View Full Version : i am confused !
alkis1990
11/10/2010, 17:26
λοιπον παιδια......ειμαι στην τελικη ευθεια !!!!
ειμαι ενα τσακ πριν δωσω την μηχανη μου για να παρω ενα TDM 900
εχω βρει αγοραστη και απλα εκρεμει το θεμα για να το σκεφτω καλυτερα (γιατι μπορει και να το μετανιωσω!!!)
εχω ενα HONDA NX 650 DOMINATOR του '00
αυτο ακριβως... http://www.poulato.gr/cars/car_ad_details.php?ad_id=31729
και θελω να το πουλησω για να παρω TDM 900.
(την μηχανη την εχω κα@@@λα εδω και καιρο !)
θελω ομως να σηγκρινω : καταναλωση βενζηνης,τελοι κυκλοφοριας,λαστιχα. και γενικα τα εξοδα του DOMI VS. TDM
για να μην κανω καμια βιαστικη κινηση και το μετανιωσω(δλδ. να δουλευω μονο για να σηντιρισω μια μηχανη η' να μου ζηταει η μηχανη οσο ζηταει ενα αμαξι)
οποιος θελει ......ας πει την γνωμη-εμπηρια του να με κατατοπισει γιατι ειμαι μπερδεμενος!
ευχαριστω πολυ!!
Lioulios
11/10/2010, 17:32
Aν δεν το πάρεις , θα λες ...Γιατί δεν το πήρα .
Σίγουρα έχει παραπάνω έξοδα , αλλά μπροστά σε αυτά που θα σου προσφέρει δεν συγκρίνεται .
Το έχεις οδηγήσει το TDM ;
Λοιπόν, οι αριθμοί είναι βάση πρωσοπικής εμπειρίας με TDM-900, μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις:
Βενζίνη: Με ένα ντεπόζιτο 270 χιλ. με μεγάλη ταχύτητα και στροφές. Σε πιο χαλαρό ταξίδι πιθανώς θα είναι καλήτερα. Εντός πόλης με καθυμερινή χρήση με κρατάει μια εβδομάδα και ίσως και παραπάνω κάποιες φορές.
Λάστιχα: ότι πληρώνεις παίρνεις. Με 300 ευρώ πάντως βάζεις πολύ καλά (εγώ βάζω τα Conti-attack και είμαι ευχαρηστιμένος, αλλά και τα michelin είναι πάρα πολύ καλά αν και λιώνουν πιο γρήγορα)
Service: Γενικά το μηχανάκι βγάζει μόνο τα αναμενόμενα (μπουζί, λάδια, τακάκια). Ένα μέσο service παει γύρω στα 200 ευρώ. Τώρα όταν θα σου ζητήσει αλυσιδογράναζο θα δώσεις κάτι παραπάνω, αλλά δεν θα στο ζητήσει γρήγορα.
Τα τέλη αν θυμάμαι είναι κάπου στα 100, θα σου πώ σίγουρα όταν μου έρθει το καινούριο.
Συγκρινε και δες τι σε βολεύει. :wave2:
Manalishi
11/10/2010, 17:58
Υπολόγισε 112 ευρώ για τέλη
Σέρβις 20000 χλμ εξουσιοδοτημένο συνεργείο YAMAHA Θεσνικη.
Λαδια Yamalube 20W50 52 ευρω
Φίλτρο λαδιου 6ευρω
Φίλτρο αερα 25ευρω
Μπουζι χ2 5 ευρω
Λάστιχα: Απο 230 και ανέβαινε, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τακάκια νομίζω καμιά 80αριά ευρώ.
Λάδια κάθε 5χιλ χλμ απαράβατα.
Στα 20χιλ χλμ θες λάδια μπροστινού, υπολόγιζε πάνω απο 60 ευρώ.
alkis1990
11/10/2010, 19:01
λοιπον....
για το 650 сс
εγω πληρωσα 45 ευρω για τελοι κυκλ.
95 ασφαλια
200 λαστιχα cirac(michelen)
40 για λαδια+μπουζι+φιλτρο λαδιαου
εχει 16 λτρ. ντεποζιτο και με βγαζει περιπου 200 χλμ
(γενικα δεν το ζοριζω,συνιθως το πηγαινω μεχρι 4000 στρογες και πολυ ελαχιστες φορες μεχρι 5000+)
δεν εχω οδηγησει ποτε τδμ. lioulios
ας φλιαρισω λιγο!..... εγω την μηχανη την θελω κυριος για να πιγενω στην σχολη μου. (απο μενιδι=>παν/ουπολι)
απο τιν αττικι οδο κανω 24 χλμ και αλλα 24 να ερθω........οποτε σκεφτομουν γιατι να ζοριζω το μονοκυλινδο (που ειναι και 5 ταχυτο)
με 100χλμ/ωρα με 4000 στροφες και να μην παρω το τδμ (που το εχω και ερωτα) και να ειμαι με 6 ταχυτητα και με 2500-3000 στροφες
.
ειναι και τεχνολογιας injection(που σημενει οτι καιεθ ακριβως οσο χρειαζετε) ενω το δικο μου ειναι με καρμπιρατερ
(αρα δουφαει περισοτερο )
σκεφτομαι σωστα????
τι λετε?
Εγω ρε παιδια θα το πω και οποιος θελει συμφωνει...Επεσε στα χερια μου το καλοκαιρι ενα TDM 900 και το οδηγησα 4-5 φορες... Ε λοιπον...
ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΕΧΩ ΟΔΗΓΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ...Μου φανηκε πραγματικα σαν μαουνα,με απιστευτα βαρη τιμονι στις στροφες,οπου ηθελε τραβαγε μοναχο του,παλευα να το κρατησω στην γραμμη που του εδινα και γενικα ενα ματσο χαλια...:yuck: :yuck: :yuck:
Κ μην πει κανεις οτι εφταιγε οτ συγκεκριμενο μηχανακι γτ ηταν καινουργιο...Φιλικα ετσι και προσωπικη αποψη εκφραζω,μην βγει κανενας κατοχος και αρχισει τα μπινελικια:lol:
:beer: :beer: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Εγω ρε παιδια θα το πω και οποιος θελει συμφωνει...Επεσε στα χερια μου το καλοκαιρι ενα TDM 900 και το οδηγησα 4-5 φορες... Ε λοιπον...
ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΕΧΩ ΟΔΗΓΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ...Μου φανηκε πραγματικα σαν μαουνα,με απιστευτα βαρη τιμονι στις στροφες,οπου ηθελε τραβαγε μοναχο του,παλευα να το κρατησω στην γραμμη που του εδινα και γενικα ενα ματσο χαλια...:yuck: :yuck: :yuck:
Κ μην πει κανεις οτι εφταιγε οτ συγκεκριμενο μηχανακι γτ ηταν καινουργιο...Φιλικα ετσι και προσωπικη αποψη εκφραζω,μην βγει κανενας κατοχος και αρχισει τα μπινελικια:lol:
κοιτα να δεις...εν μερη δεν εχεις και πολυ αδικο...!!!
.....αλλα η αισθηση που περνεις οταν ανοιγεις το γκαζιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....και σου κολλαει το στομαχι στην πλατη....νονιζω οτι τα ακυρωνει ΟΛΑ:wave2: !!!!!!!!!!!!!:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sky7
.....αλλα η αισθηση που περνεις οταν ανοιγεις το γκαζιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....και σου κολλαει το στομαχι στην πλατη....νονιζω οτι τα ακυρωνει ΟΛΑ:wave2: !!!!!!!!!!!!!:smokin:
Μα αμα οταν ανοιγεις το γκαζι δεν μπορεις να το πας το μηχανακι τι να λεμε τοτε...:look: :look: :look:
Εγω ειλικρινα ΠΑΛΕΥΑ με το μηχανακι στις στροφες...:sick:
Τελος παντων,ξανα λεω προσωπικη αποψη εκφραζω...:beer: :wave2:
Συμφωνω απολυτα....εχει την πιο λαθος θεση οδηγησης σε μηχανη που εχα την ατυχια ποτε να καβαλησω. Προσπαθω ακομα να το ξεχασω....Με τα χερια τεντωμενα στο θεο νομιζεις οτι εισαι πανω απο την πισω ροδα. Καμια αισθηση στη στροφη ναδα.
Φυγε απο τη ζωη μου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Συμφωνω απολυτα....εχει την πιο λαθος θεση οδηγησης σε μηχανη που εχα την ατυχια ποτε να καβαλησω. Προσπαθω ακομα να το ξεχασω....Με τα χερια τεντωμενα στο θεο νομιζεις οτι εισαι πανω απο την πισω ροδα. Καμια αισθηση στη στροφη ναδα.
Φυγε απο τη ζωη μου...
Και εγώ ακριβώς την ίδια αίσθηση είχα, όταν οδήγησα ένα 900αρι ενός φίλου.
Θα συμφωνήσω με τον camen και με το DrBig.
Χάλια :yuck: και σιγά το γκάζι...:sick:
devil's animal
11/10/2010, 21:02
ναι αλλα με το γκαζι του v-strom δεν συγκρινεται!!:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ναι αλλα με το γκαζι του v-strom δεν συγκρινεται!!:smokin:
Ααααααα....!!!! Συμφωνώ και επαυξάνω:lol:
edit:alkis1990 κράτα το domi σου.
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
edit:alkis1990 κράτα το domi σου.
η παρε ενα versys ;)
ασυγκριτα καλλιτερο απο το TDM
η παρε ενα versys ;)
1000 φορες το versys αδερφε:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Cpt. Haddock
11/10/2010, 22:11
ετσι νομισε κι ενας στο φαναρι σημερα :wave2:
σουφρώσαμε το παγκαρι παλι... :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ετσι νομισε κι ενας στο φαναρι σημερα :wave2:
σουφρώσαμε το παγκαρι παλι... :sad:
Του ριχνεις σε κυβικα συν τον ενα κυλινδρο ρε απατεωνα...:smokin: :smokin: :smokin:
Operater
11/10/2010, 22:46
ειδικά το μοντέλο με τα 2 Mach/κυλινδρο... :smilea:
Lioulios
11/10/2010, 23:46
Ο φίλος είναι κ@υλ@μένος να πάρει το τδμ.
Σίγουρα δεν είναι μηχανάκι στημένο όπως τα 640-950 σας (για εσάς με τις κακές αναμνήσεις λέω) και όντως πρέπει να απλώθείς για να το οδηγήσεις .
Το μόνο που λέω δηλ είναι να πάρει κάτι καλύτερο από το ντόμινο και ας είναι και πιάνο (αφού αυτο του αρέσει) .
Πάντως + πολλά για το Βέρσυς .
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
και όντως πρέπει να απλώθείς για να το οδηγήσεις .
Eλα πες αληθεια,δεν εχεις οδηγησει κανενα να δεις ποσο σκατα ειναι ετσι?!:look: :smokin:
Lioulios
12/10/2010, 00:13
Eλα πες αληθεια,δεν εχεις οδηγησει κανενα να δεις ποσο σκατα ειναι ετσι?!:look: :smokin: Έχει το φιλαράκι μου ένα και δεν έχω τρελαθεί κιόλας (δε θα το αγόαζα ποτέ) . Αλλά σε σχέση με το πρώην 640 σου ...Δεν είναι συγκρίσιμα είδη .
Άμα του αρέσει ..;;;
Έχει το φιλαράκι μου ένα και δεν έχω τρελαθεί κιόλας (δε θα το αγόαζα ποτέ) . Αλλά σε σχέση με το πρώην 640 σου ...Δεν είναι συγκρίσιμα είδη .
Άμα του αρέσει ..;;;
Δεν καταλαβαινω γτ θες να το συγκρινεις με κατι...:look: Το μηχανακι ειναι απλα για τα μπαζα κατ'εμε. :D Σε αυτο σιγουρα δεν συγκρινεται με καποιο αλλο...:sun:
Άμα του αρέσει ..;;;
Τοτε περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...:smilea:
Αλλα ρωτησε και οφειλουμε να του πουμε την γνωμη μας... Δεν μπορω να του πω οτι το μηχανακι τα σπαει αφου ειναι για πεταμα και δεν κανει για τιποτα αλλο περα απο ξερογκαζιες...:winka:
ΠΑΝΤΑ την προσωπικη μου εμπειρια και αποψη εκφραζω ετσι...:winka: (αν και αλλοι εχουν την ιδια αποψη με εμενα...) :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alkis1990
γιατι ... να μην παρω το τδμ (που το εχω και ερωτα) και να ειμαι με 6 ταχυτητα και με 2500-3000 στροφες...
Την απόφαση την πήρες, πληρώνεις το κέφι σου και αυτό μετράει.. καλορίζικο.
Περιμένουμε εντυπώσεις. :wave2:
alkis1990
12/10/2010, 10:32
ομως ρε παιδια...αλλο ερωτας και αλλο η λογικη !
αν ειναι ο ερωτας να με γονατισει και να με κανει να εχω τα 1000+2 προβληματα και ερωτηματικα στο κεφαλι μου και το μονο που να με χαροπιοι να ειναι οτι πηρα αυτο που ηθελα!...τοτε ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα!
γι αυτο ζηταω την γνωμη σας γιατι το εγραψα και στην επικεφαλιδα! ''i am confused!! "
αλλα δεν ακουσα τπτ για να συγκρινω το domi me to tdm.
εγω σας ακουω να μιλατε για το τδμ. αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι καλυτερα να κρατησω αυτο που εχω η' να παρω το τδμ!
αν τα βαλεις κατω και πεις DOMI VS. TDM και νικησει το ΤΔΜ. τοτε οκ.
αν οχι,τοτε το ξανα σκεφτομαι.
ομως ρε παιδια...αλλο ερωτας και αλλο η λογικη !
αν ειναι ο ερωτας να με γονατισει και να με κανει να εχω τα 1000+2 προβληματα και ερωτηματικα στο κεφαλι μου και το μονο που να με χαροπιοι να ειναι οτι πηρα αυτο που ηθελα!...τοτε ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα!
γι αυτο ζηταω την γνωμη σας γιατι το εγραψα και στην επικεφαλιδα! ''i am confused!! "
αλλα δεν ακουσα τπτ για να συγκρινω το domi me to tdm.
εγω σας ακουω να μιλατε για το τδμ. αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι καλυτερα να κρατησω αυτο που εχω η' να παρω το τδμ!
αν τα βαλεις κατω και πεις DOMI VS. TDM και νικησει το ΤΔΜ. τοτε οκ.
αν οχι,τοτε το ξανα σκεφτομαι.
Λοιπον ,αν κανουμε την υποθεση οτι υπαρχουν ΜΟΝΟ αυτα τα 2 μηχανακια τοτε παρτο το TDM.
Σιγουρα θα βολεψει πολυ περισσοτερο απο το υπαρχον μηχανακι για τις διαδρομες που θες να κανεις... Αλλα αν σκεφτεσε και για καποιο αλλο μοντελο τοτε μην το παρεις...
Οτι και αν αποφασισεις καλοταξιδο να ειναι:beer: :beer: :beer:
Cpt. Haddock
12/10/2010, 10:37
Του ριχνεις σε κυβικα συν τον ενα κυλινδρο ρε απατεωνα...:smokin: :smokin: :smokin:
Σιγα, 1000αρια θεωρουνται και τα δυο. Το οτι η γιαμαχα καταφερε απο 900 κυβικα να βγαζει 30 αλογα λιγοτερα απο τον τιγρη ειναι άλλο καπέλο
(στο κατω-κατω εκεινος κουνηθηκε :D - για να νιωσει να του κολλαει το στομαχι στην πλατη :rotflmao: :bawl: :lol: )
Αλκι, δεν εχει νοημα να συγκρινεις Ντομι με ΤΔΜ, μιλαμε για δυο τελειως διαφορετικα μηχανακια. :wave2:
XJR_Billy
12/10/2010, 10:49
Φίλε μου δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Dominator & TDM900.
Άλλες μηχανές.
πχ. για μέσα στην πόλη είσαι καλύτερα με τη Ντόμι.
Και φυσικά τα έξοδα είναι λιγότερα.
Η TDM είναι πιο μεγάλη, βαριά και ταξιδιάρα μηχανή.
Αν σκοπεύεις να πηγαίνεις ταξίδια/μακρινές βόλτες, η TDM θα σε πάει άνετα και γρήγορα παντού.
Εφόσον σου αρέσει κιόλας, δεν το συζητάω.
Φυσικά δεν έχει την κατανάλωση της Ντόμι.
Η TDM είναι τίμια όσον αναφορά προβλήματα και αν της κάνεις και σωστή χρήση (πράγμα που δεν γίνεται από το 90% των αναβατών της) θα την αλλάξεις όταν την βαρεθείς.
Εδώ θα ακούσεις πολλές γνώμες.:lol:
Ο σωστός αναβάτης σκέφτεται τι χρειάζεται από μια μηχανή και βρίσκει αυτή που τον καλύπτει.
Σχόλια σε στυλ "ψόφια, πάρε παπί" κι έτσι πάντα παίζουν.:rotflmao:
Αν πεις και για τι χρήση την προορίζεις θα λάβεις περισσότερες γνώμες.
PortisHead
12/10/2010, 11:01
Παρε το TDM και δεν θα χασεις.....
Και στριβει και φρεναρει και μια χαρα ειναι για αυτα που λες.
Ειδικα η μεταβαση απο μονοκυλινδρο 650 σε δικυλινδρο 900 θα σε ξετρελανει.
Απλα για καποιους παγκόσμιους εδω μεσα δεν κανει , ειναι λίγο. :lol:
Εξαλου τοσα 1000δες TDM και V-Strom που κυκλοφορουν στην Ελλαδα ,αμα δεν ηταν
ιδανικα-καλα-βολικα για τον μεσο χρηστη , δεν θα τα εβλεπες.
Εξαλου (εχε υποψη σου) οτι γραφεις και σε ενα φορουμ οπου η Αγια τριαδα ειναι : Aprilia - Ducati και GSXR1000 , ολα τα υπολοιπα ειναι πενιχρα κατασκευασματα της κολλάσεως
:lol:
Παρτο με 1000 !!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Παρτο με 1000 !!!!
Οντως, αν το βρεις με χιλια και σε καλη κατασταση χτυπα το!
παρτο φιλε αμα σου αρεσει για τη δουλεια που το θες μια χαρα ειναι...προσωπιακ δε θα το περνα για διαφορους λογους αλλα αυτα ιενια γουστα του καθενος...
ετσι κι αλλιως ολα τα μηχανακια μπ@#ρδελα ειναι που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη απο αποψη αναρτησεων φρενων και γενικοτερα ποιοτητας και πρεπει να σκασεις πολλα γκραφα για να τα κανεις σοβαρα...
το θεμα παει δε παει στριβει δε στριβει δε το πιανω καν γιατι ειανι στον οδηγο...με το τδμ μπορεις να κανεις πλακες σε πολλα κουλαδια με σουπερσπορ αλλα βεβαια μπορει να σε περασει και κανα τσογλανι με κανα σκουτερ σε τπτ στροφες....ολα στον οδηγο ειναι
το καλο εινα πως υπαρχουν παρα πολλα μεταχειρισμενα, οποτε μπορεις να βρεις καποιο σε πολυ καλη τιμη, ειτε να το παζαρεψεις...και τα λεφτα που θα κοψεις μπορεις να τα δωσεις για αναβαθμιση καποιων μερων
Οντως, αν το βρεις με χιλια και σε καλη κατασταση χτυπα το!
:lol: :lol: :lol:
alkis1990
12/10/2010, 11:28
εγω σκεφτομαι και και το αλλο.:
την μηχανι την εχω 6 μηνες και την ξεχρεωσα μολις την προηγουμενη βδομαδα!
απλα παρουσιαστηκε ευκαιρια και γι' αυτο εχει γινει ολος αυτος ο ντορος !
αλλα απο την αλλη σκεφτομαι :
-'' μολις βγηκα απο τα γραματια....να ξανα μπω στην ιδια διαδικασια(ακομα δεν προλαβα να ανασανω!)''
-απο την αλλη, με παει η μηχανη που εχω,την εχω μονο 6 μηνες...χαλαρωσε αλκηηηηη
-απο την παραλλη, παντα τδμ ηθελα! θα κνω την καυλα μου και θα παω αφτο που με εφχαριστει εμενα και ας ειναι η φωτια του να με καψει !!
Υ.Γ.
σαν κυκλοθημικη γκομενα δεν κανω??? :confused: :confused:
XJR_Billy
12/10/2010, 11:32
Πάρε αυτή που γουστάρεις και θα σε φτιάχνει φίλε !!
Η μηχανή δεν είναι απλό μέσο μεταφοράς, είναι Gaβλα !!
Το χαζο-χαμόγελο που θα'χεις όταν την καβαλάς θα σε αποζημιώνει πάντα !!:p
:beer: :beer:
εγω σκεφτομαι και και το αλλο.:
την μηχανι την εχω 6 μηνες και την ξεχρεωσα μολις την προηγουμενη βδομαδα!
απλα παρουσιαστηκε ευκαιρια και γι' αυτο εχει γινει ολος αυτος ο ντορος !
αλλα απο την αλλη σκεφτομαι :
-'' μολις βγηκα απο τα γραματια....να ξανα μπω στην ιδια διαδικασια(ακομα δεν προλαβα να ανασανω!)''
-απο την αλλη, με παει η μηχανη που εχω,την εχω μονο 6 μηνες...χαλαρωσε αλκηηηηη
-απο την παραλλη, παντα τδμ ηθελα! θα κνω την καυλα μου και θα παω αφτο που με εφχαριστει εμενα και ας ειναι η φωτια του να με καψει !!
Υ.Γ.
σαν κυκλοθημικη γκομενα δεν κανω??? :confused: :confused:
κοιτα, πλακα πλακα αυτο που γουσταρεις παρε. Παντως ειπες οτι δεν το εχεις οδηγησει, οποτε καλο θα ηταν να το πας μια βολτα πριν φαντασιωνεις. Οπως καλο θα ηταν να παρεις μια βολτα και ενα βερσυς και μαλιστα να τα στριψεις κιολας λιγο να δεις τις διαφορες :wave2:
RAMMSTEIN
12/10/2010, 12:17
δεν μπορώ να ακουω για βερσισ
ποιόσ καβάλησε βέρσισ και του άρεσε δηλαδή?γούσταρε και είπε να το προτείνει και σε άλλουσ
ελεοσ
οχι οτι το tdm είναι μηχανάρα, αλλά είναι μακράν και ασ ειναι δέκα χρόνια το ίδιο σχεδόν
φίλε μου δεν ξέρω αν θα πάρεισ tdm τελίκά αλλά σίγουρα μην κάνεισ το λάθοσ να πάρεισ βερσισ, θα το μετανιώσεισ επιτόπου άντε το πολύ σε μια βδομάδα
peskandritsos
12/10/2010, 12:20
Κρατα το domi...:smokin: :smokin: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Το ίδιο του έγραψα και εγώ χτες...
peskandritsos
12/10/2010, 12:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Το ίδιο του έγραψα και εγώ χτες... Ταιριαζουμε εμεις οι δυο.:blush: :rotflmao:
PortisHead
12/10/2010, 12:31
Ευχομαι πλεον να σχηματισες μια εμπεριστατωμενη αποψη επι του θεματος :lol: :lol: :lol:
Τουλαχιστον ελπιζω να καταλαβες κατι αλλο.....
Δοκιμαζεις και αποφασιζεις παντα μονος σου.
Εδω απλα ρωτα-ψαξε για το αν βγαζει προβληματα , που θα το πας για service κλπ κλπ
Ο καθε ενας εχει διαφορετικο γουστο και στυλ οδηγησης και δεν μπορει να σου απαντησει αντικειμενικα.
:wave2:
XJR_Billy
12/10/2010, 12:31
Ταιριαζουμε εμεις οι δυο.:blush: :rotflmao:
Δε Μπα να βρείτε κανά δωμάτιο λέω Γω?:o :alien:
peskandritsos
12/10/2010, 12:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Δε Μπα να βρείτε κανά δωμάτιο λέω Γω?:o :alien: Αντε ρε κανε καμια πιπα να σου περασει η καψα λεμε...:evil:
XJR_Billy
12/10/2010, 12:46
Αντε ρε κανε καμια πιπα να σου περασει η καψα λεμε...:evil:
Τις έκοψα...
Τώρα μόνο 1-2 τη μέρα, μετά τη δουλειά...:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Τις έκοψα...
Τώρα μόνο 1-2 τη μέρα, μετά τη δουλειά...:D
Tι ωρα σχολας σημερα?:rotflmao: :rotflmao:
alkis ευκαιριες θα βρεις αρκετες ειδικα στους καιρους που ζουμε.Αν σε καθε ευκαιρια που μου τυχαινε αλλαζα μηχανη θα πρεπει να ειχα αλλαξει καμμια 50αρια μηχανακια χαλαρα.Οδηγησε το ΤΔΜ και ξανασκεψου το.
Αμα το γουσταρεις παρτο...και στο κατω κατω,αμα δεν σε γεμιζει στην τελικη,το πουλας...
Καλυτερα απο το να λες "πως να ειναι το tdm?,μαλακια εκανα που δεν το πηρα"!
Αν σκεφτοντουσαν ολοι λογικα οταν αγοραζουν μηχανη,θα υπηρχαν πολυυυ λιγοτερα "τριμπουρδελα" γυρω μας,αλλα δεν παει ετσι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από RAMMSTEIN
δεν μπορώ να ακουω για βερσισ
ποιόσ καβάλησε βέρσισ και του άρεσε δηλαδή?γούσταρε και είπε να το προτείνει και σε άλλουσ
ελεοσ
οχι οτι το tdm είναι μηχανάρα, αλλά είναι μακράν και ασ ειναι δέκα χρόνια το ίδιο σχεδόν
φίλε μου δεν ξέρω αν θα πάρεισ tdm τελίκά αλλά σίγουρα μην κάνεισ το λάθοσ να πάρεισ βερσισ, θα το μετανιώσεισ επιτόπου άντε το πολύ σε μια βδομάδα
Γιατί?
Τι έχει το βερσις δηλαδής?
gmitsiakis
12/10/2010, 19:52
αδερφε ειχα Dominator και πηρα ΤDM900.
στην 1η στροφη αρχισα τα καντηλια και συχτιριζα που πηγα και πηρα κατι τετοιο...
ΟΜΩΣ...
σιγα σιγα το εμαθα και βελτιωσα τις 2 μεγαλες ατελειες του.
1. τιμονι
2. σελα
εβαλα τιμονι απο VSTROM και πηρα τις ευεργετικες ιδιοτητες απο το Strom :rotflmao: :rotflmao:
εβαλα σελα πιο σκαμμενη και βελτιωσα την θεση οδηγησης που ειναι τραγικη.
γκαζι εχει! δεν ειναι πυραυλος και δεν βγηκε για αυτο το λογο. τωρα αν καθε παιδακι το πηρε για να ριχνει ξερογκαζιες ειναι προβλημα δικο του αλλα δυστυχως σε ακολουθει η ρετσινια!
προσωπικα δεν εχω αφησει τιποτα σχεδον μαμα πανω στο μηχανακι αφου το εχω με 17αρα ζαντα μπροστα και πισω απο Ρ1 1999.
αλλα στο θεμα να πουλησεις το Domi σου λεω να μην το κανεις! με αυτο γυρισα τη μιση Ελλαδα και δεν ζητησε τιποτα περα απο λαδια και βενζινη. Συλος αξιοπιστιας και πολυ μα πολυ τιμιο μηχανακι που δεν αξιζε να το σκοτωσω 1300? που το εδωσα. μετα απο 1 μηνα κυνηγουσα τον ιδιοκτητη φιλο μου να μου το πουλησει πισω ωστε να το αφησω στο χωριο μου στην Καρδιτσα για Light Enduro καταστασεις!
οπως και να εχει καοταξιδο αν παρεις το TDM...αλλα με το που το πηρες μπηκες και στο ματι απο το καθε λαμογιο! ελπιζω να εισαι ετοιμος να ξοδευτεις λιγο παραπανω για παρκινγκ αν δεν εχεις κλειστο και να χασεις λιγο την ησυχια σου αν πας καπου οπου δεν θα το βλεπεις!
το τελευταιο ισχυει για ολα τα μηχανακια αλλα για GSXR-TDM εχει παραγινει το κακο!!
gmitsiakis
12/10/2010, 19:54
Α......!!!! και που σαι....
Στριβει και παραστριβει το TDM και ασε να λενε οτι θελουν!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
Α......!!!! και που σαι....
Στριβει και παραστριβει το TDM και ασε να λενε οτι θελουν!
Στο πρωτο ποστ λες οτι το μηχανακι ηταν τραγικο και οτι αλλαξες τα παντα, στο δευτερο οτι στριβει και παραστριβει (αφου του αλλαξες τα παντα).
Και μετα τον προτρεπεις να το αγορασει (υπονοοντας οτι αν αλλαξει τα παντα θα του αρεσει).
:eyepop:
gmitsiakis
12/10/2010, 20:14
Στο πρωτο ποστ λες οτι το μηχανακι ηταν τραγικο και οτι αλλαξες τα παντα, στο δευτερο οτι στριβει και παραστριβει (αφου του αλλαξες τα παντα).
Και μετα τον προτρεπεις να το αγορασει (υπονοοντας οτι αν αλλαξει τα παντα θα του αρεσει).
:eyepop:
μην πας να παραφρασεις τα λεγομενα μου!
αλλαξα τιμονι και σελα! δεν εστριβε γιατι δεν ειχα ξανακαβαλησει ποτε street μηχανακι με μεγαλη ταχυτητα και στην 1η στροφη ενιωσα ξενος πανω στη μηχανη αλλα με τον καιρο συνηθισα!
οτι αλλο αλλαξα στην μηχανη ειχε να κανει με εμενα που το γουσταρα και οχι επειδη δεν πηγαινε!
εδω ειναι μαμα το μηχανακι με μονο 17αρα ζαντα μπροστα και ohlins ελατηρια στις μπουκαλες!
στριβει η δεν στριβει???
βαλε μετα το 4ο λεπτο που εχω ζεστανει λαστιχα!
http://www.youtube.com/watch?v=b7BUg9JBxTY
Cpt. Haddock
12/10/2010, 20:16
αλλαξα τιμονι και σελα! δεν εστριβε γιατι δεν ειχα ξανακαβαλησει ποτε street μηχανακι με μεγαλη ταχυτητα και στην 1η στροφη ενιωσα ξενος πανω στη μηχανη αλλα με τον καιρο συνηθισα!
οτι αλλο αλλαξα στην μηχανη ειχε να κανει με εμενα που το γουσταρα και οχι επειδη δεν πηγαινε!
εδω ειναι μαμα το μηχανακι με μονο 17αρα ζαντα μπροστα και ohlins ελατηρια στις μπουκαλες!
στριβει η δεν στριβει???
Μια χαρα στριβει απλα το Τiger εχει απο τη μανα του 17αρα :winka: :D
gmitsiakis
12/10/2010, 20:18
εαν μπορει να παρει Tiger ας το παρει δεν το συζηταω!!!
στριβει η δεν στριβει???
Ολα τα μηχανακια στριβουν και ολα τα συνηθιζεις ειδικα οταν εχεις πληρωσει για να τα παρεις. Το θεμα ειναι τι αισθηση σου δινουν στη στροφη. Το εν λογω μηχανακι συγκριτικα με αλλα δημοφιλη (και μη) στρητ της ιδιας και μικροτερης κατηγοριας τιμης παιρνει απο εμενα 0. Ειναι η πρωτη μηχανη που ενοιωσα οταν την οδηγουσα οτι εσπρωχνα καροτσακι.
Αλλα το λες και μονος σου...εννοιωσες ξενος στη μηχανη μεχρι που το συνηθισες. Καποια πραγματα πιστευω δεν αξιζει να τα συνηθιζουμε. Ενα απο αυτα ειναι και το TDM.
Και που να δεις κατι μηχανακια με 21αρα πως στριβουνε ;)
gmitsiakis
12/10/2010, 20:31
Ολα τα μηχανακια στριβουν και ολα τα συνηθιζεις ειδικα οταν εχεις πληρωσει για να τα παρεις. Το θεμα ειναι τι αισθηση σου δινουν στη στροφη. Το εν λογω μηχανακι συγκριτικα με αλλα δημοφιλη (και μη) στρητ της ιδιας και μικροτερης κατηγοριας τιμης παιρνει απο εμενα 0. Ειναι η πρωτη μηχανη που ενοιωσα οταν την οδηγουσα οτι εσπρωχνα καροτσακι.
Αλλα το λες και μονος σου...εννοιωσες ξενος στη μηχανη μεχρι που το συνηθισες. Καποια πραγματα πιστευω δεν αξιζει να τα συνηθιζουμε. Ενα απο αυτα ειναι και το TDM.
κανεις ενα λαθος! πηγα απο Οn off μηχανακι που εχει το τιμονι παρα πολυ κοντα στο στομαχι μου σε ενα που ειναι απλα αλλη κατηγορια!
για μενα το σοκ ηταν απλα η αλλαγη απο κατηγορια σε κατηγορια και οχι τοσο το τιμονι που για το σωματοτυπο μου με δυσκολευε στις μανουβρες ειδικα με συνεπιβατη!
εχω οδηγησει και αλλα μηχανακια! Tiger, R1, ZX6, Busa και αλλα! ενιωσα ακριβως την ιδια κατασταση στην σελα τους!
μη βιαζεσαι αν κρινεις βαση τα δικα σου στανταρ ενα μηχανακι!
δεν λεω οτι γαμει και δερνει! λεω οτι απλα ειναι καλο μηχανακι αλλα μονο σαν μεταχειρισμενο των 4000?
και πολλα ειπα...
κανεις ενα λαθος! πηγα απο Οn off μηχανακι που εχει το τιμονι παρα πολυ κοντα στο στομαχι μου σε ενα που ειναι απλα αλλη κατηγορια!
για μενα το σοκ ηταν απλα η αλλαγη απο κατηγορια σε κατηγορια και οχι τοσο το τιμονι που για το σωματοτυπο μου με δυσκολευε στις μανουβρες ειδικα με συνεπιβατη!
εχω οδηγησει και αλλα μηχανακια! Tiger, R1, ZX6, Busa και αλλα! ενιωσα ακριβως την ιδια κατασταση στην σελα τους!
μη βιαζεσαι αν κρινεις βαση τα δικα σου στανταρ ενα μηχανακι!
δεν λεω οτι γαμει και δερνει! λεω οτι απλα ειναι καλο μηχανακι αλλα μονο σαν μεταχειρισμενο των 4000?
και πολλα ειπα...
Aδερφε σορυ αλλα ακομη και εσυ εκανες σαφεστατο οτι το μηχανακι οδηγικα ειναι μια πατατα και μιση...:yuck: :yuck: :yuck:
Το οτι το συνηθισες και εκανες και καποιες αλλαγες μπας και το φερεις στα μετρα σου ειναι αλλο θεμα. Αλλα το μηχανακι οπως ειναι μαμα απλα ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ...:nono: :nono: :nono:
ego_o_idios
12/10/2010, 22:23
λοιπον παιδια......ειμαι στην τελικη ευθεια !!!!
ειμαι ενα τσακ πριν δωσω την μηχανη μου για να παρω ενα TDM 900
εχω βρει αγοραστη και απλα εκρεμει το θεμα για να το σκεφτω καλυτερα (γιατι μπορει και να το μετανιωσω!!!)
εχω ενα HONDA NX 650 DOMINATOR του '00
αυτο ακριβως... http://www.poulato.gr/cars/car_ad_details.php?ad_id=31729
και θελω να το πουλησω για να παρω TDM 900.
(την μηχανη την εχω κα@@@λα εδω και καιρο !)
θελω ομως να σηγκρινω : καταναλωση βενζηνης,τελοι κυκλοφοριας,λαστιχα. και γενικα τα εξοδα του DOMI VS. TDM
για να μην κανω καμια βιαστικη κινηση και το μετανιωσω(δλδ. να δουλευω μονο για να σηντιρισω μια μηχανη η' να μου ζηταει η μηχανη οσο ζηταει ενα αμαξι)
οποιος θελει ......ας πει την γνωμη-εμπηρια του να με κατατοπισει γιατι ειμαι μπερδεμενος!
ευχαριστω πολυ!!
kitakse min mperdevese ta tdm den ine apodekta apo ton mixanokosmo
tdm pernoun sigkekrimenoi tipoi an8ropon
i8iste na leme tipos tdm ke na kouname ta kefalia mas
prepi na to proseksis afto an paris tdm 8a ise ektos pia
ke tdm pernoun ili8ioi andres pou sixnazoun se gimnastiria
8a mou pis ke aloi sixnazoun se gimnastiria ili8ioi ine?
oxi
ili8ioi ine mono aftoi pou sixnazoun se gimnastiria ke exoun tdm
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ine toso ili8ioi pou nomizoun oti to plio tis agapis pou kavalane ine foveri mixani
230 kila me 90 aloga ke olo to varos epano...
milame gia aneksitili malakia
ala exi gini mast ton ili8ion
afto mono ego 8a sto po i aloi ine kala pedia ke oute prokite na to paradextoun oti to kanoun
ala otan pernane afti me ta tdm 8a kouname ta kefalia mas
to gelio ine oti exo ena super spor gimno
me psila timonia pou mama ixe 145 aloga tora exi merika para pano
telos panton
ke afti i ili8ia filoi ton tdm vlepi gimno den kseri ti ine ke epidi forane kamia eksatmisi ke kanoun 8orivo nomizoun oti pernane oti vroun ston dromo tous
:rotflmao: :rotflmao:
afou lipon exo tsagiosi me kserogkazies merika apo afta
kano eklisi se olous tous vlakes me tdm
epitelous enimero8ite ligo gia tis motosikletes
ma8ete ti kavalate ke ti kiklofori eki ekso
vare8ikame na keme venzini tsampa gia merikous ili8ious...
gmitsiakis
12/10/2010, 22:40
Aδερφε σορυ αλλα ακομη και εσυ εκανες σαφεστατο οτι το μηχανακι οδηγικα ειναι μια πατατα και μιση...:yuck: :yuck: :yuck:
Το οτι το συνηθισες και εκανες και καποιες αλλαγες μπας και το φερεις στα μετρα σου ειναι αλλο θεμα. Αλλα το μηχανακι οπως ειναι μαμα απλα ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ...:nono: :nono: :nono:
δες στις φωτο απο track days την φωτο που ανεβασα. το παιδι με το μαυρο το εχει εντελως ΜΑΜΑ. ΣΤΡΙΒΕΙ Η ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ???
τωρα για τις μαλακιες που εγραψε ο αλλος απο κατω...αυτο ειναι καθαρος κομπλεξισμος.
ουτε γυμναστηρια παω...
ουτε στα φαναρια στηνομαι για κοντρα οπως αυτος...
ουτε κατοχους αλλων μοτο κοροιδευω!
να μιλησουμε για συν και κατα να μιλησουμε! να ειρωνευτω για να το παιξω εξυπνος...ξερω και γω!!
Πάρε το TDM.
Και μόνο που σου έχει γίνει έμμονη ιδέα πάρτο και ας το μετανιώσεις.
Καλύτερα να μετανιώνεις για πράγματα που κάνεις παρά για αυτά που δεν κάνεις!:winka:
ego_o_idios
13/10/2010, 08:39
δες στις φωτο απο track days την φωτο που ανεβασα. το παιδι με το μαυρο το εχει εντελως ΜΑΜΑ. ΣΤΡΙΒΕΙ Η ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ???
τωρα για τις μαλακιες που εγραψε ο αλλος απο κατω...αυτο ειναι καθαρος κομπλεξισμος.
ουτε γυμναστηρια παω...
ουτε στα φαναρια στηνομαι για κοντρα οπως αυτος...
ουτε κατοχους αλλων μοτο κοροιδευω!
να μιλησουμε για συν και κατα να μιλησουμε! να ειρωνευτω για να το παιξω εξυπνος...ξερω και γω!! aftos e8nikopateras den ine?
e8nikistes me mialo iparxoun mono se vivliografies omion
oriste ena apto paradigma gia na di o filos oti exo dikio
o sigkekrimenos simforoumitis an ixe perisotero mialo 8a ton pianan ponokefali
den 8a itan eksipnoteros apla o egkefalos 8a tou pieze to kranio...
peskandritsos
13/10/2010, 08:57
:look: επιμενω...
Κρατα το Domi.....
:look: :look:
Μην ξαναχρεωθεις στις @@τραπεζες.
:smokin: :smokin: :smokin:
stavrogin
13/10/2010, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
i8iste na leme tipos tdm ke na kouname ta kefalia mas
...
Ω!Ναι!:rotflmao:
RAMMSTEIN
13/10/2010, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Γιατί?
Τι έχει το βερσις δηλαδής?
είναι kawasaki:smokin: :smokin: :smokin:
:bawl: :bawl: :lol: :lol: :lol: :bawl:
alkis1990
13/10/2010, 13:54
λοιπον......
διαβασα τα παντα που γραψατε στο ποστ! και σκεφτηκα την καθε σας κουβεντα-εμπηρια-συμβουλη με προσοχη.
και κατελιξα στο εξης συμπερασμα! :
θα κρατησω το DOMI για τον λογο οτι,
-μολις τωρα (πριν μια βδομαδα) ξεχρεωσα και ανασανα.
-ειμαι ακομα 20 χρονον,οποτε πιστευω οτι κανω μ@λ@@κια να βιαστω να κανω μια τετοια κινηση γιατι καλα-καλα δεν εχω βγαλει το δυπλωμα και παω κατευθιαν στα βαθια!? (μην το πητε σε κανεναν ):D :D
-δεν εχω σταθερη δουλεια στο επαγγελμα που κανω (DJ) ...δλδ.σημερα μπορει να παιζω στα καλυτερα μαγαζια 7 μερες την εβδομδα και τον αλλο μηνα μπορει παιζω σε κανενα κολομπαρο για τα μισα λεφτα και 2 μερες την εβδομδα
.......να μην φλιαρω, θελω να πω πως δεν εχω σταθερη δουλεια για να ξανα σηκωσω και δευτερο λουκι με χροστουμενα και γραματια
-αλλο επισης που ειναι εξαρτομενο του προ'ι'γουμενου ειναι οτι τα πραγματα στην Ελλαδα πιγενουν απο το κακο στο χιροτερο οποτε...αν βαλω δοσεις για 2 χρονια δεν ξερω αν σε 8 μηνες απο τωρα θα εχω δουλεια η' αν κλησουν και αλλες επιχηρισεις (γιατι ειναι τρομακρικη η διαφορα απο το 2009 μεχρι τωρα....σκεψου να γινουν και χιροτερα!!!?!??)
...αρα πιστευω πως η' τα εχεις ντουκου και το παιρνεις η' δεν τα εχεις και δεν το παιρνεις γιατι δεν ξερεις αυριο αν θα εχεις τις 1000+2 αναποδιες. !!
εγω δυσκολευτικα πολυ για να ξεχρεωσω αυτην γιατι τους 3 αυτους μηνες που ημουνα χωρις δουλεια και δεν μπορουσα να κοιμηθω τα βραδυα απο το ανχος μου!
δεν θελω να ξανα περασω τα ιδια ! (τουλαχιστον οχι τοσο συντομα!!)
παιδια....με βοηθισατε οσο δεν μπορειτε να φανταστιτε !!! :beer: :beer:
peskandritsos
13/10/2010, 13:56
;)
Στοοοςςςς
Αααα!!! :a01:
γιατι καλα-καλα δεν εχω βγαλει το δυπλωμα και παω κατευθιαν στα βαθια!? (μην το πητε σε κανεναν ):D :D
Όχι ρε! Τρελός είσαι? Τσιμουδιά.. Σε κανέναν! Το εμπιστεύτηκες στα κατάλληλα άτομα. :lol:
γιατι τους 3 αυτους μηνες που ημουνα χωρις δουλεια και δεν μπορουσα να κοιμηθω τα βραδυα απο το ανχος μου!
Φαντάσου τι θα πάθεις αν πέσει πάνω σου κανένας παππούς που έχει το ένα πόδι στον τάφο και το άλλο στο σαπούνι καθώς πηγαίνεις στη δουλειά σου με 5 χλμ/ώρα. :sad:
δεν θελω να ξανα περασω τα ιδια ! (τουλαχιστον οχι τοσο συντομα!!)
Τότε γιατί προκαλείς την τύχη σου?
;) :wave2: