και τα υπόλοιπα σε εμπορικά κέντρα όπως αυτό εδώ, με τις μυστήριες σκάλες..

215271

Gallos
19/10/2010, 16:33
Το απόγευμα, αφού βρεθήκαμε, ξεκινήσαμε για το ξενοδοχείο. Με τον Gerard είχα κανονίσει μια έκπληξη, για τους υπόλοιπους. Θα πηγαίναμε στο Caldea (http://www.caldea.com/en/Galeria.aspx) για χαλάρωση, σωματική και πνευματική, μετά από 4000κμ και μια βλάβη, χρειαζόταν..

215272

Gallos
19/10/2010, 16:34
:smokin: :smokin: :smokin:

215273

Gallos
19/10/2010, 16:36
Αφού κάτσαμε 3 ώρες και μούλιασα ολόκληρος, πήγαμε στο ρεστοράν του Τζιοβάνι για να φάμε το διαστημικό του Καλτσονε… Την περασμένη φορά με είχαν πάει εκεί και δεν το είχα καταφέρει, αλλά έφερα μεταγραφή τον Βουνό εγώ, ο οποίος το λύγισε και έφαγε και ένα τιραμισου για σπάσιμο…

215275

Gallos
19/10/2010, 16:38
Μετά άρχισε να μας φέρνει ο Τζιοβάνι τα λικεράκια που φτιάχνει ο ίδιος σε γεύσεις λευκής σοκολάτας, μελιτζανάκι, μανιτάρι κτλπ . Στα αριστερά διακρίνεται το εστιατόριο..

215276

Gallos
19/10/2010, 16:39
Ο Βουνος ο οποίος δοκίμασε και τα ποιο πολλά λικερακια, στην επιστροφή(δικαβαλος) έμπαινε στις στροφές εντυπωσιακά, αφού έβρισκε το διπλό και άφηνε σπίθες πίσω του..χαχαχαχα…. Φτάσαμε στο ξενοδοχείο περίπου στις 1:30 και κάναμε νανάκια σαν καλά παιδάκια:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Gallos
19/10/2010, 17:13
Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Και η βροχή έπεφτε στρειτ θρου……

Δευτέρα σήμερα, σηκωθήκαμε με αγωνία για το τι θα γίνει με το Απριλια. Τα ερωτήματα ήταν πολλά, θα φτιαχτεί η μηχανή? Θα την βρούμε ολόκληρη τώρα που θα πάμε? Θα μπορέσουμε να περάσουμε τα σύνορα? Πως θα επιστρέψουμε πίσω? Από Γαλλία όπως είναι κανονισμένο η από Ισπανία? Θα φύγουμε σήμερα? Στον Μαικ πλέον αναγνώριζες την ένταση και τον εκνευρισμό στο πρόσωπο του.

Ανυπομονούσε να φύγουμε για να πάμε να φέρουμε την μηχανή, η οποία βρισκόταν σε ένα γκαράζ στα 25 χιλιόμετρα από τα σύνορα της Ανδόρας. Η οδική βοήθεια όπως είχα πει, δεν την έφερνε μέσα στην Ανδόρα, γιατί έλεγε, θα είχε θέμα με τα χαρτιά κτλπ κτλπ…. Έπρεπε όμως να περιμένουμε τον Gerard να έρθει μαζί μας, γιατί σε περίπτωση εμπλοκής στα σύνορα, θα βοηθούσε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Τελείωνε στις 3 και πιστεύαμε ότι μέχρι της 7 που έκλεινε το συνεργείο θα είχαμε προλάβει. Ακόμα και τρίτη πρωί άμα φεύγομε η και μεσημέρι, έβγαινε το πρόγραμμα μέσω Γαλλίας.

Όσο περιμέναμε τον Gerard κάναμε βόλτα στην πόλη και ήμασταν σε αναμονή. Στις 3 ξεκινήσαμε δυο μηχανές και πήγαμε μέχρι το χωρίο της Ισπανίας, όπου βρισκόταν η μηχανή. Μέτα από 35κμ τελικά, φτάσαμε εκεί και αφού ψάχναμε επί ένα τέταρτο το γκαράζ, το βρήκαμε περνώντας μέσα από κάτι μυστήριους χωματόδρομους και εγκαταλειμμένα κτίρια. Τελικά το τουονο ήταν ολόκληρο…

215278

Gallos
19/10/2010, 17:15
Ο Gerard ακόμα είχε την απορία πως θα την φέρναμε πίσω. Λίγο αργότερα, ανακάλυψε το ελληνικό πατάκι. Το σχέδιο είχε ως έξης, πατάκι μέχρι τα σύνορα, εκεί θα το βάζαμε μπροστά για να περάσει και μετά πάλι πατάκι μέχρι το γκαράζ. Ανέβηκα στο τουονο και ξεκινήσαμε για Ανδόρα. Πηγαίναμε με 80κμ περίπου και τρώγαμε όσο βροχή δεν είχαμε φάει σε όλο το ταξίδι. Απίστευτο δλδ, δεν είχαμε δει ούτε ένα σύννεφο σε όλο το ταξίδι, αλλά σήμερα είχαν ανοίξει οι ουρανοί.. Θυμάμαι οτι πονούσα από την βροχή, αφού ήμουν με σορτσάκι και φανελάκι… Λίγο πριν τα σύνορα, σταματήσαμε για να ηρεμήσει η βροχή και να κάνουμε την απόπειρα να το βάλουμε μπροστά..

215279

Gallos
19/10/2010, 17:16
Γνωρίσαμε και κάποιους άλλους μηχανόβιους που περίμεναν και αυτοί να περάσει η μπόρα.

Ρίξε, ρίξε ρε μπουστη, να δούμε τι θα καταλάβεις…

215280

Gallos
19/10/2010, 17:18
Η βροχή δεν σταματούσε και έπρεπε να προλάβουμε το γκαράζ ανοιχτό, βάλαμε λοιπόν μπροστά τον έσπρωξα και λίγο και ξεκινήσαμε… Το απριλιακι έβγαλε την διαδρομή και παρέδωσε πνεύμα ακριβώς έξω από το συνεργείο!!! Μας είπαν ότι θα το έβαζαν αύριο στον εγκέφαλο για διάγνωση και ξενέρωσα. Σκεπτόμουν ότι δύσκολα θα την κάναμε την τρίτη, αλλά έλπιζα…

Στην έκθεση του μαγαζιού είχε και μια αρχαιοκαπηλία...:D :D :D

215282

Gallos
19/10/2010, 17:19
Ξεκινήσαμε για το ξενοδοχείο και περιμέναμε τους υπόλοιπους εκεί, να επιστρέψουν για να πάμε βραδινή βόλτα.

Υπάρχουν στην Ανδόρα κάτι οικόπεδα φιλέτα, στα οποία καλλιεργούνται καπνά. Στην ερώτηση γιατί ο ιδιοκτήτης τους δεν τα κτίζει, η απάντηση είναι : κερδίζει πολλά και με τον καπνό...

215283

Gallos
19/10/2010, 17:20
Θυμίζει Μονακό η Ανδόρα με τα διαφορετικά επίπεδα της...

215284

Gallos
19/10/2010, 17:22
Το περίεργο κτίριο στο βάθος, είναι το Caldea

215285

Gallos
19/10/2010, 17:23
Διαβάσεις υπέροχες και σωστά μελετημένες...

215286

Gallos
19/10/2010, 17:25
Καταλήξαμε σε αυτό το μπαράκι, το οποίο ήταν και το μοναδικό ανοιχτό, εργάσιμες μέρες σε όλη την Ανδόρα!!

215287

Gallos
19/10/2010, 17:27
Ήπιαμε τις μπίρες μας, κάναμε τουρνουά στο μπιλιάρδο και στα βελάκια και αφού έχασα πανηγυρικά, ξεκινήσαμε για το ξενοδοχείο μας..

Αυτή η Φώτο είναι για τον lspiros και για την όμορφη ανακατασκευή που έκανε πρόσφατα. Πολύ το γουστάρω αυτό το παπάκι....:beer: :beer: :beer: :beer:

215288

Gallos
19/10/2010, 17:28
Ένα από τα ποτάμια που διασχίζουν την Ανδόρα...

215289

Gallos
19/10/2010, 17:32
Κατά τις δέκα ήμασταν στο ξενοδοχείο, η ψυχολογία του Μαικ ήταν πεσμένη αρκετα.. Εγώ κατέβηκα στο κέντρο με το πλάσμα να φάμε μια μακαρονάδα.... Πήγαμε πάλι στο εστιατόριο Mama Maria το οποίο είναι στην παρακάτω διεύθυνση ,Av. Meritxell 25, Andorra la Vella, Andorra. Άμα βρεθείτε από εκείνα τα μερί, το εγκρίνω...

215291

Gallos
19/10/2010, 17:35
Επιστρέψαμε περνώντας παγωτό στα παιδιά να ανέβει η ψυχολογία… Είχαμε κάτσει μπροστά στην τηλεόραση όλοι και βλέπαμε κάτι στα ισπανικά σαν ζόμπι, όλοι όμως, είχαμε το μυαλό μας αλλού…
Αποχώρησα στα ιδιαίτερα εγώ, ενημέρωσα το ημερολόγιο μου και κοιμήθηκα χωρίς να ξέρω τι μας περιμένει αύριο…:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

υγ: Όλες αυτές τις ήμερες είχα συνηθίσει να κάνω χιλιόμετρα να βλέπω κάθε μέρα κάτι το διαφορετικό και τώρα με όλα αυτά που γινόντουσαν ένοιωθα τόσο παράξενα...
υγ2: Πλέον η Γαλλία φάνταζε δύσκολη και στεναχωριόμουν πολύ που δεν θα έπαιρνα την δόση μου...:(

Gallos
20/10/2010, 19:45
Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Σήμερα περιμέναμε τα νέα από το γκαράζ, και ευχόμουν να είναι μόνο ευχάριστα. Σήμερα ήθελα να ακούσω, μόνο, ευχάριστα νέα!! Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σας πω την διάθεση της ομάδας. Από εκεί που κάναμε τον μοτοτουρισμο μας όμορφα και ωραία, ήμασταν 4η συνεχόμενη μέρα στο ίδιο μέρος χωρίς την μια από τις μηχανές και χωρίς να ξέρουμε πως θα γυρίσουμε κτλπ…

Προσπαθούσα να τους απασχολώ με διάφορα πράγματα και για σήμερα είχα κανονίσει επίσκεψη σε ένα αρχοντικό σπίτι της Ανδόρας του 16αιωνα, το όποιο είχε παραμείνει εσωτερικά και εξωτερικά άθικτο. Αυτές οι ενέργειες μου όμως, φαίνονταν στην παρέα σαν να είμαι στην κοσμάρα μου. Προτιμούσα να νομίζουν αυτό όμως, πάρα να μένουμε στο δωμάτιο όλη μέρα ,μεχρι να οξυνθούν τα πνεύματα από τα νεύρα και χαλάσει το πράμα.

Κάπως έτσι ,ξεκίνησα το πρωί και πήγα με τα πόδια στην δουλεία του Gerad να πάρω το μηχανάκι του, για να πάμε στο αρχοντικό που σας είπα. Αφού μου εξήγησε την διαδρομή ο Gerard, μου εδώσε τα κλειδιά και έφυγε… Καβάλησα το ninja και μεταμορφώθηκα στον Γκοστ ραιντερ της Ανδόρας. Θυμάμαι με πονούσαν οι καρποί μου, αλλά είχα βρει ένα τούνελ μονής κατεύθυνσης(ήταν στο δρόμο προς το ξενοδοχείο) και πρέπει να πέρασα καμία δεκαριά φορές!! Γούσταρα τον τρόπο που πλάγιαζε, την θέση οδήγησης, τον θορυβο και πάνω από όλα αυτό το ραμ ερ!! Αφού κατάφερα και ηρέμησα επέστρεψα στο ξενοδοχείο. Στην ερώτηση προς το Μαικ ποιο μηχανάκι προτιμά, τζαπαν η το δικό μου, έγνεψε προς τον ιάπωνα. Μετά από μισή ώρα φτάσαμε στο Αρχοντικό όπου μας περίμενε η ξεναγός, για την οποία είχε φροντίσει ο Saint Gerard.

215432

Gallos
20/10/2010, 19:47
Η ξεναγός μας περίμενε και ξεκινήσαμε την επίσκεψη μας στα Αγγλικά. Βέβαια πολλές λέξεις δεν τις ήξερε(αγγλικά), αλλά έμαθε πολλές από εμάς… Δεν με άφηνε να βγάζω Φώτο αλλά σε ανύποπτο χρόνο, έβγαλα δυο , έτσι για την γεύση.

Το κελάρι

215433

Gallos
20/10/2010, 19:47
Και κάποιο από τα πολλά πολλά δωμάτια…

215434

Gallos
20/10/2010, 19:50
Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ήταν τα κρεβάτια. Το μήκος του ήταν μικρό, περίπου 1,5μετρο… Όταν ρώτησα την ξεναγό τον λογο, μου είπε ότι κοιμόντουσαν σε όρθια στάση, γιατί ξαπλωμένος είναι η στάση του θανάτου!!!!Μάλιστα… Τελείωσε η επίσκεψη μας μετά από μια ώρα και αφού δεν είχαμε ακόμα νέα από το συνεργείο(ήταν 1 το μεσημέρι), τους πήγα στην κοιλάδα la vallee du madriu η οποία είναι και χαρακτηρισμένη από την unesco. Όσοι έχετε δει το μικρό σπίτι στο λιβάδι, το τοπίο, είναι ακριβώς έτσ.ι Τα σαββατοκύριακα μαζεύονται εκεί για πικνικ καθως και για πεζοπορία κτλπ

215435

Gallos
20/10/2010, 19:51
vallee du madriu

215436

Gallos
20/10/2010, 19:52
ποταμακια...

215437

Gallos
20/10/2010, 19:53
Είναι το ιδανικό μέρος άμα ταξιδεύεις με μοτοσακό και κανείς σκηνακι για διανυκτέρευση! Απλά το βράδυ μπαζι λίγο ..:rotflmao: :rotflmao:

215438

Gallos
20/10/2010, 19:54
Αλλά έχει άφθονο νεράκι να πλατσουρίσεις...

215439

Gallos
20/10/2010, 19:55
Σας βάζω άλλη μια, γιατί δεν έχει άλλες Φώτο από εκείνη την ήμερα...

215440

Gallos
20/10/2010, 19:57
Όταν φτάσαμε εκεί, ο Μαικ μου έριξε ένα κράξιμο, σε στυλ, που μας εφερες και ήρθαμε μακριά και θα μας πάρουν από το συνεργείο και θα είμαστε μακριά, και αυτό το πράγμα δεν οδηγιέται που μου έδωσες κτλπ..

Εγώ βέβαια, θα είχα χειρότερα νεύρα από τον Μαικ. Ήταν λογικά όσα έλεγε για την φάση που πέρναγε. Του λέω κάτσε να βγάλουμε μερικές Φώτο και θα πάμε στο συνεργείο να δούμε τι γίνεται…

Πήρα τον ιάπωνα λοιπόν και ξεκινήσαμε για το συνεργείο. Προσπαθούσα να κρατηθώ και να μην γίνω πολύ κάφρος, γιατί είχα και το πλάσμα πίσω μου, αν και σε κάποια ανοικτά κομμάτια δεν άντεξα…:smokin:
Φτάνοντας στο συνεργείο(λέγοντας συνεργείο, επαφή δεν είχες με αυτό, οι συζητήσεις γίνονταν στην έκθεση) ήταν κλειστό, αλλά κάποιος μηχανικός που έφευγε, μας είδε, σταμάτησε και καταφέραμε με δυσκολία καταλάβουμε τις λέξεις, πηνία και καμπάνα. Άμα, εννοούσε αυτό …

Τα πάντα στην Ανδόρα 1 με 3 το μεσημέρι είναι κλειστά… Όσο περιμέναμε να ανοίξει το συνεργείο, πήγαμε σε ένα καφέ να βρούμε αντιπροσωπείες σε Ισπανία για το ανταλλακτικό… Ήρθε και ο Gerard στο μεταξύ και πήγαμε στο συνεργείο να δούμε τι σκατά είχε γίνει… Μας έδωσε ένα κωδικό και είπε, αυτό χάλασε…

Gallos
20/10/2010, 20:04
- Τι είναι αυτό ρε Gerard ?
- Δεν ξέρω….
- (γαμώ την Ανδόρα μου γαμώ….)Οκ..

Πήγαμε σπίτι του για να βρούμε από πού θα πάρουμε το ανταλλακτικό, καθώς αυτός από την Ανδόρα, μας έλεγε δυο εβδομάδες!!!

Έκανα μια έρευνα και εγώ και είδα ότι το αργότερο που μπορούσαμε να πάρουμε το καράβι από Μπαρτσα, ήταν Πέμπτη 10 το βράδυ. Είχαμε δυο μέρες λοιπόν …. Στην Τουλούζη που ρωτήσαμε, μας είπαν Παρασκευή πρωί, οπότε άκυρη… Βαρκελώνη μας έλεγαν από εβδομάδα, αλλά λέει έχει ένα αντιπρόσωπο στα 160κμ από Ανδόρα, δοκιμάστε εκεί. Παίρνουμε τηλ και μας λέει ότι Πέμπτη πρωί μπορεί να το έχει. Ζόρικο σκέπτομαι, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή..

Θα έφευγα τάπα με το ΚΤΜ χαράματα Πέμπτης, θα έφερνα το ανταλλακτικό, θα το κούμπωνε πάνω και ακόμα και 7 το απόγευμα να φεύγαμε, η Βαρκελώνη απείχε δυο 250κμ. Θα προλαβαίναμε… Επειδή όμως οι μούντζες είχαν πάει σύννεφο, λέω ας έχω και ένα πλάνο Β.

Έτσι έβαλα τον Gerard να ρωτήσει πόσο κοστίζει να μας κατεβάσουν το μηχανάκι μέχρι Βαρκελώνη και από εκεί να το έβαζα σε ένα Αυτοκινηταδικο(δεν ξέρω αν το λέω σωστά) φορτηγό όπου πήγαινε Πειραιά. Επέστρεψα με τον Gerard στο ξενοδοχείο, εξήγησα στον Μαικ πως έχει η κατάσταση και εκείνος μου είπε ότι προσπαθούσε να κάνει επαναπατρισμό με την οδική αλλά, δεν το κάλυπτε λέει για διάφορους λόγους. Τα γνωστά ψιλά γράμματα… Μας πρότεινε ο Gerard να πάμε για πότο, αλλά η ψυχολογία ήταν πολύ νταουν και έτσι έφυγε και εκείνος για να ξεκουραστεί.

Άλλο ένα βράδυ το περνούσαμε αμίλητοι μπροστά από μια τηλεόραση, κοιτώντας και οι 4 μια Ισπανική σειρά No name. Εγώ όπως κάθε βράδυ ενημέρωνα το ημερολόγιο μου.. Λίγο αργότερα πήγε η Γιάννα τον Μαικ μια βόλτα να τον ηρεμήσει, εγώ ξάπλωσα και σκεπτόμουν το μεροκάματο της Πέμπτης… 320κμ το πρωί τάπα και 250 τάπα το απόγευμα…:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

υγ: Θα με συγχωρέσετε άλλα έχω μια υποχρέωση απόψε και θα σταματήσω για λίγο. Επειδή όμως το ταξιδιωτικό στο world το τελείωσα σήμερα:a25: , μόλις επιστρέψω, θα βάλω ουισκακι και θα το ανεβάσω όλο.. Ως τότε, μερικές από μένα

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Gallos
21/10/2010, 15:47
Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Άλλη μια μέρα στην Ανδόρα. Είπαμε, ωραία είναι εδώ, αλλά φτάνει. Tο πρωινό πέρασε στο ξενοδοχείο και κατά τις 1 το μεσημέρι κατεβήκαμε στο κέντρο για ανεύρεση φαγητού.

Το ποτάμι που διασχίζει την πόλη

215516

Gallos
21/10/2010, 15:48
Έξω από αυτές τις βιτρίνες ξεροστάλιαζα...

215517

Gallos
21/10/2010, 15:49
Στην Ανδόρα έχουν μάθει να συμβιώνουν με τα βράχια. Παρκιν για μηχανάκια, έτσι όπως πρέπει να είναι...

215520

Gallos
21/10/2010, 15:50
Γλυπτό σε κάποια κεντρική πλατειά

215524

Gallos
21/10/2010, 15:51
Τελικά βρήκαμε ένα εστιατόριο με σαλατ μπαρ και κρέας μπαρ:rotflmao: :rotflmao: . Βουνό και περπάτημα ανοίγει η όρεξη, πως να το κάνουμε..

215526

Gallos
21/10/2010, 15:52
Έκτισα μια σαλατούλα

215527

Gallos
21/10/2010, 15:53
Φάγαμε και ανεβήκαμε την μαρτυρική ανηφόρα μέχρι το ξενοδοχείο… Σήμερα τους είχα ψήσει να πάμε στο μουσείο κλασικής μοτοσυκλέτας. Ήρθε ο Gerad και ξεκινήσαμε για το μουσείο.

Όπως πάντα ο μπούστης πήγαινε τάπα και πάλευα για να μην τον χάσω…

Ακολουθούν μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες από αρχαίες ρόδες…
:a8: :a8:

215528

Gallos
21/10/2010, 15:53
Από τα αγαπημένα μου δίτροχα...majestic
:beer: :beer: :beer:

215529

Gallos
21/10/2010, 15:55
Αχ, αν έφτιαχνε και σήμερα μηχανάκια αυτή η εταιρεία...

215532

Gallos
21/10/2010, 15:55
Πολυαγαπημένο...

215535

Gallos
21/10/2010, 15:56
Έχει τερματίσει Ντακάρ το συγκεκριμένο..Τη θέση τερμάτισε και ποιος ήταν ο αναβάτης??

215536

Gallos
21/10/2010, 15:57
Καραγουσταρω...

215538

Gallos
21/10/2010, 15:58
Είπα να βγάλω και μερικές με τον καινούριο μου φακό...

215539

Gallos
21/10/2010, 15:58
Κλιβελαντ..

215540

Gallos
21/10/2010, 15:59
Μεγάλο πάθος με αυτό, δεν ξέρω γιατί...Σαπιλα που θα βρούμε ένα ??

215542

Gallos
21/10/2010, 16:00
Πριν και μετά...Ονόματα δεν λέμε, έχουμε και ένα θρεντ να διατηρήσουμε...

215543

Gallos
21/10/2010, 16:01
Βεσπουλα αθάνατη..

215545

Gallos
21/10/2010, 16:03
Ήθελα να κάτσω και άλλο, δεν είχα χορτάσει. Αλλά τα κορίτσια είχαν βαρεθεί και ο Μάικ έβλεπε παντού τουονο, δεν ήταν και το καλύτερο περιβάλλον. Προτείναμε ένα μπόουλινγκ στον Gerard λοιπόν και ξεκινήσαμε… Στον δρόμο έκανε μια μικρή παράκαμψη και μας πήγε να δούμε το σημαντικότερο μοναστήρι της Ανδορας, όπου έχει χτιστεί και μια εκκλησία σε μοντέρνο ύφος..

215547

Gallos
21/10/2010, 16:03
Στην εκκλησία μέσα

215549

Gallos
21/10/2010, 16:04
Όμορφες καμάρες

215551

Gallos
21/10/2010, 16:05
Πηγαίνοντας προς το παλιό μοναστήρι

215553

Gallos
21/10/2010, 16:11
Κάπου εκεί, o Gerard που μίλαγε στο τηλέφωνο, το έκλεισε και μου είπε, άκυρο το ανταλλακτικο. Δεν μπορεί να το έχει αύριο…

Έμεινα, άντε να το πεις στον Μαικ τώρα…

Όταν του το είπα, η απογοήτευση του ήταν μεγάλη, μαζί και η δική μου. Αρχίσαμε τα τηλέφωνα επιτόπου για να μπει σε εφαρμογή το σχέδιο Β. Από Ελλάδα μας είπαν, ότι το καράβι φεύγει στις 27 από Βαρκελώνη. Το θέμα ήταν ότι ο Μαικ δούλευε στις 27 του μηνός και δεν μπορούσε να μείνει, για να συνοδεύσει το μηχανάκι. Πρότεινα λοιπόν, να μείνω εγώ Ανδόρα για να συνοδεύσω το μηχανάκι και εκείνος να κατέβαινε με το δικό μου Ελλάδα, παρέα με τα παιδιά. Βέβαια συνειδητοποίησα λίγο αργότερα ότι σε περίπτωση στραβής, δεν θα τον κάλυπτε η ασφάλεια και ακυρώθηκε σαν εναλλακτική…Όσο ψάχναμε ποιος θα κατέβαζε την μηχανη, μας πήραν από Ελλάδα και μας είπαν ότι τελικά φεύγει στις 26 το καράβι. Τέλεια λοιπόν, θα το συνόδευε ο Μαικ και το ίδιο βράδυ θα έπαιρνε το αεροπλάνο.

Ξεκινήσαμε για το σπίτι του Gerard λοιπόν, για να οργανωθεί η επιστροφή μας.

Gallos
21/10/2010, 16:12
Το σπίτι του Gerard

215565

Gallos
21/10/2010, 16:15
Η φορτωτική, είχε δρομολόγιο που θα κατέβαινε αύριο το πρωί Βαρκελώνη. Έπρεπε όμως να πάρει τώρα το μηχανάκι, γιατί θα έφευγε πολύ πριν ανοίξει το γκαράζ της Απριλιας. Φύγαμε με την ψυχή στο στόμα καθώς ήταν 5:20 και 5:30 έκλεινε το γκαράζ. Όταν φτάσαμε ο γερανός ήταν ήδη εκεί. Πληρώσαμε 100 ευρό στο συνεργείο για τις δυο ώρες δουλειάς και φορτώσαμε το μηχανάκι…

215567

Gallos
21/10/2010, 16:15
Εσένα δεν σε θέλει κανένας?:smokin:

215569

Gallos
21/10/2010, 16:21
Ακολουθήσαμε τον γερανό στο γκαράζ, όπου θα διανυκτέρευε το τουονο… Επιστρέφοντας στο σπίτι του Gerard, το πρόγραμμα πλέον είχε ως εξής:
Αύριο το πρωί, τα παιδιά θα κατεβαίναν με το φορτηγό Βαρκελώνη και με την βοήθεια του τοπικού ατζέντη, θα έβαζαν σε αποθήκη το μηχανάκι μέχρι και της 26 όπου και θα έφευγε το καράβι.

Στην συνέχεια θα πηγαίναν στο αεροδρόμιο όπου και θα γυρνούσαν Ελλάδα. Εμείς για να προλάβουμε το καράβι μας στην Ανκονα, έπρεπε να γυρίσουμε όπως ήρθαμε. Από Βαρκελώνη καράβι για Civitavecchiaκαι και από εκεί Ανκονα…

Γυρίσαμε στο ξενοδοχείο μας και δεν το πίστευα, φύγαμε 3 μηχανές και θα γυρνούσαμε οι 2….Από την άλλη, ευχόμουν να μην κάτσει και καμιά άλλη αναποδιά.

Χαιρετήθηκαν τα παιδιά με τον Gerard και αφού τους βοηθήσαμε να πακετάρουν την πέσαμε για ύπνο…:ZZZ: :ZZZ: :( :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

215573

Gallos
21/10/2010, 16:25
Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Με ξύπνησε κλωτσώντας ο Βουνος στις 7:15 , έπρεπε 8 να είμαστε στο γκαράζ για να φύγουν τα παιδιά για Βαρκελώνη….Φορτώσαμε την προίκα τους στις μηχανές και σε δέκα λεπτά ήμασταν στο συνεργείο, το οποίο και περιμέναμε να ανοίξει…

Λιγο αργότερα, έφτασε ο οδηγός του φορτηγού και ξεκίνησε το φόρτωμα. Φόρτωσε ένα αμάξι και από πίσω έβαλε το τουονο. Χαιρετήσαμε τα παιδιά και ξεκινήσαμε για το ξενοδοχείο…Τότε κατάλαβα ότι είχαμε μείνει δυο μηχανές… Με είχε φάει η στεναχώρια και έλεγα γιατί ρε πουστη μου τέτοια σκηνικά...

Τα προβλήματα όμως, μας διαλέγουν, δεν τα διαλέγουμε…

Τουονο φορτωμένο, για άλλη μια φορά…

215576

Gallos
21/10/2010, 16:28
Φτάνοντας στο ξενοδοχείο το έριξα στον ύπνο να ξεχαστώ λίγο. Μετά από 2 ώρες που ξύπνησα, κατεβήκαμε με το Βουνό μέχρι την αντιπροσωπεία της BMW όπου είχαμε παραγγείλει τα ελατήρια από το διπλό που είχαν σπάσει στην Ιταλία..Θα τα είχαν λέει το απόγευμα. Τα νευρά μου..
Επιστρέψαμε λοιπόν στο ξενοδοχείο

Πόσο έχει το συγκεκριμένο μηχανάκι στην Ανδόρα?? 10100?!?!?!

215577

Gallos
21/10/2010, 16:28
Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο..

215578

Gallos
21/10/2010, 16:29
Το σύστημα στην Ανδόρα, όπου ανάλογα την κίνηση, δίνουν και την ανάλογη λωρίδα για αποσυμφόρηση...:beer:

215579

Gallos
21/10/2010, 16:30
Εσείς παλικάρια για που το βάλατε??:beer:

215580

Gallos
21/10/2010, 16:35
Μετά από 5 μέρες στην Ανδόρα , τα πράγματα στο δωμάτιο, ήταν διασκορπισμένα παντού και έπρεπε σιγά σιγά να πακετάρουμε γιατί είχαμε και ένα πλοίο που μας περίμενε... 15:30 που σχολούσε ο Gerard είχαμε δώσει ραντεβού στην BMW να πάρουμε τα ελατήρια και να τον αποχαιρετήσουμε..

Φάγαμε, φορτώσαμε τα μηχανάκια, πλήρωσα και το Hotel(450? για 5 άτομα και 5 διανυκτερεύσεις) και ξεκινήσαμε για το σημείο του ραντεβού… Back on the road again, μου φαινόταν παράξενο, λες και ξεκινούσα από την αρχή το ταξίδι....

215581

Gallos
21/10/2010, 16:36
Αποχαιρετιστήκαμε με τον Gerard, τον ευχαριστήσαμε για όσα είχε κάνει και δώσαμε ραντεβού στην Αθηνά… Πήραμε και τα ελατήρια για το διπλό και βουρ για Βαρκελώνη

Gerard: Are you ready for me in Athens?

Βουνος: Yes yes, No problem...

Υγ: Όταν έκανε μαθήματα αγγλικών ο Βουνος, πρέπει να του έμεινε η παράδοση, όταν η καθηγήτρια τους έμαθε το No problem…

- Βουνέ είσαι έτοιμος ρε?Φύγαμε?
- Ναι ρε, No problem…

Gallos
21/10/2010, 16:37
Ξεκινήσαμε με ψιλοβροχο και πήρα την διαδρομη (C-16) από τα Βουνά προς Βαρκελώνη και όχι από την Εθνική. Χρόνο άλλωστε είχαμε μπόλικο...

215582

Gallos
21/10/2010, 16:38
Όμορφα τα Πυρηναία και τα ποτάμια τους

215583

Gallos
21/10/2010, 16:39
Τα τούνελ-ψυγείο

215584

Gallos
21/10/2010, 16:40
Λείπει, δεν λείπει κάτι ρε παιδιά?:(

215585

Gallos
21/10/2010, 16:40
Το τούνελ Γκάντι μήκους 10κμ , λίγο πριν μπούμε

215586

Gallos
21/10/2010, 16:41
Μέσα στο τούνελ, με θερμοκρασία στους 13…μπιιρρ

215587

Gallos
21/10/2010, 16:42
Γουστάρω στροφή...

215588

Gallos
21/10/2010, 16:43
Στην διαδρομη συναντούσαμε και πολλές παρακάμψεις, γιατί συντηρούσαν καποια τούνελ. Οι παρακάμψεις ήταν ο παλιός δρόμος..

215589

Gallos
21/10/2010, 16:44
Λιμνούλες με σπίτια/νούφαρα

215590

Gallos
21/10/2010, 16:44
Οι παρακάμψεις συνεχιζόντουσαν

215591

Gallos
21/10/2010, 16:45
Τα τελευταία 40 κμ ήταν σε εθνική, σταματήσαμε και σε έναν κυκλικό κόμβο για να ξεδιψάσουμε και συνεχίσαμε...

215592

Gallos
21/10/2010, 16:47
Το Μοντσερά, αλλά με τα σύννεφα αυτά δεν εντυπωσιάζει στην φώτο..

215593

Gallos
21/10/2010, 16:49
Φάγαμε και κίνηση καθώς μπαίναμε στην Βαρκελώνη, αφού ήταν απόγευμα και ο κόσμος γυρνούσε από τις δουλείες του. Φτάσαμε στο λιμάνι, και μπήκαμε στην σειρά με τις άλλες μηχανές. Πήγα έκανα το check in και βάλαμε επιτέλους τα ελατήρια του Βουνου. Σε όλο το ταξίδι κάθε φορά που κατέβαινε και το άφηνε στο μονό, έπρεπε να έχουμε το νου μας , γιατί δεν ήθελε και πολύ για να πέσει..

215595

Gallos
21/10/2010, 16:50
Ο Βουνός όσο έλειπα, είχε ξεκινήσει να βάλει μόνος του τα ελατήρια… Οι μηχανόβιοι που βρίσκονταν εκεί ήταν 1 βεστρομ 1 τζιες και 3 χαρχαρλευ. Οι τελευταίοι ήταν και οι μονοί που δεν προσφέρθηκαν να βοηθήσουν…

Αυτά τα ελατήρια, πολύ ψέμα μου φαίνονται

215596

Gallos
21/10/2010, 16:51
Μια κοντινή από την αναμονή

215597

Gallos
21/10/2010, 16:52
Μια μακρινή...

215598

Gallos
21/10/2010, 16:53
Και μια για την πάρτη μου:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

215599

Gallos
21/10/2010, 16:59
Πρέπει να κάτσαμε κάνα 2ωρο εκεί και με είχε φάει η βαρεμάρα. Στο ενδιάμεσο είχαμε μιλήσει με τα παιδιά(Μαικ, Γιάννα) και ολαν ήταν οκ. Το μηχανάκι είχε μπει σε αποθήκη μέχρι να φορτωθεί και εκείνη περίμεναν στο αεροδρόμιο για την βραδινή τους πτήση…

Όσο περίμενα και σκεφτόμουν να πάω τριγύρω να κάνω νέους φίλους, ήρθε και πάρκαρε ένα 1200GS adv διπλα μας.. Ισπανός 50αρις με την γυναικά του, πηγαίναν Σαρδηνία(θα πιάσουμε και Σαρδηνία λέω? Γουστάρω)… Ο τυπάς όμως άρχισε να μου το παίζει ιστορία με το θηρίο του,
το δικο μου κανει αυτό , έχει εκείνο, έχει το άλλο και εσένα δεν το έχει.

Κοιτα κάτι κουμπάκια εδώ, εδώ βλέπω τις πιέσεις κτλπ…

Δεν έδινα σημασία, του είπα μάλιστα ότι όταν αγόρασα το δικό μου, ήμουν ανάμεσα στο κόκκινο adv και στο ΚΤΜ…

Τότε άρχισε, ε κακός πήρες ΚΤΜ κτλπ κτλπ
Τι έγινε ρε πούστη μου, από το φόρουμ moto.gr είναι αυτός??

Αφού μου τα έκανε Ζέπελιν, του λέω στην άπταιστη αγγλική μου
- Υου know why i choose the KTM?
- No, why?
- Because is more FUN, when im gonna grow up like you, im gonna buy yours...
- .........
Μετα από αυτό, δεν με ξαναενοχλησε επι του θεματος…:rotflmao: :rotflmao:
Αφου αυτος μου κρατουσε μουτρα, εκανα μια βολτα να γνωρισω καποιον αλλον και επεσα εδώ..

215601

Gallos
21/10/2010, 17:08
Ωπ, εδώ είμαστε λέω… Το συγκεκριμένο έχει πει στα βάθη του Ιράν, Τυνησία και Ευρώπη την έχει για πρωινό… Άρχισε ο τύπος να μου δείχνει κάτι video με αγώνες από bmw caferacer και πέρασε η ώρα ευχάριστα. Μιλήσαμε περί διάφορων μοτοσυκλετιστικών θεμάτων, μέχρι να μπούμε στο καράβι…

Gallos
21/10/2010, 17:10
Για να πάμε στο καράβι, ήρθε ένα αυτοκίνητο σε στυλ αλυτάρχη και τον ακολουθούσαμε όλοι… Μάταια περίμενα να μπει στα πιτ και να ξεχυθω για να τους πάρω την εκκίνηση...:rotflmao: :lol: :rotflmao:

215611

Gallos
21/10/2010, 17:11
Δέσαμε τις μηχανές και ανεβήκαμε με την πραματια στην καμπίνα.

Στην φώτο φαίνεται ο τύπος με το GS1200.Τυχαιο που παρκαρε μακρυα μου. Δεν νομιζω…χαχαχα

215612

Gallos
21/10/2010, 17:12
Φάγαμε στο γνωστό εξωτερικό μπαρ, το οποίο έπαιζε ακόμα το ίδιο λάτιν cd και λιγο αργοτερα κατέβηκαν τα παιδιά για ύπνο. Εγώ έμεινα λίγο παραπάνω για να φιλοσοφήσω και να βγάλω μερικές νυχτερινές φώτο...

215614

Gallos
21/10/2010, 17:12
Σε καποια από αυτές τις αποθήκες, βρίσκεται το τουονο...

215615

Gallos
21/10/2010, 17:14
Φωτορύπανση από την Βαρκελώνη...

215617