Σύνδεση

View Full Version : Acs σημαίνει...καταστροφή

Alchimistis
21/07/2005, 15:12
Την περασμενη Τρίτη κατεβηκα Ακρατα με την μηχανη και ειπα να στειλω τα οργανα(μπουζουκι,κιθαρα)με κουριερ για σιγουριά.Τι το θελα...το μπουζουκι ηταν σε σκληρή θήκη και το ειχαν αμπαλαρει πολυ καλα και ομως η θήκη εσπασε
και η κιθαρα ηταν σε υφασμάτινη θήκη αλλα την ειχαν αμπαλαρει παρα παρα πολυ καλα και την παρελαβα με πολυ ασχημα γρατζουνισμένο το μπρατζο και σπασμενη στο καπακι!!!!!!
Το κορυφαίο ηταν οτι ειχε ενδειξη ευθραυστου χωρις ευθύνη ACS.Εμεινα!!!!Τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι δεν εχουν ευθύνη αυτοι και μετα απο πολλα τηλ εστειλα ενα fax με το αιτημα της επισκευής τουλάχιστον...και ειμαι στο περιμενε.Τα πραγματα τα εστειλαν οι γονεις μου απο αθήνα και υπεγραψαν οτι την ευθύνη δεν την εχουν αυτοι αλλιώς τα πραγματα δεν θα τα εστελναν
Απο οτι ειδα η ζημία πρεπει να εγινε στο πως την μετέφεραν...την ειχαν αμπαλαρει τοσο καλα ετσι ωστε και να επεφτε δε θα παθαινε τπτ ετσι υποθέτω οτι εβαλαν πολυ βαρια πραγματα ΠΑΝΩ απο την κιθαρα...
Μηπως ξερει κανεις απο τετοια περιστατικά αν μπορούμε να βρούμε άκρη??

johnpagr
21/07/2005, 15:57
ma8e ta thl. sta kentrika.
zhta enan ypef8yno.
Eksighse tou ta ka8ekasta (me hremia alla entono yfos),
zhtas toulaxiston symvhvasmo sthn zhmia sou kai amesh apokatastash. ESY SYMVALEIS sto trekhmo ths episkeyhs kai OI ALOI sthn plhrwmh ..

kala kseberdemata..

P.S.

To POD pou phran oi gwneis sou alla kai esy grafei analytika apo pisw ta dikawmata ths etaireias alla kai ta dika sou gia thn metafora/apoleia/zhmia. (toulaxiston ths DHL egrafan)..

CyBeRseXX
21/07/2005, 16:22
kane kai ena tilefono sto:

Epitropi Tilepikoinonion kai Taxudromion: 210 6151000
www.eett.gr

kai rotise tous an exei ontos euthini i ACS gia zimia.

div400
21/07/2005, 16:27
το λοιπον:

υποθετοντας οτι οι θηκες στις οποιες μεταφερθηκαν τα οργανα ηταν οι εργαστιακες ισχυουν τα παρακατω (τουλχ. στην εταιρεια που εργαζομαι εγω και δεν ειναι η αναφερομενη)
για την σκληρη θηκη δικαιουσε αποζημιωση (απο οσο ξερω η ACS προσφερει αυτοματη ασφαλιση στις αποστολες τις κοιτα και το POD-VOUCHER για περισσοτερες πληροφοριες). θα συγκεντρωσεις τα τιμολογια αγορας-αποδειξη αγορας, το POD και οτι αλλο σου ζητησουν και θα καταγγειλεις την ζημια στο καταστημα απο το οποιο εστειλες τα πραγματα.αυτοι με την σειρα τους θα τα στειλουν στονασφαλιστικο τους φορεα και πλεον θα περιμενεις την αποζημιωση (αργει αρκετα περιπου 60-90 ημερες αναλογα).

για την κιθαρα που ηταν απο οσα λες σε υφασματινη θηκη δεν θα αποζημιωθεις διοτι θα κριθει ως ακαταλληλη συσκευασια οποτε την μετεφερες με δικη σου ευθυνη (ξερω ξερω λαλακιες...) οποτε αν θελουν να σε αποζημιωσουν ''απο το δικο τους ταμειο'' ειναι στην ευχερια τους αλλα μην το περιμενεις

γενικα παντως σε ολες τις ταχυμεταφορικες και μεταφορικες ο αποστολεας εχει την ευθυνη συσκευασιας των αντικειμενων οπως και των στοιχειων αποστολης. ναι θα επερεπε να το ειχαν πει οτι δεν ειναι καταλληλη η συσκευασια κτλ κτλ. αλλα.....

div400
21/07/2005, 16:36
πισω απο το POD θα κοιταξεις το αρθρο 7 και 9 που αναφερεται σε ζημιες η απωλειες αποστολων.

Alchimistis
22/07/2005, 01:38
Xέσε μεσα δηλαδη...τους εχω αφήσει την κιθάρα για κοστολόγηση αλλα αυριο θα παω να την παρω να πανε να γαμηθούνε οι αληταραδες την θέλω τουλάχιστον στις διακοπές να την εχω μαζί μου.Παντως αυτό ειναι αλητεία τη θα πει ρε χωρις ευθύνη ACS αν ηταν ετσι να σε πλήρωνα και εγω οταν θα παραλαβαινα τα πράγματα σώα!Δεν πειραζει θα βρω εγω τον τροπο να τους "ξοδέψω" τα μ****πανα

oulas
22/07/2005, 08:15
Στην εταιρεια που δουλευω, οοκ ολιγες φορες παραλαβαμε σπασμενα laptop, απο την ACS. Μετα αλλαξαμε εταιρεια, σε DHL, η οποια αν θελεια με ενα παραπανο κοστος σου συσκευαζει στον χωρο σου αυτο που εχεις να στειλεις, το ασφαλιζεις οσο ειναι η αξια σου, και μετα στα αρχιδια σου!