View Full Version : Διήμερο Βουκολικο εκδρομικο 23-24/10/2010
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
Αρχικά δημιουργήθηκε από ges_sprint_st
9 να έχουμε ξεκινήσει..
σωστος! 9 να φευγουμε απο περιπτερο χαιδαριου παιδια.
δλδ λεμε 8:30 να εχουμε πιει καφε και 9 φυγαμε :wave2:
Μοτορεμαλι
18/10/2010, 23:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
παιδια δεν ειναι η βολτα καποιου η καποιων αυτη :wave2:
ουτε η ανιχνευτικη με βαζει σε ρολο "οργανωτη" απλα αντι να παμε καπου αλλου πηγαμε εκει και σας ειπαμε τι ειδαμε.
ολοι μαζι το στηνουμε, και βαζετε ιδεες για να περασουμε ομορφα :beer:
σποντα για εμενα ειταν αυτο ε?καλααααααααα:a37:
Αρχικά δημιουργήθηκε από acwaterdc
σποντα για εμενα ειταν αυτο ε?καλααααααααα:a37:
:a22:
εμεις εχουμε να λυσουμε κατι εκει :rotflmao:
με πιστα κατω απο τα πλατανια :rotflmao:
Μοτορεμαλι
18/10/2010, 23:34
σαββατο πρωι με χρυσα μαζι.κοιμομαστε και στο δεντρο αν δεν χωραμε.:beer: :beer: :beer:
Μοτορεμαλι
18/10/2010, 23:36
:a22:
εμεις εχουμε να λυσουμε κατι εκει :rotflmao:
με πιστα κατω απο τα πλατανια :rotflmao:
οκ.θα παρω και το κασσετοφωνο μαζι με τα φορητα ηχεια.(να εχω και κατι να ακουμε στο δρομο)
οκ.θα παρω και το κασσετοφωνο μαζι με τα φορητα ηχεια.(να εχω και κατι να ακουμε στο δρομο)
και μαυρο παπουτσι με ασπρη καλτσα να γινει σωστα ο διαγωνισμος :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ο granazis θα μας πει τι του είπε ότι έχει από κρέας γιατί εγώ δεν θυμάμαι:D
αν θελουμε "χοντρο" το λεμε μεχρι τεταρτη για να εχει "ετοιμαστει" (ντοπιο κρεας)
χοιρινες.αρνακι, λουκανικα,μπιφτεκια και πανσετες μεχρι παρασκευη να εχουμε πει.
Ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα...:beer: [/B]
δεν θυμαμαι να ειδαμε καμια σκουπα και σφουγγαριστρα να φρεσκαρουμε λιγο τα wc
:rolleyes:
jimtarasxt660x
19/10/2010, 06:08
δεν θυμαμαι να ειδαμε καμια σκουπα και σφουγγαριστρα να φρεσκαρουμε λιγο τα wc
:rolleyes:
Είχε στο καφενείο:winka:
Καλά το πάμε θα μαζευτούμε όσοι και στην ετήσια
:beer: :beer:
DimChios
19/10/2010, 08:18
σημειωστε και τις 2 κοπελες ειναι σιγουρο :wave2:
δεχτηκαμε απειλη οτι μπορει να γινουν 4 οι κοπελες
και ειπα ελατε ενα ταγμα κοπελες, εμεις δεν φοβομαστε :smokin:
γμτ!!!!!!! το εχω ταξει στη Χαρα!
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Μοτορεμαλι
19/10/2010, 11:33
δεν με βαζετε στην λιστα και νομιζετε πως θα γλυτοσετε????
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΑΩ και θα ετοιμαζο τι να πω για την κακη οργανοση (δεν ειχε ζεστο νερο για μπανιο,ο δρομος ειχε σαμαρακια,ανυπαρκτος φωτισμος,μπαγιατικος καφες,σε λαθος σημιο τοποθετημενο το πλατανι,εκνευριστηκο κελα'ι'δισμα πουλιων,κεραμιδια στο καφε και ο οχι πανελ,τρυπα του οζοντος πανω απ'το κεφαλι μας,παγοι που λιωνουν στον βορειο πολο,και στον φραπε....)ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΥΘΗΝΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ Η ΚΑΚΗ ΟΡΓΑΝΟΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΗΡΗΣΗ ΜΟΤΟΒΟΛΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΝΑΖΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ)
:a52: :a52: :a52: :a52:
DimChios
19/10/2010, 11:34
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΥΘΗΝΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ Η ΚΑΚΗ ΟΡΓΑΝΟΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΗΡΗΣΗ ΜΟΤΟΒΟΛΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΝΑΖΙ
τετοια λεγε του!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν με βαζετε στην λιστα και νομιζετε πως θα γλυτοσετε????
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΑΩ και θα ετοιμαζο τι να πω για την κακη οργανοση (δεν ειχε ζεστο νερο για μπανιο,ο δρομος ειχε σαμαρακια,ανυπαρκτος φωτισμος,μπαγιατικος καφες,σε λαθος σημιο τοποθετημενο το πλατανι,εκνευριστηκο κελα'ι'δισμα πουλιων,κεραμιδια στο καφε και ο οχι πανελ,τρυπα του οζοντος πανω απ'το κεφαλι μας,παγοι που λιωνουν στον βορειο πολο,και στον φραπε....)ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΥΘΗΝΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ Η ΚΑΚΗ ΟΡΓΑΝΟΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΗΡΗΣΗ ΜΟΤΟΒΟΛΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΝΑΖΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ)
:a52: :a52: :a52: :a52:
:a53:
βαλτε τον στη λιστα γρηγορααααα :a35:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bekman
μεσα και γω αφου θα ναι και το γραναζοπαιδο,τα λεμε τοτε,χαιρετισματα σε ολους.bekman.:wave2: :wave2: :beer:
βαλτε και τον αυτον γτ καηκαμε :rotflmao:
DimChios
19/10/2010, 11:43
βαλτε τον στη λιστα γρηγορααααα :a35:
χ3στης ρε πστ μου
:sad:
acwaterdc φαινεσαι διπροσωπος γιαυτο δεν σε ειχαμε βαλει...αλλα αφου επιμενεις να χορεψεις στην πλατεια σαν http://www.youtube.com/watch?v=0ZCtqK5B13s :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
χ3στης ρε πστ μου
ποσα φαρμακια θα πιω ακομα για λιγο ψητο και ενα? ποτηρι κρασι :bigcry:
DimChios
19/10/2010, 11:48
ποσα φαρμακια θα πιω ακομα για λιγο ψητο και ενα? ποτηρι κρασι :bigcry:
...τις γυναικες που θα φερεις ξεχασες και...
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ!!!!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Cpt. Haddock
19/10/2010, 11:56
Με μηχανη θα παει κανενας; :evil:
DimChios
19/10/2010, 11:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Με μηχανη θα παει κανενας; :evil:
πστης
...τις γυναικες που θα φερεις ξεχασες και...
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ!!!!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
δρυος πεσουσης πας ανηρ ξυλευεται :look:
DimChios
19/10/2010, 11:59
δρυος πεσουσης πας ανηρ ξυλευεται :look:
τρια πουλακια καθουνταν!!!
:smokin:
τρια πουλακια καθουνταν!!!
χ@σε ψηλα και αγναντευε :smokin:
και εχει και μια θεα εκει αλλο πραγμα :rotflmao:
www ti tou eipe.....www tha tsakwthoun....www xalaei mia filia.....
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
www ti tou eipe.....www tha tsakwthoun....www xalaei mia filia.....
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014:
:a029: ξεχασες και το αναλογο εμοτικον :smokin:
www mou thn eipe kai mena...www tha sto filaw....dim tha kanoume komma na ton kanoume tifla an erthw apo sav vrady kai tha tou fame kai ta koritsia....:a01: :a01: :a01: :a09: :a09: :a09:
www mou thn eipe kai mena...www tha sto filaw....dim tha kanoume komma na ton kanoume tifla an erthw apo sav vrady kai tha tou fame kai ta koritsia....:a01: :a01: :a01: :a09: :a09: :a09:
θα παιξει παρεξηγησις δηλαδης :a47:
http://www.youtube.com/watch?v=TgO1PHoMfTE&p=E83CB6CB0811F127&playnext=1&index=29
DimChios
19/10/2010, 12:23
θα μαι με τη γυναικα λεμε ρε!
granazi
quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
www mou thn eipe kai mena...www tha sto filaw....dim tha kanoume komma na ton kanoume tifla an erthw apo sav vrady kai tha tou fame kai ta koritsia....
θα παιξει παρεξηγησις δηλαδης
den se fovamai vre............
vaskaaaaaaaa me peirazei....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα μαι με τη γυναικα λεμε ρε!
a egw thn glitwsa...exei ena mnhmosino thn kyriakh....:D :D :D
DimChios
19/10/2010, 12:31
a egw thn glitwsa...exei ena mnhmosino thn kyriakh....:D :D :D
:a26: :a26: :a26: :a26: :a26: :a26: :a26: :a26:
granazi
quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
www mou thn eipe kai mena...www tha sto filaw....dim tha kanoume komma na ton kanoume tifla an erthw apo sav vrady kai tha tou fame kai ta koritsia....
θα παιξει παρεξηγησις δηλαδης
den se fovamai vre............
vaskaaaaaaaa me peirazei....
ψεματα κυρ βασιλη :a05:
αυτοι το ξεκινησαν :a05:
εχω και μαρτυρα
http://www.youtube.com/watch?v=Xhbxrwwfp48
xaxxxaxaxxxaxaxaxxaxa:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
tha to lhsoume sto tavli...
jimtarasxt660x
19/10/2010, 18:25
Βλέπω το χωριό να γίνει σαν το Αγριδάκι...
Θα το εγκαταλείψουν και οι τελευταίοι κάτοικοι με τόσους κάνγκουρες που θα δουν:D :D :D
:beer: :beer: :beer: :beer:
Vstrommer71
19/10/2010, 19:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Συμμετοχες:
Vstrommer71
Βγαλτε με καλυτερα,γιατι λογω δουλειας,η συμμετοχη μου καθισταται χλωμη εως πεθαμενη:sick:
DimChios
19/10/2010, 19:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Βγαλτε με καλυτερα,γιατι λογω δουλειας,η συμμετοχη μου καθισταται χλωμη εως πεθαμενη:sick:
αν πεις οτι εχεις να κανεις delivery μια παραγγελια εκει πάνω?
:wacko:
1)Κορίτσια λόγω δουλειάς τώρα κατάφερα να μπω λίγο μοτο.Το λοιπόν το Σάββατο θα φύγω από Πάτρα με κουτί και θα έχω και κάρβουνα και κρεατικά μαζί μου. Αν θέλετε να φέρω και τπτ άλλο πείτε μου να ξέρω να ψωνίσω.
2)Να υπολογίσω κανένα τρίωρα μέχρι το χωριό???
3) Θα ερχόμουνα με μοτό αλλά επειδή έταξα της μικρής να λυσσάξει πάνω στο βουνό και τον λόγο μου δεν τον παίρνω πίσω θα έρθω με αυτοκίνητο (κυρ Ηλία μας)
4) Χώρος στο αυτοκίνητο για 2 ακόμα καπνίζοντες θα υπάρχει οπότε αν κάποιος θέλει να έρθει μαζί μου, δεν έχω πρόβλημα. Αλλά επειδή οι αποδράσεις για μένα σπανίζουν λόγω σκλαβιάς στο μαγαζί, θα μείνω επάνω όσο το δυνατόν περισσότερο δλδ. σκέφτομαι να γυρίσω βράδυ.
Αυτά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
1)Κορίτσια λόγω δουλειάς τώρα κατάφερα να μπω λίγο μοτο.Το λοιπόν το Σάββατο θα φύγω από Πάτρα με κουτί και θα έχω και κάρβουνα και κρεατικά μαζί μου. Αν θέλετε να φέρω και τπτ άλλο πείτε μου να ξέρω να ψωνίσω.
.
ρε ομορφουλι δεν είπαμε να πάρουμε απο εκει τα εφόδια ωστε να "βοηθήσουμε" το χωριό??
και βαλτε με και μενα στην λιστα για 2 ατομα σαββατοβραδο
για να παιρνουμε και μια εικονα το που παμε, περα απο φαι και υπνο :winka:
http://www.facebook.com/#!/pages/OREINE-ARKADIA/134927936543463
δεν ξερω αν ανοιγει :sad:
Σύμφωνα
με την τοπική παράδοση, στο χωριό κατοικούσε μια νεαρή κοπέλα με το
όνομα Σκάβα, η οποία αψήφησε τον κίνδυνο από τις επιδρομές των Τούρκων
και μετέβη στην πηγή της Αγια-Λεούσας όπου όμως την άρπαξαν οι Αλβανοί.
Όταν την ανέβασαν στο άλογο αυτή το χτύπησε και εξαφανίστηκε. Τόσο
...δυνατός λέγεται ότι ήταν ο βηματισμός του αλόγου, που έμεινε τ' αχνάρι
του πάνω σ΄'ενα βράχο δίνοντας στην ευρύτερη περιοχή το όνομα
Αλογοπάτημα. Κοντά σ΄αυτό το σημείο βρίσκεται και ένας ενδιαφέρων
γεωλογικός σχηματισμός. Οι παλιότεροι έλεγαν ότι πρόκειται για την
πετρωμένη "Κυρά των Μαγουλιάνων", η οποία πέτρωσε εκεί προσευχόμενη στο
Θεό να τη σώσει από τους Τούρκους που την κυνηγούσαν. Στις τελευταίες
γενιές ωστόσο ο σχηματισμός αυτός έχει περάσει με το όνομα
"Κολοκοτρώνης".
ΝΙΚΟΣ1000R
19/10/2010, 21:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΝΙΚΟΣ1000R
ισως μονος με μηχανη
ισως με οικογενεια και κουτι
θα δουμε
καποιον ξεχασατε να βαλετε στη λιστα:a11:
μονος τελικα:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΝΙΚΟΣ1000R
καποιον ξεχασατε να βαλετε στη λιστα:a11:
μονος τελικα:wave2:
θα βοηθουσε αν ελεγες και ημερα-ωρα αναχωρησης :wave2:
με το μπαρδον δηλαδης :smokin:
guzzistas
19/10/2010, 21:45
99% θα έρθω μονοήμερη...
Σάββατο πρωί τι ώρα θα περάσετε από τα διόδια στον Ισθμό?
:beer:
Μιας και εκανε ο granazi την αρχη μερικα ακομα στοιχεια και για οποιους γουσταρουν μπορουμε να κανουμε και μια εφοδο σε οποια προλαβαινουμε.
Σφυρίδα
ο μετόχι της Σφυρίδας βρίσκεται στα σύνορα των Μαγουλιάνων με τη Βυτίνα. Είναι κτισμένο ενδιάμεσα των απότομων τοιχωμάτων πανύψηλου ασβεστολιθικού βράχου.
Αποτελείται από ένα μικρό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και από ένα κελί που είναι η είσοδος στο ναό. Ο ναός είναι θολωτός και έχει σπάνιες αγιογραφίες του 12ου αιώνα.
Στις 21 Απριλίου 1825 ο Ιμπραήμ πασάς έφτασε στη σφυρίδα έκαψε το μοναστήρι και αποκεφάλισε τον ηγούμενο Γερμανό και τον μοναχό Αγάπιο Σκουτερού.
Κάτω από το ναό υπάρχει σπηλιά με πηγή που πολλοί προσκυνητές από τα γύρω χωριά στις 23 Αυγούστου τιμούν την εορτή, όπου παλαιότερα γινόταν πανηγύρι με όργανα και χορούς.
Σανατόριο Μάνας
Το Σανατόριο της Μάνας κτίστηκε το 1928 στην πιο απομακρυσμένη λεκάνη απορροής του Λάδωνα, στην περιοχή Κορφοξυλιά Μαγουλιάνων.
Το σανατόριο άρχισε να λειτουργεί μετά το 1928 για λόγους λειτουργικούς όμως παραδόθηκε την άνοιξη του 1930 σε κοινή χρήση και έδωσε στα Μαγούλιανα μεγάλη κίνηση.
Την περίοδο της λειτουργίας του υπήρξε το πιο σύγχρονο σανατόριο των Βαλκανίων. Η Ίδρυσή του έγινε από την Άννα Παπαδοπούλου γνωστή και ως "Μάνα του Στρατιώτη", αδελφή του μακεδονομάχου Παύλου Μελά.
Σκοπός της ίδρυσης του σανατορίου ήταν η θεραπεία των φυματικών στρατιωτών (αφού το κλίμα ήταν το πλέον ιδανικό) και έγινε με κεφάλαια 3.500.000 δραχμών που συγκέντρωσε η ίδια η Άννα Παπαδοπούλου από εράνους που έκανε στην Αμερική με δωρεές Αρκάδων.
Στη Γερμανοιταλική κατοχή και μετέπειτα ερειπώθηκε αφού ανακαλύφθηκαν αντιφυματικά χάπια, έτσι ύστερα και από αρπαγές του εξοπλισμού του παραμένει μέχρι σήμερα ένα "φάντασμα" απαράμιλλου κάλλους όμως, θυμίζοντας άλλες εποχές.
Αργυρόκαστρο
Πάνω από τα Μαγούλιανα και στην κορυφή απόκρημνου υψώματος σε υψόμετρο 1450 μ. βρίσκεται το ψηλότερο κάστρο της Πελοποννήσου,
το Αργυρόκαστρο, επονομαζόμενο και "Γορτυνιακό δυναμάρι". Κοντά του περνά ο δρόμος που οδηγεί στο χωριό Λάστα. Το κάστρο,
που έχει ανεγερθεί την εποχή της Φραγκοκρατίας, δεσπόζει σε ολόκληρη την περιοχή και ήταν χτισμένο σε τέτοιο οχυρό σημείο που να προσφέρει ιδιαίτερη ασφάλεια.
Στη θέση αυτή υπήρχε η αρκαδική πόλη Αργυρόκαστρο η οποία εξαφανίστηκε πριν από εκατοντάδες χρόνια. Στις 20 Αυγούστου 1927 το χωριό μετονομάστηκε σε Αργυρόκαστρο, αλλά σύντομα το όνομα αυτό εξέπεσε
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
99% θα έρθω μονοήμερη...
Σάββατο πρωί τι ώρα θα περάσετε από τα διόδια στον Ισθμό?
λογικα παντα, και αν ξεκινησουμε 9 που λεμε...........:rolleyes:
ασε καλυτερα να μιλησουμε στο τηλ, μην σε στησουμε καμια ωρα στο δρομο φανη :lol:
με τον chris 1150 βαλε και εναν φιλο του ακομα.
επισης τον acwaterdc μετα της συζυγου.
jimmis5 για το ξυλο ειπαμε ε? ελπιζω να εισαι παληκαρι :rotflmao:
Για αυτο εχω την KLEρη το καβαλαω και αντε να με βρεις μεσα στο ελατοδασος:D αλλωστε οι περισσοτεροι ειναι με ss που να τρεχουνε με τις γοβες μες στα χωματα.
Ξερεις τι γινεται ομως προτεινω με το που γινει οι συναξης να δουμε πιοι θα ειναι για την διαμονη και για την μασα και τοτε να πραξουμε γιατι ή μας βλεπω νυστικους ή τουμπανο απο τα κοψιδια.
αααα πουστε παραπονα κτλ δεν δεχομαστε μετα:lol: :lol:
Για αυτο εχω την KLEρη το καβαλαω και αντε να με βρεις μεσα στο ελατοδασος:D αλλωστε οι περισσοτεροι ειναι με ss που να τρεχουνε με τις γοβες μες στα χωματα.
Ξερεις τι γινεται ομως προτεινω με το που γινει οι συναξης να δουμε πιοι θα ειναι για την διαμονη και για την μασα και τοτε να πραξουμε γιατι ή μας βλεπω νυστικους ή τουμπανο απο τα κοψιδια.
αααα πουστε παραπονα κτλ δεν δεχομαστε μετα:lol: :lol:
το προσυπογραφω και εγω το ανωτερο κειμενον :smokin:
ΝΙΚΟΣ1000R
19/10/2010, 22:25
θα βοηθουσε αν ελεγες και ημερα-ωρα αναχωρησης :wave2:
με το μπαρδον δηλαδης :smokin:
σαββατο θα ξεκινησω απο το περιπτερο κατα τις δυο το μεσημερι
περιπου
Parasense
19/10/2010, 22:39
παιδάκια.. αν δεν έχω κάνει λάθος κάπου.. αυτές είναι οι συμμετοχές μέχρι στιγμής...
πάμε..:
jimmis5
granazi
chris 1150 + 1
PacMan + 1?
jimtarasxt660x
Μanalishi +1
ges_sprint_st
DimChios+Xara
ceasark+συζηγος ceasark
VASKA & Χρύσα και κόρη
AndreaSt
acwaterdc +1
bekman
tai+1
ΝΙΚΟΣ1000R
guzzistas
MARKOS-V
nio1981
guest Star 2 φιλες granazi + 40 ακόμα με πούλμαν!!! (λες???)
παρακαλώ η λίστα να ενημερώνετε ολόκληρη με κλόπι πέιστ και την ανάλογη πρόσθεση για να έχουμε πλήρη εικόνα κάθε φορά! :)
αναχώρηση Σαβ. πρωί από περίπτερο στις 9 ( 8.30 σίγουρα εκεί..) για τους πρωινούς.. όσοι θα ακολουθήσουν μετά ας ενημερώσουν αναλόγως....
για το βραδινό ψήσιμο.. να πάρω τηλέφωνο για μπριζολίδια? ..και τι είδους και πόσα να παραγγείλω?? για .. κανονίστε!
πάμεεεεε!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ρε ομορφουλι δεν είπαμε να πάρουμε απο εκει τα εφόδια ωστε να "βοηθήσουμε" το χωριό??
και βαλτε με και μενα στην λιστα για 2 ατομα σαββατοβραδο
Καλώς τονε κι ας άργησε. Χρήστο από τη Δύβρη θα πάρω κοψίδια και όχι από Πάτρα. Τα κάρβουνα μόνο θα πάρω από Πάτρα και τις μπύρες από το χωριό που θα μείνουμε. Ο λόγος είναι ότι μπορεί οι άνθρωποι να μην μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τόσο λαό που όσο περνάνε οι μέρες γίνεται πιό πολύς.
Αν πάλι είσαι σίγουρος ότι θα βρούμε κρέατα κλπ καλούδια πάσο, ψωνίζω από το χωριό.
:wave2: :wave2: :wave2:
εγω θα πω σιγουρα την πεμπτη για το ποτε θα ερθω.λιγη κατανοηση παρακαλω:winka:
εγω θα πω σιγουρα την πεμπτη για το ποτε θα ερθω.λιγη κατανοηση παρακαλω:winka:
Έχει να πέσει παντόφλα Σάκη μου έεεε?????
Ξέρεις μήπως πως λέγεται ο άντρας που μένει στο σπίτι της κυράς?????
Σεξουαλικός μετανάστης λέγεται Σάκη μου.
Υ.Γ.
Το βράδυ στον ύπνο μη βγάζεις το κράνος, θα ξυπνήσεις με καρούμπαλα.
Καλώς τονε κι ας άργησε. Χρήστο από τη Δύβρη θα πάρω κοψίδια και όχι από Πάτρα. Τα κάρβουνα μόνο θα πάρω από Πάτρα και τις μπύρες από το χωριό που θα μείνουμε. Ο λόγος είναι ότι μπορεί οι άνθρωποι να μην μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τόσο λαό που όσο περνάνε οι μέρες γίνεται πιό πολύς.
Αν πάλι είσαι σίγουρος ότι θα βρούμε κρέατα κλπ καλούδια πάσο, ψωνίζω από το χωριό.
:wave2: :wave2: :wave2:
Κανονίστε να αφήσετε όλο τον κόσμο, απ' τα γύρω χωριά, νηστικό ρε!
Έχει να πέσει παντόφλα Σάκη μου έεεε????? Ξέρεις μήπως πως λέγεται ο άντρας που μένει στο σπίτι της κυράς????? Σεξουαλικός μετανάστης λέγεται Σάκη μου. Υ.Γ. Το βράδυ στον ύπνο μη βγάζεις το κράνος, θα ξυπνήσεις με καρούμπαλα.
ποιος μιλαει...αυτος που την φερνει μαζι του γιατι αλλιως......αλλα να μην μιλησω....σε σεβομαι γιατι εισαι μεγαλυτερος...(απο ολους):a029:
και οχι ρε κωλογερε...εχω παρει διανυκτερευση.το κοριτσι εχει υποχρεωσεις και θα λειπει απο το σαββατο....διαδικαστικα μικροπροβληματα αλλα 99% θα ερθω απο σαββατο βραδυ...θα πω σιγουρα την πεμπτη....α αν θες μπορω να σε φιλοξενησω στον υπνοσακο μου.......
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
[B] αν θες μπορω να σε φιλοξενησω στον υπνοσακο μου.......
Απο καραβοπανα ειναι φτιαγμενος...?:smokin:
jimtarasxt660x
20/10/2010, 06:14
Κύριοι υπόψιν...τα κρέατα θα τα πάρουμε από τα Μαγούλιανα και όχι από την Λάστα όπου θα ψήσουμε!
Και κάτι ακόμα.....
Άμα έρθω και δεν έχει φαΐ θα σουβλίσω εσάς μετά:evil: :evil:
camen
Απο καραβοπανα ειναι φτιαγμενος...?
kake.....:evil: :evil: :evil:
DimChios
20/10/2010, 08:01
κοριτσια, επειδη εγω, η Χαρα, ο Ται και η γυναικα του θα φτασουμε βραδυ, κανονιστε να μην εχετε ψωνισει με το "θα παρω απο Πατρα" "οχι θα παρω απ το χωριο" "οχι θα κλέψω απ το κοτετσι" θα σουβλίσω κανενα θρεφταρι απο σας! Μιλημενα ξηγημενα ε!!!
Και θα τ ακουσει και ο Γαβριλης για την ανοργανωσιά!!!
:evil: :evil: :evil:
Οχι, μιλαω πολυ σοβαρα! Ερχομενοι προς τα πανω θα παρουμε τηλ καποιον απο σας να δουμε πως παμε απο προμηθειες ωστε να εχουμε δυνατοτητα να συμπληρωσουμε!
Οποιος νομιζει, που πηγε και ειδε, οτι θελει να παρει τηλ να καβατζωσει κρεατα, ασ το κανει! Καλυτερα να μεινουν και να τα παρουμε σπιτια μας παρα να μας κοψει πεινα!
Με πιωμα, εκτος απο μπυρες τι αλλο παιζει? Τι να φερουμε? Εκτος αν παιζει τσιπουρο εκει!
κοριτσια, επειδη εγω, η Χαρα, ο Ται και η γυναικα του θα φτασουμε βραδυ, κανονιστε να μην εχετε ψωνισει με το "θα παρω απο Πατρα" "οχι θα παρω απ το χωριο" "οχι θα κλέψω απ το κοτετσι" θα σουβλίσω κανενα θρεφταρι απο σας! Μιλημενα ξηγημενα ε!!!
Και θα τ ακουσει και ο Γαβριλης για την ανοργανωσιά!!!
:evil: :evil: :evil:
Οχι, μιλαω πολυ σοβαρα! Ερχομενοι προς τα πανω θα παρουμε τηλ καποιον απο σας να δουμε πως παμε απο προμηθειες ωστε να εχουμε δυνατοτητα να συμπληρωσουμε!
Οποιος νομιζει, που πηγε και ειδε, οτι θελει να παρει τηλ να καβατζωσει κρεατα, ασ το κανει! Καλυτερα να μεινουν και να τα παρουμε σπιτια μας παρα να μας κοψει πεινα!
Με πιωμα, εκτος απο μπυρες τι αλλο παιζει? Τι να φερουμε? Εκτος αν παιζει τσιπουρο εκει!
Α να χαθείς κρετίνε που το μόνο που σκέφτεσαι είναι το φαγητό. Θ' ανέβουμε για την παρέα και πουσαι λεβέντη από πιώμα αν υπάρχει και κανας μπάφος δεν είναι κακό...
:rotflmao: :rotflmao:
Ναι ρε μην ανησυχείς θα κάνω τα κουμάντα μου για πάρτη μου. Θα ψήνω και σενανε δε θα σου δίνω :rotflmao: :rotflmao:
ειπαμε ρε παιδια. να δουμε συμετοχες μεχρι πεμπτη μεσημερι τι περιπου μαζευομαστε και θα παρουμε τηλ. γιαυτο ρωταμε και μερα ωρα αναχωρησης γτ δεν ειναι το σαββατο το βραδυ μονο.
οσοι παμε απο το πρωι δεν θα ξαναφαμε?
εγω ελεγα να παραγγειλουμε κατα βαση χοιρινες να μας εχει αρκετες. και καποια μπιφτεκια λουκανικα και πανσετες σαν φρουτο.
στο καφενειο εχει λιγο κρασι και λιιιγο τσιπουρο.
ψυγειο δεν θυμαμαι να ειδαμε οποτε με το θεμα μπυρας προτεινω να παρουμε καποιες οταν φτασουμε οι πρωινοι, και αλλες τοσες καποιο ιχ που θα ερθει αργοτερα.
εννοειται ντιμ θα μιλησουμε οπως ερχεσαι γτ ολο και κατι θα λειπει.
πατρινε λαε θα βρεθουμε σε κανα λεβιδι και παμε μαζι? η επανω? τι λετε?
egw tha erthw epanw giati tha fygw apo patra kata tis 5 apogevma savvatou (eipame krataw 1% mhn allaksei kati alla den tha me glitwsete etsi opws paei)....
jimmis5 exeis kanena xarth me thn diadromh poy tha kaneis gia meleth h na kanw diko mou???
DimChios
20/10/2010, 09:42
....από πιώμα αν υπάρχει και κανας μπάφος δεν είναι κακό...
τετοια πραγματα φιλαρακι αλλου, εγω δεν!
:wave2:
Γαβριλη, θα μιλησουμε απλως αφου θα εχετε φαει για μεσημεριανη βαρδια στη βραδυνη να μας περιμενετε ρεμαλια!!!!!
Επισης, λεω οτι πρεπει να παιξει και Κυριακατικο τσιμπουσι ε! Οχι μονο βολτες! :evil: Οποτε να υπολογισουμε και αυτο!
Με τοσο κρυο, δε νομιζω να χαλασουν τα κρεατα απο το Σαββατο στην Κυριακη!
tetoios pornogeros einai file mou dim...ta vlepeis....(eimai sigouros oti ekane plaka...)
egw kiriakh lew na akolouthisw ton jimmis5 pros dimitsana...analogws kairou kai orekshs
DimChios
20/10/2010, 09:56
tetoios pornogeros einai file mou dim...ta vlepeis....
αυτο δεν ειναι κακο!
a ksexasa oti to an tha paw dimitsana tha eksartithei apo to an tha riksw tis files tou granazi.....
:rotflmao: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :rotflmao:
oxi oxi plaka kanw mwro mou...mono esena agapaw.....
Parasense
20/10/2010, 10:25
@nio1981
Ενημέρωσε την λίστα αναλόγως μαν για να έχουμε πλήρη εικόνα κάθε φορά..
Για τις κρεατοποσότητες δεν βλέπω νούμερα.. προφανώς πρέπει να παραγγείλουμε αν όχι Πέμπτη απόγευμα σίγουρα Παρασκευή πρωί...
τετοια πραγματα φιλαρακι αλλου, εγω δεν!
:wave2:
Καλά ρε φιλαράκι θα φέρω από το δικό μου από τον κήπο μου
η διαδρομη nio υπαρχει κατι σελιδες πισω ριξε μια ματια μεσω κλειτοριας θα ανεβω.
Granazi το κλεινωμε παρασκευη αν ειναι να συναντηθουμε Λεβιδι τουλαχιστον απο μερος μου.
Προτεινω μεχρι Πεμπτη απογευματακι απλα να γνωριζουμε ποιοι θα ειμαστε σε ποιες ωρες για τις αντιστοιχες μασες-ξαπλες.Καποιος απο τους κουτακιδες:D :lol: αν εχει κανα φορητο τραντζιστορακης καλο θα ηταν να κανει τον κοπο να το φερει για να μην αρχισουμε να τραγουδαμε τις ταβλας και τριζουν τα παραθυρα.
Το βλεπω να γινει το ..http://www.youtube.com/watch?v=cr9G-hgljoA
Granazi βλεπω να τρωμε πολυ ξυλο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
dim den ekane plaka telika :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
egw tha kanw pefkovelones ama mou thn varesei...:smokin:
kai telos
@ges sprint st
tha to enhmerwsw ayrio otan tha einai kai 100% sigouro
a ntaks....maregei...apo kleitorida tha erthw kai egw
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παίδες μόλις έλαβα ένα π.μ. που με έβαλε στη θέση μου. Προφανώς δεν έγινε αντιληπτό ότι έκανα πλάκα (όπως πάντα άλλωστε) σε ότι έχει σχέση με μπάφους κλπ. Το λάθος είναι πέρα για πέρα δικό μου και συγνώμη αν κάποιοι ενοχλήθηκαν.
sorry kai apo emena an to megalopoihsa...to thewrousa aytonohto oti kanoume plaka ektos an nomizete oti kapnizonte k oi pefkovelones....tes pa...
DimChios
20/10/2010, 11:27
Παίδες μόλις έλαβα ένα π.μ. που με έβαλε στη θέση μου. Προφανώς δεν έγινε αντιληπτό ότι έκανα πλάκα (όπως πάντα άλλωστε) σε ότι έχει σχέση με μπάφους κλπ. Το λάθος είναι πέρα για πέρα δικό μου και συγνώμη αν κάποιοι ενοχλήθηκαν.
εγω δεν εστειλα τιποτα και καταλαβα οτι κανεις και πλακα απλως διαχωρισα τη θεση μου....για να μη λαβω κι εγω π.μ!
:lol: :lol: :lol:
thelw kai egw pm :a25:
thelw k egw pm :a25:
thelw k egw pm :a25:
:a21: :a24: :a21: :a24: :a21:
:a019:
Τες πα. Αυτός που το έστειλε είχε απόλυτο δίκιο και ασπάζομαι απολύτως την άποψη του φίλου αλλά και σπάζομαι όταν μου τη λένε κι έχουν δίκιο αλλά τι να κάνουμε δεν είμαι ο Πάπας.
Φαντάστηκα ότι θα καταλαβαίνατε όλοι ότι ειπώθηκε στα πλαίσια του χαβαλέ καθώς δεν είμαι από τα άτομα που δημοσιοποιούν τέτοιου είδους έξεις. αυτός ήταν και ο λόγος απουσίας εμότικονς.
well done, παίδες όλα καλά.
:wave2: :wave2:
Granazi βλεπω να τρωμε πολυ ξυλο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: [/B]
αν ερθει καποιος που δεν μας ξερει :wave2:
εγω και ο jimmis5 θα ειμαστε αυτοι που δεν εβγαλαν καθολου τα κρανη :lol:
για ετοιμαστειτε μερικοι :smokin:
http://www.youtube.com/watch?v=xwn_-4qucLU&feature=related
jimtarasxt660x
20/10/2010, 16:43
Έλα δεν βλέπω να μαζευόμαστε:winka:
:lol: :lol: :lol: :lol: Να μας δω να χορευουμε το πιπερι με το κρανος να γελασουν και οι σολες μου..
Προμηνιεται μεγαλη ξοφτυλα:beer:
Άμα έρθω και δεν έχει φαΐ θα σουβλίσω εσάς μετά:evil: :evil:
σιγαα! :lol: :lol: !! (http://www.youtube.com/watch?v=6mJMtAedLOg&translated=1)
Μοτορεμαλι
20/10/2010, 20:01
φιλος εμεις θα παμε μαζι ετσι?
φιλος εμεις θα παμε μαζι ετσι?
Σαββατο 9 το πρωι αναχωρησις απο περιφτερον :smokin:
Συμμετοχες:
granazi
chris 1150+1 φιλος
PacMan
jimtarasxt660x
Μanalishi
ges_sprint_st
DimChios+Xara
ceasark+συζηγο ceasark
VASKA & Χρύσα και κόρη
AndreaSt
acwaterdc+συζυγος
bekman
tai+1
ΝΙΚΟΣ1000R
guzzistas
nio1981
ανευ συζυγου.ξεκιναω σαββατο 5 με 6 και για υπνο στο σχολειο με υπνοσακο.κανονιζω να τσιμπησω απο την αδερφη μου και μια μαγκια για φως.θα φερω και κανενα ταβλι(μικρο ντε) για τους μη εχωντες σχεση.για φαγητο αφηνω τον βασιλη να κανονισει και τα βρισκουμε με μια 6μηνη επιταγη....
κασετοφωνον μπορει να φερει καποιος? με τσαμικα κατα προτιμησιν :wacko:
Μοτορεμαλι
20/10/2010, 20:08
Σαββατο 9 το πρωι αναχωρησις απο περιφτερον :smokin:
ωραια.....γιατι η χρυσα δεν με θελει πανω στην μηχανη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
+1 φιλος που θα μαζεψουμε απο τα πρωτα διοδια Σαββατο πρωι :wave2:
αυριο μετραμε κεφαλια και παιρνουμε τηλ για το κρεας.
να επαναλαβω οτι καλο ειναι παρετε και σκηνες μαζι γτ αμα σας φανει μακρια το σχολειο μετα την κοψιδοποσια τις ανοιγουμε στην πλατεια.
γενικα ετοιμαστειτε καταλληλα παιδες :beer:
ωραια.....γιατι η χρυσα δεν με θελει πανω στην μηχανη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τουλαχιστον η χρυσα θα οδηγαει καλυτερα απο μερικους που τους τσαγιωνουν οι "θειτσες" :a22:
Μοτορεμαλι
20/10/2010, 20:11
τουλαχιστον η χρυσα θα οδηγαει καλυτερα απο μερικους που τους τσαγιωνουν οι "θειτσες" :a22:
θα μας σβησουν παλιιιιιι,την βλεπω την δουλειαααα....:a13:
Μοτορεμαλι
20/10/2010, 20:12
ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑ'Ι' !!!!:nono:
jimtarasxt660x
20/10/2010, 21:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
σιγαα! :lol: :lol: !! (http://www.youtube.com/watch?v=6mJMtAedLOg&translated=1)
Καλά εσύ που θα έρθεις το βράδυ με τον ΧιοΔημ αυτά θα βρείτε να φάτε....
Άρπα την τώρα:a22:
ερωτηση
τελικα την Κυριακη θα ειστε Δημητσανα για καφε που λεγατε?
αν ναι,μπορει να ερθω νας σας βρω..
επειδη μενω Τριπολη το γραφω...
jimtarasxt660x
20/10/2010, 21:44
Λοιπόν έφτιαξα και την διαδρομή για το πως θα φτάσετε στην Λάστα γιατί άμα θα βάλετε μπροστά τον acwaterdc, βλέπω να σας βγάζει σε καμιά Σπάρτη:lol:
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=el&msa=0&ll=37.689933,22.180023&spn=0.076886,0.181789&z=13&msid=105604131714479780431.000493116a0df70148a03
Αφού στρίψετε στην έξοδο της Νεστάνης που είναι μετά τα διόδια θα συνεχίσετε προς Λεβίδι, Βλαχέρνα και μετά Βυτίνα(δεν μπαίνετε μέσα, απέξω θα περάσετε, εκτός αν πάτε για ψώνια εκεί).
Μετά την Βυτίνα θα πηγαίνετε σιγά παλιο-κάνγουρες γιατί περίπου στα 5 χλμ στρίβεται δεξΙΑ προς Μαγούλιανα και Λάστα...αφού περάσετε τα Μαγούλιανα έχει μια ταμπέλα ( ABC:lol: ) που λέει προς Λάστα και στρίβεται δεξΙΑ πάλι...
Λίγο προσοχή στο δρόμο γιατί έχει κάτι ΛΑΚΟΥΒΙΤΣΕΣ που και που:evil:
ΑΥΤΙΑ:beer: :beer: :beer:
Λοιπόν έφτιαξα και την διαδρομή για το πως θα φτάσετε στην Λάστα γιατί άμα θα βάλετε μπροστά τον acwaterdc, βλέπω να σας βγάζει σε καμιά Σπάρτη:lol:
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=el&msa=0&ll=37.689933,22.180023&spn=0.076886,0.181789&z=13&msid=105604131714479780431.000493116a0df70148a03
Αφού στρίψετε στην έξοδο της Νεστάνης που είναι μετά τα διόδια θα συνεχίσετε προς Λεβίδι, Βλαχέρνα και μετά Βυτίνα(δεν μπαίνετε μέσα, απέξω θα περάσετε, εκτός αν πάτε για ψώνια εκεί).
Μετά την Βυτίνα θα πηγαίνετε σιγά παλιο-κάνγουρες γιατί περίπου στα 5 χλμ στρίβεται δεξΙΑ προς Μαγούλιανα και Λάστα...αφού περάσετε τα Μαγούλιανα έχει μια ταμπέλα ( ABC:lol: ) που λέει προς Λάστα και στρίβεται δεξΙΑ πάλι...
μπραβο :beer:
οχι για να μην μας τη λενε μερικοι μερικοι :smokin:
jimtarasxt660x
20/10/2010, 21:50
Α, ξέχασα να σας πω.....
ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ :smokin: :smokin: :smokin: ( και ας μην καπνιζω )
Υπόψιν εεεεε.... άμα δω κανέναν να καπνίζει μέσα στο καφενείο θα πάρω τηλέφωνο τον Παπά-Στρουμφ :evil: :evil: :evil:
Για καποιους πατρινους παιζει αυτη η διαδρομη περιεχοντας Δημητσανα κ Λαγκαδια που ειναι πολυ ομορφες και οι δυο περιοχες:winka: :wave2:
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=%CE%A0%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%91&daddr=%CE%9B%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%91+to:%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A3%CE%91%CE%9D%CE%91+to:%C E%A4%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1+to:%CE%A0%CE%AC%CF%84 %CF%81%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1&hl=el&geocode=FYG3RwIdaq5LASkt7SSlmTVeEzGgjLniLL0ABA%3BFaFUPwIdl9pRASmXJGl70XNgEzGQILviLL0ABQ%3BFYGrPQIdPk tQASk54MG2P2ZgEzGQi7niLL0ABA%3BFU5gQgIdQfZKASkFyYItNSheEzHAjbniLL0ABA%3BFYG3RwIdaq5LASkt7SSlmTVeEzGg jLniLL0ABA&mra=ls&sll=37.961523,22.096252&sspn=0.779567,1.561432&ie=UTF8&ll=37.961523,21.939697&spn=0.779567,1.561432&z=10
Μοτορεμαλι
21/10/2010, 07:03
τι δουλεια εχει η σπαρτη στην αθηνων λαμιας????:eyepop:
DimChios
21/10/2010, 08:01
Καλά εσύ που θα έρθεις το βράδυ με τον ΧιοΔημ αυτά θα βρείτε να φάτε....
Άρπα την τώρα:a22:
κανονισε μλκ, δεν κανουν πλακα με αυτα τα πραγματα!
:evil:
DimChios
21/10/2010, 08:05
οχι για να μην μας τη λενε μερικοι μερικοι :smokin:
ΕΣΥ δεν ειδα να κανεις κατι!
:evil:
Ο Τζίμ τα κανει ολα! :smokin:
Τζιμ θα καπνιζουμε οποτε ετοιμασου να κατσεις απ ΩΞΩ!!!
:lol: :lol: :lol:
Και μια τελευταια... Αθηνων Τριπόλεως δλδ και βγαινουμε Σπαθοβουνι?
:confused:
edit: Ακυρο το Σπαθοβουνι! :a31: :a55: :uplate:
Για καποιους πατρινους παιζει αυτη η διαδρομη περιεχοντας Δημητσανα κ Λαγκαδια που ειναι πολυ ομορφες και οι δυο περιοχες:winka: :wave2:
Εδω (http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B1&daddr=%CE%9B%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1,+%CE%92%CF%85%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC %CE%B4%CE%B1+to:%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%BD%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE% B4%CE%B1+to:%CE%A4%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1+to:%CE% A0%CE%AC%CF%84%CF%81%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1&geocode=FYG3RwIdaq5LASkt7SSlmTVeEzGgjLniLL0ABA%3BFaFUPwIdl9pRASmXJGl70XNgEzGQILviLL0ABQ%3BFYGrPQIdPk tQASk54MG2P2ZgEzGQi7niLL0ABA%3BFU5gQgIdQfZKASkFyYItNSheEzHAjbniLL0ABA%3BFYG3RwIdaq5LASkt7SSlmTVeEzGg jLniLL0ABA&hl=el&mra=ls&sll=37.701207,22.039261&sspn=0.249909,0.441513&ie=UTF8&z=9)
Bρε πουλακι μου,δεν βγαζει τιποτα στον χαρτη του λινκ...:look: