View Full Version : alpinestars απο τον τοπο σου..αλλα που;;!!
Γεια σας παλουκαρια!Θα ηθελα(για αλλη μια φορα) τη βοηθεια σας..
Θελω να αγορασω ενα ζευγαρι alpinestars μποτακια αλλα δε βρισκω το συγκεκριμενο μοντελο σε κανενα
μαγαζι (δε γνωριζω και πολλα) αλλα ουτε και στα γνωστα sites(fc κτλ)Εχει κανεις καμια ιδεα για το που να ψαξω..Τα εχω δει στο site της Alpinestar που μπορει κανεις να τα αγορασει online απλα ηθελα και να τα δω απο κοντα αν ηταν δυνατον....Thanx και παλι!!!!
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από damien
Γεια σας παλουκαρια!Θα ηθελα(για αλλη μια φορα) τη βοηθεια σας..
Θελω να αγορασω ενα ζευγαρι alpinestars μποτακια αλλα δε βρισκω το συγκεκριμενο μοντελο σε κανενα
μαγαζι (δε γνωριζω και πολλα) αλλα ουτε και στα γνωστα sites(fc κτλ)Εχει κανεις καμια ιδεα για το που να ψαξω..Τα εχω δει στο site της Alpinestar που μπορει κανεις να τα αγορασει online απλα ηθελα και να τα δω απο κοντα αν ηταν δυνατον....Thanx και παλι!!!!
:smokin:
ποιο μοντέλο? :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
ποιο μοντέλο? :look:
Ουπς..:D :D :D
http://www.alpinestars.com/Harlem_WP_Boot/pd/c/113/np/113/p/254409.html
Ουπς..:D :D :D
http://www.alpinestars.com/Harlem_WP_Boot/pd/c/113/np/113/p/254409.html
η μ**********ή είναι επίσημη αντιπρόσωπος, αν τους πεις το μοντέλο και υπάρχει ακόμα (που λογικά για να το έχει στο site θα υπάρχει) θα στα παραγγείλουν.. :winka: :wave2:
η μοτοδυναμική είναι επίσημη αντιπρόσωπος, αν τους πεις το μοντέλο και υπάρχει ακόμα (που λογικά για να το έχει στο site θα υπάρχει) θα στα παραγγείλουν.. :winka: :wave2:
Σ'ευχαριστω πολυ,θα τους ρωτησω..
Σ'ευχαριστω πολυ,θα τους ρωτησω..
Μηπως ξερεις αν γενικως "παιζει" διαφορα στη τιμη??Ρωταω γιατι καποια site εχουν διαφορα
στις τιμες απο τα εδω μαγαζια..:a021:
Μηπως ξερεις αν γενικως "παιζει" διαφορα στη τιμη??Ρωταω γιατι καποια site εχουν διαφορα
στις τιμες απο τα εδω μαγαζια..:a021:
τι να σου πω.. δεν ξέρω σίγουρα, αλλά εγώ ότι έχω πάρει (γάντια, μπότες, μπουφάν) είναι ίδια σχεδόν τιμή με το site (της alpinestars) :wacko:
τι να σου πω.. δεν ξέρω σίγουρα, αλλά εγώ ότι έχω πάρει (γάντια, μπότες, μπουφάν) είναι ίδια σχεδόν τιμή με το site (της alpinestars) :wacko:
Καλο αυτο!!!Σ'ευχαριστω πολυ..Εισαι ευχαριστημενος απο τα alpinestars ετσι?!Ψωνιζεις απο καποιο συγκεκριμενο μαγαζι??
Καλο αυτο!!!Σ'ευχαριστω πολυ..Εισαι ευχαριστημενος απο τα alpinestars ετσι?!
τίποτα :beer: :beer:
ω, ναι! όσο γι'αυτό μη το σκέφτεσαι καθόλου :D :D :wave2: