View Full Version : Ερώτηση για γερά "μολύβια"
soter3gm
11/10/2010, 08:33
Λοιπόν έχουμε και λέμε, έκανα ανακατασκευή το μοτέρ από το atrea grand :p (για το grand)
Εκτός του ότι άνοιξα ήταν μπορντέλο (το προσπερνάμε αυτό) το έκλεισα με ότι γράφει το βιβλίο με τα κιλά του με όλα του στη θέση τους,
Πάω να το βάλω μπροστά αλλά νιέντε ,κουκου,τίποτα,
Αλλάζω διακόπτη ,ηλεκτρονική πολλαπλασιαστή, τα ίδια ξαναλύνω το μοτέρ, να δω μην έκανα καμιά λαλακία, ελέγχω το γρανάζι του στροφάλου μην έκανε λάθος ο τορναδόρος στης μοίρες και τα σημάδια όλα σωστά, το ξαναδένω μετράω συμπίεση και ΚΟΥΚΟΥ
Για πείτε μου ρε μαστόρια τι μπορεί να είναι ???
Υ.Γ. εν το μεταξύ έχω πάρει τηλ και έχω ζαλίσει τα π@π@ρι@ από κάνα δυό εδώ μέσα. Οι άνθρωποι έδωσαν τα ρέστα τους, ακόμα τραβάνε τα :a03: και τους ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκαν.
σπινθηρας υπαρχει? Βενζινη κυλαει?
soter3gm
11/10/2010, 09:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
σπινθηρας υπαρχει? Βενζινη κυλαει?
Κανονικά .........υπάρχουν τι να σου πω? πως το κοίταζα και τρελαινόμουν να τα έχει όλα και να μην ξέρω τι φταίει ....
Ξέχασα να γράψω πως επειδή ήταν τόοοοσο μπουρδέλο, μέχρι και το καρμπιρατέρ το άλλαξα με καινούργιο japan
1)Χρονισμος
2)Τσεκαρε το μαγνητικο ματι μηπως εκοψες κανα καλωδιο.
3)Τσεκαρε τον διακοπτη
4)Ανοιξε την βιδα υπερχειλισης του καρμπυλατερ να δεις αν κατεβαζει βενζινα
5)Τσεκαρε αν εχεις σπινθηρα και αλλαξε μπουζι
Καλη επιτυχια:beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
Κανονικά .........υπάρχουν τι να σου πω? πως το κοίταζα και τρελαινόμουν να τα έχει όλα και να μην ξέρω τι φταίει ....
Ξέχασα να γράψω πως επειδή ήταν τόοοοσο μπουρδέλο, μέχρι και το καρμπιρατέρ το άλλαξα με καινούργιο japan
Ο χρονισμος του σπινθηρα δινεται απο πηνια στο βολαν? Τα κοιταξες αυτα? Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο...
soter3gm
11/10/2010, 09:49
το θέμα είναι ότι δεν έχει συμπίεση καθόλου και ας έχει καινούργια ελατήρια πιστονιού.
Ένα ακόμα που σκέφτηκα τώρα είναι πως μήπως έβαλα τα ελατήρια ανάποδα τα πάνω κάτω αλλά τόοοοσο άσχετος δεν είμαι ρε γμτ ρπσμ
Συμπιεση καθολου??
Ρυθμισε τους Δισκους απλα πατιναρη.Αποκλειται να μην εχει συμπιεση εκτος και δεν εχεις κουμπωσει σωστα της βαλβιδες(ασφαλειες ή θεση:confused: )
reinmeister
11/10/2010, 11:01
εγω επιμενω...
εαν το ρεκτιφιε ειναι σωστο,τα ελατηρια σωστα και σωστα τοποθετημενα,εδρες-βαλβιδες ως προβλεπεται και δεν εχει συμπιεση,τοτε 100% ειναι λαθος χρονισμενος ο εκκεντροφορος...
soter3gm
11/10/2010, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εγω επιμενω...
εαν το ρεκτιφιε ειναι σωστο,τα ελατηρια σωστα και σωστα τοποθετημενα,εδρες-βαλβιδες ως προβλεπεται και δεν εχει συμπιεση,τοτε 100% ειναι λαθος χρονισμενος ο εκκεντροφορος...
Αντώνη Τα κύλινδροπιστονα είναι μαμά καινούργια, τώρα ξεκινάμε της αλλαγές (μπασκείνε αυτό μασκείνε εκείνο ?) πήρα τηλ τον ιδιοκτήτη του παπιού και μου έφερε κεφαλή μαμά άλλη
Το καινούργιο ???? κόπηκε η εξάτμιση:eyepop: !!!!!!!!!!!! γμτ κέρατο μου, τίποτε άλλο ???? ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ !!!! :smokin:
Αφού δεν έχει συμπίεση εμένα το μυαλό μου πάει πάντως στις βαλβίδες.Ή λάθος χρονισμός όπως είπε κι ο reinmeister, ή δεν κουνιούνται καν.Είσαι σίγουρος πως δεν έχει φύγει το καδενάκι από κάποιο από τα 2 γρανάζια?Γιατί αφού δοκίμασες και με άλλη κεφαλή λογικά δεν είναι θέμα ασφαλειών βαλβίδων ή κάτι τέτοιο
πρεπει να φταιει ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΒΟΛΑΝ
ξερει ο old man απο αυτα ρώτα τον
soter3gm
11/10/2010, 20:47
Λοιπόν παίδες αυτό που έφταιγε ήταν η κεφαλή, ενώ όταν ήταν έξω έβαζα οινόπνευμα για να δω αν χάνει, και δεν έχανε καθόλου, όταν την έβαζα επάνω τη χρόνιζα τότε κρατούσε τη εξαγωγής παραπάνω από τον κανονικό χρόνο.
Αυτό γιατί ήταν τόσο τριμμένη που "ανέβηκε" πολύ παραπάνω από το επιτρεπτό οπότε ήταν περισσότερο χρόνο ανοιχτή. that's why ρπστμ :eyepop:
Σε μερικές μέρες και φοτό πως δεν πρέπει να είναι μια κεφαλή
Ευχαριστώ τα παιδιά που τους τα έκανα τα αυτιά λαγάνες :beer: