PDA

View Full Version : Μπότες αδιάβροχες

rockobok
07/10/2010, 10:54
Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 : TCX Explorer 2 GTX (http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/TCX-Explorer-2-Gore-Tex-Boot/SubProducts/TCX-Explorer-2-Gore-Tex-Boot-0002&ChangeAction=SelectSubProduct)
και SIDI Way Rain (http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Sidi-Way-Tepor/SubProducts/34311-2839146-1&ChangeAction=SelectSubProduct)
Να πω την αλήθεια τείνω προς τις TCX γιατί είναι gore-tex.
Ένα βασικό που θέλω είναι να είναι αρκετά ζεστές.

Αν έχετε κάποια εμπειρία απο αυτές τις 2 ή κάποια άλλη πρόταση πείτε τη!!

Ευχαριστώ!!!!!
:beer: :beer: :beer:

Vstrommer71
07/10/2010, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 : TCX Explorer 2 GTX (http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/TCX-Explorer-2-Gore-Tex-Boot/SubProducts/TCX-Explorer-2-Gore-Tex-Boot-0002&ChangeAction=SelectSubProduct)
και SIDI Way Rain (http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Sidi-Way-Tepor/SubProducts/34311-2839146-1&ChangeAction=SelectSubProduct)
Να πω την αλήθεια τείνω προς τις TCX γιατί είναι gore-tex.
Ένα βασικό που θέλω είναι να είναι αρκετά ζεστές.

Αν έχετε κάποια εμπειρία απο αυτές τις 2 ή κάποια άλλη πρόταση πείτε τη!!

Ευχαριστώ!!!!!
:beer: :beer: :beer:
Εχω βαρεθει να τις προτεινω και στο τελος θα πουν οτι παιρνω καμμια μιζα απο την TCX:lol:
TCX(ή Oxtar) Infinity
Oι καλυτεροτερες-πιο αδιαβροχες μποτες ever:beer:

rockobok
07/10/2010, 16:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Εχω βαρεθει να τις προτεινω και στο τελος θα πουν οτι παιρνω καμμια μιζα απο την TCX:lol:
TCX(ή Oxtar) Infinity
Oι καλυτεροτερες-πιο αδιαβροχες μποτες ever:beer: Πολύ καλες φαίνονται..! Με τα νούμερα ξέρεις τι παίζει?
σε παπούτσι φοράω 43.

Douglas
07/10/2010, 20:19
Γεια φίλε.Εγώ πήρα τις Sidi που αναφέρεις πριν καμιά βδομάδα.Τις δοκίμασα σε μισάωρη διαδρομή με μέτρια βροχόπτωση και δεν πέρασε τίποτα.Η μόνη μου ένσταση είναι ότι δεν τις αισθάνομαι τόσο ζεστές όσο θα ήθελα.Αυτό δεν είναι τσεκαρισμένο αφού δεν πιάσανε πολλά κρύα,απλά σαν αίσθηση και συγκρίνοντας με Dainese που είχα προηγουμένως.Σχετικά με το νούμερο τις πήρα ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φοράω σε αθλητικό.

Είχα σοβαρά υπόψιν και τις TCX αλλά δεν έβρισκα στο νούμερό μου αλλιώς πιστεύω θα κατέληγα σ' αυτές.

rockobok
07/10/2010, 21:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Douglas
Γεια φίλε.Εγώ πήρα τις Sidi που αναφέρεις πριν καμιά βδομάδα.Τις δοκίμασα σε μισάωρη διαδρομή με μέτρια βροχόπτωση και δεν πέρασε τίποτα.Η μόνη μου ένσταση είναι ότι δεν τις αισθάνομαι τόσο ζεστές όσο θα ήθελα.Αυτό δεν είναι τσεκαρισμένο αφού δεν πιάσανε πολλά κρύα,απλά σαν αίσθηση και συγκρίνοντας με Dainese που είχα προηγουμένως.Σχετικά με το νούμερο τις πήρα ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φοράω σε αθλητικό.

Είχα σοβαρά υπόψιν και τις TCX αλλά δεν έβρισκα στο νούμερό μου αλλιώς πιστεύω θα κατέληγα σ'αυτές. ευχαριστώ!:beer: :beer:

leaderman
07/10/2010, 21:41
TCX(ή Oxtar) Infinity

Ετσι ακριβως οπως τα γραφες ειναι, TCX Infinity.......και περα βρεχει!!!

daz
07/10/2010, 22:13
TCX(ή Oxtar) Infinity

Ωχ και είναι και ακριβές. :rolleyes:

Και από ζέστη?

rockobok
08/10/2010, 12:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz

Και από ζέστη? Πήγα να τις δοκιμάσω σήμερα με σκοπό να τις αγοράσω
απο το ίντερνετ. Τελικά κάνανε 210 απο το μαγαζί αντι
για 235 που βρήκα τις φθηνότερες στο ίντερνετ :eek: και τις τσίμπησα!

Vstrommer71
08/10/2010, 14:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz

Και από ζέστη?
Eπειδη ειναι Goretex και καλη ποιοτητα,τα αναμενομενα
Ζεστες τον χειμωνα,ανεκτες το καλοκαιρι
Στα συν οτι η εσωτερικη τους επενδυση ειναι καλης ποιοτητας και δεν μυριζουν με τιποτα.Ειδικα αν περασεις κι ενα χερακι ταλκ απο μεσα επικουρικα,ειναι τελειες
Μην θυμηθω κατι μποτακια Bering που ειχα,τα οποια οταν τα εβγαζα επαιρναν την αγουσα για το μπαλκονι γιατι μυριζαν απιστευτα:yuck:

Το μαγαζι της Colori εδω Πατρα εχει αρκετα νουμερα στοκ στα 200?.Τοσο τις πηρα τις καινουργιες.Οποιος θελει ας κοπιασει να παρει,πριν πλακωσει ο λαος για χειμωνα

daz
08/10/2010, 16:43
Δεν το γλιτώνουμε το πακέτο τελικά φέτος το χειμώνα. Μη φοβάσαι, ένα δυο ταξίδια να κάνω μέσα στο καταχείμωνο με αυτές που έχω (κλείσανε τα 4 χρόνάκια), και θα μου φαίνονται πάνφθηνες με 200 ευρώ. :winka:

Και εδώ που τα λέμε δεν είναι και ακριβές για γκόρτεχ μπροστά σε αυτές που κοιτούσα. :beer:

kaiba
20/10/2010, 01:32
Για να μην ανοίγω νέο θέμα ,θελώ και εγω να αγοράσω και έχω βρει τα εξής μοντέλα Forma nero , Forma Evo http://flipflashpages.uniflip.com/2/30928/55533/pub/ (128 σελιδα ) και για τις Falco Argon http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=4002 . Λένε πως είναι 100% αδιάβροχες ισχύει; Θα κρατήσουν τουλάχιστον 2 χρόνια . Α και λεφτά διαθέτω ως 120 ευρώ αν μπορείτε να προτείνετε κάτι άλλο .

alpo
20/10/2010, 10:55
Εγω πάντως διάλεξα τις Sidi και είμαι αρκετα ικανοποιημένος. Είναι οι πρώτες μου μπότες, οπότε δεν μπορω να σου πω και πολλά σε σχέση με άλλες. Πάντος για τα λεφτά που έδωσα είναι οτι καλύτερο μπορείς να πάρεις. Αν θές σου στελνω με pm απο που τις αγώρασα. Πάρα πολύ καλή τιμή....

kaiba
20/10/2010, 11:02
Στην Πάτρα μένω ,αν τις έχεις πάρει από ιντερνέτ pm ,αν είναι κατάστημα σε αλλή πόλη δεν μπορώ να τις πάρω .

harris_x
20/10/2010, 11:04
TCX(ή Oxtar) Infinity
+675

Αυτές έχω και 'γώ, δεν έχουν μπάσει ποτέ!

Vstrommer71
20/10/2010, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από kaiba
Στην Πάτρα μένω ,αν τις έχεις πάρει από ιντερνέτ pm ,αν είναι κατάστημα σε αλλή πόλη δεν μπορώ να τις πάρω .
Πατρα πας(αν θες τις TCX) στο καταστημα Colori,Μαιζωνος λιγο πριν τον Βατιδη αριστερα.Θα δεις ενα χαρχαλοβαρκαδερο απ'οξω μπουκαρε μεσα,και πες οτι σε'στειλα εγω(δεν θα φας κλωτσιες,μην ανησυχεις! :rotflmao: )

alpo
20/10/2010, 17:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από kaiba

Πάτρα είμαι κι εγώ. Σου έστειλα pm.

kaiba
20/10/2010, 20:54
Ευχαριστώ για το pm . Το σκέφτομαι , ακόμη . Θα ενημερώσω για ότι πάρω εδώ .