View Full Version : Για την ετήσια του 2011
Cpt. Haddock
11/10/2010, 09:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Κάπου τόσα τα έβγαλα κι εγώ και με το που μου είπες ότι θέλω κι άλλα 400 :eyepop: :eyepop: :eyepop: άρχισα να ψάχνω που έκανα το λάθος.
Εννοούσα το Πατρα-Αθηνα-Πατρα που αναγκαστικα θα κανεις :winka:
Εαν ερθετε ως Μιναρο-Γκρουπ συμφερει βέβαια να γυρισετε απο Μπραλο-Γραβια-Αμφισα-Αγ.Νικολαο-Αιγιο κλπ.
:beer:
devil's animal
11/10/2010, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εαν δνε κάνω λάθος είχαμε ατυχημα με σπασμενο ποδι κιόλας. Κατι ειχε γραψει ο χορνετ σχετικα (εγω δεν ήμουν τοτε στο μοτο)
εχεις δικιο, ενα παληκαρι ειχε πεσει σ'ενα κακο κομματι δρομου απο Δρυμωνα προς Ροβιες...
δεν μπορω να το βρω και με την ευρεση. για τραυματισμο δεν θυμαμαι....
anyway, πταισμα.
το πλανο που προτεινες για Αναβρα ειναι καλο...
:beer: :beer: :beer:
latris mixanis
11/10/2010, 09:45
Εαν δνε κάνω λάθος είχαμε ατυχημα με σπασμενο ποδι κιόλας. Κατι ειχε γραψει ο χορνετ σχετικα (εγω δεν ήμουν τοτε στο μοτο)
Σωστά τα λες, μετά τους καταράκτες πηγαίνοντας προς Λίμνη έπεσε ένα παιδί όπου έσπασε αστράγαλο κλπ όπου είχε κάτσει ο Hornet μέχρι να έρθει οδική και ασθενοφόρο.
Αν και τα τελευταία χρόνια δεν έρχομαι συμφωνώ με το Road ότι δεν πρέπει να γίνει η ετήσια Β, Εύβοια.
Mike δεν λέει συνέχεια την ίδια διαδρομή, την βαριέσαι :)
:beer: :wave2: :beer:
manhunter
11/10/2010, 09:53
Από Άρτα-Συβοτα-Πρέβεζα-Ηγουμενίτσα-Γιαννενα μεριά???
Cpt. Haddock
11/10/2010, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
[...]Αν και τα τελευταία χρόνια δεν έρχομαι συμφωνώ με το Road ότι δεν πρέπει να γίνει η ετήσια Β, Εύβοια.[...] :beer: :wave2: :beer:
Εντάξει, όλοι ξέρουμε τί γινεται τις Κυριακές εκει αλλα σκεφτείτε τα εξής:
- Εμείς θα περνάμε απο το "ζόρικο" κομματι σχετικά νωρίς πριν βγουν οι πιλότοι
- Πιο πολύ αυτοι θα ενοχληθουν, παρά εμείς.
- Θα έχουμε τον devils animal να τους ριξει τσάι να στρώσουν :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Από Άρτα-Συβοτα-Πρέβεζα-Ηγουμενίτσα-Γιαννενα μεριά???
:eyepop: :a21:
manhunter
11/10/2010, 09:58
Μαλακια εεε?Ψιλο μακριά είναι εεε?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ε καλά τότε, να πάμε πάλι την περυσινή διήμερη, Δοκιμασμένα πράγματα. Και περάσαμε και εκπληκτικά (νομιζω)
devil's animal
11/10/2010, 09:59
το θεμιτο ειναι να περναμε κατα τις 10+ το βουνο γιατι νωριτερα (ακομα και με ηλιο) κραταει υγρασια ο δρομος...:a024:
Cpt. Haddock
11/10/2010, 10:01
Μαλακια εεε?Ψιλο μακριά είναι εεε?
Ε καλά τότε, να πάμε πάλι την περυσινή διήμερη, Δοκιμασμένα πράγματα. Και περάσαμε και εκπληκτικά (νομιζω)
Τα θεματα της διήμερης τα είπαμε Κιμωνα. Αρκετό κοστος για πολύ κοσμο και κόλαση διοργανωτικα. Εαν θες να το αναλάβεις, ευχαριστως :lol:
latris mixanis
11/10/2010, 10:05
Όπως και να έχει είναι μια διαδρομή που την έχουν κάνει όλοι, που για άπειρους οδηγούς ίσως όχι ότι καλύτερο(ειδικά αν έχεις και τους ρόσιδες), που δεν βολεύει πατρινούς, βόρειους ή δεν ξέρω εγώ τι..
Πρέπει να επιλέξετε μια διαδρομή που να μπορούν να έρθουν όλοι!!
Διαφορετικά σκεφτείτε από τώρα 2μερο αλλά εκτός από τρόπο θα θέλει και κόπο, μιας και απο συντονισμό.. :rolleyes:
edit :[^\s]*%CA%C1%D4%C1%D1%C1%CA%D4%C5%D3\[\^\\s\][^\s]*&pagenumber=1]10 Απριλίου 2005 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=8050&perpage=20&highlight=\[\^\\s\) η εκδρομή που ψάχνεις και που λέει για το παιδί :)
Cpt. Haddock
11/10/2010, 10:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
[...]Πρέπει να επιλέξετε [...]Διαφορετικά σκεφτείτε [...]
Κανε μια πρόταση :beer:
manhunter
11/10/2010, 10:16
Τα θεματα της διήμερης τα είπαμε Κιμωνα. Αρκετό κοστος για πολύ κοσμο και κόλαση διοργανωτικα. Εαν θες να το αναλάβεις, ευχαριστως :lol:
Μα για αυτο λεω την περσινη.
Δοκιμασμένες διαδρομές, τηλέφωνα ξενοδοχείων έχουμε, η διαδρομή είναι πολύ καλή και για όλα τα γούστα(95% επαρχιακός και μονο).
Δεν νομίζω να χρειαστεί κάτι παραπάνω πέρα απο μια αναγνωριστική, ( η οποία γίνεται οπουδήποτε και αν πάμε). Τηλέφωνα ξενοδοχείων έχουμε, παίρνει ο καθένας και κλείνει. Το κόστος ναι, είναι ένα θέμα λογω ημερών. Αλλά νομιζω, οταν ειναι να γίνει κάτι καλό, και ειδικά αν το ξέρουμε νωρίτερα, έχουμε τα λεφτάκια ή τα μαζεύουμε στην ανάγκη.
Θα μου πείς θα ξαναπάμε στα ίδια μέρη....!Ε αυτό είναι στην κρίση του καθένα, εγώ για παράδειγμα δεν έχω πρόβλημα. Ισα ισα που νομιζω οτι άρεσε σε όλους η διαδρομή.
Μην ξεχνάς επίσης, οτι βολευει σχεδόν όλους. Και οι βόρειοι, και οι πατρινοί, μπορούν κάλλιστα να έρθουν χωρίς να κάνουν ένα σκασμό χλμ.
Τέσπα, μάλλον φταίει που έχω φάει κολλημα με εκεινη την ετήσια, και δεν μπορώ να σκεφτώ εναλακτική.
Θα την βρούμε την άκρη μωρέ..
:) :beer: :)
Cpt. Haddock
11/10/2010, 10:29
Μα για αυτο λεω την περσινη.
Πόσο στοιχισε στον καθενα, έχουμε καμια εικονα;
σαν νεος θα προτεινω κι εγω κατι.
3 διαφορετικες εκδρομες για καθε γεωγραφικο διαμερισμα με κοινο σημειο συναντησης καπου στην στερεα ελλαδα , οπως την αναβρα οπως προτειναν οι προηγουμενοι.
1.πελλοπονησιοι
πατρα - ναυπακτος-καρπενησι -αναβρα. η οπως αλλιως θελουν.
230χλμ + επιστροφη.
2.βορειοελλαδιτες.
συναντηση λαρισα-φαρσαλα-αναβρα.
268χλμ + επιστροφη
3.αθηναιοι.
πολλες επιλογες
ας προτεινουν οι πιο εμπειροι
road spirit
11/10/2010, 10:32
συνάντηση Πάτρα, παίρνουμε καράβι, την επόμενη μέρα πεταγόμαστε paso muraglione για καφέ, γυρνάμε πίσω Ανκόνα, την μεθεπόμενη βράδυ είμαστε σπίτια μας ...
:smokin:
Cpt. Haddock
11/10/2010, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
συνάντηση Πάτρα, παίρνουμε καράβι, την επόμενη μέρα πεταγόμαστε paso muraglione για καφέ, γυρνάμε πίσω Ανκόνα, την μεθεπόμενη βράδυ είμαστε σπίτια μας ...
+1050
:smokin: :smokin: :smokin:
Και χτυπαμε κι ενα hot dog σε βενζιναδικο της Agip για να έχουμε και αποψη :lol:
Ετήσια που δεν κάνεις τουλάχιστον μιά αλλαγή λαδιών φίλτρου δεν νοείται ..... έτσι Γιαννάκη???
:wave2: :wave2:
manhunter
11/10/2010, 10:38
Πόσο στοιχισε στον καθενα, έχουμε καμια εικονα;
Δεν θυμάμαι βενζίνες, και γιατί εγώ την έκανα και μια ημέρα παραπάνω.
Ξενοδοχείο : 1 διανυκτέρευση ~20?
Φαγητό : ~ 50-60 ? (Με επιφύλαξη, γιατί φάγαμε το βράδυ που φτάσαμε, και το επόμενο μεσημέρι οργανωμένα, και βάζω και ψιλολόγια που φάγαμε ο καθένας ενδιάμεσα)
Γενικά, από ότι θυμάμαι, ήταν περίπου 1000 κάτι χλμ.
Νομιζω οτι με 200-250? (ενδεικτικά μιλάω), είναι σούπερ.
Αν πούμε τωρα, οτι η βενζίνη θα έχει το ίδιο με τώρα, πες οτι γεμιζεις ένα 20lt ρεζερβουάρ, με 30-35?.
~4 περίπου γεμίσματα (extreme, αλλά λέμε) = 140?
Kαι αναλογως τι θα φας και τι θα πιείς. Άλλοι πάνε κλάμπινγκ...άλλοι κοιμούνται, άλλοι τρώνε ψαρονέφρια, άλλοι πιτόγυρα.
Μπορει να έχω πέσει έξω στα κόστη, αλλά θυμάμαι οτι εγώ με αρκετα χλμ παραπάνω (~200) έφαγα περίπου 200? (+-30, ένα γέμισμα δλδ)
:wave2:
+1050
:smokin: :smokin: :smokin:
Και χτυπαμε κι ενα hot dog σε βενζιναδικο της Agip για να έχουμε και αποψη :lol:
αυτο ειναι τριημερο αν το υπολογισεις
caesarsk
11/10/2010, 10:38
και τα έξοδα καραβιου για μπρος-πίσω, ΔΩΡΕΑ του www.moto.gr....
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!
άπειρος οδηγός με fazer600 έπεσε στο χαντάκι και έσπασε το πόδι του, ο Στάθης μαζί με κάποιον άλλον περιμέναν μέχρι το βράδυ την οδική.
btw τότε leader ήταν ο Στάθης στο δικό μας group και δεν πηγαίναμε καθόλου σιγά χωρίς να γίνει κάτι, αντίθετα το ατύχημα έγινε μετά σε ''αργό'' κομμάτι(πολύ επαρχιακό) όταν ο αναβάτης πάτησε νεροφάγωμα+ χώματα στύλ το τελευταίο κομμάτι της ετήσια 2010 και χτύπησε αρκετά άσχημα
Τέλος επείδή το moto.gr είναι to know us better όπως γράφεται καλό είναι να το κάνουμε για όλα τα μέλη του και όχι μόνο των Αθηνών.
Η διαδρομή που εγώ πρότεινα είναι απόλυτα ασφαλής χωρίς να πατάς χώματα και χωρίς να περνάς μέσα από πολλά χωριά.
Όσο για τους γρήγορους του Αγίου έχουν την ευασθησία να μήν τρομάξουν ''ξένο'' κόσμο μια και αρκετοί είναι μέλη του forum και άς μην γράφουν και πολύ, ας μην τα τραγικοποιούμε τα πράγματα:wave2:
......, αφ' ετέρου για να έχουμε κατι να ασχολούμαστε το χειμώνα.
:a21: :a018:
cpt, road, κλπ ιθαγενείς ΨΗΝΟΣΤΕ μωρέ για μια αναγνωριστική βολτούλα (εν όψη της ετησίας του 2011) αυτή τη Κυριακή αν δεν ρίχνει καρέκλες. Για πείτε για πείτε!!!
Cpt. Haddock
11/10/2010, 12:32
cpt, road, κλπ ιθαγενείς ΨΗΝΟΣΤΕ μωρέ για μια αναγνωριστική βολτούλα (εν όψη της ετησίας του 2011) αυτή τη Κυριακή αν δεν ρίχνει καρέκλες. Για πείτε για πείτε!!!
Ειναι πολύ νωρίς ακομα ρε συ. Εγω δεν μπορώ παντως για διάφορους λόγους :wave2:
manhunter
11/10/2010, 12:32
Που όμως?
Από τότε που διάβασα για "Το θαύμα της Ανάβρας", θέλω να επισκεφτώ το χωριό αυτό.
H διαδρομή βγαίνει, αλλά ούτε ο προορισμός, ούτε τα πέριξ έχουν κάτι το πολύ ενδιαφέρον. Είχα πάει πέρυσι (από Δομοκό) και δεν είδα κάτι που να με εντυπωσιάσει ιδιαίτερα: Ένα συμμαζεμένο αγροτικό χωριό είναι σε όχι και τόσο όμορφη τοποθεσία. Εντάξει αξίζει να πας μια βόλτα (ΟΛΑ τα μέρη αξίζουν) αλλά όχι να κουβαλήσεις τόσο κόσμο για ετήσια.
harris_x
11/10/2010, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
H διαδρομή βγαίνει, αλλά ούτε ο προορισμός, ούτε τα πέριξ έχουν κάτι το πολύ ενδιαφέρον. Είχα πάει πέρυσι (από Δομοκό) και δεν είδα κάτι που να με εντυπωσιάσει ιδιαίτερα: Ένα συμμαζεμένο αγροτικό χωριό είναι σε όχι και τόσο όμορφη τοποθεσία. Εντάξει αξίζει να πας μια βόλτα (ΟΛΑ τα μέρη αξίζουν) αλλά όχι να κουβαλήσεις τόσο κόσμο για ετήσια.
+675
road spirit
11/10/2010, 13:20
Ειναι πολύ νωρίς ακομα ρε συ. Εγω δεν μπορώ παντως για διάφορους λόγους :wave2: +1 (και στα 2)
@ λοιπούς Ιθαγενείς. Το "αναγνωριστική" είναι η αφορμή για ξεκούνημα και όχι για να δούμε τον δρόμο 1 χρόνο πριν :lol: :lol:
Τες πα :sad: :sad:
Όσο για τις ομορφιές της περιοχής δεν νομίζω να παίζουν ιδιαίτερο ρόλο σε μι α ετήσια που σκοπός είναι "to know us better". Χώρος και καταλύματα να υπάρχουν και όλα οκ.
powerphot
11/10/2010, 13:40
Αν κι αυτή την φορά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων (κρίμα) δεν τα κατάφερα να έρθω ελπίζω να μπορέσω την επόμενη. Όχι για σας, αλλά για τον φουκαριάρη τον εαυτό μου.:lol:
Παίρνοντας αφορμή το παραπάνω ποστ του Σταύρου, μια και θυμάμαι με αρκετές λεπτομέρειες εκείνη την μέρα, θα ήθελα να γράψω κάτι σχετικό με τις πολυπληθείς βόλτες οι οποίες είναι αναπόφευκτο ότι περιέχουν πάντα μια δομή παρέας όπου οι περισσότεροι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους.
Το είχα ξαναπεί και τότε, σαν δική μου άποψη, και το ξαναγράφω και τώρα.
Δεν έφταιγε ούτε η ταχύτητα, που έπεσε, ο Σωτήρης αν θυμάμαι καλά το όνομα του, ούτε ο δρόμος με τα χώματα που είχε στην άκρη, (όλοι περάσαμε από εκεί), ούτε κανείς άλλος "έμπειρος" έφταιγε επειδή προπορευόταν η ακολουθούσε, ούτε κανείς θα μπορούσε να αποτρέψει επιτόπου αυτή την μικρή ατυχία, που σε όλους μπορεί να συμβεί όταν οι συγκυρίες συνδυαστούν. Ίσως το παιδί που έπεσε να έφταιγε. (πρακτικά μόνο), στο ότι δεν φόραγε σωστό παπούτσι όσον αφορά τα αποτελέσματα της πτώσης του, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Πολλές φορές σε όλους μας έχει συμβεί να συνταξιδεύουμε κατά καιρούς με σχετικά άγνωστη παρέα που μας γνώρισε καποιος και που ναι μεν έχουν σχεδόν την ίδια πείρα με μας αλλά ο ρυθμός μας δεν ταιριάζει για ένα και μοναδικό λόγο. "ΤΟ ΤΡΑΚ του πρωτάρη σε μια παρέα".
Είναι η ίδια ακριβώς αίσθηση που έχει κάποιος όταν βρίσκεται σε μια παρέα που δεν γνωρίζει από πριν. Σκέφτεται τι θα πει, πως θα το πει, πως θα ακουστεί, πως θα το πάρουν οι υπόλοιποι.
Μετατρέψτε λοιπόν αυτό το παραπάνω, από μια παρέα σε μια ομαδική οδήγηση 15 ατόμων, από τους οποίους οι 13 είναι κολληταρια και ξέρουν καλά ο ένας τον άλλον, και απ' την άλλη τους υπόλοιπους να είναι άγνωστοι μεταξύ αγνώστων.
"...πάω καλά?...τρέχω?... πάω αργά?...έστριψα καλά? μη με πούν και κουλό...κλπ κλπ κλπ..."
Ερωτήσεις φυσιολογικές και γνωστές στον καθένα μας.
Έτσι λοιπόν κι εκείνη την ημέρα ενώ είχαμε ξεκινήσει μετά απο την τελευταία ομαδική σταση πριν την ταβέρνα, στην μέση των γκρούπς έγινε το συμβάν όπου το αποτέλεσμα ήταν τα μισά γρούπ που ακολουθούσαν να αποκοπούν εντελώς απο τα πρώτα.
Στο σημείο εκείνο σταματήσαμε αρκετοί, θυμάμαι ότι ο tai του έφτιαξε έναν επίδεσμο στο πόδι και του μιλούσε συνέχεια, κάποιοι άλλοι όπως, hornet, crs-k, SF, KATANAS, και μερικοί άλλοι που δε θυμάμαι τώρα, έμειναν ακόμα και μέχρι να πάρουν την μηχανή. Οι υπόλοιποι (το δεύτερο κομμάτι των γρουπς) φτάσαμε στην ταβέρνα μετά από 1-2 ώρες αφού ήταν λογικό να μην είμαστε όλοι εκεί εμποδίζοντας την κυκλοφορία.
Το συμπέρασμα (το δικό μου) είναι τελικά ότι:
Καλό θα είναι σε κάθε βόλτα που πάει κάποιος, και δεν γνωρίζει τους πάντες, η δεν έχει ξαναβρεθεί σε παρόμοια παρέα, και αφού πρώτα απ΄όλα και κατά κύριο λόγο έχει εξασφαλίσει απαραιτήτως την παθητική του ασφάλεια, να είναι πιο χαλαρός και ήρεμος, να μην είναι τρακαρισμένος γιατί δεν δίνει εξετάσεις σε κανέναν, και να έχει στο μυαλό του πόσο ωραία θα αισθάνεται μετά την εκδρομή βλέποντας τις φωτογραφίες.
Το ξαναγράφω. "ΤΟ ΤΡΑΚ του πρωτάρη σε μια παρέα". Σπάνια είναι κάτι άλλο. Αυτό πρέπει να το έχουν υπόψη του πάντα όλοι, ακόμα κι οι διοργανωτές μιας διαδρομής.
Επίσης και το θέμα της προστασίας. Δεν έχω διαβάσει ποτέ στις οδηγίες "ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ", αλλά έχω όμως δει παπούτσι τίμπερλαντ, να κουνιέται σταυροπόδι στο ρυθμό της μουσικής στη στάση για καφέ που έχουμε κάνει, (κι όχι μόνο μια περίπτωση), αλλά τι να του πεις εκείνη την ώρα?
Ότι θα σου χαλάσει τη βόλτα? ότι μπορεί να χαλάσει όλων η βόλτα? Να του πεις γύρνα πίσω? να φύγεις μόνος σου? Τι?
Αλλά όπως είπαμε αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Συγχωρέστε με για την πολυλογία, άλλωστε τα τελευταία χρόνια δεν πολυγράφω, αλλά έχω ένα θέμα με αυτά τα ατυχήματα που μπορούν τις περισσότερες φορές να "προβλεφθούν". :wave2:
Cpt. Haddock
11/10/2010, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Κορωνησια:beer: :wave2:
αλλος :a21: απο δω
Allst@rf
11/10/2010, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Αν κι αυτή την φορά λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων (κρίμα) δεν τα κατάφερα να έρθω ελπίζω να μπορέσω την επόμενη. Όχι για σας, αλλά για τον φουκαριάρη τον εαυτό μου.:lol:
Παίρνοντας αφορμή το παραπάνω ποστ του Σταύρου, μια και θυμάμαι με αρκετές λεπτομέρειες εκείνη την μέρα, θα ήθελα να γράψω κάτι σχετικό με τις πολυπληθείς βόλτες οι οποίες είναι αναπόφευκτο ότι περιέχουν πάντα μια δομή παρέας όπου οι περισσότεροι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους.
Το είχα ξαναπεί και τότε, σαν δική μου άποψη, και το ξαναγράφω και τώρα.
Δεν έφταιγε ούτε η ταχύτητα, που έπεσε, ο Σωτήρης αν θυμάμαι καλά το όνομα του, ούτε ο δρόμος με τα χώματα που είχε στην άκρη, (όλοι περάσαμε από εκεί), ούτε κανείς άλλος "έμπειρος" έφταιγε επειδή προπορευόταν η ακολουθούσε, ούτε κανείς θα μπορούσε να αποτρέψει επιτόπου αυτή την μικρή ατυχία, που σε όλους μπορεί να συμβεί όταν οι συγκυρίες συνδυαστούν. Ίσως το παιδί που έπεσε να έφταιγε. (πρακτικά μόνο), στο ότι δεν φόραγε σωστό παπούτσι όσον αφορά τα αποτελέσματα της πτώσης του, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Πολλές φορές σε όλους μας έχει συμβεί να συνταξιδεύουμε κατά καιρούς με σχετικά άγνωστη παρέα που μας γνώρισε καποιος και που ναι μεν έχουν σχεδόν την ίδια πείρα με μας αλλά ο ρυθμός μας δεν ταιριάζει για ένα και μοναδικό λόγο. "ΤΟ ΤΡΑΚ του πρωτάρη σε μια παρέα".
Είναι η ίδια ακριβώς αίσθηση που έχει κάποιος όταν βρίσκεται σε μια παρέα που δεν γνωρίζει από πριν. Σκέφτεται τι θα πει, πως θα το πει, πως θα ακουστεί, πως θα το πάρουν οι υπόλοιποι.
Μετατρέψτε λοιπόν αυτό το παραπάνω, από μια παρέα σε μια ομαδική οδήγηση 15 ατόμων, από τους οποίους οι 13 είναι κολληταρια και ξέρουν καλά ο ένας τον άλλον, και απ' την άλλη τους υπόλοιπους να είναι άγνωστοι μεταξύ αγνώστων.
"...πάω καλά?...τρέχω?... πάω αργά?...έστριψα καλά? μη με πούν και κουλό...κλπ κλπ κλπ..."
Ερωτήσεις φυσιολογικές και γνωστές στον καθένα μας.
Έτσι λοιπόν κι εκείνη την ημέρα ενώ είχαμε ξεκινήσει μετά απο την τελευταία ομαδική σταση πριν την ταβέρνα, στην μέση των γκρούπς έγινε το συμβάν όπου το αποτέλεσμα ήταν τα μισά γρούπ που ακολουθούσαν να αποκοπούν εντελώς απο τα πρώτα.
Στο σημείο εκείνο σταματήσαμε αρκετοί, θυμάμαι ότι ο tai του έφτιαξε έναν επίδεσμο στο πόδι και του μιλούσε συνέχεια, κάποιοι άλλοι όπως, hornet, crs-k, SF, KATANAS, και μερικοί άλλοι που δε θυμάμαι τώρα, έμειναν ακόμα και μέχρι να πάρουν την μηχανή. Οι υπόλοιποι (το δεύτερο κομμάτι των γρουπς) φτάσαμε στην ταβέρνα μετά από 1-2 ώρες αφού ήταν λογικό να μην είμαστε όλοι εκεί εμποδίζοντας την κυκλοφορία.
Το συμπέρασμα (το δικό μου) είναι τελικά ότι:
Καλό θα είναι σε κάθε βόλτα που πάει κάποιος, και δεν γνωρίζει τους πάντες, η δεν έχει ξαναβρεθεί σε παρόμοια παρέα, και αφού πρώτα απ΄όλα και κατά κύριο λόγο έχει εξασφαλίσει απαραιτήτως την παθητική του ασφάλεια, να είναι πιο χαλαρός και ήρεμος, να μην είναι τρακαρισμένος γιατί δεν δίνει εξετάσεις σε κανέναν, και να έχει στο μυαλό του πόσο ωραία θα αισθάνεται μετά την εκδρομή βλέποντας τις φωτογραφίες.
Το ξαναγράφω. "ΤΟ ΤΡΑΚ του πρωτάρη σε μια παρέα". Σπάνια είναι κάτι άλλο. Αυτό πρέπει να το έχουν υπόψη του πάντα όλοι, ακόμα κι οι διοργανωτές μιας διαδρομής.
Επίσης και το θέμα της προστασίας. Δεν έχω διαβάσει ποτέ στις οδηγίες "ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ", αλλά έχω όμως δει παπούτσι τίμπερλαντ, να κουνιέται σταυροπόδι στο ρυθμό της μουσικής στη στάση για καφέ που έχουμε κάνει, (κι όχι μόνο μια περίπτωση), αλλά τι να του πεις εκείνη την ώρα?
Ότι θα σου χαλάσει τη βόλτα? ότι μπορεί να χαλάσει όλων η βόλτα? Να του πεις γύρνα πίσω? να φύγεις μόνος σου? Τι?
Αλλά όπως είπαμε αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Συγχωρέστε με για την πολυλογία, άλλωστε τα τελευταία χρόνια δεν πολυγράφω, αλλά έχω ένα θέμα με αυτά τα ατυχήματα που μπορούν τις περισσότερες φορές να "προβλεφθούν". :wave2:
απο μενα +οσα θες...
ναι...σιγα μη βγει ακρη...!:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι...σιγα μη βγει ακρη...!:lol:
γιατι φιλε μου ???
εγω λεω : αυτο (http://www.youtube.com/watch?v=vItEVhcYby4)
καταλαβες ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
γιατι φιλε μου ???
καταλαβες ?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:bawl: :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
γιατι φιλε μου ???
καταλαβες ?
Ευτυχώς που είμαι Έλληνας και τα Ελληνικά είναι η μητρική μου γλώσσα, έτσι κατάφερα να εντοπίσω μέσα σε αυτόν τον Χείμαρρο 23 Ελληνικές Λέξεις.
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
14/04/2011, 21:36
Μια και νεκραναστηθηκε το φορουμ....
Γιαααα να ετοιμαζεστε σιγα-σιγα :smokin:
223551
Το είχα πει και παλιότερα στο ίδιο θρεντ, μήπως να βλέπαμε την Ανάβρα Μαγνησίας ή κάπου εκεί κοντά σαν προορισμό να μπορέσουν να έρθουν και οι βόρειοι αλλά και να είναι προσιτός ποορισμός για μονοήμερη μιας και τα γκαφρά την σήμερον σπανίζουν. Βέβαια με την τιμή που έχει η βενζίνη σήμερα και την ανεργία να χτυπά κόκκινα ίσως είναι απαγορευτικό για πολλούς. Ιδέα βάζω, στις διαδρομές δεν είμαι καλός (ως γνωστόν χάνομαι στην ευθεία) οπότε τις διαδρομές ας τις αναλάβει άλλος.
Πάντως είναι απίστευτο πότε πέρασε ένας χρόνος από την προηγούμενη. Σαν χθες μου φαίνεται.
:wave2: :wave2: :wave2:
devil's animal
14/04/2011, 21:44
δωσε παραπανω info ρε μπαλουρδο...
τι ειμαστε??
το google earth!!!
:lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
14/04/2011, 21:46
Πάντως είναι απίστευτο πότε πέρασε ένας χρόνος από την προηγούμενη. Σαν χθες μου φαίνεται.
Λογικό, αφου περασαν 6 μηνες μονο :lol: :bawl: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δωσε παραπανω info ρε μπαλουρδο...
τι ειμαστε??
το google earth!!!
υπομονη, teaser ειναι αυτο για να ξυπναμε σιγα σιγα
Λογικό, αφου περασαν 6 μηνες μονο :lol: :bawl: :lol:
Εεεε τότε ρε φίλε ο καιρός δεν περνάει με τπτ λέμε, πέρασαν μόνο 6 μήνες και μου φάνηκε ολόκληρος χρόνος
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:
AUFGEBRACHT
14/04/2011, 22:00
Απαραίτητος εξοπλισμός...
223553
Allst@rf
15/04/2011, 00:17
εντάξει ,μετά την τελευταία ετήσια με το νερό που έφαγα δεν υπάρχει πρόβλημα...συνηθίσα και μ'αρέσει κιόλας...
Vstrommer71
15/04/2011, 00:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αλλιώς άμα δε ψήνεστε πάμε μια Ρουμανία:blush: :look:
Veliko Tarnovo-Σερρες-Πατρα μια χαρα ημερησιο ειναι(ενα 1200αρι χλμ και κατι ψιλα...)
Και εγινε πανω στην καλυτεροτερη σελλα της υφηλιου,του 690:smokin:
Παντως η προταση για διημερη προς Μετσοβο ισως ειναι η πιο καλη
Μονοημερη για να βγουνε τα χλμ για τους ΑθηναιΟΙ δεν βγαινει για πανω απο Λαμια:beer:
Ρε μλκ καπεταν-πλημμυρα,οχι αλλο Φενεο ρε.Θα γινω σαν τον Κουρκουλο να φωναζω οχι αλλο καρβουνο:lol:
Κάτι και για του Βόρειους παρακαλώ...
Αν και οι αποφάσεις θα έχουν ήδη παρθεί...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Cpt. Haddock
15/04/2011, 08:35
Με λίγη καλή θέληση έρχονται και οι βόρειοι.
Εννοείται οτι ξεχνάμε τα διήμερα και για λόγους κόστους αλλα και για λόγους οργάνωσης.
Μια ωραία απλή μονήμερη με τα γκρουπ μας, τις φωτοστάσεις, τον καφέ, το φαγητο και το απαραίτητο στροφιλίκι.
Περισσότερα εν καιρώ
sapila racing
15/04/2011, 09:39
Η ημερομηνία εχει φιξαριστεί? :wave2:
Εμένα με βολευει Ιούνιο παντως. Τον Μαιο δεν προλαβαίνουμε! :lol:
Cpt. Haddock
15/04/2011, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Η ημερομηνία εχει φιξαριστεί? :wave2:
Μαλλον, ναι
LOUKILOUK
15/04/2011, 09:58
Μαλλον, ναι
Μάλλον πότε λοιπόν και μάλλον που; με το τσιγκέλι ρε ποστη μου...
Μίλα ρε κάπταιν να οργανωθούμε και εμείς που ζούμε εκτός Αθηνών...
Το νου σου μόνο, μην πλησιάσουμε τίποτα παραποτάμιες περιοχές και μας πάρει η υπερχείληση...:lol: :bawl:
Cpt. Haddock
15/04/2011, 10:00
Καντε λιγο υπομονη ρε σεις. Τωρα ανεβηκε το φόρουμ, να οργανωθουμε κι εμεις και να κανονισουμε καποιες λεπτομέρειες
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Μάλλον πότε λοιπόν και μάλλον που; με το τσιγκέλι ρε ποστη μου...
Μίλα ρε κάπταιν να οργανωθούμε και εμείς που ζούμε εκτός Αθηνών...
Το νου σου μόνο, μην πλησιάσουμε τίποτα παραποτάμιες περιοχές και μας πάρει η υπερχείληση...:lol: :bawl:
Τι ρωτάς τώρα κι εσύ λες και δεν τον ξέρεις. Το πρώτο του όνομα είναι "ΣΦΙΓΚΣ". Η ημερομηνία ήταν χθες και όσοι πρόλαβαν πήγαν, ο τόπος παραμένει άγνωστος θα αποκαλυφθεί αφού συγγραφεί σχετικό φωτορομάτζο.
:bigcry: :bigcry:
η ετησια 8α γινει φετοσ στην πρεβεζα παιδια
συνολο χιλιομετρα γυρω στα 700 μαζι με επιστροφη χοντρικα
28 μαιου θα ειναι η ημερομηνια...κυριακη εχουμε κοιταξει και τον καιρο 8α εχει λιακαδες...
για περισσοτερες ινφοζζζζ στειλτε πμ στον καπτεν, αμα γραψετε εδω μεσα δε θα σας απαντησει :p
Cpt. Haddock
15/04/2011, 10:57
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol:
θεός :bawl:
sapila racing
15/04/2011, 11:02
14-15 και 28-29 Mαίου δεν παίζουν. :evil:
Τι ρωτάς τώρα κι εσύ λες και δεν τον ξέρεις. Το πρώτο του όνομα είναι "ΣΦΙΓΚΣ". Η ημερομηνία ήταν χθες και όσοι πρόλαβαν πήγαν, ο τόπος παραμένει άγνωστος θα αποκαλυφθεί αφού συγγραφεί σχετικό φωτορομάτζο.
Ποιος στο μαρτύρησε :confused:
Cpt. Haddock
15/04/2011, 11:06
τσουρέκια μου τα κανατε, δωστε μου λιγα λεπτα και θα προβω σε αποκαλυψεις :D
εμ εσυ ηθελες τιζερ.....:a22:
makis206
15/04/2011, 11:55
δωστε μου λιγα λεπτα
Συγνώμη αλλά νομίζω ότι τα 49 που πέρασαν είναι ήδη πολλά..!:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Συγνώμη αλλά νομίζω ότι τα 49 που πέρασαν είναι ήδη πολλά..!:D
Ο χρόνος όσο να πεις μια ελαστικότητα την έχει, αυτά έχουν αποδειχθεί παλαιόθεν, μην πλατιάζουμε παρακαλώ κι αφήστε τον Πρίγκηπα να κάνει την δουλειά του.
Έλα Ηλία μου δεν έχουν επιστημονική ενημέρωση οι άνθρωποι, εσύ κι εγώ ξέρουμε ότι ο χρόνος δεν είναι πια "φυσική σταθερά". Με το πάσο σου.
Κοίτα πού μπλέξαμε.... ούτε η Πάττυ δεν έχει τόσο σασπένς! :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Cpt. Haddock
15/04/2011, 17:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Κοίτα πού μπλέξαμε....
δε λες τίποτα.. :look:
DimChios
15/04/2011, 17:46
Μαλλον, ναι
κατα Σεπτεμβρη μας βλεπω παλι!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
η ετησια 8α γινει φετοσ στην πρεβεζα παιδια
Mπα, αν κρίνω από τα υπονοούμενα στην υπογραφή του, θα μας πάει στα στενά των Τρικάλων να αποκαλύψουμε ποιος σκότωσε το Σακαφλιά. :wacko:
doctor x
15/04/2011, 19:21
ποιος σκότωσε το Σακαφλιά. :wacko:
223629
Cpt. Haddock
15/04/2011, 19:23
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Νομίζω για την δολοφονία του Σακαφλιά ευθύνεται ο Γνωστός Τσακ. Γνώμη μου.
φιλικά πάντα
:D :D :D
Cpt. Haddock
15/04/2011, 19:38
ενα-δυο, ενα-δυο
ΑΧΤΟΥΓΚ, ΑΧΤΟΥΓΚ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
223631
Cpt. Haddock
15/04/2011, 19:43
ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΟΤΟ.GR 2011
Θα λάβει χώρα την Κυριακή 5 Ιουνίου
Λεπτομέρειες θα ανακοινωθουν εν καιρω. Θα υπαρξουν τα γνωστα θρεντ συμμετοχής και κουβέντας, θα υπάρξουν τα καθιερωμένα γκρουπ, είτε δυναμικότητας (1000αρια), ειτε τοπικού ενδιαφέροντος (μινάρες)
Η εκδρομή θα ειναι ημερήσια και με καλη θεληση έρχονται και οι βόρειοι
ΔΕΝ θα ειναι στην Πελοπόννησο
Αυτά, stay tuned
:beer: :beer: :beer: :beer:
Λες και δεν τον μάθατε ακόμα, όσο περιμένετε να σας πει τόσο τρίβει τα χέρια του και γελάνε και τα μουστάκια του που σας έβαλε στην πρίζα. Είναι σαν τις γκόμενες όσο τον φτύνεις τόσο κολλάει, οπότε άποψή μου μην ασχολείστε, που θα πάει θα σκάσει από το κακό του και θα τα ξεράσει ούλα
:D :D :D :D
DimChios
16/04/2011, 10:46
:rolleyes:
αντε παλι!
223645
John Steed
16/04/2011, 12:30
Κυριακή 5 Ιουνίου
:sad: :sad: :sad:
(...) θα υπάρξουν τα καθιερωμένα γκρουπ
COMPAGNEROS!!! VENCEREMOS!!!
:cool:
COMPAGNEROS!!! VENCEREMOS!!!
:cool:
φέτος ξεκινάμε μιά μέρα πριν.. :bawl: :bawl:
ενα-δυο, ενα-δυο
ΑΧΤΟΥΓΚ, ΑΧΤΟΥΓΚ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Σε αυτό το παιδί αρέσει να κάνει σαματά όπου βρεθεί ... :smokin:
Capten προβατάκια θα έχει?
Ζουμ!
223662
εγω αν ερθω θελω να ειμαι στο ιδιο γκρουπ με την ερρικα!!
δεν παω πουθενα χωρις τη δικηγορο μου!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
εγω αν ερθω θελω να ειμαι στο ιδιο γκρουπ με την ερρικα!!
δεν παω πουθενα χωρις τη δικηγορο μου!!!
είχες καμιά εντύπωση οτι θα πήγαινες με τα ss δηλαδή? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ναι γιατι?? αφου ss ειναι η τετα!! :lol: :p :p
ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΟΤΟ.GR 2011
Θα λάβει χώρα την Κυριακή 5 Ιουνίου
Λεπτομέρειες θα ανακοινωθουν εν καιρω. Θα υπαρξουν τα γνωστα θρεντ συμμετοχής και κουβέντας, θα υπάρξουν τα καθιερωμένα γκρουπ, είτε δυναμικότητας (1000αρια), ειτε τοπικού ενδιαφέροντος (μινάρες)
Η εκδρομή θα ειναι ημερήσια και με καλη θεληση έρχονται και οι βόρειοι
ΔΕΝ θα ειναι στην Πελοπόννησο
Αυτά, stay tuned
:beer: :beer: :beer: :beer:
الكابتن الكابتن، وأبقى جيدا أسرار تسربت لك. الله يعطيك يسلط الضوء على الطريق.
الكابتن الكابتن، وأبقى جيدا أسرار تسربت لك. قد ينير الله طريقك.
δλδ τι ειπε???
Κάτι για "σου γκαμώ το μαγκαζάκι" μου κάνει , αλλά τα αράβικα μου δεν είναι και στα καλύτερα τους και βαριέμαι να τρέχω στον γκούλη να μου πει πιο σίγουρα...
chr1s_86
17/04/2011, 03:14
Μετάφραση από google: Καπετάνιος, ο καπετάνιος, και καλά κρυμμένα μυστικά διαρρεύσει σε σας. Ο Θεός μπορεί να φωτίσει το δρόμο σας :rotflmao: :rotflmao:
συνεχίστε να τον πειράζετε εσείς και στο τέλος θα το κάνει σαν τις βόλτες που δηλώνει πρώτος απο όλους, αλλα απο το πείραγμα τσαντίζεται και δινει άκυρο.
:p
μόνο που εδώ σας θυμίζω οτι έχουμε να κάνουμε με την Ετήσια.
Cpt. Haddock
17/04/2011, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
συνεχίστε να τον πειράζετε εσείς και στο τέλος θα το κάνει σαν τις βόλτες που δηλώνει πρώτος απο όλους, αλλα απο το πείραγμα τσαντίζεται και δινει άκυρο.
:p
Ακυρο !! :mad:
Υπομονή παίδες, λεπτομέρειες σε λιγες μέρες μολις οριστικοποιήσουμε καποια πράγματα.
Shaolin Monk
17/04/2011, 10:38
ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ.... :a08:
Ακυρο !! :mad:
Υπομονή παίδες, λεπτομέρειες σε λιγες μέρες μολις οριστικοποιήσουμε καποια πράγματα.
الكابتن ترغب في معرفة فاطمة لك. ربما وقف تعذيب ثم لنا.
الله ينير طريقك.
Cpt. Haddock
17/04/2011, 20:54
Για να μην έχουμε παρερμηνείες.
Η ημερομηνία ΔΕΝ αλλάζει, θα ειναι η Κυριακή 5 Ιουνίου.
Οσο για τη διαδρομή, όπως είπαμε θα ειναι βορείως των Αθηνων και θα ειναι μονοήμερη.
Καφές, φαγητό και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα
:D
Ναι........ ναι............ ξέρουμε...............:p
223726
Vstrommer71
18/04/2011, 01:02
Κανα ψηλο δεντρο θα εχει εκει γυρω να κρεμασουμε τον Κακοφωνιξ?:lol:
gs 500 f
18/04/2011, 02:22
Για να μην έχουμε παρερμηνείες.
Η ημερομηνία ΔΕΝ αλλάζει, θα ειναι η Κυριακή 5 Ιουνίου.
Οσο για τη διαδρομή, όπως είπαμε θα ειναι βορείως των Αθηνων και θα ειναι μονοήμερη.
ε αμα ειναι ετσι και εχει και γουρνοπουλες και λουκανικα με πορτοκαλι ,δεν μπορω να αρνηθω....!!!
θα παρακολουθω το θεμα στενα!!!
Έχει όμως ένα στυλ δεν μπορείς να πεις, το έχει το όργανο ρε παιδί μου.
costas81
18/04/2011, 08:48
Έχει όμως ένα στυλ δεν μπορείς να πεις, το έχει το όργανο ρε παιδί μου.
+10
:winka:
Cpt. Haddock
18/04/2011, 09:08
Μην αλλαζετε θέμα κορίτσια :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ.... :a08:
ΕΕΕΕΕΕTΣΙ ΜΠΡΑΒΟ !!! :wave2: :beer:
Νωρίς όμως στο πλοίο αυτή τη φορά, να πιάσουμε και κανένα καναπέ !!!
Cpt. Haddock
18/04/2011, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΕΕΕΕΕΕTΣΙ ΜΠΡΑΒΟ !!! :wave2: :beer:
Νωρίς όμως στο πλοίο αυτή τη φορά, να πιάσουμε και κανένα καναπέ !!!
Αν μαζευτείτε καμποσοι, μπορει να σας κανουμε και γκρουπ :D
re ti δε καταλαβαινετε???
η εκδρομη θα γινει στο ΒΟΛΟ και η αναχωριση απο α8ηνα 8α ειναι αυστηρα στις 8,30 το πρωι απ οπου θα φυγουμε ολοι μαζι απο τα διοδια των αφιδνων...εχουμε κανονισει να μας κανει πολυ καλο καιρο
ΠΡΟΣΟΧΗ ελατε ολοι με γεματα τεποζητα οποιος δεν εχει γεμισει δε θα τον περιμενουμε...
για περισσοτερες λεπτομεριες πμ στον ντροπαλο διοργανωτη:D