View Full Version : 24η λειτουργία μη επανδρωμένου καφενείου
Μου το στείλανε και το προωθώ κι εγώ με τη σειρά μου... νομίζω δεν έχει ξαναμπεί.
Μία Ταξιδιωτική πρόταση για επίσκεψη (ή και διαμονή) σε ένα μικρό οικισμό της ορεινής Αρκαδίας που ξεφεύγει από τους παραδοσιακούς τοπικούς προορισμούς (Βυτίνα, Δημητσάνα, Στεμνίτσα)…
Λάστα Αρκαδίας:
213051
Εσωτερικού καφενείου-μουσείου
213053
Αυτοδιαχειριζόμενη κουζινούλα φουλ εξοπλισμένη με ειδικές σημάνσεις σε κάθε ντουλάπι. Προαιρετικό Ταμείο δεξιά
213054
Με σήκωμα μίας ασφάλειας στον πίνακα του καφενείου φωταγωγείται η μάλλον ερημωμένη πλατεία του χωριού που βρίσκεται ακριβώς απ’ έξω. Το μέρος ξαφνικά θυμίζει κινηματογραφικό πλατώ.
Οι λεπτομέρειες που δεν φαίνονται είναι η πηγή με το τρεχούμενο νερό λίγο πιο δίπλα από τα πλατάνια, το παραδοσιακό εκκλησάκι του Αϊ Γιώργη, δίπλα από το καφενείο, καθώς και τα τραπεζάκια πίσω από τα πλατάνια στα οποία ο επισκέπτης μπορεί να κάτσει και να απολαύσει αφ’ υψηλού ( 1.150 μέτρα ) μία υπέροχη θέα που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα χωριά Βυτίνα και Νυμφασία Αρκαδίας. Το μεσημέρι ο ίσκιος των πλατανιών είναι αρκετά παχύς για να σε δροσίζει (ανεξαρτήτως καύσωνα), ενώ το βράδυ η ζακέτα είναι άκρως απαραίτητη ακόμα και στην καρδιά του καλοκαιριού.
213055
DimChios
06/10/2010, 08:52
:eyepop:
πολυ ομορφα :sun:
ας ελπισουμε να μην περασουν τιποτα καφροι και το κανουν ρημαδιο :sick:
εκεί καπνίζουμε; :bigcry:
makis206
06/10/2010, 08:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
εκεί καπνίζουμε; :bigcry:
Τό'πε η ταμπέλα, "σαν στο σπιτικό σας" :bigcry:
Ωραία ιδέα, πανέμορφος χώρος!:beer:
Αν μας επιτρεεψουν και οι ντοπιοι να στησουμε καπου εκει το σκηνακι μας γιατι οχι να οργανωσουμε ενα διημερο με ψητουρα πριν πεσουν τα χιονια:beer: :beer: :wave2:
To προωθω και εγω:winka:
Αν υπάρχουν άνθρωποι με μεράκι, αυτά γίνονται.. Μακάρι και οι επισκέπτες να είναι άνθρωποι με φιλότιμο:a013: :a012:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
harris_x
06/10/2010, 09:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
πολυ ομορφα :sun:
ας ελπισουμε να μην περασουν τιποτα καφροι και το κανουν ρημαδιο :sick:
+1
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Αν μας επιτρεεψουν και οι ντοπιοι να στησουμε καπου εκει το σκηνακι μας γιατι οχι να οργανωσουμε ενα διημερο με ψητουρα πριν πεσουν τα χιονια:beer: :beer: :wave2:
για πε για πε για πε ........:wacko:
Τι να πω?Βρισκουμε μια ημερομηνια μεχρι τελος του μηνός,ρεφενε μπριζολιδια καλο παρεακι τα συμπραγκαλα τα εχουν εκει και παμε κανουμε και μια γυρα την βυτινα και τα περιξ. Γυρναμε σπιτι μας κουρασμενοι και χαμογελαστοι:winka: :beer:
DimChios
06/10/2010, 09:57
Τι να πω?Βρισκουμε μια ημερομηνια μεχρι τελος του μηνός,ρεφενε μπριζολιδια καλο παρεακι τα συμπραγκαλα τα εχουν εκει και παμε κανουμε και μια γυρα την βυτινα και τα περιξ. Γυρναμε σπιτι μας κουρασμενοι και χαμογελαστοι:winka: :beer:
και μονοημερο βγαινει... :winka:
Γ@μω τις ιδεες!
:wave2:
αν το δουμε λιγο ζεστα με τις ημερομηνιες να κανονιζουμε κ τις δουλειες....
ειναι σαν να τους διαβαζω απο τωρα.....ρε κεραταδες παλι στα ιδια μερη ακομα δεν γυρισαμε.....:rotflmao:
Cpt. Haddock
06/10/2010, 10:02
Αφήστε το για την μεθεπόμενη ετήσια του moto.gr
(η επομενη θα ειναι προς τα βόρεια)
:beer:
Granazi μουσικη υποκρουση Γεράσιμος Ανδρεάτος
http://www.youtube.com/watch?v=Sk6kT2zQ7QY&feature=related
Εγω δεν μιλησα για ετησια κτλ, ειπα απλα οτι ειναι μια ωραια τσαρκα που ψηνομαι να κανω με τις αντιστοιχες αθλοπαιδιες.:winka: :beer:
Granazi θα δω λιγο τα τις δουλειας και σε ενημερωνω αν ψηνεσαι με πμ:wave2:
dukeandthecity
06/10/2010, 10:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αφήστε το για την μεθεπόμενη ετήσια του moto.gr
(η επομενη θα ειναι προς τα βόρεια)
γιατι ρε φίλε? τι φταίμε εμεις? :D
Cpt. Haddock
06/10/2010, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
γιατι ρε φίλε? τι φταίμε εμεις? :D
οχι τόσο βόρεια :smokin:
Granazi μουσικη υποκρουση Γεράσιμος Ανδρεάτος
http://www.youtube.com/watch?v=Sk6kT2zQ7QY&feature=related
Εγω δεν μιλησα για ετησια κτλ, ειπα απλα οτι ειναι μια ωραια τσαρκα που ψηνομαι να κανω με τις αντιστοιχες αθλοπαιδιες.:winka: :beer:
Granazi θα δω λιγο τα τις δουλειας και σε ενημερωνω αν ψηνεσαι με πμ:wave2:
το σ/κ πριν η μετα την 28η ελεγα.
για να πεφτουν γνωμες στο τραπεζι..........εεε οθονη :smokin:
devil's animal
06/10/2010, 11:32
ωραια φαση...
:beer: :beer: :beer: :beer:
όποιοι πάνε να γράψουν εντυπώσεις... (ελπίζω μόνο να είναι πρόσφατες οι φώτο που μου έστειλαν)
ααα!! και να ρίξουν κι ένα σκούπισμα :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
όποιοι πάνε να γράψουν εντυπώσεις... (ελπίζω μόνο να είναι πρόσφατες οι φώτο που μου έστειλαν)
ααα!! και να ρίξουν κι ένα σκούπισμα :)
παρε μια εικονα απο καποιους που πηγαν προσφατα :wave2:
http://www.symofe.gr/fpasxa10.html
Εντάξει τώρα με σκότωσες.... μερικές φορές μου την δίνει που υπάρχει το Αιγαίο ανάμεσα :(
Γαμάτοοο. Μακάρι να δείξουν την ίδια ευαισθησία και οι επισκέπτες μόνο...
XJR_Billy
06/10/2010, 11:58
Εύγε !!!
Συγχαρητήρια για την ιδέα και την υλοποίηση !!
manhunter
06/10/2010, 12:03
Τα σπάει.
Το συντομότερο επισκεψούλα.
Οπωσδήποτε
:beer: :beer:
Νομιζω 23-24 ειναι μια καλη ημερομηνια , ετσι θα ξεκουραστουμε στις 28 γιατι στις 31 εχει http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=110566&highlight=%C1%D7%CB%C5%CC%CF
LOUKILOUK
06/10/2010, 12:53
Όχι ρε πστ μου... 23 έχω ένα γάμο και θα πάω Έυβοια... πολύ καλή φάση παίδες, καλά να περάσετε...
Το ίδιο σκηνικό με τον καφενέ παίζει και σε ένα παραδοσιακό χωριό της Τήνου... Κουμάρος αν δεν κάνω λάθος... πολύ καλό κρασί και ρακί στην κουζίνα του... :winka: :beer:
:beer: :wave2:
peskandritsos
06/10/2010, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Όχι ρε πστ μου... 23 έχω ένα γάμο και θα πάω Έυβοια... πολύ καλή φάση παίδες, καλά να περάσετε...
Το ίδιο σκηνικό με τον καφενέ παίζει και σε ένα παραδοσιακό χωριό της Τήνου... Κουμάρος αν δεν κάνω λάθος... πολύ καλό κρασί και ρακί στην κουζίνα του... :winka: :beer:
:beer: :wave2: :beer:
Νομιζω 23-24 ειναι μια καλη ημερομηνια , ετσι θα ξεκουραστουμε στις 28 γιατι στις 31 εχει http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=110566&highlight=%C1%D7%CB%C5%CC%CF
εντος 1-2 ημερων θα ξερω εγω....
προχωρηστε το παντως οπως και να εχει, αξιζει πολλα.....:beer:
DimChios
06/10/2010, 14:08
εγω λεω να ανοιξετε ενα θρεντ καινουριο στις συναντησεις-βολτες να δουμε τι παιζει!
Ψηνομαι με τη γυναικα για ΣΚ σε σκηνη ασφαλως και παρ οτι αμαξατοι...χ#στηκα!
Για την παρεα, το τζερτζελε και τις μπυρες...
Ρε Τζίμη μόλις διάβασα τα πρώτα πόστ και είδα τις φωτό ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα. Είμαι μέσα λοιπόν. Κι επειδή κι ο γρανάζης έγραψε αυτό που μου ήρθε κι εμένα στο μυαλό, λέω τελικά να ενδώσουμε και να ξαναπάμε σε κείνα τα μέρη ακόμα κι αν προσφάτως επιστρέψαμε.
:wave2: :wave2:
Το παρακολουθώ με ενδιαφέρον...
λεω να αρχίσουμε να κανουμε λίστα
dim +χαρα
tai+Ματίνα
DimChios
06/10/2010, 17:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
dim +χαρα
tai+Ματίνα
:D :D :D :D
Cpt. Haddock
06/10/2010, 17:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
dim +χαρα
tai+Ματίνα
ζευκας+bikerted :rotflmao:
jimtarasxt660x
06/10/2010, 17:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
αν το δουμε λιγο ζεστα με τις ημερομηνιες να κανονιζουμε κ τις δουλειες....
Μμμμμμμμ...δεν είναι κακή ιδέα...εγώ ψήνομαι:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
:beer: :wave2:
το ιδιο ισχυει και στην ακριτικη ικαρια!
Απο τις καλυτερες ιδεες ,σε συναρπαζει και φροντιζεις να ειναι παντα καθαρο,εμεις ισως το παρακαναμε με την καθαριοτητα αλλα αξιζε!
δηλαδη ολοι θελετε να πατε σε ενα αναρχοαυτονομο, αυτοδιαχειριζομενο καφενειο ε; :rolleyes:
DimChios
06/10/2010, 18:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
δηλαδη ολοι θελετε να πατε σε ενα αναρχοαυτονομο, αυτοδιαχειριζομενο καφενειο ε; :rolleyes:
εγω για τα κοψιδια θελω να παω!
:smokin:
Shaolin Monk
06/10/2010, 18:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εγω για τα κοψιδια θελω να παω!
:smokin:
Κρυφοαναρχοεπιχειρηματιας.... :smokin:
anwrimos
06/10/2010, 18:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Γαμάτοοο. Μακάρι να δείξουν την ίδια ευαισθησία και οι επισκέπτες μόνο...
την ίδια σκέψη κάναμε και εγώ όταν το είδα το μόνο που ευχήθηκα είναι να μην καταλήξει και αυτό σαν το σπίτι του διαβάτη ( σύνορα Ευρυτανίας - Καρδίτσας ) για όσους δεν έχουν πάει... Για όσους έχουν περάσει ξέρουν πολύ καλά τι λέω δυστηχώς......
μακάρι να κρατήσει πάντως θα είναι στα υπόψην για ημερήσια βολτούλα...
δηλωσα κανονικη αδεια εγω. μπορω για 23-24/10 :a013:
Πάτε γυρεύοντας να με κατεβάσετε πάλι ε? :lol: :wave2:
kokkiklhs
06/10/2010, 20:01
Απίθανη η ιδέα των Λασταίων και φαίνεται και όμορφο μέρος!!!
+8000
Μπράβο κι ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ (κι ας μην έχουμε πάει -ακόμα-)!!!!
Ας ελπίσουμε ότι οι επισκέπτες θα το σεβαστούν αλλά και θα το διαφημίσουν δεόντως!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
:a25: :a25: :a25:
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
OK παιδιά βάλτε και τον daz μέσα..
Θεσ/νικη Πάτρα το μηχανάκι πάει μόνο του, ξέρει τον δρόμο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
OK παιδιά βάλτε και τον daz μέσα..
Θεσ/νικη Πάτρα το μηχανάκι πάει μόνο του, ξέρει τον δρόμο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι αλλά νομίζω πως με εκμεταλλεύεται. Με θέλει μόνο για να του βάζω βενζίνη. :wave2:
bravo!!! :a46:
:beer: :beer: :beer:
chris_honda
18/10/2010, 20:21
Πολύ καλό, μακάρι να το σεβαστούν και να παραμένει πάντα έτσι (Αν και ο ανίκητος παντού υπάρχει...) :beer: :beer: :beer: :beer: