View Full Version : Λιπαντικό που βοηθά στη χαμηλή κατανάλωση
takis-kk
08/10/2010, 14:16
Αντιγράφω απο Zougla.gr...
Επειδη και κατα το παρελθόν, προσθετα λαδιού κυρίως, υπόσχονταν θαύματα...
""Λιπαντικό που βοηθά στη χαμηλή κατανάλωση
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010, 12:47
Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης
Στη διεθνή έκθεση ανταλλακτικών της Φρανκφούρτης (Automechanica Frankfurt 2010), η κορυφαία εταιρεία λιπαντικών Nippon oil παρουσίασε τη νέα γκάμα συνθετικών λιπαντικών Sustina Api SN Ilsac GF-5.
Το νέο λιπαντικό υπόσχεται… θαύματαΑν και το όνομα θυμίζει… Ιαπωνία, σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα τεχνολογία που χρησιμοποιείται μειώνει την κατανάλωση καυσίμων, καθαρίζει τον κινητήρα και παρέχει υψηλή προστασία κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη.
Η διάθεσή τους στην Ελλάδα θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο από την Enpo Hellas, αποκλειστικό εισαγωγέα των λιπαντικών Eneos της Nippon Oil.""
213706
Έμεινα "ενεός" από τα προσόντα του... επιτέλους οικονομία στα καύσιμα...:rolleyes: :rolleyes:
sapila racing
08/10/2010, 14:32
H οικονομία επιτυγχάνεται με ειδικά αντιτριβικά πρόσθετα και χαμηλό ιξώδες.
Υπ όψιν οτι ΔΕΝ κάνουν για μοτοσυκλέτες.
Εγγυημένη λύση για οικονομία! :lol:
Υ.Γ.: ΔΕΝ κάνει για αυτοκίνητα. :p
213707
GIXXERAKIAS
08/10/2010, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
H οικονομία επιτυγχάνεται με ειδικά αντιτριβικά πρόσθετα και χαμηλό ιξώδες.
Υπ όψιν οτι ΔΕΝ κάνουν για μοτοσυκλέτες.
Και με αυτα τα πραματα να βαλεις (τα της οικονομιας καυσιμων) αν δεν βαλεις στο αντουβιανο* σου τον κοφτη στο γκριπ ειτε στο πενταλ στο αμαξι οικονομια ΔΕΝ βλεπεις.
Με λιγα λογια η καλυτερη οικονομια καυσιμων ειναι η απαλη και στρωτη οδηγηση.Μην βαζεται παπαριτσες Γεωργουλα μου στα μοτερ σας.:wave2:
*clopyright Ζευκας the ataka maker.:p
takis-kk
08/10/2010, 15:50
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από yesu
[B]Έμεινα "ενεός" ....
Για googl-άρετε την εταιρία.. Ιάπωνας λέμε, και με περίπου 140 δις κεφάλαιο (γιεν φυσικά).
"ENEOS" was coined from the words "ENERGY" and "NEOS" which means NEW in Greek.
(Κάποιος πρέπει να τους πεί πως και η λέξη energy-ενεργεια είναι επισης ελληνική)
The brand mark designs "Energy" by a symbolical form. The globe in the center represents "Reliability" and "Continuity", and the spiral spreading outword symbolizes "Creativity" and "Innovation".
:wave2:
sapila racing
08/10/2010, 15:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από yesu
[B]Έμεινα "ενεός" ....
Για googl-άρετε την εταιρία.. Ιάπωνας λέμε, και με περίπου 140 δις κεφάλαιο (γιεν φυσικά).
"ENEOS" was coined from the words "ENERGY" and "NEOS" which means NEW in Greek.
The brand mark designs "Energy" by a symbolical form. The globe in the center represents "Reliability" and "Continuity", and the spiral spreading outword symbolizes "Creativity" and "Innovation".
:wave2:
Αν διαβάσεις το manual της μοτοσυκλέτας σου θα διαπιστώσεις οτι αναφέρει πως δεν πρέπει να χρησιμοποιείς τέτοια λάδια.
Αν τα βάλεις θα διαπιστώσεις και το γιατί, στην πρωτη ανηφορίτσα.
;)
takis-kk
08/10/2010, 16:14
Αν διαβάσεις το manual της μοτοσυκλέτας σου θα διαπιστώσεις οτι αναφέρει πως δεν πρέπει να χρησιμοποιείς τέτοια λάδια.
Αν τα βάλεις θα διαπιστώσεις και το γιατί, στην πρωτη ανηφορίτσα.
;)
Ναι ! Ετσι γράφει, αναφέρεται στα πρόσθετα κυριώς.
Και φυσικά δεν θα δοκιμάσω πρώτος.
Απλά λέω... Μήπως ?
Σύμφωνα με την αποψη σου στην BMW μου του /79 πρέπει να ψάχνω τα λάδια που αναφέρει το manual?
sapila racing
08/10/2010, 16:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Ναι ! Ετσι γράφει, αναφέρεται στα πρόσθετα κυριώς.
Και φυσικά δεν θα δοκιμάσω πρώτος.
Απλά λέω... Μήπως ?
Σύμφωνα με την αποψη σου στην BMW μου του /79 πρέπει να ψάχνω τα λάδια που αναφέρει το manual?
Στο BMW του 79 βάζε απλό ορυκτέλαιο 20-50 στον κινητήρα και είναι μια χαρά. :wave2:
Εγω εχω ενα R75/6 του 75.
Αυτά τα energy saving λάδια κάνουν τους υγρούς πολύδισκους συμπλέκτες να πατινάρουν τρελλά.
chr1s_86
08/10/2010, 17:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Εγγυημένη λύση για οικονομία! :lol:
Υ.Γ.: ΔΕΝ κάνει για αυτοκίνητα. :p
:lol: :lol: :lol:
ARISPEED1
08/10/2010, 17:45
5W30 για οικονομία καυσίμων ..........................στα αυτοκίνητα .................Αλλά στα μηχανάκια μας δεν υπάρχει οικονομία καυσίμων.............είμαστε γκαζοφονιάδες ,τσιτάδες..........
Μήπως πρέπει να δοκιμάσουμε 5W40 για νορμάλ χρήση ,με νορμάλ χέρι στο γκάζι χειμώνα ,φθινόπωρο,ανοιξη ?:confused:
takis-kk
08/10/2010, 17:48
Στο BMW του 79 βάζε απλό ορυκτέλαιο 20-50 στον κινητήρα και είναι μια χαρά. :wave2:
Εγω εχω ενα R75/6 του 75.
------------------------------------------
R65/79 (πρώτο χέρι) Χα.. το δικό σου είναι παλιό!
Αυτά τα energy saving λάδια κάνουν τους υγρούς πολύδισκους συμπλέκτες να πατινάρουν τρελλά.
-------------------------------------------------------------------------
Εδώ πρέπει να έχεις δίκιο ! (Αν και δεν αφορά τις BMW με ξηρό δίσκο).
:beer:
Και τι γουστάρετε τώρα, καθάρισμα ..??? :smokin: